Felhasználónév:Gonbe [Üzenet]
Regisztrálva::2009.12.03
Eredeti név:Bea
Nah, akkor kezdjük a tényekkel: tizenöt esztendős, Budapest zöldkerületében időző leányzó vagyok, koromból kövektkezően kilencedikes a Veres Pálné Gimnázium falai közt, van egy macskám, egy húgom (Zsuzsinak hívják a szentemet), rengeteg könyvem, szerencsebambuszom, egy rahedli plüssállatom (sok-sok maci), képeslapjaim a világ minden tájáról, meg egy rakatnyi giccses/kevésbé giccses mütyürdísztárgyam a polcomon.

Egyébként azona a kevés helyen, ahol regisztráltam, Gonbe vagyok, a hiperaktív nyuszi. Szeretek írni, ha van ihletem, kedvem, és időm. Mellette meg mindenféle északi folk- és szimfonikus metált, Beatlest és társait, meg persze japán zenéket hallgatok (anime soundtrack a legtöbb), egyszerre három-négy könyvet olvasok, amikból egy HP, egy lányregény, egy fantasy, egy meg valami zseniális magyar író (Szabó Magda, Janikovszky Éva, Karinthy, és a többi).

Van, amikor animét nézek, lehetőleg a leghosszabb shounen sorozatokat, amik léteznek (One Piece, Bleach), és az összes szívem csücskét most nem sorolnám fel, elég legyen az, hogy kellően színes az a bizonyos paletta.

Enni leginkább csokit ennék, de nem szabad, mert nem kell még több fölösleges kiló, helyette inkább zöld teát (melegen, hidegen, epresen, narancsosan) iszogatok, mellé görög salit, anya-féle rozmaringos sült csirkét, és mindenféle nyúltápot (zöldség, gyümölcs) eszegetek.

Ezen kívül még kosarazom, teniszezem, úszom a drága szülőanyámmal, kötözködöm, makacskodom, a fellegekben járok, hagyom, hogy drága Dórim gyűrögesse az ujjam, jószívűsködöm, alszom, alszom, és alszom.

Néha azért tanulok is, mert hogy a törit meg a bioszt, és a nyelveket nagyon szeretem, a magyarral karöltve. A reál tárgyakat nem viszem túlzásba...

Úgy igazából a legtöbbet elmondtam magamról, szerintem. Ha bármi óhaj-sóhajod van, írj. :)

Történeteket írta: GonbeKedvenc történetekKedvenc írók