Felhasználónév:Lilyanjudyth [Üzenet]
Regisztrálva::2005.09.17
Eredeti név:Judyth
Weboldal:http://lilyanjudyth.com'85-ben születtem, okleveles környezetkutatóként webdesinngal foglalkozom, imádok színezni, rajongok Alanért és Zacharyért, imádom a Star Treket. Kacsingatok más fandomok felé is (Spirk, YoI, Destiel), de örök kedvencem mindig a Severitus marad.

2007. szeptemberétől 2018. novemberéig én is a Merengő admingárdáját erősítettem jelenlétemmel.

Teljesen átköltöztem az AO3-ra, a történeteim ITT fognak frissülni.


E-mail címem: lilyanjudyth[kukac]gmail[pont]com2007-ben megalapítottam a WS-t, amit azóta mellonsszal közösen vezetünk, azután 2010-ben létrehoztam saját birodalmamat, a The Land of Dreams-t is.Köszönettel tartozok minden kedves olvasómnak, akik szavaztak rám az Aranypenna, illetve a Heliopath Arany Főnix díjkiosztóin.. :-)


"I try to be as fearless as possible. I don't always succeed, but I like to think I try."
Zach Quinto Magic
"Minden karakter, akit eddig játszottam más-más dimenzió. Nem érdekelnek a szavak, amelyek összekötik őket."
Alan Rickman Forever - In Memoriam
A nevem Leo (8 fejezet)
Harry minden este magányosan üldögél a csillagvizsgáló toronyban, az eget bámulva, megpróbálva túltenni magát a gyászon. Egy este viszont váratlan látogató érkezik, kissé felborítva Harry amúgy sem éppen unalmas életét, Pitonéval együtt…

Álmok földjén (6 fejezet)
Régen, mikor még a társadalom évekig Voldemort bukását ünnepelte, Perselus Piton is megtalálta végre a boldogságot, élete értelmét. Egy tragédia azonban mindezt romba döntötte, tévedésbe hajszolva őt, minek következtében elvonult Roxfort falai közé tanítani.

Az apámat akarom! (2 fejezet)
Harry elcsúszik bájitaltanon, és amikor magához tér, az apja többé már nem szereti őt, sőt mi több: utálja.

Az ördög gyertyája (6 fejezet)
Hősök nincsenek - csak emberek roskadoznak a rájuk szabott szerepek súlya alatt, és a tizenhat éves Harry első kézből tanulja ezt meg a Sirius elvesztését követő borzalmas nyár során. A kiúttalanság az ördög gyertyájának nevezett kábítószertől való függésbe hajszolja őt.

Az örökül hagyott idő (2 fejezet)
Vannak olyan pillanatok az életben, amikor azt hiszed, boldog vagy azzal, amid van. Ilyenkor nem gondolsz arra, mit hagysz magad mögött, vagy mi vár rád később, csak a pillanatnak akarsz élni.

Elfeledve (4 fejezet)
Itt az idő, hogy beteljesítse végzetét. Itt az idő, hogy leszámoljon vele végleg, és végre felszabaduljon a varázslótársadalom. Talán sosem volt az, hiszen egy kamasz hogy győzhetné le minden idők leggonoszabb mágusát? De ez már nem számít.

Harry Potter és a Titkok Kapuja (30 fejezet)
Harry 6. évében játszódik a történet, melyben Harry és Piton élete fenekestül felfordul... Érkezik egy különös lány, aki eddig külföldön tanult, ezzel még a rég kialakult barátságokat is felforgatja. Persze Voldemort sem tétlenkedik: lehetőséget kap arra, hogy a ritka, de rejtélyes Kapun átlépve olyan hatalomra tegyen szert, amelyhez hasonlóval csak az ősi varázslók rendelkeztek.

Holdfényszelence (2 fejezet)
Harry és újdonsült apja Godric’s Hollow-ban pihenik ki az iskolai mindennapok és a háború utóhatásainak fáradalmait. A karácsonyi szünet azonban még Voldemort halálát követően sem mentes a bonyodalmaktól. Miközben Harry az anyjától örökölt szelence kinyitásán fáradozik, addig Piton egy titok miatt őrlődik. Ám nem ő az egyetlen, akinek rejtegetnivalója akad. Miután Harry előtt feltárul a rejtély, Sirius nyaka körül szorul a hurok…

Könnycseppek (3 fejezet)
A karácsonyról a legtöbb embernek a család, és a szeretet jut az eszébe. Így van ezzel Harry is, csak neki az is eszébe jut, hogy számára ezek nem adattak meg. Talán ezen a karácsonyon mindez megváltozik?

Szérum (12 fejezet)
Furcsa járvány üti fel a fejét, ami nem válogat: gyerekek, felnőttek egyaránt megbetegszenek, amire még a képzett gyógyítók sem találnak gyógymódot. Végül kiderül: Voldemort nem véletlenül volt ennyi ideig csendben, a járvány okozója ő maga, ezzel hadüzentet küldve a varázslótársadalomnak.

Télapuk (2 fejezet)
Karácsony első napján Harry különféle dolgokat tesz ki apja kandallójára, bizonygatva, hogy ezt egy nagyon nemes cél érdekében teszi. Perselus nem hisz a szemének, sem a fülének: hiszen a bizonyos Télapóról mindenki tudja, hogy nem létezik, akiről fia váltig állítja az ellenkezőjét.

Új világ (14 fejezet)
Harry, mint minden kamasz, boldogan él családjával. Ám egy napon Voldemort olyan varázslatot mond ki rá, ami mindent megváltoztat: a szerettei hallottak, és a családjából csak egyvalaki marad életben, de ő elvesztette minden emlékét...


A pajzs másik oldalán (8 fejezet)
Voldemort elpusztítása nem volt könnyű feladat, és lelkileg kissé megviselte Harryt. Senkinek sem beszélhet róla, mi történt az idő alatt, amíg a gonosz elpusztult – még a barátainak sem. Úgy véli, a legjobb megoldás, ha a hetedéveseknek szánt programmal tereli el a gondolatait. Igen ám, de be kell látnia, ez sem megy úgy, ahogy elképzelte...

Avalon legendája (6 fejezet)
Harry hatodéve viszonylag nyugalomban telik. Így ő is, mint többi hetedéves barátja, lelkesen készül a RAVASZ-ra, és közben azt tervezgeti, vajon mivel foglalkozzon, ha majd elhagyja az iskolát. Ám ez a nyugalom csak átmeneti, hiszen a Sötét Nagyúr erőt gyűjt a végső csatára.

Hagyaték (6 fejezet)
Vége a háborúnak, Harry a végső csatában megölte Voldemortot. Nem maradt tovább az aurorparancsnokságon, hanem segített újjáépíteni a Roxfortot, és ottmaradt, mint Sötét Varázslatok Kivédése tanár. Megkezdődik a tanév, de sajnos olyan dolog történik, amire senki sem számít.

Védelemként bezárva (4 fejezet)
Harrynek az utolsó roxforti évében mindennél fontosabb volt, hogy legyőzze a Sötét Nagyurat, ezért megpróbálta félretenni a gyűlölködést Pitonnal szemben. Majdnem egy teljes év munkájának gyümölcse, hogy Harry olyan mentális erőre tett szert, ami végre elég lehetett Voldemort elpusztításához, miközben megtanulta Pitont tisztelni.


Csak egy szó (1 fejezet)
Ez a novella a Harry Potter és a Titkok Kapuja trilógia első részéhez tartozik, mely arról szól, mit is látott Harry apja merengőjében. A 18. rész után olvasandó!

Egy különleges ajándék (1 fejezet)
Voldemort mindig is unta az esti beszámolókat. De Valentin nap estéjén egy fontosabb dolog miatt elhagyja a termet... Lumos "Valentin napi egyperces" pályázatkiírására készült egyperces novella.

Patrónusok (1 fejezet)
Harryt a végső csata után egy régi ismerős látogatja meg, akivel nem volt alkalma beszélgetni - de most lehetősége lett rá...


Múltunkban a jövőnk (1 fejezet)
Castiel mindent megpróbál, hogy megmentse Deant Káin sorsától, miközben döbbenten veszi észre, hogy azok a momentumok, amik megtörténnek, lefektetik annak a jövőnek az alapjait, amiben élni fog.
Igen ám, de mégis milyen dolgokat kell neki tennie ahhoz, hogy a boldog jövő megmaradhasson?
Yuri on the Ice of Memories (5 fejezet)
Yuuri és Victor Hasetsuban töltik a nyarat, amit az őszi Grand Prix beárnyékol, emiatt Yuuri nem képes pihenni. Csak az jár az fejében, hogyan győzhetné le JJ-t, aminek nem várt következményei lesznek, és próbára teszik a kapcsolatát Victorral.


látogató számláló mugli járt itt 2018. január 1. óta.


Történeteket írta: LilyanjudythKedvenc történetekKedvenc írók