Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 11:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 21:08 
Szárnybontogató

Előre is bocs a nagyonhosszú postért XD

Zsuzsee írta:
De mielőtt nagyon eltérnénk az animéktől: tudtok ajánlani valami szájtot, ahol lehet online animét nézni? Online jdorama oldalt már találtam, de lassan kifogyok a romantikus filmekből, más meg nem nagyon érdekel :D Ja igen, és akkor már valaki megdobhatna valami jó kis romantikus anime ajánlóval :D (Mármint ne az ajánlás legyen romantikus, hanem az ajánlott filmek XD)

crunchyroll.com :D ipari mennyiségű cucc van vent rajta :D az első, ami hirtelen eszembe jutott, az a Yamato Nadeshiko Shichi Henge, némi romantikus vonulat, egy vagonnyi bishi, és garantált hasizomerősítő XD

Zsuzsee írta:
Szentséges atyaúristen a fonetikus írástól ments meg Uram minket!
Nem tudom ki hogy van vele, de engem a hideg kiráz néha mikor látom hogy Szaszuke, Kakasi, Tosiró és társai...

Nálam akkor szakadt el az a bizonyos cérna, amikor megláttam az egyik kedvenc mangakám nevét Juki Kaorinak leírva #-o Asszonyom meg a Sindó Súicsin akadt ki nagyon XD mondjuk azon én is röhögtem egy sort :D
Zsuzsee írta:
Amúgy kik jönnek a nyári animeconra? Én spec. 22-23 lent leszek, csak érdeklődöm kikkel lehet összefutni

Majd őszire gyertek el :D elvileg segítő leszek :D *már most izgatott*

Lionela írta:
Nekem csak egy hozzáfűznivalóm van ehez: animét nézni más nyelven, mint japán, olyan whiskyt inni vödörből.

Egyszóval élvezhetetlen....

Point taken. Nekem Paku Romi a nagy kedvencem, magyar szinkronnal anno csak Inuyashát néztem, meg YYH-t, és ennyi XD többet nem merek, azt mondják, komoly röhögőgörcs XD

Zsuzsee írta:
Inuyashát volt már szerencsém japánul nézni, mert ha nagyon unom magam akkor átnyomom a DVD-n a hangot (XD), de Kagome hangja egyszerűen fejfájást okoz nekem tíz perc után.. Ehh, hozzászoktam a magyarhoz, nekem ez így jó

Nos igen, a japán szinkronszínésznők hangjához hozzászokni nem könnyű mutatvány... Mondjuk nekem a témában az volt szürreális, amikor láttam egy interjúszerűséget az Ouran High School Host Club seiyuu-castjával o.O Honey-senpai hangja animében aranyos, de amikor a nő megszólalt, az konkrétan szürreális volt és ijesztő...

Lionela írta:
Voldemortia írta:
Ki mit néz mostanság amúgyan?

Én egyenlőre sportaniméket nyomok, plusz bőszen várom, hogy legalább 25-30 részig eljusson az FMA és akkor belekezdek

A nemrég befejezettek most a lightosabb kaland/fantasy/akció kategóriából kerültek ki, ezek voltak a Tales of the Abyss, a Chrome Shelled Regios majd legutoljára a Kurokami (imádom Punipuni-t XDDDD).

Emellett a szokásosak minden héten megvannak: Hitman Reborn, Naruto, Bleach, Gintama, One Piece

én elvileg Kuroshitsujit nézek, amúgy FMA-t (érdemes volt várni, piszokjó, csak kicsit olyan tömörített) meg kacérkodnék a Soul Eaterrel, ha találnék belőle .avit, nemrég fejeztem bea Chobitsot meg a Paradise Kisst, mást meg nem nézek XD komolyan, a Narutot már vagy száz rész óta nem követem... amilyen birkatürelemmel végignéztem a fillereket, most annyira kiakadtam, amikor a Shippuudenbe bevágták azt a csokornyi fillert azzal a jujjjdetragikus sorsú szerezetesvagymiafene gyerekkel, és ott abbahagytam -.- pedig biztos jó, csak... az idegeim. Bleachhez sem ártana felkapaszkodni, ha jól emlékszem, valahol a 78. rész környékén hagytam abba, vagy valami ilyesmi XD *lusta hosszú sorozatokat nézni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 20:33 
Könyvmoly

