Felhasználónév:Delwen [Üzenet]
Regisztrálva::2008.11.24
Eredeti név:Adrienn
~~~~~~~~~~~~~ Le suilannon randír ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mi casa es su casa ~~~~~~~~~~~~~

Imádom a Rowling által teremtett világot :-) !!!!
A kedvencem persze a bájitalok utolérhetetlen mestere, Perselus Piton professzor :-) Ez persze az írásaimon is meglátszik.
Szívesen írok romantikus történeteket, de nem áll tőlem távol a slash sem (sőt, arányaiban sokkal több slasht írok), és ha olyan a hangulatom, akkor valami darkos is kikerülhet a tollam (billentyűzetem) alól.
Általában írok ha: jó kedvem van, rossz kedvem van, boldog vagyok, vagy szomorú. Magyarul kiírom magamból az érzéseimet. Ettől időnként lehet, hogy OOC amit írok, vagy túl romantikus, de azért igyekszem ragaszkodni az eredeti karakterekhez. Esetenként az eredeti történetet követem, de van úgy, hogy teljesen elrugaszkodom tőle. Szóval minden a Múzsától függ :-)
Vannak más kedvenc világaim is, amint az a köszöntésekből kiderül. Nyugodtan lehet tippelni, melyik honnan van :-) Bár ezek egyike sem ér a nyomába a varázsvilágnak!

Kedvenc párosaim :-)
Perselus/Harry Perselus/Remus Remus/Harry Draco/Harry

Futottak még :-)
Perselus/Draco Perselus/Hermione Remus/Hermione

Szóval mondhatni már mindenkit összehoztam szinte mindenkivel...
Mert ilyen az élet, de szép az élet :-)

Újabban rajtam is erőt vett a Twilight őrület, ami azt hiszem, nem is csoda. Az ember keresi az "emberi" értékeket, de az emberek többségében már sajnos nem találja meg, így maradnak a vámpírok.
Kedvenc szereplőm a két szőke "démon", Carlisle és Jasper. Talán pont azért, mert ők testesítik meg az igazi értékeket. Carlisle az örök és megingathatatlan "jót", Jasper pedig az állandó, véget nem érő törekvést a jóra.

Szóval a történeteim között már fellelhető három a Twilight univerzum által ihletve :-)

Ezen kívül régi nagy kedvencem a Hegylakó univerzum, és bár itt a Merin nem volt túl nagy igény rá, néhány ilyen jellegű írást is felraktam, valamint egy-két próbálkozást Fiúk a klubból témában is.

Jó olvasgatást kívánok mindenkinek, remélem nektek is olyan örömet okoz a történeteim olvasása, mint nekem az alkotás.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Történeteket írta: DelwenKedvenc történetekKedvenc írók