Felhasználónév:G Lamaro [Üzenet]
Regisztrálva::2009.02.12
Eredeti név:Robi
Weboldal:http://www.merengo.hu/
Javíthatatlan Star Wars rajongó vagyok, de a Harry Potter témakör mára legalább akkora szerepet játszik az életemben. Szeretem a többi sci-fit és fantasyt is, de jelenleg ez a kettő tud igazán megfogni, lekötni. Egy fontos infó: ugyan 1971-ben születtem, azaz túl vagyok már néhány X-en, de aki "Csókolom!"-ozni, magázni akar, rosszul fog járni! (A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát, vagy temetkezési vállalkozóját. ;-) )
Szeretek olvasni, netezni, a webszerkesztést, írni .

A HP világával a hetedik könyv angol megjelenésének idején kezdtem komolyabban foglalkozni. Annyira megtetszett, hogy napok alatt kiolvastam a teljes sorozatot. XD Azóta pedig sok ezer oldalnyi HP-t olvastam el, beleértve az itt található írások egy részét is.

2013. októberében az oldal adminisztrátorai felkértek, hogy erősítsem a soraikat. Így azóta én is a csúnya-rossz adminok közé tartozom. Ha bármilyen kérdésed, kérésed, problémád lenne a Merengővel kapcsolatban, bizalommal fordulhatsz hozzám is. :)
2019. áprilisától az újonnan indított CritiCAT egyik vezetője vagyok, NymphaTonks mellett. Ha bármilyen a CritiCAT-tel kapcsolatos kérdésed, észrevételed, panaszod van, hozzám is fordulhatsz.


A CritiCAT célja a kritikaírás népszerűsítése, azaz amikor az olvasók elolvasnak egy művet, vagy fejezetet, fejtsék ki róla a véleményüket, segítve ezzel a szerzőt, ha mással nem, jelezve, hogy olvassák, érdekli őket a mű és az esetleges folytatása.

Badges:

Történeteket írta: G LamaroKedvenc történetekKedvenc írók