Lionela írta:
Zsuzsee írta:
Hát nemtudom, én hajlamos vagyok pénzt kiadni ezekért a 'szutykokért', és a poszter az utolsó dolog, amit megnézek benne :D Ráadásul a DVDset veszem, kétszer annyi pénzért XD

Mindenesetre Yuriko szinte minden Mondóban benne van valamelyik jelmezével, és mindegyik fantasztikusan jó. Irigylem azért, én is szívesen csinálnék ilyeneket :D

Én az Animestars szutykot veszem XDDD

Az egyik számát egyszer átlapoztam,de nem fogott meg, egyedül az tetszett hogy írtak benne jdoramákról, amit én a Mondóból hiányolok.
Ennek ellenére hűséges Mondo-olvasó maradok! :D Egész jókat írnak az animékről, és tényleg figyelemfelkeltőek, egyik haverom a cikk hatására kezdte el nézni a most meg nem mondom mianeve animefilmet :D

De mielőtt nagyon eltérnénk az animéktől: tudtok ajánlani valami szájtot, ahol lehet online animét nézni? Online jdorama oldalt már találtam, de lassan kifogyok a romantikus filmekből, más meg nem nagyon érdekel :D Ja igen, és akkor már valaki megdobhatna valami jó kis romantikus anime ajánlóval :D (Mármint ne az ajánlás legyen romantikus, hanem az ajánlott filmek XD)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 20:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

Zsuzsee írta:
Hát nemtudom, én hajlamos vagyok pénzt kiadni ezekért a 'szutykokért', és a poszter az utolsó dolog, amit megnézek benne :D Ráadásul a DVDset veszem, kétszer annyi pénzért XD

Mindenesetre Yuriko szinte minden Mondóban benne van valamelyik jelmezével, és mindegyik fantasztikusan jó. Irigylem azért, én is szívesen csinálnék ilyeneket :D

Én az Animestars szutykot veszem XDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 18:52 
Könyvmoly

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 17:33 
Tollforgató

Furcsa, az angol neveket (amik szintén nem a magyar átírással történtek bele a tudatunkba...) minden ilyen gyerek ki tudja mondani... a Coca Cola sem cocacola, hanem kokakóla... :roll:

Mindegy, nekem akkor is böki a csőrömet ez a téma, de itt nem akarok különösebben belefolyni, elég volt nekem az a pár hét a mangafan átírás topicjában :lol:

Mondót én se veszek, szerintem a legtöbb ilyen szutyokért irreális árakat követelnek, és nem fogok horribilis összegeket kicsengetni egy-egy poszterért. Akkor már inkább egy wallscrollt veszek, szebb és nem hajtogatott :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 15:27 
Sztorihajhász

Tudod, mikor manapság minden tizedik fiatal diszgráfiás, és a magyar neveket sem tudja rendesen leírni, akkor azt hiszem, ezen nem kell csodálkozni. :)

Én nem veszem a Mondót, szóval én csak azokat a képeket láttam, amiket netre felraknak, és azok többségben elég silányak. De lehet, hogy csak én vagyok túl kritikus, és más meg azt mondja, hogy az tök jó, és nem foglalkozik az én fintorgásommal. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 13:00 
Tollforgató

Ugye? Néha furcsa dolgok vannak a MHSz egyébként minden másban követhető és követendő szabályai közt :P (Most a magyarok tényleg annyira hülyék, hogy nem tudják az S+H-t S-nek, a T+S-t C-nek, az Y-t J-nek stb. olvasni? Egyébként tényleg, hallottam én már a tsunami-t csunaminak felolvasva...) :roll: Annyira gáz...

Ja, Yuriko az egyik cosplay-szervező, ha emlékeim nem csalnak :)

Mi egyébként az internetes generáció vagyunk, akik csak a Tokiót nem írják le Tōkyō-nak :P De most nem egyszerűbb bepöttyinteni a Hepburn-megoldást? Minden más országban ezt használják... :roll: $fal $majom ~x(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 12:50 
Könyvmoly

Szentséges atyaúristen a fonetikus írástól ments meg Uram minket!
Nem tudom ki hogy van vele, de engem a hideg kiráz néha mikor látom hogy Szaszuke, Kakasi, Tosiró és társai...

