Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 21:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 23:55 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
shanon widow írta:
Ailana írta:
Ment is a vélemény a Káoszodra, sírva fakasztottál... :cry: :) Meghajolok a nagyságod előtt! _U_ >:D<

Nézem a pü-t!

nem akartam, de én is sírok. :(
Nagyság? $ear Inkább bolondság. Olvasd el a válaszomat =((

Igen, igen, most már mindent értek. Olvastam, mindkettőt, válaszoltam is a pü-re, és szerintem lassan megyek is, mert a végén belefulladok a tócsámba... :cry: Kivéve, ha kellek még, mert nem akarlak úgy itt hagyni, hogy úgymond "felhergeltük" egymás érzéseit. Szóval ha van még a témával kapcsolatban valami, amit még szeretnél mondani, megvárlak!:)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 23:48 
Betűmániákus

Ailana írta:
Ment is a vélemény a Káoszodra, sírva fakasztottál... :cry: :) Meghajolok a nagyságod előtt! _U_ >:D<

Nézem a pü-t!

nem akartam, de én is sírok. :(
Nagyság? $ear Inkább bolondság. Olvasd el a válaszomat =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 23:31 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke

Nézem a pü-t!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 23:25 
Betűmániákus

Nem tom, de most megint elküldte egyet $alien :)
Értem. Remélem, nincs baj... KyKyvel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 23:13 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Mi történt KyKy barátnőjével? Most nem figyeltem vagy lemaradtam? :-S :((

Aila, röppent a válasz, valamint friss is van.

D. kísért még mindig, de most talán lezártam... :( Öööö, talán majd megértitek, mi is volt az egész az én szemszögemből, ha fölengedik...

Repülök is olvasni! :)

A pü-dre pedig már válaszoltam is, viszont nem volt a kimenőben... Azért mert már el is olvastad vagy elrontottam és kitöröltem küldés előtt? :-( Remélem az első! :wink:
Bocsi, akkor a D-s dolgot értem, azt ne vedd figyelembe a pü-ben! :oops:
Hát Kyky majd elmondja úgyis, gondolom, én nem szeretnék helyette semmit sem mondani.
De ne aggódj, nem maradtál le és nagyon is figyeltél, de ezt nekem msn-en mondta.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ailana 2010 február 20 (szombat), 23:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 22:58 
Betűmániákus

Mi történt KyKy barátnőjével? Most nem figyeltem vagy lemaradtam? :-S :((

Aila, röppent a válasz, valamint friss is van.

D. kísért még mindig, de most talán lezártam... :( Öööö, talán majd megértitek, mi is volt az egész az én szemszögemből, ha fölengedik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 21:44 
Fanficbúvár

Hát, Shanci, velem sincs sok új azóta, hacsak az nem, hogy megpróbáltam hallgatni rátok, arra, amire a véleményekben biztattatok. Hát nem jött össze... :oops: :cry: :cry: (De ezt majd pü-ben)
Mikor várhatunk új Káoszt, ahogy ígérted? :-P
És persze, én sem arra gondoltam, hogy a Káosz miatt szabadkoznál, tudtam, hogy az érzéseidre, panaszkodásra érted, én is arra értettem, hogy bármikor meghallgatunk, nem kell magyarázkodnod. Nekünk (nekem :S) is ugyanúgy vannak rossz napjaink, tudod! Szóval megértjük, hidd el! :)

Nara, dráma témanap? :-D De jól hangzik! :) Te ilyen humán suliba jársz? Vagy ezt már kérdeztem/kérdeztük és válaszoltál is csak nem emlékszem? :oops:
És mi a kiválasztott darab? Kit játszol? ;-) *szomjazik a részletekre* :-P

KyKy, van új híred? :-( Remélem, nem lesz semmi baj, nagyon szíven ütött, amit mondtál, nagyon nagyon sajnálom a barátnődet, egész nap ő járt a fejemben. :cry: Remélem, csak túl teszi rajta magát valahogy valamikor... :-<

Shanci, ment is a $alien ! ( KyKy, ha szeretnéd, majd neked is elküldöm, de nem akarlak a hülyeségeimmel traktálni éppen most, hülyén érzem magam, hogy én ilyen semmiségek miatt kesergek, mikor... :cry: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 17:17 
Írópalánta

Hát én ma is suliban voltam, bár csak dráma témanapra, és csak 10re kellett bemenni :-P És tök jó volt... Én mondjuk nagyon élveztem a próbát, meg magát a színjátszást, csak egykét ember dirigálása zavart :-P

Am pedig akartam még most hétvégén is írni még egy fejezetet, hgy jófej legyek, + egy fanficemet is feltölteni, de mivel az új fejire, csak két csalós kritikát kaptam :-w Ezért még meggondolom [-( Nem mintha bármi bajom lenne azzal, hogy időelőtt elolvassák, csak akkor már írjnaka normális kritikát mellé :-P

Na pusszancs ;)

UI: most olvasom a "Kígyók ölelésében"-t, mert más sokan mondták, hogy jó és... *.* tényleg az 8-> :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 15:49 
Betűmániákus

Sziasztok!
Merre bóklásztok? :-S
Nah, mindegy, én azért jelentek... :roll:

Szóval, tegnap volt szülői éssss sajnos nem tudtak mondani semmi konkrétumot. Még várják az árajánlatokat, szóval majd akkor derül ki minden.
Egyébként semmi érdekes. Egész jól vagyok, ötre megyek angolra, aztán majd ügyködök egy keveset... bár most lazsálni van kedvem... :oops:

Veletek mi újság?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 19 (péntek), 20:33 
Fanficbúvár

Hát lányok, látom, jól elindítottam ezt a tanár témát! ;-)
Nem azt mondom, persze, nálunk is van 1-2 jó tanár, olyan igazán jók, de sajnos ez egy 1000 diákot számláló iskolában édes kevés.
Főleg, hogy sok fő tantárgyból (töri, matek) viszont sok rossz is van, ami ideig-óráig jó és vicces, de éles helyzetekben nagyon nem. Hát igen, Shanon, egyet értek, az ilyenek akkor derülnek ki, mikor kimész abból a környezetből, ami elhiteti veled, hogy igen, jó vagy, és ott kiderül, hogy az a "jó" mégsem olyan magas szintű tudát, mint amivel hitegettek. :? Ilyenkor jönnek aztán a nagy csalódások.

Áhá, Nara, most már értem a dolgokat! :) Viszont majd még tudósíts, ha lesz fejlemény azokkal kapcsolatban, akikről érdemes írnod! :-P

Jaj, még nem is meséltem nektek (vagy igen? :-? - szerintem nem), hogy megnéztem a New Moon-t DVD-n és hát megmondom őszintén, nem bánom, hogy nem adtam ki rá pénzt. Olyan sikeresen tudják elrontani a Twilight filmeket, ahogy csak kell. Pl.: azok a mű (WOW-os XD) farkasok, vagy Bella és Edward a jövőben... :? Jaj, és azok a nyöködések, rettenetesen rossz szerintem ez a Patiszon, mint színész (is - és persze mint pasi is :? )
A Volterrás megmentős futkosós rész viszont tetszett, az olyan ari volt, ahogy Bella segíteni akart rajta. Meg hát a Jake-s dolgok! 8-> És igen, KyKy, tartom az álláspontodat, miszerint rövid hajjal nagyon is jó pasi. Főleg ott az esőben! :) Hogy is hívják, Taylor valami, ugye? :oops: Bocsánat, nem vagyok otthon a témában. ;-) Viszont láttam egy videót róla, amit nézve teljesen elájultam, hogy milyen mozgása van. =D>
Na mindegy, a filmek helyett most is a könyvekre szavazok! :)
Viszont azért jó volt megnézni, mert eszembe juttatta a jó részeket a könyvből és jó volt nosztalgiázni! :)

Shanci, neked egy megjegyzés: pont akkor küldted el a hsz-t mikor én szerkesztettem az előző sajátomat, úgyhogy van egy meglepim, ha nem láttad volna! ;-) :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 19 (péntek), 20:10 
Írópalánta

Sziasztok!

Olaszország? :D az jó dolog... én még nem voltam, bár el akarunk menni, csak úgy voltak vele a szüleim, hogy akkor menjünk, ha már kedvem is van látnivalókat nézegetni, mert már érdekel... De azzal egyetértek, h mondjuk ovis koromban még nem sokat kezdtem volna a dologgal :-P

Egyébként úgy látszik nagyon nem megy nekem ez a jelölgetős dolog, ert totálisan félreértettétek :D Mert ebben a sztoriban 3, azaz három személyről van szó :D

1. a dobókockás srác, akivel a szekrényeknél találkoztam. Megjegyzés: Igen, helyes. Szerintem :D Mármint nem olyan őrülten, hogy utánafordulnék az utcán vagy vmi, de semmi bajom vele :D Egyébként majdnem azt írtam ide, hogy bocs, de nem figyeltem és félek, hogy nem ismerném fel, ha szembejönne, de ma megint összefutottunk és, hogy az idióta töritanáromat idézzem: megvolt a szemkontaktus :roll: xD

2. akit A jellel jelöltem: oszt.társam, aki mellettem ült töridogánál, és aki régen bejött, de most már nem érdekel. Megjegyzés: rájöttem, hogy csak azért érdekelt, hogy mit gondolhat rólam, mert csak ő látott meg :D Ennyi az egész, kicsit hajlamos vok túldramatizálni a dolgokat :-P

3. akit B jelle jelöltem: hát őt nem értettétek félre, szal róla nem kell semmit mondanom. Megkérdeztem a bnőmet és szerinte is lehet benne logika, h vki azért segít a másiknak, még ha nem is szereti, mert valaki nemrég segített neki :-P

Nah, így remélem érhető voltam ;)

Jajj a jó kis tanár téma... Hát egyetértek veled Alia, bár én szerencsésnek mondhatom magam, mert vannak oylan tanáraim, akire azt mondhatom, hogy jó tanárok. Bár inkább talán egyéniségek, vagy hogy mondjam, és van aki néha kicsit kegyetlen, de arra hajt, hogy megértsük és ez jó. Bár olyan tanárom is van, aki megszeretette velem a tantárgyát és utána megutáltatta magát :-P

Nyugodtan filozofálgass, és biztos tök rossz lehet, hogy így szivatjátok egymást össze-vissza. Mert az egy dolog, hogy diákként az emebr mivel tudja megkeseríteni a tanár életét, de ilyenkor egy csomó tanár gátlástalanul kihasználja a "hatalmát" és akkor gáz van...

Pusszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 19 (péntek), 20:10 
Betűmániákus

Szia Ailám!
Nyugi, jogos a kirohanásod... Nincs sehol sem JÓ pedagógus. Nálunk hihetetlenül gyenge a tanítási rendszer, és még elmaradott is... nem értem, mit akarnak az Euval ezek a szerbek... :? Pláne az olyan kis kaliberű helyeken, mint a mi falunk, borzasztó. Gyakorlatilag olyan az egész, mintha utcáról szednék a tanárokat. VEGYÉSZ :shock: négy éves középiskolával tanítja a kémiát meg a történelmet. Hogy mi köze a kettőnek egymáshoz, azt ne kérdezzétek, de nekem helyettük is sül a pofám. Mindez azért, mert a rendes tanárok már 65 évesek volta és nem tudták tovább húzni a nyugdíjat. Borzalmasnak tartom. Aztán csodálkoznak, hogy a gyerekek közül, akik valami csoda folytán jobb helyekre jutnak be, bukdácsolnak... De egyszerűen ha nincs rendes alap, akkor tovább reménytelenség. Én szorgalmas vagyok és lelkiismeretes, ennyi. Ha én is letojtam volna annak idején, nem tartanék itt. De meg se engedhetem magamnak, hogy ne gürizzek :roll: Ennyivel minimum tartozom.
A jelenlegi sulimban teljesen más, szakképzett emberek, orvosok és egyetemi docensek foglalkoznak velünk és... megfogalmazhatatlanul jobb... értenek a gyerekekhez, műveltek és bármikor bármivel kapcsolatban lehet hozzájuk fordulni. Persze azért van kivétel... Meg ugye egy épületben 3 suli, egy ellentétes váltás, de alapos tudást kapunk... de már belinkeltem a honlapot :wink: :oops:

Más: Juuj Aila, nem a Káosz miatt fogtok haragudni, hanem az érzéseim miatt... nem si tudom, hogy belefogjak-e :-S Halkan suttogja: D...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 19 (péntek), 16:18 
Fanficbúvár

Ja, így már értem, hát igen, itt a bizonyíték, mit is ér néhány igazán JÓ tanár. Mert abból (is) egyre kevesebb lézeng a világon sajnos, pedig kellenének, jaj de mennyire kellenének! És ebben most egy cseppnyi irónia sem volt, nagyon szüksége lenne rájuk a világnak szerintem.
Mert manapság a többségük csak azért választja ezt a pályát, mert jaj milyen jó, sok a szünet, nincs napi 8 óra (jó esetben) és esetleg kicsit szerették azt a tárgyat diákként. Pedig ez hatalmas hiba így tanárnak menni... :? Elkeserednek, besavanyodnak aztán meg minden rajtunk csattan. :-( Persze nem azt mondom, a diákság is hibás, mert nagyon sok - és egyre több kettyós gyerek - van, de hát azért ne fogjanak ránk minent. Együtt vagyunk hibásak szerintem és lévén hogy mindenki a másikat hibáztatja, csak még nagyobbakat rúgunk válaszul. :?
Na jó, nem akarok filozofálgatni, főleg, hogy ezeket a dolgokat úgysem tudjuk megoldani (bár mondják, minden kicsiben dől el), csak ez most úgy kikívánkozott belőlem. Nem is tudom, hogyan... :oops: :wink:
A lényeg, hogy válunk kb. most ez az oda-vissza rugdosás megy már hetek óta az egyik tanárral, persze csak álarcban, szemközt mindenki kedves és mosolygós, de ott tesz nekünk keresztbe, ahol tud. Mi pedig keserítjük az életét, hogy nem veszünk részt az órájában. Most már senkinek se jó, de pillanatnyilag nincs jobb. De mindegy is, annyira nem foglalkoztat a tanár, vannak nála sokkal lényegesebb dolgok az életemben, amin töprenghetek...:-<
Shanci, azért ne szóld le Görögországot se! ;-) Nagyon vágyom én oda is, gyönyörű szép lehet az ókori emlékeivel! 8-> 8-> És nem csak Athén, bár kétségtelenül nagyot üt az is, de ott vannak a Meteorák és a kis szigetek, az a rengeteg sziget kék tengerrel és homokos parttal! :) Nem Zakintosz az a sziget véletlenül? :-P

A mondataim: mindent kiejtés szerint! ;-)

A hangulatod miatt pedig ne aggódj, nem eszünk meg! :) Sosem szoktunk, vagy igen? :-P Főleg, hogy most nekem sincs túl jó kedvem... :cry:

Ti láttátok a Csajok háborúját? Én most néztem.

