Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 0:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 10:06 
Könyvmoly

helyes! :)

tudod... még azt akartam neked mondani, hogy nem hiszem el, hogy a képeden az Tom F.... :-P xD brutálisan nem lehet ráismerni, és én hirtelen Robert Pattinsonra asszociáltam... rá sokkal jobban hasonlít. :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 9:59 
Betűmániákus

kykyke írta:
ez durva... :-O de azért gondolom szoktatok filmeket letölteni!?

mondjuk én sem gyakran járok moziba, csak akkor, amikor valami nagyon érdekel. lásd: Hp-k,New Moon, Avatár... a többit öcsikémmel letöltetem.. :oops: :D

Én megszerzem illegálisan... vannak erre szakosodott emberkék... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 9:55 
Könyvmoly

ez durva... :-O de azért gondolom szoktatok filmeket letölteni!?

mondjuk én sem gyakran járok moziba, csak akkor, amikor valami nagyon érdekel. lásd: Hp-k,New Moon, Avatár... a többit öcsikémmel letöltetem.. :oops: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 9:27 
Betűmániákus

Jó reggelt! :-*

Értem, nos akkor... új év, új kezdet részemről... de nincs kedvem senkihez... bár össze kéne szedni valami értelmesebb fazont :oops:

Öööö, mozi? Hát-t-t-t.. megfogtál... nincs is mozi. Színház az van, mozi az nincs... Öööö, ha van is mozi, akkor a színházban vetítik le, de évekkel később a film leadásától, mert akkor olcsóbb. Vagy valami ilyesmi... Mozi Újvidéken van asszem... :roll: Lepukkant mi? És egyesek csodálkoznak, hogy le akarok lépni... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 8:40 
Könyvmoly

Hú, hát az új hódolómról én is lemaradtam... :-P :) Shanci szerintem a szilveszterre gondolt.... :)

Amúgy nem volt semmi, átmentem volt barátom haverjához házibuliba... Nóri előadta a kicsi, sovány, szeretnivaló, törékeny lányt, ezért a fél társaság odavolt érte... éjfélkor meg előadta a műbőgést, és egész hajnalban ezzel volt elfoglalva. :) Izgi, mi?
Kicsit össze is kaptunk, én nem műbőgtem, hanem igazából sírtam egy sort, aztán olyan fél négy körül hazahúztam... ő meg még maradt, és olyan 11 körül (de.) hívott, hogy jönne át akkor... (mert ezt beszéltük meg kompromisszumos megoldásnak... )

köszönöm, ugye milyen cukkancs a tiger? Beleszerettem.. :D először azt hittem, hogy az avatarképemre gondolsz... nem is értettem... :oopsz:

Shanon, nálatok amúgy miket játszanak a mozikban? :-O

Képzeljétek! :) Még tavaly olyan hihetetlenül termékeny voltam, hogy megírtam a VB új fejijét... szóval, szerintem még ma felteszem... :)

Ja, és Shanon... megy neked egy pü mindjárt! :)

csóókancs mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 21:54 
Betűmániákus

Én speciell semmiről se tudok... :roll: nyugiii, nincs nyúúú hódoló... legalábbis nekem... itthon ücsörgök... :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 21:48 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Na várjatok lányok, kihagytok valamiből?? :-( KyKy és szívecske? Csak nem valami új hódoló? Meséljetek nekem is... :oops: :roll:

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:57 
Betűmániákus

Sziasztok!
Tudom, hogy sovány vigasz Aila, de én gondolok ám rátok :wink: Mayára is, és rád is mindenképp. Jaaaj, Avatár? Ne csináljátok! Úgy volt, hogy átmegyünk a tesómmal Szegedre megnézni, de képtelenség átjutni a határon épp ésszel... már megint nagyon nagy a gubanc... most visszautazna az emberkék :-(

Tényleg KyKy, mi volt? :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 20:51 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
KyKy, de édes az a ....hát nem tudom, cica vagy tigris... :oops:, akármi is, nagyon nagyon cuki!! 8-> 8->

Jaj, de jó valakinek Shanci. Akárhogy kevés - amit egyébként teljességgel megértek, nekem is az szokott -, de mégis több, mint nekem. :? Én már holnap szenvedhetek rögtön a tz-mmel... :-(

KyKy, köszi a híreket Mayáról! Jó hallani felőle, még ha csak közvetve is. Maycsikánk, hajrá, nagy nagy kalappal 5-étől! Milyen vizsgái vannak egy bölcsésznek? :-P

Jaj, én is úgy szeretném megnézni az Avatárt már!! 8-> 8-> 8-> Én is csak jót hallottam róla! Meg hát a James Cameron név garantálja a sikert már önmagában is! :wink:

Szegény KyKy... :-( Hol voltál egyébként? Házibuli? Szórakozóhely?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 15:27 
Könyvmoly

Sziasztok, és BÚÉK! :)

Jól vagyok, köszönöm az aggodalmat, Aila, csak nem nagyon voltam gépközelben, ha meg igen, akkor meg nem fórumoközelben... meg hát... mindegy.

A szilveszterem pocsék volt... :-S Végigbőgtem, még szarul is voltam - nem a piától, hanem a női problémák miatt -, így olyan 4 körül már hál' istennek itthon csucsuztam.
Másnap - pénteken - meg itt maradt a Nóri, és elmentünk megnézni az Avatárt... (L) Fú, gyerekek... mikor azt mondták, hogy ez a film jobb, mint a New Moon (egy szintén hatalmas newmoonrajongó állította ezt), kételkedtem a szavában. Meg úgy ámblokk mindenkiében. Bárkivel beszéltem - Még Maycsival is, aki volt olyan kistüdér, hogy felhívott engem :x megnyugtatok mindenkit, hogy tök jól van, csak épp el van havazódva tanulnivaló felett, mert már 5-én vizsgái lesznek... -, mindenki csak istenítette a filmet. Márpedig vagy 10-15 helyről hallottam az infókat. :) Aztán el akartunk menni 3D-sbe, mondván, hogyha már mozi, akkor 3D, de nem volt hely, csak nagyon elől, vagy nagyon a szélén... és ugyebár egyik helyről sem jó nézni a filmet, nemhogy 3D-t. Egy szó mint száz, maradtunk a a Corvinnál, és a sima filmnél, de még így is hatalmas, és még annál is nagyobb élmény volt. Csodás volt, minden perce tökéletes, és... á, ezt nem lehet szavakkal kifejezni! Cameron hatalmasat alkotott, és most jelenleg Avatár-lázban égek minden kis idegszálammal... :) Szóval, ezért tüntem el... :)

És holnap meg már munka... szörnyű, és olyan lehangoló... hogyan fogom én ezt bírni? :( Shanon, írok neked egy pü-t, sejtheted, miről lesz benne szó! ;)

Nara, te pedig nyugodtan vitázz velem, engem nem zavar, ha annyira biztos vagy a dolgodban, meg abban, hogy meg tudsz győzni, akkor hajrá! Bizonyítsd be, hogy a karácsony és a szilveszter milyen sz@r ünnep! :)

Aila szavaival nagyrészben egyetértek. Bizony, hogy erről szól az ünnep, de csak azoknál, akik ilyet csinálnak maguknak.
Én is megtapasztaltam már ezt, ha hiszitek, ha nem, tudom, milyen érzés, ha végigordítják veled az ünnepeket, mert ingerültek, de azóta már ebből is tanultam. Mindenkinek olyan lesz az ünnep, amilyet akar! Mint a szerelemnél. Ugyanaz az elv vontakozik mindkettőre. Ha nem mész bele a vitába, hiába is dühös a szülőd, nem hagyod magad felhúzni, segítőkész vagy, ugrasz, ha kérnek valamit, nem provokálod ki a balhét, akkor nem lesz mindenki idegbeteg. Nálam működik, pedig aztán én köztudottan balhékereső vagyok. Érdekes módon, idén se veszekedés, se sértődés, se duzzogás nem volt. Próbáltam kedves lenni.
Karácsony másnapján hozzánk sereglett a fél rokonség, a kis, pici házunkba vagy 20-an voltunk, köztük is egy csomó gyerek, én meg még rá tettem pár lapáttal, mert átinvitáltam barátnőimet, de mégis kibírtuk, kellemes hangulatban. Egész végig, szinte folyamatosan anya mellett sündörögtem, hogy miben segíthetek.

De mindegy. A lényeg, hogyha mindenki így fogná fel ezt a dolgot, akkor hova tartana a világ? Akkor ezek szerint minden ünnep felesleges, mert "már másról szól?" :) Nem hiszem...

Na, de tényleg befejezem, megyek is, profilkinézetet változtatni... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 14:32 
Betűmániákus

Óóóó, szia Aila! :)
Hát, együttérzek veled, hidd el, deee... nekem a jövőhét még szabad :-Ą Viszont, hogy megnyugtassalak, nekem se lesz fenékig tejfel, mert tele vagyok leckével, átírni valóval meg ilyenekkel. De így jár az, aki az utolsó pillanatokra hagyja a dolgait. Nem, egy hét soknak hangzik, de nem az... igaz, már elkezdtem átírni az egyik tantárgyat, deee... még át kell néznem a gyakorlatfüzeteket, mert azokat osztályozzák... :-(
Szóval ennyi.

De örülök, hogy egy kicsit sikerült föllégezned... :lol:
Ja, nálunk is most esik... :? vagyis már nem, de tegnap annyi leesett :shock: Jókor.

Myaaaa, tavaly óta semmi... KyKy, rólad se ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 14:14 
Fanficbúvár

Én itt vagyok Shanon, csak nem volt mondanivalóm... :? Gyászolom a szünetem utolsó napját :cry: Eddig próbáltam kiélvezni és kiszipolyozni az utolsó perceit, de most eljött az az idő, hogy újra elővegyem a tankönyveket és tanulni kezdjek. Hiába, a tanárok nem változnak, irodalomból nagy tz-vel kezdjük az új évet szalagavató ide vagy oda (ja és közben még felsődíszítésemnek is el kellene készülnie hétvégéig... hajjaj). Úgyhogy várnak a Nyugatosok, és akármennyire is szeretem ezt a tantárgyat, a verseket és a regényeket, novellákat és akármennyire könnyebben megy ezt tanulgatni, mint bármelyik más tárgyat, most mégis nagyon nehezemre esik rászánni magam, hogy leüljek és nekikezdjek... :? Nem túl sok olyan gondot csináltam a szünetben, ami segítené az érettségimet, vagyis semmi olyat, amit önszorgalomból tettem volna, csak a kötelező házikat. De az egyetlen dolog, ami vigasztal, hogy ez volt az utolsó hosszabb olyan szünet, ami még elég távol van májustól és azt akkor már pihenésre használtam ki. És olvasásra!!! 8-> :x Már úgy hiányoztak a drága könyveim... :-( Ja igen, és mindenkinek bepótoltam a lemaradásomat, ugye KyKy? Hogy írnom nem sikerült annyit, amennyit gondoltam, az sem bánt, mert így is több volt az a néhány sor, mint amit az utóbbi idők néhány hetében összesen sikerült összehoznom. Szóval mondhatom, hogy teljes sikerrel zárhatom le a szünetet, de mégis "fáj az elválás". :wink:
Nem is gondoltam, hogy ennyire hiányzott a saját kis világom, ahová most végre visszaköltözhettem, ha csak egy kis időre is, de most hogy megint vissza kell térni a valóság szürkeségébe, elég rossz érzés.
Na mindegy, az idő úgysem áll meg és szürke sem lesz a jövő hetem, ebben biztos vagyok, inkább fehér és habos (és most nem a hóra gondolok, ami közben újra lehullott :wink: ).

