Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 17 (péntek), 0:27

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1643 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 33  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 12:13 
Zöldfülű

Hát nem egyértelmű?? nem nézett oda!!! :) Roland biztos fáradt volt és nem figyelt . Ki tudja :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kkoni 2010 július 14 (szerda), 13:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 7:22 
Szárnybontogató

-Sötét volt
-Csipás volt a szeme
-Nem akarta észrevenni mert félt
-Nem ismerte fel mert megváltozott a foga
-Nem lett tökéletes a szemműtét
-A kígyók igazából vakok

Lehet válogatni :) De Roland tuti gondolt rá és kb. 3 szóban le fog oltani minket, hogy miért nem jöttünk rá miért nem látja :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 21:27 
Írópalánta

Remus John Lupin írta:
OKé roland igaz, a kígyók hőképet látnak, de!!!! akkór hogy a francba nem látta meg Miguel harry testhőmérséklete miatt, mikor mellette elment???:D:D

Ebben van valami, sőt ez tényleg igaz, a kígyók átlátnak a láthatatlanná tévő köpenyen. Egy kritikára válaszolta Roland egyszer - ha jól emlékszem - hogy a köpeny alatt lévőkre annak ellenére hogy "átokálló", hat a Homenum Revelio, és a kígyók is átlátnának rajta.
Na Roland ebből vágd most ki magad ügyesen :-D

Shepard: That son of a bitch sent us right into Collector hands!
Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 18:49 
Zöldfülű

OKé roland igaz, a kígyók hőképet látnak, de!!!! akkór hogy a francba nem látta meg Miguel harry testhőmérséklete miatt, mikor mellette elment???:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 19:59 
Fanficbúvár

kösz az infokat , így már tiszta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 19:25 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Mindig máshol. Ahol éppen az agyam kalandozik... Folyton kiszállok a testemből
Na, sziasztok!

Így egyben válaszolnék néhány felmerült fontosabb kérdésre, mert még nem volt időm rá, hogy mindegyikre külön írjak - majd arra is sor kerül a kritikáknál.

Tehát, kezdjük először is Voldemorttal.
Volt egy ilyen kérdés, hogy miért támasztották fel, vagy került ide inferusként, hogy ha a varázsereje a lélekben van, ami miatt Albusék fogják feltámasztani? A válasz kissé bonyolult: Hermione mondja a Psiché Peregrino kapcsán azt, hogy a "varázserőnk nagy része fizikai valónkban testesül meg" tehát a testünkben van - a nagy része! Ergo, Cerberus azért keresett hatalmas erejű varázslókat, Grindelwaldot, Voldemortot, mert nekik a testükben talán még haláluk után is találhatott számottevő mágikus erőt, amivel olyan inferust kreálhatott belőlük, mely tud varázsolni. Ez persze még további magyarázatot is fog kapni a következő fejezetben, hogyan lehetséges ez, stb... De a lényeg, hogy az a Voldemort, akit ennek a fejezetnek a végén láttatok, tényleg csak egy inferus, de varázserővel rendelkező inferus. Nincs benne a lélek, nincs benne Tom Denem szelleme, csak test, varázserővel.
De felmerül itt egy másik kérdés, mégpedig az, hogy akkor mi a csudának támasztották fel Albusék a lélekdarabokat, hogy ha a varázserő a testben található? Két útón juthatunk el a magyarázathoz, mind a kettő lényeges. Egyrészt ott a kulcsszó: a varázserő NAGY RÉSZE található a testben, nem MIND. A puszta léleknek is van varázsereje, így lehetséges, hogy "csak varázsló térhet vissza szellemként" (ahogy Félig Fej nélküli Nick mondja az 5. könyvben), így lehetséges, hogy a testéből kiszálló Voldemort képes megszállni másokat, meg hogy Harry el tudta lökni szellemként az ál-Mr Weasleyt a "James, Albus és Lily" című fejezetben. Gondolhatjátok, hogy egy Voldemort kaliberű varázslónál a lélek saját varázsereje is igen jelentős, és a holttestben is bőven maradt még felhasználható mágikus hatalom. Voldemort mindkét fele hatalommal bír.
A másik magyarázat pedig az, hogy az Albusék által feltámasztott léleknek van egy jelentős tulajdonsága: lélekdarabok, horcruxok voltak. Márpedig horcrux-készítésnél mint tudjuk, nem csorbul a varázserő, ezt maga Dumbledore mondja ki a 6. könyv "Horcruxok" című fejezetében. Voldemort 7 darabra vágta magát, de a varázsereje nem osztódott 7 felé, a horcruxoknak nem csak 1/7-nyi varázsereje van, hanem teljes. Harry is tudta használni a párszaszót, tökéletesen, mikor horcrux volt. Benne volt Voldi egész varázsereje, csak nem fért hozzá, mert nem is akart...
Tehát, Albusnak azért érte meg feltámasztani 3 lélekdarabot, mert azok mindegyike egy testetlen Voldemort teljes varázserejével rendelkezik.
Kis matek: tegyük fel, hogy Voldemort teljes varázserejének 3/4-e van a testében és 1/4-e a lelkében. A horcruxokra ugyanez igaz, minden egyes horcrux egyenként 1/4-nyi hatalommal rendelkezik. Ha sor került volna arra a bizarr esetre, hogy mindegyik horcrux saját emberi testet kap, akkor lett volna 7 teljes varázserővel rendelkező Voldemortunk. A varázserő nem osztódik, hanem másolódik a horcruxkészítésnél. Tehát az Albus által feltámasztott 3 lélekdarab együttes varázsereje: 1/4 + 1/4 + 1/4 = 3/4, annyi, mint a Voldemort testében maradt mágia. Így Albusnak bőven elég hatalma lehet már Nurmengard elpusztításához, ha Voldi segít neki az eredeti hatalma 3/4-ével.
És Cerberus is örülhet a fejének, mert van egy szolgája, egy bábja, aminek a varázsereje 3/4 Voldemort-szintű...
Értitek??

A másik kérdés: hogyan jutottak be a Menedékre? Hát ez még jó sokára lesz megmagyarázva, Harryék még jó darabig nem fogják ezt tudni, csak a vége felé derül ki. Találgatni lehet... :-)

A köpeny hogyan védte meg Harryt? Azt hiszem ez le volt írva a fejezetben: a Láthatatlanság köpenye elrejt a Halál szeme elől. Ennyi. Nehogymá a Halál harmadik ereklyéje csak sima láthatatlanásgot nyújtson! Bizony van különleges hatalma. Tudjátok, a 7. könyvben sem tudták levarázsolni Harryről az Invitóval. Harry persze már számtalanszor magához hívta a Köpenyt Invitóval, de csak azért tudta, mert övé a Pálcák Ura is. Ha belenéz a baziliszkusz szembe a köpeny alól, nem halt volna meg, de rettenetes fájdalmat érzett volna, ahogy persze érzett is, de azt mondom, hogy ha kibírta volna a fájdalmat, akkor sokáig is belenézhetett volna Miguel szemébe.

Miguel miért nem öli meg saját magát a szemmel? Hát, szép is lenne, ha egy baziliszkusz rögtön kinyírná amgát, ha tükörbe néz! A Titkok Kamrájában a baziliszkusz ezerszer került tükröződő felület közelébe - számtalanszor megdöglött volna, ha a varázsereje önmagára is hat.

Ehhez kapcsolódott még egy kérdés: miért kérdezte akkor Miguel, hogy milyen színű a szeme, és hogy ő még nem látta? Azért, mert a kígyók máshogyan látnak. Hőképet látnak az áldozatról, nem emberi látásuk van. Ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 17:05 
Írópalánta

Kobra írta:
hát jah... bár itt a kigyószemű ellen nem nagyon lehetett kreatív...de nekem is ez az észrevételem:D...bár rolnad többször is igéretet tett, hogy úgy lesz:D na szal eddigi potter varázslatokból a kreativitás hiányzott...az hogy használja a környezete tárgyait...idézzen... átváltoztasson...robbantsa ki az ellenfele alatt a padlót....szólva egy die hard szintű epic rombolást:D...hogy a csata helyén kő kövön ne maradjon.:D...

Igen, ha kreatívan használná a varázslatait, a Pálcák Urának erejével együtt akkor igazán nagy dolgokat szabadíthatna el. Pl egy olyan vízáradatot x2 aztán amikor mindenkit elmos a víz akkor fagyassza rájuk. Vagy egy ilyen pálcával egy hátráltató ártás milyen erős és milyen kiterjedésű lenne? 6-8 embert elrepítene egy terem túlvégére? Aztán rájuk omlasztani a falat, vagy valami. Ilyesmiket szeretnék már látni, ne csak akkor mondják hogy hű ezt hogy csináltad, amikor egy levédett ajtót nyit ki :-D

Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 16:44 
Szárnybontogató

Predi írta:
PJ írta:
Remegjen a föld, szakadjanak le a falak, omoljon be a tető :-D. Pl egy területen az összes mozdítható dolgot egy központba húzza, vagy valami (aki játszott már Mass Effecttel, akkor itt olyasmire gondolok mint abban a Singularity). Az a vizáradat amit az északi toronyban varázsolt az egész jó úton haladt már.

hát jah... bár itt a kigyószemű ellen nem nagyon lehetett kreatív...de nekem is ez az észrevételem:D...bár rolnad többször is igéretet tett, hogy úgy lesz:D na szal eddigi potter varázslatokból a kreativitás hiányzott...az hogy használja a környezete tárgyait...idézzen... átváltoztasson...robbantsa ki az ellenfele alatt a padlót....szólva egy die hard szintű epic rombolást:D...hogy a csata helyén kő kövön ne maradjon.:D...
de amúgy én úgy látom hogy harry ebbe az irányba halad, csak roland hosszú időt ad harrynek a fejlődésre(korábban már néha csillogtatta az eféle varázslatait)...na szal sztem roland nem akar abba a fanfic hibába esni, mint olyan sokan akik fanficet irnak, hogy harryt 2-3 fejezet alatt überbrutál szuperharcossá fejlesztik:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 16:18 
Írópalánta

PJ írta:
Srácok, kész az első fanfiction-öm!

Nem rossz, nem rossz. Bár kissé nagyobb párbaj is lehetett volna, meg túlságosan véletlenül ölte meg az apját

A másik dolog ami mostanában eszemben volt: mindig panaszkodunk hogy Harry nem tanul új varázslatokat, nem ismer elég varázslatot. Szerintem tud ő eleget. Ennyivel simán lehet párbajt nyerni. Amit hiányolunk, az az hogy nem ismer igazi nagyszabású, "epic" varázslatot. Mint pl a falakból kinyúló kezek Moebiusnál, a Névtelen savas viharja, stb... Harry varázslatai mind ilyen rálövök egy kis fénysugarat és le van tudva (stupor, capitulatus, obstructo...) A leglátványosabb a Reverso mert az egy arany lángsugár szerűséget lő, tehát nem egy vékony kis "lézerlövedék" :-D na meg a patrónus a másik. Szóval szerintem ezt hiányoljuk, én legalábbis ezt hiányolom. Ha már egy ilyen erős pálca hatalma van a kezében akkor legyen valami hatalmas varázslata is. Remegjen a föld, szakadjanak le a falak, omoljon be a tető :-D. Pl egy területen az összes mozdítható dolgot egy központba húzza, vagy valami (aki játszott már Mass Effecttel, akkor itt olyasmire gondolok mint abban a Singularity). Az a vizáradat amit az északi toronyban varázsolt az egész jó úton haladt már.

Egyébként a "lézerlövedékről" jut eszembe. A filmekben szereplő varázslócsaták nem olyanok mint egy Star Warsos csatajelenet? repkednek a kék meg piros, meg zöld sugarak, oszt akit eltalál az hanyat dől vagy meghal. Bár ízig-vérig SW-fanként fáj hogy pont hozzá hasonlítom, de ez van.

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 16:08 
Szárnybontogató

ptlklszl írta:
Gratulálok, PJ! Nekem nagyon bejött.

Köszi szépen!

Roland, ha ráérsz, Te is elolvasod? PLÍZ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 15:14 
Szárnybontogató

PJ írta:

Gratulálok, PJ! Nekem nagyon bejött.

Nihil dulcius, quam omnia scire.
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 12:50 
Zöldfülű

NA de várjunk, Roland egy régebbi írásodban itt, vagy kritikaválaszra, nem tudom már de írtad hogy a most következő fejezetben 1 nagyúr meghal, hmm van 1 olyan sanda gyanúm, hogy Cerberus barátunk lesz az, vagy Voldemort nagyúr:P bár ő halott úgyhogy ez csak poén volt:D:D jha és amúgy ha letetted a megszeghetetlen esküt attól függetlenül legilimenciával ki lehet szedni az emléket, vagy az eskü is úgy működik mint a fidelius bűbáj, hogy mágikus védelemmel látja el azt az infót, és ezáltal hozzáférhetetlen lesz a legilimentorok számára????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 9:24 
Szárnybontogató

Jó rész volt. Sztem Voldemort majd kap egy reverso-t a szeme közé...amitől majd úgyis felrobban, hogy Voldemort testéből csak darálthús marad.

énis azt hittem, hogy a Tarasca meg fog halni...hisz be volt igérve egy nagyúr halála.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kobra 2010 július 05 (hétfő), 13:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 0:05 
Szárnybontogató

Aztaku*va! Brutál fejezet volt az tuti :) Ez volt az egyik legjobb párbaj reméltem, hogy nem varázsol elő Harry egy fényes pajzsot amivel megöli Miguelt. Elcsépelt lett volna. Viszont bíztam benne, hogy szétkapja a farkas és egyel kevesebb nagyúr maradt volna. No mind1 eljön azaz idő is. A Rémszem 2.0 :D Hát azon nagyot röhögtem :) Viszont Denem megjelenése annyira nem jön be így elsőre (mondjuk nem ismerjük a miérteket), de gondolom ezzel is meg fogok barátkozni mint a dolgokkal amiket írtál nekem. Mert igen, gondolkodtam rajta és egyre jobban kezd összeállni a kép és egyre jobban tetszik.
Nem árulhatta el senki, SENKI őket. Nem emberi alakot nem lehet felvenni a százfűlével ergo csak ember árulhatta volna el a rejtekhelyet aki viszont azonnal meghalt volna mielőtt elárulhatja a helyet. Szóval valami más módon jutottak el oda. Vagy a névtelen kevert egy kis citrompótlót a főzetbe és úgy fel tudja venni a félemberek alakját :) Nagyon várom a következőt, kösz a függővéget :D Néztem a beosztásomat, 8-án leszek éjszakás legközelebb ami pont a balaton száund kezdete. Lehet vissza fogom sírni a fúvósokat.. :) Süssön rátok a nap!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: mozi
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 16:44 
Szárnybontogató

Parselmouth Lion írta:
És? Cardifftól London kb 250 km, és ott az autópálya! Két óra és lent vagy! De még ha 3-4 órás út, akkor is megérné, hogy velük együtt nézhesse az ember, nem?

ez igaz, de szted mennyi esélyem van arra, hogy én arra az adásra kapok mozijegyet? :) ha tudsz erről hasznos infót egyébként szívesen venném, hátha mégis sikerül :P és ha igen, feltétlen megírom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 16:28 
Szárnybontogató

Roland, ez az, amiről múltkor írtam Neked! Légyszi elolvasnátok, végülis Nurmengardhoz kapcsolódik.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=73453

A fejezetről:

Roland, nagyon-nagyon jó lett!
Én valahogy úgy képzelem ezt a köpegy-dolgot, hogy hiába a Halál Ereklyéje, nem tudná megvédeni Harryt, ha hosszan a szemébe nézne. Max így, egy pillanatig. Tehát félvédelmet nyújt. Mert elméletileg a baziliszkusz egy pillantásával ölni képes.
És Voldemort szerintem már több, mint egy inferus. Cerberus úgy tűnik döntögeti a mágia felső korlátait. Azt tudjuk, hogy főzetekkel képes regenerálni a holttesteket, ahogy Grindivel is tette. De hogy varázserőt adjon regenerált hullának? Gyanítom visszaadta neki a régi varázserejét, mert tud repülni, ahogy a 7. kötetben.

Az biztos, hogy ebből semmi jó nem származik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PJ 2010 július 04 (vasárnap), 16:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 16:03 
Szárnybontogató

Király egy fejezet volt!
Mondjuk a legkeményebb rész a kővé dermesztett vélák megtalálása volt, igazi sorozat gyilkoshoz illő módon trófeákat gyűjt Miguel barátunk. Majdnem olyan mint Dexter, csak ott más a célcsoport.