Majd még szerintem jövök ma! ;-)

Szerk.: A délutáni rossz kedvből született egy elhatározás, aminek bigyó lett a vége! ;-) Kukkantsatok be a ficblogba! :)

Pussz: Ailana

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ailana 2010 február 19 (péntek), 20:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 21:48 
Betűmániákus

Szia Aila!*nyakába ugrik*

Többi? ;;)

Hűűűű, kösz a temérdek információt Olaszországról. :shock: Deee... ha nem lenne az oszim meg az általam már oly sokszor emlegetett pszichológia tanárnőm, akik pályáznak, mennek és csinálják, akkor mindenki maradna fenekén. Egyébként egész új keletű a dolog. Most csinálják ezt először, a mostani harmadikosok Prágába mennek... majd. Emlékszetek, hogy szeptemberben kotyogtam arról, hogy D.ék is épp nyaralnak... nos, azok a közgázosok voltak, az meg másik suli. D.ék más miatt nem jöttek :roll: Volt valami gubancuk, meg néhányan szeptemberben húztak el családi nyaralásra, meg miegymás... megcsappant a létszámuk és úgy voltak vele, hogy 3 diáknak fölösleges órákat tartani. És ezt mi is most tudtuk meg ennyi idő után :? *tévhitben él*
Igen, nagyon jó az osztály :lol: Sokféle emberke jár ide sok helyről... és... jó kis bagázs, csak nem tudom, hogy mindenki jö-e, de erősen kétlem. 250 euróra saccolják. Szerintetek? :) Most ennyiért menjünk görögbe vagy olaszba? Egyértelmű az első. Görögbe... az is jó lenne - szó se róla... de az olyan... legalább Athénba mennénk, de az még drágább lenne. Amúgy mennénk valami izé szigetre, amiről senki se tud. Na pofi befog. Még a végén majd semmi se lesz a létszám miatt... :-( De holnap már több dolgot tudok meg. :wink:

Ööööö... hű, lehet hogy majd hétvégén kaptok Káoszt mert... Na, inkább nem mondom meg miért, meg kikergettek a világból... a távolságok ellenére. :-S

Aila, visszatérve a kis mondatokra: nem tudom kiejteni :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 21:32 
Fanficbúvár

kykyke írta:

Nara, teljesen egyetértek Ailanával. Szerintem ő közöttünk ebben a témában a profi, olyan felfedezései vannak néha, hogy csak lesek. :D

De most megyek is, mert harcértéket kell lejelentenem, miközben Zsuzsi öltöztet... xD

puszillak titeket KASMÍRjaim! :) :-*

Ugye, KyKy? :wink: :oops: Aztán én is csak csodálkozom a dolgokon!XD Viszont szeretek analizálgatni, úgyhogy máskor is szívesen Nara, vagy a többieknek is! ;-) Csak a saját dolgaimra nem tudok válaszokat találni... azóta se :cry: :cry: :cry:

KyKy, mit csinálsz? :-P Mi az a harcérték? És miért öltöztetnek? De jó valakinek!:)

Shanon, a napfényes Itália?!! Júúúj!:) Én is voltam már, Pisa, Firenze, Milánó... 8-> 8-> Évekig tudnék arról az útról mesélni - és legalább két év múlva még szóba se kerülne az ország, csak hogy mi miket marhultunk! Annyira nagyon jól éreztem ott (is) magam! :) És ott is megint rájöttem, hogy teljesen mindegy hol vagyunk, csak a társaság legyen jó! :-D
Shanon, jó osztályod van? Mert akkor számíthatsz egy felejthetetlen kirándulásra az ország szépségei mellett is!
Majd ha már tudsz többet, kérünk minden részletet: milyen város/városok, mivel mentek, hol álltok meg, ha buszos kirándulás lesz és hogy hol fogtok aludni (mert vannak tippjeim - lehet, hogy ott, ahol mi, ilyen mobil home-okban! :-P)
Ja igen, és nem akarok nagyon előre szaladni, de egy fontos mondat olaszul: Vorrei fare sesso con te! :-P Hátha annyira megtetszenének az olasz belli ragazzi-k! :) Aztán csak óvatosan vele!XD (Ja, és egy kis magyarázat: ez a híres francia Lady Marmalade-s sor olasz változata by én! ;-)
Másik fontos mondat: Vorrei fare pipi! ;-) Bár nem hiszem, hogy ilyet egy normális olasz mondana, megint csak saját találmány, mert számomra létfontosság, hogy "Pisilnem kell!", szóval mutassanak WC-t! :-D
De milyen menő sulid van neked?! ;-) Külföldi osztálykirándulás? És ráadásul Olaszországba? Nálunk ilyen max egész sulis szervezés volt, amire pályázott az iskola. Mi osztálykiránduláson általában elmegyünk a Margit-szigetre, jó mi? XD Vagy nem is megyünk... :-(

Engem is érdekel a fizikás dolog majd! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 9:23 
Betűmániákus

Neeeeem... dehogy. csak viccelt! Nem akart kiszivárogtatni semmilyen információt, hogy cukkoljon minket. Meg mert semmi se biztos, és nem akarja, hogy csalódjunk. Meg azért a szülők fizetik ezt a kiruccanást... :D Lehetett választani, hogy görög, vagy olasz és mindenki egyhangúan az utóbbira voksolt. ;) *összetartóak*
Noooos, majd jelentek, ha megtudok valami biztosan pszichóval kapcsolatban :D

KyKy, hogy mondhatsz ilyet! Én nem kötelességből, muszájból olvaslak, hanem mert nagyon szeretem... :#-) Jut eszembe, folytatás? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 9:07 
Könyvmoly

örülj neki, hogy legalább kapsz krititkát, én sosem kapok, vagy max ismerőstől, aki meg kötelességbl olvas... :((

hát, akkor fejtsd majd ki nekem, ha réjöttél, hogy a p.-hez miért kell a fizika... xD vannak még érdekes dolgok... :-S

mentek olaszországba? váó! de jó nektek, én olaszul tanultam, és én is voltam már kint. :D kétszer is, de az egyikre nem emlékszem, mert még csak anya pocakjában voltam... :D
mi az, h csak nagykorúval tárgyal? ez hülye? úúúristen, nagyon fura tanáraitok vannak. :-S

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 8:56 
Betűmániákus

Hajhó! :)
Jaaaj, Nara, én inkább nem is írok semmit. :oops: Ilyesmiben nem vagyok otthon... :? Aila az analizáló rugója a fedélzetnek ;)
KyKym: hidd el, én se értem, hogy mi köze van a kettőnek egymáshoz, de hamarosan okosabb leszek, mert asszem ketten is ezt a szakirányt választják D. osztályából :)
Amúgy tegnap egész jó napom volt. Kaptam egy rakás kritikát 8-> Meg nem irtunk matek tz-ét, mert a tanárúr elfelejtette... :shock: Tiszta idegesek voltunk, mert most tök nehéz az anyag, de már negyed óra elmúlt az órából... erre betoppan, mi meg görnyedünk a füzet fölött, magyarázzuk a példákat, ő meg értetlenül szétnézett, aztán mondtuk neki, hogy mi az ábra és lefújta, mert nem készült példákkal, ma nem lesz óránk, szóval péntek, és legalább rendesen tudom majd gyakorolni. Kár, hogy a többi tanárom nm ilyen laza a tesztek elmaradása esetén... És holnap szülői, mert ha minden jól megy, jövőre olaszba megyünk kirándulni... :-S :D De az oszim nem volt hajlandó nyilatkozni :( azt mondta, hogy csak nagykorúakkal tárgyal 8-|

Amúgy tiszta vidám napunk volt, és a mai is az lesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 8:17 
Könyvmoly

szijjasztok! :)

de jó, hogy megint itt vagytok! :) már csak egyvalaki hiányzik... :(

szóval, Shanci: nem értem, hogy miért kell fizika pszichológiára? :-O

Nara, teljesen egyetértek Ailanával. Szerintem ő közöttünk ebben a témában a profi, olyan felfedezései vannak néha, hogy csak lesek. :D
Erre a "helyes-e az az A?" én is kíváncsi lennék. :) :-P

Jaj, olyan öröm feljönni ilyen hozzászólásokra. Amúgy! Nara, jut eszembe! Nem felejtettelek el, mármint az Árnyékliliomot, le van mentve mind2 új feji, csak mindig, mikor elkezdeném, bejönnek b@szogatni. :-S
De, ha minden igaz, akkor ma délelőtt lesz egy kevéske időm, és akkor pótolok. :D

De most megyek is, mert harcértéket kell lejelentenem, miközben Zsuzsi öltöztet... xD

puszillak titeket KASMÍRjaim! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 20:54 
Fanficbúvár

Sziasztok :)

Szegény Shanci... :? De ez akkor is vicces volt sztem, 5negyed! XD Ilyen jegyek nálunk sincsenek, bár nálunk 5-ös fölé se nagyon (mert az már a 110%-os doga kellene, hogy legyen :wink: ).

Hát, KyKy, próbálkozom feljönni néha, bár megint mindjárt bealszom... (:| De fél szemmel még BK-t nézek és mazochistán sasolom msn-en Őt, szugerálom, hátha... Ami vicces, lévén, hogy fenn se vagyok, csak rejtve.XD

Hát Nara, én teszek egy kísérletet, hogy kibogózzam a dolgaidat!:) Nem mintha olyan nagy tehetségem lenne ebben, viszont megértem, mert az én gondolkodásmódom is ilyen bonyolult, néha zavaros és nehéz kibogózni. Viszont tudom, hogy kibeszélni mindig jó, szívesen is hallgatjuk, úgyhogy ezért ne mentegetőzz! :)
És akkor az elemzésem.;-)
Szerintem - akárki legyen is ez a titokzatos A (akit ugyebár nem ismersz, bár az osztálytársad? :-P) - tetszik neked ez a fiú, különben nem foglalkoztatna a dolog. Ha most azt mondod, dehogyis, gondold át előbb, mert néha észre sem vesszük, hogy ki is tetszik nekünk valójában... :oops: Tapasztalatból mondom, nem a levegőbe beszélek, nálam is nagy felfedezés volt. :)
Vagy ha nem is tetszik, egyszerűen csak jó esett neked, hogy valakinek számítottál, ha csak egy kis dobókocka erejéig is és hogy vannak még rendes emberek. Mert ezt megtapasztalni mindig jó érzés! :) Főleg, ha az ember lánya olyanokkal van körülvéve, mint az a bizonyos B (akit így látatlanban is azonosítani tudok az én egyik osztálytársammal ;-) ).
Az pedig, hogy őt sem akartad szándékosan "megkárosítani" (bocsi, de most nem jut eszembe jobb szó erre :-P), szerintem csak azért lehet, amit te is írtál: "Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten" - még ha jelen esetben nem is egyazon személyhez kötődött mindkettő.
Kérdezhetek valamit? ;-) Helyes az az A? :-P

Pussz lányok: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 19:26 
Írópalánta

Sziasztok!

Hát én sem adtam túl sok életjelet az utóbbi időben, de most itt vok... És tlejesen ki vok akadva. Mert írtam 1. órában egy matekdogát, amit mondjuk bejelentettek, meg rögtön utána egy töri "röpit", amit nem jelentett be a drága ( X-( ) tanárúr, de úgy Iustinianustól a keleti-nyugati kereszténységen keresztül a zsidó és iszlám vallásig minden volt benne... ráadásul holnap felelünk 39 fizikatételből, meg pénteken írunk angolból.

különben pedig teljesen depis vok, és nem tudom ma mi van velem, mert olyan kis apróságokon akadtam fent, hogy az tök fura, és nem szoktam :( Nem tudom mi a bajom, és bocsi, hogy az őrültségeimet ide írom le, és tudom, hogy a pszichiátriai kórlapom jó hosszú lenne...

[ Szóval csak akkor olvassátok el, ha tényleg nem baj:
Az első dolog, ami nagyon jól esett, pedig nem vok ennyire szentimentális, hogy a szekrényeknél a kulcsomról leesett a kulcstartó (kis dobókocka :-P) és nem vettem észre, szal elindultam kifele. Erre utánam szól egy srác, hogy "Várj! Nem a tied ez a dobókocka?" vagy vmi ilyesmit... 8-> És nem tudom, nem ismerem, de hirtelen olyan jól esett az a Várj szócska, mintha valakinek számítana is, hogy megyek vagy maradok... na mind1 ez volt az első hülyeségem.
Aztán a második, és tulajdonképpen csak azért meséltem el az elsőt, mert lehet, hogy csak azért viselkedtem úgy, ahogy mert az a szekrényes dolog megtörtént.
Szal mivel töridogát írtunk és a bnőm (aki kb. válaszfalként szolgál köztem és egy srác között, akit nagyon nem bírok már, bár régen tetszett) hiányzott, ezért ez a srác (mondjuk A xD) szóval megkérte hogy csússzak odébb és üljek oda, hogy tudjon lesni rólam. Egyébként én sem tudtam semmit, szal hülyeségeket másolt... :-P
Na ezért melléültem... aztán kicsöngettek, meg minden és én el akartam indulni másik órára, de közben egy másik személy (mondjuk B, jujj de titokzatos vok :-P), aki nem oszt.társam, és nem mellesleg útálom és nem vok ezzel egyedül, otthagyta a telefonját az eredeti helyemen, ahol a táskámat hagytam, de már ő is menni készült csak még oszt.társaimmal beszélgetett és tudtam, hogy úgy ott hagyná, mint a sicc, ezért gondolkoztam, hogy most szóljak neki, vagy mi.
És ezért mondom, hogy köze lehet a dolognak a szekrényes történethez, mert ha az a srác nem segít nekem, akkor lehet, hogy én is hagyom, h B. elveszítse a mobilját. De így fogtam és (eleinte finoman akartam lerakni az asztalra, de asszem kicsit odavágtam ^^") odavittem, de szerintem ő nem vette észre.
Csak természetesen A... És ez olyan hülyén jött ki, mert ő sem szereti B.-t, meg én sem, meg még sokan mások, ráadsául akkor különösen utáltam, de ezért úgy jöhetett ki neki, mintha mégis bírnám :S

Na és itt a probléma: 1. Inkább zavarba hoz, ha vki figyelmeztet, hogy elhagytam valamimet, de attól a sráctól jól esett.
2. Ált. nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások, de most mégis hülyén éreztem magam, mert A. látott.
3. Ált. gonosz módon hidegen hagy, ha vki elveszti a cuccát az orrom előtt, de B.-nek, akit ráadásul útálok odaadtam... :S

Na ezt bogózzátok ki! Mert én már gondoltam arra, hogy azért, mert uyganolyan a telója, vagy mert az én helyemn volt, vagy mert nem tudom, nem akartam a "felelősséget", hogy csinálhattam volna vmit, bár ez kevésbé vszínű, mert sajnálatos módon a lelkiismeretfurdalásommal elég régen nem köszöntünk egymásnak... ]

Najó tényelg bocsi, nem akartam senikt terhelni a marhaságaimmal :( Nem is kell rá válaszolni, csak jól esett kiírni...

Főleg, hogy ahogy látom ti is tele vagytok tanulnivalóval, meg minden hülyeséggel...

Puszi: Nara

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 10:24 
Betűmániákus

kykyke írta:
fizikából? :-O :-O
jézusom... akkor az lesz a választottad? :-O
én meghaltam volna, ha nekem abból kellett volna... :-S

Több, mint valószínű. De asszem nálatok lehet emelt szintű angol meg anyanyelv is, de magyarul cseszhetem az egészet, mert hiába tudok angolul, kell legalább középszintű nyelvvizsga, de valljuk be, ha felsőfokoztatod van, akkor nagyobb az esély..., az meg 3 év és nekem csak kettő van mindenre :roll: Nálunk fizika kell asszem pszichológiára, szóval...
Ráadásul a pontszám is nagyon magas :( Akárhogy számolom, ebből nem hiszem, hogy lesz szeged... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 10:07 
Könyvmoly

fizikából? :-O :-O
jézusom... akkor az lesz a választottad? :-O
én meghaltam volna, ha nekem abból kellett volna... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 8:22 
Betűmániákus

Nem tudom, ilyen jegy. 4es ötös között. :roll:
Nem ebből fogok érettségizni. Ebből nem lehet, meg nekem amúgy se ez kell. :) Nekem fizikából kell :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 8:19 
Könyvmoly

na, ez aztán az izgazságosság, mi? a pofára osztályzás... :-S

nem baj, szívem, te tudtad, és az érettségin ez számít majd. és azért az 5negyed (ami mi is? xD mert nálunk csak 4/5-öd volt, max 5 alá (5-ös aláhúzva), ja meg 5 fölé (felette volt egy vonal, ő közelebb volt az 5-öshöz, mint a 4-eshez, amikor meg alatta volt, a 4-eshez volt közelebb... de ez is csak egy-két tanárnál volt) azért nem olyan rossz, nem? :)

nekem is jobb lett ettől a közérzetem, szóval, Aila, csak bátran, máskor is! :)

na, de most már tényleg mennem kell, túl sok lesz a net. :D :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 8:01 
Betűmániákus

Sziasztok Lányok! :x

Áááá, igen KyKy, pontosan erre céloztam. Egy mondat és máris jobb minden. :) Ugye, hogy nem volt nehéz? /:)
Nos, köszönöm a véleményeket, nagyon meghatódtam és örülök, mint... nem is tudom, megfogalmazni mennyire :D 8->

Én tegnap eléggé ki voltam akadva a suli miatt. :-( Olyan rossz volt. Egész hétvégén egyetlen tantárgyon hasaltam rendesen, a többit pedig (amiket egyébként szintén legalább annyira kellett volna) csak átböngésztem.
Rengeteg volt az anyag és éreztem, hogy én felelek és tessék! Igazam lett! :roll: Egyetlen dolgot, egy aprócska szavat nem tudtam és 5negyedet adott, annak pedig, aki szinte semmit sem mondott, annak 5öst adott és még meg is dicsérte... én meg félóráig daráltam neki mindent a hülye gennykeltő baktériumairól, a témáról általánosságban, aztán mindenről külön-külön... Most már egy örök éltre megtanultam a skarlát 3. nevét, amit egyébként tudtam, csak nem merte mondani =((
Olyan igazságtalan volt! :( De én nyugodt vagyok, mert tudtam mindent, ő meg... nem bírja a képem, ennyi. :roll:

De aztán olyan jó volt a kritikáitokra hazaérni. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 7:50 
Könyvmoly

Shancikám, már meg is kukkantottam, és a vélemény is ment rá! :) nem olyan kifejtős, de azért na... :)

Aila, na látod! tudsz te csak egy pillanatra is jönni! :D Pont erre volt szükségünk, ugye Shanci? :D
Gratulálok az 5-öshöz! :) Ügyes vagy! A tanuláshoz meg kitartást. Nem sokára vége a sulinak, és kicsit pihizhetsz. :) Nyáron feltöltődsz, és újult erővel veted bele magad az egyetembe. :) Ott fogsz csak igazán meggebedni... :) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 18:59 
Fanficbúvár

Shanci, meglepi a blogodban? Júj, csak nem?? :lol: Mindjárt megyek is! :)
Lányok, csak életjeleket adni jöttem, azóta sem lett több időm, mióta utoljára voltam itt... :cry: Bár már nem a leadási határidők, "csak" a tanulás. :? Ma vizsgáztam végül magyarból (ne is kérdezzétek, miért... :? ), de 5-öst kaptam, úgyhogy a lényeg a lényeg! ;-)
Na megyek is, Shanon, bekukkantok hozzád! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 14:22 
Betűmániákus

Szia!*nyakába ugrik*

Wiiii, köszönöm a kritikát, megyek és mindjárt válaszolok is :D
Van Káosz is ;)
Ööö, én nem ünnepeltem. Sose szoktam... inkább örömködtem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 14:18 
Könyvmoly

láttam... :D de majd benézek a ficblogodba is... :D
milyen sokan jártak ide a hétvégén... :-P ejnye, lányok!

milyen valentin nap volt ez? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 14 (vasárnap), 9:25 
Betűmániákus

Sziasztok! Tessék mindenkinek bekukkantani a ficblogomba. Vár ott titeket valami. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 19:59 
Könyvmoly

sziasztok! :)

csoda! elindult a wi-fi! :D de sajna nem sokáig tudok itten lenni, szóval, csak ezt akartam veletek megosztani, mert boldog vagyok tőle. :D

Nara, a képek nagyon jók! :) :x Marcus, kis cukifiú! :D

Köszönöm a kritikát, meg is fogom skubizni... :) nem sokára írok rá. :)

puszillak benneteket! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 9:32 
Betűmániákus

Sziaaa!

Jaaaj, ezek a képek! 8-> Így már könnyebb lesz elképzelni. ;)

És jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok? Én jól, azt leszámítva, hogy megint rengeteg a dolgom... :roll: De ez már megszokott. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 12 (péntek), 19:42 
Írópalánta

:D Ciasztok!

Idézet:
Nara, néztem a képeket, bár még nem mindet, de ami késik, nem múlik! Szóval mindent meglesek idővel. Köszi Shanon a linket!
Ez a valentinnapi nem mégis karácsonyi volt abban a filmben? Mert akkor az a Bajos csajok lehetett!
Egyébként szerintem még érdekes dolog is lehet, bár én se mernék küldeni... név nélkül pedig ugye nincs értelme. De nálunk is volt néhány éve, de kudarcba fulladt, mert senki nem vette komolyan és egy csomóan hamis szerelmes leveleket írtak menő és és magát menőnek hivő emberkéknek, úgyhogy csak poén volt az egész. De én jót nevettem rajta, mint kívülálló!

ööö... ki tudja? Lehet, hogy a Bajos csajok volt, én nem igazán értek az ilyesmihez, bár azt pont láttam :-P
hehe ^^" szerinted nálunk komolyan veszik? xD én is inkább csak röhögök, amikor egy-egy fiú egy egész köteg kis rózsaszín/piros papírszívecskével verekedte át magát a tömegen és dobta be a ládikóba :D:D:D elég muris volt...

Én pedig éppen a kövi fejezethez gyűjtöm össze az ihletmorzsáimat... jajaja és készen vannak a képmontázsok, amiket azért csináltam, mert Shanon két képet Marcusról :D

Egyik sem igazán az én Marcusom :x , de senkinek nem harapom le a fejét, ha ezekből merít ihletet. Szal most ti lesztek az első szerencsések, akik láthatják :-P

1. egy mangás verzió, a 'Dark Eyes' c. mangafordításból (manga.hu):
http://kepfeltoltes.hu/view/100212/dark ... es.hu_.jpg

2. Legend of the Seeker- Craig Parker, alias főgonosz Darken Rahl fanartokból/fényképekből :D :
http://kepfeltoltes.hu/view/100212/dark ... es.hu_.jpg

3. egyik kedvenc zenekarom, a Nightwish szintise - Toumas Holopainen fotóból:
http://kepfeltoltes.hu/view/100212/Toum ... es.hu_.jpg

Rem teccik ;)

Puszi! :-*

Szerk.: KyKy, kaptál kritikát ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nara 2010 február 13 (szombat), 19:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 12 (péntek), 10:01 
Betűmániákus

Dehogynem. Csak most délelőtt nem kellett tanulnom. De hétfőn nem lesz, szóval akkor igen, itthon leszek. :lol: Jól jön a pihizés, de akkor is korán kell kelnem majd... Mindegy. Az a lényeg, hoyg nem lesz suli.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 12 (péntek), 9:52 
Könyvmoly

űűűdv! :)

nem kell ma menned suliba, Shanci? :-O

egybk. a valentin nappal egyetértek Shancival. én is független típus vagyok, nem sokáig bírnám valaki mellett... :-S és különben sem csak a szerelem ünnepe, hanem a szereteté is... :x :) szóval, ünnepelhetjük egymást. ennyi. :)

na, de most megyek, mert dolgoznom kell, de telefonon nem érek el valakit, akit fontos lenne... :@ :(

puszóka csajok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 12 (péntek), 9:02 
Betűmániákus

Sziaaa!

Jah, úgy látszik ez ragályos... csak ne fájna ennyire! :-S Nos, részemről a csokibevitel megvolt, szóval így már azért eltűrhetőbb a helyzet, de még közel sem az igazai. :roll:

Hát, hogy nem könnyű, sz szent. De nincs mit tenni, tanulnom kell.

Ma, csodák csodájára különösebb dolgom nem akad, szóval az előbb bétáztam egy keveset... meg most körmölök egy sort, hogy hétvégén ne legyen annyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 21:38 
Fanficbúvár

Sziasztok! :)

Persze, tudom, hogy elég lett volna, ha egy rövid életjelet adok, de jobb szeretek akkor már válaszolni is a dolgaitokra és mesélni is, ha sikerül feljutnom! ;-)

Lányok, egyszerre mindenkinek? Ez mekkora poén! :-D

Nara, néztem a képeket, bár még nem mindet, de ami késik, nem múlik! Szóval mindent meglesek idővel. Köszi Shanon a linket! :)
Ez a valentinnapi nem mégis karácsonyi volt abban a filmben? Mert akkor az a Bajos csajok lehetett! ;-)
Egyébként szerintem még érdekes dolog is lehet, bár én se mernék küldeni... :oops: név nélkül pedig ugye nincs értelme. De nálunk is volt néhány éve, de kudarcba fulladt, mert senki nem vette komolyan és egy csomóan hamis szerelmes leveleket írtak menő és és magát menőnek hivő emberkéknek, úgyhogy csak poén volt az egész. De én jót nevettem rajta, mint kívülálló! :-D

Shanci, nehéz suli? Emiatt sose bánkódj, és ezt most teljesen komolyan mondom! Inkább most tanulj sokat és legyen rossz, mint hogy később ess pofára félreértett jegyek miatt, mert túl könnyű volt. Hidd el, az sokkal rosszabb... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 21:25 
Betűmániákus

Szia Nara!

Nos, igen. Valentin nap. De nyugi, én is egyedülálló vagyok :D Bár, szó mi szó, engem is piszkál a dolog, de nem létfontosságú. Ahogy magamat ismerem, szerintem kudarcba fulladna a dolog. :-S Én független típus vagyok...

Tanulás... nem sok választásom van az ügyet illetőleg, szóval muszáj teperni, mert ha nem, akkor jaaaaj. :lol: De már megszoktam, csak unalmas mindig füzettel és jegyzetekkel körülvéve ücsörögni... Persze, nem mondom, hogy nem érdekes néhol, de... az a rossz, hogy még mindig elmélet van túlnyomó részben, gyakorlat pedig alig-alig. És így fárasztó és megterhelő. De én választottam. Semmi se lehet könnyű. Ha meg befejezem, akkor pedig büszke leszek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 17:13 
Írópalánta

Hellóka! :D

Hehe, köszi Shanon ^^" bár sztem az összes kép, amin rajta vagyok valami borzalom :D Arról ne is beszéljünk, amelyiken egy Luciusos muffinnal a kezemben vigyorgok xD brr...

Egyébként igazán sajnállak, hogy ilyen sokat kell tanulnod... :( de legalább tutira profi leszel ;)

Ajjajj, hát csajok kezetfoghattok a pech-témában :)

Idézet:
Vasárnap meg Valentin nap... Veszek egy üveg ütős lötyit, és nesze neked! És hozzámegyek a számítógépemhez. KyKy, Te leszel a koszorúslány!

Jajj ne is emlegesd a Valentin napot :(( Asszem kb. én is követni fogom a példádat. Csak a holnapot, meg a hétfőt is túl kell élnem emellett. Ugyanis az osztállyal mikuláskor csináltunk egy ilyen küldözgető izét a suliban (amilyen egyébként vmi amerikai csillámporos-happyendes-TAM filmben pont vaelntin nappal volt), hogy küldhetsz a barátaidnak szaloncukrot. És egy másik osztály az évfolyambl most ezen felbátorodva csinál valentin napit :(( brühühü... én tutira nem kapok senkitől semmit és most nem is lenne kinek adni, meg ilyenek =((

Mondjuk igazából nem ez zavar, mert az ilyen rózsaszín-romantikus ömlengéses dolgok eléggé távol állnak tőlem, de maga a tény, hogy nincs SENKIM, az zavar. Mert egyébként azon a véleményen vagyok, hogy kicsit stílustalan dolog (főleg névtelenül) ilyenkor csak úgy küldözgetni (kivéve, ha mondjuk már együtt vagytok, meg midnen, mert akkor lehet kedves dolog), és különben is: ha nem vagy képes valakinek megmondani, hogy akarsz tőle valamit, akkor egy kis csoki nem segít :-P

Puszi ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 8:58 
Betűmániákus

Kifogtam a legtanulósabb és legerősebb sulit. Ennyi. Még vannak egészen déli osztálytársaim is... Szerbia szélérőé, aljáról. Itt a cime: www.medic.edu.rs

Háááát ilyen... parafatábla? Nem tudom, minek mondják... kitűzőtábla? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 8:29 
Könyvmoly

igen, mert én lassan írok, hiszen közben hatszor bejönnek velem társalogni, telefonálnak, ha bejönnek, akkor megnyitom a RZs-t, hogy ne lássák mit csinálok, ilyesmi... :D

de láttam, hgy írtál szerkesztettem is, hogy teljesen egyetértek veled. :) nekem is elég lenne, ha csak ennyit írnának, nem kell a mi ügyes-bajos dolgainkkal foglalkozni, csak lássam, hogy TÉNYLEG érdekeljük őket... :( :)

milyen táblád van neked? amúgy meg... nálatok még ilyen szigorúak? dogák, felelések? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 8:24 
Betűmániákus

KyKy, megelőztelek! Majd olvass vissza! :D
Aila:www.photobucket.com
user name: merengogaleria
jelszó: fanfic

Ööööö, túloztam a 20 ellenőrzővel, de ha hozzászámoljuk a feleléseket, akkor kijön :-( Itt sorakozik minden a táblámon :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 8:20 
Könyvmoly

Shancikám, szívesen leszek a koszorús lányod! :D izgi esküvőnek nézünk elébe, érzem én! :D Amúgy kb. detto ez lesz a helyzet... :( gyűlölöm ezt a napot, és hogy mindig egyedül kell töltenem... :((
20 ellenőrző febuárra? nem sok az egy csöppet? :-O én még a havi háromtól is a plafonon voltam... xD

Ailana... VÉGRE! >:D< Nem haragszunk, mert speciel, ha én haragudnék, akkor az kicsit durvább lenne, tele káromkodással, meg méltatlankodással. Nem, csaupán elkeseredettek voltunk. Láthattad, milyen idegi állapotban leledzettünk mindketten - főkén Shanci -, és amúgy meg ez nem is személyre szabottan neked szólt, hiszen te tényleg csak pár napig nem jöttél :) Maycsink az, aki teljesen kifarsult, pedig nagyon hiányzik ide... :( Majd csak lesz valahogy. Végül is ígéretet tett! :)

(ja, itt közölném, hogy hétvégén utazunk mamámékhoz, szóval még én sem leszek, mert itt nincsen net. de legalább laptopom van! :D)

Amúgy én nem tavaly, hanem előtte érettségiztem, és nekem már akkor sem voltak ilyen problémáim. A grafológia intézetbe simán felvettek, hiszen pénzes, szóval... engem sosem vonzott az egyetem, mert örültem neki, hogy abba hagyhatom ezt a hülye tanulást, és az érettségim úgysem lett volna elég annak ellenére, hogy elég jól sikerült. :)
Egyébként meg fura, hogy neked emiatt vannak álmatlan éjszakáid, speciel nekem az érettségi miatt volt. Az jobban illett volna a képbe, hogy a tételek miatt nem tudsz felnézni hozzánk. :D Mindegy, azért kitartást! Majd csak lesz valahogy. Végül is milyen sulikat céloztál meg, és mi az első hely? ELTE?

Amúgy a képeket a taliról nekem Xwoman mutogatta msn-en, a linket nem tudom, de nem ide vannak feltöltve. Majd otthonról bemásolom neked maximum, ha elmentettem, oksi? :)

Na, de most lépek, mert meló van! :)

Puszillak titeket!!!! :-*

Szerk.: egyet értek, Shanci! :D és neked is sziaa!!! :D >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 8:20 
Betűmániákus

Szia Aila! :-* És neked is KyKy, mert láttalak sündörögni :) :-*
Jaaaaj, nem kell szívre venni semmit. Én nem kérdőre vonásnak, vagy hasonlónak szántam, sőt. Még csak az okokat se kértem... csak eléggé lelomboz minden. :-< Tudom, és elhiszem, hogy mindenkinek összejött minden nyavalya, de hiányoztok. Heti egyetlen egy alkalom már elég lenne! Nem kell ilyen méteres magyarázat, csak egy hahóóóó éleeeeek még! És akkor tudjuk, hogy nincs baj vagy ilyesmi. De ez csak az én véleményem. :roll: Heti két perc lenne. És minimum 3 embert örvendeztetne és nyugtatna meg. Ennyi. De lehet, hogy nagy kérés. :oops:

Szívem, nyugi. Minden jó lesz. Ne idegeskedj. Bejutsz oda, ahova szeretnél (csak azt nem tudom, hova...)... Szurkolok, szurkolunk! ;)

Hát, hogy izgalmat hoz az életbe, az szent! Bár én inkább hívnám rettegésnek... :-S részemről. Nem tudom, mit képzel, deeee... olyan mint egy árnyék *kirázza a hideg* :shock: Amúgy akkor együtt ünnepelünk. =D> Szeretek lány lenni $ear

A vizsgához sooook, soook sikert! :-B

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 23:42 
Fanficbúvár

Nem esik ám jó, lányok, hogy pár nap kihagyás miatt már mérgesek vagytok rám... :oops: :cry: Elhihetitek, hogy nem szórakozásból nem írtam, de tényleg. Egyébként meg néha sikerült visszaolvasnom, úgyhogy tudtam, miről van szó és érdekeltek is az események is, amik azóta veletek történtek, úgyhogy ez nem túl igazságos, hogy célzásokat kapunk Mayával. :oops: :-(
Na mindegy, nem kötekedni akarok, magyarázkodni meg aztán végképp nem, csak rossz érzés, hogy feljövök, hogy lássam, mi újság veletek és azt olvasom, hogy már megint hűtlen vagyok hozzátok, mert nem tudok mindennap feljönni... :cry:
Közben meg amúgy sincs túl jó kedvem mostanában és higgyétek el, van, hogy az a 10 perc sem jön össze, mert úgy dőlök be az ágyba, hogy már le sem értem és már I-).
Jaj, és ez a következő napokban se lesz jobb, én ez már nem bírom!! :(( Pedig hol van még az érettségi... :?
Képzeljétek, most van az összes határidő, minden egyszerre, csodás, már a szemem kifolyik az idióta kérdőívektől, jelenktezési lapoktól és örülök, ha odaáig egyáltalán eljutok. Merthogy lévén milyen bonyolult emberke vagyok, a felvételi sorrend megalkotása életem eddigi talán legnagyobb dilemmája volt. És még most, végleges formájában sem tökéletes... :cry: de hát igyekeztem kihozni belőle a legjobbat, most már csak rajtam, a szerencsén és a csodán múlik, hogy azt tanulhassam jövőre, amit szeretnék, ne azt, ami maradt. :?
Nem tudom, KyKy, te is így voltál-e vele tavaly, de én nagyon sokat szenvedtem a döntéssel, egyszerűen képtelen vagyok kitalálni, mit szeretnék csinálni és ez borzasztó. :cry: Döntéshelyzetben mindig leblokkolok, visszatáncolok, időt kérek, ami most már nincs és én még nem vagyok kész és... :((
Na jó, bocsi, most kicsit kifakadtam, de tényleg elég nehéz napok állnak mögöttem, ami talán így olvasva túlzásnak tűnhet, pedig nem az. Rég volt ennyi álmatlan éjszakám és ilyen kimerítő töprengésem... :? Remélem, nem lesz most megint sokáig. Bárcsak... 8->
Közben gőzerővel kéne tételeznem, ráadásul egy hónap és nyelvvizsgázom és semmit se tudok. :? Csupa öröm az élet mostanában, de tényleg! @-)
Na, de befejeztem a saját levemben való dagonyázást, ismerem már jól a helyzetemet, változtatni meg úgysem tudok rajta. Én akartam a magasat, akkor meg is kell másznom! De mindent meg is fogok tenni érte, és előre bocsi, ha máskor is eltűnök majd így, de biztos lesznek sajnos emiatt még ilyen alkalmak. :-(

És most rólatok! :)
Shanon, ez a D mindig tartogat meglepetéseket! :P Ha más nem, legalább egy kis izgalmat mindig hoz neked, ha esetleg unatkoznál a suliban! ;-) Na jó, viccet félretéve, megértelek és átérzem a dolgokat, nekem is van/volt már hasonló. Most is a Miért?-esemen töprengek már megint (minő meglepetés :-w ). Ez a sűrű elfoglaltság és a papírhalmok, amikből ki se láttam, legalább arra jók voltak, hogy pár napig nem volt időm rajta filózni, de ma megint láttam, úgyhogy puff, annyi a megfejtésén való töprengés nélküli napoknak. Hurrá! :? Nincs elég jó mostanában. :roll: Most éppen azt játszuk, hogy átnéz rajtam, amit eddig elviseltem, de a mostanában történt események után nem vagyok hajlandó hagyni. :?
Shanci, doga az abécéből? Milyen beteg tanárok vannak! :? Bár csodálom, hogy még mindig meg tudok lepődni, de hát mégis vannak még rejtett göngyszemek.:P

KyKy, utólag is isten éltessen, ne haragudj, ezért viszont tényleg bocsánatkéréssel tartoztam, hogy nem köszöntöttelek fel, erre nincs mentségem. Ezért lehetsz dühös joggal... :oops: Viszont, hogy ne érdekelnétek, az nem igaz! Mert igen is!:)
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz is és részvétem a lányságod miatt, per pill én is ezzel szenvedek. (öröm a köbön... :? )
Én is imádom Csinget :x , bár számomra az igazi neve mindig is Giling-Galang lesz, ahogy a Hook-ban volt! ;-)

Ja igen, beszállnék a bénák klubjába esések terén! :P Én az árokba estem bele szánkózás közben mamáméknál, be is vertem rendesen a nyakam meg a hátam! :-< A többiek meg jól kinevettek. :-D

Nara, hol tudom megnézni a képeket? A meri galériában nem találtam.:(
Mesélj még róla, milyen programok voltak?

Na jó szerintem most már megyek, a csicsika időmből vettem el most is, holnap meg is lesz a böjtje, mikor vizsgára ismételnem kéne, mert az meg holnapután lesz. Juhhé! :roll:

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 20:56 
Betűmániákus

Szia KyKy!
Háááát, akkor inkább azt mondanám, hogy közösen szívunk :-P A barátnők mindent együtt csinálnak. Tényleg. Ma én is pénztárca nélkül róttam a köröket (reggel ettem egy narancsot, annyi. a többi patológia. nyamm), megjött, letört két körmöm, és mérgemben leszedtem az összeset-.- , bejelentettek még 20 ellenőrzőt februárra, de ma 3 a4es oldalt írtam teszten patológiából, szóval mérhetetlenül büszke vagyok magamra.

De föl a fejjel. És ma még D. se rontotta az összképet. :D Oda jutottam, hogy már csak röhögni tudok magamon. Vasárnap meg Valentin nap... Veszek egy üveg ütős lötyit, és nesze neked! :roll: És hozzámegyek a számítógépemhez. KyKy, Te leszel a koszorúslány! $rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 14:57 
Könyvmoly

Nara, őszintén örülök, hogy jól sikerült a tali. Nézegettem is képeket, és jó sokon rajta voltál, büszke voltam rád, hiszen te, a tiszteletbeli KASMÍR képviselted a csapatunkat... :)
Ami kezd szétbomlóban lenni... :(
A jelmezed meg szuper volt! :)

Shancikám, szeretlek! Nekem nem mész az agyamra egyáltalán, csak azt bánom, hogy nem írod meg nekem, ha valami baj van... vagyis nem mindig. :( Pedig én mindig itt vagyok, és ha máshogyan nem is, de szóban segíteni próbálok... :) :x
És igenis jó társaság vagy, mert legalább itt vagy! Örülök neki, hogy jobban vagy már, ez már csak javulni fog. Azért remélem, én is segítettem kicsit... :oops:
Amúgy a csődtömeg poszt már lefoglalva. A 2010-es évem egy sorozatos pech-szériával indult, ami még mindig kitartóan bujkál bennem, és mozgat. Enyém a megtiszteltetés, hogy ennek nevezzenek. Ennyit, mint ezen a télen szerintem életemeben nem estem még el, és tegnap meg képzeljétek... nagyban melegítem a kajámat, kiveszem, megnézem, h meleg-e az alja, erre kicsúszott és leesett a földre. Ploccs! Oda az ebédem! Úgy, hogy tegnap hosszús voltam, szóval képzelhetitek, éheztem. Pénzem meg nem volt, mert a pénztárcám otthon maradt a másik táskámban. :D Mert nekem pont aznap kellett a másik tatyót használni. :D Na, szóval, valami nem stimmel velem... és mögöttem meg fütyül a szél, tök félelmetes... xD

Amúgy még mindig tartom magam ahhoz, hogy napi 10 perc mindenkinek beleférne - suli mellett is! -, de ha az nem, akkor a heti fél óra meg végképp. Az sem feltétlen kell, hogy visszaolvasgassatok, mert speciel Maycsinak nehéz dolga lenne, de legalább írhatnátok... :(( Nem is olyan régen beszéltem az említettel, és biz isten, addig nyaggatom, amíg meg nem jelenik! :)

Na, de most mennem kell, hál' istennek, lassan mehetek haza... :)

Ja, és a pech-szériához, a mai termés: megjött. Nulla tampon, nulla betét, nulla gyógyszer. Vérzek, ázok (- mert ilyenkor természetesen a kolleginának sincsen) és még szenvedek is, mert majd meghalok a fájdalomtól. A szülés ilyen téren már meg sem fog kottyanni nekem... xD

Szóval, ki a csúcstartó?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 7:43 
Betűmániákus

Szia Nara! :-*

Örülök, hogy jól érezted magad a talin :D Egyébként gondoltam - gondoltuk, hogy jó lesz. Kár, hogy én nem tudok menni... :-( De nagyon hosszú lenne. Na, majd ha lesz tábor! ;)
Ami D.-t illeti, betartottam a tervem és nem mentem ki... viszont utolsó óráról hamarabb kiengedtek és őket is. A buszmegállón beszélgettünk Sárival és végig nézett -.-, de én nem figyeltem rá. Aztán elment Cs-hez, aki tőlünk jobbra beszélgetett, mondott neki valamit, aztán visszament. Aztán odajött, de jött a buszunk és én elhúztam helyet foglalni. Úgyhogy nem volt semmi #:-S De azért eléggé beteges a dolog, nem? Ez totál olyan, mintha menekülnék. És én menekülök is. Alig várom a májust! Addig van nekik suli, onnan meg már nem is nagyon járnak majd be. Háá! Na, persze... ez nem zárja ki a lehetőségeket azzal kapcsolatban, hogy Ő bejön. De én hülye lenné utazgatni :roll:

Amúgy végérvényesen is kijelenthetem, hogy egy csődtömeg vagyok... Tegnap elnyaltam -.-, és bereccsent a hátam. És most úgy ülök, mint aki karót nyelt. Még lehajolni se tudok :( Nagyon fájt tegnap, de este anyu bemasszírozta a sportkrémet és most picit jobb. :roll:

Amúgy tegnap újfent kibőgtem magam a barátnőmnek és most már jobban vagyok O:-) Bár még mindig nem az igazi, de tegnap már nevettem.
És azzal is tisztában vagyok, hogy idegesítelek titeket ezzel a bizonyos időként megjelenő "utálom a világot és magamat", igencsak depresszív időszakokkal... :? Ezért mélységes elnézéseteket és megértéseteket kérem. :oops: De kinek mondhatnám/írhatnám, ha nem nektek? >:D< Tudom, hogy mindenkinek vannak pocsék napjai, csak én mindent túlreagálok.

Egyébként jó lenne már egy szombatot beiktatni úgy, hogy mindenki itt legyen és írjon. Teljesen igazat adok KyKynek abban, hogy nem sok értelme van a topicnak, ha csak 2-en, 3-an jelentkezünk néhányszor, a többiek meg fényévente. Ezzel nem akarok szemre hányni senkinek semmit... csak így eléggé értelmetlen.

Tudom, hogy mostanában nem voltam valami j társaság, de igyekszem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 17:11 
Írópalánta

Sziasztok!

Bocsibocsibocsibocsi, hogy nem látogattam fel ide már rég :( Csak olyan sok dolgom volt! :( Gratulálok a vizsgádhoz KyKy! :D:D:D Shanon már épp írni akartam, hogy azért rülök, h D. nem lett az ellenséged meg minden, mert az elég kellemetlen, de ha megint nyomul a hülyegyerek -.-
Szegénykém ne legyél depis... Ez az abc-s cucc vmi baromság -.-

A Meri Tali baromi jó volt, bár vhogy azóta tökre el vok varázsolva és még kevésbé érzem magam a világ részének, mint egyébként :-P A Mardekárba kerültem és nyertem, szal most még jobban MARDEKÁR 4EVER!!!! :D:D xD Nagyon jókat nevettünk, meg a feladatok is teccetek és most megint a Déliből mentem, de most 5en mentünk és tök vicces volt, mert a metróban leült elénk két csaj és a fele úton őket vizslattuk, h szerintünk ők bizony merisek. És aztán ki is derült, hogy igaza van a radarunknak, és hát a meriseknek olyan jó kis különleges kisugárzásuk van :-P

A Tonks-Narcissa-Legend of the Seekeres ruhamban nagyon-nagyon jól éreztem magam... Bár kicsit eltér a hétköznapi öltözködésemtől, de utána mégis úgy gondoltam: milyen jó lenne nap mint nap így mászkálni :D szóval most megvan a szabásmintája és lehet, hogy csinálok belőle vmi utcaibbat :-P

Ja és elhatároztam, h kcisit belehúzok az Árnyékliliommal, mert én midnent olyan terjengősen és lassan írok, hogy az már engem is idegesít, és nem akarom, hogy ez az írásom is tönkremenjen... :D Csak most még nem jött össze az ihlet, mert tudom, hogy mi legyen a következő fejiben, csak azt nem tom,h hogyan. Egyébként meg Shanon most próbálok Marcus képet szerezni ;) Bár nem hiszem, h találok olyat :(

Na puszi! És mindenkinek szebb napokat! :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra