Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 0:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 19:05 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
KyKy, bekukkanthatsz a ficblogba, feltettem a folytatást (most már ténylegesen :wink: )! :-)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 18:58 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Shanon, légyszi akkor írd le még egyszer nekem a másik címedet, mert nem tudom, hol írtad le és nem akarok visszakeresni... :oops:

KyKy, a hideg is kirázott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Valóravált álom lehet akkor az a hely!!!!!!! :-D :-D 8-> 8-> 8->
Hogy keressek rá videóra?? Azonnal felvettem a bakancslistámra!!! :x :x :x

Hercegnő és a béka? Barátnőmék pont most nézték néhány napja, de azt mondták, nem az igazi. Aranyos volt meg minden, de nem az igazi, nem egészen erre számítottak. De azért várom a megerősítő vagy ellenvéleményt tőled is! :wink:
Megy neked is a pü!

Segítsetek, elmenjek szórakozóhelyre szilveszterkor barátnőimmel? Tanácstalan vagyok...:? :oops:

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 16:35 
Betűmániákus

Szia!
Jó mesézést. Szerintem jó lehet, én is megnézném. :lol:
Ailaaa, nem kaptam semmit! :(( :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 15:40 
Könyvmoly

Jaaj, én is kérek pü-t! :D Konkrétabban én is kíváncsi vagyok. :D

A kisfilm végefelé könnyeztem meg, mikor visszament a régi házába, ahonnan indult az egész, és mit ad isten? Az ott lakó - aki a forgatás idejére elhúzott hazulról - könyvespolcán ott virítottak a Hp-kötetek. :) Aztán JKR meghatódott... úgy mindenen. És meg is értem.

A kalandpark, gyerekek, szenzációsan frenetikus! :) Megépítik Roxmortsot, felette egy hegyen Roxforttal. Zseniális lesz. Az összes boltot, ami van Roxmortsban - Szárnyas Vadkan, Három Seprű, Zbronkó csodabazárja (ennek a nevében nem vagyok biztos), Mézesfalás, stb. -, akkor lesznek olyan vasútak építve, aminek az elején Hippogriff lesz, mintha azzal repülnénk, meg volt még egy vasút, az elején olyan élőlénnel, ami a könyvekben ugyancsak repül, de szégyenszemre nem jut eszembe a neve :oops:... pedig állítólag az a jobb. xD Mindegy.
És ott lesz mindezek felett Roxfort. :x Olyan lesz, mint a filmekben. Több tanterem - pl. bájital tanterem - meg lesz csinálva. Nagyon-nagyn jó lesz, feledhetetlen élmény - nem csak - egy hp-fanatikusnak. Bővebben lehet olvasni itt-ott még róla, meg a videót is érdemes meglesni. ;)

Végül: nem tudok neked ajánlást. Én csak olyan ficeket olvasok, amik a 4 könyv után játszódnak, és főként egyért rajongok, de úgy, mint talán semmiért... :x Amit majd neked is muszáj lesz elolvasnod, ha eljő az idő. :) Már a 37 éves kolléganőm is azt olvassa, és tiszta Jacob-fanok vagyunk. :)

Képzeljétek, ma megyek ingyen moziba. :D Meghívott barinőm, és az Avatar helyett - mivel azt csak későn játszák, nekem meg holnap korán kelés van a meló miatt - A hercegnő és a béka-t nézzük meg. :) Kíváncsi leszek, milyen lesz. Igazából a Derült égből Szerelem jobban vonzott, de azt meg nem találta meg barátnőm... szóval, marad ez. De sebaj! :)

Na, de most már készülődöm, mert lassan go-go-gozhatom! :D

Pussza mindenkinek! :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 14:39 
Betűmániákus

Egyet se. :-S
Próbáld meg a másik címemet. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 14:16 
Fanficbúvár

KyKy, nem tudok szabadulni a feeling alól, kérek ajánlásnak néhány ficet, ami az első 3 könyv alapján íródott. Bármilyen eltérés lehet, csak spoiler ne. :wink: Köszi! 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 14:10 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Ailana írta:
Shanon, ment a $alien ! :wink: Sok sikert a silabizáláshoz! :-)

Silabizálás?? Nem volt rá szükség. :D
Ami viszont aggaszt, hogy hülyül a rendszer... mármint a méles. :roll:

Egy e-mailt se kaptál? Mert elvileg kettőben elküldtem 2 képet, a 3.-at még nem sikerült, de még próbálkozom. Egyet se kaptál??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 13:03 
Betűmániákus

Ailana írta:

Silabizálás?? Nem volt rá szükség. :D
Ami viszont aggaszt, hogy hülyül a rendszer... mármint a méles. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 12:43 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 12:22 
Betűmániákus

Ailana írta:
Igen, azt én is tudom, hogy kávéházakban írta meg ilyenek, az már rögtön akkor olvastam, mikor az első könyvek kijöttek. Szerencséje volt, tőle nem sajnálom! :-)

Bezony. Én azt becsülöm benne, hogy az maradt, aki volt, nem úgy, mint a legtöbb sztár. Némelyik frász kap attól, ha kétszer kell felvennie ugyanazt a ruhát... Rowling meg tojik a trendre, és totál úgy viselkedik, mint háziasszony, családanya... mert az is. És nagyon tisztelem őt. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 12:17 
Fanficbúvár

