Felhasználónév:ukume [Üzenet]
Regisztrálva::2007.08.22
Eredeti név:Andi
Weboldal:ukume
Minden kedves olvasómnak és olvasottamnak üzenem, mivel valaki mostanában az én nevemen irkál kritikákat Anonymus-módban, azt állítva, hogy ő az igazi, és nem hajlandó megkülönböztetni magát tőlem, sőt, azt állítja, hogy ez az ő neve, és feltörték a jelszavát, így kénytelen vagyok ezentúl csak bejelentkezve írni kritikákat. Szóval ha bárkinél úgy "jelenek" meg, hogy nem vagyok bejelentkezve, az nem ÉN voltam, hanem a hamisító.

Szerény személyem 1992-es születésű. Egy hideg téli napon láttam meg a napvilágot. Barna hajam és kék szemeim vannak. Nagy a szám, és szeretem hallatni a hangomat, de a szívem vajból van.
Kedvenc elfoglaltságaim:
- Őrületbe kergetni a világot.
- Aludni, lustálkodni.
- Bambán meredni a tévére.
- Enni.
- Olvasni, írni, könyvesboltba járni.
Állat- és természetbarát vagyok, szeretek élni, kivéve néhány zűrösebb napomat, amikor csapkodok, hisztizek, és dührohamokat kapok. ;)

Életem eddigi legelvetemültebb tette, hogy írónak álltam.
Őszintén csodálom írótársaimat, példaképeim Rowling néni, valamint Tolkien, Anne-Marie Pol és Anthony Horowitz.
Kedvenc HP-szereplőim:
- Harry, Ginny, Ron, Hermione, a Weasley-család, Krum, Luna, Neville, McGalagony, Draco, Remus, Tonks. Szóval nagyjából a szokásos banda. De az eredeti 7. résznek, valamint néhány itteni írónak köszönhetően Pitont is imádom (meg Alan Rickmant is). Dumbledore-t viszont megutáltam. A halálfalókat anno egyöntetűen gyűlöltem, a lista élén állt Bellatrix Lestrange... de mára úgy állunk, hogy körülmények kérdése, s esetenként vannak köztük is olyanok, akiket kedvelek.
Újabban pedig Alkonyat, vagyis Twilight-rajongó is lettem, beleértve a filmeket és a könyveket is. Szeretem a Gyűrűk Urát, és mindenféle misztikumot, mágiát, legendákat, mitológiát, stb.

Ezen kívül megjegyezném még, hogy a közelembe merészkedni csak saját felelősségre ajánlott. Nem vállalok felelősséget a tetteim miatt. :)

Legszívesebben hugrabugos lennék, de néha előjön a ravasz énem is, olyankor a Mardekárt gazdagítom.

Ha bárkinek bármilyen kérdése, kérése, mondanivalója lenne a számomra, akár a történeteimmel kapcsolatban, akár azoktól függetlenül akkor az illető bátran írjon nekem egy e-mailt. A címem: ukume666@gmail.com

Ha bárki kíváncsi rá: Nyitottam egy ficblogot a fórumon: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=746
Itt fogok majd szólni, hogy előreláthatólag mikorra várható a friss, és hasonlók. Vagy ha bárkinek kérdése, illetve mondanivalója van a számomra, bármivel kapcsolatban, akkor itt egészen nyugodtan bombázhat vele.

Történeteket írta: ukumeKedvenc történetekKedvenc írók