Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 19 (vasárnap), 21:32

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Ismerkedő
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 14:06 
Írópalánta

Nekem tetszik! :D

ÉN régen szerettem a bioszt, de enyhén szólva undorítóan viselkedik az új tanár, szóval sikeresen megutáltatta velem. :((

Nem hát, szépen meghúzták magukat, azt' csókolom. XD
Hát mert emós is volt a szentem. De nem baj, én úgy szeretem a kis emós drágát, ahogy van. :)) :))

Hát... De igen, azért. Meg nem tudom, Molly számomra az az idegesítő karakter, aki mindig fel tud hergelni egy fél mondattal. Ráadásul igen, megölte Bella, aki nagyon is közel állt hozzám. 8-> Igen, a kedvenc női szereplőm, ahogy Sirius a kedvenc férfi. XD Van ez így. XD (tényleg minden Blacket szeretek, még Walburgát és Oriont is. XD)

Walburgát mondjuk elneveztük Nagyinak, de hát... XD

Tegnap is egy időben voltunk, csak lusta volna fél óránál sűrűbben idenézni. XD Oh, bocs igen. Mindhárman. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 14:06 
Fanfic-faló

Én is örültem neki :D De a filmben elég röhejesen oldották meg: Bella szétrobbant az összeszorított fűzőjében =))

Draco az igen, de Lucius? Ő inkább meghúzta magát. De lehet, hogy rosszul tudom, nem nagyon ismerem Malfoyékat xD

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 14:02 
Sztorihajhász

Mindhárman? Esetleg. ;;) xD

Mollyt hogy lehet utálni? xD Én nagyon örültem amúgy, amikor kinyírta Bellát. :twisted:

Emós?XD

Amúgy szerintem ugyan nyíltan elpártoltak, de hát más véleményen vagyunk.xD Legalábbis Draco igen sokszor kimutatta, hogy nem annyira Voldemort-fan.:D

Amúgy nem tudom, miért írták Luciushoz, én ugyan meglepődtem, de hát végül is Harry segített nekik.:D akkor biztos elpártoltak valamilyen szinten.:)

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:58 
Fanfic-faló

Tetszik? Akkor most ez marad :D

Hajrá~

Nekem a szobámban nem szólnak bele, hogy mit hova pakolok, csak akkor szól be anya, mikor nem tudom, mit hova raktam xD

Én igazából nem szeretem a bioszt, egyszerűen nem tudnak izgatni a belső szervek meg ilyenek :lol:

Defected :lol: Lucius nem volt nyíltan áruló, nem?
Emós XDD *nagyon röhög* Jaj, az a jelenet nagyon gáz volt, ennyire nyíltan nem pártoltak el Voldemort mellől xD
Csak nem azért utálod Mollyt, mert megölte Bellát? ;;)

Tényleg, most mindketten egy időben vagyunk itt. Hurrá :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:55 
Írópalánta

Legalább most nem kerüljük el egymást. :))

Áh, néha kell, aztán így, hogy múlthét szerdán aludtam ki magam utoljára... Valahogy sikerült most kiütnöm magam. xD

Én meg mind a kettőt szeretek, szóval csak küldjetek baglyot, aztán majd odabiciklizek. Motorral még mindig nem tudok normálisan fékezni. Az oktató volt a hibás, naná hogy ő! XD

Regulus nem volt defektes, csak emos! XD Amúgy meg... hát igen, van akihez apróval kellene odaírni. XD Mondjuk a filmben éppen zokogva röhögtem azon, ahogy a két Malfoy menekül, Bella meg ordibál utánuk. xD =)) =))
Oh, de most megint rájöttem, miért utálom Mollyt.

A sárga pedig nekem is tetszik. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:49 
Sztorihajhász

Tetszik a sárga.:D

De csajok, én megyek Severitust írni, most hirtelen ahhoz lett kedvem.:D

Am én meg inkább vasalok. Azt jobban szeretek.:D De legjobb, amikor senki nincs otthon, és össze-visszapakolászhatok. Úgy, hogy senki nem szól be, hogy ezt így, ezt meg emígy csináld. Azt nagyon utálom. :evil: Azért sem szoktam úgy csinálni.xD A makacsságom fog a sírba vinni...

Én is jobban örülök annak, hogy a föci van németül. Ha a biosz lenne, akkor nem lenne normális óra, és a biosznak meg kell adni a módját.:D

Az már csak jó lehet, amiben Harry szerepel. :lol: És, ha még Sirius vagy Remus is ott van, akkor különösen jó.
Jaj, tegnap néztem a halálfalók listáját, és az árulók alá az volt írva, hogy defected. De olyan jót kacagtam azon, hogy ez azt jelenti, hogy a defektesek.xD Amúgy Regulus, Perselus, Igor, Lucius és Draco alatt volt. Mondjuk én az utóbbi kettő alá csak kis betűvel írtam volna.xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:42 
Fanfic-faló

Szia, Kija! :)

Néha aludni is kell :D

Regulus/Harry? Azt hiszem, lassan már semmilyen pároson sem lepődöm meg :D

Be akartam nézni hozzád, csak nem tudom, melyik ficeddel kezdjem :lol: *Susie a bőség zavarában van*

Septi, akkor már inkább porszívózok xD

A miénk csak beszél és beszél, aztán vagy leírod vagy nem :lol: Nekem majd a biosz lesz németül, pedig a föcinek sokkal jobban örültem volna... De gondolom mi is vázlatokat fogunk kapni, mert már tanított ez a tanár általánosban és ott is mindig úgy csináltuk.

Csatlakozom, én is várom már a rajzot :D

*közben különböző színeket próbál, most a sárga mellett döntött*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:38 
Sztorihajhász

Ugye? Nekem nagyon tetszik ez a páros/hármas xD.:D Mondjuk már a háború után játszódik, mikor Neville már Longbottom professzor.:D (és nem, Fred nem halt meg, mert a hősies Harry megmentette. *-*)

Még? Még többet? XD Hát nekem ilyet nem mondanának.:-P Inkább, hogy pihenj már egy kicsit, vagy rosszabb esetben: vasalj ki! Mert a szellemi munka mellé kell a fizikai is.xD

A másik föci tanárom meg lediktálta a vázlatot, és azt kellett bemagolni. Ha magamtól próbáltam fogalmazni, akkor leszidott.xD (mert ugye németül tanuljuk, de biztosan tudod. ;) )

Szia, Kijaaaa! :x

Rakd csak bele Harryt! ;;)
Majd megmutizom, de még most egyelőre elég béndzsa, mert nagyon gyorsan írtam, és jaj, vannak benne olyan mondatok. Majd átírom. :lol: Neville/ikrek *sóhajt*

Nekem mostanában olyan izgalmas ötleteim vannak amúgy, de mindegyik slash jóformán.
Jó, mondjuk ebben a snarryben csak ez a Neville/ikrek szál a kimondott slash.:D Mert ugye az alapszitu, nos... :D Titok.xD

Na, te, hogy nem alszol.xD Még ilyet.:-P
Alig várom a rajzot.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:34 
Írópalánta

Sziasztok!

Na, sikerült bealudnom! Legalábbis úgy hajnali négy-öt felé éreztem, hogy elbóbiskolok. =)) Egész jól áll a rajz, felébredek teljesen folytatom is. x3 *igen, nem vagyok valami gyors mostanában*

Valahogy most én se tudom befejezni a Felragyogó Hullócsillagot. Nincs hozzá energiám, pedig abban aztán Sirius, Regulus, Harry Remus... *sóhaj*

Jé, nekem is van olyanom, hogy olyan párost olvasok, ami nem a szívem csücske. :D

Neville/ikrek? Azt én el akarom olvasni! ;;)
Én most Sirius/Remus Regulus/Harryn dolgozom. Pedig eleinte nem akartam Harryt belevonni. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:16 
Fanfic-faló

Meg lett volna, ha nem lenne ilyen meleg. Lassan nem csodálkoznék, ha egyszer csak kiszáradna a fű és sivatag jelenne meg körülöttünk :')

Engem sosem szidnak le, ha sokat tanulok, csak mondják, hogy még többet xD Kedves egy rajztanárod lehet, én tuti nagyon kiakadnék, ha csak úgy leértékelné a műveimet.
A kémián nekem azért szokott tátva maradni a szám, mert vagy ásítok, vagy egy kukkot sem értek belőle, esetleg mindkettő :P A fizika meg egy rémálom tantárgy számomra :lol: A lehető legegyszerűbb dolgokat is elszámolom, pedig a logikát még értem is néha. De azok a képletek megjegyezhetetlenek számomra. Nekem általánosban nagyon jó föcitanárom volt, most egy kicsit furcsa van, de amúgy aranyos.
A könyv felolvasása elég rossz stratégia egy tanártól.
Megértem, én sem puskáztam még sosem, legfeljebb lestem. Az ezért egy más kategória.

Neville/ikrek? Ilyenről se hallottam még, érdekes egy páros :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:06 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Utólag is jó étvágyat, Susie!

A témához hozzáfűzném, hogy nálunk a szüleim nem követelnek többet egy erős négyesnél, és mégis én annyira maximalista vagyok, hogy 4,7nél sosem adnám alá. Najó, nyolcadikban csaj 4,6 voltam.xD
De ez is furcsa, mert lehettem volna több évben is kitűnő, de mivel nem követelték meg tőlem, sőt, majdnem leszidtak, hogy annyit tanulok, ezért nem is próbálkoztam. Meg amúgy is, rajztanár ki nem állt, és szokásává vált leértékelni a műveimet, így mindig 4es voltam...-.- Egyszer leültem vele beszélgetni, és megmondtam, hogy szemét velem, utána már kaptam ötösöket is.xD Jó, hogy amikor viccelődtem, és azt hitte, komolyan mondtam, és lehülyézett. Vagy én tudok teljes faarccal humorizálni, vagy neki lassú a felfogása. Vagy a kettő egyszerre. :lol: De most megharapta a macskája, és rajtam kívül mindenki örült neki. Túl jószívű vagyok, ez a bajom. :evil:
Nekem a reál tantárgyakkal nincs gond, sőt, jobban szeretem őket, mert érdekesek. De a humántól bealszok. Még a töri érdekes, de a magyart nagyon nem szeretem. A németet unom, a művtörihez hasonlókon szintén bealszom.
Fizikán imádok számolni, kémián tátva marad a szám, a bioszhoz meg őszintén vonzódok.:-P Egyedül a földrajzt nem szeretem.:P De nem azért, mert rossz lenne a tantárgy, a tanáraim voltak egytől egyig idióták. Az egyik szó szerint felolvasta a könyvet, amit én igyekeztem megtanulni, és nem puskázni. És míg én becsületes négyeseket kaptam, mert lusta voltam jobban megtanulni, más csalással kapott ötösöket. :? Sose tudtam csalni, mert utána rosszul éreztem magam. Hogy az nem az én munkám, meg sem érdemlem a jegyet. Ez szerintem szimplán elvi kérdés. Max. lestem, de mióta a soha nem tanuló barátnőm mellett ülök, az se megy, mégis kitűnő lettem. Mert ez a barátnőm nem akart jobb lenni nálam, és ezért biztatott, nem lehúzott. Najó, befejezem a panaszkodást.:D

Jaj, én most Neville/Weasley ikreket akarok írni. Tegnap elkezdtem egy snarry ötletemet, hogy majd szépen gyűjtögetem a fejezeteket, és ha sok kész lesz, felrakom. És abban van egy Neville/ikrek szál, de nagyon élveztem írni. Kicsit majdnem túl durva is lett. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 12:29 
Fanfic-faló

Én is szívesen élnék ezzel a módszerrel, csak nincsen hosszabb történetem...

Hidd el, hogy én is szörnyű lennék belőle, ha nem kapnék segítséget :) A reál tantárgyak közül egyedül a földrajzot szeretem (nem véletlen egy föciszakos anya mellett :D).

Azért az írás miatt ne hanyagold el az olvasást. Találd meg a középutat :)

Elmegyek ebédelni, nemsokára jövök.

Szerk.: már itt is vagyok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 12:25 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Igen, a Függővég csúnya dolog, de a kritikák számát erősen megdobja. :-P És az olvasók is jobban várják úgy a frissítést. :D
Mostanában rászoktam, erre a dologra. :)

Én szörnyű vagyok matekból. :-S A fizika jobban megy nekem valamivel.

Az jó, ha sokat írsz! :) Én lennék az olvasód, csak nincs időm rá. :( Még a kedvenceimhez sincs időm.

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 12:20 
Fanfic-faló

Értem :) Általában engem is akkor jut eszébe valakinek elővennie, amikor írni próbálok xD
A függővég csúnya dolog, de úgy vettem észre, hogy a kritikákat növelni szokta :P
Most erről szembe jutott, hogy én már nagyon sok helyre lógok kritikával :oops: *számol* Összesen négy embernek. Szörnyű vagyok :roll:

Én matekból egy stabil négyes voltam tavaly (járok különtanárhoz, aki segít és gyakorol velem), a fizika meg... Elég furcsa tanárunk van, de remélem, hogy idén már nem fog olyanokat csinálni, mint tavaly, hiszen év végén már tök rendes volt az osztállyal.

Ha lennének olvasóim, akkor ők is örülnének, mert mostanában tök sokat írok xD De a hetaliás történeteim megtekintési és kritika száma szörnyű, szóval vagy tényleg nincsenek vagy én csinálok valamit nagyon rosszul :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 12:11 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Igen, megírhatnám, és lehet, hogy meg is írom! :) Legalábbis a legeslegeslegvégét. Bár elég gonosz leszek. :P Ugyanis a történet legvége egy óriási függővéggel fog bezárulni. Merthogy ez három részes történet, de már rögtön az első részénél olyat művelek/művelünk, hogy az olvasók ki fognak térni a hitükből. :-P :twisted: Tényleg, annak is neki kéne esnem! Dorián három nap alatt frissítette, míg én már két hete nem hoztam nekik az újat, mert a többi történetemhez hoztam az új fejezetet. :-S
Na, de ma nekiállok, még akkor is, ha a Farkasmedál ma se készül el. De ha nem készül el ma se, akkor meg fogok őrülni! Tegnap egész nap írtam volna, de a fél napomat azzal csesztem el, hogy elolvastam Dorián művét, és egy novellahosszúságú kritikával illettem meg, ami nem is lett volna baj, ha anyám nem állít fel a gép mellől ötször, és így négy órámba telt ez a művelet, és addigra már besötétedett, és jött a kedvenc műsorom.

De ma ilyen nem lesz. Remélem legalábbis.

A suli terén a szüleim eddig nem voltak maximalisták, csak most jött ez rájuk. A matek és a fizika nálam egy külön kategória, abból nem tudok jó jegyet hozni sehogy se. :-S Mindig azt hiszem, hogy értem, de a TZ-nél rá kell jönnöm, hogy tévedtem.

Örülök, hogy ezt jó ötletnek találod. :) Mindig vannak új ötleteim, amivel kedveskedek nekik. Most például rejtvényeket hozok, amikre ha helyes megfejtést kapok, a kitalálója kérhet tőlem egy verset, illetve novellát.

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 12:00 
Fanfic-faló

Akár meg is írhatnád azt az utolsó fejezetet, vagy a jelenet, amihez ihletet adott, nehogy elszálljon ;)

Engem csak akkor tudnak eltiltani a nettől, ha kihúzzák a vezetéket :lol: Túl makacs vagyok ilyen téren. Mostanában azért már nem olyan rossz a helyzet, szóval akár már magamtól is eljövök a gép elől, mert megunom :lol:
Nekem is elég maximalisták a szüleim, de már megszoktam. Mondjuk az olyan tantárgyakat, amik nem mennek olyan jól, nem nézik olyan szigorúan (például a matekot is csak annyira, hogy meglegyen a négyes, a fizika meg egy külön kategória :')), de a humán tantárgyakból megkövetelik az ötöst.

Ez nem rossz taktika, hogy közben írsz nekik más olvasni valót is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 11:52 
Könyvmoly

Hát igen, mindenkinek az megy nehezen. :) Az elkezdés. Nekem tegnap este egy "horrorfilmet" nézve ugrott be egy jó ötletem az egyik ficemhez, csak az a gond, hogy pont az utolsó fejezethez adta meg az ihletet, ami még jó mesze lesz, tekintve, hogy még csak a 3. fejezetnél járok/járunk. :D

Igen, a suli az én szabadidőmet is teljesen el fogja venni. :( Főleg, hogy a szüleim be fognak keményíteni, és ha négyesné rosszabb jegyet hozok, egy hétig nem lesz netem. :-S Tehát még ritkábban fogok frissíteni, az amúgy is energiaelszívó suli mellett.
Hát igen, az a legrosszabb, ha valaki befejezetlenül hagy egy történetet. Annál rosszabb nincs. És mindenképpen be lesznek fejezve a történeteim, az egyszer biztos! Egyet se hagyok befejezetlenül. És addig is, míg a frissítésekre várnak, én írok nekik néhány verset, hogy legyen mit olvasniuk, míg nem jön az újabb fejezet. :)

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 11:46 
Fanfic-faló

Úgy vettem észre, hogy mindenkinek az elkezdéssel akadnak problémái. Nálam mostanában csak úgy bevillannak az éjszaka közepén a mondatok, és nem hagynak aludni... És elkezdem. De félek, hogy ez csak ideiglenes és aztán nem tudok majd megint sokáig írni... Főleg, hogy jövőhéten kezdődik a suli és az minden energiámat el fogja szívni. Akkor majd megint visszatérek a rajzoláshoz xD

Saszta, ne is hagyd befejezetlenül! :) Ez az egyik legrosszabb dolog, amit tehet az ember az olvasóival és nagyon idegesítő. Szerintem nem akkora baj, hogy ha ritkán frissítesz, csak mondd meg nekik, hogy mindenképpen be fogod fejezni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 11:41 
Könyvmoly

Szia Septi! :)

Ez a történet jól hangzik! :D Szívesen olvasnám, már ha lenne rá időm, mert mostanság Dorián szerzeményein kívül többhez nem jutok el. :S Valahogy nem tudok időt szakítani rájuk, mert közben írok.
Én meg elkezdeni nem tudom a történeteimet. És mindegyiket be fogom fejezni, mert nem szeretném cserbenhagyni azt a maroknyi olvasómat azzal, hogy befejezetlenül otthagyom nekik. Csak sajna lassan frissítek. :( És ezen a tempón nem tudok változtatni, pedig már számtalanszor megpróbáltam, csak hát túl sokat írok egyszerre...

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 11:37 
Fanfic-faló

Ne haragudj, azért mondtam, mert nem értek hozzájuk (egykét Snarryt olvastam, de nem szeretem a párost) :oops: Az ötlet viszont tök jó, főleg, hogy Harry gyanakodna Siriusra, hogy miért jár Pitonhoz :D "és még aránylag jobban is kezelhető, mint egy hagyományos öleb... " ez a mondat nagyon tetszik :D
Szerintem érthetően írtad le ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 11:30 
Sztorihajhász

Hát ebben pedig fontos szerepet játszott volna. A történet enyhén humoros lenne, de még MP-s. És a lényeg, hogy Sirius nem halt meg, Perselus se, a háborúnak vége, Harry hetedéves, és együtt van Perselusszal. Erről már majdnem mindenki tud, aki számít, így Sirius is, aki rettenetesen ki van akadva, de amikor Piton úgymond a segítségét kéri, akkor muszáj belemennie. Főleg, mert így tudja ellenőrizni Pitont. (Szerencsétlen eléggé gyanakvó személyiség) A segítség abból áll, hogy Perselusnak egy készülő bájitalhoz szüksége van egy idomított állatra, és hát Sirius egy állat, ha átváltozik, és még aránylag jobban is kezelhető, mint egy hagyományos öleb... najó, annyira nem. :roll: És a bájital egyébként Harrynek készül, ez is azért nagyot nyom a latba az ajánlat elfogadásánál. Nem venné a szívére Sirius, ha keresztfiát megmérgezné egy ex-halálfaló, mert ő ki nem állja ezt a bizonyos ex-halálfalót, ezért nem tartotta szemmel a munkáját...
Na, és akkor Harry ebből az egészből annyit lát, hogy Sirius folyton a szerelméhez jár, és a vége felé már egészen jókedvűen távozik, ahhoz képest, hogy hol járt. Tehát féltékeny lesz egy idő után. Én sem tudom, ezt hogy gondolta, de nyomozni kezd, és... nos, nem mondom tovább, mert akkor már mindegy lenne, ha megírnám itt helyben nektek.xD

Amúgy is elég érthetetlenül meséltem el, de most nincs kedvem részletesebben leírni, meg szebben, meg minden.:P

Megvolt amúgy a krumplipucolás, és jócskán össze is vesztem anyával, pedig csak viccelődtünk. Aztán apával, mert ő számolt valamit, én meg a fájós lábú cicámnak gagyogtam, így nem tudott odafigyelni a munkájára. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:40 
Fanfic-faló

Akkor megnyugodtam :D
Nem nagyon tudok olyan Snarryt elképzelni, amiben fontos szerepet játszik Sirius (ha csak nem olyat, amiben szét akarja őket ugrasztani xD), de biztos csak nekem nem elég nagy a fantáziám ilyen téren :lol:
Velem már sokszor volt, hogy nem fejeztem be egy történetet, de azokat sose publikálom :D

Kitartást a krumplipucoláshoz!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:35 
Sztorihajhász

Susie, nekem meg kedvem lett írni tegnap mindenfélét a Tekergőkkel, szóval az se sokkal jobb...xD Mondjuk volt egyszer egy snarry ötletem, aminek Sirius szerves része lett volna, de azóta se fejeztem be, pedig a három legkedvesebb karakterrel... :? Hihetetlen, hogy nem tudok befejezni egy történetet.xD

Szia, Saszta.:) Velem az van, hogy mennem kéne krumplit pucolni. :? Szóval le is kell lépnem. Bocsesz. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:27 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Nem baj, én se mindig szoktam xD
A crossover még mindig ugyanúgy, nem érzek hozzá magamban elég erőt... Inkább írok most a Blackekkel, és ennek ti vagytok az okai, mert mostanában sokszor volt ez a téma :lol: És tegnap éjszaka bekattantam, hogy nekem most mindenképp írnom kell Regulusszal. Jaj.

Hogy vagytok? :)

Még mindig nagyon meleg van :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:25 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

Hogy vagytok?

Gondoltam bekukkantok... De vissza nem olvastam, bocsesz. :oops:

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 10:23 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem olvasok vissza. :oops: Csak gondoltam, beköszönök.
Kija, hogy áll a rajz? :lol:
És Susie, a crossovered? :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 23:01 
Fanfic-faló

Azt hiszem, újra kell majd néznem azt a videót, hátha kapok tőle egy kis humort xD
Megmutathatom, ha nagyon szeretnéd :P De még nincs kész :lol: De az a gond, hogy a Hetalia nélkül nem nagyon értelmes xD *kibírja és nem önreklámoz* Van egypár hetaliás ficem. *nem bírta ki* xD
Nem hangzik rosszul a páros :D Igazából még nem is láttam őket együtt... Regulus szimpatikus karakter nekem, nem tudom, miért nem olvastam még vele.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 22:11 
Írópalánta

Igen, még szerencse, hogy csak gyanakodtam. Áh, túl sok Guns N Rosest hallgatok, az az én bajom. XD

Valahogy mindenkire rossz hatással vagyok. :)) Jéé, tényleg, most, hogy mondod beugrott. Pedig nem is arra gondoltam, mikor leírtam. xD Jaj, majd mutasd meg, aztán eldöntöm én, mint olvasó. :D Áh, én most kezdtem el valakivel egy James/Regulus angstot.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 21:27 
Fanfic-faló

Nem annyira vagyok oda a Mardekárért, de gondoltam, hogy erre fogsz gyanakodni :-P

Neeeeeem :') Rossz hatással vagy rám, most belegondoltam xD A tavalyi meritáborban volt egy olyan szituáció, amiből az jött ki xD
Csak egy humorosnak szánt Hetalia fic, de elég bénácskának érzem... Mostanában inkább angstokat írok, elszoktam már a paródiáktól :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 21:04 
Írópalánta

Igen, ezt valahogy én is észrevettem. XD Pedig tuti, csak véletlen az egész.

Tényleg? Pedig én a Mardekárra gyanakodtam. Mindegy, a lényeg, hogy igazam lett, ha nem úgy, hát így. :D Az aranyat meg én se annyira. xD

Na! Csak nem Harry/Dobby lett belőle? =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 20:30 
Fanfic-faló

Az az érzésem, hogy ma nagyon elkerüljük egymást xDD

Csak azért választottam azt, mert az aranyat nem szeretem és a feketét sem annyira :g

Én meg közben leültem írogatni... Elég furcsa eredménnyel xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 20:08 
Írópalánta

Még nem csináltam meg. x3 Valahogy sejtettem, hogy ezt fogod választani. :)) :))

Én itt vagyok, és voltam eddig is, csak lusta voltam idenézni XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 18:47 
Fanfic-faló

Ha még nem csináltad meg, akkor zöld-ezüst~

Szerk.: Valaki jöjjön már, mert unatkozom xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 18:17 
Írópalánta

Vúúú, az szép lehet. Nekem is pingálnom kéne a karmomat, de nem tudom milyenre... Zöld-fekete, zöld-ezüst vagy vörös-arany legyen? XD esetleg egy ezüst-fekete? XD

Ja, és köszönöm x3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 17:37 
Fanfic-faló

Az igen~ Én meg most festettem liláskékre a körmöm, de közben folyton elontottam... xD
Amúgy jó étvágyat utólag is :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 17:13 
Írópalánta

Én eszek. XD Az értelmesnek számít? =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 17:11 
Fanfic-faló

Valaki tud valami értelmeset csinálni ebben a melegben? Én már totál ki vagyok készülve :')

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 16:10 
Írópalánta

Szerintem is korai még ez neki. De valami olyasmivel érvelt, hogy az eddigi barátnőinél nem érezte azt a szerelmet meg vonzódást, mint a mostaninál. :-?

Igen, ez az! Legyenek boldogok! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:54 
Billentyűzetgyilkos

kicsit elkapkodja, nem? XD dehát ő tudja, egészségére, én sok boldogságot kívánok nekik :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:53 
Írópalánta

Ö... állítólag valami nőcit a forgatásról, akiben teljesen bele van habarodva. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:37 
Billentyűzetgyilkos

Kijara írta:
Akkor majd elolvasom. :D Oh, ezek szerint megnézni is érdemes? Na, majd egyszer meglessük, ha nem szenvedünk a melegtől. XD Amúgy... múltkor hallottam, hogy Dan megházasodik. Erre barátnőm rávágja: Kivel, Alannel agy Jasonnel? XD

megházasodik?? : O ugyan kit vesz el? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:35 
Írópalánta

Akkor majd elolvasom. :D Oh, ezek szerint megnézni is érdemes? Na, majd egyszer meglessük, ha nem szenvedünk a melegtől. XD Amúgy... múltkor hallottam, hogy Dan megházasodik. Erre barátnőm rávágja: Kivel, Alannel agy Jasonnel? XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 14:02 
Sztorihajhász

Septimius Severus írta:
(erről jut eszembe, hogy a Copperfield Dávidot ne olvassátok el.xD Én mondtam ofőnek, hogy én a kalandost, vérest vagy esetleg varázslatos dolgokat szeretem, erre nem ide adott egy önéletrajzi könyvet. Pfúj!XD)

Ezt gyors visszavonom. Az eleje pocsék, de utána nagyon is jó. ;) Traddles Tomi a kedvencem.:D Ó, és a filmben Daniel Radcliff játssza a kis Copperfieldet.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 2:15 
Billentyűzetgyilkos

nekem mondod, szőke voltam :D
de reméljük, szeptemberben tudunk valamikor találkozni <3 főleg, ha kapok munkát megint, és nem két forint lesz az ösztöndíjam : D

úúú, megint megnéztem az órarendemet... kéthetente pénteken csak egy előadásom lesz reggel nyolctól, amit valószínűleg offolni fogok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 2:11 
Fanfic-faló

egy év? lol. Elmozdult az időérzékem, elveszitek az eszem :D és különben is, olyan réginek tűnik :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 2:06 
Billentyűzetgyilkos

még csak eeegy, még csak egy éve volt : D

yaaaaay :D annyira szeretem írni <3 bár a legvége most kicsit nehézkesen ment : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 2:02 
Fanfic-faló

két év :| piszok hosszú idő, el se hiszem! Bocsi, csak közben leköt a Szisszel közös irományotok és az emlegetett rideg, hideg kék szemű szőke vámpírfiúcska xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 1:54 
Billentyűzetgyilkos

kíváncsi vagyok, mennyire örülnének nekünk, ha most rájuk csörögnénk, hogy ugorjanak ide : D most már kell egy négyes találka tényleg <3 utoljára a táborban volt együtt a nagy csapat : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 1:51 
Fanfic-faló

már megszokott ez tőlünk, a baglyokat kenterbe verjük :D hiányzik a Rettenthetetlen Négyes másik két tagja :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 1:50 
Billentyűzetgyilkos

azért megint jókor xDDD hajnal háromkor mi mást is csinálnánk :D nem baj, holnap sokáig alszom ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra