Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 február 10 (kedd), 10:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2016 június 23 (csütörtök), 12:21 
Ó-nagy-admin "on stage"

Kokapu írta:
Sziasztok!

Mit gondoltok a GoT mostani részéről?

Imádtam, ami a megvalósítást illeti. :D Mindkét csatát nagyon jól megcsinálták.

Végre három kifejlett sárkány egyszerre a levegőben. :dragon: :taps: Örültem annak is, hogy Yara és Theon még befértek a meereeni részbe.

Sansa: egyrészt értem, miért mondott le Rickon életéről - mert hát tény, Ramsay keze közül nem kerülhetett ki élve, ezt Sansánál jobban senki nem tudja -, és nyilván ez csak kifelé megy neki olyan ridegséggel, amit mutatott. Másrészt... na, igen. Az egyik kritikában olvastam, és szerintem teljesen igaz, hogy a nézők mindig pragmatikus gondolkodást várnak el a karakterektől, aztán amikor valamelyikük prezentálja is a dolgot, az mégis félelmetes.
Sansa valószínűleg azért se szólt a seregről (azon kívül, hogy szerintem se volt biztos benne, hogy jönnek egyáltalán), mert úgy gondolta, ha tudnak róla, akkor se lesznek képesek úgy tervezni, hogy győztesen kerüljenek ki a dologból. Mert Ramsay mindenképpen előbb csalja kelepcébe őket, és alakítja a maga javára az eseményeket, mint hogy ők legyenek képesek félrevezetni Ramsayt. (Ami tulajdonképpen igaz is, Ramsay a rickonos műsorral fél perc alatt felforgatta a haditervüket, és támadást provokált ki Jonból.)
Nem is feltétlenül a (személyes) bosszúról szólt ez, az a ráadás volt, azt hiszem, hanem hogy Ramsayt mindenképpen le kell győzni és eltávolítani Észak éléről.
Jon sajnos pont azt bionyította, valószínűleg Sansa számára is, hogy a haditerv kigondolásában annyira nincs a helyzet magaslatán, és a csatái emlegetésével épp azt hangsúlyozta ki, hogy a tapasztalatait - bár van neki jócskán - nem Ramsay-félék ellen szerezte. Ő nem ismerte fel ennek a jelentőségét (és a kockázatát), Sansa úgy látszott, igen.

Morálisan megkérdőjelezhető, amit tett, nagyon is - a sok talán feleslegesen feláldozott élet -, de ez is egyfajta stratégia volt végül is. Nem a legjobb - és nem ártana, ha legalább négyszemközt elszámoltatnák érte -, de nem is szükségszerűen a legrosszabb.

Az már nagyon a találgatás kategória, de korántsem biztos, hogy ilyen pocsék, kilátástalan szituációban találják őket a völgybeliek, ha Jon tartja magát a megbeszéltekhez.
Vagyis Jon is felelős (részben) a halottak magas számáért.

Kisujj: tőle ez a segítségnyújtás igazán beillett volna törlesztésnek Ramsayért. Viszont aggasztó az a levél, amit Sansa írt neki, és ami úgy fejeződött be az alapján, amit a nézők kikockáztak a videóból:
„Lend us your aid and I shall see to it that you are well rewarded.” - „Küldj nekünk segítséget, és gondoskodom róla, hogy elnyerd a jutalmadat.”
Kérdés, hogy tényleges jutalom, szófordulat - de Kisujjal szemben nem hiszem, hogy bárki csak úgy dobálózni merne ilyen szavakkal -, vagy valami Ramsay-féle jutalom...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 23 (csütörtök), 11:18 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Mit gondoltok a GoT mostani részéről?

Daenerys számomra most nagyon pozitív volt, mert igaz, hogy kiütközött a Targaryen személyiség :), de tudott hallgatni Tyrion jó tanácsára, amit ha megtart, még jó uralkodó is válhat belőle! A sárkányok meg egyszerűen szuperek voltak, imádom őket :)

Északi történések: Jon hozta a szokásos formáját "nem tudott semmit" :D, de számomra éppen ez volt benne a szimpatikus. Hogy bármilyen viszontagságokon ment is keresztül, mégis az életét adta volna Rickonért, aztán pedig a bosszúért, még ha tudta is, hogy ezzel itt a vég. Szóval igaz, nála nem tapasztalható szinte semmi jellemfejlődés, de mégis, valahogy ő így az igazi.
Viszont Sansa, hát hogy is mondjam, ambivalens érzéseket szült nálam. Az, hogy megetette Ramsayt a kutyáival, és még végig is nézte, az rendben volt, még örültem is, hogy Ramsay nem úszta meg (bár Iwan Rheon hiányozni fog). Viszont az, hogy lemondott Rickonról, és senkinek nem szólt a várható seregről (még ha esetleg nem is volt biztos benne), az nekem nagyon kiábrándító volt. Semmi más nem számított neki, csak hogy Ramsayn bosszút álljon, nem érdekelte, hogy meghal a testvére, és a többi ember sem. Nem mondom, a régi Sansa sem hiányzik, de ez túl sok nekem. Ráadásul most ott van megint Kisujj, kíváncsi vagyok, mit kezd majd vele...

"Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 24 (kedd), 13:43 
Sztorihajhász

Assa írta:
GoT 6x05

"Hold the door!" =((

A rész vége tényleg :cry: :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 23 (hétfő), 17:03 
Ó-nagy-admin "on stage"

GoT 6x05

"Hold the door!" =((
Találó ez a kép.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 10 (kedd), 19:01 
Sztorihajhász

Oké, a mostani OUAT epizód után komolyan elgondolkodtam, hogy vajon hová süllyed az évad. Komolyan, miért kellett Robint megölni, és elvenni Reginától a boldog befejezést?! És mi ez, hogy az a kölyökképű Zeus feltámasztja Hookot?! Nem magyarázta Rumple az első és második évadban, hogy nem lehet senkit visszahozni a halálból, mert az ellentmond a természet és a mágia törvényeinek?! Most ezzel Eddyék igazából a saját szabályaikat szegték meg, de már ezen sem csodálkozom. Amilyen logikátlanságok meg összevisszaságok vannak már itt, kb. akkora a katyvasz, mint a PLL-ben. Jó, jó, kellett a boldog befejezés, meg örök szerelem Emmának, de akkor ennyi erővel Nealt is visszahozhatnák, ha ő is tovább lépett.