Egyébként, cosplayjel kapcs.: a Mondóban mindig nyomnak conos képeket, és van egy lány, Yuriko (Mező Judit), akinek rendszeresen nagyon szuper jelmezei vannak, és mindet ő csinálja! Nagyon ügyes, birkatürelmű csajszi lehet XD

Kuramánál egyébként én először nagyon kiakadtam, de most már annyira megszoktam Tamara hangját, hogy amikor más nyelven férfihangja van, kiszaladok a világból :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 12:42 
Tollforgató

Oh, Zsuzsee, elfelejtettem megköszönni :) :oops: Szóval köszi :D

Robin Mors írta:

Na, ez már nem semmi! Tyű! Én is szívesen öltöznék valami hasonló ruciba, de sajnos sose tudnám beleerőltetni focizáson edződött lábacskáimat valami ilyen csizmába :D

Eddig a legjobb cosplay, amihez a Conon szerencsém volt, a Valkyrie Profile-os valkűr-cp volt... már nem emlékszem mondjuk, melyik csajnak öltözött be a leányzó, mert elég messze volt térben és időben, de a páncélt meg a sisakot valami csodaszépen megcsinálta. :)

Egyik ismerősöm meg Gundam-szerelésben állított be... hát az nagyon vicces volt :'D Mikor el kellett venni a szája elől a papírmasé-cuccot, hogy bele tudjon szólni a mikrofonba... x'DDDDD

Én a szinkronok közül eddig a Bleachen akadtam ki legjobban. Nem hiszem el, hogy Ichigónak nem találtak jobb hangot! Masakazu Morita hangja ugyebár viszonylag mély, single-ökön kijön, hogy mennyire "sofuckin'sexy" kategória, és erre berakják a picsogós-kisfiús-tökeireléptek Kapácsy Miklós szinkront... ááá...

Oké, lehet, hogy amiatt vagyok ennyire oda, mert a Bleachet a kezdetek kezdetétől eredeti hanggal néztem, ezért a váltás is fura volt... de akkor is.

Oh, a másik, ami nagyon zavar: a japánok mesterien tudnak seiyuukat válogatni. Hitsugayának olyan meseszépet találtak... és erre mit ad a szinkronisten magyarban? Előd Álmos... *collapse* Nebasszatokkiveleeeem! Oké, jó hangja van a srácnak, de Paku Romié után nagy melléfogás. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha a YYH Kuramájához hasonlóan Zsigmond Tamarát adják neki, mert az eredetiben női hanggal nyomatták :'D

Ééés mivel itt mindenki Hepburnösnek tűnik, bátorkodom közzétenni felháborodásom következő lépcsőjét. Na, ez az, ami szánalmas... :roll:

Oké, kellőképpen sokkolódtam mára :'DDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 8:05 
Könyvmoly

Lionela írta:
Zsuzsee írta:
InuYasha meg Moser Károly nélkül maga lenne a pokol.

Ezt csak azért mondod, mert nem ismered Yamaguchi Kappeit, akik a japánok, csak a seiyuu félistennek neveznek. Az már nem emberi amire a hangjával képes (mondjuk tudnod kell, hisz ő adja Ryuichinek is a hangját a Gravitationba), és ezt igencsak kihasználja a három alakban megjelenő Inuyashánál. A tipikus "Keh"-ről és "bakaaaaa"-ról már ne is beszéljünk. Az csak hab a tortán.

Bár tény hogy a magyar animeszinkronosok közül egyedül Moser Károly próbált meg játszani, és visszadni szerepét. Nem csak odament, azt' ledarálta a szöveget.

Piszok ismerős a neve, de valahogy mintha nem anime kapcsán rémlene.. Mindegy :D A japán seiyuukat én mindig is csodáltam, olyan hangeffekteket képesek kiadni magukból hogy egyszerre vicces és elképesztően jó :-D

Inuyashát volt már szerencsém japánul nézni, mert ha nagyon unom magam akkor átnyomom a DVD-n a hangot (XD), de Kagome hangja egyszerűen fejfájást okoz nekem tíz perc után.. Ehh, hozzászoktam a magyarhoz, nekem ez így jó :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 6:40 
Sztorihajhász

Én hirtelenjében ezt a kettőt találtam, pedig van több is, ami nagyon jól sikerült:

http://images.cosplay.com/photos/19/1989101.jpg

http://images.cosplay.com/photos/15/1552963.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 22:57 
Tollforgató

Robin Mors írta:
ÚÚÚ! Igen, azok a szinkronok nagyon kemények. Nem is tudom, én milyen filmet láttam már olyannal, de vicces volt, mikor az anyuka és a kisfiú beszélgettek. :D

Megvan a Mátrix. x'D

Robin Mors írta:
Emlékszem, én anno egy Hellsing oldaltáskával szemeztem, de nem ért meg annyit, amennyiért árulták, így majdnem képen röhögtem a srácot, és otthagytam az eladót.

Ezt nem lehetett otthagyni 3100-ért... vagy valahogy úgy... ^^ valami akció volt, nem 3300-ért árulták. :D Mindegy, akkor is fav kép, bele is raktam az Asterisk KFN-jébe, mert... mert na! Szerintem a kulcstartókat mérik aranyáron, pedig vennék, de most 1500-at nem fogok érte kicsengetni...

Robin Mors írta:
Amúgy van valami, aminél még a szinkronnál is rosszabbak vagyunk: cosplay.... (De azért Amerika igyekszik átvenni tőlünk ezt a posztot, de ők azért tudnak szájtátótat is csinálni, mi nem.)

Uuuh, ne is mondd! Tényleg vannak szörnyűek. Mondjuk amik jók, azok meg tényleg jók. Emlékszem, eddig egy CP-m volt, de... akarok egy Mookyulosat, mert Mookyul egy egyéniség :P

Azért ők tudnak valamit... :) (Grimmjow és Ulquiorra cosplay)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 22:11 
Sztorihajhász

ÚÚÚ! Igen, azok a szinkronok nagyon kemények. Nem is tudom, én milyen filmet láttam már olyannal, de vicces volt, mikor az anyuka és a kisfiú beszélgettek. :D

Emlékszem, én anno egy Hellsing oldaltáskával szemeztem, de nem ért meg annyit, amennyiért árulták, így majdnem képen röhögtem a srácot, és otthagytam az eladót.

De nekem van HK hálóingem, karácsonyra kaptam, nagyon borzalmas! XD Tudom, nem anime karakter, de japán. :D

Amúgy van valami, aminél még a szinkronnál is rosszabbak vagyunk: cosplay.... (De azért Amerika igyekszik átvenni tőlünk ezt a posztot, de ők azért tudnak szájtátótat is csinálni, mi nem.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 21:51 
Tollforgató

Egyébként vicces, most, hogy orosz "szinkronról" is volt szerencsém hallani (és tapasztalni), már egész elviselhetőnek tartom a magyart. ^^ Ott a rámondásos rendszer dívik, egy leszinkronizált filmben van egy vagy maximum két férfihang, oszt annyi :lol: Na, ezek után mondja valaki, hogy nem az eredeti a legjobb :D

Bocs, hogy így elkanyarodtam, de ha már a szinkrontémánál voltunk... ^^'

Egyébként visszasomfordálva az animékhez... Nem találom a képet, ami nálam a bestek között van felsorolva, de itt van a zászló, amit megvettem (L) Na, ez a háttérképem is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 21:41 
Sztorihajhász

Lionela írta:
Ezt csak azért mondod, mert nem ismered Yamaguchi Kappeit, akik a japánok, csak a seiyuu félistennek neveznek. Az már nem emberi amire a hangjával képes (mondjuk tudnod kell, hisz ő adja Ryuichinek is a hangját a Gravitationba), és ezt igencsak kihasználja a három alakban megjelenő Inuyashánál. A tipikus "Keh"-ről és "bakaaaaa"-ról már ne is beszéljünk. Az csak hab a tortán.

Jah, és többek között még ő Light hangja a Death Note-ból, és Tamakié az Ouranból. Emlékszem mennyire ledöbbentem, mikor erről olvastam, mert mindkettőt japánul néztem végig, és hiába figyeltem ezek után rá, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a kettő ugyan annak az embernek a hangja!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 21:33 
Tollforgató

Nekem Ulquiorra hangja (Daisuke Namikawa) az, ami nagyon bejön... Hát a Bleach single, amin énekel... áááh... *lovelove*

Anime tényleg japán hanggal a jó. Ha angol felirattal nézem, akkor két nyelvet tanulok, szóval nem is egy rossz fejlesztés szerintem :)

Régen a magyarra voltam rácuppanva, mert kicsi voltam és bohó, de most, hogy nézhetem japánul is, elborzadok a szörnyű magyar szinkronokat hallva. (Egyébként egyik melléktervem, ha semmi nem akar összejönni, akkor szinkronszínésznek állni -- tudom, nehéz --, és kitúrni Molnár Ilonát a hisztis3,14 szerepből. :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 21:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Zsuzsee írta:
InuYasha meg Moser Károly nélkül maga lenne a pokol.

Bár tény hogy a magyar animeszinkronosok közül egyedül Moser Károly próbált meg játszani, és visszadni szerepét. Nem csak odament, azt' ledarálta a szöveget.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:52 
Könyvmoly

Lionela írta:
Nekem csak egy hozzáfűznivalóm van ehez: animét nézni más nyelven, mint japán, olyan whiskyt inni vödörből.

Egyszóval élvezhetetlen.... :P

Én mindig úgy vagyok, hogy amit ahogy megszokok. Pl. YYH-t magyarul nézem, japánul furcsa, angolul rémes. Narutót elkezdtem anno japánul, megjött magyarul, borzasztó volt. Most rászoktam a magyarra, mostmár a japán lenne furcsa. Ígyis még át kellett állnom az új szinkronra, ami először szintén rossz volt számomra, most viszont ahogy hozzászoktam falra másznék a Jetixes régitől.

De mondjuk egy Gravitationt el sem tudok képzelni magyarul, InuYasha meg Moser Károly nélkül maga lenne a pokol.

Robin Mors írta:

Ez kész XD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:42 
Sztorihajhász

Jaj igen, meg ahogy Sasuke hullámzik, ahogy elképzeli, mi van a maszk alatt! :D

Amúgy nekem még ezek a képek a kedvenceim:
http://fc03.deviantart.com/fs27/f/2008/ ... nerova.jpg

http://fc00.deviantart.com/fs19/f/2007/ ... michan.png

http://fc00.deviantart.com/fs4/i/2004/2 ... G0TTEN.jpg

Az utolsón mindig sokat nevetek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Egyszóval élvezhetetlen.... :P

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:40 
Könyvmoly

Azért az a csókosszájú-halszájas-nemtommivoltmég rész nem volt semmi :D Én azon szétszakadtam úgy röhögtem :P

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:38 
Sztorihajhász

Zsuzsee írta:
Robin Mors írta:
Zsuzsee írta:
Séróbáró 8)

Amúgy én is őt kedvelem a legjobban :D

Jah, édi-bédi Kakashi! ^^

http://fc06.deviantart.com/fs41/i/2009/ ... act911.jpg

Oppáré.

Nekem a kedvencem amin maszk nélkül van :D

http://themcode.files.wordpress.com/200 ... hi_232.jpg

Jaja, láttam róla a képet, hogy szedték le róla a maszkot. :D Kár, hogy az animében nem látni nélküle. :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:35 
Könyvmoly

Robin Mors írta:
Zsuzsee írta:
Séróbáró 8)

Oppáré.

Nekem a kedvencem amin maszk nélkül van :D

http://themcode.files.wordpress.com/200 ... hi_232.jpg

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:29 
Sztorihajhász

Zsuzsee írta:
Séróbáró 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:26 
Könyvmoly

Mystra írta:
Zsuzsee írta:
Amúgy kik jönnek a nyári animeconra? :P Én spec. 22-23 lent leszek, csak érdeklődöm kikkel lehet összefutni :D

Jelentem, leszek! Sajnálatos módon ezért talira nem tudok majd menni, de ha nekem meg Conon vannak az ismerősök és nem mellékesen bevettek a karaokeversenybe... szóval ez eldöntötte a kérdést, hova menjek. :)

Oh, majd szurkolok neked :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:24 
Tollforgató

Zsuzsee írta:
Amúgy kik jönnek a nyári animeconra? :P Én spec. 22-23 lent leszek, csak érdeklődöm kikkel lehet összefutni :D

Jelentem, leszek! Sajnálatos módon ezért talira nem tudok majd menni, de ha nekem meg Conon vannak az ismerősök és nem mellékesen bevettek a karaokeversenybe... szóval ez eldöntötte a kérdést, hova menjek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:19 
Könyvmoly

Robin Mors írta:
Igen, mindenki a hiperaktívért, vagy az emo kölyökért van oda. De én tudom, hogy Kakashi a nyerő! :D Művelt, mert sokat olvas. Az persze mellékes, hogy mindig ugyanazokat a perverz könyveket, de ez adja az ő báját. :D

Séróbáró 8)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:18 
Sztorihajhász

Igen, mindenki a hiperaktívért, vagy az emo kölyökért van oda. De én tudom, hogy Kakashi a nyerő! :D Művelt, mert sokat olvas. Az persze mellékes, hogy mindig ugyanazokat a perverz könyveket, de ez adja az ő báját. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 20:10 
Könyvmoly

Én is teljesen közömbös voltam a Naruto iránt, sőt kifejezetten dühített hogy folyton csak Narutóról meg Sasukéról hallok, és hogy ekkora a felhajtás körülöttük. Aztán egyefene alapon megnéztem egy két részt még anno Jetixen, és egész jónak találtam. Néha unalmas óráimba nézegetem ha nincs más a tévében, de akkora nagy fan nem lettem :D

Főleg hogy amikor már azt hiszem, tudok mindent, elkezdenek körülöttem mindenféle Deidaráról meg Shinikuchinemtommiről beszélni, és rádöbbenek hogy gőzöm nincs eszik-e vagy isszák a három- meg négyfarkút és társaikat.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 19:50 
Sztorihajhász

Én egyszer voltam animeconon, de kb egy óra alatt idegbajt kaptam a tömegben mászkáló visítozó kiscsajoktól, meg azoktól, akiknek az volt a cosplay, hogy felraktak egy Naruto fejpántot.

Meg amúgy is, akkor lesz a Merengő találkozó, és arra jobban kíváncsi vagyok!:D
(Mondjuk beszéltük barátnőmmel, hogy egyszer elmegyünk, és csak mászkálunk ott, betenni nem fogjuk a lábunk, és FF= szereplőknek fogunk öltözni. XD)

Egyébként pedig most kettőt is nézünk barátommal: Ah! My Goddes, és Naruto.

Nagyon sokáig Naruto ellenes voltam, egy dolog miatt akarom csak végignézni, és azért, mert beleszerettem az első endingjébe, a Wind-be. Annyira megtetszett az a dal, hogy mondom, ha bele is döglök, de végignézem. :) Mondjuk japánul sokkal élvezhetőbb, mint magyar szinkronnal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 19:42 
Könyvmoly

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 19:05 
Ó-nagy-admin "backstage"

Mystra írta:
Gintamaaa~ Igen, azt már nekem is nézni kéne.

"Recently watched?" Shigofumi, Zombie Loan, Bleach, 07-Ghost és még sokan mások :) Amihez éppen kedvem van, de Icchi kalandjait a világért sem hagynám ki, és Frauért is teljesen oda meg vissza szaladgálok. :)

Ha bírod a beteg, avagy a fárasztó humort neked való. Ráadásul ha sok animét láttál már, ugyanis hemzseg animeutalásos rejtett poénnal :-D :-D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 18:46 
Tollforgató

Gintamaaa~ Igen, azt már nekem is nézni kéne.

"Recently watched?" Shigofumi, Zombie Loan, Bleach, 07-Ghost és még sokan mások :) Amihez éppen kedvem van, de Icchi kalandjait a világért sem hagynám ki, és Frauért is teljesen oda meg vissza szaladgálok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 18:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Voldemortia írta:
Robin Mors írta:
Höhö! Van ilyen topik is! :)

Ezen felbuzdulva jöjjön az a kép, amin napok óta vinnyogok, olyan édes!

http://orpheelin.deviantart.com/art/No-comment-64243156

*visítva röhög* Ez nagyonnaaaaaaagy XD

Én egyenlőre sportaniméket nyomok, plusz bőszen várom, hogy legalább 25-30 részig eljusson az FMA és akkor belekezdek :)

A nemrég befejezettek most a lightosabb kaland/fantasy/akció kategóriából kerültek ki, ezek voltak a Tales of the Abyss, a Chrome Shelled Regios majd legutoljára a Kurokami (imádom Punipuni-t XDDDD).

