Felhasználónév:Draconus_Diablo [Üzenet]
Regisztrálva::2007.10.18
Weboldal:https://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=372
Életkor: 35
Lakhely: Délen... mélyen délen. :)

Mostantól kezdve nekem is van Facebook oldalam:
Draconus_Diablo – Facebook

valamint megtalálható vagyok Wattpadon is:
Draconus_Diablo – Wattpad
Hosszas kihagyást követően visszatértem az írás porondjára, mondhatjuk úgy is, hogy ismét homlokon csókolt a múzsa. Végre megint van időm, kedvem, lelkesedésem meg minden ilyesmi, ami az alkotáshoz szükséges. Igyekszem majd szépen sorban az összes történetemet folytatni/befejezni.

És akkor jöjjön a konkrét (frissített) bemutatkozás:

Fanficeket írok Harry Potter, Fullmetal Alchemist és Sailor Moon fandomban, a legtöbb történetem felnőtt tartalmú slash/yaoi (mindegyik slash, de nem mind felnőtt tartalmú).
Kedvelt párosaim:
- Draco+Harry
- EdwardxEnvy (Edvy)
- Kunzite&Zoisite

Vérbeli mardekáros vagyok, mindemellett viszont menthetetlenül romantikus, ha a kedvenc párosomról (Kunzite&Zoisite - Sailor Moon) van szó. Olyanok számomra, mint az első szerelem.
Imádom a Malfoyokat *Draco Malfoy forevör*, mérhetetlen a slash-mániám, és rocker vagyok - vállalom. :) Meg a gótikus metál is jöhet.

Van egy férjem, két kisfiam, de megkomolyodni továbbra sem sikerül, hiába is próbálom. Nem, igazából nem is próbálom. :)
Sokak szerint remek a humorom, szerintem néha az elmebetegség határát súrolja, de a legkevésbé sem zavar, ha komplett idiótának tartanak.

"- Valóban nem félek. Egyenesen rettegek – mosolyodott el halovány, keserű mosollyal. – A lelkem egy darabja nyüszítve szűköl egy sötét sarokban… "

"Apránként alattomos alkony borult otthonunkra, ahogy odakint lassacskán leszállt az est. Ránk telepedett, körénk lopakodott, gomolyogva örvénylett a settenkedő sötétség."
(Rózsás sötétség)

***

"Ennek tényleg nincs ki mind a négy kereke, és alighanem vonalzóval rajzolnák az agyhullámait. Zoisite-tól tisztességes küzdelmet várni? Legalább olyan hiábavaló, mint abban reménykedni, hogy egy youma diplomát szerez kvantumfizikából esetleg molekuláris biológiából."

"- Először engedd el a lányt! – próbált feltételeket szabni az értelmi spektrumon az ideális fekete testet reprezentáló ellenfelünk. Egyáltalán minek hozta ide, ha most meg nem akarja, hogy itt legyen?"
(Ragyogó sötétség)

***

"Ahogy előredőlt, a penge hegye a halovány bőrbe fúródott, a húsba mart, és nyomában bíbor csermely fakadt, mely vékony csíkban, gyöngyözőn csordogált végig a homonculus hasán.
- Én a helyedben nagyon vigyáznék erre a csecsebecsére, acélmütyür… – Envy ujjai az automail köré fonódtak, és miután kihúzta magából, a sérülés egy szemvillanás alatt összeforrott. – Nem hiszem, hogy bárki is értene hozzá… ebben a világban – nyalta le lassan a vért a penge végéről, mely mozdulatban minden visszataszítósága ellenére volt valami végtelenül erotikus."

(Fullmetal Shitennou)

***

Történeteim:
(Csak slash-t írok, vagy olyat, amiben az is van, így ezt feleslegesnek tartom mindegyik sorba kibiggyeszteni, szóval vegyétek úgy, hogy ott van.)

Befejezett:
Ragyogó sötétség – Kunzite&Zoisite páros, Sailor Moon fandom
Rózsás sötétség – Kunzite&Zoisite páros, Sailor Moon fandom – a Ragyogó sötétség folytatása
Három kívánság – Fullmetal Alchemist, EdxEnvy
Az ég ennél derültebb nem is lehetne – Nyárváró Pályázat III. helyezett novella
Átkozott szerencse – Kívánság Üstre (2017) írt mese/fantasyparódia Xwoman kívánsága alapján
Dél lesz két perc múlva – novella; az Imagine egyik pályázatára íródott, egyszer, réges-régen (világmegváltó gondolatokat nem tartalmaz, slasht is csak nyomokban)

***

Folyamatban:
Az örökkévaló lélek nyomában – Fullmetal Alchemist, EdxEnvy
Kill me or kiss me… – Drarry ; frissítés random időközönként várható, általában péntekenként
Kinek jár a diliflepni? – és egyéb szórakoztatónak szánt szösszenetek a Shitennouról – a Rózsás sötétséghez kapcsolódó avagy nem kapcsolódó novellák; Sailor Moon fandom
Fullmetal Shitennou – crossover; FMA 2003/Sailor Moon – vagyis Edward és Envy összeboronálása a Shitennouval
Téged kérlek karácsonyra – Fullmetal Alchemist, EdxEnvy karácsonyi különkiadás három felvonásban (a harmadik felvonás még hiányzik, húsvétig pótolom XD)

***

Egyelőre szünetel:
Holnapok tegnapjai – a főszereplő Draco Malfoy, a történet slash, de nem kifejezetten azon van a hangsúly, hanem magán a rejtély(ek)en; persze szerelmi szálat is tartalmaz – hogy kivel, az kiderül, ha elolvassátok ;)
Vérzivatar I. – Az Utód – 2028-ban játszódó regény, elsősorban saját karakterekkel a HP univerzumban
Ezüst-angyal – főszerepben Will Donahue és Silver Malfoy (Draco fia); a történet a Vérzivatarhoz kapcsolódik, a fiúk hetedévében játszódik
Ég és föld között… félúton találkozunk? – a Vérzivatar egyik párosáról szólna ez a kisregény, valószínűleg a VZ folytatásával párhuzamosan fogom írni, ahogyan az Ezüst-angyalt is
Serving you forever – original slash, mely a napfényes Floridában játszódik; egyelőre másfél fejezet van belőle készen, de ez remélhetőleg rövidesen változni fog, és a történet átkerül majd a "folyamatban" kategóriába

***

Tervezett:
Egyszervolt… sötétség – Kunzite&Zoisite páros a kezdetektől; egy kb. ezer évvel ezelőtti alternatív Földön és a Holdbéli Királyságban játszódik, részletesen kifejtve Zoisite (és a Shitennou) múltját
Sejtelmes sötétség – Kunzite&Zoisite páros, a Rózsás sötétség folytatása; központban Nephrite titokzatos munkájával, megannyi rejtéllyel és nyakon öntve némi humorral meg a szokásos dolgokkal ;) (a címe még változhat)
"A nyomozós regény" – címet még nem találtam neki, de igyekszem; Nephrite+Hanto nyomozó krimi-thriller regény a Ragyogó sötétség és a Rózsás sötétség közötti időszakban fog játszódni; a nyomozó képességére fókuszál – meg egy kicsit másra is ;)
Novellák: – szösszenetek a Rózsás sötétséghez kapcsolódóan, vagy nem kapcsolódóan, de abban a fandomban; meg bármi egyéb, ami eszembe jut, akár origi, akár HP, akár más témában

Ezeken kívül rengeteg ötletem van még, szárnyal a képzeletem, de addig nem kezdek bele semmi újba, amíg a fent lévő történeteimet be nem fejeztem. A ficblogon lehet tájékozódni, érdeklődni, minden kérdést szívesen fogadok, csak tudjak rá válaszolni. ;)i'm in slytherin!

be sorted @ nimbo.netWhich Hogwarts house will you be sorted into?

Kun&Zoi Örök Szerelem
ShitennouEnvyEdvy (Edward Elric+Envy)

Kyle Schmid as Willoughby Donahue

Kritikákat szívesen fogadok, még akkor is, ha valaki azt javasolja, hogy írogatás helyett inkább költözzek melegebb éghajlatra ( úgyis azt akarom tenni :), és foglalkozzak valami kevésbé emberiségellenes tettel. :)

A ficblogot a http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=372 címen találjátok, ahol lehet szavazni :) illetve értesülni a frissítésekről.

Történeteket írta: Draconus_DiabloKedvenc történetekKedvenc írók