Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 0:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 22:33 
Írópalánta

KyKy, röppent egy kriti. ;)

Nara, nem jutottak el hozzám a képek! :'( (mayasilver@windowslive.com)

Aila, de jó, üdv újra a fedélzeten! >:D<
Látom, Te sem unatkoztál. :)
Kérlek szépen, a tantágy: bevezetés a művelődéstudományokba. Jó mi? :-P
Én nem fázom egyébként mostanában egyáltalán, asszem a bringázás rendesen helyrerázta a hőháztartásomat. xD De komolyan, pl színházba menet egy csomót sétáltunk a rossz idő miatt (hóesés, sok mínuszok), és egy szál rövid szoknyában, harisnyában (na jó + egy zokni rajta), csizmában, pólóban, egy pulcsiban, sálban és vékonyka kabátban voltam. És nem éreztem nagyon a hideget, csak az arcomon, mikor fújt a szél.

Shanci, frissítettél?? Hol, merre??

Túl vagyok a vizsgán, minden f... kéne legyen, mégis padlón vagyok. Ma akartam menni két brngással (nem, Ő nem lett volna ott) egy kevéske kilómétert tekerni, csak kipróbálni a hóbringázást, de nem értem vissza a vizsga miatt. :(( Szívem szakad... :x Holnap pedig már csak az egyikük ér rá. :(

Ja és hurrá, karácsony... :( Annyira el vagyok anyátlanodva, csajok! Ráadásul az édesapámmal megint megy a szenvedés, mert nem akartam náluk karácsonyozni (az új feleségével meg gyerekével). Végül beadtam a derekam, de jól a lekembe gázolt megint, ahogy szokott, úgyhogy ma már végigbőgtem pár órát. Persze arról fogalma sincs, a telefonba nem bőgtem, csak Anyáéknak itthon. Még szerencse, hogy van egy édes drága Mostohám is. Ő megért engem. :x

Ehh, pocsék az egész, nem tudom mi bajom, de kivagyok teljesen. Világfájdalooom! És Tekergőm is úúúgy hiányzik.......

Na, megszűntem, sok-sok csók Nektek, édes kis vidítóim, szívem csücskei! :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 21:44 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Júúj, pont most néztem a képeket, amiket küldtél!:-D
Nem értem én a rendszert, nekem egy levélen belül is mutatja mindkettőt, de igazad van, inkább több, mint kevesebb! :wink:
Ez a kép már az új éned? :-D
Nagyon meglepett D képe - már nem a szeme miatt, arra én nem emlékszem... :oops: - hanem, hogy ilyen lezser cuccban lehet nálatok felkerülni a tablóképre?? :o
Köszi a képeket! 8->
Az enyémek még nincsenek fenn a gépen, de amint felteszem, küldöm! :-)

Pussz: Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 20:33 
Betűmániákus

Sziaaaa! Már hiányoltalak! :D
Természetesen mindenből kérek: plakát, fotók... ami van. és én is csatolok :-) Mellesleg, frissítettem... :-Ą Légy jó, petite! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 20:24 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Helló világ! :oops: :oops: :oops:

Képzeljétek, egy teljes órát kellett visszaolvasnom, annyira le voltam maradva... nem is gondoltam volna :oops: :wink:
De örülök neki, mert legalább ti termékenyek voltatok és hagytatok nekem lehetőséget (öntudatlanul is) a felzárkózásra. Mintha egy izgi naplót olvasnék komolyan! :-D

Örülök, Maya, hogy felőled is hallhattam egy kicsit. Szorítok nagyon a vizsgádhoz, ha még nem volt!! Milyen tantárgy?
Megértem, hogy könnyebb úgy Tekergőd nélkül, ha sok a dolgod és nincs időd agyalni rajta.

Shanon, sok sikert az új éned kibontakozásához!! :wink: Én is szeretem (többnyire) azokat a zenéket, főleg a FOB-t (bár mostanában nem is tudom, van-e új számuk), az Evanesence-nek is vannak jó számai, a Nickelback pedig... :-D És persze a drága drága musicaljaim!! 8-> :x
Én is úgy gondolom, hogy nagyon szép neved van, de erről párszor már úgyis nyilatkoztam (nem véletlenül került bele a neved az Álmodj velem!-be is :wink: ).
És is kérek fotókat!! 8->

