Felhasználónév:zsu200000 [Üzenet]
Regisztrálva::2010.01.27
Röviden rólam. Középsuliban tanulok, most vagyok vbégzős. A történeteimet titokban írom érettségi készülés helyett. Ha ez kiderülne, nem is lenne soha többet friss sztorim:P Am napi rendszerességgel szerettem volna frissíteni, de így én is ráállok a hetire mint a lentöbb író. Most töltöm folyamatosan a Letagadhatatlan érzelmek című történetet, ami egy Jasper/saját szereplős fic. Valamint tervezek még egy Edward-osat is de ennek még a címét sem tudom, meg a történetét sem. Azt viszont garantálom, hogy lesz egy ilyen sztori is.
Jah és el ne felejtsem megköszönni a bétázást Scarlet Midnight-nak a Kárhozottak kínjai írójának:), aki elindított az írói uton, és akire felnézek. Ezerszer tehetségesebb író, mint én és neki legalább saját szereplős történetei vannak, valamint köszönöm a segítséget Heninek, akit első számú kritikusaim között tartok számon.
Első számú Kritikusaim és legnagyobb Segítőim minden téren:

Scarlet Midnight
Krisz
Heni
Erika
Csabi

Nah meg persze a kritikaírók:)

Sorrendért elnézést ha valakinek nem tetszik lehet reklamálni:P

Rossz hír mindenkinek, vagy estelkeg jó nem tudom kinek hol kényelmes. Elköltöztem. A történetből csak ennyi fejezetet olvashattok itt. A többi a http://letagadhatatlanerzelmek.blogspot.com/
és ez a blog már megmarad:)

Történeteket írta: zsu200000Kedvenc történetekKedvenc írók