Felhasználónév:SlytHay [Üzenet]
Regisztrálva::2009.10.22
Weboldal:http://slythay.livejournal.com/
Mit is mondhatnék magamról? Hm. A legfontosabb talán, hogy nem szeretek magamról beszélni. Túl sötét és tekervényes az elmém őrületből épített labirintusa, és így is telt ház van - az állandóan viaskodó éneim csataterén nem szükséges egy újabb eltévelyedett, örök időkig bolyongó kívülálló. ;)

Amiről viszont bármikor és bármennyit képes vagyok beszélni, és másokat az őrületbe kergetni: FILMEK, és Harry Potter, Supernatural, Criminal Minds, True Detective, Sherlock Holmes, Tony Stark és Loki - meg az egész Marvel univerzum, szeretett fikciós és nem annyira fikciós karakterek jellem-elemzése, mitológia, Shakespeare, 30 Seconds To Mars, filozófiai teóriák, az elme pszichológiai és pszichiátriai rejtelmei, de akármikor kapható vagyok egy agypezsdítő összeesküvés-elmélet legyártására is. Ha akadnak hasonló érdeklődésű, nem teljesen komplett egyének, akik szeretnének egy tébolydai diskurzust az adott témákban, azok számára kötetlen a fogadó órám. x) És a DC Univerzum! Never forget about DC and its pretty dark and angsty cave with my favourite bat, THE Batman! <3

Szívemmel-lelkemmel imádom Anthony Stark és Loki karakterét, ami egyenesen vonja maga után a Frostiron fanfictionök iránti szerelmet. Számomra ők az igazi. Külön, együtt, mindenhogy.

Emellett kegyetlenül várom a Fimbulvetr eljövetelét. Három tél folyamatban egymás után, nyári létolvasztó meleg nélkül. [(Az már mellékes, hogy Ragnarök előfutára, a lényeg, hogy volt egy szép hosszú és hideg telünk. x)]

Na és ha már itt vagyok, szeretném megragadni az alkalmat, hogy bemutassam a gyermekem, a büszkeségem: az első magyar Marvel fanfiction írói kihívást, ami a Heroes In The Maze névre hallgat. A kihívás az évek alatt több változáson is átesett, de a főtéma, a Marvel, természetesen állandó tényező.

A második általam szervezett kihívás témája a Gyűrűk Ura és a Hobbit könyvek és filmek. A Hobbitnyi Kalandok ITT tekinthető meg.

Továbbá a Mindenízű Drazsé Kihívás 2018-as fordulójára elvállaltam az egyik admini posztot is.


Teljes szívemből köszönök minden egyes szavazatot.


Történeteket írta: SlytHayKedvenc történetekKedvenc írók