Felhasználónév:Rocky [Üzenet]
Regisztrálva::2009.06.04
Eredeti név:Petra
Weboldal:http://www.petrusvicush.blogspot.com/
Lám-lám, csak nem egy kíváncsiskodóval van dolgom?
Ha így áll a helyzet, akkor köszöntelek téged, Kedves Idegen!

Gondolom, azért kezdtél bele eme sorok olvasásába, hogy többet tudj meg rólam… megígérem, igyekezni fogok, hogy kielégítsem e téren érzett éhségedet.

Ahogy látod, a Rocky nevet választottam felhasználónevemnek, de hogy miért is? Egyszerű. Valójában Petrának hívnak, aminek a jelentése: kőszikla (angolul: rock)- - > Hát így jött az ötlet a Rockyra. Teljesen logikus, nem?
Na, ha ezt a tőlem származó kicsit komplikált eszmefuttatást sikerült megértened, akkor örömmel tudatom, hogy a nehezén már túl vagy.

Hmm… hát mit is írjak magamról? *morfondírozik, majd nekikezd, mielőtt lemegy a nap*

Lehetséges, hogy:

- 17 éves vagyok, és per pillanat gimnáziumba járó lányka, aki a 12. c osztály, ablak felőli padsorának az utolsó előtti padjában próbálja túlélni a mindennapjait több-kevesebb sikerrel.

- szókimondó és cserfes teremtésnek születtem, de talán engem is el lehet hallgattatni egy-egy érdekes témával, na meg történettel. Hát ilyenkor jön az, hogy: szó bennszakad, hang fennakad, lehelet megszegik...

- egy izgő-mozgó sajtkukac is vagyok, és élek-halok a táncért. Bárhol (földön, vízben, levegő helyett utcán vagy éppenséggel egy hangfalon, ha kényszerítenek...). Ugye, a bármikort már nem is kell megemlítenem?

- szeretek csillagokat bámulni, csokit majszolni és a napon süttetni a hasam.

- hiszek a csodákban, és néha már túlzottan is optimista vagyok ilyen téren. Na ilyenkor szoktuk mondani Vicushal, hogy: "az a naív szívem". :) Bár azért akadhatnak olyan napok, mikor legszívesebben a pihe-puha ágyamban fetrengenék egész nap. Ám ennek ellenére, azért próbálom a legnagyobb vidámságban élni az életem...

- mindezek mellett (minő meglepetés) megrögzött idézetmániás vagyok. Tudjátok: Álmodj, mintha örökké élnél, élj úgy, mintha ma meghalnál… (egyik kedvencem).

Apropó, a történetem… hát mit ne mondjak, rettentően élvezem az írását! De először is, jön a köszönetnyilvánítás, ugyanis hálával tartozom, amiért ilyen aranyosak vagytok és olvassátok, sőt véleményezitek is! *tapsvihar nektek* Köszönöööm! Minden egyes szó és mondat jól esik, amit tőletek kapok! * nagyokat pislog, majd folytatja az irkálást*

Aki olvasta, az bátran következtethet belőle rám is. (megsúgom, Sophie áll hozzám a legközelebb) Na, de mi a teendő akkor, ha még nem találkoztál vele, és nem tudod azt, hogy: ki, hogyan, mit csinált, kivel és stb.?
Nem, nem mondom, hogy sürgősen el kell olvasnod (ugyanis ez nem én lennék), csak annyit javaslok, hogy ha van időd rá, no meg kedved hozzá, akkor kukkants bele. Hidd el, nagy örömet fogsz nekem okozni már ezzel is!

Nahát-nahát, túl sokat fecsegek, nemde? Oké-oké, lassan befejezem, és végére érek…
De mi is legyen a végszó? Mondjuk egy őszinte vallomás? Igen, talán ez lesz a legjobb!

Tehát, a sok ,,lehetséges” információ után, egyet most biztosra kijelentek! Ez az oldal, a Merengő, olyan olvasmányélményeket, szívhez szóló kritikákat, és nagy szerencsémre imádnivaló barátokat is adott nekem, akiket talán (sőt biztos!) sohasem ismertem volna meg. Ezért is nagyon hálás vagyok, és gondolom érthető, hogy súlyos elvonási tünetek jelentkeznek nálam, ha nem látogathatom naponta az oldalt.

Hát, azt hiszem, most már tényleg a legeslegvégére értünk. Te, Kedves Olvasóm az olvasással, én pedig az írással… Hát ez lennék én, így ,,tömören” összefoglalva. :)

Ha úgy érzed, hogy még mindig maradt benned pár megválaszolatlan kérdés, vagy csak szimplán szeretnél megismerkedni velem, akkor nyugodtan írhatsz erre a címre: petra13@mail.globonet.hu (mert a 13-as egy jó szám :))
(Mellesleg Msn-nel is rendelkezem, ha a címemre vagy kíváncsi, akkor is e-mailt írj, és majd ott megadom!)

Végezetül pedig: köszönöm, hogy szántál rám időt és végigolvastad a bemutatkozásom!

*Mai műsorunkban Rocky árult el egy kicsit többet magáról, holnap pedig…

…Adásszünet…

Történeteket írta: RockyKedvenc történetekKedvenc írók