Arthurt visszahozzák fél évad után - nem mintha hiányzott volna -, erre két perc múlva Hádész megöli. Mert csak. Mondjuk azon szakadtam, hogy mi az a cucc Hádész kezében, amiről én kissé másra asszociáltam. Aztán neki is hamar vége lett, de legalább nem kell tovább hallgatnunk a nyekergését.

Ja, mindenki hazament, Belle még szunyál, mert Maurice papa nem hajlandó egy szem lányát felkelteni, hiszen azzal segítene a Sötét Úrnak. Azt meg nem, Belle inkább aludjon örökre. Hm... akkor hogy lesz itt gyerek? Mindegy, a gonosz Rumple-t úgyis jobban szeretjük, és ne akarjon nekem újra megjavulni, mert az nem áll jól neki! Csak arra lennék kíváncsi, hogy mit akarnak ennek a pocsék évadnak az uccsó két részébe még belepakolni. Mert Hádész meghalt, mindenki hazatért, Hook feltámadt, Regina és Zelena gyászol (Rolanddal együtt, aki elárvult), Emma boldog, és nagyjából minden meg van oldva. Komolyan, nem tudom, miért is nézem.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 07 (szombat), 16:40 
Ó-nagy-admin "on stage"

Kokapu írta:
Hát, nálam Ramsay tette kiverte a biztosítékot. Az még csak-csak, hogy megölte az apját (Nyilván nem, de az olyan várható volt.). De, hogy a pici babára a kutyákat ráengedte, amiatt én most nagyon megutáltam (eddig sem volt a szívem csücske). Nálam ez volt az a cselekmény, ami sokkolt, mint sokakat tavaly Sansa megerőszakolása.

Az udvaron, mikor kézbevette a csecsemőt, még azért drukkoltam, hogy csak nehogy itt műveljen vele valamit (mondjuk Gregor-kicsiAegon stílusban), aztán mikor visszaadta Waldának, de a kutyáknál bezzeg már úgy voltam, ennél bármilyen verzió jobb lett volna.
Tudtam, hogy kiiktatja őket, tudtam, hogy szemét módon, de azért...
Bár tőle sajnos cseppet se volt meglepő ez a húzás. A meglepő igazán az lett volna, ha kíméletesebben intézi. És csak még durvábbá tette az egészet az, amilyen ügyesen a feszültséget építgették a jelenetben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 03 (kedd), 19:17 
Sztorihajhász

Hihetetlen dolog történt! Az OUAT-ban (Once Upon a Time, ha valaki nem tudná) végre mertek újítani! Ezen a lépésen, amit a heti részben műveltek, meglepődtem, mert nem hittem volna, hogy meg merik lépni. Végre, úgy tűnik, az évad kezd fejlődni. Kár, hogy már későn. Igen, úgy tűnik, hogy kiírták Hookot, hiszen a lelke az Alvilágban maradt. Bár még ki tudja, hogy mit hoz a kövi epizód, mondjuk az előzetesben mutatott temetéses jelenet szerintem arra utal, hogy Emma tovább lép. Pápá ex-kalóz!

Mondjuk, Hádész még mindig extrán irritáló, remélem, hamar megszabadulnak már tőle. És azt rebesgetik, hogy az évadzáróban felbukkan egy ismert, már nagyon régen nem látott karakter. Lehet tippelni, ki lehet az. Én Grahamre, vagy Aurorára tippelek, hiszen őket régen nem láttuk már. De lehet akár György király, vagy Abigél hercegnő is a befutó.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 03 (kedd), 14:28 
Szárnybontogató

Hát, nálam Ramsay tette kiverte a biztosítékot. Az még csak-csak, hogy megölte az apját (Nyilván nem, de az olyan várható volt.). De, hogy a pici babára a kutyákat ráengedte, amiatt én most nagyon megutáltam (eddig sem volt a szívem csücske). Nálam ez volt az a cselekmény, ami sokkolt, mint sokakat tavaly Sansa megerőszakolása.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 május 03 (kedd), 9:33 
Ó-nagy-admin "on stage"

Game of Thrones 6x02

Flashback, végre. :beee: És jó volt viszontlátni Brant.
Meg újra békés, vihar előtti csendben látni Derest.

Jon visszatéréséhez remélem, nem felejtik majd el hozzákapcsolni a vargságot és Szellemet, és elejteni valami infót arról, hogy Jon lelke amúgy se távozott el, hanem a rémfarkasba költözött át, és ott volt eddig. (Ebben tartsák csak magukat ahhoz, amit a könyv elárult a bőrváltókról, meg Jon és Szellem kapcsolatáról.)

Pyke sokkal hangulatosabb helyszín, mint Dorne. Hátha ott a sztorit is sikerül majd jobban elkapni. (Általában nem szerettem a könyvben a Greyjyok szálait - kivéve Theonét, és Asháét néha -, de a királyválasztás emlékezetes volt. 8) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 április 26 (kedd), 9:40 
Ó-nagy-admin "on stage"

Luthien Lovemagic írta:
Kb. összefoglaltad, ami az én benyomásom is az évadindításról. Még a vörös boszi titka lepett meg egy kicsit, mert ilyesmire még csak véletlenül se számítottam.

Én találkoztam már ilyen teóriával, de az meglepett, hogy belevették a sztoriba. Bár a jelenet közben azt hittem, hogy valami végső varázslatra készül az álca levetésével, és végül bemászik a kandallóba vagy valami. _szellem_

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 április 26 (kedd), 9:35 
Sztorihajhász

Assa írta:

Nekem is tetszett, jobban mint - emlékeim szerint - az ötödik évad első része tavaly.