Nara, én is kaphatok rólad képet?? :x egy tanár komolyan képes még fennakadni egy sötét körmön?? :-O Nálunk utoljára 8.os koromban mosatta le az egyik tanár barátnőmmel a sminkjét, azóta gimiben az se zavarja őket, ha kinn van vkinek a fél melle vagy épp a feneke. De lehet, hogy csak feladták, minket már késő nevelni $ear Én mondjuk örülnék, ha pl. egyenruhát kéne hordani, le lenne a gond arról, hogy mindig sóvárogva nézem a gazdag csinos lányok ruháit... :( És szerintem az egyenruha poén... bár most lehet, hogy elzavartok majd... :oops:

A divatról nekem egyébként annyi a véleményem, hogy lassan komolyan kezdem úgy érezni, hogy csak a gazdagok kiváltása... :? amit nagyon sajnálok, mert én is szeretnék csinos lenni. Főleg ilyen időben jön rá az ember, hogy bár nagyon szép egy-egy csizma vagy kabát, nem alkalmas fél órákat várakozni benne a buszmegállóban -15 fokban. Az csak az autóval közlekedők kiváltsága. :(( Bár már azt sem igazán tudom, mit kéne még magamra vennem az 5 pulcsi, 3 zokni és 2 kesztyű párosításon kívül (hogy a harisnya+cicagatya+farmert már ne is említsem)... :-(
De azért, hogy ne tűnjek világfájdalmasnak, néha lehet találni néhány real bargain-t (hogy angolosan fogalmazzak :wink: ) olcsón is! 8-> Pl egyenesen szerelmes vagyok az új farmerembe és a sapkába, amit most vettem. :x

És végül, de nem utolsósorban KyKy, hozzád is vannak üzeneteim! :-P Csak és kizárólag azért hagytalak utoljára, mert az egyik dolgot nem tudom - még most se - rendes megfogalmazni... :oops:
Szeretnék képet a lila hajadról!! ;;) ;;)
Gratulálok a vizsgádhoz, mert bár még nem tudom (ahogy gondolom te se), hogy milyen lett, de már azért büszke vagyok rád, hogy elmentél! :-) Mikor tudod meg amúgy az eredményt?
Cuki az avatarod nagyon! :-D

Úgy döntöttem, hogy mivel túl hosszú lett már az a hsz, a Pirkadatos dolgot a ficblogban magyarázom el - hátha érdekel néhány esetleges fantom olvasót is. :wink: Utána majd jövök vissza magyarázkodni. :-P
Ki mit kért és ad karácsonyra?

Sok sok csók drágák! :-D
(Most jó kedvem van, látszik??:D - és hogy miért? Végre végére értem a zsúfolt dolgaimnak! Jee!!! :-D :-D Holnap az utolsó sulinap, no lecke, megvan minden ajándék és a plakátom is elkészült "számtalan veszély és megpróbáltatás után"... akit érdekel, majd küldhetek róla képet, bár nem lett vagy szám - csak ha már megszenvedtem vele, remélem, jóra értékeli a tanár. Ja, és ha akarjátok, megmutatom a rajzot amit egy barátnőmnek csináltam karira.)

>:D< >:D< :-*

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 17:18 
Betűmániákus

Akkor sem hisztiztem! :-P
Nya, már senki sincs?? Akkor újfent egyedül vagyok... Nem baj, bár remélem, ez az ünnepek miatt változni fog. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 15:02 
Könyvmoly

dede... :D anyum ezt már durva nyavajgásnak titulálná, és lekiabálná afejem, hogy "ne hisztizzél már!" :D

*megy... dolgozni* xD

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 14:39 
Betűmániákus

kykyke írta:
dettóó... nálunk is ez a nagy helyzet... :((
ne hisztizz, h fogytál! :D ne merészelj! :-P

Nem hisztizek én! Csak szeretem azt a nacit, no. :D *megy és bétázik...*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 13:23 
Könyvmoly

dettóó... nálunk is ez a nagy helyzet... :((
ne hisztizz, h fogytál! :D ne merészelj! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 13:19 
Betűmániákus

Nem tudom, csak úgy jött. :-P
Ja, de miért fogytam?? Mert teljesen összeszűkült a gyomrom... Az utóbbi időben alig ettem, mert tiszta ideg voltam és... hozzászokott a szervezetem... :( De jól mondod... anyu túl jól főz ahhoz, hogy ne egyem degeszre magam... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 12:56 
Könyvmoly

Güzü gyümölcs? :D az milyen? :-P

fogytál? :D de hisz az jó!!! :D ne foglalkozz a nadrággal, hidd el, az ünnepek alatt felszalad rád is pár kiló... :) ha meg nem? én örülnék neki, bármennyire is szeretem azt a nadrágot... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 11:31 
Betűmániákus

