Sziasztok, Lánykák!
Úristen, olyan régen voltam itt, hogy már az animációk nevét is elfelejtettem, most speciel a pirulós fej kombinációja nem jut eszembe., úgyhogy most kaptok ilyen puritánt, és msn-eset:

:$
Szégyen-szégyen, tudom ám, de... nincs de. Erre nincs magyarázat.

Rosszkislány voltam/vagyok, ahogyan rajtatok kivül minden KASMÍR. Ej-ej!
Nem olvastam vissza, és a nagy helyzet, hogy nem is fogok, mert annyit azért láttam, hogy eléggé sok hsz született, szóval hálás lennék ha csak nagy vonalakban valaki összefoglalná a helyzetet. :$ Ez nem lustaság, hanem időhiány, mert mostanában tényleg eléggé robognak körülöttem az események.
Új helyre kerültem a melóhelyemen, egy másik osztályra, egy emelettel lejjebb, és minden teljesen más. Új. Úgy érzem magam, mint egy újszülött, semmit nem tudok, mindent újra kell tanulnom, pont akkor, mikor fent már hozzászoktam mindenhez. Jellemző. De nem volt választásom, mert annak a nőnek, aki itt volt, felajánlottak egy helyet, ahol véglegesítik - az Ügykezelési Csoportnál, nálam egy emelettel lejebb -, és nyilván nem fog nemet mondani egy biztos helyre. Én még mindig határozott időre vagyok itt, de áll. én vagyok a kövi a listán, akit véglegesítenek. Lesz, ami lesz. Hiányzik a régi helyem. Félek az új fönöktől, és nem érzem úgy, hogy maradéktalanul befogadtak volna.
Amúgy, mindezek mellett meg a tánc és a suli lefoglalja az összes szabadidőmet. Most hétvégén volt a második fellépésem, három számban léptem fel - a tervezett hat helyett -, és december közepe óta csak gyakoroltunk-gyakorultunk-gyakoroltunk. Többször, mint heti két alkalom. A suli a másik, ami kicsit elhavazódott, ugyanis három szakdoliszerűséget kellett volna megírnom feburár elejéig. Modnanom se kell, a költözés az új helyemre, teljesen lekötött idebent, otthon alig-alig voltam (mivel hétvégén is suli volt), így még hozzá se szagoltam a beadandókhoz. Remek, mi?
És mindezeket megspékeli, hogy január közepe óta nem tudok kigyógyulni a betegségemből, állandóan fújom az orrom, reggel iszonyyúan fáj a torkom, és néha rám jön a köhögőroham. Borzalmas, lányok, borzalmas.
Asszem, határozottan kijelenthetem, hogy a 2011-es év számomra szörnyen indult. És úgy érzem, ez nem is nagyon fog változni.
21. születésnapom, életem legrosszabb születésnapja volt, végigbömböltem, de ezt most nem részletezem, igazából nem akarlak titeket lefárasztani, vagy ilyesmi, hiszen milyen már, hogy hónapok után begördülök a topikba, és sz@rrá sajnáltatom a fejem?!
Mit mondjak még? Veletek mi újság? Shanci, veled réggebben beszéltem, mint Amphéval, mi a helyzet a sulival? Megvan már, hogy mi szeretnél lenni? Pasikkal mi újság? Összejöttetek végül Vele? (Nem tudom, gondolom, neveket még mindig nem írtok ki, ugye?) Valami pozitív/negatív változás az életedben?? Bármi?
Amphe, veled a múltkor - futólag - beszéltünk, de azért te is mesélhetnél, bizonyára sok minden történt/ik veled.

Halljak rólatok!
Azt nem tudom, hogy rajtatok kívül, vannak-e még aktív topikozók, de majd ezt megkukkantom, ha igen, akkor ők is hallassák szavukat irányomba!!!
Hmm-hmm... töröm ám a buksim, hogy mit írjak, ami nem az én kínszenvedéseimről szólnak, amiből mostanánan dögivel kijut, és amivel eláraszthatnám a Dunát is...
Írással hogy álltok? Írogattok? Én épp tegnap tettem fel egy régebbi, még TW-fan korszakomban íródott törimet, gondoltam, kéne valamit feltenni, de... úgy tűnik, hiába, mert 4 üres kritikán kívül, b@sztak rám az emberek.

