Felhasználónév:Leronas [Üzenet]
Regisztrálva::2009.10.16
Eredeti név:Ács Veronika
Weboldal:http://leronascarpe.blogspot.hu/
Csekkoljátok a szerepjátékos oldalunkat is: http://fyron.hungarianforum.net/

Blog A Tekergők aranykora sorozatról:
http://tekergokaranykora.blogspot.hu/

Most végre összeszedtem magam, és úgy döntöttem, rittyentek ide egy rövid kis bemutatkozást.

Egy győri lány vagyok, akinek mindene az írás és az olvasás. Ha nem nekem kell kezdeményezni, akkor könnyen barátkozok. Verseket csak olvasni tudok, írni nem, mert abból katasztrófa lesz. Már elég régóta írok, de igazán intenzíven 2009 körül kezdtem el foglalkozni a dologgal. Az már más kérdés, hogy anno az alsós osztályfőnököm is azt mondta, hogy belőlem egyszer író lesz... Általában optimista vagyok, bár vannak rosszabb napjaim, mostanában kicsit gyakrabban, mint régen. Ja, igen. Imádom a zenét, és tulajdonképpen bármit csinálok, szól az aláfestő zene. Rettentő sok együttes és énekes van, akit imádok, estig tartana, mire mindet felsorolnám. Szóval ha érdekelnek a kedvenceim, kérdezz :D Kicsit maximalista vagyok, meg meglehetősen cinikus. Úgy általában szeretem az embereket, ha valakit nem, annak általában oka van. Mindenek felett szeretem a zöld színt, a rózsaszíntől meg valamiért a hideg futkos a hátamon. Hm, mit írjak még? Újabban borzasztóan kígyó imádó vagyok, talán Perselus drága miatt :P
Kedvenc párosaim... Egyértelműen a Perselus/Harry ^^ Aztán Draco/Hermione, Sirius/Remus, esetleg Sirius/James, de ugye ott nem gondolunk bele a következményekbe (nevezetesen Harry hiányába ^^)

És akkor most nézzük picit a Harry Potteren kívüli világot ^^
Nagyon szeretem Lucy Maud Montgomery történeteit (Anne-sorozat, Emily-sorozat), Böszörményi Gyula Rémálom könyveit, a Csodaidőket, a Gyűrűk urát. Filmek közül Eredet, Fallen, Interjú a vámpírral, Alice Csodaországban (az új), és az Éhezők viadala (amit majd el is tervezek olvasni) a nagy kedvencek. Végül pedig a sorozat, ami abszolút favorit, a BBC Merlin című sorozata. Hát az valami... Valami... Khm. Azt hiszem, nem kezdem részletezni, mert akkor nagyon elhúzódna a bemutatkozás. A lényeg, hogy imádom.

Ezen felül még annyi, hogy az életemben nagyon fontos szerepet tölt be a szerepjáték, olyannyira, hogy január elsején két barátnőmmel indítottunk egy szerepjátékos oldalt. Szóval ha esetleg érdekel a dolog, ott van fent a link ;) (Csak egy kicsit hirdetek. De tényleg csak egy cseppet xD )

Hát, talán ennyi röviden ^^
Nagyon szépen köszönöm, hogy benéztél hozzám!

***

A föld tini lakosságának 98%-a már kipróbálta a füves cigit. Ha TE a maradék 2%-ba tartozol, másold be ezt az adatlapodba.

Ha hiszel Istenben, és 100%-ig büszke vagy rá, másold ezt be az adatlapodba.

"Én vagyok a lány, akit kidobtak otthonról, mert megmondta az anyjának, hogy leszbikus.
Én vagyok a prostituált, aki az utcán dolgozik, mert senki sem alkalmaz egy transzexuális nőt.
Én vagyok a nővér, aki a meleg bátyja mellett van a könnyes éjszakákon.
Mi vagyunk a szülők, akik a lányukat jóval az ideje előtt temették el.
Én vagyok a férfi, aki egyedül halt meg a kórházban, mert nem engedték be a huszonnégy éves partneremet a szobájába.
Én vagyok az állami gondozott gyermek, aki éjszakánként rémálmaiból riad fel, amikben újra-meg újra elviszik a két apjától, az egyetlen családtól, akik valaha szerették igazán.
Én vagyok az egyik szerencsés, aki túlélte a támadást, ami után három hétig kórházban volt, és még egy év, és talán újra járni fog.
Én egy vagyok a szerencsétlenek közül, akik megölte magát a vizsgák előtt. Túl sok volt.
Mi vagyunk a szerelmespár, akikre rácsapták a kagylót, amikor meghallották, hogy franciaágyas szobát kérnek két férfi számára.
Én vagyok az, aki sosem tudja, melyik mosdót használja, anélkül, hogy rászabadítanák a biztonságiakat.
Én vagyok az anya, aki nem látogathatja a gyereket akit szült és felnevelt, mert a bíróság szerint alkalmatlan szülő, mert most egy másik nővel él együtt.
Családon belüli erőszak túlélője vagyok, akitől elfordultak a segítők, amikor rájöttek, hogy aki bántalmazza, ugyancsak nő.
Családon belüli erőszak túlélője vagyok, akinek nem segítettek, amikor rájöttek, hogy férfi.
Én vagyok a közgazdaság-tanár, aki testnevelés-tanár akart lenni, mielőtt megmondták neki, hogy az leszbikusoknak való.
Én vagyok a férfi, akit a mentők nem kezeltek tovább, amikor rájöttek, hogy transzexuális.
Én vagyok az, akinek állandóan bűntudata van, mert arra gondol, hogy sokkal könnyebb élete lenne, ha nem kéne törődnie a társadalom gyűlöletével.
Én vagyok az, aki többet nem jár templomba, nem azért, mert nem hisz, hanem azért, mert a templom ajtaja zárva van számára.
Én vagyok az, akinek el kell rejtenie azt, amire legjobban vágyik – a szeretetet.
Én vagyok az, aki fél megmondani a katolikus szüleinek, hogy másik férfit szeret.
Illeszd be ezt a profilodba, ha úgy érzed, hogy a homofóbia rossz dolog."

,,Nem a homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás a rossz, hanem az ilyen személyek felé irányuló negatív megnyilvánulások és cselekedetek. És ugyanilyen a rasszizmus is! Az is rossz. Mindenki olyan, amilyen. Ez tény. És a tényeket el kell fogadni." by Erynnis, mint ezt később megtudtam :)

Történeteket írta: LeronasKedvenc történetekKedvenc írók