Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 október 01 (szerda), 9:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 15:35 
Fanfic-faló

Halika!

Nem szólok Rád, Shanci, nem csináltál semmi rosszat :)

Bocsi, hogy tegnap sem jöttem, szinte csak modozni voltam fent... Tegnap is dokinak váltam, ma is mindjárt megyek, már nagyon elegem van belőlük.

De egy kis dolog, ami feldobja a napom :oops: Ma megyek este fodrászhoz végre, nem árt egy kis átalakulás! :) Visszaszőkülök és levágatom a hajam :)

Ma már nem nagyon leszek szerintem, meg lehet a hétvégén sem, mert tanulnom kellene; hétfőn újra Szeged :roll: Nem tudom, milyen lesz visszamenni ennyi idő és kihagyás után. Remélem, gyorsan visszarázódok :|

Shancim, olvasom majd a versikédet, mikor végre odaesek, a novellát meg repesve várom 8-> hozzám sem jön a ficblogba senki, de ez a magam hibája, ahogy te is mondtad a Tiédre... Nem tudok úgy haladni a motyóimmal, mint ahogy terveztem, és így nagy lesz a csúszás, ismét. -.- Oda se neki, akit érdekelek, úgyis elolvassa valamikor :-S

KyKy, képedet mindjárt nézem! Tök szétszórt vagyok :(

Annyi mindenen jár az agyam, hogy csoda, hogy még a fejemet nem hagytam el; talán fel sem tűnne xD :(:( Ideges vagyok.

Shanc, jó talit :) :x

:-* Nektek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 9:50 
Betűmániákus

remélem, nem szólnak rám, de végül is az előző hsz tegnap érkezett tőlem :oops: :oops:

mindjárt tűzök angolozni, csak előtte még egy gyors kis összefoglaló :lol: KyKym, írtam féjszen a képecskédhez :x láttam, fürge voltál és válaszoltál is... jajj, tényleg ennivaló :) de úgy ahogy van, meghagyom neked, mert hát na :lol: meg mert amúgy se xD jó kép lett :)
aztán majd holnap jelenkezek, mert ma találkozunk :D
a hétvégén még átbabrálom a novellát, még egy béta és ha hétvégén nem is, azután héten már biztos töltök ;) azért jelzek itt, mert ficblogomba rajtatok kívül senki se jár be, nagyjából légüres térről van szó :roll: talán akkor lesz némi forgalom, ha előállok a novellával :( a magam hibája.
addig is föltöltöttem egy verset tegnap délelőtt, eddig még nem nézték át, nincs fönt, de reménykedem, hogy délutánra valaki verselős a gárdából megszán és fölengedi, ha úgy találja :) várja a véleményeket :oops: jórészt mindig mindegyik... bocs hogy nyavalygok, de szörnyű látni, hogy a kezdeti lendület kifúj, és ha ti nem, akkor senki :-S fejlődést pedig még csak nem is mutatok :? :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 24 (csütörtök), 7:38 
Betűmániákus

Hahó, jó reggelt! :)

Jaj, apmphe, dehogy haragszom :) csak láttam, hogy máshova is beirkálsz és na :-c de nem kötelező azonnal válaszolni, nekem sincs mindig időm, sajna :roll: :lol: tegnap följöttem, mert várok egy pü-t :-S

Óóó, én is alig várom már ezt a kis programot... de addig még sooookszor történik sok minden :| én most a holnapot várom^^ hááát, köszönöm kérdésed, vagyogatok :-S most már kapok levegőt az orromon, ami mellesleg enyhén brutális :-< valamint félek, mert a hangszálaim is rosszalkodnak :( és hogy még boldogabb legyek, piros pöttyös napjaim úgy gondolták, hamarabb érkeznek /:) köszönöm! :roll:

Klemivel kapcsolatban pedig igazad van, köszönöm >:D< bár tegnap kicsit többet dumáltunk, együtt mentünk a megállóba, deeee... nem ez az igazi :oops: azt viszont nem említettem, hogy az elmúlt időszakban nem nagyon beszéltek Timivel (ő az előbb említett csaj, akinek szintén lett kapcsolata), most meg össze vannak hasalva :roll: nekem olyan furcsa az ilyesmi... na, mindegy.
Ha megkérdezem, hogy mi baja - mert szerintem is mélyebb gyökerű, és ő se úgy szólal meg, ahogy szeretne -, akkor "semmi" a válasza, úgyhogy... ezt már régen is eljátszottuk. Állandóan azt hangoztatja, hogy elege van, mert mindenki rázúdítja a dolgait... Én elhiszem, hogy idő után nem jó, ha ezzel visszaélnek, de akkor megbíznak benne, ami jó - én is meg tudok vele beszélni mindent. De ha már ilyen, akkor én se mondom el neki a dolgaimat magamtól, hanem ha rákérdez. Inkább hanyagolom, nekem ne mondja azt, hogy tőle várom a megoldást. Viszont ha nem számolok be neki, az a baja $blah ördögi kör ez. Mondjuk, lehet, hogy észrevette távolságtartásomat :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 23 (szerda), 15:38 
Fanfic-faló

Sziasztok Csibék! :)

Ne haragudj, Shancim, belestem ide is, el is olvastam, mit írtál, csak... el voltam foglalva :opps: :g
örülök, hogy találkoztok, mindig jó hallani, mikor így felcsigáz Téged! 8-> :):)

Klasszul hangzik az előre vázolt program, picit irigy is vagyok, persze jó értelemben! :) Imádok sétálni ^^
Gratula a dolgozatodhoz is, szép eredmény!
Jobban vagy már?

KyKy, de jó, hogy jöttél! :x
Először én is azt hittem, hogy a Nagy Ő lesz a dologban, de mikor írtad, hogy sztárok jöttek, akkor már tudtam, hogy Zoli úr lesz a befutó! :) Tuti hatalmas élmény volt 8-> Nekem akkor lenne ilyenem, ha Tom jönne a mi kis porfészkünkbe :lol:

Úgy örülök, hogy mindkettőtöknél zajlik az élet ^^

Shanc, szerintem mindenképpen beszélj Klemivel. Ne támadóan, hogy miért ilyen, hanem kérd meg, hogy beszéljetek, mert Neked fontos. Puhatold ki mi a gondja, miért ilyen, és ha tud valamit, amit Te várhatóan később fogsz illetve tudnál meg, akkor nem kell titkolózni.
Lehet ez az egész stílusváltozás nem is Neked szól, hanem van valami egyéb baja, ami ezt váltja ki belőle, csak nem beszél róla.

Ez utóbbit tapasztalatból mondom, sokszor én is homlokegyenest más vagyok emberekkel, mit ahogy megszokták tőlem, de nem azért mert gondom van velük, hanem egyszerűen belül nem stimmel valami és észre sem veszem a viselkedésem. Ki tudja... Ha érdemesnek tart rá, úgyis beszélni fogtok, márpedig miért ne beszélnétek? :) Ha mégsem, akkor biztos fájni fog, de ne rágódj rajta. Majd megbékél, vagy eltávolodtok és el kell fogadni, benne van a pakliban.
Remélem, megoldódik hamar! :)

Na lépek, még van dolgom!
Pusszantás :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 23 (szerda), 9:32 
Betűmániákus

Jaj, KyKy, dejóóó :D :-*
Örülök, hogy testközelben voltatok :g ;) A barátnőm van oda érte nagyon, Noémi. Ő is látta élőben, tudod, tavaly nálunk is voltak :) Neki is teljesült a vágya. :) Na, én akkor esnék ilyen katarzisba, ha a Quimbysekkel találkoznék =(( tavaly voltak nálunk, de nem mentem el. Na, majd idén, ha jönnek $pray $pray $pray

Helyes, ha pörögnek a napocskáid :D Őszintén? Azt hittem, a tényleges NAGY Ő-vel találkoztál O:-) DEEE. Ami késik nem múlik, mint látod 8-> A képekre nagyon kiváncsi vagyok, természetes, hogy tetszikelem, sőt, még írok is hozzá! :-Ą

Matekoznom kellene, de jaaaj :oops:
semmi kedvem hozzá :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 23 (szerda), 9:18 
Könyvmoly

Halihó, KASMÍRnépség! :D

Most nagyon gyors leszek, csak annyi, hogy nem tűntem el, de hétköznapok örvénylő vákuma beszippantott, és kicsit sok ez most nekem. :( Összejöttek a dolgok, mert miért is ne?

De annyi, hogy amúgy képzeljétek, találkoztam a szerelmemmel!!!!! Voltunk kint hétvégén a SkyCourt (Égi Udvar, Ferihegyi reptéren) nyílt napján (is, előtte csak a belépőkártyáva rendelkezőknek, ergo itt dolgozóknak volt állófogadás... tele elit kajával. Jól laktam, de nem ízlett. xD), és minden üzletben sztárok voltak. Ilyen Dukai Regina, meg Horváth Éva, stb., de a Herend porcelánban szombaton a Szinetár, vasárnap a drágám volt, és elmentünk!!!! ♥ van tőle aláírásom, meg képek is készültek, megfogta a hátamat! Éreztem a meleg tenyerét a hátamon!!!! (L)(L)(L) gondolhatjátok! azóta már a képeket kinyomtattam és az aláírással lelamináltam :D (L) majd feltöltöm valamelyik nap féjszre is, tessék megnézni és lájkolni! :D

Pusszantalak titeket!!!!! igyekszem jelentkezni bővebben a héten, és akkor megpróbálok vissza-visszaolvasgatni. :) :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 23 (szerda), 7:58 
Betűmániákus

Óóó, ide nem kukkantottál be, amphe? :(
Mindegy, akkor majd én floolok :-P :oops: :oops:

Tegnap voltam suliban, begyógyszereztem, tea, 100as zsepi és go :D egész nap taknyoltam, közben magyar dolgozatot írtam (4oldal lett kishíján) , meg elmaradt 3 órám és csaptunk néhány lánnyal egy kisebb dumapartit :)
Pénteken találkozunk drágámmal :x tegnap meg egy csomó minden kiderült 8-| többek között az, hogy a legjobb haverjának a barátnője szintén gyógyszerész, oda jár, ahova én, csak egy évvel idősebb... és ismerem is :lol: le is szidtam Istvánt... aztán olyan szépen csicsergett 8-|

Illetve kicsit el vagyok kenődve :-S nem tudom, mi baja van a barátnőmnek, Kleminek :( egy ideje olyan lekezelően és hivatalosan beszél, hogy inkább hanyagolom a kommunikációt... tegnap is hazament egy szó nélkül egy hamarabbi járatával :roll: pedig egyszer se mondtam rosszat :( sőt, mostanában sokkal vidámabb is vagyok, mint egyébként /:) nem hinném, hogy féltékeny, lévén, mert neki is van egy elég stabil kapcsolata, és tegyük hozzá, hogy ő volt a randiszerviz :-< bár a múlthéten el-elejtett olyan megjegyzéseket eléggé flegmán, hogy az elején minden szép, aztán derülnek majd ki dolgok...
Én ezzel tisztában is vagyok... csak köztünk volt egy intenzív félév, ami alatt történt egy-két dolog, nem egy hónap, mint az ő esetükben, és így "kicsit" már más a súlycsoport. Meg teljesen más emberekről beszélünk :roll: mindegy. Lehet, hogy megint csak túldramatizálom :oops: de nem írnám, ha nem bántana :|
Viszont egy másik lánykával is így viselkedett, amikor összejött egy emberkével. Franc tudja :-S Én azt hittem, hogy ez csak megerősíti majd az egészet, de lehet, tévedtem :-( mert végül is neki köszönhetem, hogy így vagyunk :) de ha fölhoznám neki... nem tudom, milyen lenne a reakciója :-S

Ó, és 4es a biokémia tz-ém :lol:

Veled mi újság? Van már valami? >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 14:50 
Betűmániákus

de én nem tudok egy helyben feküdni sokáig :D
eddig bírtam. majd háromra bevágom magam az ágyba, hogy anya ne káráljon annyit :oops: délután úgyis szemmel tart majd xD

Öööö, igen. Van ami elvisz, meg van ami visszahoz :) meg néha szokott lenni egy hamarabbi járat, de nem érem el az átszállást, szóval lényegtelen :roll: elég messze van hozzám Zenta. István meg még messzebb :D kétszer ennyi xD de nem úgy nyilatkozott, mint akit zavar. átutazóban már volt nálam a határ miatt, hosszabb ideig még nem, úgyhogy... itt lesz az ideje a hosszabb látogatásnak. :lol: de ez majd nyár, későtavasz.
én viszont megyek hozzá júniusban 8-> amikor csak gyakorlat lesz, meg lazulhatok. kivesz egy szabadnapot, sétálunk a városban, megmutatja, hol tanul... hol van a medicinszka, ahova én készülődök... megnézzük a Péterváradot és sétálunk a parkban... este meg csinálok neki valami vacsit :D úgy ismeri a konyhát, mint én a számítógépet, úgyhogy le tudom nyűgözni a legprimitívebb cuccokkal is :-Ą naaaa, neeem. majd kap valami finom husit. addig halászok valami tutkó egyszerű kis akármit :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 14:23 
Fanfic-faló

Jobb is, örülök, hogy anyud nem engedett oskolába :) Ilyenkor pihizni kell, feküdni, aludni és sokat inni :x
Nekem is innom kellene, de valamiért nem kívánom :-S zavar nagyon.

Ennyire ritkák a járatok a sulid és a lakhelyed között? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 14:02 
Betűmániákus

nem mentem suliba :( olyan gyengeséghullám fogott el, hogy fölhívtam anyumat. mondta, hogy ne menjek sehova, hozassak a tesómmal, amit kell... nem érte volna meg elmenni, mert nincs járatom, hogy hazajöjjek ha nagyon rossz, meg hova szaladgáljanak értem? :roll: úgyhogy most pihizek, hogy holnapra összeszedjem magam :-<

neked is jobbulást! :x
én este azért jó korán kidőltem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 12:06 
Fanfic-faló

Jaj, drága szívem, jobbulást nagyon! :( :-* :x:x:x:x:x:x

Hogy tudsz így tanulni, atya ég, én ilyenkor képtelen vagyok :| :o

Épp reggelizek. Olyan pokoli fáradt vagyok, istenem. Negyed ötig dumáltam msnen, nem bírtam aludni, erre anyukám felhív egyem a szívét fél 12kor :D persze, honnan tudhatná, hogy agyzavaros bagoly vagyok xD De most nyűglődés van, nem tudom hova tenni magam, leszakad a fejem ismét xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 7:13 
Betűmániákus

Uhh.
Egyre pocsékabbul vagyok :( most teázok, behoztam minden szükséges kütyüt, kúrálgatom magam, közben meg tanulok :-< DE. erős vagyok, nem szabad megengedni a csúnya náthának, hogy átvegye az uralmat :-P

A pasikat meg nem értem :D pláne ilyen "tele-takonnyal" fejjel /:) kitartást! :-* majd beszéljétek meg :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 20 (vasárnap), 23:24 
Fanfic-faló

Ahogy mondtam.. kész élmény volt.

Ja, nem elment... Megbeszéltük ugye haverokkal, hogy tali, de anyuék mondták menjünk el moziban.. ezer éve nem voltunk 3an sehol, ezért szóltam a csapatnak, hogy később találkozzunk.

Elmentem mozi, aztán hívtam ezt a dilist, hogy megyek át hozzá, de már itt is olyan volt a stílusa, hogyha szemben állt volna velem, biztos odavágok egyet.. Jó, de még nincs otthon, anyját várja a melóhelye előtt. Ok.
Átmegyek még mindig sehol senki... Aztán megjött, na mivan izéé, mintha mi sem történt volna. Persze, én meg nem nyelem le az ilyen dumát csak úgy... Megkajált, kimentünk pajtikhoz, ott úgy viselkedett, mintha csak egy kocsival érkeztünk volna, am semmi közünk nem lenne egymáshoz.

Aztán séta jobbra balra, balhé volt kint, egyik panellakó lejött emberkedni, hogy hangosak vagyunk, ránk hívta a rendőröket. Séta tovább, még direkt idegesítettük utána a formát :D

Norbi meg közölte, hogy sziasztok, megyünk, de jött oda puszit adni, hogy elköszön - nézek, mi a bánat van. Hív, hogy megyünk, szóltam, hogy nem akarok, erre beült a kocsiba azt elment... Felcsesztem magam rajta, elmentem barátnőmmel sétálni, visszament a srácokhoz közbe Norbi, hívogatott, hol vagyok, de már csak azért se vettem fel. Még ott bunkózott, a stílusáért legszívesebben belerúgtam volna. Eldurrant az agyam nagyon... Egész hazáig osztottuk egymást... De ki ez? Barátaink előtt velem nem fog így viselkedni - kérdezem, menjek (ült a kocsiba lehúzott ablakkal), akarod, hogy menjek? Erre felhúzza az ablakot és elindul. Hát fúúú... tudnék olyat írni, hogy kitiltsanak a fórumról, de egy ilyen ember miatt már csak azért se :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 20 (vasárnap), 20:41 
Betűmániákus

hát hova ment? :shock: ej-ej... ilyen rohangálós típus? :lol: apum is ilyen... régebben, ha összekaptak anyuval, emlékszem, mindig kiment egy szó nélkül, ha nem neki volt igaza ;)

mi meg átdumáltuk, és pénteken este találkozunk 8-> már alig várom :x de előtte két dolgozat, felelések, témazárók - ahogy ti mondanátok :D élmény lesz :roll:
holnap megint biokémiázok, kedden magyarozok, szerda matek, csütörtök bigi+pszichó és a többi sallang. cserél velem valaki? ne is -.-" én se tudom, hogy csinálom végig... :-< csak azt nem értem, miért kell mindent egyszerre csinálni nekik... szerintem összebeszélnek a tanáriban az átkozottak :o

KyKyről hallottál valamit? :)
Ailát elnyelte a föld, sehol se látom... :-S
A többiek meg amúgy is tavaly voltak itt egy mondat erejéig :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 20 (vasárnap), 20:26 
Fanfic-faló

Épp itt vagyok emberemnél... Várok a menetelre, ami eredetileg tegnapra lett volna beütemezve, de... ráadásul össze is vesztünk, itthon sincs, úgyhogy tele a törpöm.

Már csak azért sem megyek haza, mert akikkel találkozunk ott van egy jó barátném, akit látni akarok.

Mindezektől függetlenül van egy olyan érzésem, hogy ma nagybeszélgetés és fejosztás lesz, már alig várom, chh...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 20 (vasárnap), 16:03 
Betűmániákus

ok, mindent megteszek :) hidd el, én se így akartam... de már tegnap éreztem, hogy valami nem jó, de úgy voltam vele, majd elmúlik. hát nem :| a jövő hetet meg ki se hagyhatom, mert brrr. $ear de van, aki ösztönözget msn-en :#-) épp a lelket tartja bennem xD

Igen, lesz noviii ;) én is örülök, mert másképp sokat tolódott volna :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 20 (vasárnap), 15:42 
Fanfic-faló

Júj, ezt nagy örömmel hallom, már alig várom a kis novellát, áhm 8->
Nem szabad betegecskének lenni, tessék gyorsan meggyógyulni, elég egy göthös a csapatba, azaz én :D :|

Igen, törölgetnek, nekem is csökkentek a hszeim, de majd visszatermelek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 20 (vasárnap), 15:24 
Betűmániákus

És ím, lezajlott a tavaszi nagytakarítás! :lol: Vagy még folyamatban van?^^ Jól megcsappant a hsz-kéim száma, ami azt illeti :o de tényleg sok felesleges dolog volt :roll: majd behozzuk a lemaradást... bár akkor esélyes, hogy megint törölnek :D

Képzeld, én is betegecske vagyok :( láz, kapar a torkom :-< életkedv nix. :roll: hjajj
viszooooont... tegnap/ma éjszaka befejeztem a novit, postáztam drága bétámnak, jövő héten pedig érkezik^^ majd lehet kukkolni rég nem látott blogomat :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 20 (vasárnap), 15:04 
Fanfic-faló

Heyhey!

Végül nem mentünk sehova, majd ma :)
Hű, emberek, jéggé fagyok, pedig fel vagyok öltözve :o Kiakaszt ez az idő...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 18:43 
Betűmániákus

igen, az^^ mondtam anyámnak, hogy ma sztrájkoljon... :lol: főzés téren, legalábbis :lol:
jajj... jól hangzik, bár én ki nem állhatom a hagymát :D

szórakozzatok jól! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 18:14 
Fanfic-faló

Na, ez finom lett :)
Csirkehúsit kevertem össze hagymával és fokhagymával, telenyomtam mindenféle fűszerrel, és széjjelfőztem-sütöttem :D nagyon fini lett, rizst csináltam mellé köretnek ^^

Gyorsétterem? :D Nekem a diéta miatt esélytelen XD

Most még pihizek kicsit, aztán készülődök lassan, este elmegyünk valamerre haverpajtásokkal :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 16:11 
Betűmániákus

Na, igen. Ha mások véleményére adtam volna, most nem lennénk együtt :( :)
Hááát igen, ez az idő. Olyan csúnya :? Viszont elég ok arra, hogy tanuljak. Ha szép idő lenne, most sétálnék valahol :lol: Óóó, főzőcske? És mi lesz?^^
Én most voltam apummal a gyorsétteremben, bevásároltunk, kajáltam, és egy pohár vízre se tudok ránézni $sick

Istvánkázzak? :lol:
Majd ha elérhető lesz, akkor biztos. ;) Tegnap söröztek, mondtam is, hogy menjen, mert a múlt hétvége kimaradt :D Nem volt ott a barátja születésnapján :#-) Olyan haverja a fazon, mint nekem Sári. Ettől szebbet még nem kaptam :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 15:02 
Fanfic-faló

Megértem teljesen, hogy mire gondolsz, hasonlókon átestem már én is :( :) ez sajnos óhatatlan, vannak olyan emberek, akik halálra unják a saját kis nyomorult életüket, azért foglalkoznak máséval, akinek a napjai érdekesebbnek tűnnek :) Oda se neki!

Am most mindenki ilyen :| Barátnőmmel is most dumálok és szegény egyáltalán nem halad a melójával, mármint a tanulással képtelen rá... nekem sincs idegzetem semmihez. Elnyom a rossz idő... Meg ami még nekem van sok biszbasz többek között xD :D

Nem baj, mindjárt nekiállok főzőcskézni valami szinomat ;;)

Istvánkázz Béjjbi 8-> ráérsz holnap is tanulgatni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 14:35 
Betűmániákus

Lassan, de biztosan a gyógyulással ;) vagy teljesen heverd ki, vagy sehogy :-P az utóbbit nem kívánom, de vagy az előbbi, vaaaaagy :o

Ááá, én olyan semmirevaló vagyok :| nem találom a helyem, tanulnom kellene, de tengek-lengek, megnyitok ezt, leírtam azt, fölmegyek féjszre... kilépek onnan. UNALOM. Így, nagybetűvel :roll: Azt nem tudom, hogy mit csinálok jövőhéten, de hogy most nem megy semmi, az 100. :? Utálom magam ilyenkor. Legszívesebben istvánoznék, deeee :lol: némi problémába ütközök =)) nyembaj^^

A képpel kapcsolatban igazad van, lehet, akkor is készült volna, ha épp nem komolyodunk el :-S bár én nem is erre hajazok, hanem, hogy közzéteszik /:) Nem szégyellem, dehogy is! Csak nincs kedvem a nyilvánossághoz, és azon emberek kérdéseihez, akik nem köszönnek, de előszeretettel turkálnak a magánéletemben :roll: De ezen is túl kell esni.
Még nem volt róla szó, de nem hiszem, hogy "kapcs-ban" leszünk a neten. Talán sokára ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 13:57 
Fanfic-faló

Csók :-*

Igyekszem javulgatni, de lassan haladok :S :)

A képpel szerintem semmi gond nincs, hiszen készülhetett volna rólatok úgymond "első közös kép" már akkor is, mikor még nem vagytok együtt :) Nem hinném, hogy egy kép bármit is befolyásolna :) Jó ezeket megörökíteni ^^

Ma pihenés. Este elvileg talizunk a pajtikkal valami közös játék, dumálás erejéig :) Ma filmezni akarok, és magammal foglalkozni :)

Shancikám, szegényem, így betemetnek a könyveid? :( Egyem a husod :x Nekem is tanulni kellene, de valami iszonyatos blokkot vet bennem a jog felé... nem bírok a könyveimre és a jegyzeteimre nézni... $sick

KyKy, merre vagy? :-S :x

Nya, elmászok, később még benézek :) Csókoltatás :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 10:00 
Betűmániákus

Hahó! :-*
Jó reggelt! :)

Jaj, amphe, sajnálom.... =(( olyan rossz olvasni, hogy ilyen ramatyul vagy :( jobbulást! >:D<
Óóó, a képekre én is kiváncsi leszek amúgy... /:) személy szerint még korainak is tartottam a fotózkodást, lévén, hogy alig 10-20 perce voltunk együtt :-S de hát a csajszi túl rámenős volt, és féltem, hogy a gyomra tartalma rajtunk landol, ha nem sietünk xD Majd meglátjuk :D
Ez. A. Hétvégém. POKOL.
Szinte minden tantárgyamat tanulnom kell :cry: Mellesleg, elmarad a színház, pedig úgy volt, hogy találkozunk :( De egy hét múlvára beszéltük meg, szóval... megoldjuk :)) csak én meg akartam nézni a darabot [-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 18 (péntek), 14:28 
Fanfic-faló

Sziasztok Kasmírkák! :)

Bocsi, hogy eltünedeztem, de... Szar ez a hét, szebben kár is fogalmazni. Kibírhatatlan. Tudjátok, a sok fejfájás miatt elküldtek a neurológiára. Egész kicsi korom óta nekem mindig a fejem volt a legérzékenyebb, ha front jött azért is, meg am is, mindig az fájdult meg először... Rengeteg balesetem is volt vele :roll: Áhh... Az utóbbi években már annyira elviselhetetlen, hogy kb napi szinten fáj valahol, valamiért, hogy állandóan gyógyszert szedek. Tudom, ez sem megoldás, de most aztán... Agybajos vagyok.

A doki a neorón közölte, hogy szerinte amellett, hogy van valami oka a fejfájásomnak, már azért sem tudok létezni a fájdalomtól, mert túl sok gyógyszert szedek rá, és már nem bírja a szervezetem. Oltári nem? De mi a fenét csináljak, ha fáj? Mindig az utolsó pillanatig, kb sírásig húzom, hogy nem veszek be semmit... És most, hogy örüljek egy teljes hétre letiltott mindenféle fájdalomcsillapítóról. *tapsvihar* Elviselhetetlen, ha csak egy picit is felhúzom magam valamin, kikéredzkedik az agyam a fejemből jóformán... Egy újabb hét itthon, klassz. 3 hete hiányzom az egyetemről, de pótolni sem tudok, mert a fájdalomtól nem tudok koncentrálni semmire az ég világon. Jövő héten mennem kell vissza kontrollra, és ha nem szűnik a fejfájás, tovább vizsgálnak, hogy miért.

Közben még diétázom is. Ledöntött a sok lelki trutyi, úgyhogy szuper kis kényszerpihenőt kaptam.

Bocsi, hogy elsírtam a macskakórust, de nem bírok magammal :-S

KyKym, csak nem olyan rossz az új hely, látod :) Ha pedig véglegesítenek, ami hiperszupi lenne, onnantól már jöhetnek előléptetések is, meg minden jó dolog :) Manapság nagy szó, hogy véglegesíteni akarják a helyet, nem pedig elvenni és kirúgni az embert. -.- Úgyhogy én mindenesetre nagyon örülök, remélem, hamarosan Te is hasonló derűvel gondolsz majd a munkádra :)

Az a szám, hű, hát nem tudom :D egyelőre katasztrofális a minősége a telefonos hangszóró miatt, de majd megoldjuk, hogy normálisan is fel legyen véve :) még szoknom kell a tudatot és az érzést, hogy felvéve teljesen más a hangom, mint élőben XD

Shanci, majd megnézegetem a képeket én is :) A szülinapos kép pedig biztosan aranyos lett! :) Grat barátnődnek a jogsihoz! ^^
Én egyáltalán nem félek már a vezetéstől, amikor féltem akkor is csak azért, mert anyu kocsiján a kuplung az a halálom. Piszkosul érzékeny, és míg nem szoktam hozzá ugrált a kocsi, mint a kecske. Féltem, hogy mások kiröhögnek :D:D XD

hú, reggelizni kéne valamit :|

Puszillak Titeket :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 8:37 
Betűmániákus

Sziaaa! >:D<

Nohát, micsoda kis extrák vannak a számodra - új helyen :lol: De ha a régi a szívedhez nőtt, akkor :)
Én már látom a cégtáblámat... 8-> Dr. x Özvegy Olivia :D Csak el kellene jutnom odáig :))

Igen, megszerezte a jogsit :) De én is csak ennyit tudok. Az általános infó, hogy 18éves koráig csak úgy hajthat, hogy ül mellette tapasztalt sofőr. Legalábbis akinek már van vizsgája és nagykorú is. Ez az új törvény, én is így hajthatok majd novemberig :roll: Gondolom, szeret vezetni. :lol:

Milyen beszámoló?^^ Biológiából meg pszichológiából + geniusos mütyim^^ Elleszek xD

De húzok, mert még mindig itt vagyok :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 8:29 
Könyvmoly

Hejó! :)

Akkor nem csak engem szivat a féjsz, ez megnyugtató. :)
Igen, ránk is a "belefáradtunk" szó az igaz. :( Illetve én nem fáradtam bele, de a csajok igen. Úgy tűnik. :( Ők is a pasi miatt, suli miatt, meló miatt nem tudnak rám egy-egy napot szánni. :( Bár hétvégén, ha minden igaz, talán sikerül. Ugyan külön-külön, de sebaj. :)

Autóvizsgát? Vagyis megszerezte a jogsit? Gratula neki! És szeret vezetni? Ő biztosan mer... :$

A meló sajnos marad. itt fognak véglegesíteni, ha minden igaz. de ki tudja, lehet, hogy jobban járok... idő szempontjából tök jó. megengedik, hogy kivegyem a sport 2 órámat - ami jár, de fent nem igazán szerették, ha kiveszem -, elmehetek előbb, jöhetek később, semmi ilyesfajta hiszti nincsen. :/ nem tudom, majd lesz, ami lesz. :)

Milyen két beszámoló?

Most én is lépek, még dolgozgatok egy kicsit, aztán írok. :)

Szép napot!!!! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 16 (szerda), 11:45 
Betűmániákus

Sziaaa! :x

A face nekem is rosszalkodik :-S össze-vissza ír ki mindent :roll: remélem, helyreáll, mert elég idegtépő :| a barátnőimmel mi is el-elszakadozunk. Sárival ugye naponta találkozok, rajta kívül talán még Noémivel, de a többiek... átlagosan félév telik el, mire mindenki egyszerre szalad össze $blah mi próbálkoztunk, de hármunkon kívül senki a füle botját se a 6ból. Belefáradtunk, ennyi. Mindenki a barátjával, suliban, elvagyunk... :-S most hétvégén szóltak - mert Noémi letette az autóvizsgát - hogy csajos ünneplés lesz, de szépen mondtam nekik, hogy ez a hétvége foglalt. 8-| Sári szerint sz***r volt, úgyhogy le se maradtam :roll:

De megyek, mert elkések. puszi
Holnap rendesen válaszolok :-h

~~~~

Jó reggelt! :-*
Nem járt itt senki? :-S Hát merre bóklásztok ti? :D

Jaj KyKy... sajnálom ezt a melós cuccot, deee... semmi esély, hogy visszamehess a régi, megszokott helyedre? :) Hátha... Olyan rossz olvasni, hogy el vagy kenődve :( Kitartást!

Nekem ma is tanulnom kell, mily meglepő fordulat :lol:
2 beszámoló meeeg... áhh, nem is tudom xD

Na, legyetek jóóók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 16 (szerda), 11:15 
Könyvmoly

Hejhó! :D

Amphe, akkor örülök neki... :) Meg annak is, hogy jól sikerült az este. Erre a számra kíváncsi lennék, gépen megvan/meglesz? :D Ha igen, tessék elküldeni. :) Jaj, nekem is hiányoznak ezek a csajos esték, régebben több ilyet tartottunk Moncsival és Nórival, de mára mindkettő... nem tudom... eltűnt. Móni néha át-átjön ugyan, gépezgetünk, filmezgetünk, de ennyi. Nóri meg... nos, sz@rik a fejemre magasról. Konkrétan több, mint két hónap után előző hétvégén taliztunk, és azóta se híre, se hamva, pedig meghívott szóban a házavató bulijukra. :( Mindegy. Egyszer majd csak változik ez is, és jön egy igazi barátnő. :)

Shanci, a képeket meg mindjárt megnézem megint, bár a face valamiért nem tűr meg, mert két perc alatt háromszor ledobott... -.-" Mindegy, valamit összehozok. :)

Képzeljétek, érkezett vélemény a törimhez! :D El se hiszem! :D :) És kérték a folytit, ami nagy meló lesz, mert már nem igazán viselem el a TW-t... de Nessie és Jacob más, majd úgy alakítom. :D

Jaj, ma olyan rossz volt felkelni, és belegondolni, hogy meló van. :( Tisztára rosszul aludtam éjjel, sehogy sem volt jó... hason se, hanyatt se, oldalt se... elég éberen alszok amúgy is, de most még jobban érzékeltem mindent, nagyon ratyi volt. És ráadásként 6-kor olyan hangosan csörgött az órám, hogy azt hittem, szívrohamot kapok. Ja, és... valamikor megkarmoltam magam, ezért az orrom bibircsókos, tiszta gáz…

Na, most lépnem kell, mert közben jött egy csomó meló, teljesen ki vagyok készülve már… vissza akarom kapni a régi helyemet… :’(

Pusszancs mindenkinek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 16 (szerda), 9:02 
Betűmániákus

Hahó! :D

Jaj, drága! Kedves, hogy sajnálsz, köszönöm :-* De a mi rendszerünk más csak ilyen hajcsár. Edzett leszek, mire az egyetemhez érek $blah Amúgy május 7-én lesz szombati mütyi, akkor meg ghenius, szóvaaaaal... :D még jól is járok. :D

Nah, tegnap leléptünk, facen lehet is látni képeket 8) a "volt ilyen is" mappában, asszem. Meg lehet találni, ha kíváncsiak vagytok. :#-)
A bulisról hétvégén lesznek képek, én is kiváncsi vagyok :-S Remélem, nem lett béna :roll: Amúgy vasárnap esett le, hogy Ancsával, a lényeggel, a szülinapossal nem lett közös kép :shock: hát így jártunk. :| mindenki el volt keveredve :))

Úúúúgy föl vagyok pörögve! egy óra alatt összedobtam a lakást, minden csillog. Anyumék nem fűtenek, elraktam minden ahhoz szükséges dolgot, úgyhogy... TAVASZ.
Pedig István drága megint átkapcsolt éjszakai üzemmódra, és éjfél után irkált. :D Najó, tegnap otthon hagytam a telefonom, ez volt itt a baj. :lol: Mostanában olyan szórakozott vagyok... legközelebb a fejem hagyom el, komolyan /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 19:57 
Fanfic-faló

Hejhó!

Húh, épp telekajáltam magam, jó kis gyrossal :D
Halál fáradt vagyok, aúh xD jól sikerült a csajos ottalvós esti mizériánk is :D régi számokat hallgattunk, képeket nézegettünk, ugráltunk, táncoltunk, telekajáltuk magunkat :D:D hajnalban karaokezni kezdtünk, felvettük mindet telóra xD aztán a saját verseinkből összeollóztunk egy rapszöveget, kerestünk hozzá zenét, és szépen "felénekeltük" telefonra xD szerintem nem lett olyan rossz amúgy :) hajnali 6kor aludtunk el :D:D

Jah, nem vettem én rossz néven, nem egyezhet mindig mindenben a véleményünk maradéktalanul :)

Shanci, szegényem, nekünk nem volt suli se tegnap, se ma és szombaton sem kell ledolgozni :roll: Nem irigyellek :(

Bocsi csajszik, de most nem sok értelmeset tudok kisajtolni magamból, kisült az agyam :oops: :)

Puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 10:55 
Betűmániákus

KyKy, repült egy kis összefoglaló privátban :)

Én mindjárt megyek suliba, de az utolsó három óra elmarad, megyünk "bulizni" :roll: a közgáz meghívta a sulinkat $blah és kötelező. Amúgyis lyukasom lenne, azt csinálnék, amit akarnék, erre :? De jobb, mint a suliban ülni, szóval... de azért. :| Mindegy, úgyis lelépünk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 9:49 
Könyvmoly

Szép jó reggelt! :)

Uh, Amphe, kicsi, Amphe, ugye nem vetted rossz néven a kritikát??? Mert én nem negatívnak szántam, sőt!!!! Csak épp nem értettem teljes egészében - de ez Shancinál is ugyanúgy megjelent, valszeg azért, mert nem értek a versekhez, én csak olvasom őket, és PRÓBÁLOM (ezen szón van a hangsúly) megérteni, az, hogy nem sikerül már csak az én bénaságom. :) Ettől függetlenül - ahogyan írtam is! - tetszett, megható lett volna számomra is, HA még mindig bánkódnék egyes fiúk miatt. de tetszett!!! Éééértsd meg, és ne haragudj rám, okééé?! :$ :-*
Egyéb iránt tök jó volt, hogy valami nem Draco és Hörmöset olvasok tőled. :)

Shncikám, a "volt itt minden" nem kielégítő válasz! :D Pü-ben tessék részletezni! :D Szóval most szombat óta vagytok hivatalosan együtt? 3 napja? Vagy előző szombat? Vagy régebbi szombat? :D

Most megyek, szép napot nektek! :) :-*

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 9:35 
Betűmániákus

Én is válaszoltam a véleményekre! :D
Köszönöm szépen mindegyiket :x

Nah, túl a biokémián... hát meglátjuk :| De nem lett rossz annyira. Szerintem meglesz 4es :)
Ööö, hivatalosan szombaton jelentünk meg együtt, szóval úgy számoljuk 8-> amúgy nem tudom, mert volt itt minden :D

Én Londonba mennék ki legszívesebben :) Egyszer kitöltöttem itt a fórumon egy tesztet, és volt benne egy olyan kérdés, hogy hova mennél üdülni vagy ilyesmi... melyik országba mennél el? Prága beteljesült - +Pozsony. Próbálom tartani magam a listához xD :lol:

Na, megyek mert van még dolgom, legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 13:51 
Fanfic-faló

Szeresd is, minden nőre ráfér az ilyesmi! :)

Júj, de aranyos vagy, köszi! :) mindjárt olvasom és válaszolok :x
szerk: válaszoltam..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amphetamin 2011 március 15 (kedd), 19:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 13:07 
Könyvmoly

Jelentem, mindkettőtökhöz írtam kritikát! :) :D Vííí *büszke magára*
Áh, "szeresd a testem, bébi" lálálá - csak úgy eszembe jutott. :D Na, megyek, megpróbálom szeretni magam. :P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 12:28 
Fanfic-faló

Jó is a tesztezés, ne szégyelld :D Beleolvastam ám, és tessék szeretni magad :x

Jaj, a régiekből csak :D Már nem igazán van időm naplót írni :( :oops:
Ezek 5-6 éves bejegyzések, jó volt rajta röhögni :D mennyi ökörséget csináltunk, és írtunk le, jézusanyám XD
Legszebb éveink voltak, felejthetetlenek :) Remélem, lesz még részem ilyesmiben 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 12:16 
Könyvmoly

Jaj, örülök neki, hogy jól alakult akkor a csajos este, és neked is Shanci a hétvégéd. :) Jaj, és akkor ti most mióta vagytok együtt konkrétan? Mi minden történt már köztetek? Jaj, kíváncsi vagyok a piszkos részletekre!!!!! :D
Biokémia? Jesszuspapi... ennél már csak a fizika és a matek rosszabb... :/ Nem tudom, hogy bírod, kitartást! :)

Egymás naplójából olvastatok fel? Amphe?! :D De hát azok pont azért naplók, mert magunknak írjuk. Vagy régiek?
Ó, igen én is hallottam már rosszat Párizsról, de nem érdekel. Akkor is ki akarok jutni... ámblokk Franciaországot nagyon szeretem, a nyelvért egyenesen rajongok. Megtanulni képtelen lennék, de órákig képes vagyok elhallgatni. Tetszik. Még anno a francia Rómeó és Júlia musical hozta meg ezt a rajongást. Legalább egyszer az életben, muszáj eljutnom. :)
Amúgy pont az a vidi hozta meg a kedvemet a filmhez, mert azokat a jeleneteket onnan vágták ki, és hát... határoztam egyet. :D Tényleg jó, amolyan egyszer (bár azóta HBO-n is megnéztem egyszer :$) megnézős. :)

Na, most tényleg megyek... leragadtam kicsit a teszteknél - de már olyan régen töltöttem ki! :$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 11:44 
Fanfic-faló

Szia Drága! :)

Ja, hogy rokonlátogatás volt a hétvégén! :) Így érthető; nekem is kéne már menni :-S
Filmmaraton, nyáhh 8->Lehet, ezt fogom tenni ma én is :D Az utazó az nagyon nagy film, még moziban láttam, hatalmas fordulat van benne :D
Star Treket én is utálom, úgyhogy nem is tudom, hogy tudtad magad rávenni, hogy megnézd :lol: viszont, ha nem csalódtál, akkor jó :) Hát, igen Chris Pine és a szükség nagy úr :D
Emlékszel még Kyky? Az új generációs HP videóban, ami alatt a New Divide megy szerepel Chris ;;) Felejthetetlen :D
Én a Édesek és mostohákon sírtam nagyon :oops:

A csajos nap szuper volt, énekeltünk, röhögtünk, nosztalgiáztunk, ugye ez ilyenkor elmaradhatatlan :) Sétálgattunk a régi kedvenc helyeinken, egymás naplóiból olvastunk fel :D Pezsgőztünk is annak örömére, hogy végre összeültünk hosszú idő után :) Nagyon jó volt, ma együtt is alszunk hármacskán :) :-P

Ohh a Velencei karnevál 8-> Voltam kint én is, illetve mi is még anno sulival :) Norbika is jött velem, meg gyerekkori legjobb barátnőm a barátjával... Az a srác mellesleg meg Norbi gyerekkori haverja, úgyhogy jól elmászkáltunk négyen :D Vettem álarcot meg boszorkánysapit! :) Nagyon klassz és szép volt, csak azt sajnálom, hogy szinte végig esett az eső :( Remélem, kijutok még :)
Párizsba én is szívesen kimennék, bár azt mondja sok ember, hogy nagy csalódás... A főutca, meg ahol lehet magunkat "mutogatni", ott gyönyörű és kihagyhatatlan minden, de azon kívül gusztustalan... Nem tudom, nem akarok előre ítélkezni, még sosem voltam ott, bízom benne, ha egyszer kiutazok, akkor majd kellemesen csalódok :-S

Na, reggelizek tovább :D

Sok puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 11:38 
Betűmániákus

De jól megy valakinek! :lol: De kell is a lazsálás.
Én mindjárt indulok suliba, meg biokémia tz-t írok, szóval... tegnap is meg ma is azt nyomattam, meglátjuk. Elég nehéz :|

Örülök, hogy visszatértél... és nem is nehéz visszarázódni :-P én is csak mostanában vagyok itt, mióta van rendes és rendszeres társalgás, szóval :D

Velence?? Jaaaj 8-> Nem is mesélted, hogy voltál :( Mindegy. Képecskék vannak? :) Én Prágába/Pozsonyba megyek tavaszra. Alig várom :)

Miért volt érdekes? :-S Rég láttuk egymást, és kicsit döcögtünk, talán erre foghatnám :) meg fáradtak is voltunk, ő egyenesen az egyetemről jött én meg egyenesen a suliból, szóvaaal :o viszont szombaton minden megoldódott. Nem is nagyon voltunk bent a bulin (ebben azért nagyban közrejátszott a zenei aláfestés is), sétáltunk a Tisza parton, le se cuppant rólam xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 11:28 
Könyvmoly

Szép jó reggelt! :) (khm... délelőttöt... :) )

Itt vagyok-itt vagyok, de még vissza kellene rázódni a fórumozás rejtelmeibe... hirtelen nem tudom, mit is írjak. XD Reggel néztétek az RTL-t? Végre végig tudtam nézni ezt az aranyos kis mesét, a Laura és a csillagát. :) Éééén is akarok egy csillagot... :(

Jaj, olyan jó, hogy ma nem kellett menni melózni. Meg holnap se!!! :D Éljen! Az már más tészta, hogy szombaton ellenben igen, de hátha megint elengednek minket délben. :)

Amphe, milyen volt a csajos nap? A képek alapján igen jó. :D Most itthon vagy?

Shancikám, nem jöttem hétvégén, mert nem voltam itthon, és a net eléggé szeszélyes mamáméknál, viszont ma itten vagyok. Türelem, tudod, már ez is hatalmas lépés. :D Nem mehet minden egyszerre! :D
Amúgy átérzem, hogy utálod, ha az orrodon nem kapsz levegőt. Velem tavaly nyár óta folyamatosan ez történik. Valamiért állandóan be van dugulva vagy az egyik vagy a másik orrom, éjjel kibírhatatlan. Nasopaxszal fekszem és kelek. xD :$
Miért volt furcsa a péntek és ilyen jó a hétvége? Mesélsz? :)

Én meg film-maratont tartottam jobb híján, az unalom falujában. xD Megnéztem egy csomó-csomó filmet, köztük a régi, öreg kedvenceket. Ismeritek a Három amigót? Vagy a Vaklármát? :D Örömapa, gondolom alap. :) Na, azért újakat is néztem. A nővérem húga - ezt csak akkor ajánlom, ha van kedvetek egy kiadósat bömbölni, ugyanis én azt tettem a film alatt. :( Ettől függetlenül nagyon tetszett. Ja, és Star Trek (2009) - gyűlölöm a ST-t, de ez a verzió egészen jól sikerült, alapból a főszereplő pasi miatt néztem meg (Chris Pine - bejön a csávó), de nem csalódtam a filmben. Jókat nevettem. Szintúgy Az utazón. Tudjátok, Johny Depp és Angeline Jolie új filmje, ami az új kedvenc városomban, Velencében játszódik.

Jut eszembe... meséltem nektek, hogy kint voltam a Velencei karneválon?????? :) Ó, hatalmas és feledhetetlen élmény volt, annak ellenére, hogy két, egymást követő éjszakát a buszon töltöttünk, nyomorogva a bunkó, előttünk lévők miatt. :) Áh... (L) ♥ Jövőre is megyek! Bár... Párizs is tervbe van véve... :)

Nya, most megyek, rendbe teszem a farmomat, aztán azt hiszem, olvasgatok tőletek valamicskét, hogy visszahozzam magam. :)

Üdv, puszi: KyKy :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 13 (vasárnap), 15:36 
Betűmániákus

Igen, én is hallottam a keleti katasztrófáról :| hát borzalom :(

ment a pü nem olyan rég :)

Igen, PDF-formátumban töltöttem le, néhány nap alatt kivégeztem, de nem ugyanolyan, mint a rendes példány :| alig várom már :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 13 (vasárnap), 12:24 
Fanfic-faló

szerk: Shanci, megkaptam a püt, de csak estefelé tudok olvasni és válaszolni, mindjárt megyek el itthonról :)

Szép napot! :)

Shanci, örülök, hogy jó a hétvégéd, az enyém is szuper 8-> :D Ma csajos nap! :) Alig várom, kettőkor találkozunk a lányokkal, és reszkess város :D
Várom a püt, mindenre kíváncsi vagyok, de tényleg mindenre :D

Biokémia, nyahh :-S Nekem is jogtöriznem meg rómáznom kéne... szégyen gyalázat, de nincs idegem beleolvasni sem -.-
Ment am válasz a kritikára, és köszönöm :-* Örülök, hogy azért mégis magadénak érezted annak ellenére, hogy nem teljesen értettél :) Remélem a válaszom majd rendbe teszi a dolgokat a kis fejedben.
Ha gondolod majd én is küldök erről háttérinfókat, talány könnyebben megértesz majd, ha valami még így sem tiszta.

Davinci kód ;;) Én is azt az élményt szeretem, mikor igazi könyvecskét
tarthatok a kezemben :) E-bookot ritkán olvasok nagyon, mert szemüveggel is pokolian megerőltetem a szemem monitorra guvadás közben :D

Mi minden van most Japánban, szerencsétlenek, úgy sajnálom őket! :(:( :cry:

Kykyke, tessék jelentkezni, amennyiben ráérsz! :)

Puszika :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 13 (vasárnap), 11:13 
Betűmániákus

Jáháj! :D
Jó reggelt! :-* Sehol senki? :-S Mármint KyKy, azt hittem hétvége lévén lesz reakció, de hát tévedtem :D Azért adj majd életjelet! :)

Amphe drága, utálom, ha nem kapok levegőt az orromon :twisted: a kozmetikusnál is amikor az orromat nyomkodta, hát... :roll: kénytelen voltam a számon szedni, de úgy meg csak akkor tudok, ha az orromon tényleg képtelenség :lol: hát a szépségért tényleg meg kell szenvedni. :|

Könyvecske... most kaptam fülest a nagybátyámtól, hogy megkapom a Davinci-kódot 8-> Kicsit késve nőnapra, de az mindegy :D A lényeg, hogy megrendelhetem, mert ők rendezik a számlát :) És alig várom már, hogy a kezemben tartsam, mert ugye gépen olvastam, és azért hús-vér könyvet fogni... jaaaaj, más, sokkal jobb élmény :x

Igen, egy kis figyelem magadra és máris jobb a közérzet :lol: A tested szólt, hogy "ne előzd meg önmagad", hallgass rá! ;) Én is kinéztem egy táskát a kabátomhoz :-S De most egy darabig kusi ilyen téren. :oops:

Óóóó, ééééés csodás volt a hétvégém :x Bár a péntek picit furcsa volt - privátban leírhatom, hogy miért -, a tegnap és a ma hajnal az maga volt a földi csoda :D :-Ą

Ma meg ennek örömére biokémiázhatok -.-" de hát semmi sincs ingyen >:P

nyah, és még egy kis háttérinfó: már két oldalnál járok a novellácskával :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 12:49 
Fanfic-faló

Szép délutántot!

Hű, annyira tele van az orrom, mint a duda :evil: alig kapok levegőt. Megint. Hiába fújom, mint az ökör, semmi haszna. Ki kéne dobni xD :D

Relaxálgatok, gondolkodom, készülök a nagy lelki átalakulásra. Próbálom felkutatni a sok eltemetett kis részletet, amit ha lesz alkalmam ki is fogok pucolni magamból. Zenét hallgatok, a szobámba ezerrel besüt a nap 8-> És turkálom a már megírt mütyürjeimet...

Könyvolvasásba nem merek belekezdeni, mert tanulnom is kell, és ha elkapok valami jó történetet, akkor képtelen vagyok letenni a könyvecskét :(

Közben kutatok részletek kalória és szénhidrát táblázatok után... egyelőre nagyon macerás minden kalóriát meg ilyesmit számolgatni, dee... bízom benne, hogy meglesz az eredménye. Napi 1400 Kcal-t és 180g szénhidrátot vihetek be a szervezetembe, annál többet nem. Vissza kell állnia a vércukromnak... :|

Ruhavadászat? ;;) Én is úgy mennék már, de egy fityingem nincs. Jól esne egy kis külső alakítás is, ha már lelkiekben készülök újjá születni :D Egy kis fodrász, kozmetikus is rám férne :#-) :#-) Na, majd kezdek magammal valamit :)

Örülök, hogy máma végre találkoztok István pajtással ^^Érezzétek jól egymást :P :) :x:x

Libbenek, később még benézek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 7:59 
Betűmániákus

Jó reggelt! (:|
És mit kuksizok? :D Kávét? $coffe

Huhh, termeltetek ám... DE. Kit is látnak szemeim???? ;;) Szervusz KyKyyyyyy :-* örülök, hogy végre visszataláltál >:D< De még egy ilyen hosszabb kihagyás ne legyen. =(( Jó?
Teljesen megértem az indokokat, nagyon nagy erőt és kitartást az új melóhelyhez. :-* Óóóó, tánci? Mi a fene? :lol: Le is kell vezetni valamivel ezt a sok-sok mütyit, jó is, hogy hobbizol ;) Gyógyulást - mindkettőtöknek! >:D<

Jaj babám, kösz az ismertetőket, olyan aranyosan lelkes vagy, de nincs időm olvasni :( Könyvet utoljára a szünetben a fogtam a kezemben - már ami nem sulis volt. Oscar Wilde-ot olvastam, aztán PDF-ben a Davinci - kódot, a gépemen, azóta semmi. :-( Egyszerűen nincs időm, és nagy a gyanúm, hogy nyárig már csak a kötelezőt fogom tudni elolvasni, de evvan :-< A suli fölemészt, rengeteget kérnek, az energiám valahol a 0 és -1 között mozog, de azért még tartom magam, mert van ami éltessen :) Többek között ma kivételesen nem kell készülnöm, szóval asszem hamarosan be is toppan Sárikám, és megyünk ruhát vadászni, meg megcsinálja a hajam :D Áttúrtuk Zentát tegnap.. az összes üzletet felvadásztuk és semmi >:P Nincs olyan, amire azt mondanám, hogy O.K. Fogadjunk majd nálunk, a faluban találom meg. :roll: Ez törvényszerű xD
Babám, tudod, milyen kicsapongó vagyok, de azt hiszem, most már teljes lelki nyugalommal írhatom: fogorvosi pályát választok :x Illetve fogok majd. Nyáron gőzerővel rástartolok, meg csinálom a hajtást autóra :lol: Reszkessetek! Bár arra nem hiszem, hogy megyek, de sose tudni ;)

Aztááááán. Ó, az ő nevét nyugodtan ki lehet irkálni babu, mert ő, ellenben másokkal, megérdemli 8-> Épp ma találkozunk, meg holnap is jön velem születésnapra ééééés foglalt vagyok. Asszem. De fura :-S Viszont még egy ilyen emberketét, ha keresek se találok :x *elveszett*

Irkálás? :| Szegény Amphet már egy hete hitegetem, hogy lesz-lesz novella, de tegnap is csak egyetlen mondatocskával bővült, meg bele-belejavítottam a meglévő részbe :(( A márciusom meg szörnyű! $ear Pfúj! :-P De versike az van, tényleg!^^ Meg Amphenál is, csak még én se jutottam el hozzá :oops:

Éééés Aphe! Sajnálom kicsi szívem =(( A diéta nemjó :| De ha ez kell ahhoz, hogy újra önmagad legyél, akkor tessék betartani! :-* Tudom, hogy nehéz, deee... tarts egy napot, amikor elmélkedsz, relaxálsz. Távol a 21. század technikai kütyüjeitől, egy jó könyv, egy tea, egy fényes szobácska... Próbáld meg, károdra nem lesz. Rendezd el magadban amit kell - lehetőleg egyedül. :-* Sok újdonság ért, asszem, én se leszek a toppon, pláne hogy NS-en a magyarokat nem is kedvelik :roll: Kitartást, minden jó lesz >:D<

Puszi lánykák, tényleg örültem a meglepinek! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 15:18 
Fanfic-faló

Júj, sziaa! >:D<

Hát, Shanci, Kyky lett volna a meglepetés :) Emlékszem, említettem, hogy majd érkezik, de nem tudom, meddig várat magára ^^ Megérkezett :)

Örülök Kykyke, hogy végül mégis eljöttél újra közénk/hozzánk! :) Jó hallani Rólad, hogy azért csak nem állt meg az élet, pörögsz, amennyire csak lehet ^^

Próbálok mindent összefoglalni, amit szeretnék, remélem, nem hagyok ki semmit :)
Én is nagy kihagyás után tértem vissza, a suli az első félévben nagyon lekötött, nem tudtam jól beosztani az időmet, nekem is akadt gondom az animációkódokkal :D Kezdek visszazökkenni már :)

Az új helyedről és a félelmetes főnökről hallottam Tőled, abban a futó msn beszélgetésben - sajnos benne van a pakliban, hogy nem mindig maradéktalanul jó a fogadtatás, de ez nem hinném, hogy csak rajtad múlt volna. Az embereknek annyi gondjuk van, annyi minden jár a fejükbe, hogy hihetetlen; nem gondolom azt, hogy a hűvösebb fogadtatás kifejezetten ellened irányult volna. Sokszor nem vagyunk tekintettel egymásra, úgyhogy fel se vedd ezt. Elhiszem, hogy nagy megpróbáltatás az új rendszerbe, dolgokba beletanulni; én is kicsit elveszettnek éreztem magam, mikor elkezdtem az egyetemet. 200 kilométerre az otthonomtól, idegen emberek között egy idegen városban ráadásul teljesen más elvárásokkal... Számomra izgalmas volt, bár féltem is. Belejössz, meglásd, nem lesz gond, ügyes csajszi vagy Te :)
És amit mindenképpen fontos észben tartani: semmi sem történik véletlenül, mindennek oka van. Lehet, még nem érzed és csak később fogod látni a hatást, de mindennek van napos oldala :) Próbáld mindenben a pozitívumot megtalálni, úgy sokkal könnyebb. Ha épp semmi jó nincs, akkor tudatosan tessék túrni utána :D :x

Mindenképpen pozitív számomra, hogy nem hagytad abba a táncot és mozogsz :) Nekem sajnos egy fikarcnyi időm nem maradt erre, se pénzem, csak az egyetemi felvett heti egyszeri tesikurzuson lötyögök másfél órát :( Jó lenne valami klassz kis sportot, vagy jógát beiktatni a heti rendbe, lehet jobban érezném magam :)

A nyavalyás nátha, én sem szabadulok tőle, bár most van még pluszba sok egyéb, amivel szenvedek, a stressz és az elfojtott dolgok rámentek az egészségemre, pánikrohamaim vannak, állandó fejfájás, stb. Nem hisztériázok, csak ilyenkor légszomjam van, szívdobogás, ritmuszavar, hasonlók. Nem a legjobb, most kivizsgálásokra járok ezzel, hogy van e konkrét szervi bajom is, vagy mindez csak a depresszióm visszamaradt szövődményeinek tudható be :| ne is beszéljünk erről :)

Sajnálom, hogy rosszul alakult a szülinapot, nekem a 19. volt kész rémálom. Olykor így alakul, nem lehet mit tenni, lesz jobb is, bízzunk benne ^^

Én Norbertóval megvagyok békességben, minden rendben, holnap találkozunk :)

Írás, hát... kicsit nehézkesen megy az iskola miatt, de a minap frissítettem egy versikét. Írogatom a DT-m folytatását is, szépen lassan, de biztosan haladok vele :)
Örülök, hogy Te is belekezdtél valami újba, és hogy élvezed :) Ne undd meg :D Láttam, hogy volt új feltöltésed, még nem jutottam el oda, hogy körbeszaglásszak, pedig terveztem :)
Ja a moderátorság. Szerintem már lassacskán két hete magaménak tudhatom a címet, vérmesen hosszú idő ez, mi? :D Anna és Gréta nem győzték egyedül, sok a meló, Luna Aurorám pedig felkért, hogy elvállalnám e. Így történt :) Nem kell távolságtartónak lenned, he :D Senkit nem eszek meg xD KASMÍRral amúgy sem volt gond, legalábbis emlékeimben nem találkoztam olyan alkalommal, mikor ránk szóltak volna :) Apróságok előfordulnak, de leginkább ezt a topicot a robotok miatt kell szemmel tartanom. Rengeteg van, megeszik az életemet xD
Bármit írhatsz, nyugodtan, ne legyél ilyen... :D :-*

Az irományodra visszatérve - tudom, mindenkinek jól esik a dicséret és az elismerés, de úgy gondolom, elsősorban a magunk szórakoztatására alkotunk :) Le van tojva a lusta banda, kevés igazi olvasó van, aki a véleményét is megossza veled. Már korábban is gondot jelentett a lustaság, a kritikahiány, ne szomorkodj!

A vámpírakadémiát kívül egyik könyvről sem hallottam sajnos. Mostanság nem igazán jutok el könyvesboltba kincskereső körútra, úgyhogy le vagyok maradva. Fáj kicsit a pénztelenség, ezért is kerülöm a bűnbarlangot, nehogy kísértésbe essek :oops: Utánuk nézek majd mindenképpen :) Én most semmi különöset nem olvasok a Római és jogtöri könyvemen kívül :(

Nem tudom, mikor érek el Hozzád, és mikor tudok értelmes véleményt hagyni, de igyekszem :) Ha gondolod, nézz be Hozzám Te is levezetésnek, vagy Shancihoz! :) Vannak szép kis versikéi neki is ^^

Puszillak, szebb napot! :) :x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 14:29 
Könyvmoly

Sziasztok, Lánykák!

Úristen, olyan régen voltam itt, hogy már az animációk nevét is elfelejtettem, most speciel a pirulós fej kombinációja nem jut eszembe., úgyhogy most kaptok ilyen puritánt, és msn-eset: :oops: :$

Szégyen-szégyen, tudom ám, de... nincs de. Erre nincs magyarázat. :( Rosszkislány voltam/vagyok, ahogyan rajtatok kivül minden KASMÍR. Ej-ej!

Nem olvastam vissza, és a nagy helyzet, hogy nem is fogok, mert annyit azért láttam, hogy eléggé sok hsz született, szóval hálás lennék ha csak nagy vonalakban valaki összefoglalná a helyzetet. :$ Ez nem lustaság, hanem időhiány, mert mostanában tényleg eléggé robognak körülöttem az események.

Új helyre kerültem a melóhelyemen, egy másik osztályra, egy emelettel lejjebb, és minden teljesen más. Új. Úgy érzem magam, mint egy újszülött, semmit nem tudok, mindent újra kell tanulnom, pont akkor, mikor fent már hozzászoktam mindenhez. Jellemző. De nem volt választásom, mert annak a nőnek, aki itt volt, felajánlottak egy helyet, ahol véglegesítik - az Ügykezelési Csoportnál, nálam egy emelettel lejebb -, és nyilván nem fog nemet mondani egy biztos helyre. Én még mindig határozott időre vagyok itt, de áll. én vagyok a kövi a listán, akit véglegesítenek. Lesz, ami lesz. Hiányzik a régi helyem. Félek az új fönöktől, és nem érzem úgy, hogy maradéktalanul befogadtak volna. :(

Amúgy, mindezek mellett meg a tánc és a suli lefoglalja az összes szabadidőmet. Most hétvégén volt a második fellépésem, három számban léptem fel - a tervezett hat helyett -, és december közepe óta csak gyakoroltunk-gyakorultunk-gyakoroltunk. Többször, mint heti két alkalom. A suli a másik, ami kicsit elhavazódott, ugyanis három szakdoliszerűséget kellett volna megírnom feburár elejéig. Modnanom se kell, a költözés az új helyemre, teljesen lekötött idebent, otthon alig-alig voltam (mivel hétvégén is suli volt), így még hozzá se szagoltam a beadandókhoz. Remek, mi?

És mindezeket megspékeli, hogy január közepe óta nem tudok kigyógyulni a betegségemből, állandóan fújom az orrom, reggel iszonyyúan fáj a torkom, és néha rám jön a köhögőroham. Borzalmas, lányok, borzalmas.
Asszem, határozottan kijelenthetem, hogy a 2011-es év számomra szörnyen indult. És úgy érzem, ez nem is nagyon fog változni.

21. születésnapom, életem legrosszabb születésnapja volt, végigbömböltem, de ezt most nem részletezem, igazából nem akarlak titeket lefárasztani, vagy ilyesmi, hiszen milyen már, hogy hónapok után begördülök a topikba, és sz@rrá sajnáltatom a fejem?!

Mit mondjak még? Veletek mi újság? Shanci, veled réggebben beszéltem, mint Amphéval, mi a helyzet a sulival? Megvan már, hogy mi szeretnél lenni? Pasikkal mi újság? Összejöttetek végül Vele? (Nem tudom, gondolom, neveket még mindig nem írtok ki, ugye?) Valami pozitív/negatív változás az életedben?? Bármi?
Amphe, veled a múltkor - futólag - beszéltünk, de azért te is mesélhetnél, bizonyára sok minden történt/ik veled. :) Halljak rólatok!

Azt nem tudom, hogy rajtatok kívül, vannak-e még aktív topikozók, de majd ezt megkukkantom, ha igen, akkor ők is hallassák szavukat irányomba!!! :D

Hmm-hmm... töröm ám a buksim, hogy mit írjak, ami nem az én kínszenvedéseimről szólnak, amiből mostanánan dögivel kijut, és amivel eláraszthatnám a Dunát is... :(

Írással hogy álltok? Írogattok? Én épp tegnap tettem fel egy régebbi, még TW-fan korszakomban íródott törimet, gondoltam, kéne valamit feltenni, de... úgy tűnik, hiába, mert 4 üres kritikán kívül, b@sztak rám az emberek. :D Remek, egy élmény ide visszatérni, ezért már megérte.
Pedig most kezdtem bele egy új törimbe, egy gazdag, banktulajdonos lányáról szól, akit elrabolnak, és fogva tartanak - elég kemény körülmények között, és most tökre szeretem írni. Bár lehet, hogy ezzel is az történik, mint eddig mindennel - megunom. :D
Egy másikba is belekezdtem régebben, de azt bent nem lehet írni, otthon meg nem érzek affinitást rá, pedig az nagyon bejön. A témája egy prostituáltról szól, egy posztapokaliptikus történet. Mostanában beleszerettem ezekbe, nem tudom, ajánlottam-e már, ha nem, akkor most megragadom az alkalmat, mert kihagyhatatlan.

Az Éhezők viadala. Ki hallott már róla? http://www.polc.hu/konyv/az_ehezok_viadala/701845/
A tartalom amúgy nem adja vissza a könyvet... Amúgy sokan a Battle Royalhoz hasonlítják, de minimális hasonlóság van közöttük, elenyésző. A magam részéről, a B.R. elég véres, még könyvben is, ellenben az ÉV-vel, ami meg lenyűgöző. Többek között emiatt a könyv miatt lettem anti-TW-ista. Rájöttem, hogy emiatt a sorozat miatt nem értékelig és veszik észre, a valódi, jó és imádnivaló könyveket, mert teljesen elveszik a hírnevet. Pedig nem is jó. :/ Alapjáraton legalábbis. Egyszer amúgy mindenképp érddemes elolvasni. Mármint a TW-t. Az ÉV kötelező olvasmány kéne, hogy legyen. :D
Most jelenik meg ősszel - ha minden klappol - a 3., egyben utolsó kötete. Jaj, ne tudjátok meg, már tűkön ülök. Hihetetlenül izgalmas. Olvassátok el! Letehetetlen, én két nap alatt, konkértan 10 óra, folyamatos olvasás alatt kiovastam, gondolhatjátok. :D Pedig az elején eléggé szkeptikusan fogtam bele.

A másik nagy kedvencem, a Kezek és Fogak Erdeje. Ez is posztapokaliptikus töri, és ez is három kötetes, de itt még csak az 1. jelent meg. :)

A harmadik, egyben jelenlegi olvasmányom, a Vámpírakadémia. Nos, ez volt az, aminek olyan kétkedve kezdtem neki, mint anno, mikor az Avatárt néztem meg. Ennek az lett a következménye, hogy óriási nagyot csalódtam. Természetesen pozitívan. Semmi köze - hál' istennek - a TW-hez. Sőt, százszor jobb, a kettő sztem össze sem hasonlítható. A vámpírok két fajból, illetve végül is háromból állnak. Vannak ugyebár a sima emberek. (Rólunk nem igen szól a fáma.) Aztán vannak a vámpírok: a jók a morák, a rosszak a srtigák. És vannak a dampyrok, akik félig emberek, félig morák. A főszereplő egy dampyr lány, Rosemarie Hathaway, és annak a barátnőjéről - Vaszilissa (Lissa) Dragomirról, egy mora lányról - szól, akik fura kapcsolatban vannak egymással. 6 kötetes, most jelent meg az 5., ősszel a 6., ha minden igaz. Fú, fergeteges és sokszor olyan megdöbbentően fordulatos, haláli jó. Persze a szerelem itt is központi téma, én pl. elég Dimitrij Belikov fan vagyok (Rose lovaga). :)
http://www.libri.hu/konyv/vampirakademia-i.html
Érdemes elolvasni, akinek kell, e-bookban el tudom küldeni ezeket is, meg az ÉV-et is. :)

Nya, asszem mára befogom. Megyek, mert csomó dolgom lenne még így csüt. délután... :( Tök jó, már csak a holnap, és aztán négy napos szünet!!!! :D Várom már. :)

Na, szép napot/hetet nektek, megprószálok még a héten felnézni. :)

:-*

Szerk.: Amphe, te mikor lettél modi? Meg hogy? Jaj! Akkor csak távolságtartóan járkálok ide, asszem... :')

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra