Felhasználónév:Nelli [Üzenet]
Regisztrálva::2009.12.31
2019. 05. 02.
Hihetetlen, hogy telik az idő! 2009 nyarán találtam rá a Merengőre, addig hasonlóval sem találkoztam, nem is nagyon neteztem még akkoriban. Aztán az év utolsó napján regisztráltam, nem sokkal később pedig már novellákat írtam és töltöttem fel ide. 2017-ben viszont úgy döntöttem, törlöm a legtöbb irományom, mert már nem tudtam azonosulni velük, régóta érett ez a nagytakarítás. Kritikaíróként viszont azóta is tevékenykedem az oldalon.

2011 júniusában megalakult a Kritika Klub, amelynek kezdetektől fogva a tagja voltam. A KK most, 2019 tavaszán ugyan megszűnt, de helyette megalakult a CritiCat, úgyhogy a meri nem marad lelkes kritikaírók nélkül. :) Bevallom, erre is jelentkeztem, de sajnos nem sokat tevékenykedtem, mire úgy döntöttem, hogy inkább kilépek. Sajnos már nem kötődöm annyira a Merengőhöz, mint régen, már nincs időm, kedvem olyan történetekbe belekezdeni, amik nem igazán érdekelnek. Szűkíti a kört, hogy leginkább original és befejezett művek érdekelnek, így sok minden kiesik. Úgyhogy egy jó ideje már alig járok fel merire. De nem tervezem végleg elhagyni. Ha esetleg valaki külön megkeresne azzal, hogy szeretné, ha elolvasnám a történetét, akkor azt megteheti, történt már ilyen. :)

És hogy milyen kritikaíró vagyok?
Az évek során egyre bővebb kritikákat írtam, és reményeim szerint a minőségük is fejlődött. Alapvetően a kukacoskodó fajta vagyok. :D Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy direkt erőltetem, hogy – kis túlzással – minden bekezdésben találjak valami hibát. Egyszerűen azt írom le, amit észreveszek, amiről mondandóm van. Nos igen, ezek általában azok, amiket hibának, logikátlanságnak érzek, vagyis az, ami zavar. Tehát kérlek, ne vegyétek sértésnek, ha óhatatlanul azokat a részeket hangsúlyozom ki a történeteitekben, amin szerintem érdemes lenne csiszolni.


Szeretek visszajelzést kapni az íróktól, így az is nagy örömmel töltött el, amikor kiderült, hogy a III. és IV. Aranypennán is III. helyezést értem el a legjobb kritikaíró kategóriában.
Időről időre visszanézem az általam írt kritikákat annak reményében, hogy kaptam rájuk választ, így aki csak később veszi észre, hogy kapott tőlem kritikát, az nyugodtan válaszoljon nekem, mert előbb-utóbb látni fogom. :)

Egy kis érdekesség: regisztrálásom ideje óta több mint 1200 kritikát írtam, és ezzel elértem a 8. helyet a kritikaírók Örökranglistáján. :D

Így utoljára még annyit, hogy '92-es születésű vagyok. :)Történeteket írta: NelliKedvenc történetekKedvenc írók