Amúgy nem hiszem, h Voldemort nem jelentene problémát, hiszen ha jól emlékszem Dumbledore mondta még Harrynek a 6. részben hogy a lélek darabok csupán a kulcsok Voldemort elpusztításához. De mind a teste és a varázsereje, illetve az elméje sértetlen, ha ebből indulok ki, akkor igen nagy probléma merült fel...

Harry farkasa meg egyre jobban tetszik eddig is éltem-haltam érte de most h újra előjött csak még jobban tetszik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 14:12 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Mindig máshol. Ahol éppen az agyam kalandozik... Folyton kiszállok a testemből
Beze írta:
Parselmouth Lion írta:
Beze írta:
hjaaaj de szívesen mennék :S de UK-ben járok egyetemre, és bár nyáron itthon vagyok, télen nem. de 2000km-el én nyertem, ugye? :D

Te szegény. Biztos pocsék lehet Emma Watsonnal meg Daniel Radcliffel egy moziban nézni a HP7-et.... :-D :-D :-D

hehh, örülnék neki, de sajnos nem angliában vagyok, hanem walesben :)

És? Cardifftól London kb 250 km, és ott az autópálya! Két óra és lent vagy! De még ha 3-4 órás út, akkor is megérné, hogy velük együtt nézhesse az ember, nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 13:14 
Szárnybontogató

Parselmouth Lion írta:
Beze írta:
hjaaaj de szívesen mennék :S de UK-ben járok egyetemre, és bár nyáron itthon vagyok, télen nem. de 2000km-el én nyertem, ugye? :D

Te szegény. Biztos pocsék lehet Emma Watsonnal meg Daniel Radcliffel egy moziban nézni a HP7-et.... :-D :-D :-D

hehh, örülnék neki, de sajnos nem angliában vagyok, hanem walesben :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 12:23 
Írópalánta

Remus John Lupin írta:
Roland, gg kitettél magadért:D am a művelődés nélkül is tudtam h mit jelent Miguel káromkodása:P Rammstein te quiero puta:P utána néztem, puta = kurva, há akk megnéztem h anyád, annak h mondják:)) 1 kérdée, Harry hogy a francba élte túl a szemeket, a köpeny miatt? ja és még vmi Voldemort inferus azt tudjuk, DE hogy a halálba használja a pálcáját? v azé mondta volt Cerberus h Grindelwald nem elég jó, mer nem tudta ugy megoldani h pálcát használjon?

Szerintem lehet hogy az a pillantás amit Harry ott kapott nem is ölte volna meg, bár hihető a köpenyes verzió is. De Miguel is azt kérdezte, hogy tetszett a kis ízelítő a szemeiből. Szóval lehet hogy ez a fajta tükrös megoldás nem öl.

Voldemort meg nem tudom hogy így mire jó,mert az előző fejezetben ott volt hogy a három lélekdarabot a varázserejük miatt hozták vissza tehát az erő a lélekben van, nem a testben, akkor meg mire jó mégis Voldi teste? Elismerem szimbólumként, meg elrettentő erőként megteszi, de az ereje attól még nem hiszem hogy olyan nagy lenne. Legalábbis Harrynek szerintem nem okoz majd problémát.

Azt a spanyol káromkodást meg én is ismertem már, de én a Desperados című játékból. :-D Ott is sűrűn elhangzott, ebből leszűrtem hogy mit jelentett... :-D

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 12:10 
Zöldfülű

Roland, gg kitettél magadért:D am a művelődés nélkül is tudtam h mit jelent Miguel káromkodása:P Rammstein te quiero puta:P utána néztem, puta = kurva, há akk megnéztem h anyád, annak h mondják:)) 1 kérdée, Harry hogy a francba élte túl a szemeket, a köpeny miatt? ja és még vmi Voldemort inferus azt tudjuk, DE hogy a halálba használja a pálcáját? v azé mondta volt Cerberus h Grindelwald nem elég jó, mer nem tudta ugy megoldani h pálcát használjon?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 9:07 
Szárnybontogató

Parselmouth Lion írta:
Na, feltöltöttem az új fejezetet.

király! olvasom is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 8:50 
Írópalánta

Na, feltöltöttem az új fejezetet. Jó hosszú lett, csak két darabban fért fel :-D Kicsit elszaladt velem a ló, de tudom, hogy azt szeretitek. A következő fejezet már rövidebb lesz valamivel, bár ki tudja.
Kérdésekből biztos lesz bőven, de ami a fejezet végén megjelenő bizonyos jól ismert személyre vonatkozik, az egyrészt kitalálható ebből a fejezetből, másrészt a következőben teljesen el lesz magyarázva, hogy hogy is kerül ide.
A párbaj remélem tetszeni fog, már régen megterveztem ezt a jelenetet, és alig vártam, hogy megírhassam - ezzel kezdtem a fejezet írását a múlt héten. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 18:28 
Fanficbúvár

nagykacsa írta:
Üdvözletem mindenkinek!
Végre sikerült beregisztrálnom:D
Ha már zene:
http://www.youtube.com/watch?v=ik4rl5b3THE&feature=related
Csak hogy egy HP fórumon ez se maradjon ki:D

hát ez a zene überbrutál...
ja, és 27 leszek pár napon belül, eddig én vagyok a rangidős.... vagy nem?
hm, ezt a legot meg kéne nézni....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 16:30 
Írópalánta

Hú de durva! Most olvastam Leaky Cauldronon, hogy a lányt, aki Padma Patilt alakítja (Afshan Azad), bántalmazta az apja és a bátyja, ezért bíróság elé állították őket Angliában!
:-( :evil:

Itt a forrás:
http://www.the-leaky-cauldron.org/2010/7/1/padma-patil-actress-family-charged-with-assault

Azt mondják, megfenyegették, hogy megölik, de a cikk, ha jól értem, úgy írja, hogy ez Afshan saját házában történt, Manchester-ben, tehát elvileg külön élt már tőlük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 15:19 
Írópalánta

Csak szólok, hogy elkészült a következő fejezet. Még nem tudom feltölteni, mert át kell olvasnom, és ahhoz már fáradt vagyok (megint tizenkétórázom). Holnap olvashatjátok az új részt, de még nem tudom, hogy reggel, vagy csak este hétkor. Holnap megmondom.

Remélem, hogy tetszeni fog az új fejezet, megint sikerült beleírnom néhány durva jelenetet bár most a pszichés hatás helyett inkább a felfordult gyomrokra gyúrtam rá :-)
Bocsi, de most ennek van itt a helye a történetben, én legalábbis úgy érzem. De azért lesz egy-két poén is, hogy oldjuk a feszültséget. Nem hiszem, hogy sikerül vele überelnem az előző fejezetet, de talán pocséknak sem mondhatjuk. Jó kis akciók lesznek benne, és egy különlegesebb párbaj, amilyent talán még nem olvashattatok...

Egyébként nem lustálkodtam, egy fél fejezet készen van a Legrosszabb jövendő című részből is, ez egy kulcsfejezet lesz, és nem bírtam magammal. Mikor épp nem volt kedvem, ihletem a mostani fejzetet írni, ebbe írogattam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 15:03 
Írópalánta

Predi írta:
Sose töltenék le kalóz verziót, kikérem magamnak. :|| Ugyan milyen torz morális értékrendje van annak, aki ilyesmit tesz :-D :D

Igazad van, vissza kéne állítani a halálos ítéletet a letöltők miatt! :-D
Méreginjekció általi halál minden számítógép kalóznak! A mocskok... :-D :-D :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 15:01 
Írópalánta

Öreg írta:
Végre elmentek a fúvósok jejejejejeje! Már nyomtam volna az avadat...

Elég lett volna egy Silencio. Ne gyilkoljunk fölöslegesen, sok lenne a papírmunka... :-D

Ja, és inkább nekem kéne meghívnom titeket egy italra, amiért olvassátok a firkálmányaimat! Egy abszintra, mondjuk, az úgy korrekt lenne... (imádom az abszintot)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 14:38 
Írópalánta

Parselmouth Lion írta:
Na de kérem! A szoftverrendőrség meg smafu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én egy szóval sem mondtam hogy töltsék le a játékot, a Daemon Tools meg ingyenes, és egyszerűbb képfájlból megnyitni mint állandóan berakni a lemezt :-D :-P
Sose töltenék le kalóz verziót, kikérem magamnak. :|| Ugyan milyen torz morális értékrendje van annak, aki ilyesmit tesz :-D :D

