Sziasztoooook!
Júj, Kyky! Végre kisregény!
Sajnálom, hogy ennyire felőröl a stressz, sírd ki magad, az jó levezető mindig. Belejössz szerintem hamar, ahogy elmúlik az első sokk tojj le mindenkit magasról és mutasd meg, kemény csaj vagy Te, nem tolnak ki Veled csak úgy
Szerintem ez nem sablon, vagy ha annak is érzed, csak bátorítani akarlak/akarunk, akár használ valamit, akár nem

Hajrááá!
Elég nehezen tudok gépelni, kaptam egy laptopot, lecseréltük az előzőt, amivel az egyetemen az első évet végigvittem, elég öreg volt már szegény. Megszoktam, hogy annak ki lehetett kapcsolni a touchpadját, ennek viszont nem és ahogy írok, akaratlanul is mindig hozzáér a kezem és össze vissza gépelek minden ökörséget XD na de majd belejövök

A titkos hódolóim (remélem, csak azok), azóta nem mutatkoztak

Jobb is. A hátam közepére nem kívántam már az éjszakai ideget, amit belém tudtak állítani fél pillanat alatt. Kyky, nem olyan egyszerű a rajtaütés, több szempontból sem. Nekünk a terasznál üvegfal van, két fix üveglap és egy tolóajtó. Ezekhez hatalmas redőny van, amit kézzel nem lehetne felhúzni, annyira nehéz, ezért elektromos redőny van, távirányítós. Ha meg felhúzva hagyom a redőnyt, őrt kell üljek a nappaliban a sötétben, hogy valaki bejön e vagy nem... A szobám pont a teraszra néz, a kis ablakból belátsz csutkára a szobámba, feltűnő lenne. Nem utolsósorban elég para ismeretlenekre vadászni egy szál egyedül a 150 centimmel xD

Mindegy, lényeg, hogy azóta nem találkoztam velük, még csak hang formájában sem ^^ Shanci, nem maradtál le semmiről, nyugi

Végül én sem mentem Rioba, kiütött a hasgörcs, már harmadik napja szívok vele, semmilyen gyógyszer nem használ rá, max 2-3 órát javít, de... Felesleges. Morrisonsban elég rég voltam, én annyira nem csípem az ottani zenét, más a stílusom. Zp meg abszolút nem az én világom. Nem vagyunk egyformák, de ez így is van jól
Na a favágás... -.- valszeg akkora élmény és akkora örömmel álltál neki, mint én a gazolásnak szoktam XD utálatos egy meló. A tetejére mindig leszakad a hátam a végére, ki van kopva a gerincem a tánctól és ilyenkor külön csak az én kedvemért 5x annyira hasogat, mint alapból szokott XD

ez az én formám.
Nem tudom, hogy itthon leszünk e már tűzijátékra, de mindenképp jó lenne kimenni, hatalmas élmény

14-én indulunk Horvátországba, 5 napot leszünk, de tervezünk még egy kiruccanást Plitvicére hazajövetel előtt, úgyhogy lehet nem érünk ide. Én azért bizakodom

Yes, publikálok és igen, csak Dramione, de nem tudom, mit vagy ki tőle annyira, az előzőmet is olvastad, és elvileg még tetszett is, nem volt olyan szörnyű

Természetesen nem kell elolvasnod, nem azért mondtam ^^ Viszont Shanci Te ennek örülni fogsz

Már fent van az első fejezet! Rengeteg feltöltés van, azért nem láthattad a frissek között

Még aznap, pár órával később már lekerült a frisslistáról. Mindegy. Ficblogomban is megtalálod a linket hozzá, meg ott van az irományos link is az aláírásomban

Pittának üdvözlet innen a távolból
Jó dolog a vezetés, ne féljetek!

Kyky, Te meg ne beszélj butaságokat

Remélem, mindenre reagáltam, elég lyukas az agyam

Ha mégsem, akkor sikítsatok xD
Anyuval épp Raffaellós sütit sütünk

Isteni ^^
Na csók

szerk: amint elküldtem az üzenetet, eszembe jutott, mit hagytam le xD
Kyky, örülök, hogy jól mulattatok a túrázáson

Érdekes! Én is mindig természetbe vágyom, meg hogy menjünk kirándulni, de mikor odaérünk, megpusztulok azért, hogy letehessem a fenekem egy pokrócra és csak nézelődhessek XD valamiért rögön alábbhagy a sétálós kedvem

Kivéve Szilvásváradon, az annyira gyönyörű, hogy vétek leülni egy helyre
Pontosan hol voltatok?

Lehet írtad már korábban, csak nem emlékszem, kihagy az agyam. -.-
Shanci, nem értem, hogy nem lett a kedvenced a két Másnaposok

haláli filmek, és hatalmas röhögés volt a moziban is xD Én nem bánom, hogy pénzt adtunk ki rá, de itt is képbe jön, hogy nem vagyunk egyformák

Tegnap is moziztunk Norbival, megnéztük a Förtelmes főnököket

Kicsit olyan egyszer nézhetős kategória, viszont az egész terem egy emberként sikított fel minden poénnál xD Annyira szerencsétlen az a három krapek, aki a főszerepet játssza, hogy nem igaz

Ha lesz időtök, majd szerezzétek meg

Tesód jobban van már?

KyKy, a hatalmas tárhely valóban felbecsülhetetlen dolog

Én sem tudom hová lennék a 300 G-s tárhelyem nélkül, a fél életem azon van

Filmek, képek, zenék, és még sok más felesleges dolog, amit ki kéne törölni csak lusta vagyok átrendszerezni a cuccaim xD

Na lépek tényleg, elég belőlem már