Felhasználónév:szekerese [Üzenet]
Regisztrálva::2007.11.25
Nem szeretek magamról írni, de ide mégis írok, mert nem szeretem, ha valakinek üres a profilja.....

Szóval.... 17 éves( még pár hétig, de nem akarom öregíteni magam....), gimnazitsa lány vagyok, és végzős lennék, ha nem lenne még egy évem. De van, na vajon miért? Nem, nem buktam, csak épp nyelvi előkészítős voltam. Ezt még a saját családom sem tudja megjegyezni.... Imádok olvasni, minden mennyiségben, könyvek közül szinte mindenevő vagyok, szeretem a sci-fit, a fantasyt, a klasszikusokat, és természetesen a Harry Pottert, meg persze amin írás van, azt úgyis elolvasom. A fanfiction viszont már teljesen más tészta.... Itt már egyáltalán nem vagyok mindenevő, sőt inkább válogatós. A szokásaim rabja vagyok, így nehezen barátkozok meg új dolgokkal, új párosításokkal, így maradok annál, amit szívesen olvasok. Kedvenc párosításom talán Snanger, de zsenge ifjúkoromban még a Dranger párostásért rajongtam, és még ma sem vetem meg. Ezeken belül mindenféle fic jöhet, ami nem tetszik azt úgysem olvasom el. Mostanában már szinte csak angolul olvasok, elszoktam a magyarul való olvasástól, de azért még megvannak a kedvenceim, és néha azért olvasok is...Ja, és slash-t nem olvasok(vagy csak nagyon ritkán), sem angolul, sem magyarul, mert nekem nem jön be... Mostanában, ha erre járok, akkor legtöbbször Privet Drive vonalon mozgok...Amit elolvasok, arra viszont majdnem mindig írok is kritikát, jót és rosszat is egyaránt.

Egyébként átlagos lány vagyok, átlagos gondokkal, átlag feletti okoskodásra való hajlammal.Sok dolgot szeretek, és rengeteget utálok....A zenei ízlésem behatárolhatatlan, így nem is próbálkozom meg vele.... És mint majdnem minden kortársam, én sem tudom, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Egy biztos, EMBER akarok lenni, a többi meg majd elválik..

Majd el felejtettem; megemelem a kalapom minden író és fordító előtt, aki igényes munkát ad ki a kezei közül, mert erre én képtelen lennék.....

2008.10.08Nagyon rég jártam erre, gondoltam frissítek egy kicsit a bemutatkozáson :D
Öregedtem pár évet, most már az egyetemet koptatom, és ha minden jól megy, akkor még 5 év, és diplomás orvos leszek. Sok minden változott, de ízlésem nem nagyon, mostanában megint a dramione ficek kerültek előtérbe, de ez elég változó. Egy dolog biztos: imádom a fanfictiont :D bár ezt a jegyeim bánják.............
2011.06.18.


"Sötétben állunk néha, magunk se tudva, hogy kerültünk belé. Csak meresztjük a szemünket, csak tapogatódzunk, bizonytalankodunk. És a szívünk hüledez.
- Merre?
S véljük, hogy semerre.
Csak tapogatódzunk. Lépünk. Meg-meg állunk vakul. Fejünk felett talán kőszikla csügg? Lábunk előtt talán farkasverem vagy szakadék tátong? Talán kígyóra lépünk? Szívünk remeg , mint a nyárfalevél.
- Istenem!......
De mennünk kell, hogy kijussunk valamerre. Hát lépünk, bizonytalankodunk tovább és tovább. Az iránytalanságban. Vakon. Dermedezve. Tapogatódzva. Szemünket olykor könny önti el. Szívünket olykor elszorítja az aggodalom. Aléldozunk.
- Hova jutok?!
S nem érezzük a sötétségben, a bizonytalanságban, a veszedelmek között, a Halál el-ne-csússz ösvényén, hogy egy láthatatlan jóságos kéz van a kezünkön.
Vezet."

(Gárdonyi Géza:Ida regénye)

i'm in gryffindor!

be sorted @ nimbo.net

A föld tini lakosságának 98%-a már kipróbálta a füves cigit. Ha TE a maradék 2%-ba tartozol, másold be ezt az adatlapodba.

Történeteket írta: szekereseKedvenc történetekKedvenc írók