Ehhez mit szóltok?? :? Szünetben, mikor ráértünk volna a szánkózni, hógolyózni vagy andalogni a hóesésben, egy szem hó nem esett le. De ahogy vége a pihenésünknek, megint itt van, hogy szomorítsa a szívünket. :(

Vagy Shanci, te hogy állsz ehhez a szünetvégi állapothoz? És te Nara?

A többieket azért nem kérdezem, mert egyrészt eltüntetek (esetleg ilyen hosszú volt a szilveszter? :wink: KyKy, remélem azért jól vag, jelentkezz majd, hogy ne kelljen aggódnunk érted; Maya, te pedig remélem, sikerrel utolérted már magad), másrészt mert nektek nem olyan értelemben volt szünet, mint nekünk. Tudom, KyKy, neked dolgoznod is kellett. :-(

Nara, akkor neked is jól sikerült az óév búcsúztatása, jó az barátnőkkel is! :-D És mi lett a nagy fogadalom, ha nem titkos? :wink:

Na lányok, megyek, várnak a holt költők... :-< 8-|

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 9:50 
Betűmániákus

Szép reggelt Lányok! :mrgreen:
Hol vannak a többiek?? És ti? Ne játsszuk már ugyanazt, mint tavaly... :-S
Öööö, próbálom betartani a fogadalmakat... már ha nevezhetem úgy őket. :roll:
Nara: xDD :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 13:55 
Írópalánta

Nekem is jó volt a szilveszter. Sokat röhögtünk, buli nagyon nem volt, de tettünk fogadalmat, pontosabban bnőm akarta megfogadni, hogy lemond végre a reménytelen szerelméről, és kitalálta, hogy akkor már mind3an találjuk ki vmit úgyhogy jobb híján én is tettem fogadalmat, pedig nem szoktam.
Tudjátok inkább időponttól függetlenül elhatározok vmit aztán megpróbálom betartani :D
Viszont azért volt egy-két poén. Mert magammal vittem egy öngyújót, hogy meg tudjuk gyújtani a tüzijátékot, amit vittem. De aztán bent meg gyertyát gyújtottunk és benőtt bnőm anyukája és hallottam, hogy rólam beszélnek, erre megkérdeztem, hogy mi az. Anyja: "Csak azt kérdeztem meg, hogy dohányzol-e?"
XD :D Pedig nem. Már így is elég szar a hangom, nem akarom még tönkretenni a hangszálaimat a cigivel is :)

Na puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 19:56 
Fanficbúvár

Jesszus, na most fogok elsüllyedni szégyenemben... :oops: :oops: :oops:
Tom Felton és én nem ismertem meg. Erre nincs mentség, pedig régen hogy rajongtam érte, mikor elkezdődtek a HP-filmek. 8->
Most már ez elmúlt, vannak más örök kedvencek, de ő is cuki, ezt fenntartom továbbra is. :wink:

Igen, igen, az "önmagad leszel" dologra emlékszem és a felejtsünk el néhány betűt az ABC-ből-re is. Szép tervek, de nem éppen könnyűek. Sok erőt hozzájuk! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 19:32 
Betűmániákus

Hát én is olyan voltam egész nap, mint akit fejbe vágtak... :? Pedig nem is ittam, csak üdítőt... :lol:
Óóó, ő kérlek az avataromon, Tom Felton személyesen... vagyis a mosolya... Imádom a "gyereket".
Örülök, hogy jó volt a buli. :) és annak is, hogy jobban vagy már.

Nos, és a többi?? ;;)

Szerk: óóó, a fogadalmak!

Nos, először is... amiről már szó volt... tehát ez a "önmagam leszek és kész" dolog, amit néhány oldallal ezelőtt részleteztem is :oops:
aztán... máshogy fogok a dolgokhoz állni, valamint véglegesen kitörlöm a következő neveket mindenhonnan: Deszkás, Csabika... :roll: Eleget traccsoltunk róluk a múlt éveben... idén pedig részemről most volt szó róluk először és utoljára.
több időt töltök a barátaimmal és megpróbálom őket kiengesztelni a nyú jear miatt... ha kicsit jobban vigyázok, nem fázok meg, mehetek bulizni, és most nem lennének rám pipák... de ennek így kellett lenni

óóóó, és bepasizok valamikor... :oops:

ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 19:24 
Fanficbúvár

Shanci, ki van a képeden?? :oops: Ciki, nem ciki, de nem ismerem fel... :oops: :oops: Valami új szívtipró? :wink:

Örülök, hogy jobban vagy! :-) És mik lettek a pontos fogadalmak?

Az én bulim jól sikerült, volt benne minden, ami kell. Meg néhány olyan is, ami nem. De hát nem akarhat az ember mindent egyszerre, nem? :wink: A végére eléggé rosszul lettem olyan hajnali 4 körül, mikor hazaindultunk, meg még reggel is, de ma az egésznapos pihi jót tett. De hát ez van, aki nincs megedződve a bulikban. :oops:
Ma egész nap amúgy nem tudtam mit kezdeni magammal, mindenhez túl fáradt vagyok, de aludni már nem akarok. Meg olyan semmihez sincs kedvem hangulatom van. De egyébként jó volt tényleg! :-D

Továbbadom a labdát, KyKy, Nara, melyikötök folytatja? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 18:23 
Betűmániákus

Átaludtam. :-S
De utána fogadalmat tettem magamnak néhány dologgal kapcsolatban... :roll:

Öööö, Aila, Drága vagy! Köszönöm kérdésed, haladok a gyógyulással. Most már kapok levegőt is. :wink:

És kinek hogy telt a naaagy buli? :D Várom az élménybeszámolókat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 18:20 
Fanficbúvár

Oké, csajok, akkor szerintem is inkább most takarjuk le egy nagy fehér takaróval ezt a témát, csomagoljuk össze és bobjuk be a szekrény aljába. Ott fog csücsülni egészen addig, amíg majd egyszer mégis meg akarjuk beszélni. Ez a büntetése, amiért nézeteltéréseket akart szítani közöttünk. :wink:
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy mindenki elmondta a véleményét, néhányaknak hasonló volt, másoknak eltérő, de legalább egy dolgot leszűrhettünk: mindannyiunknak szilárd és eltántoríthatatlan véleménye van a dolgokról és ez szerintem jó, mert ezek szerint nem arra hajolgatunk, amerre a szél visz. ;)

Kinek hogy telt a szilveszter? KyKy, Nara, jó volt a buli? Emlékezetes vagy éppen keresgélni kell azokat az emlékeket??:-P

Shanon, jobban vagy már? :?

Remélem, mindenki kívánt az óév halálakor! 8->

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 17:52 
Írópalánta

Helló!

Najó KyKy, erre most nem reagálok. ... szépen, udvariasan visszafogom magam, mert nem akarok balhét veletek :)

A karácsonyt egyébként szeretem, bár eddig az összes karácsonyom olyan volt, mint amit Alia mond.

B.Ú.É.K mindenkinek :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 13:45 
Betűmániákus

Sziaaa!

A karácsony már rég másról szól, mint amiről valójában kellene... Nos, hagyjuk inkább!

Jó szórakozást és: B.U.É.K. <:-P <:-P <:-P <:-P >:D< >:D< >:D< :-* :-*
Fogadalom? Idén lesz, de ezt már kitárgyaltuk! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 13:44 
Könyvmoly

... tunék vitatkozni, de akkor te lennél ma a hatodik... elegem van. nekem is van egy véleményem, nektek is, legyen elég ennyi. :)

én nem szoktam fogadkozni, mert amit évközben teszek, sem tartom be... xD magamtól nekem ez nem megy, kell hozzá a háttérmegerősítés, ami meg nem sokszor van, főleg, ha azt se tudják, h ígéretet tettem valamire :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 13:33 
Fanficbúvár

Jaj, lánykáim, nehogy összevesszetek itt nekem! :wink:

Én a magam részéről szeretem az ünnepeket, mert azok is a hagyományok körébe tartoznak, azokban meg szerintem van valami különleges, olyasmi, amit nem mi választunk, egyszerűen csak van és jó és kész. :-D

Viszont sajnos én nem azt vettem észre az utóbbi években, hogy karácsonykor az emberek megnyugodnának és jobban szeretnék egymást, mint máskor. Talán néhány röpke pillanatra igen, de az egész karácsonyi rohanás, túlvállalás és készülés elrontja az egészet. Tudom, KyKy, ez most talán furcsán hangozhat, én is felvont szemöldökkel néztem még néhány hónapja az egyik tanáromra, aki azt ecsetelte, hogy mennyire nem szereti a karácsonyt, mert akkor összejön a nagycsalád, a plafonig érnek az indulatok és csak veszekedés lesz belőle. Nem értettem, mit beszél, de most már sajnos értem... :?
Addig úgyse érti meg az ember, míg át nem éli személyesen. Nálunk is karácsony előtt két nappal olyan veszekedés volt, hogy már nem is tudtam mit gondolni. Nem mondom, hogy elrontotta a karácsonyomat, de mégis lett egy fekete folt és nem tudtam teljesen átérezni. És ez csak egy volt a sokból, mert sok kisebb veszekedés volt előtte is, volt amiben én is benne voltam, volt, amit csak kívülről néztem. De egyik sem hasonlított a nagy karácsonyi összeborulásokhoz, ami sajnos csak a filmekben van... :-( Ráadásul most annyi dolgom volt karácsony előtt, hogy mire tényleg hangulatom lett volna hozzá, már vége is volt és most meg mindenki ferdén néz rám, ha karácsonyi dalokat énekelgetek. :-P

Sajnos most olyan világban élünk, ahol nem lehet nyugodtan karácsonyozni, mert olyan hangulatot teremt a világ, hogy az embernek nem az jut eszébe a karácsonyról, hogy de jó lesz, hanem, hogy miből is fizessék ki az ajándékokat és a nagy karácsonyi menüket és hogy mikor lesz idejük bevásárolni vagy megfőzni.
Szóval szerintem alapvetően nem az emberek döntenek úgy jó dolgukban, hogy na holnaptól én nem szeretem a karácsonyt, hanem a közhangulat savanyítja be őket. Persze vannak olyanok is, akik tényleg csak divatból utálkoznak rá, de a többség szerintem nem.
De én ettől még szeretem a karácsonyt, nem azért mondtam, mert nem (ki szeretné, ha már én sem, mikor nekem nem csak karácsony :-P).

A szilveszter más tészta, ott talán kicsit nagyobb nyugi van. Ott tényleg csak bulizni kell, nincs annyi előkészület.
Idén először megyek igazi nagy szilveszteri bulira, úgyhogy ezekről nem tudok még nyilatkozni - majd holnap, ha túlélem :oops: :wink: -, nem vagyok nagy bulizós. De azt gondolom bulizni mindig jó lehet, de még jobb, ha alkalom is van rá. Ahogy a mamám mondta egyszer "Adj nevet a gyereknek és szórakozhatsz!" :-)

Szóval BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek, jobbat, mint az idei volt (bármilyen szempontból) és teljesüljenek az álmaitok. Mert ha karácsonykor lehet kívánni, hát szilveszterkor is! Úgyhogy 00:00-kor tessék vágyakozni a fogadalmak helyett, amiket úgyse tart be senki! :-D

Egyébként ti szoktatok fogadalmakat tenni?

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 11:37 
Betűmániákus

Héééé, én nem vagyok anti-ünnep fan sőőőőt!
Csak perpill nem tudok jó pofát vágni semmihez, amikor itt ülök gyakorlatilag fél füllel... mert nem hallok rendesen a bal fülemre... a bnőim fölcsesződtek rám, anyám meg tegnap egész nap hisztizett. :? Persze, nem akarok én ünnepet rontani és lehangolni a bulizós negyedet, csak... nos a saját tapasztalataim azt a példát mutatják, hogy nekünk sokkal jobban sikerülnek az "esik-puffan" bulik, mint a már hetekkel előtte lebeszélt partik... :roll: Most is, már ehónap elején elkezdtek számolni, hogy ki/mikor/kivel/mennyi zsé/hol... erre nagyjából fele lesz ott a meghívottaknak... Pedig szinte mindenki verte az asztalt, hogy: Ő bizony ott lesz.

A véleményeddel pedig teljesen egyetértek. Nem vagy egyedül.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 december 31 (csütörtök), 13:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 11:26 
Könyvmoly

jaj, lányok... most erre mit mondjak? egész héten azt hallgattam, hogy mindenki mennyire utálja a szilvesztert, mert ezért meg azért... előtte azt hallgattam, hogy ki mennyire utálja a karácsonyt... sosem jó semmi senkinek...

de, ha ti is ennyire rühellitek, akkor ne legyen szünet sem, menjetek még ilyenkor is iskolába... ! bezzeg én egy szóval sem hisztikéztem, holott karácsony előtt, közben, után is melóztam... még ma is.

mindegy, nem veszekedni akarok, csak már abból is divatot csinálnak az emberek, hogy nem szeretnek semmit, meg csak azért is kritizálják az ünnepeket, mondván, hogy akkor milyen különleges emberek lesznek, ha nem szeretik...

én szeretem... mert sajnos, és akárhogyan is adják sokan elő, hogy nem csak karácsonykor kell szeretni, a legtöbb ember a rohanó világában nem ér rá arra, hogy léten-nyomon ajándékokat vásárolgasson - mert ugye mindig jönnek a dumával, hogy miért csak ilyenkor ajándékozzák meg egymást az emberek, holott, lemerem fogadni, hogy az ilyen nagyszájú nem vesz évközben sem semmit! - ilyenkor legalább mindenki meglepi a szeretteit, kis nyugi lesz, hiszen ha nem is több hetet, napot kapnak szünetként, mint egy iskolás, de legalább pár napot. pihennek, és ez az egész még hangulatos is lesz egy szép, feldíszített fenyőfától, a karácsonyi zenéktől, illatoktól, filmektől, mindentől.

a szilveszter meg igenis szép és jó ünnep! nem kell feltétlenül boldognak lennünk, és a nap a huszonnégy órában vigyorogni, én pl. két éve sírtam... féltem belépni az újévbe, de mégis jól éreztem magam. a szilveszter arról szól, hogy az ember elmehet, jól érezheti magát, és nem kell attól tartania, hogy marhára nem tudja kipihenni magát, mert másnap meló vagy suli, hanem addig pihenhet, ameddig jól esik. és ráadásként még izgalmassá is teszik a bulit azzal, hogy egy fontos eseményt iktatnak be éjfélkor... belépünk egy következő évbe. és, ezt miért ne lehetne megünnepelni? miért zavar ez bárkit? hogyan lehetne ezt mondjuk június közepén megünepelni? könyörgöm! annyira rövid az életünk, és ha nem is döglik ki a világ 2012-ben, ki tudja, hogy előtte nem fog-e, vagy utána hamarosan? anyira rohamosan romlik a világ, addig legalább élvezzük ki a napokat, éveket... :/

mindegy, nem hiszem, hogy egy anti-karácsony/szilveszter fant meg tudok győzni, mert ő begyöpösödve akkor is azt vallja, hogy e két ünnep f@szság, csak azért mert valamelyik idióta kitalálta... ennyi.

ne haragudjatok a kifakadásomért, de az a bizonyos pohár most kicsit kiömlött... nem akartam, de nem hagy nyugodni ez az életszemlélet, ráadásként ti még fiatalok is vagytok, nem pedig egy mindent megélt, 70 és a halál közötti ember ... :( mindegy

megyek, hátha elengednek minket délben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 10:46 
Betűmániákus

Szia Nara!
Vár egy kritika by: me. Kukkold meg, ha lesz rá időd! ;)
Nagyon jól hangzik ez a csajos est. :D Jó szórakozást! És egyet is értek... nem értem ezeket a nagy fölhajtásokat... Ott van még emellett az egy nap mellett másik 354 nap a bulizásra... :roll: De jól van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 10:24 
Írópalánta

Sziasztok!

Előre is B.Ú.É.K! <:-P Én sem vok a hivatalos pizsi híve, úgyh nálam is póló+kisgatya a páros :) Bár ünnepekkor én olyn rendetlen vok, főleg szilveszterkor, hogy ált. ruhástul bezuhanok az ágyba é alszom :D De karácsonykor is előadtam már ezt :D

Én bnőmhöz megyek, asszem hárman leszünk aztán tartunk vmi csajbulit XD Bár én, hogy őszinte legyek, utálom a szilvesztert... Mármint nem tartom ünnepnek. Mert máskor is lehet jókedve az embernek és én is imádok bulizni meg minden, de ilyenkor vidámnak KELL lenned és ezért nekem csak azért is mindig szar a kedvem :( De remélem idén jobb lesz :D

Gyógyulj meg Shanon >:D<

Feltöltöttem a kövi fejezetet :D végre rászántam magam én lustaság ^^"

Pusszancs mindenkinek :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 9:20 
Betűmániákus

shanon widow írta:
Sziasztok Lányok!

:-S :-S :-S

Beteg vagyok! :(( :(( :((

Reggel még semmi bajom se volt, most meg... Úgy begörcsölt a hasam, meg úgy fáj a bal fülem, hogy nem is találok rá szavakat... Azért még élek, bár... alig. :roll: Szörnyű. Lemondtam az újévezést, meg is haragudtak rám rendesen, de nem tehetek semmit... Xarul vagyok és kész. :?

Pizsama? Egyértelműen a legkényelmesebb viselet, amit el lehet képzelni... Póló - ami 2x akkora, mint én, valamint férfigatya... próbáltátok már? Szerintem baromi kényelmes viselet... :oops: :oops: :oops: *lebukott*

Tenisz? Federer és Venus és Serena... ők az örök kedvencek számomra :)

Szia KyKym!
Fölhívnám a figyelmed ama néhány fönti sorra.
De, csak, hogy tisztázzuk: Sehova. :-(
Pocsékul vagyok fizikailag...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 8:12 
Könyvmoly

Shanci! :D Milyen Malfoy képed van neked? :-P

a pizsim nekem abból szokott állni, hogy egy hosszú pólót fölkapok, alá meg egy bugyingót. :-P mondjuk kaptam egy pizsit idén, kis cuki rózsaszín, hosszú újjú, meg hosszúnadrágos, azt mondjuk néha hordom... xD

no, leányzók! ma van az év uccsó napja, használjátok ki! :D

ki, hova megy este bulizni? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 21:29 
Betűmániákus

Ailám, tavasszal meglátod, hogy MINDENT fordítva csinálok és bonyolultan... :-S Én ilyen zizi vagyok... És fogalmam sincs, hol és mikor történt... csak azt, hogy nagyon fáj. :-(

Igen. Federer... :lol: Imádom nézni, ahogy játszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 18:20 
Fanficbúvár

Jaj, szegény... :-( :-(
Hol fáztál meg? Mit csináltál?
Pedig most nincs is annyira hideg, kibírtad a -20 fokot, +3 fokban meg (ami ezek után teljesen baráti - sose gondoltam, hogy ezért egyszer még hálát fogok adni :wink: ) megbetegszel? :-( Szegénykém...

Persze, hogy próbáltam azt a ruhapárosítást, szerintem mindenki! :lol:

A fű kormányzója a favoritod? Hmm... :-/ :-? Na, jó nem mondok semmit, Federer tényleg nagyon jó, csak nehezen felejtem el azt az ominózus mérkőzést, mikor egyszer Wimbledonban (mikor végre Nadalnak lett volna esélye átvenni az ottani címét is) a drága salakkirályom sérült volt és szenvedősen kellett játszania... :-( Úgy sajnáltam.. :-( Pedig úgy szeretem látni, mikor nyer! :-D Igazi spanyolos őszinte örömködés! 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 17:38 
Betűmániákus

Sziasztok Lányok!

:-S :-S :-S

Beteg vagyok! :(( :(( :((

Reggel még semmi bajom se volt, most meg... Úgy begörcsölt a hasam, meg úgy fáj a bal fülem, hogy nem is találok rá szavakat... Azért még élek, bár... alig. :roll: Szörnyű. Lemondtam az újévezést, meg is haragudtak rám rendesen, de nem tehetek semmit... Xarul vagyok és kész. :?

Pizsama? Egyértelműen a legkényelmesebb viselet, amit el lehet képzelni... Póló - ami 2x akkora, mint én, valamint férfigatya... próbáltátok már? Szerintem baromi kényelmes viselet... :oops: :oops: :oops: *lebukott*

Tenisz? Federer és Venus és Serena... ők az örök kedvencek számomra :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 17:30 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-)

Köszönöm KyKy, a postáskodást, Shanonnal egyszerűen nem szereti egymást a baglyunk, más magyarázatot nem tudok... :?
Örülök, lányok, hogy tetszettek, nagyon aranyosak vagytok!! :oops: Ugye, én is úgy örültem, mert annyira szépet kaptam, már kinn is van a falon, ott csücsül és minden nap nézegetem... 8-> 8->

Pizsamában?? Hát persze!! :lol: Ha nem megyek sehova, én is abban szoktam egész nap flangálni, sőt néha még, ha jön hozzánk valaki, akkor is (persze nem a szőke hercegre gondolok, de ha szüleim ismerősei betoppannak akkor néha lusta vagyok... :oops: ). Igen mondjuk, hogy nálam a pizsama melegítőgatyát/boxert és pólót/toppot/pulcsit (évszakfüggő, gondoltátok volna?XD) jelent, úgyhogy abban végülis nem érzem magam rosszul. A legkényelmesebb viseletei! :oops: :-D Nem direkt vannak egyébként ezek, de az összes kedvenc gyerekkori pizsimet kinőttem (pl. a nagy favorit dínósat, amit még akkor is hordtam, mikor már rég térdig ért a hosszúnadrág, de aztán anya csak eltüntette, hogy most már ne... :cry: :cry: ) és újakat nem vagyok hajlandó elviselni helyettük. Nem vagyok egyszerű, tudom... :oops:

Shanci, tenisz?? :lol: És kinek szurkolsz?? Vigyázz, következményei lesznek a válaszodnak! :-P

Nara, köszönöm a képeket, elsőre is megkaptam, de inkább többször, mint egyszer sem, nem? :wink: Nagyon aranyos, szimpi lány vagy (de hát ezt már tudtuk :-) ), jó volt látni a kinézetedet! Köszönöm szépen a bizalmat! :-)

KyKy, képzeld, ma délelőtt a buszmegállóban álldogálva BZ karácsonyi duettet hallgattam és a Hóember jött és majdnem sírva fakadtam... :cry: Annyira szép-szomorú az a szám, olyan szívfájdítóan szép! Nagyon szeretem az ilyeneket! 8->
Most pedig épp MÁZS új cd-je megy, ami hasonlóan nagyon jól el van találva! :-D

Na megyek írogatni, most végre van egy kis időm!!!De jó, de jó!!! :lol:

Pusszancs lánykák!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 15:10 
Betűmániákus

Sziaaa!
Én, nos... hm. Nekem tetszik, meg minden, dee... hogy ne kapj több ilyen kritxet, javítgasd át a neveket, ha lesz időd. Hogy kerek legyen :) Persze nem muszáj, csak így etikusabb lenne.

Hjajj, most bétáztam, és már el is küldtem, most pedig megyek gammázni, egy már lebétázott fejit ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 14:42 
Könyvmoly

szip-szip... nem tetszett a névváltoztatásom az egyik kedvenc olvasómnak... hüp-hüp :(( nem baj. engem dühített, és állandóan Bellára (twájlájt bellára) asszociáltam... :( :/

gondolom, most már elfogyasztottad a túró rudolfot... :) a nézegetés még mindig tart? :D

na, megyek vissza írni a kövi fejezetet! :D

amúgy láttam, hogy írtál már hozzá, köszönöm! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 11:29 
Betűmániákus

Sziaaa!
Örülök, hogy felengedték, de én már olvastam... :oops: Nyomot meg hagytam is :-)

Na, jó munkát Drága!
Én most túrórudizom, meg teniszt nézek... meg úgy ide-ide pillantgatok... ezúttal már fölöltözve. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 11:20 
Könyvmoly

ugye, h azok? :) szerintem is.

jaj, képzeljétek! felengedték ma a fejimet, és olyan kedves lány volt... :-O Asha... ú, én nem vagyok ehhez hozzá szokva, tök jól esett! :) még a kéretlen kritikáimat is kitörölte... :oops: :x

pisziben lenni? imádok... anno, ha szünet volt, egész héten képes voltam abban flangálni... xD

na, de megyek melózgatni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 10:04 
Betűmániákus

Sziasztok, jó reggelt! :)

KyKy, köszönöm, most megkaptam 8-> :D Nem tudom, mi lehet a baj :? És jaaaj, nagyon gyönyörűek... :-O Én nem tudok rajzolni... :( De ezek mesések. :x

Na, léptem mert már illene fölöltözni... :-S Én imádok pizsamában lenni... ti?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 9:25 
Könyvmoly

hááájsztok! :D

ó, Shanci, köszönöm a véleményedet! :D Meglepődtél? :oops: jaaj, remélem, hogy felengedik a fejezetemet, mert még nem írtak vissza semmit... :( hm... túl hibás biztos. :-S

Aila, megkaptam a képeket, de megnézni nem tudtam őket... xD szóval, most mindjárt megint letöltögetem, és elküldöm Shancinknak! :)

Csók a családnak! :-*

ui: véltoztatni kéne az avataron... :-S már nincsen kari... :((

ui.2.: elküldtem a képeket, külön-külön, mert egyben nem engedte, remélem, megérkezett... ennél többet már nem tudok tenni az ügy érdekében... :( amúgy Aila, a képek nagyon szépek, amit te kaptál, az szenzációs, de amit adtál se kutya! :) nagyon ügyesek vagytok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 18:36 
Betűmániákus

Sziasztooook!

Jaaaj, hulla vagyok. (:| De olvasni van erőm, nyugi :D
Mindjárt megyek is és nézelődöm... Ha van kérdés válaszolok, de most totál be vagyok zsongva a frissektől *tenyérdörzsi*

Csók a családnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 17:01 
Írópalánta

Sziasztok!

Bocsesz, nincs nagyon erőm most visszaolvasni, mert még írni is akartam ma... (végre megjött az ihletem! :D ) csak felugrottam, hogy életjelet adjak magamról :D

Igen ;) megkapta az jaándékom :D NAGYON-NAGYON JÓ LETT! :D:D:D:D
tökre örülök neki :)

Alia, elkültem a képeket ;)

pusszantok minenkit :)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 13:56 
Fanficbúvár

Hát Shanon, erre a címedre is visszadobta, úgyhogy nem tudom... A néhány sort leírom neked pü-ben, a képeket meg KyKynek, hátha ő el tudja küldeni neked.

KyKy, egyébként rajzokról van szó... :oops: Az egyiket én adtam, a másikat én kaptam, a harmadik meg egy plakát. De elküldöm neked is szívesen. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 11:41 
Könyvmoly

puszillak Shanci!!! :D :-* Jó keresztanyuzást! :)

akkor te majd csak később tudod meg, de ficblogom nem lévén, itt írom le, hogy feltettem a VB új, 12. fejijét, a neked szánt meglepivel együtt. :)

remélem, örülni fogsz neki! és nem kérek reklamációt! :-P

na, akkor pusszantok mindenkit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 9:26 
Betűmániákus

Halihó!

Óóóó, sajnálom. :-(
DE csekkold meg a meris adatlapom, ott vannak a mélcimeim... Próbáld meg ide küldeni: shanonwidow@citromail.hu Hát erre sikerül. ;)

Én ma megyek vásárolni Szegedre a bkeresztanyámmal. Tehát 10-30tól nem leszek.

Legyetek jóóóók. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 8:25 
Könyvmoly

:D Ailana! Én is kíváncsi vagyok a képekre - noha lemaradtam, hogy milyen képekről is van szó -, küldd el nekem, én meg továbbítom Shanonnak. Hátha nekem sikerül. :)

Szerintem mindenképpen menjél el a buliba, örülj neki, hogy te egyáltalán mehetsz valahova... :(

A filmet végül nem néztük meg, mert a 17:15-ös előadásra 17-re értünk fel a Westend tetejére, és rengetegen voltak... nagyon-nagyon sokan... :( Mindegy, engem igazán, moziban úgyis az avatar érdekelne, így legalább nem költöttem el fölöslegesen pénzt. :) Szombaton meg megyünk 3D-s Avatart nézni. :)

Na, most viszont Üstöt skubizok, el akarom olvasgatni az ajándékokat, mert tegnap nem volt időm... :oops: :( ... de most van! :D

Pussz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 23:36 
Fanficbúvár

Ja, hogy ez ilyen egyszerű?:P Akkor már megyek is és megpróbálom neked feltenni a képeket, Shanon. :-)
És majd kukkants be a ficblogomba, lesz neked is egy meglepetésem. :wink: Remélem tetszeni fog, bár nem új történet, de azért szeretettel mutatom meg nektek is és nagyon kíváncsi vagyok, mit fogtok szólni hozzá! :oops:

KyKy, köszi szépen, majd lehet, hogy én is nézegetem a youtube-n, hátha ráakadok. Erről jut eszembe, ismeri valaki a Home and away című sorozatot esetleg? :-P
Tényleg KyKy, milyen volt a film? :-D

Szóval menjek? Hát jó, én is arrafelé hajlottam, meg hát egyszer élünk, nem? :-D

Szép álmokat nektek!

Ailana

Jaj, Shanon, nem értem én ezt! :? Elküldtem még egyszer, de most is hibát írt ki. Ráadásul eddig is az oliviás méledre küldtem, az van az adatlapodot is. Vagy nem arra kéne? Én már nem értem.:/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 22:53 
Betűmániákus

Sziasztok!
Aila, az adatlapomon megtalálod az elérhetőségeimet :wink: És naná hogy menj a barátnőddel. Ez nem kérdés...
KyKy, neked tetszett a rajzfilm? :roll:

Nos, jó éjszakát nektek Drágák! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 21:21 
Könyvmoly

:)
Gratulálok, Nara, az elsők között megleshetted az ajándékodat! :) Még elolvasni nem volt időm, de holnap mindenképpen sort kerítek rá, és szerintem kommentelem is. :) Tetszett neked? :)

Aila, megnézem a ficblogodat, és - ha sejtésem beigazolódik - holnap elolvasom az új fejit, de ma már nincs időm... :( amúgy épp most tárgyalunk msn-en is. :-P :)

Kirázott a hideg? :D Engem is. Hát, nem tudom neked megmondani, hogy fent van-e youtube-n ez a vidi az extrákból, de ha lesz kis időm, akkor keresgélek neked. Max majd egyszer összefutunk, és akkor megmutatom a dvd-mről. :) Tényleg nagyon jók az extrák. :)

na, de mára jó éjszakát rebegek minden erre kószáló fórumozónak. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 20:24 
A Legnagyobb Fandomvadász

Ailana, légyszi legközelebb figyelj, hogy ne postolj egymás után háromszor. tudom, hogy sok idő telt el a hsz-eid között, de ha valaki jön, majd úgyis beír :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 20:20 
Fanficbúvár

Sehol senki?? :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra