Felhasználónév:Liana [Üzenet]
Regisztrálva::2007.09.22
Eredeti név:szabi
Weboldal:http://louandiforever.tumblr.com
Enyhén szólva fanatikus vagyok, fanatikusan kutatom azokat a dolgokat, amikért rajonghatok, és rettenetesen boldog vagyok, amikor találok valami újdonságot amibe beleeshetek. :)

Nagyon sok ilyen dolog van, talán egy kicsit csapongó is ez a dolog, de nem vagyok hűtlen típus. Egyszerűen csak van, hogy az egyik láng épp magasabbra csap mint a másik, aztán meg fordítva:)..

Pár szóban össze tudom szerintem szedni, hogy mi az ami éltet, ami kitölti az életemet: a zene; függetlenül attól, hogy mi épp az aktuális "imádat" tárgya, azt hallgatom, ami nekem tetszik:) az alvás; azt hiszem tökéletesen illik rám az, hogy a fél életemet átalszom. az írás; egy olyan dolog ami segít elvonatkoztatni a világtól, amiben kifejezhetem magam, ami által feltudom dolgozni a világomat.. és az olvasás; ami mindig egy új kaput nyit meg előttem, ahova szükség esetén elbújhatok, ahol átvetkőzhetek valaki mássá, ahol saját magam hátrahagyva létezhetek...


"Néha annyira fáj szeretni egy embert - néha annyira fáj, ha túlságosan szeretsz egy embert - néha annyira fáj, ha nem tudsz eléggé szeretni egy embert - néha annyira fáj, ha nem tudsz jól szeretni egy embert.
Néha mindegyik kategóriába beleesünk, néha egyikbe sem.
Néha nem tudjuk azt mondani "szeretlek" - néha csak azt tudjuk mondani "szeretlek".
Néha őrületbe kergetsz egy szavaddal - néha megőrülök egy szavadért.
Néha menekülök a csókjaidtól - néha a csókjaidba menekülök.
Néha ellenem van a világ - néha én vagyok a világ ellen. De csak ha rólad szól.

Néha - néha jó lenne hazatérni hozzád és megpihenni nálad.
Néha nem is kell mást tennem, csak egy szavadtól őrülten a világ ellen törni egy csókodért, aztán meghalni karjaidban; otthon lenni végre.

De hiába van néha így, néha meg amúgy, egy valami nem változik, nem változhat, nem tud megváltozni:

szeretlek."

lex with Dior - Macska-egér játék

i'm in slytherin!


Történeteket írta: LianaKedvenc történetekKedvenc írók