Felhasználónév:Andro [Üzenet]
Regisztrálva::2008.06.16
Halihó mindenkinek!

Már régi tagja vagyok az oldalnak, így úgy éreztem, hogy ideje kissé frissítenem a bemutatkozásom. Andro vagyok, vidékről érkeztem ide sok-sok évvel ezelőtt. Már akkoriban is inkább saját történeteket és HP-n kívüli fandomokból való fanficeket írogattam. A HP univerzumot sosem éreztem annyira sajátomnak, habár a könyveket szeretem és többször is olvastam őket.

Én elsősorban Once Upon a Time, X-men Evolution, Robin Hood a tolvajok fejedelme (az 1991-es, Kevin Costneres film), Fullmetal Alchemist (leginkább a 2003-mas animét veszem alapul), valamint újabban Avatar – Aang legendája fandomban írok. Mert ezeket szeretem a legjobban, és ezekben tudok olyanokat írni, amiket szívesen adok ki a kezeim közül.

Imádom az animéket, mangákat, valamint a doramákat. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, neten lógni, Mondoconra járni és összefutni az én drága barátaimmal a Tatabányai Anime Meeteken. Igaz, utóbbira még nem olyan hosszú ideje járok.

Kedvenc íróim: Banana Yoshimoto, J.R.R. Tolkien, Szabó Magda, Anthony Ryan, Soman Chainani, George Orwell és a Grimm fivérek.
Kedvenc könyvet nehéz mondani, de nagyon szeretem a Gyűrűk Ura köteteket, a Jók és Rosszak Iskolája sorozatot, valamint Szabó Magda „Abigél” című regényét. De ezeken kívül is sok kedvencem van.


A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik, hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!

És végül egy nagyon igaz kis idézet az 1968-as Majmok bolygója filmből:

„Őrizkedj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül ő öl sportból, pénzért, hírért. Igen, megöli a testvérét, hogy megszerezhesse annak vagyonát. Ne hagyjátok elszaporodni, mert elpusztítja saját otthonát, de a tiéteket is. Űzzétek el, hajtsátok vissza az embert a dzsungel sűrűjébe, mert ő a halál hírnöke."

Történeteket írta: AndroKedvenc történetekKedvenc írók