Igen, azt én is tudom, hogy kávéházakban írta meg ilyenek, az már rögtön akkor olvastam, mikor az első könyvek kijöttek. Szerencséje volt, tőle nem sajnálom! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 12:03 
Betűmániákus

Én is néztem dok-filmet JKR-al, jaaaaj 8-> Úgy megsajnáltam, amikor azt nyilatkozta, hogy a kislányával? még hajléktalanok is voltak :-( De a fantáziája meghozta a gyümölcsét és még kárpótolta is sokszorosan. :)
Aila, várom a pü-t. Mindegy mikor. :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 11:53 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-)

Shanon, akkor majd küldöm a pü-t. Nem biztos, hogy most rögtön, de majd ha össze tudom szedni és lesz időm leírni. Vagy ha befejeződik. Amelyik előbb jön. :wink:

KyKy, dehogyis untatsz! Sőt! :-D Mi volt abban a JKR-es kisfilmben, hogy megkönnyezted?? És milyen kalandpark?????? :o :o :o Harry Potteres??? Nem is hallottam róla... :oops: Mesélj, mesélj, mesélj!!!! :lol: :lol:
És az álmod, jaajj! 8-> Én tényleg nem tudok választani közüllük. Jaj, most majdnem elkezdtem leírni, hogy nekem melyik volt a kedvencem (pontosabban melyikek), de nem nem, majd hosszan neked! Úgy akarom, úgy feelingesebb! :wink:

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 11:07 
Betűmániákus

Sziasztok Csajok! :x
Épp most értem haza, csak előtte még ittam egy $coffe -t. Csináltattuk a személyimet meg kikaptam az útlevelemet. :lol:
Nya, örülök, hogy boldogok vagytok. :) Várom a pü-t, Aila. Olyan édes, hogy itt örömködsz én meg nem értek semmit :D
KyKy, én is várom az Üstöt! Már olyan kiváncsi vagyok, hogy! :lol: Azokat a Dramionék, amik erre az alkalomra készülnek egyszerűen zseniálisak... 8-> Meg a többi is ;)
Óóóó, és a betörőknél szigorúan csak a Culkin gyerekes 1 és 2. A többi művi, elcsépelt és mesterkélt. :? :? Óóó, és igen. Mit tesz a hírnév? Hát betépett... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 9:55 
Könyvmoly

Ó, micsoda öröm ilyen szóáradatra érkezni. :D

Hogy felvegyem a társalgás fonalát: én is nagyon szeretem a Resszkessetek betörők!-et, (szintúgy csak az 1,2) a kiskölköt is imádom, és a züllésről én annyit tudok, hogy drogos lett... :-S Van még valami? (tudom-tudom, ennyi is épp elég...)
Bár, mondjuk én is rajongok a Télapu (1,2,3) filmekért is, de azért nálam az Örömapa 1, de főként a 2 viszi a pálmát. :D Annyira aranyos film... bár nem karácsonyi, de sebaj. A Beethowennel ugyanígy vagyok amúgy... :)
No mindegy.

Ó, Aila, kiolvastad? :D De örülök neki... már el is felejtettem, hogy olvasod... xD nekem amúgy ez a könyv, a harmadik a kedvencem. Hát az a sátoros jelenet! :D Imádom. De Jacobot is... (L) Áh... képzeljétek, nem is meséltem... még pár napja vele álmodtam... :shock: :x Sosem szoktam jót álmodni, mindig csak gagyit, meg rosszat, sőt, sosem azzal, akivel szeretnék, de egyik nap sikerem volt! :D Én voltam VALAKI, akit Aila miatt nem nevezhetek nevén, Jacob meg a szívszerelmem, és csókolóztunk, meg... mást is csináltunk, és olyan jó volt... :shock: álmaimban, ha smárolok valakivel, akkor mindig keserű szájíze van a pasinak, de most nem az volt! :x Áh, mindegy! Ez leírhatatlan volt, nagyon boldog voltam. :)

Tök jó ajándékaitok vannak, akkor nektek is gazdag Jézusokátok volt. :)

Jaj, képzeljétek, kétségbe vagyok esve... :( Nem tudom, hova megyek szilveszterkor... és nem akarok otthon ünnepelni... ki vagyok idegileg teljesen... :((

Hmm... mesélni akartam - bár fingom sincs, érdekel-e egyáltalán valakit -, hogy ugyebár hétvégén Hp-t néztem, közülök a hatot, és annak extráit... aztán volt egy ilyen kisfilm (majd' egy órás) JKR egy évéről, amikor írta a 7. könyvet... fú, hát, mit ne mondjak, megkönnyeztem. Szimpatikus lett a nő, pedig ezelőtt nem volt az. Aztán volt benne egy olyan kisvidi is, amiben ezt az épülő kalandparkot reklámozták. Kész vagyok! Annyira király lehet lányok! A szívem majd belé hasad, hogy én soha az életben nem mehetek majd oda. Már az odaút is egy vagyon, a szállás is az lenne, mert azért ez egésznapos program lenne, plusz a belépő, stb., stb. Pedig egész nap nem ennék semmit, ha lenne lehetőségem. Aludni sem fontos... xD Na, majd egyszer... :)

Mindegy, nem pofázok ennyit, mert nem akarok senkit untatni... :shock:

Ma kezdődik az Üst... mármint az ajándékok felfedése, vagy mi. :D Ú, tök izgulok ám. xD :)

No, de tényleg lépek, üdv KASMÍRok! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 23:34 
Fanficbúvár

Szia Shanon! (mindig öröm ilyen üdvözlésre érkezni *vigyorog vigyorog*)
Most amúgy is nagyon nagyon fel vagyok dobva, de ez még rátett egy lapáttal! :lol: :lol:
Egyrészt végre lett egy kis időm géphez jönni - már lassan meg sem ismerjük egymást az egérkével, újra szagmintát kellett vennie, nekem meg billentyűzetet tanulni XD - és bár végül nem az lett, amit elterveztem, így is elég jól alakulnak a dolgok!!! :-D :-D
Jaj, komolyan, most annyira jó kedvem van hogy ÁÁÁÁ!!! :-D :-D :-D
Második ok: ma vége lett az Eclipse-nek (tudom, hogy ez téged nem érint, inkább KyKyt, aki majd úgyis kap lassan egy hosszú beszámolót és abban ezt a témát is kivesézem :wink: ), és nagyon tetszett az utolsó harmada. Azt hiszem, én a TEAM-SVÁJCBA csatlakozom!! $star $star $star Fejezetenként, oldalanként, soronként változott a véleményem, amolyan mini-csikicsuki lett, aztán végül mint megkergült iránytű, kiakadt és feladta. Svájcra mutatott, úgyhogy ott maradok! :P De erről bővebben majd úgyis KyKynek! :wink:
A harmadik, és talán a legnagyobb oka a pillanatnyi madárfogó jókedvemnek - bár nem tudom, az első kettő is erősen közrejátszik - pont annyira illékony és vékony, mint amennyire nagy. Mármint a boldogságom! Bocsi, ez most kicsit kusza, de ez van, ha hirtelen támadt, kellemes meglepetésből adódó jó kedvem van, össze-vissza kezdek beszélni (nem mintha amúgy nemXD).
Szóval a lényeg, hogy - akár mit is mond Gina - VANNAK MÉG CSODÁK!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Emlékszel, mit írtam karácsonykor? Amit nem értettél teljesen a Miért?-tel kapcsolatban. Hogy várok valamit, amiről tudom, hogy nem fog megtörténni. Akkor nem is. Lemondtam róla, el is felejtettem. De most: megkésve de mégis! Ne gondolj nagy, eget rengető dologra, nincs itt pasi-ügy vagy ilyesmi, csak talán végre megkapom a választ. De talán ne akarjak ennyit, azt nem is merem mondani, hogy azt. Inkább valami mást, olyat, aminek most nagyon örülök!! :-D
Ha túl kusza, leírom neked pü-ben, drága, ha szeretnéd. Értelmes mondatokban és rendesen... :oops: De pillanatnyilag erre képtelen vagyok, bocsi... :oops: :oops:
Most csak azt érzem, hogy örülök nagyon nagyon, pedig tudom, nem szabadna ennyire túlzásba esnem, mert nagyon nagyot eshetek és talán fogok is. De hiszen ismertek már annyira, jobban képes vagyok lelkesedni, mint szabadna... :roll:
Szóval ez a pillanatnyi harci helyzet velem de érzem, hogy lassan sikerül megnyugodnom, ahogy úgy látom, változik a dolog és a hangulatom újra kezd a normális középmezőnybe visszatalálni jó és rossz közé. A többit majd meglátjuk.

Bocsi az érthetetlen szóáradatért! :oops:

Szép álmokat! :-)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 21:32 
Betűmániákus

Ailaaaaaaaa!*nyakába ugrik*

Sziaaaaa! >:D<

Hátt igen. Nekem Kevin volt az első szerelmem... 8-> de két nap múlva dobtam. Gyorsan túltettem magam rajta ;) Úgy kell azt... :roll:
Most pedig Neveletlen hercegnő2 :lol: Óóó és ha karácsonyi film, akkor már Éljük túl a karácsonyt! Azt imádom. :oops:

Húúú, jó gazdag volt a Jesszuskád meg a szülinapod :shock: De hát ünnepek, és egyik se mindennapi :P

Képzeljétek, totál le vagyok törve. :-< A bérmakeresztanyám kimegy Dániába :-S Most tanítom angolul... úúúúgy, de úúúgy fog hiányozni már most, pedig "csak" tavasszal megy... :(

Mindegy. Legyetek jók.

Ricsi-Rics? Naná! :wink:
Pofa be! Bazi nagy görög lagzi, Napsütötte Toszkána, Testvériség.... még sokáig sorolhatnám a kedvenceimet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 21:21 
Fanficbúvár

KyKy, tényleg nagyon aranyos vagy, hogy csórtál gépet és rögtön nekünk pötyögtél!! Teljesen meghatottál! :-)

De, de, a BZ karácsonyi duett CD-ről is ismerem a dalt, de nekem az már örökre Grincs-dal marad, és az a kislány énekli, hogy "Hol vagy karácsony?" -Ha jól tudom, Dóriék nem teljesen ugyanazzal a szöveggel éneklik, de most erre nem emlékszem teljesen, csak fél füllel hallottam sajnos a számot és nem is végig... :oops: . A Grincs az egyik kedvenc karácsonyi filmem, de persze csakis kizárólag szigorúan a Reszkessetek betörők után!!! :x :x :x Az viszi a pálmát nálam is, Shanon! KEVINKEVINKEVIN!! :-D $star"Áld meg ezt a magas tápértékű minkrohullámú makarónit és azokat is akik árengedménnyel árusítottál!!! $star ÁÁÁ, egyszerűen megunhatatlan, imádom!! :-D Már vagy ezerszer láttam mindkettőt (mert hogy szigorúan az 1-2. rész!!), már kívülről tudom, de örökké Home alone!!$star Imádom az a kiskölyköt, és úgy sajnálom, hogy mi lett belőle... :cry: De hát sajnos nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint pl. Drew Barrymore... :? Shanci, a Richy Rich-et is szereted?? Az is Macaulay Culkin-film mindkettő.
Juj, aztán még a Télapukat is szeretem, meg az összes ilyen nagy nagy karácsonyi filmet.

Hogy ajándékok... húúú, hát kettőt és könnyebbet. Mondom, én ilyenkor annyi mindenkitől kapok annyi mindent, hogy húú. :-D De azért megpróbálom összeszedni, aztán maximum majd utólag kiegészítem.
Szóval hát igen kaptam egy telefont (vannak rajta érintőgombok, igen KyKy, de nem érintőképernyős - olyat tesóm kapott), aztán könyvet, vagy 4 parfümöt, ilyen fürdős cuccokat, mint sampon, tusfürdő, ilyesmi, felsőt, táskát, sapit, 3 pár fülbevalót... hát most hirtelen ezek jutottak az eszembe, mert ruhákat már hamarabb megvettük és megkaptam, de azokat is hozzávehetjük. Szóval csupa jót, nem panaszkodhatok! :-D Bár a 6 éves korom óta örök kívánságomat hiába mondom, sose kapom meg, a kutyumat... :-(

Jaj, képzeld KyKy, az én gépem nem nyitja meg az e-mailt... :cry: :cry:

Nara, ment neked a pü! :wink:

:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 20:37 
Írópalánta

Sziasztok!

Jajj de ari vagy KyKy, hogy rögötn gondoltál ránk, amint net közelébe értél :D hú az tök jó, reméljük jövőre a 7-et is hozzácsatolhatod ;)

aha, tök jó volt a mail... bár én nem vok vallásos, de szép volt :D

nah, ennyi... nekem meg már nagyon írnom kéne... cska mint mondtam, ma el lettem cipelve sétálni :roll:

na cupppp! :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 20:36 
Betűmániákus

Sziaaa!

Örülök, hogy gondoltál ránk és írtál nekünk :) Máskor is próbálkozz be, ha mentek a nagyidékhoz :D

Nya, nagyon szép ajcsit kaptál ;) Nekem is megvan az ötödik részig, a hatodikat még nem szereztem meg, de azon vagyok... vannak rajta extrák is?? A hatodikon is?? 8-> Tudod, most néztük meg Sárival közösen és Tom! :x És Dan! :x meg az édi felix felicises jelenete! :x meg Rupert! Bár Lavender hangja nem tetszett a moziban se és most se... :? De ez egyéni probléma. Az üzenet nagyon szép volt és köszönöm, újfent! :lol: A képeket megkaptad?? :-S

Mindjárt lesz a Reszkessetek betörők2! Jaaaj, én úúúúgy szeretem... Bár ez a gyerek is jól elzüllött... :roll:

Óóóó, és látom, nem olvastatok vissza, ezért: én csupa értelmes ajándékokat kaptam... egy jó meleg, kék sálat (kék a kedvenc színem), hajbalzsamot, ami nélkül bundzsi oroszlán lennék, hajsampon, elektromos fogkefe meeeeg, gyertya. Gyűjtöm a gyertyákat. Meg csokit is meg gyümit...

Bocs, de megyek, kezdődik a film, legyetek jóóóók. Háttal a van a gép a tévének! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 19:56 
Könyvmoly

sziaasztok csajszik! :)

sajnos éppen nincsen internetem, sőt, jelenleg vidéken vagyok, de kölcsönkaptam uncsitesóm (akik mamámékkal szemben laknak, és velünk egyidősek kb.) laptopját, és ki is használtam a lehetőséget, hogy írjak ide a kasmíraimnak. :)

Szóval, telik-telik a karácsony, én meg holnapután mehetek saaajnos melózni... :(

Jaj, képzeljétek! A sok-sok csupa jó ajándékaim közül egyet kiemelnék nektek: megkaptam a Harry Potter 1-6-ig az összes dvd-jét!!!! :D Dupla lemezes, eredeti, ééés nagyon jó. egész nap azokat nézegettem. :D annyira örültem neki... :)

no, mindegy...

Szóval, Aila te kaptál új telcsit? Érintőképernyős? :) Nekem most ugyebár olyanom van, és az elején én sem tudtam használni még. :) Kíváncsi vagyok a többire is. :)
A link meg... :) épp néztem a Grincset valamelyik nap, és ott ismerős volt ez a zene, és ha te is meghallgattad volna a Bereczki-Szinetár duett karis cd-jét, akkor neked is ismerős lett volna máshonnan is... :-P az egyik szám róla... ezt is feldolgozták... jaaj, annyira imádom ezt a cd-t. de ezt is imádom. :) köszike

tetszett nektek az e-mail? én nekem nagyon... :)

no, de most mennem kell, nem pofázom ennyit, mert leszidnak itt mellettem anyuék... :-S

csóóók, csajok! (L) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 10:53 
Betűmániákus

Szia Narám! >:D<
Köszi, neked is kellemes ünnepeket - így utólag is. :)
Pénztárca? Most, hogy így mondod, nekem se ártana egy másik... :roll:

Aila, tényleg nagyon szép a dal. :-D

Nos, lányok... majd még jövöööök. Persze, csak ha itt lesztek. :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 10:10 
Írópalánta

Sziasztok!

BOLDOG KARÁCSONYT!!! :D ÉS SZÜLINAPOT AKINEK VAN!!!

Én is küldtem néhány képeslapocskát. Alia, neked is akartam, de még mindig nem tudom az e-mail címed :( pedig már kértem püben is, meg minden :(

Nekem is cép karácsonyom volt, kaptam jó kis dolgokat, többek közt egy pénztárcát (végre!) még mindig az volt, ami kb. alsós koromban :D

nagyon szép a dal *.* *olvadozik*

Nekem pedig éppen nagyon van kedvem írni, meg ápolni az írói lekemet, meg itthon punnyadni, de a szüleimre pont most jött rá a kmhiány -.-" annyira imádom, hogy mindig keresztülhúzzák az elképzeléseimet... de végtére is karácsony van...

na mind1, még eldöntöm, hogy velükmegyek-e...

Pusssz!! :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 21:53 
Betűmániákus

Szia Ailám! :-*
Hát igen... én se szeretem öregíteni magam... :-< de mások úgyis megteszik helyettem ;)
Ne haragudj, deeee... nem egészen értem ezt a "miértes" dolgot... :oops:

Telefon?? De jóóó 8-> Majd kitapasztalod :) Miért? Olyan szép dátum! November 23-án semmi se történt... azonkívül persze, hogy én jöttem világra... :roll: Nagy kunszt.

Na, akkor majd kívánok. :roll: Bár erős a gyanúm, hogy ez se jön össze...

Na, szép estét nektek!

Ó, és jött a a Jesszus! De nem sorolom fel.. vagyis már megtettem az ismerkedőben. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 20:12 
Fanficbúvár

Sziasztok drágáim!! :-D

Annyira cukik vagytok, hogy eszetekbe jutottam, imádlak titeket!! >:D< >:D< >:D< De az évszámot inkább hanyagoljuk, nem örülök, hogy már ennyi vagyok... szóval :-<
És a kis naív, itt ülök, feljöttem néhány percre, mert még mindig annyi év után is várom a köszöntést a Miért főszereplőjétől... :-< :-< KyKy tudja ennek az előzményeit is.

Na de ennyit a szomorkodásról! Fel a fejjel magamnak! :-D
Most jött a Jézuska, és többek között kaptam telefont - amit nem tudok még használni :oops: XD -, a többit majd leközelebb elmesélem, mert most sietek. Meg igazából össze sem tudom szedni mert nálunk ez bonyolult, hogy most akkor pontosan kitől mit mire kaptam. De hát ez jut annak, aki ilyenkor született. :roll: :-D

Shanon, jesszus, nagy szerencse, hogy nem lett semmi baj. De igaza van KyKynek, ráadásul sokszor mondtuk/mondtam már, hogy nincsenek véletlenek. Valaki/valakik nagyon vigyáznak rátok odafentről, jó az őrangyalod, szóval ne aggódj! :wink:

Majd mesélek a karácsonyi buliról és egyben szülinapi bulimról is a barátaimmal, ami néhány napja volt.
Holnap + holnapután nálunk rokonlátogatás, úgyhogy valószínű csak 27-28-án RE. De akkor majd mindent elmesélek. :-)

Hópihécske száll az égen,
kis csengettyű szólal szépen.
Az angyalok ma táncra kellnek,
gyertyafénynél énekelnek.
Mosolyogva mondják neked:
Boldog, békés ünnepeket!

:-* :-*

És ne felejtsétek, ma varázslatos éjszaka van, egyike azoknak a misztikus, de igen ritka alkalmaknak, mikor átjárhatóvá válik a fal valóság és elképzelés között. Szóval hajrá emberek, lehet kívánni szépeket! :wink:

És végül, de nem utolsósorban egy link nektek az egyik kedvenc karácsonyi dalommal, ezzel kívánok nektek nagyon nagyon szép ünnepeket:

http://www.youtube.com/watch?v=NlfGNZTO ... re=related

KyKy, köszönöm az e-mailt, Shanon, neked meg a képeket! Ha hazajöttem, majd véleményezek mindent! :-)

Most mennek kell, vacsizunk, megyek a "szentasztalhoz", ahogy Győzike mondta - fél órát röhögtem rajta :roll: .

Puszi: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 13:45 
Könyvmoly

aztán majd kérek beszámolót, kinek, mit hozott a jézuska... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 13:33 
Betűmániákus

kykyke írta:
de-de megkaptam! :) köszönöm :x

éééés elfelejtettem valamit: a mi drága Ailanánk ma, azaz MA lett 19 esztendős!!! :D gratulálok neki, és ahogy a reklám is mondja: "Boldog karácsonyt, és a füled érjen bokáig!" :D :D

Én issss!

Aila! Nagyon boldog 19-et!!! :D :-* :-* >:D< >:D< O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 13:09 
Könyvmoly

de-de megkaptam! :) köszönöm :x

éééés elfelejtettem valamit: a mi drága Ailanánk ma, azaz MA lett 19 esztendős!!! :D gratulálok neki, és ahogy a reklám is mondja: "Boldog karácsonyt, és a füled érjen bokáig!" :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 12:30 
Betűmániákus

Sziaaaaaa!
Én is küldtem képeslapot... Nem kaptál semmit?? :-O O:-)

Köszönööööm. Nagyon szép... 8-> >:D<

Húúúú, föl van adva a lecke. De ne tervezzünk előre... majd akkor, jó? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 12:25 
Könyvmoly

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! :')))

Kasmírok, ment nektek egy e-mail, egy nagyon szép csatolással, nézzétek meg, meghitten, LASSAN, ne görgessetek előre, nagyon szép, engem meghatott! :)

Shanonkám, édes, kicsi Shancink! Először is: nagyon örülök, hogy megkaptad a képeslapot, remélem, örülsz neki, másodszor meg... jézusom! :( Teljesen átérzem a fájdalmadat, de tudod mit? Nem érdemes szomorkodni, hanem épp ellenkezőleg: örülni kell, amiért így alakult. Ne nézd mi lett volna, HA, hanem azt nézd, hogy mi lett! Jól vannak, egészségesek, és újra egy szép, mehitt karáconyt tölthettek együtt... ez a lényeg! Szeretlek, szeretünk! :) :x Minden rendben van! (L)

Tavasszal meg várunk téged, de akkor nem úszod meg egy fél nappal! A szünetben jössz, és együtt járunk el ide-oda! :) Minden nap másnál alszol, stb.. :)

Csók: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 9:03 
Betűmániákus

Sziasztooooook! :)

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek!!!!

Legyen gyönyörű az ünnepetek és teljesüljön minden vágyatok... Ne legyetek szomorúak, ha valami nem sikerül:)) Fogjátok fel úgy ahogy föl Kell fogni: Nektek más utat szántak a Föntiek, akik előszeretettel emelik az égig a cukrunkat, de mi ezért szeretjük őket... :roll: Legyetek nagyon jók és rosszak is, de csak okosan. És NAGYON vigyázzatok egymásra és magatokra

KyKy: Megríkattál... :D >:D< Bezony... én pedig közben nagyon sok mindenre rájöttem (köztük arra, hogy már megint nem látom a billentyűzetet...)... És méteres vigyor ül a számon, amit senki sem fog tudni levakarni :-P Köszönök mindent! A képeslapot, hogy gondoltál rám és, hogy vagy nekem. :-*
És, hogy miért vagyok szomorú mégis?? Valójában a tegnapi napnak az egyetlen pozitívuma az volt, hogy a bnőmmel megnéztük a HP6-ot :-S És amikor vége lett... Hát olyan dolgok derültek ki, hogy azt hittem rosszabb nem lehet... benyitott Sári mamája, hogy nyugodjak meg, nincs semmi baj, de anyámék kishiján meghaltak, mindezt egy hülye macska miatt. De jól vannak, élnek és virulnak, ma már dolgozni is mentek... Kidurrant a légzsák és valamelyik lámpa eltört meg még vmi, amihez nem értek...Majdnem árokba csúsztak... de köszönhetően apa reflexeinek nem sikerült.
Aztán lefújták az újévi bulit, mondván: nincs kedvük hozzá, menjen mindenki oda. ahova akar. Így megyek Szegedre a tesómmal. :?
Összegezve a dolgokat, semmi sem történt... De ott van az a HA. Most itt csücsülhetnék gyakorlatilag teljesen árván... 2 70 éves nagyi mellett nem sokra mehetnék. :-( Az egyetem, az álmok... mind-mind elszaladt volna... és megannyiszor 100 dolog. Köztük a családom
A "barátaink" pedig mehetnek a... ennyit róluk. Felszínes kapcsolatok kötésében első helyezett! =D>
És, hogy mire akarok kilyukadni?? Hogy tavaszra megyek hozzátok. Plusz költség ezek után hááát 200 euro csak a kormány... a többit nem tudom.
Érdekes, hogy egy nap mennyi dolog tudott volna összeomlani...

Szóval köszönöm, hogy vagytok nekem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 16:45 
Könyvmoly

én nem is akadtam ki annyira rajta... :-P
de most mindjárt megint megkukkolom... xD

jaj, Nara, nem azért mondtam... :oops: de aranyos vagy! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 13:08 
Betűmániákus

Így... de miért akad fenn mindenki?? :-O :oops: :oops:

Köszönöööööm, drága vagy. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 13:01 
Írópalánta

Tök jók a képek Shanon! :D

Tök cuki voltál kicsinek :) :D Tablókép? :shock: Ez komolyan így fotózkodott?? (Egyébként itt tényleg kék a szeme :D )

még1x köszike ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 12:06 
Betűmániákus

Ok, megyek csatolgatni... D.ről is kérsz? Cs.ről esetleg? :#-) :roll:

Csajok, mentek a mélek... igen, mindenkinek :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 11:59 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Engem is elkapott már a karácsonyi láz :) Szóval már épp rendbe raktam atomrobbanásos szobámat :D Ilyenkor a legrendesebb ^^ De én két nap alatt simán képes vok újra hurrikánt csinálni, csak most vigyázni kell, mert jönni fog bnőm kari után :D

Köszönöm Maya a képeket :D Tök jók! Nekiem úgy nagyjából passzol az elképzeléseimhez, max. a hajadat gndoltam hosszabbnak, de nagyon jól áll ez a frizu :D

cuki? XD köszi... bár tudod ez csak a megtévesztő álca :D:D:D

OK, KyKy, majd szívesen odaadom :) Shanon, majd te is küldhetnél képeket ;)

További cép napot :D :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 11:54 
Betűmániákus

Szia! :-*
Igen, holnap Karácsony... előestéje, vagyis Szenteste... 8->
Nem tudom, majd még meggondolom a törlést. Lehet, hogy igazad van :roll: D. tegnap hívott chatelni, de nem fogadtam el. Kiléptem... :D

Jó munkát KyKy! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 8:45 
Könyvmoly

Háááj! :) :D

(Holnap jön a Jézuska!!!! :D)

Nara, küldök neked képet, de csak majd otthonról, mert itt nincsenek rólam képek... :( :oops:
A nyakéket megtartsd meg, azt max, ha egyszer talizunk, nekem adod. :D Tudnillik :-B én imádok mindent, ami csicsa... :-P

Maycsikám, aztán a mondottaidhoz tartsd ám magad! :-P Bármennyire is ki vagy éheve, "te egy erős, független nő vagy!" :-P :) Jó zsúfolt lesz a programod... nem semmi... :-O nálunk nem egészen ilyen vészes. Hozzánk mindenki jön. :-P Kivéve mamámékat, mert ők öregek... :-S Mindegy is.

Shanon, azért letörölni ne töröld le magad!!! :-O Max nem jársz fel az oldalra... sose lehet tudni, mikor jön jól, hogy fent vagy. :-P :)

No, de most megyek dolgozgatni... :)

Puszilok mindenkit: :x

Jaaaj, tisztára karis lázban égek! :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 19:13 
Betűmániákus

Én semmit se kaptam, csak azért írtam... :(

Szerk: és már landoltak is... de jóóóó. Nagyon cukii vagy 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 19:08 
Írópalánta

Én küldtem... az oliviaa-s mailedre... de akkor a shanonosra kellett volna? CSak mert kettő volt és az volt előbb amire küldtem, de akkor elküldöm a másikra is, jó? :)

Am, akk Maya kedvéért kicserélem az avatarom... :D

pill.

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 18:58 
Betűmániákus

Nara, én is kértem képet... [-(
Maya, én helyetted is itthon punnyadok... 8) Jó sűrű a programod :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 18:51 
Írópalánta

Nézzenek oda, a kis szöszi! :D Szerintem engem az avatar képed ringatott hamis elképzelésbe Rólad. Mármint... nem azzal a képpel azonosítottalak, de biztos az is hatott rám, hogy én is sötét hajjal képzeltelek el. (vagy lehet a sötét körmök zavartak be xD)
De ne érts félre, abszolút pozitív csalódás volt. ;) Mindjárt küldök cserébe én is. (másik címről, mert amire küldtél, azzal csak fogadni tudok, a másik pedig nem nyilvános. csak bennfenteseknek. ;) )

Hű, csajok, jó tömött napok következnek nálam, azt hiszem sokáig nem fogok géphez jutni. Holnap délben megyek megnézni az Avatart moziban :-D , aztán onnan nyomban át a volt barátom lakására buliba (buliba! nem csak úgy hozzá, és NEM LESZ SEMMI KÖZTÜNK ezúttal! annak vége, nem esem vissza ugyanabba a hibába többször).
Onnan tán haza se jövök csak reggel. Valószínűleg korán reggel, mert még a délelőtt folyamán találkozom a másodunokatesómmal (aki, kövezzetek meg, de szintén volt barátom is :oops: ). Aztán ebédre mehetek a drágalátos édesapámhoz és a még drágalátosabb családjához karácsonyozni, aztán du. 4-re meg Anya nővéréhez, az unokatesómékhoz karácsonyozni. Phű, és mindezt valószínűleg kb 2 órás alvás után, és ha nagyon nyaggatnak a buliban, akkor még másnaposan is. Jó mi? xD
25-én reggel aztán indulás Balatonra a nagyszüleimhez, ott maradás, karácsonyozás, ott alvás. Másnap reggel irány Hévíz, fürdés, pihi, vissza Balcsira. Megint ott alvás (na ehhez már nincs nagyon kedvem, de ez van). Szóval 27-én jövök megint. Addig még holnap délelőtt és 25-én reggel talán még fel tudok ugrani Merire.

Csóóók a családnak! :D :x

SZERK: Nara, röppentek a képek! :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 december 22 (kedd), 19:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 15:21 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Azért nem kaptad meg, mert még nem küldtem el ^^" Bocsi, de épphogy volt időm megnézni a kritijeidet (amiért hatalmas puszi), és tegnap pedig készültem az oszt.karácsonyra és nem volt időm. DE majd most! :D

Hú, köszi a dícséretet a képeimre KyKy! Én is kíváncsi vok Rád :) Egyébként bocsi, de nem erről az emailről akartam írni, úgyh megtennéd, h a narleen111@freemail.hu -ra írsz, ha küldesz képet? :D köszike

Tök jó volt a mai nap... szeretem az ilyen napokat, amikor már nincs tanítás, de bemegyünk a suliba... olyan hangulatos. És tényleg, mindjárt itt a karácsony :D:D:D
annyira jó kedvem van. Sokat dumáltunk ma, hülyéskedtünk, meg együtt röhögött az osztály :D Mert ugyebár mi még húzogatunk... és 3fős csoportokban csináltunk egy kis előadást azoknak, akiket húztunk. (mint a csillag születik :P amit egyébként nem szeretek, de mind1 :D)
Én most egy nyakláncot kaptam, mondjuk elég csicsás, de hordható :) ahhoz képes, hogy fiú akitől kaptam, bár tuti az anyja vette. Én nem vennék ilyet, az bizti, de nem olyan rossz... Bnőm meg olyan aranyos verset írt nekem 8->

Szóval tök jó volt a mai nap és megyek képeket küldözgetni ;)

:-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 14:55 
Betűmániákus

kykyke írta:
Shanciii! Látom, te is készülsz a karácsonyra. :) jó lett az avid! :D

ja, értem... :D vannak amúgy még Cs.ről képeid? :oops: már csak nézni is olyan jóóó :oops: :))

Nincsenek és nem is lesznek. :roll: Már lezártam. :-B És szerintem arról a közösségi oldalról is töröltetem magam. Semmi értelmét nem látom már... :-S

Iggen, Karácsony... O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 14:51 
Könyvmoly

Shanciii! Látom, te is készülsz a karácsonyra. :) jó lett az avid! :D

ja, értem... :D vannak amúgy még Cs.ről képeid? :oops: már csak nézni is olyan jóóó :oops: :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 10:23 
Betűmániákus

Dehogy! Megmutattam volna, mondom. Pepi mesélte. Néhányuknak pedig ki van téve a képe az üzlet kirakatába, de Cs. ott sincs... :-S
Valójában meg... nálunk már nem igazán adnak az eleganciára. Sosem volt megszabva, hogy ki-miben... csak régen. De ahogy változik minden... :roll: Elvileg nekik is egyformában kellett volna lenni, de hát őt is külön misék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 10:06 
Könyvmoly

ez tök fura... nekünk egyenruha volt... lányok matrózblúz, fiúk öltöny/fehér ing... :-O persze, volt egyszer olyan tablóképe az egyik felettünk ballagott osztálynak, hogy volt a rendes tablókép, amin ünneplően vannak, és kb. a nyakukig látszanak, meg volt egy olyan, ami egész alakos, mindennapi öltözet, és úgy csinálta meg a fotós - ami személyemnek marhára tetszett -, hogy az a hétköznapis-öltözetes kép, az az eredetijük (ünneplős) mellett volt, és vagy rákönyököltek, vagy ráültek, melltte álldogáltak, stb. értitek,ugye? :oops: ennél jobban nem tudom elmagyarázni... :oops:

mindegy is... honnan tudod, h Cs.-nek milyen lett a képe? :-P mégis láttad? :-O nekünk meg nem mutatod? :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 9:59 
Betűmániákus

Sziasztooook!
Na, hát majd csak föléled ez a topic! úgy örülök! >:D<
Maya, nincs új friss... vagyis olyan, ami téged érintene, mert elolvastad! :lol: Aila még nem. :-) Óóóóó... hát nos. Lezser? Laza? Nos, az a helyzet, hogy én haragszom... meg nem csak én, még sokan. Egy fényképész leszerződött a sulival, hogy 5 teljes évig ő fényképezi a ballagókat... Nos, mi is beleesünk ebbe az öt évbe :? Ezzel nem is lenne gond, ha tudna fényképezni az illető... De nem tud! D. egész jól sikerült ahhoz képest, hogy egyeseket még az anyukája se ismerte fel... Például egy pasas, aki Németh Andris néven mászkál... hát neki úgy csillognak a szemei, hogy... :lol: Szerencsétlen totál föl volt csesződve... Az ing! Nos, eléggé érdekes fölfogásuk van nekik... mert beszéltünk Pepivel, és abban fényképezkedett, amiben D., Cs.re nem volt jó, ő másban. Andris szintén másban, Deákra meg minden nagy volt... Szóval érdekes. Ahelyett, hogy vette volna maguknak egy-egy egyforma inget, vagy akár csak fehéret, olyan mindenkinek van... Nem, ők hülyültek... de hát jól van. :D Jó volt rajtuk nevetni...
De lányok olyan szépek! 8-> Ők össze tudtak beszélni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 8:06 
Könyvmoly

üdv, hajótársak! nagyon örülök Ailana, hogy végre te is visszataláltál közénk. :D

mindenről küldjél képet, drágám, várom őket. :)

Maycsikám, láttam, hogy röppent a kriti, köszönöm szépen! :x most lusta vagyok bejelentkezni, meg megkeresni... de amint megteszem, reppen is a válasz. :)

Lilyana dumáján hatalmasat nevettem, tetszett... :D van kedvetek meritalizni? :) :D nekem igen... :oops: megnéztem az időpontokat, de nekem a 02.06. nem jó... egyrészt, két nappal előtte van a szülinapom, valszeg akkor fogunk ünnepelni, másrészt.. khm... szigorlatom lesz grafológiából. Szóval... :-S
De ezt megírom abban a topikban is. :) Valószínűleg... tuti, hogy akkor február hatodikán lesz... xD :D

no, pusszancs a népnek.. jaaaj, olyan örömteli ilyenkor feljönni... :) tessenek máskor is ilyen aktívak lenni! :D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 22:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ahoj! * integet a szomszéd vitorláshajó fedélzetéről * :D
Lehet jönni szavazni a februári Szárazföldi Patkányok Találkozójával kapcsban a Meritali topicban! <:-P
Nem csak tengeri medvéknek! * integet és visszahajózik a kikötőbe *

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra