Felhasználónév:Carmen Black [Üzenet]
Regisztrálva::2005.04.15
~ Bibliográfia ~Név: Carmen Black

Kor: 27

Merengős karrierem kezdete: 2004 (először olvasóként, majd íróként)

Kedvenc karakterek a Harry Potter könyvekből: Sirius Black, Perselus Piton, Tom Denem

Univerzumok: Mostanság elpártoltam a HP világától, sokkal inkább megmozgat a SPN, BBC Sherlock, Star Trek, illetve a Teen Wolf világa, ezekben olvasok, illetve hellyel-közzel alkotok.

Írói stílusom jellemzői: Kissé türelmetlen típus vagyok, ez néha meglátszik az írásaimon is. Ha romantikus történeten dolgozom szeretem az elnyújtott húza-vonát, viszont kifejezetten unalmasnak találom azt, mikor a történet már a két szereplő párkapcsolatáról szól. Általában romantikus kisregényeken, novellákon dolgozom, hosszabb regényekbe nem kezdek, mert általában az ihletem is elfogy útközben, illetve hajlamos vagyok elkapkodni is a történetet. Mostanában már nem valószínű, hogy belekezdek bármiféle nagyobb lélegzetvételű alkotásba. Maximum egy-két alkalmi novella becsúszhat, de a közel 13 éves írói periódusom a végéhez ért. Mostanság másféle hobbik mozgatnak meg. Ennek jele, hogy a felrakott műveim legnagyobb részét töröltem, mivel már egyáltalán nem tudok azonosulni sem velük, sem a stílussal, ahogyan megírtam őket.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel nyugodtan a carmenblack@gmail.com e-mail címen! Minden kérdésre, és e-mailre válaszolok. :)

Történeteket írta: Carmen BlackKedvenc történetekKedvenc írók