Jaime jellemfejlődéséért azért nagy kár. Olyan szépen és logikusan távolították Cerseitől egy ideig, épp ahogy kell, erre... Nem mintha szolgaian kellene követni a könyvet - főleg, hogy már nincs is mit -, de ha már ezen a téren követték, miért kellett felrúgni az egészet? (Persze nem újkeletű a dolog, de akkor is, újra meg újra: :evil: ) Cersei monológja viszont jól sikerült.
Dany elég amatőr volt a dothrakiakkal ahhoz képest, mennyi ideig élt közöttük. De a khal és tsai. szórakoztatóak lettek. :D
A dorne-i szál még mindig kínos (és MINEK egyáltalán?), bár legalább Trystane és Doran eltűnt a képből. Meg Areo, de neki eddig se volt jelentősége.

Észak tetszett. Az Őrség is, Deres is. És Sansáék. A Theon-féle elterelést kissé furcsán oldották meg, hogy Brienne jöhessen és villoghasson. (Plusz szublimáló kutyák...) De az eskü: :xx:

Kb. összefoglaltad, ami az én benyomásom is az évadindításról. Még a vörös boszi titka lepett meg egy kicsit, mert ilyesmire még csak véletlenül se számítottam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 április 26 (kedd), 9:26 
Ó-nagy-admin "on stage"

Kokapu írta:
Eddig jónak tűnik, tetszett az első rész :-D

Nekem is tetszett, jobban mint - emlékeim szerint - az ötödik évad első része tavaly.

Jaime jellemfejlődéséért azért nagy kár. Olyan szépen és logikusan távolították Cerseitől egy ideig, épp ahogy kell, erre... Nem mintha szolgaian kellene követni a könyvet - főleg, hogy már nincs is mit -, de ha már ezen a téren követték, miért kellett felrúgni az egészet? (Persze nem újkeletű a dolog, de akkor is, újra meg újra: :evil: ) Cersei monológja viszont jól sikerült.
Dany elég amatőr volt a dothrakiakkal ahhoz képest, mennyi ideig élt közöttük. De a khal és tsai. szórakoztatóak lettek. :D
A dorne-i szál még mindig kínos (és MINEK egyáltalán?), bár legalább Trystane és Doran eltűnt a képből. Meg Areo, de neki eddig se volt jelentősége.

Észak tetszett. Az Őrség is, Deres is. És Sansáék. A Theon-féle elterelést kissé furcsán oldották meg, hogy Brienne jöhessen és villoghasson. (Plusz szublimáló kutyák...) De az eskü: :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 április 25 (hétfő), 11:58 
Szárnybontogató

Hétvégén elkezdtem nézni a Hajsza második évadát, eszméletlen.
Jamie Dornan nagyon jó színész, bár A szürke ötven árnyalata után voltak kétségeim :shock:

Viszont, ma végre Trónok Harcaaaaaa :taps:

Eddig jónak tűnik, tetszett az első rész :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 április 15 (péntek), 11:07 
Sztorihajhász

Végre elindult az Orphan Black 4. évada! Imádom! :yes:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 április 11 (hétfő), 9:31 
Ó-nagy-admin "on stage"

Outlander 2x01? :D

Nagyon szerettem. :x Főleg a rész első felét; cseppet se bántam, hogy csak olyan későn váltott a sztori a múltra.
Örültem, hogy benne volt Claire reakciója Frankre, ezt egyszerűen bűn lett volna kihagyni. Úgy általában izgalmas volt az, hogyan birkózik meg újra a modern világgal, és hogy házaspárként, mi lesz kettejük sorsa. (Persze a könyv alapján tudtam, mi lesz, de az, hogy itt meg is mutatták hogyan... imádtam. :taps: Éppen ebben reménykedtem, hogy részletesebben elidőznek Claire visszatérésén, és ezen a kezdeti időszakon.)
Tetszett az a megoldás, hogy Frank a könyvvel ellentétben nem zárkózik el attól, hogy elhiggye Claire sztoriját. Azután, hogy az előző évadban egy pillanatra (igaz, legvégső kétségbeesésként, de akkor is) felmerült benne, hogy mi van, ha mégis valóságos a kövek legendája, jobban illett a karakterhez ez a reakció. És tulajdonképpen összeségében is tetszett az, ahogy a helyzetet kezelte, annak minden irracionalitása meg az egész Jamie-ügy ellenére.
A rész második fele ehhez képest... Oké. És kb. ennyi, egyelőre, de a következő résztől majd nyilván beindul az a szál is. (Főleg, hogy gondolom, a jövővel végeztek, csak esetleg jóval később bukkan majd fel újra az a vonal. De ki tudja... Bár a kéznyújtásos átváltás a múltra eléggé búcsú-ízű volt.) Csak ezúttal a rész első feléhez képest nagyon nyugisra sikerült, persze felvillantottak pár dolgot, egy-két konfliktust az elkövetkezendőkre nézve, de sok minden azért nem történt. A jövő vihar volt, ez meg a vihar előtti csend... előtti csend, nagyjából.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 21 (hétfő), 10:58 
Ó-nagy-admin "on stage"

herika írta:
Nem tudom, milyen a könyv verzió, most akarom kézben fogható formában is beszerezni, de a letöltött pdf formában meglepően sok hiba volt.

Nem emlékszem, a könyvben milyen gyakoriak voltak a hibák. :-? Az nem rémlik, hogy feltűen sok lett volna, bár nem tudom. Pdf verziókban viszont általában meg szoktak szaporodni a bakik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 20 (vasárnap), 18:49 
Könyvmoly

Assa írta:
Ráadásul, ha úgy vesszük még finomítottak is a könyves verzión.

Nekem ez még jobban kijött, miután én eddig párhuzamosan olvastam az I. könyvet és néztem a sorozatot.
Innentől egyelőre marad a többi könyv - egyelőre.
Nem tudom, milyen a könyv verzió, most akarom kézben fogható formában is beszerezni, de a letöltött pdf formában meglepően sok hiba volt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 19 (szombat), 19:21 
Ó-nagy-admin "on stage"

herika írta:
Valaki nézi az Outlander sorozatot?

Ühüm. :pirate:

(A fehérített részek az utolsót kivéve a második kötethez kapcsolódnak. Nem igazán spoiler, mert nincs benne konkrétum, de biztos, ami biztos.)