Emellett a szokásosak minden héten megvannak: Hitman Reborn, Naruto, Bleach, Gintama, One Piece

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 18:22 
Szárnybontogató

Robin Mors írta:

*visítva röhög* Ez nagyonnaaaaaaagy XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 04 (kedd), 22:33 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 22 (hétfő), 21:46 
Tollforgató

Az animét eddigi ismereteim alapján 167 rész után hagyták abba, és 2004 óta nem történt változás ez ügyben, szóval szerintem anime nem lesz több. Maximum movie, abból eddig 4 van, ha minden igaz. A magyar mangát nem követem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 20 (szombat), 17:37 
Szárnybontogató

az anime nem fog folytatódni már sztem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 20 (szombat), 17:29 
Sztorihajhász

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy az Inuyasha (animében) fog-e folytatódni? És a mangában (magyarul) csak az "Az eltűnt hegy"(335. rész) című részig van lefordítva? :? :?

Fontos lenne a válasz!

Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 21 (csütörtök), 22:24 
Ó-nagy-admin "backstage"

És aki még nem tudná:

Íme megérkezett a Haruhi folytatása. :-D A sorozat The Melancholy of Haruhi Suzumiya 2009 néven fut, és cselesebb mint elődje. Ugyanis ezúttal időrendben van, ám az első széria részei újra szerepelnek benne, DE ami a csavart adja, hogy az időrendnek megfelelően a régi részek mellett vadiújak is helyet kapnak. Jelenleg a sorozat 8. részénél tartunk, ebből az első 7 rész majdhogynem tökéletesen ugyanaz mint az első széria (csak természetesen időrendben) A 8. részt viszont teljesen, új, ropogós, és kevésbé normális Haruhi rész. (Asahina "elrabolja" Kyont, és visszaviszi pár évvel az időben. Pár percig "duplán" élvezheti a srác Asahina bájait, és megtudhatjuk, hogy a 12-13 éves Haruhi még idegesítőbb mint a tiniváltozata XDDDD)

Akinek elvonási tünetei voltak Kyon hangjának hiányától, itt az esély a gyógyulásra :lol:

Haruhihoz méltóan amúgy mindenki csak találgat a sorozattal kapcsolatban. Olyan hírek szivárogtak ki, hogy 28 részes lesz, és benne lesz az első sorozat mind a 14 része. Most viszont a 7. rész után beraktak egy vadiújat. Mindenki azt találgatja hogy a régi részek közé időrendben beillően bele-beleszúrnak egy-egy újat (én személy szerint erre erre szavazok), vagy most hirtelen egymásután lesznek az újak, és a végén megint ismétlés, vagy...
A készítők meg gondolom jót röhögnek a markukban szegény nézőkön, mint mikor az első szériánál mindenki csak lesett, hogy mi ez az időrendi összevisszaság.
Na de milyen lenne a Haruhi efféle pluszizgalom nélkül? XDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 14 (csütörtök), 16:41 
Szárnybontogató

én csináltam^^
http://www.youtube.com/watch?v=skEkbeyOUnM
ha jön valaki conra és bejutok az amv versenyre pls szavazzatok rám!^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 05 (kedd), 14:03 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Inkább fiúknak való harcos-verekedős, ám ennek ellenére nagy közkedveltségnek örvend. Főleg az első 50-70 rész ahol jobb arányban eltalálták a készítők a történet-humor-harc-tápolás részeket.

Ám mivel jelenleg a 216. résznél tart az anime és a manga alapján még messze nincs vége, sokszor 3 fontodba kerülne XD.

Én nem adnék rá pénzt ákármennyire is jó. Inkább vennék egy rövidebb (13 v. 24 részes) animét, ami lehet kevésbé jó, de legalább befejezett, és teljes.

egész jól halad amúgy a sztoriban, ha animéban nem lesz több filler akkor én max 300 részesre saccolom, a manga sztem 1 éven belül lezárul hacsak nem húzzák el mint Inuyashát - remélem az nem következik be -

Nemesis: animéban egyébként ha kihagyod a fillereket akkor kb 149 részt kapsz (holnap jön a legújabb)
manga tart 355-nél, mondjuk az eléggé vad

Meroko írta:
Mondjuk ami mostanában még beteg az Chi Sweet home! XD

annak most áprilisban kezdődött el a 2. évadja Chi's New Address, macskakedvelőknek kötelező ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 03 (vasárnap), 14:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lionela írta:

Szerinted? XD :roll: (Ott az aláírásomban a listám :) )

AMúgy bőven van annál betegebb anime. A KKM amolyan középkategóriás e tekintetben.

Bocsi, mindig leragadok a Lio-Jan párharcnál. :D

Azért is nem nagyon pofátlankodtam még ebbe a topicba korábban, mert én inkább mangás vagyok. Nekiálltam végig az Inunak, Narutónak, SM-nek, a D.N. Angelnek, a Vision of Escaflownénak, Elfen Liednek, és még sok másnak, de nem jutottam el egyiknek se a végére. :oops: Neji látszólagos halála elég volt a Narutóból, a mangára szavaztam. Viszont Akeboshi-rajongó lettem. Ugyanez áll az Elfen Liedre: a Lilium is fanatizmusom tárgyává lett. Vagy a Houseki a La Portrait de Petite Cosette-ból. Na, azt végignéztem.

Nagy kedvencem volt egy időben az Aquarian Age, egyszerűen megfogott benne a főhősök karaktere, annak ellene, hogy nem egy nagy wasistdas az anime. Inkább a hangulata a műnek, na az... Kissé nyomott az egyik szálon, és nagyon eltalálták hozzá a zenét. Mai napig hallgatom.
Angel Santuary :x Ezt nem is kommentálom tovább.

Most, ha vége az érettségiszezonnak, megszerzem a Hoshi no Koét és végignézem végre a teljes Fushigi Yuugit. Csak jussak el odáig... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 19:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nemesis írta:
újabb kérdésem van.
a Bleachről mik a vélemények?
csak mert 3 fontért meg lehet venni, gondoltam, annyit még akár áldozhatok is rá XD

Inkább fiúknak való harcos-verekedős, ám ennek ellenére nagy közkedveltségnek örvend. Főleg az első 50-70 rész ahol jobb arányban eltalálták a készítők a történet-humor-harc-tápolás részeket.

Ám mivel jelenleg a 216. résznél tart az anime és a manga alapján még messze nincs vége, sokszor 3 fontodba kerülne XD.

Én nem adnék rá pénzt ákármennyire is jó. Inkább vennék egy rövidebb (13 v. 24 részes) animét, ami lehet kevésbé jó, de legalább befejezett, és teljes.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 18:28 
Szárnybontogató

Nemesis írta:
újabb kérdésem van.
csak mert 3 fontért meg lehet venni, gondoltam, annyit még akár áldozhatok is rá XD

manga vagy anime?..mondjuk majdnem mindegy. Jó, én szeretem, bár nagyon hosszú.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 18:23 
Szárnybontogató

újabb kérdésem van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 27 (hétfő), 16:53 
Szárnybontogató

Mondjuk ami mostanában még beteg az Chi Sweet home! XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 27 (hétfő), 16:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

Meroko írta:
Exel Saga naggyon beteg!^^ meg az Azumanga. imádom:)

Nálam a Seto no Hanayome verte ki ilyen téren a biztosítékot. Az Ouran Host Clubon is fetrengtem. A Full Metal Panic iskolás részei se semmik.
A régiek közül pedig egyértelműen a Ranma 1/2 viszi hülyeségben a pálmát.

És amihet hasonlóval sehol máshol nem találkoztam az Moyashimon. Az az anime nem beteg, hanem inkább kretén. Annál kreténebb sorozat nem is létezik XD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 27 (hétfő), 14:53 
Szárnybontogató

Lionela írta:

AMúgy bőven van annál betegebb anime. A KKM amolyan középkategóriás e tekintetben.

Exel Saga naggyon beteg!^^ meg az Azumanga. imádom:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 27 (hétfő), 11:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nemesis írta:

amúgy ha már itt tartunk, honnan lehet őket leszedni? :D

A google nagy barát. :)

Azért PÜ-be kapsz tőlem egy honlapcímet indulásnak. De bármit megtalálsz amúgy megfelelő google használattal.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra