Felhasználónév:Szylu [Üzenet]
Regisztrálva::2009.08.13
Eredeti név:Szilvi
Weboldal:http://szylu.blogspot.com/


Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek, aki szavazott rám. Ez tényleg nagyon sokat jelent számomra, és... Oké, nem megy, nem tudok mit mondani! Egyszerűen csak KÖSZÖNÖM!Köszönöm a megtiszteltetést eme fantasztikus társaságnak!

Írunk Pupimmal közösen egy másik történetet, amit itt is megtaláltok Eternity címen!

Végre megembereltem magamat, hogy egy rendes bemutatkozást is összehozzak (persze, csak amolyan Emmettes stílusban), szóval tessék rám büszkének lenni.
A becsületes nevem Banyár Szilvia (vagy, hát ez áll a születési anyakönyvi kivonatomban, szal nagyon remélem, hogy így hívnak), de voltam már Banyári Szilva és Baranyai Szilvia is. (Mi olyan nehéz benne, fel nem foghatom?)
1990. július 26.: Ez az a sorsdöntő nap, amikor erre a Föld nevezetű helyre érkeztem, hogy e világ lakóinak és később a Merengő Kedves Olvasóinak életét megkeserítsem. (Az idei év dátumából vond ki az 1990-et és megkapod a relatív életkoromat.)
(Most jön a kedvenc mondatom.)
Móri születésű, velencei csaj vagyok, aki Székesfehérváron tanult és jelen pillanatban a BGF egyik padját koptatja kommédia szakon. (Azt hiszem, ez a helyes sorrend, de várjatok, utánanézek. Aha, így a jó.)
Több alteregóm is van (mint abban az új sorozatban, de nem tudom, hogy mi a címe, mert nem nézem), de Ti általában Szylu McCartyval szoktatok találkozni, aki most is itt van. (Íme lehull a lepel, hogy honnan van ezen sajátos stílusom. A családi kapcsolatba most ne bonyolódjunk bele, azt majd megírom egy külön történetben.)
Itt Szylu: amúgy tökéletes szimbiózisban élek a Nagyfőnök többi skizofrén haverjával, ne aggódjatok.
Oké, Szylu, köszönjük szépen, de most dugulj el egy kicsit és hagyj engem is szóhoz jutni!
Szylu: Miért, eddig egész végig te szólóztál? Teljesen elnyomsz, és nem hagysz élni!
(A háttérből dulakodás, kiáltások és üvegcsörömpölés hangjai.)
Na, itt is vagyok, csak beépítettem a csajt tartóoszlopnak.
Komolyra fordítva a szót.
A székesfehérvári gimik egyikében tengetem mindennapjaimat végzősként (akit érdekel, hogy melyikben, neki megsúgom mailben). Távolabbi elképzeléseim szerint szeretnék újságíró lenni (vagy ha ez nem jönne össze, akkor életművész), majd pár év múlva pár könyvet is piacra dobni. (Na, igen. Itt ér bilibe a kezem!:P)
Alapjáraton egy nagyon türelmes csajszi vagyok, akit nehéz felbosszantani (van, akinek ez is megy, lásd Lia címszó alatt). Problémamegoldásom határtalan és ahol tudok(és megkérnek rá) segítek.
Általában mindenből viccet csinálok, de persze tudok komoly is lenni (csak nem szeretek. Mit ér az élet egy csepp kis bohóság nélkül?-kérdem én.)
Imádok zenét hallgatni, olvasni és persze az írást sem vetem meg.(Ki hitte volna?)
Családi állapotomat tekintve házas vagyok (jövő év áprilisában lesz 4 éve, hogy megházasodtam), és az egyik kedves kritikaíróm és olvasóm a házastársam. Ne tessék félreérteni, csak poénból házasodtunk és nem is érvényes a papír(sulikeretek között), de mi igen komolyan vesszük a dolgot. Persze, mindkettőnk éli a saját magánéletét, de néha egymás orra alá dörgöljük a dolgot. Meg öt éve ismerjük egymást, szal néha tényleg úgy viselkedünk, mint a házasok.
Ha valami eszembe jut, azt majd időközben úgyis felteszem.
Hát, akkor ennyi lenne...
Jah, meg annyi, hogy twitteren is megtaláltok, és ha újat rakok fel, akkor oda is ki fogom nyomni, hogy ÚJ!XD
Elértek: http://twitter.com/Szylu
Meg ha szeretnél jobban megismerni, akkor ne habozz, hanem írj kritikát, vagy twin és felveszem Veled a kapcsolatot!XD
És fenn vagyok iwiwen is, ha akartok, megkereshettek. (Csak írjatok levelet előtte, hogy innen ismertek, mert nem nagyon szoktam felvenni idegeneket. A szüleim arra tanítottak, hogy ne álljak szóba idegenekkelXD)
Pusz

U.i.:Ennyi hülyeséget összehordani szinte képtelenség!XDTörténeteket írta: SzyluKedvenc történetekKedvenc írók