Alig várom már a második évadot. Kíváncsi vagyok, mennyit vesznek át a könyv szerkezetéből, és esetleg hogyan bővítik ki (ahogy mondjuk az első évadban Frank külön történetszálával). A jövőbeli események érdekelnének jobban kifejtve is annál, mint ahogy a könyvben utalgattak rá.
És egyik-másik szereplőt is jó lenne már képernyőn is látni. Pl. Alexet - az első felbukkanása miatt :lol: -, Fergust és Greyt főként. Utóbbi szintén: :lol:

Nagyon szerettem az első évadot, a skót tájat, a karaktereket, a lassúságot, amivel építgették a történetet, és izgalmas volt az is, ahogy bemutatták a 18. század világát ott fenn északon.
Az utolsó rész, hát... furcsa, mert a könyv miatt tudtam, mire számítsak, és mégis... :shock: Persze más nézve, mint olvasva. Második nézésre ráadásul még rosszabb volt, hiába tudtam, pontosan mire kell készülni. (Bár valószínűleg pont az volt a gond, hogy pontosan tudtam. Elsőre még lehetett drukkolni, hogy "csak többet ne flashbackelj", másodszor meg már tisztában volt vele az ember, hogy mi következik.) Ráadásul, ha úgy vesszük még finomítottak is a könyves verzión.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 19 (szombat), 17:46 
Könyvmoly

Valaki nézi az Outlander sorozatot?

Ma egy hete fedeztem fel. Illetve a lányom. Mellettem ült, laptoppal az ölében - én fordítottam, vagy legalábbis akartam. Mert azt vettem észre, hogy egyre lassabban kalimpálok a billentyűkön, viszont egyre többet pislogok a másik laptopjára.
Roppant érdekes időutazásos történet, 1945-ből vissza a középkori skótok közé, nemsokkal a felkelés előtti időre, 1743-ba. Azóta felfedeztem, hogy egy könyvsorozat alapján készült, és a könyv pont akkora "szerelem" lett, mint a sorozat. Már csak 4 részem van vissza az első évadból, és utána körömrágva várhatom az áprilist a második évadig.
Szóval csak ajánlani tudom :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 17 (csütörtök), 21:57 
Ó-nagy-admin "on stage"

Shadowhunters 1x10

Reméltem, hogy vicces lesz ez az alternatív univerzumos epizód, de ez... =)) =)) =)) Nem hittem volna, hogy ennyire jól fogok szórakozni a részen.
És nemcsak a másik világ miatt, pedig ott is akadt sok minden (Java Jace, Izzy Star Wars pólója, az a reklám, Valentine, és macskák! :kitty: meg a többi), hanem a Simon-Luke jelenetek és az átverés, na meg Jace és Meliorn párosa miatt is.
Alec és Izzy pedig egyszerűen cukik voltak ebben a részben, főleg a végén. :x (Lydiát bírom - változatlanul, mióta csak felbukkant. :mrgreen: )
Több ponton bele lehetne persze kötni, és ezt-azt felróni a résznek (de kivételesen nem Kat McNamara miatt - sőt, és az a rúgás+Jace félrelökése pl. külön poénos volt az adott körülmények között), de lekötött annyira ez a 40egykét perc, hogy ne akadjak fenn közben dolgokon, és utólag se zavarjon igazán egyik-másik megkérdőjelezhető mozzanat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 14 (hétfő), 15:52 
Sztorihajhász

OUAT 5X13: Komolyan, még egy Snow-központú epizód, és fejbelövöm magam. A színésznővel semmi bajom, de a karakter egyre irritálóbb. Nála most már csak Hádész idegesítőbb, akit annyira gonosznak akarnak csinálni, hogy nem megy. Sajnos Rumple, Regina, Szörnyella és Zelena esetében az írók már ellőtték az összes remek gonosz dumát, így az Alvilág urának már nem jutott belőle. És nem hiszem el, hogy ehelyett a nyálasképű kölyök helyett nem találtak valami jobb Herkulesnek való színészt. És természetesen nem maradhatott ki a tini l'amour Herkules és a tini Snow (!) között sem, akik simán smároltak, holott "csak barátok" ugyebár. Mondjuk örülök, hogy Herk (ahogy magát nevezi) nem lett visszatérő szereplő, és hogy Hookból sem kaptunk sokat. Meg mellékesen volt egy Kerberoszunk, akinek a legyőzéséhez hárman kellettek.

A csapat egyébként még mindig a Tesco gazdaságos, újrahasznosított, ezúttal alkonyati színben tündöklő Storybrooke-ban flangál, ami azért néz ki úgy, ahogy, mert - kapaszkodjatok meg! - Hádésznak megvan az oka, hogy miért csinált az Alvilágból Storybrooke 2-t, de nem mondja el, mert ő olyan gonosz és rejtélyes figura, hogy hű!Azt a rézfánfütyülő rézangyalát neki! Sőt, még jól be fenyegette Hookot az epizód végén!

Az epizód amúgy nem volt egy nagy durranás, de a kövi epizódban jön végre Rumple, szóval miatta már érdemes lesz nézni. Állítólag Hádész neki nagy fanja, na, majd meglátjuk, mit alkotnak ketten. A CGI még mindig ronda, de már megszoktam.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 08 (kedd), 16:19 
Sztorihajhász

Bates Motel 4. évad valaki? Én ma néztem meg az évadkezdést és enyhén szólva is hazavágott. Freddie Highmoore játéka eszméletlenül ütős, én szó szerint hidegrázást kapok tőle, jó értelemben. Szerintem Anthony Perkins is megirigyelné, ahogy a srác odateszi magát, mert Freddie félelmetesen jó Norman. Az epizód fantasztikus volt, és bár volt benne egy-két érdektelenebb rész (Emma anyjának felbukkanása pl.), de egészében nekem nagyon bejött. Verma Farmiga még mindig remek Norma, és nagyon várom, hogy mi fog történni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 07 (hétfő), 12:54 
Sztorihajhász