Valójában bevásárolni mentünk. :D Vettünk csomagolópapírt, szalagokat, narancsot meg minden güzü gyümölcsöt, amit láttunk meg nagyon befáztunk... :( Meg karamellás milkát is :x Mondtam már mennyire imádom? Meg az epreset is 8->

És képzeljétek: fogytam :shock: Ennek egyébként rendes körülmények között örülnék is, de most! És így! :( Vettem egy olyan jó nacit múlt hónapban, annyira jól állt rajtam, most meg még az övvel is le akar esni és lóg rajtam... úgy néz ki elől, mintha nem is lány lennék :(( :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 11:01 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Jaaaaj, lányok! Akkora a hó! Mindjárt megyünk sétálni a tesómmal :o Kellemes napot Néktek! :-*

nálunk is nagy a hó, de hamarosan el fog úgyis olvadni... :(( jön a meleg front, hogy menne el a jó édesanyjába... :@ :(

sétálni? ilyenkor? :D shanon! :D max szánkózni, meg csúszkálni... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 8:55 
Betűmániákus

kykyke írta:
komcsi? :D jaaaj, nem is láttam... :oops: tudod, állandóan jönnek a robot kritik, így lejjebb sem görgettem... xD

mindjárt meg is nézem! :) előre is köszönöm :x

Jaaaj, de én elfelejtettem szól ni kened... :? Bár előbb-utóbb megtaláltad volna. :-)

Jaaaaj, lányok! Akkora a hó! Mindjárt megyünk sétálni a tesómmal :o Kellemes napot Néktek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 8:30 
Könyvmoly

komcsi? :D jaaaj, nem is láttam... :oops: tudod, állandóan jönnek a robot kritik, így lejjebb sem görgettem... xD

mindjárt meg is nézem! :) előre is köszönöm :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 8:28 
Betűmániákus

Szia KyKy!
Nekem már repült a kritikám hozzád.. megkaptad? :) :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 8:10 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

Köszönöm, Nara a képeket, még csak ma reggel sikerült megnéznem... :oops: láttam tegnap, h küldtél, de a hülye gépem nem töltötte le a képeket, így áttolódott mára. :) Nagyon szép lány vagy, de nem ilyennek képzeltelek... :) barnás-fekete hajúnak. :) :-P

Hát, én sosem voltam divatmániás... ami dühít az az, hogy mióta szeretem a lilát, bejött a divatba is... :( sajnos. Szóval, így olyanak tűnök, mint aki követi azt... (a lila hajammal, ami a tegnapi fodrászattól csak erősödött... xD)

Maycsikám, nyugodtan ráérsz azzal az elolvasással, csak akkor olvasd, ha kedved van hozzá! :)

Hát, én ezekért a zenékért annyira nem rajongok... :-S Tudjátok, én inkább musical fan vagyok... :oops:

no mindegy. :) 2 nap és karááááácsóóóóny! :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 21:55 
Betűmániákus

Én még nem kaptam semmit... :( Talán azért, mert olyan nagy hévvel rohantál el?? :-? Mindegy. Egyébként az én reakcióim is ilyenek a kritikákra. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 20:03 
Írópalánta

Szívesen küldök, csaaaakk... milyen mailre... megnézem az adatlapotokat, jó? És én is nagyon kíváncsi vok rátok, úgyh küldjetek lécci ;)

Én is hallgattam néha Him-et bár én meg azzal vok úgy mint te az Evanescencel... :D

Meglepi? Csak neeeeeem????? ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! *elviharzott* :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 15:57 
Betűmániákus

Láttam és itt is köszönöm Neked :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 15:51 
Írópalánta

Nara, énisénis! Kérek képet! :-D

Nghtwish óóó, imádom! És ki szerettette meg velem? Csak nem a mi drága Lanánk? :)
Evanescence-t is szeretem, bár azzal inkább úgy vagyok, hogy van pár nagyon-nagyon jó számuk, meg sajna sok egykaptafás.
Nickelback... :x
Kispál, Within temptation, szintén szeressem. :)
De a legújabb kedvencem: HIM
Egyszerűen nagyszerűek. :)

Nara, Shanci, egy kis meglepi vár rátok. ;)
KyKym, legkésőbb holnap rád is, de most muszáj tanulnom kicsit, kezd bűntudatom lenni. Igaz, eddig havat lapátoltunk családostul, de ez sajna nem ment fel a vizsga alól. :/

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 15:38 
Betűmániákus

Én is akarok képeeeet 8->
Természetesen, ha akarsz, akkor én is küldök magamról, bár nem vagyok nagy szám... :oops: Igen, pontosan. :lol: Nightwish?? Azt is szoktam hallgatni, csak néha :roll:
Én eddig próbáltam követni a divatot, és teljesen más embernek tüntettem fel magam... érzem, hogy többen meg fognak lepődni, de mostanában nem izgat mások véleménye... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 14:06 
Írópalánta

Sziasztok!

Aha, mindjárt küldök... püben lehet? Na mind1 megnézem, meg úgy emléxem vhova ide is nemrég leírtad a mail címed... :-? Szóval mindjárt megoldom :D Nemrég szerencsére átmenekítettem apám gépéről néhány egész normális képet, de ne lepődj meg mert, nyáriak... Bajorország *.*

Evanescence és Placebo? :D Azokat én is nagyon szeretem... Bár én mellette még inkább Nightwisht hallgatok...

Ruházatilag én végülis szeretek jól kinézni, de a divatra ált. nagyból tojok... úgy értem (nem akarok senkit megsérteni, de) én képtelen vok pl. felvenni egy konzerv (öhö converse ^^") cipőt, mert akármennyire is divatos, de én csak a kínai tornacipőt látom benne... Alapjában én szinte minden színt szeretek ruhában, kivéve a rózsaszínt, bár az utóbbi néhány évben vhogy megnőtt a fekete/sötétszürke ruháim száma $? XD igazán nem tehetek róla :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 12:54 
Betűmániákus

kykyke írta:
sziiasztok. :)

oh, először is Maycsi... köszönöm a bókot :oops: még így gépen keresztül is belepirultam... :D
Shanon... neked milyen az igazi éned? mármint... akkor ezentúl majd slampos leszel, vagy szabadidős lány, vaaaagy... stb.? :D

Nara... küldesz magadról képet? :D már tökre kíváncsi vagyol rád. :)

Ööööö... valójában... Fekete és sötét színek domináltak eddig, szóval ilyen téren... vagy háááát. Hallgatsz Evenscence-t vagy Within Temptationt, Placebot, Nickelback-et??? :lol: Kispál?? FOB?? Nya. Eddig is őket hallgattam, most már reklámozni is fogom. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 12:51 
Könyvmoly

sziiasztok. :)

oh, először is Maycsi... köszönöm a bókot :oops: még így gépen keresztül is belepirultam... :D
Shanon... neked milyen az igazi éned? mármint... akkor ezentúl majd slampos leszel, vagy szabadidős lány, vaaaagy... stb.? :D

Nara... küldesz magadról képet? :D már tökre kíváncsi vagyol rád. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 11:37 
Betűmániákus

Végülis, fölfoghatjuk újévi fogadalomnak is... bár én inkább azt mondanám, hogy végre önmagam leszek. Meg már az vagyok... anyám nagyot nézett, amikor elkezdtem szelektálni... :lol: Bár a cuki cuccaim között is vannak kedvenceim és nem kizárt, hogy megtartom őket... 8-> Hát akkor jól elnéztem, nem?? Csak azt nem tudom, honnan szedtem a barnát?? :oops: :oops: Lényegtelen. Zárjuk le a "D. szeme" c. témánkat...

Öhhh... ma lesz egy pici időd?? Már nagyon várlak... :-( Annyit elárulok, hogy a Sodrás már nem aktuális. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 11:31 
Írópalánta

Shanon, ez vaami újévi fogadalom, jól látom? :)
Egyébként jó cél, én már régóta ezt követem, KyKy a megmondhatója, ő már látott élőben. :-P Éljen a praktikum a divat előtt! :)
(Bár én nagyon elismerem, aki szépen össze tud öltözni. Az olyan elegáns, és mindig örömmel nézegetem, hogy mint kykykénk, még a kiegészítők is passzolnak, valóban kiegészítik az összhatást. Dehát, nem lehetünk mind ilyenek, nekem egyszerűen nincs érzékem se hozzá. :) )

D.-nek szerintem kék szeme volt. Legalábbis én úgy emlékszem a régebbi képekről, amiket küldtél. De lehet, hogy én vagyok hülye. :-D

Hóóóóóóóó, de még mekkora! Ez el se olvad karácsonyig, lehet itt akár 20 fok is! :-D Tegnap nagyon kalandos volt ilyen időben kocsikázni, aztán a Pillangó utcától metróra váltottunk, akkora hó volt. De jó volt nagyon az előadás, és tiszta mesebeli volt abban a hóesésben a színházig sétálni. Igazán megérte, még ha alul mindössze csizmában, egy szál harisnyában és rövid szoknyában is voltam. xD

Persze olvasni megint nem jutott időm. X-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 20:54 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nálunk annyi hó leesett, hogy apa kiment lapátolni... :-S Bár ez még változhat, ahogy ti is írjatok. Hát lehet, hogy D. képébe is belemásztak, deeee... az is lehet, hogy vaksi vagyok... :roll: Ööööö, ami azt illeti többször is belenéztem a szemébe és... elhiszitek, hogy nem tudom teljesen visszapörgetni?? :oops: De nem is izgat egyébként, csakúgy föltűnt... Perpillanat engem az se zavarna, ha hupilila szeme lenne... :roll: Mindegy. Újévtől új csaj leszek. Ezt elhatároztam... lecserélem felettébb csajos és csilivili ruhatáram, és végre az leszek, aki Belül Vagyok... Legalább jól jár anyum a tesóm meg a fél rokonság... Rájöttem, hogy a melegeken meg a divatgurukon kívül (akiknek nagy része meleg...) senkit se érdekel, hogy passzol vagy harmonizál-e az övem, a kiegészítőm és a cipőm színe... /:) Ezek mind-mind külsőséges és felszínes dolgok... A ruha ápol és eltakar, ma már pedig leginkább az esztétikai célokat szolgálja... Én pedig ezentúl magasról le fogom tojni... $blah Én leszek, végre. Valójában túlságosan is meg akartam felelni másoknak... de nem értem el vele semmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 19:16 
Írópalánta

Én is hallottam a karácsonyi időjárásról :(( :(( Én karácsonykor HAVAT AKAROOOKK!!! Ez így nem igazság, tök szép most minden, erre el fog olvadni. Ráadásul lovisoktatól ígért nekem egy karácsonyi terepet és hóban iszonyú jó vágtázni, de esőben, meg latyakos sáros mezőn... :S:S

Shanon az én szobám is tiszta kupi, de én asszem a nagytakarítást majd hagyom az utsó pillanatra, mert különben karácsonyig még képes leszek és ugyanolyan rendetlenséget csinálok :D

KyKy örülj, h egyáltalán fogad a fodrász. Én már nem kaptam időpontot csak két ünnep közöttre, pedig direkt növezstettem a frufrumat, h át lehessen szabni... de így olyan izéé... olyan semmilyen :( szóval majd max. begöndörítem vagy mi... -.-

Eyébként az ilyen hivatalos fényképészek tökre bele szoktak photoshopolni a képekbe, szóval lehet, h az ő keze van ebben a barna szemes dologban. Az egyik o.társamnak is olyan furán átszabták a fejét az osztályképen :D gondolom, ha elmosolyodik v vmi akkor megpróbálják (próbálják!) kijavítani... csak ált. rosszabb lesz :D

Jajj én meg próbálok irogatni, csak rohadt nehéz ugyanis, bár örülök a hónak meg minden, az én storymban éppen nyár körül tart az idő és így elég nehéz ihletet kapni, hogy tudom, hogy kint legalább -15 fok van és hóvihar... :S

Nah, további szép estét mindenkinek...

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 11:40 
Betűmániákus

Épp ez az! Neki Barna szeme volt... olyan mézszínűen barnás-aranyos... :-S :shock: Komolyan... :roll: Kötve hiszem, hogy kontaktlencse lenne a dologban... Mindegy.
Óóóóó, én már megvettem mindent. Mire nem jók a lyukasórák?? Tegnap csak két órám volt például... kár volt bemenni, de nem baj...
KyKy, nyugi! Látod, minden rosszban van valami jó. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 11:14 
Könyvmoly

Gondolom itt most nem világít D. szép, kék szeme, és így mondta Maycsink, hogy "lecsalták". :)

Nem tartok ki, feladom, és hisztikézni fogok! :((

De örülök, hogy legalább túl vagy Maya a pörgésen. Képzeljétek... ma hazaengednek minket 12-kor. :) Talizok barátnőmmel és bevásárolunk. :) Ajcsikat... természetesen.

Tudom, hogy lesz új története, meg is kért, h olvassam el a prológust, de tudod... azért az akkor sem Matt és Em... :(( Sebaj! Dean legalább annyira a szíve csücsije. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 10:44 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
Shanci, megkaptam a képeket! :-D
Lecsalták D. világító kék szemét. xD

KyKy, KITARTÁS!!!
Tényleg ilyen időjárás lesz???? neeee :((

Tegnap befejeztem a kötelezőket, szóval lehet, hogy ma pihenek kicsit, és (a változatosság kedvééért :-P) kicsit olvasgatok meg kritizálgatok. :D

Lecsalták?? :roll: Nem értem... :oops:
Óóóó, nekem is ezek a terveim mára! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 10:37 
Írópalánta

Shanci, megkaptam a képeket! :-D
Lecsalták D. világító kék szemét. xD

KyKy, KITARTÁS!!!
Tényleg ilyen időjárás lesz???? neeee :((

Tegnap befejeztem a kötelezőket, szóval lehet, hogy ma pihenek kicsit, és (a változatosság kedvééért :-P) kicsit olvasgatok meg kritizálgatok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 8:49 
Betűmániákus

Óóóó, épp láttam, hogy vége... :-( De januárban publikálja a következőt! :D Fodrász?? De jóóóó. Az időjárás meg eddig se volt valami ésszerű, nem is most fog visszaállni a rendes kerékvágásba... A munka meg! Együtt érzek. Majd csak vége lesz hamarosan. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 8:39 
Könyvmoly

sziaaasztok! :)

Ó, Anita... tényleg, így már rémlik... :oops: köszönöm, hogy leírtad! :x

Shanon, mázlid van, h már szünetetek van. :) én tisztára ki vagyok idegileg. minden reggel 5:30-kor kelek, ugye ma is, és még holnap is korán kelek, mert fodrásznak csak holnap fél 9-re lesz időpontja. vagyis egy órával korábban kell kelnem... :@
éééés ma láttam az időjárás jelentést, ami közli, hogy a karácsonykor pluz fokok lesznek... +6-7... :@ azaz az a sok hó, ami eddig esett a pics*ba el lesz olvadva... természetesen szilveszterkor, amikor nem bánnám a jobb időt, akkor mínuszok lesznek megint... ki vagyok... :( tisztára elment az életkedvem... :(
ésss még az SZVR-nak is vége... kell még valami? :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 8:14 
Betűmániákus

Jó reggelt Lánykák! :)
Szüüüüüneeeeet vaaaaaan! <:-P
Há-háááá, ezt is megértük! Na, most frissen és üdén írok néktek!

Maya, továbbítottam a képeket, és azért van külön, mert hülyül a rendszer és nem akar két képet csatolni... Remélem, azért megérkeztek... :-S Óóóóó, és ma NAGYtakaritanom kell, mert már megint csatatér a szobám... és apu már megint rám szólt, hogy lány létemre így meg úgy... :#-) Pedig már ismer :g

Éééés, ma végre összeállítom az olvasós listámat és köpködöm a kritixeket... persze szigorúan a rendrakás után :-B

Egyébként elmaradt a karácsonyi műsor és buli is. :( Beszéltem Deákkal és tökre ki volt akadva, hogy csak a mi osztályunk meg az elsősök adták a be a pénzt... ami egyébként nem volt sok :roll: Teszem azt... két nap nem vesznek cigit és akkor megvan az ára, sőőőőt, még ezzel sokat is mondtam. :? Pedig nagyon nagy szájuk volt egyeseknek... mindegy. De mivel ki kellett volna fizetni a helyet, meg kellett volna venni a piákat plusz a DJ... nem volt elég az összeg. És lefújták.
A karácsonyi műsor pedig tolódik februárra és valentini lesz 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 18:33 
Írópalánta

Sziasztok!

Dejó KyKy az avatarod :D:D:D tök cukker ;) Már írtam am. de az igazi nevem Anita :)

Ez a színházrendezős szakma tök szuperül hangzik ;) Mi épp most csinálunk osztállyal darabot, amit jövőre adunk elő, a Makrancos hölgyet... vszínűleg én is benne leszek, csak még nem tom hol... :D szóval színház 4ever ;)

Azért remélem nem lesztek ennyire elhavazva itt az ünnepek során, mert az naon sz*r, ha még karikor is ennyi dolga van az embernek...

Cupp :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 13:27 
Könyvmoly

Jaaaj, Shanon! Szóval olyan, mintha pulikutya csücsülne a fejeden? :D Ez a duma... xD :D akkor fényképezd le ezt is, és küldd el! :D :-P

Maycsikám :x... én jól játszom, nagyon! Főként a gonosz, kényúrnő szerepeket. :D Szóval rendezz olyanokat is! Nincs protekció? Ez fájt... fizikailag... ugyanis szegény szívem ketté hasadt... pedig úgy reménykedtem... =(( No, de mindegy. Addig még változhat a véleményed. :-P

Kellemes olvasást neked előre is!

Szóval akkor semmilyen formában nem kommunikáltok... :-S Jaj, hát ez nem jó! Remélem, azért lesz valami majd, mindenképpen számoljál be, ha igen! :) ;)

Most viszont megyek, mert mindig jönnek "ellenőrizni"... :/ és, hát... az internet nem teszi jobbá a helyzetemet. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 11:07 
Írópalánta

Shanci, nekem is küldj képeket! :)
És bizony, rengeteg behoznivalóm van. De nem bánom, már alig várom, hogy nekikezdhessek. :-D
Nara, köszönöm Neked is a köszöntést! :#-) >:D<

KyKy :x
Nem, Tekergőmmel sehogyan nem kommunikáltunk, még arra sem volt időm, hogy egy mailt dobjak neki. sms-t meg nem akartam, annál többet szeretnék tárgyalni vele, ha már. hívni meg... hát, az azért még nem megy annyira. :oops: :) azt csak akkor, ha lenne időm talizni vele, és azért hívnám.
Igen, színdarabokat rendeznék. (Kaphatsz szerepet HA jól játszol ;) nincsen protekció! :-P)
Nem csak fellángolás. Illetve, ha az is, tudod, nálam az ilyen fellángolások soká kitartanak. Lásd bringázás, mászás, Ő... :roll:

Ahh, már megint ilyen késő van?? Tegnap nem jutottam a végére az olvasmányaimnak, úgyhogy kezdhetek szedelőzködni, ma is mennem kell a könyvtárba. Nyamvadt 20 oldal miatt!!! $fal

Puszi, drágáim! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 8:49 
Betűmániákus

Igggen, tudom ám, hogy van új. Ezzel váltottunk mélt anno... ;)
Egyébként elküldtem kettőt külön-külön, mert sz***szik a rendszer. ~x(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 8:37 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Szua KyKym! :)
Azonnal csatolgatok, ok?? :lol:

Köszönöm... :oops:

Ja, amúgy... ha még nem mondtam volna, új, elég gyakran (gyakrabban, mint a freemail) használatos e-mail címem van. Íme: kykyke@citromail.hu
Muszáj volt, mert a freemail szivatott engem... bár, itt sem jobb a helyzet, lehet, hogy a végén én is a gmailnél kötök ki... :-S mindegy. :)

Nos, akkor várom az üzit, Shanci! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 8:33 
Betűmániákus

Szua KyKym! :)
Azonnal csatolgatok, ok?? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 8:30 
Könyvmoly

Csak... csak neeeeeeeeeem... :-O El sem hittem, mikor egy sárga színű avatarképet láttam... azt hittem, csak a szemem káprázott! :D

Szijaaaa Maycsikám! :x Ne szomorkodj az elhavazódás miatt, legalább alkalmazkodsz az időjáráshoz. :-P Csak kicsit kell még kibírnod, és utána megint nyugi lesz. :)
Tekergőddel tényleg nem igen taliztok? :-O Ez most meglepett... de azért kommunikáltok valahogy? Vagy azt sem? :-O
Színházrendező? Vagyis színdarabokat akarsz rendezni? Vagy.. gondolom, hogy azt, nem? :D De ez most csak egy fellángolás, vagy végleges? Majd... ha ez leszel, ugye adsz nekem egy szerepet valamelyik előadásodban? ;;) :#-)

Shancikám, kellenek nekem képek rólad is meg D-ről is az a zseniális tablókép. :D Oksi? :)

Nara... neked mi az igazi neved? Ugyanis bátorkodom gondolni, hogy nem Nara. :-P Lehet, hogy már mondtad, de nekem az istenért sem ugrik be... :oops:

Na, most már csak Aila hiányzik, és hogy elmesélje, miért nincsen új fejezete, mikor azt írta a ficblogjában, h van... :-O

Megyeeeek! :) Pussszí

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kykyke 2009 december 18 (péntek), 8:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 20:21 
Írópalánta

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁ!!!! MAYAAAAA!!!! >:D< >:D< >:D< Dejó újra itt látni téged :D Szegénykém, mindjárt itt a karácsony, és te ennyire el vagy havazva? :( szegénykém... Am én is drukkolok neked ;)

Szerintem is szép név az Olívia :D És a Krisztivel sincs baj sztem. Én kivételesen olyan emberke vok, aki meg van elégedve a saját nevével :D Főleg, hogy nincs második és ezt tartom a szüleim legjobb húzásának XD az osztály tele van 2.neves Jankákkal, Gabriellákkal, meg hasonlókkal... -.-"

Hát tényleg nem öreg, csak hozzám képest mondjuk :D

Puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 10:30 
Betűmániákus

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Nem hiszitek el mit láttam!!!!! :-O :-O :-O D. közzé tette a tablóképét (enyhén morbid...) és nem is barnák a szemei.... Ezt nem értem... :-S $? @-) /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 10:20 
Betűmániákus

Gyönyörű tervek! :) :)
Én meg megint ott tartok, hogy nem tudom mit akarok... :-S De van rá két egész évem meg egy fél. :o De mindenképp azonnal szeretném folytatni és nem halasztani, mert... kijövök a gyakorlatból és rutinból, aztán irtó nehéz visszarázódni és... nem akarom, hogy különóra legyen a vége... :roll:

Tekergő! Káááár, de jönnek az ünnepek... én inkább meg se szólalok... :oops: Most semmit se akarok senkitől! Maya, te pedig csúnyán lemaradtál a frissekről... lesz mit olvasnod :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 9:58 
Írópalánta

Kösziiii, Shanci............. >:D< :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 9:57 
Írópalánta

Ó, egyébként Tekergőmmel semmi nem történt, több mint két hete nem is láttam színét se. :cry: De most én se kerestem, nem lenne időm rá úgysem. Úgyhogy kicsit hibernálom az érzéseimet, amíg ráérek majd. (Meg talán jobb is, ha kicsit megint az újdonság erejével hatok majd rá. :) ) Hihetetlen amúgy, hogy mennyire nem képesek múlni az iránta való érzéseim. Folyton úgy érzem, mintha a kést forgatnák a szívemben...

Némi jobb hír:
Apukám az egyetemtől pár utcányira próbál a színházban, és az utóbbi időben ott lógtam benn a próbákon, és lett életcélom! Színházrendező szeeretnék lenni. :-D Odáig vagyok a dologért, és ahol most vagyok, művelődéstudomány szakirányon, onnan tulképpen majdnem egyenes út vezet oda. :D

És végezetül:
Írni akaroooook!!! Miért nincs időm semmire???
(Az időhiányt egy dolog miatt nem bánom: kevesebbet tudok Rajta agyalni...:S)

Na, most megyek. :/
:-* :-* :-*
Szeretlek Titeket nagyon, csajok! Még ha el is tűnök olykor. :oops: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 9:54 
Betűmániákus

Wáááááááááá! Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :) :) >:D< >:D< :-* :-* :x :x Jó ég, el se hiszem, hogy itt vagy! :-O
Húúúú! Nos, először mint látod, nagyon örülök a jelentkezésednek... már azt hittem, nem is jössz. :-( De itt vagy! A vizsgához pedig soooook-sooook sikert! :P Lélekben Veled leszünk! Ahogy KyKynek is, mert neki majd hamarosan kiderül az eredmény! 8)
Sok puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 9:48 
Írópalánta

Sziasztok, drágáim!

Most van egy kis időm, de nem soká, mert mindjárt indulok a könyvtárba megint. Nemsokára vizsgázom, és még sehol se tartok. :( És csak egy szem könyvtárban vannak meg az olvasandó könyveim, ahová másfél óra az út. Napok óta ott rohadok a könyvtárban...
Visszaolvasni is csak most jutott időm, már idejét sem tudom, mikor jutottam ide utoljára. Annyira hiányoztok! És úgy szeretném már olvasni az irományaitokat, annyira hiányoznak azok is. Jaaaaj. Ha ezen a (nagyon-nagyon-nagyon) fontos vizsgán túl leszek, talán lesz végre időm. Persze nem soká, mert 5étől megint jön a szívás, akkor meg a kocsog tanáromnak lesz vizsgája. ÁÁÁÁ.

Hozzászólni nemigen tudok az eddigiekhez, azzal nagyon elkéstem, már minden téma túltárgyalt. :(:(:(
ja, mégse. Az Olívia egyik kedvenc nevem, Shanon... :)

Köszönöm, hogy nem felejtettetek el, még így se, hogy ennyire eltűntem. :oops: Olyan jól esik, hogy gondoltok rám. :x :x

Csóóóóók nektek soksoksoksok!
A tetszhalott :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 9:38 
Betűmániákus

Nyugi Drága, én is csak egy pillanatra... :?
Csak azért írtam, mert nincs kedvem vitázni... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra