Felhasználónév:Iceking [Üzenet]
Regisztrálva::2009.09.06
Eredeti név:Hüvös Ferenc
Nos, először is üdv mindenkinek!

1994-ben születtem, jócskán a vége felé. Azért így írom, mert nem nagyon akarom a koromat folyamatosan javítgatni, így meg nem is kell majd nagyon. Huh... harmadikos koromban írtam először (Garfield FanFiction, de oylan jót még nem röhögtem, mint amikor most nyáron a kezembe akadt :D), utána egy jó időre leálltam, és hatodikas koromban kezdtem el ismét dolgozgatni, aminek következméyne, két vényi meddő próbálkozás után lett a Trinity, amire mára a befejező részéhez érkező, Csillagkapu FF trilógia.
Gyakorlatilag Sci-Fiken és Stephen Kingen nőttem fel, életem első, komoyl könyve is SK-tól volt (Borzalmak Városa), az első film, amit meg láttam, és nem animációs volt, a Baljós Árnyak. utána jó hosszú ideig csak csilalgkaput meg BSG-t néztem, na meg Star Warsot. Mondhatjuk tehát, hogy keményvonalas fan vagyok ezek terén.
Aztán. Amit iszonyatosan utálok: a divatemberek, meg az ilyen idióta divatcuccok, mint a Twilight. Tíz év múlva már nyoma sem lesz, ugyanakkor az SW még mindig műalkotásnak fog számítani. De mondjuk léynegtelen, hogy mit mondok, rám nem hallgatnak az Emósok, meg a twilight fanok sem.
ha a műáveimben helyesírási hiba van, az annak oka, hogy gyorsan gépelek, és iszonyatosan fel tudnak gyűlni az yilen dolgok. vans ajnos, amit nem veszek észre sem én,s em pedig a betázó haverjaim, így aztán ott marad. ha valaki szól, akkor azonnal javítom, persze, de addig sajnos nem nagyon veszem észre (átolvasáskor elsiklom fölötte).
A jövőben tervezem egy, msotanában születő SW-s Fan Fiction novellasorozat ide való feltöltését. A story a hagytaék korszakában játzsódna, mivel az a legnagyobb kedvencem mind közül.
Huh, na ennyit sem szoktam magamról írni. Még annyit: szeretem a kritikákat, lehet az akár rossz, akár jó. A szapulsát is kibírom, szóval felőlem az is jöhet. magadat minősíted maximum vele...

Hüvös Ferenc, 2010. szeptember 26.

Történeteket írta: IcekingKedvenc történetekKedvenc írók