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 14:00 
Zöldfülű

Szerintem jó a trailer, azokkal eddig se volt gond :-D . Bár már most látszik néhány faxság a filmből, pl a pálcák fénynyalábjainak összeakadása (kíváncsi vagyok, ki volt az az észlény, aki kitalálta, hogy csak mert a negyedik részben egyszer(!) van ilyen, az összes párbaj úgy nézzen ki), Voldi meg Harry az udvaron küzdenek a nagyterem helyett (megint egy olyan változtatás a könyvhöz képest, aminek semmi értelme - akkor meg minek?). Azt sem tudom honnan vették, mikor Voldi fogja Harry fejét és közben beszél hozzá, ja és gondolom a halálfalók a hetedik részben is tudnak majd repülni fekete füstgomolyagok formájában. Nagyszerű.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 12:41 
Szárnybontogató

24 vagyok talán adnak egy Lángnyelv whisky-kólát :) Jó ötlet a mozi előtti találkozó!! Fehérvárról percenként indulnak vonatok pestre 60 km nem távolság. Nyíregyre is lemennék mondjuk. Roland nekem is vendégem vagy valamire az fix. Végre elmentek a fúvósok jejejejejeje! Már nyomtam volna az avadat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 11:59 
Írópalánta

PJ írta:
Eddig jönne:

Roland :)
Predi
ptlklszl
Kobra
(Öreg?) - végülis az Ő ötlete volt az egész.
PJ

Kobra írta:
mindenki ilyen vén itt? én is 22 vagyok. eddig nem emlegettem a korom, mert még letatáznak.

Tata...

Még jönne elvileg a barátnőm is, főleg ha IMAX-ban néznénk (az durva lenne), ő is nagy HP-rajongó, csak az én történeteimet utálja :-D

Meg még haverom is lehet, hogy eljönne rá, imádja Pestet, szóval még egy-két ember okés.

Ja, és én meg 26 leszek idén, úgyhogy itt azt hiszem én vagyok a legvénebb...

Tata

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 11:55 
Írópalánta

Predi írta:
PJ írta:
Igazad van...
Letöltöttem már a Lego HP-t, majd este telepítem. Csak kellene egy rohadt keygen daemon tools pro-hoz. Lite-val mindig lefagy telepítés közben.

Hányas Lite verziót használod? nálam a 4.30-as van már jónéhány hónapja és még nem volt vele gond.

Na de kérem! A szoftverrendőrség meg smafu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 11:54 
Írópalánta

Beze írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 23:37 
Írópalánta

Remus John Lupin írta:
Hmm gyerekek ha már zenélünk akkor tessék: http://www.youtube.com/watch?v=0EoJpNSSWTQ

Hát erre muszáj ezt belinkelnem :-D http://www.youtube.com/watch?v=XsM3xMnfaB0

PJ írta:
Igazad van...
Letöltöttem már a Lego HP-t, majd este telepítem. Csak kellene egy rohadt keygen daemon tools pro-hoz. Lite-val mindig lefagy telepítés közben.

Hányas Lite verziót használod? nálam a 4.30-as van már jónéhány hónapja és még nem volt vele gond.

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: mozi
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 21:15 
Szárnybontogató

egyébként nem kell vidékre menni az iváshoz, én jó pöstiként is, 20 évesen, ha már itt tartunk, bevállalok egy-két italt összeüléseknél :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 18:53 
Zöldfülű

Üdvözletem mindenkinek!
Végre sikerült beregisztrálnom:D
Ha már zene:
http://www.youtube.com/watch?v=ik4rl5b3THE&feature=related
Csak hogy egy HP fórumon ez se maradjon ki:D

A súlykörte olyan gyümölcs, mely nem rohad meg, nem kukacosodik, nem kell permetezni... de nem lehet belőle pálinkát főzni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 17:04 
Zöldfülű

Hmm gyerekek ha már zenélünk akkor tessék: http://www.youtube.com/watch?v=0EoJpNSSWTQ

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 12:11 
Szárnybontogató

Igazad van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 11:19 
Írópalánta

Akkor még bőven ráérünk, hova sietünk a tervezgetéssel? Majd októberben elővesszük megint ezt a témát aztán jó lesz...

Addigis, Roland ugye hétvégén lesz új fejezet? $pray Ugye lesz?
És játsszon mindenki LEGO Harry Potter. Mert az lol

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 10:00 
Szárnybontogató

Predi írta:
Amúgy mikor is megy majd a mozikban a film? Ha már ennyire elkezdtünk szervezkedni....

November 19-én kerül bemutatásra (1. rész). Ez egy pénteki nap, tehát sztem az azt követő hétvégén, 20- 21.-én lehetne megejteni a túrát.

Eddig jönne:

Roland :)
Predi
ptlklszl
Kobra
(Öreg?) - végülis az Ő ötlete volt az egész.
PJ

Kobra írta:
mindenki ilyen vén itt? én is 22 vagyok. eddig nem emlegettem a korom, mert még letatáznak.

Tata...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 9:36 
Írópalánta

Kobra írta:

http://www.youtube.com/watch?v=1iu-WAHBbW8
ez is jó

Dehogy mindenki, kicsit korábbi kritikákat megnézel ott 15-16-17 évesek vannak. Csak én vállaltam be eddig az "öregségemet" :-D

Ez is jó zene amúgy, de ha már E S Posthumus, akkor nekem a Nara, vagy a Mosane Pi a kedvencem tőle.

Amúgy mikor is megy majd a mozikban a film? Ha már ennyire elkezdtünk szervezkedni....

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 0:41 
Zöldfülű

Roland hogy áll a következő fejezet? Mikorra várható?
Am nagyon jók az írásaid!! Most olvasom harmadszorra a VH-t. Utánna elkezdem a Nurmengrád-trilógiát is mégegyszer
csak így tovább!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 0:21 
Szárnybontogató

http://www.youtube.com/watch?v=1iu-WAHBbW8
ez is jó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 0:07 
Írópalánta

Jut eszembe, aki szereti a számítógépes játékokat, meg az is aki nem: mindenképpen tölts... őőőő... szerezzétek be a LEGO Harry Pottert. Nagyon jókat fogtok röhögni, meg nem is rossz kis játék, nagyon ötletes. De főleg vicces :-D

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 23:57 
Írópalánta

PJ írta:
Megértelek. Szar lehet hivatásos hereverőként tevékenykedni.

a semmittevésnek már vége, de hidd el ez a helyzet se jobb, nagyon keresem a kiutat (on sidenote: kösz hogy szólsz már javítottam is :-D)

Vissza a mozihoz, én 22 vagyok szóval mondhatjátok hogy lesz felnőtt felügyelet :-D viszont az előtte beiktatandó találkozón csak bambit ihattok :))

Parselmouth Lion írta:
Én jöhetek? **bátortalanul felteszi a kezét** Very Happy

Roland te meg alap hogy jössz, nélküled nem is lenne értelme... sőt a találkozón részemről meg vagy hívva fogyasztás terén :-D

Csak most nehogy alkoholistának nézzen mindenki, de ilyen a mai fiatalság, főleg vidéken, ha összeülünk akkor iszunk is. :-D Felénk tökéletes néprajzi leírást adnak Bödőcs Tibi poénjai :))

Kobra írta:
http://www.youtube.com/watch?v=Q4N-Mjf9GD4 ajánlom mindenkinek.˘

jó kis zene szeretem az ilyeneket, hadd viszonozzam ezzel http://www.youtube.com/watch?v=LRLdhFVzqt4

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 23:50 
Szárnybontogató

én mennék! Törökszentmiklós Jászkun nyakas paraszt!:D Előre Eorl fiak!

http://www.youtube.com/watch?v=Q4N-Mjf9GD4 ajánlom mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 21:24 
Zöldfülű

jó nektek, hogy olyan közel laktok, nekem mint mondtam 650km + 1 gúnyhatár ami elválaszt...tehát én nem tudok, menni, de hajrá nektek:D
Roland mikorra várhatunk 1 ojasmi izét amit úgy hívunk h fejezet?:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 19:45 
Szárnybontogató

PJ írta:
Az első kérdés: KI JÖNNE?

Elméletileg nekem se lenne kifogásom ellene.
Am, PJ, ha már itt tartunk én is 17 vagyok. (Jó, nekem csak 30 km Bp, de mindegy...)

Nihil dulcius, quam omnia scire.
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 19:40 
Írópalánta

PJ írta:
Az első kérdés: KI JÖNNE?

Én jöhetek? **bátortalanul felteszi a kezét** :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1643 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 33  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra