Felhasználónév:Erynnis [Üzenet]
Regisztrálva::2009.02.23
Eredeti név:Eszter
Weboldal:http://erynnis.livejournal.com/
Üdvözlök mindenkit!

-->Az utóbbi időben (jó pár év), nem nagyon voltam aktív a magyar fandomban. Vannak írásaim, amiket be kéne fejezni, rengeteg ötletem, amik jelenleg kidolgozás alatt vannak, és néhány betervezett fordításom, amiket az engedélyek megkapása után el is kezdtem fordítani. Néhány Harry Potter fandomban, kettő pedig Sherlockban. És mivel mindegyik, szinte kivétel nélkül 30.000 szó felett van, és jelenleg másodéves egyetemista vagyok japán szakon, koreai minorral, így kicsit még váratnak magukra. (2014. 10. 04.)

Nem a homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás a rossz, hanem az ilyen személyek felé irányuló negatív megnyilvánulások és cselekedetek. És ugyanilyen a rasszizmus is! Az is rossz. Mindenki olyan, amilyen. Ez tény. És a tényeket el kell fogadni.
/Saját/
1627dav.jpg
witch.erynnis.banner.jpg


--> Itt megtalálsz: erynnis@citromail.hu

És ezzel fejezem be: A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik, hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned: Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sorocskát illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják, képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!


Kérlek, Téged, ha egyszer olvasol, egy kis véleményt biggyessz oda, akár vagy egy Petőfi, akár nem!
Előre is köszönöm azoknak, akik megtisztelnek a véleményükkel. :)
Erynnis :)


Történeteket írta: ErynnisKedvenc történetekKedvenc írók