Remek, egy élmény ide visszatérni, ezért már megérte.
Pedig most kezdtem bele egy új törimbe, egy gazdag, banktulajdonos lányáról szól, akit elrabolnak, és fogva tartanak - elég kemény körülmények között, és most tökre szeretem írni. Bár lehet, hogy ezzel is az történik, mint eddig mindennel - megunom.
Egy másikba is belekezdtem régebben, de azt bent nem lehet írni, otthon meg nem érzek affinitást rá, pedig az nagyon bejön. A témája egy prostituáltról szól, egy posztapokaliptikus történet. Mostanában beleszerettem ezekbe, nem tudom, ajánlottam-e már, ha nem, akkor most megragadom az alkalmat, mert kihagyhatatlan.
Az Éhezők viadala. Ki hallott már róla?
http://www.polc.hu/konyv/az_ehezok_viadala/701845/
A tartalom amúgy nem adja vissza a könyvet... Amúgy sokan a Battle Royalhoz hasonlítják, de minimális hasonlóság van közöttük, elenyésző. A magam részéről, a B.R. elég véres, még könyvben is, ellenben az ÉV-vel, ami meg lenyűgöző. Többek között emiatt a könyv miatt lettem anti-TW-ista. Rájöttem, hogy emiatt a sorozat miatt nem értékelig és veszik észre, a valódi, jó és imádnivaló könyveket, mert teljesen elveszik a hírnevet. Pedig nem is jó. :/ Alapjáraton legalábbis. Egyszer amúgy mindenképp érddemes elolvasni. Mármint a TW-t. Az ÉV kötelező olvasmány kéne, hogy legyen.
Most jelenik meg ősszel - ha minden klappol - a 3., egyben utolsó kötete. Jaj, ne tudjátok meg, már tűkön ülök. Hihetetlenül izgalmas. Olvassátok el! Letehetetlen, én két nap alatt, konkértan 10 óra, folyamatos olvasás alatt kiovastam, gondolhatjátok.

Pedig az elején eléggé szkeptikusan fogtam bele.
A másik nagy kedvencem, a Kezek és Fogak Erdeje. Ez is posztapokaliptikus töri, és ez is három kötetes, de itt még csak az 1. jelent meg.
A harmadik, egyben jelenlegi olvasmányom, a Vámpírakadémia. Nos, ez volt az, aminek olyan kétkedve kezdtem neki, mint anno, mikor az Avatárt néztem meg. Ennek az lett a következménye, hogy óriási nagyot csalódtam. Természetesen pozitívan. Semmi köze - hál' istennek - a TW-hez. Sőt, százszor jobb, a kettő sztem össze sem hasonlítható. A vámpírok két fajból, illetve végül is háromból állnak. Vannak ugyebár a sima emberek. (Rólunk nem igen szól a fáma.) Aztán vannak a vámpírok: a jók a morák, a rosszak a srtigák. És vannak a dampyrok, akik félig emberek, félig morák. A főszereplő egy dampyr lány, Rosemarie Hathaway, és annak a barátnőjéről - Vaszilissa (Lissa) Dragomirról, egy mora lányról - szól, akik fura kapcsolatban vannak egymással. 6 kötetes, most jelent meg az 5., ősszel a 6., ha minden igaz. Fú, fergeteges és sokszor olyan megdöbbentően fordulatos, haláli jó. Persze a szerelem itt is központi téma, én pl. elég Dimitrij Belikov fan vagyok (Rose lovaga).
http://www.libri.hu/konyv/vampirakademia-i.html
Érdemes elolvasni, akinek kell, e-bookban el tudom küldeni ezeket is, meg az ÉV-et is.
Nya, asszem mára befogom. Megyek, mert csomó dolgom lenne még így csüt. délután...

Tök jó, már csak a holnap, és aztán négy napos szünet!!!!

Várom már.
Na, szép napot/hetet nektek, megprószálok még a héten felnézni.
Szerk.: Amphe, te mikor lettél modi? Meg hogy? Jaj! Akkor csak távolságtartóan járkálok ide, asszem... :')