Felhasználónév:aneszto [Üzenet]
Regisztrálva::2005.03.28
Eredeti név:Tóth Annamária
Weboldal:http://gportal.hu/portal/anmari/
Aneszto vagyok, hobbim az olvasás, fehérvári, 17 éves, hatosztályos gimnazista a Teleki német tagozatán, és perpill nem hiszem, hogy egyhamar írni fogok ficeket. Én kedvelem az emberiséget... (helyesbítés: jó, jó, most írok, de ez szerepjáték-átdolgozás! utána ne számítsatok semmire!) (helyesbítés2: oké, oké... most tényleg írok, de azt sem egyedül... ígérem abbahagyom O:))
Sokat netezek mióta van, először a Martiont ajánlotta be egy osztálytársam, onnan meg a linkeken keresztül jutottam el mindenhova.
Külsőre magas, sápadt (na jó, hullafehér) lány vagyok karikás szemekkel és lassacskán derékig érő barna hajjal.
Kedvenc színeim a barna natúr árnyalatai, a homokszín, és a mohazöld. Kedvenc kaja a (MOST lehet fújolni) spenótos palacsinta meg a karfiolos süti. Ezek igenis finomak! egyébként meg elég kevés dolgot eszek meg.
Tudok fuvolázni, és -gyakorlat híján egyre kevésbé- furulyázni, és türhetően úszok.
Szeretek a holdfényben ücsörögni, és van 2 macskám meg egy kutyusom aki a macskákra feni a fogát meg egy agresszív hugom, aki picit szadista, picit rokker, és picit lökött XD
Lelkesen szerepjátszok, járok latinszakkörre, rádiós tájfutok, és saját névre kereszteltem el a sálamat.
Életcélom bejutni orvosira kórboncnok szakra. Vagy természetgyógyászosra. Még nem döntöttem el...
Ja, és még valami. Töröltem a Tekergőrülteket, ha esetleg valaki emlékezne rá, és hiányolná (bár nemhiszem, hogy lennének olyan elvetemültek), annak üzenem, hogy a történet nem halt meg, szép lassan eposzi méreteket ölt, de egyre inkább személyes jellegű lett, szóval... mivel úgysem raknám fel a folytatást, nincs értelme itt porosodnia. Van és szép és jó, de TI soha nem fogjátok elolvasni, MUHAHA >__<

Történeteket írta: anesztoKedvenc történetekKedvenc írók