Felhasználónév:Milasnape [Üzenet]
Regisztrálva::2008.08.04
Weboldal:http://www.pac.fw.hu/
Halihó!

Úgy döntöttem, ideje átírnom ezt a bigyuszt, mert már a fele sem volt igaz xD
Szóval: 2008 májusában ismerkedtem meg a fanficek világával, és azóta rendesen itt is ragadtam. Már az írással is megpróbálkoztam, de türelmetlen ember lévén nem igazán haladok, hisz amint elkezdek valamit, rögtön az utolsó pontot szeretném tenni a végére… Így többnyire, ha elkap az alkotókedv, novellákat, egyperceseket írok.

S ha már íróként nem, kritizálóként igyekszem szorgoskodni, ezért is lettem EKLE-tag. Szőrös szívű és kukacoskodó vagyok, de azért mindig igyekszem finoman fogalmazni :)
Mindazonáltal még így is biztos vagyok benne, hogy tiportam már kezdő írók lelkébe. Azonban én azt az elvet vallom, hogy minden vélemény szubjektív, tehát, ha én azt mondom, rossz valami, az nem biztos, hogy úgy is van. Csak szerintem van úgy, és habár nem fogom mindig odaírni, hogy szerintem, szerintem, szerintem, de azért itt hangsúlyozom, hogy mindig csak szerintem!

Örök szerelmem Perselus Piton (L), akitől azóta nem szabadulok, mióta az első fanficet elolvastam (Camilla – Szerelmetes barátom), így leginkább vele szeretek dolgozni, de kedvelem még Siriust, Lucius és immár – stoobie-nak hála – Dracót is. Női karakterek közül pedig csak Narcissa az, akiről azt mondhatom, „szeretem” írni, illetve talán Lily, de leginkább saját szereplőket használok.

Ficblogom:
http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=776


Ha kérdésed van, beszélgetni szeretnél, vagy csak panaszkodni szeretnél egy kritikám miatt, nyugodtan vegyél fel msn-re :)
milasnape@hotmail.com

Történeteket írta: MilasnapeKedvenc történetekKedvenc írók