Friss OUAT epizódról kinek mi a véleménye? Nekem nem tetszett. Összecsapott volt, Hádész röhejes, Cora gyenge, még Pan volt aki úgy-ahogy elment. A flashback volt az epizód legnézhetőbb része. Ez a "támasszuk fel Hookot" meg annyira erőltetett húzás, hogy látszik, hogy a készítők nem akarnak szabadulni a puhánnyá tett egykori kalóztól. Annyira észrevehető, hogy már csak azért tartják meg, amiért Robint, vagy Belle-t is. Hogy legyenek párosok, akikért "marhára lehet izgulni". Csak lassan már ők is érdektelenek lesznek. Hádész szerepeltetése meg... Szegény színész vért izzadott, hogy valami "gonoszat" alkosson, csak nem volt hiteles.
Az írók egyértelműen kiégtek, most is behoznak egy rakás karaktert, hogy legyen ugye mivel kezdeni valamit, de úgysem fognak. Jön az ismételt kör, hogy újra bedobhassák a gumicsontot. Azért remélem, annyira nem lesz erőltetett, mint a Jégvarázsos, vagy pláne a Camelotos szál volt, mert akkor a kardomba dőlök.

És igen, berendelték a 6. évadot is. Hm... végül is, már csak Tarzan, Aladdin, Maugli és Micimackó maradt ki kb. az eddig be nem hozott meseszereplők közül. Vagy Bambi, bár az már tényleg durva lenne.

Emma és Neal szenvedése az elején meg annyira érdekelt, hogy semennyire. Még akkor sem, ha imádom Nealt. Mos komolyan ennyiért visszahozták a karaktert? OMG! -.-"

Szóval, annak ellenére, ahogy beharangozták a "nagy visszatérést", azért akkora eresztés nem volt az epizód. Bár mondjuk lassan a várakozásaim is alábbhagynak a sorozattal kapcsolatban.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 06 (vasárnap), 21:40 
eLit Auror

Nemámka írta:
:O én imádom a Vikingeket. lehet néha belassul, de pl az utolsó részen olyanokat vihorásztam, hogy megnéztem kétszer :D
ha érdekel a téma akkor mindenképp kezdj bele, a látvány is megéri akár, nagyon nagyon vikinges :D

olállá :D :taps:

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 03 (csütörtök), 9:13 
Sztorihajhász

Vikingeket én akkor kaszáltam a sorozatot, miután Athelstant kiírták. Utána már annyira átment sima kaszabolós sorozatba, hogy nagyon. Ráadásul mind Rollót, mind Ragnart ledegradálták egy ötéves szintjére. Floki megőrült, és igazából csak Lagherta miatt (aki az egyetlen normális karakter maradt) nem érte meg számomra nézni.

GoT meg... hát az utóbbi évad igencsak alulra tette a mércét nálam. Unalmas volt, agyonhúzott, szóval most igencsak gondolkodom rajta, hogy elkezdjem-e az új évadot. Vagy sem. Eddig a "vagy sem"-re szavazok.

Én most az OUAT visszatérését várom nagyon. Na, meg az Orphan Black és a Bates Motel új évadát.

PLL-ről kinek mi a véleménye? Szerintem rém unalmas a hatodik évad, de állítólag a 7. évad lesz majd az utolsó. A mostani tervek szerint. Hát... én nem fizetnék be rá, bár már nagyon uncsi újra látni a hússzor lefutott köröket. Ez is olyan sorozat, amit csak megszokásból nézek.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 02 (szerda), 22:32 
Sztorihajhász

Kadma írta:
Bao2 írta:
Btw.Vikingek, valaki? Szerintem uncsi. Lehet, hogy végig sem nézem az évadot. :?

pedig bele akartam egyszer kezdeni. :? legalább a látvány jó? ;;)

:O én imádom a Vikingeket. lehet néha belassul, de pl az utolsó részen olyanokat vihorásztam, hogy megnéztem kétszer :D
ha érdekel a téma akkor mindenképp kezdj bele, a látvány is megéri akár, nagyon nagyon vikinges :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 02 (szerda), 21:50 
Szárnybontogató

Bao2 írta:
Ki mennyire várja a GoT 6.évadot?

Én már várom, főleg, hogy addigra jócskán tavasz lesz :-)

De kíváncsi vagyok, mi lesz Havas Jonnal, és főleg az egyik új szereplőre, akit egy kedvencem, Ian McShane alakít majd. :taps:

Egyébként mostanában a Fargot nézem, és a The Night Managert, amiben másik két kedvencem van: Hugh Laurie és Tom Hiddleston. Mindkettő szuper kis sorozat, de - főleg a Fargo - elég kemények.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 01 (kedd), 20:09 
Ó-nagy-admin "on stage"

Bao2 írta:
Ki mennyire várja a GoT 6. évadot?

Mérsékelten. :? Az előző évaddal kapcsolatban eléggé felemás érzéseim vannak, emiatt félek, mire lehet számítani idén.
Kíváncsi vagyok persze, főleg, hogy nagyjából túlvagyunk a könyveken, de aggódom is, hogy gyenge vagy kapkodós lesz, amit összehoznak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 01 (kedd), 18:33 
eLit Auror

Bao2 írta:
Btw.Vikingek, valaki? Szerintem uncsi. Lehet, hogy végig sem nézem az évadot. :?

pedig bele akartam egyszer kezdeni. :? legalább a látvány jó? ;;)

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 01 (kedd), 17:16 
Könyvmoly

Ki mennyire várja a GoT6.évadot?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 27 (szombat), 11:58 
Szárnybontogató

Az Alec-Clary részeket én is imádom, főleg az 5. részben :yes:

Fustration, desperation
You say you need some kind of medication.
Situation, no motivation
destination: pernament vacation

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 26 (péntek), 20:10 
Ó-nagy-admin "on stage"

A könyves hangulatot hiányolom én is. A filmben az például sokkal jobban működött szerintem a számos problémás elem ellenére.

Katherine McNamara nálam is gyenge láncszem, ráadásul még a karaktert se írták meg neki valami fényesen. De a mostani részben végre nem idegesített (valószínűleg használt neki, hogy nem mantrázta el hisztériás hangon átlag minden 2. percben az „I have to find my mom”-ot, ahogy egyébként szokta :lol: ).
Dominic Sherwood se az a Jace, akinek lennie kellene, bár nála is sok múlik (és bukik) a forgatókönyvön. Meg valahogy... nem tudom, nekem Matthew Daddario jelenléte a képernyőn erőteljesebb, és Alec figurája is dinamikusabb, mint Jace-é. Így viszont pont ellentétes a kontraszt közöttük, mint amilyen a könyv alapján lenne. Alecnek még jót is tesz ez a felállás, Jace-nek nem, ő olyan... szürke tőle. :?
Bár ebben a legutóbbi részben mintha kicsit helyrebillentek volna az arányok, vagy mintha elkezdett volna működni az, amit a készítők ki akarnak hozni belőlük.

Camille viszont szörnyű úgy, ahogy van. Valentine önmagában jó is lehetne, de az a csernobilos bohóckodás... hát, vicc szerintem. :roll:

Alec és Magnus meg Simon eddig eléggé rendben van. Általában Luke is (a sok módosítás ellenére), Robert és Maryse szintén. A többiekről meg majd kiderül.

Szerintem a Lightwoodok még csak ezután lendülnek bele igazán a drámába :mrgreen: ha majd megjön Lydia + beleerősítenek a Malecbe, meg kiderülnek Robert és Maryse régi elkötelezettségei.

Egyelőre nálam az Alec-Clary viszony alakulása viszi nálam a prímet a részekben. :D Még Kat McNamarával együtt is tetszettek azok a jelenetek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 26 (péntek), 19:27 
Szárnybontogató

Én is nézem a Shadowhunterst, bár a legújabb részt még nem volt időm megnézni, örülök, hogy ezek szerint alakulgat. Amúgy nekem személy szerint valahogy nincs meg a könyvek hangulata, de remélem ettől függetlenül egy király sorozattá fogja kinőni magát. Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Clary színésze nagyon nem jön be, meg Jacehez se passzol igazán a színésze (amúgy imádom Dominic Sherwoodot, de ez most valahogy nem az ő szerepe).
Viszont Alecre egy szavam se lehet :xx: én nagyjából így is képzeltem őt el, úgyhogy imádom, hogy Mattew kapta meg a szerepet.
Remélem a Lightwoodok mostmár lassan abbahagyják a drámázást, mert ez nekem kicsit feleslegesnek tűnik...
Amúgy szerintem se kellenének oda statiszták, meg modern gépek. A könyvben az nekem nagyon tetszett, hogy az árnyvadászok nem értettek az ilyen dolgokhoz.

Fustration, desperation
You say you need some kind of medication.
Situation, no motivation
destination: pernament vacation

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 25 (csütörtök), 12:44 
Ó-nagy-admin "on stage"

Shadowhunters?

A mostani (1x07) volt az első olyan rész, amire teljesen őszintén tudom azt mondani, hogy tetszett. Nem egetrengető, de végre valami. (Csak Camille, csak Camille ne lett volna... :roll: )
A többinél elég sok mindenen (és sok mindenkin) húztam a számat, néha nagyon is, de lassan alakul(gat) a dolog.

Kömyvadaptációnak messze nem a legjobb, sorozatnak viszont oké, csak az ilyen-olyan sutaságokat kellene valahogy kiiktatni. (Pl. mégis minek kellenek statiszták az Intézetbe, ha úgyse reagálnak soha semmire, nem vezsnek részt semmiben, csak állnak helyeken, meg néha fel-alá sétálnak? $? )

Igaz, mást vártam, többet vártam a sorozattól, de azért továbbra is kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
És jópofák az utalások az univerzum többi szegmensére :D pl. (aki olvasta a könyvet) a célzás Tessára az egyik részben. Várok már egy Raphael-Magnus találkozást, már amennyiben figyelembe veszik velük kapcsolatban az ide vonatkozó Bane Krónikát.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 23 (kedd), 17:17 
Sztorihajhász

Puripurii írta:
vidor írta:
Valaki ismeri/néz koreai sorozatokat innen? Elkezdtem tegnap a Coffee Prince-t, igaz, még csak 2 részt néztem meg. Annyira abszurd egyelőre nem tudom eldönteni, hogy álljak hozzá xD Nyilván nagyon színpadias, még szokni kell a stílust - kissé bárgyú, de olyan jólesik a lelkemnek a sok depresszív cucc után :)

Ó, ó, ó!

Nálam a no. 1: You're beautiful (szigorúan a koreai változat)

Az tényleg nagyon jó, és igen, a japán remake szerintem is gázos. Én jelenleg a Gaksital-t (Bridal Mask) és az The Village: Achiara's Secret-et nézem. Előbbi hatalmas kedvenc, utóbbi meg az éppen hogy elmegy kategóriába tartozik. Mondjuk főleg a főszereplő csaj miatt, aki vagy ijedt képet vág, vagy úgy néz ki, mint aki menten elsírja magát. Az Achiara története sem túl izgalmas, igazából részekkel előbb rájöttem már dolgokra, mint mutatták volna.
A Gaksital fényévekkel jobb.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 21 (vasárnap), 21:46 
Szárnybontogató

vidor írta:
Valaki ismeri/néz koreai sorozatokat innen? Elkezdtem tegnap a Coffee Prince-t, igaz, még csak 2 részt néztem meg. Annyira abszurd egyelőre nem tudom eldönteni, hogy álljak hozzá xD Nyilván nagyon színpadias, még szokni kell a stílust - kissé bárgyú, de olyan jólesik a lelkemnek a sok depresszív cucc után :)

Ó, ó, ó!

Nálam a no. 1: You're beautiful (szigorúan a koreai változat)
Ha vámpírok (amúgy csak félig, mert inkább vírus), sebészek és akció: Blood
Viszont, ha a riporterek világa érdekel, picit megfűszerezve egy kreált szindrómával: Pinocchio (két kedvenc színészemmel a főszerepben)
Állítólag ez még nagyon vicces, picikét kosztümös, meg időutazós (múltból jövőbe): Rooftop Prince

A stílust idővel meg fogod szokni, elsőre nekem is fura volt, de egy pont után vicces.
Pláne azok a befagyasztott csókjelenetek és az arcok, amiket le tudnak vágni, lol.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 12 (péntek), 11:03 
Ó-nagy-admin "on stage"

Lilyanjudyth írta:
The Expanse valaki...?

Épp a héten kezdtem el nézni én is. :-D Még csak az első részt láttam, de az egyelőre meggyőzött arról, hogy érdemes lesz mihamarabb folytatnom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 11 (csütörtök), 20:40 
Betűmániákus

The Expanse valaki...?
Bevallom töredelmesen, kerültem, mint macska a forró kását, mert egy másik világnál döntöttem (Vének háborújánál - amiből még nincs film sem, és sorozat sem), de most, hogy nemrég vége lett az első évadnak, nekivágok.
Csak csupa jót írnak a sorozatról is meg a könyvről is. Már nagyon ki vagyok éhezve egy jó sci-fi után. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 07 (vasárnap), 11:00 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:

Sajnos a második évad már közel sem ilyen jó. Az utolsó két epizód nézését még mindig halogatom. A dalok jók, csak a poénok és a történet nem jön már be annyira.

Nekem még talán jobban is tetszett a második, mint az első. A lelkendezés is igazából a másodiknak szólt (nem mintha az első nem érdemelné meg ugyanúgy persze, csak a másodikat láttam most frissen), azért a lovagi tornát emeltem ki mégis, mert se tavaly, se most nem találkoztam jelenetettel, amin annál többet nevettem volna. Bár majdnem annyit elég sok momentumon sikerült az első, de a mostani évadban is szerencsére.
Wormwoodon pl. vagy a Enchated Foresten vagy a Forest of Coincidence-en. =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 07 (vasárnap), 9:17 
Sztorihajhász

Assa írta:
Galavant? :D :xx:

Imádtam az egész évadot, néhány - jópár - dalt rongyosra hallgattam.
Aki még nem tette, próbálja ki a sorozatot :wink: elképesztően szórakoztató (pl. 1x02 lovagi torna =)) ), ha bejön ez a fajta humor + a sok kiszólás meg utalás más filmekre/sorozatokra.

Sajnos a második évad már közel sem ilyen jó. Az utolsó két epizód nézését még mindig halogatom. A dalok jók, csak a poénok és a történet nem jön már be annyira.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 február 02 (kedd), 10:45 
Ó-nagy-admin "on stage"

Galavant? :D :xx:

Imádtam az egész évadot, néhány - jópár - dalt rongyosra hallgattam.
Aki még nem tette, próbálja ki a sorozatot :wink: elképesztően szórakoztató (pl. 1x02 lovagi torna =)) ), ha bejön ez a fajta humor + a sok kiszólás meg utalás más filmekre/sorozatokra.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 26 (kedd), 10:02 
Sztorihajhász

Lionela írta:
Luthien Lovemagic írta:
Legends of Tomorrow első rész valaki?

Nekem egyelőre még picit kaotikus és erőltetett volt (főleg ahogy elkapkodták az elejét), de az a zseniális potenciál máris látszik benne, ami az Avangersben is tetszett. Van egy rakat excentrikus különleges tejbe tökünk, akik egymás agyát húzzák folyton, illetve adják egymás alá a lovat. :haha: :haha:

Igen, pont ezt éreztem én is. Meg a jó beszólások vitték a prímet, főleg Captain Cold, de Sarah is jó volt a kocsmás jelenetben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 25 (hétfő), 17:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Luthien Lovemagic írta:

Nekem egyelőre még picit kaotikus és erőltetett volt (főleg ahogy elkapkodták az elejét), de az a zseniális potenciál máris látszik benne, ami az Avangersben is tetszett. Van egy rakat excentrikus különleges tejbe tökünk, akik egymás agyát húzzák folyton, illetve adják egymás alá a lovat. :haha: :haha:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 25 (hétfő), 8:19 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 24 (vasárnap), 22:03 
Ó-nagy-admin "on stage"

Lilyanjudyth írta:
Jepp! Tegnap meg is néztem, de izé. Nekem elég WTF. xD Nyilván azért érzem "izének", mert annyira vártam, és olyan mást kaptam.

Nagyjából ilyesmit vártam, reakciók terén például. Szóval nekem ez egyelőre rendben van. Aztán meg úgyis jönnek majd a csavarok dögivel. :D
A Fény Városa valami nagyon elvetemült utópia lehet. Amit aztán majd jól szét lehet kapni, ahogy a Mount Weathert is... :twisted: (Nem tudom, miért, de valahogy ha csak meghallom, a Bűbájos boszorkák-beli extrajó világ jut eszembe, a hatodik évad végéről.)
Annak örülök, hogy Murphy ott van azon a szálon. Pont egy ilyen figura kell Jaha meg ALIE mellé. Remélem, nem sikerül agymosni, vagy ha elkerülhetetlen, hát nem túl hamar.
Clarke haja tényleg szörnyű. :P
Mivel nem vagyok különösebb Clexa drukker, nekem igazából mindegy, Clarke kivel és mit csinál. Ameddig a valaki nem Bellamy. Mert őket együtt ne, ha lehet. (Valójában egyetlen páros van, amiért szurkolok, az pedig a Kane+Abbey. ^^ De különben a szerelmi hercehurcát en bloc hanyagolják inkább, elég az eddigi szint. xD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 24 (vasárnap), 20:45 
Tollforgató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 24 (vasárnap), 20:38 
Betűmániákus

Assa írta:
The 100 valaki?

Megint szokni kell az új felállást, de ez a szép az évadkezdésekben. :mrgreen:
Dióhéjban:
Jasper =((
Murphy :yes:
De igazából minden felvillantott helyzet miatt fúrja az oldalam a kíváncsiág, hogyan alakulnak majd. Alig várom a további részeket. :D

Jepp! Tegnap meg is néztem, de izé. Nekem elég WTF. xD Nyilván azért érzem "izének", mert annyira vártam, és olyan mást kaptam. Bár nem tudom, én nem voltam tőle a boldog, hogy megjelent az okos bomba, mert Jaha amúgy sem volt százas... ezek ketten... eh. Mindenkit a fény városába akarnak röpíteni? Nem tudom féljek, vagy örüljek-e neki. XD
Jaspert... tudtam, hogy ki van akadva a szeretett barátnője halálától, de azért ez már olyan gáz, amiket leművelt, mint egy idióta. -.-
Ami meg főhősünket illeti, hát hol van Lexa ilyenkor, khm-khm? XD
Remélem, nem marad örökké vörös, szegénykém olyan ronda... tudom, álcázás, meg minden, de na. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 22 (péntek), 13:42 
Ó-nagy-admin "on stage"

Lilyana írta:
Assa, én is azt érzem, hogy hullámzik az érdeklődésem, de így a negyedik rész után még mindig inkább a folytatásra szavazok.

Még csak most vagyok túl a negyedik részen (egyelőre tévében követem, bár lassan kíváncsi lennék az eredeti hangokra is).
Ezerszer inkább Wil/Eretria, mint Wil/Amberle. Az utóbbi nemcsak snassz lenne, hanem egyáltalán nem is érződik köztük semmi kémia, hiába kell úgy tenniük, mintha... mert a forgatókönyv azt mondja. Kíváncsi voltam erre, úgyhogy olvasgattam pár könyves spoilert, de hát nem tudom, a sorozatban mit tartanak meg az ottani cselekményből.
Wilt egészen megkedveltem a négy rész alatt, elsőre nem sok reményt fűztem se a színészhez, se a karakterhez, de az utóbbi részekben - kb. mióta nem akar menekülni a feladata elől - már egész szórakoztató volt. (A szinkronszínész gonosz/mély hangja Amberle próbája alatt viszont ritka bénán sikerült. :lol: )
A Látóra is kíváncsi vagyok; elég nyomorult egy képessége van szegénynek, de legalább izgalmas dolgokat lehet belőle kihozni. Ó, meg a jófej nagybácsira is. Voltak pillanatok, amikor arra tippeltem, előbb-utóbb gonosz lesz belőle, vagy kimutatja a foga fehérjét, hogy már az, és titkon áskálódik. Nem is tudom, miért, valahogy a történetben elfoglalt helyzetében benne lett volna ez az irány, de újabban már nem gyanakszom, viszont érdekel, mi lesz belőle.
Nekem Amberle a gyenge lánccszem egyelőre. A szereplő se mutatott semmi különösen megragadót, és mintha a színésznő se rázódott volna még bele teljesen a szerepbe. Vagy egyszerűen a többiek körülötte jobbak.

Tetszene az a megoldás, amerre most kanyarodni látszik a sorozat, hogy külön veszik Wilék sztoriját és a palotabeli eseményeket. Talán mindneki jobban kibontakozhat, ha nem csoportosan csinálnak és tárgyalnak meg mindig mindent. (Azon amúgy is minden alkalommal a fejemet fogtam, mikor a palotában grasszáló, ismeretlen démonról meg a gyilkosságokról tanácskoztak, és nemcsak a valóban érintettek voltak ott, hanem átlag még 3-4 noname-de-magasrangú elf + egy tucat álarcos testőr. Aha, mert így aztán biztos nem fog kiszivárogni semmi... :roll: Utána meg csodálkoztak, hogy lelepleződtek, vagy beütött egy újabb gyilkosság.)

---

The 100 valaki?

Megint szokni kell az új felállást, de ez a szép az évadkezdésekben. :mrgreen:
Dióhéjban:
Jasper =((
Murphy :yes:
De igazából minden felvillantott helyzet miatt fúrja az oldalam a kíváncsiág, hogyan alakulnak majd. Alig várom a további részeket. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 11 (hétfő), 19:18 
Szárnybontogató

Lilyana írta:
Puri, itt a pilotféle első rész, az még július végén jött ki, de én is csak most láttam: http://www.sorozat-barat.info/video/ser ... ne_sorozat
Ami nagyon rossz hír, hogy ez is a FOX-on fog futni, és mint tudjuk, ők kaszálták el egy évad után a Fireflyt, az Almost Humant, és az ő rémes szokásuk felcserélni a sorozatepizódok sorrendjét is a nézettségi mutatók megpiszkálásáért cserébe, amivel csak összezavarják a karakterépítést. Nagyon remélem, h most nem fogják ezt eljátszani.

Köszi! Ha legközelebb lesz egy kis időm, megnézem. Remélem, végül nem lesz csalódás a sorozat, de a föntiek függvényében féltem. :S Meg nekem egy egészen picit különös volt Lucifer szentimentális oldalának belebegtetése a trailerben. Na de majd kiderül, mi sül ki belőle.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 január 10 (vasárnap), 21:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

Puri, itt a pilotféle első rész, az még július végén jött ki, de én is csak most láttam: http://www.sorozat-barat.info/video/ser ... ne_sorozat
Ami nagyon rossz hír, hogy ez is a FOX-on fog futni, és mint tudjuk, ők kaszálták el egy évad után a Fireflyt, az Almost Humant, és az ő rémes szokásuk felcserélni a sorozatepizódok sorrendjét is a nézettségi mutatók megpiszkálásáért cserébe, amivel csak összezavarják a karakterépítést. Nagyon remélem, h most nem fogják ezt eljátszani.

Assa, én is azt érzem, hogy hullámzik az érdeklődésem, de így a negyedik rész után még mindig inkább a folytatásra szavazok. Anno a Teen Wolffal is így voltam. :) A leginkább az érdekel, milyen lesz, ha bekerülnek az apokalipszis díszletei közé, és igazából többet akarok megtudni a régi világról, meg hogy ők milyennek értékelik majd, hogyan dolgozzák fel, és persze a 30 évvel ezelőtti háború is érdekesnek ígérkezik, remélem, lesz sok infó róla. A fiatal szereplők közt a romano lány a kedvencem, ő játszik a leghihetőbben sztem, és megvan a kémia közte a Shannara-fiú közt, nagyon fogom sajnálni, ha végül a hercegnővel fogják összehozni, már ha jól vettem a jeleket. A látványvilággal elégedett vagyok, a druida pasival viszont ki lehetne kergetni a világból. Egyelőre totál hiteltelennek érzem, és a szerelmi szálával is csúnyán elbántak, pedig az lehetett volna szerintem az egyik nem-klisés vonala a sorozatnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra