Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 5:26

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 20:14 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jaj Drága Drága Shanci!!! :-D :-D
De jó, de jó, ez aztán igazán jó hír! Erre már te sem mondhatod, hogy nem akar semmit! Ugye nem is mondod? :wink:

Szegény, ennyi suli, kész kínzás... sajnos ismerős a "halasszuk a végtelenségig a dogákat, bár nem tanulnak rá úgyse soha" típusú osztálytársi viselkedés. Én is nagyon utálom... :?

És ne aggódj, lehetett téged követni!

Pussz: Ailana

U.I.: Bocsi, de ezt nem hagyhatom ki: És ebben a pillanatban... második góóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeeeeee! Hajrá Debrecen!!! $star $star $star Ööö...khm... bocsánat.... :oops: lelkes vagyok... :oops: :wink:

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 20:07 
Betűmániákus

Sziasztok Csajok! :x
Hogy én hogy imádlak Titeket! >:D< Köszi a biztatást mindenkitől... :-* Tisztára föltunkoltátok az önbizalmam... :oops: Jujjj, képzeljétek mi volt ma... A tanári a földszinten van, én meg épp vártam a pszichológia tanárnőt a TDK miatt, mert az ő közbenjárására/segítségére is szükségem lesz a felmérésekre meg hasonlókra... Szóval vártam, beszéltem is vele, tök rendes volt, mert egy rakás dolgot mondott kapásból.. mindegy is. Aztán sprinteltem föl a 2. emeletre, mert cseszett éhes voltam, a táskám meg értelemszerűen az aktuális teremben volt... erre megyek tök vígan, és egyszer csak átkarolta a vállamat és megkérdezte, hogy hogy vagyok, mert látta, hogy megijedtem... 8-> Én közben próbáltam kilábalni a sokkból meg minden, és jelentem sikerült: megszólaltam: mondtam, hogy igen... "kissé" megijedtem... :oops: Itt félbeszakított, hogy ugye nem tőle...??? Én meg mondtam, hogy : neeeem, dehooogy :D Aztán mondta, hogy most sietnie kell, mert bement tanára, de azért vigyázzak a lépcsőn.... Kééész vagyok és voltam... totál... :-)P Közben meg majdnem elszédültem... annyira jó illata volt: öblítő és Axe :x :x Úgyhogy... Istenkém...

Kyky: köszönök mindent. Nagyon sokat jelent ám, hogy itt vagy.*ölelölel*
Nara: megkaptam a pü-t. Amint itt végeztem, azonnal küldöm. :D

Aila: mindjárt elolvasom a kritkaválaszodaaat.

Maycsi: tőled is kösz mindent... :-* Szóval aranyos vagyok...? Hát nem láttatok még élőben... *:twisted: muhahaaaaa*

Kész káosz lesz a jövő hetem, mellékesen... :roll: Meg a mostani is... pénteken kikapom a magyart, de át lett halasztva tegnapról csütörtökre a kémia... tiszta hülyék az otársaim... nemhogy holnap átesnénk rajta... végülis mindegy. De értitek, mindenki tisztára vágja az anyagot... nem értem miért paráznak ennyit...Jó befogtam. Én beszélek, mi??
Aztán jövő kedden fizika tz, szerdán gy.t.gy. nagy ellenőrző, csütörtökön 2órás matekdoga... ~x( Meg még a felelésekről nem is mondtam semmit. De a péntek már ünnep. :)

Pénteken meg hétfőn megyek színházba, ohh jeeee. Szeretek művelődni.

Viszont holnap gyakorlaton lesz. :cry:

Tudtatok követni???

Személyesen Miss. Bumerángot olvashatták...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 19:20 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:-D
Hát igen, úgy sűvít a hajó, hogy az már repülés, lassan Fekete Gyöngyök leszünk... csak Jack érkezne még meg és kész az idill! :wink: :x
Csajok, nem unatkoztam, jó sok mindent olvashattam vissza, pedig alig maradtam el egy kis időre. Az pedig a suli és a megbolondult idő számlájára írható - ami már magasabb, mint a felhőkarcolók. A hétfőm mindig hosszú, ráadásul tánc is van $star (persze azt imádom, főleg most különösen élveztem) volna, ha nem kezd el már megint fájni a fejem... Ráadásul a sok pörgés forgás (az én drága partnerem külön pörgetéseivelXD), úgyhogy mire hazaértem, már csak az ágyba dőltem be és I-) Mikor este felébredtem pedig várt még egy kis kedves l'ambiente-téma, úgyhogy volt dolgom.
De most itt vagyok és ragyogok! :-D De tényleg, szó szerint! Épp most olvastam Shanci és KyKy gyönyörű kritikáját, és egy olyan megtisztelő levelet kaptam a meri-admin gárdájától, hogy csak lestem. Köpni-nyelni nem tudtam, sőt még most sem tudok, a szavam is eláll rá gondolva... :oops: :oops:

KyKy, én arra szavazok, hogy ha Ádám meglátogat téged, rúgd jól tökön, aztán hagyd ott. Nem érdemel meg téged és csak neked lesz rosszabb utána.

Maycsi, de édes vagy! A kis szerelmes! :-D Örülök ám nektek, megkaptam a képeket, nagyon szorítok! És ne aggódj, ha nem ír mindig, az édes várakozás is kell néha :wink:

Nara, jaj ezek a barátnők! És a begipszelt végtagok. Jó neked, hogy így el tudtál menni mellette. Nekem a múltkor majd kiesett a szívem, úgy megijedtem, mikor valakit hasonló helyzetben láttam. Mindent elfelejtettem... :oops: Igen, igen, szánalmas, tudom... :?

Shanonkám! Ne hülyéskedj már, szerintem nagyon is alakulnak a dolgok! És hidd már el nekünk, ez nagyon is flörtölés volt, vagyis egyértelműen a 2. lehetőség - akar valamit. Ha csak bámulni akarna, akkor azt nem mondaná, hanem csöndben nyálcsorgatva csinálná. De ő szólt. Ergó többet akar. Higgy nekünk! :wink: És ha adhatok még egy tanácsot: oké, hogy nem akarsz kezdeményezni, értettem, de nem lehetne esetleg beszélni vele? Azt mondtad értelmes és okos, hát akkor megértené. Tapasztalatból mondom, hogy a taktikázás rossz játékfelfogás, az egyenes út a nyerő. Ha megkérdeznéd tőle, hogy most akkor hogy álltok? Na, ehhez mit szólsz? :P
A kedves kis közjátékotokról pedig még annyit... Szerintem egyáltalán nem vagy sem szánalmas, sem béna, sem semmi más. Ez igenis aranyos volt! :wink: Vagy talán sosem láttad, hogyan is esett meg Rory és Dean első csókja? Ha nem, szólj, és keresek neked linket, mert ezt látnod kell, hogy megértsd!:-D

És akkor még valamit KyKy múltkori kérdésére, amire akkor nem adtam teljes választ:
Hogy mit is jelentett nekem az Álmodj velem! írása?
Egy álmot, egy édes képzelgést, ahová bármikor elmenekülhettem, ha túl sok volt a valóság. De - ahogy a végén is kiderül - egyszer fel kell ébrednünk, egyszer mindenkinek fel kell. Nem azt mondom ezzel persze, hogy többet nem lesz ilyen kis álomvilágom, csak azt, hogy a valóságra is szükség van, mint ahogy megtapasztalhattam a nyár folyamán 10 felejthetetlen nap formájában. És hát lassan-lassan, de csak megtanulom Tree Hill nagy igazságát: „Minden dal véget ér egyszer, de ettől még élvezheted a zenét”. Hát valahogy én is kicsit Jake szomorú-boldog Peytonja lettem most. De nem bántam meg. Egyetlen pillanatát sem, mert többek között Titeket is emiatt ismertelek meg és sokat tanultam Tőletek! Soha jobb olvasókat és véleményezőket nem kívánhatnék, örök hála nektek! $star :x

>:D< :-*

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 18:12 
Írópalánta

Sziasztok!!!

Jajj Shanon ez baromi cuki sztori :x Sajna én sem ütköztem még bele soha a megfelelő emberekbe... Ja, persze képeket azokat kérek!! :D Mindjárt megírom neked a maile-m...

Húúúú én tegnap olvastam el az Üstös feltételeket meg miegymást és TUTI h jelentkezem :D Majd az őszi szünetben még kitalálom, h miket is írok be ajándékötleteknek... És Shanon, egyetértek Kykyvel, még simán publikálhatsz egyet! Meséltem az Üstről bent a bnőimnek és ők is megpróbálnak még vmit firkantani nov. 1ig, mert nekik is megteccett, szóval simán!

Szerintem egyébként normális reakció h elszaladsz... Nem jó, de normális :D

Basszus bocsi,de most panaszkodni fogok egy kicsit arra az iszonyat bunkó fizikatanáromra! X-( Először is, nem elég, h az egész 7végém el lett cseszve, mert meg kellett írnom neki azt a hülye mérési jegyzőkönyvet, de most még riogat minket, h felelünk majd meg írunk meg mittomén... Plusz a névmemóriája vmi katasztrófa :-w Az egyik bnőmet (Dóri) lesziszizte... Engem meg először lezitázott, utána meg leannamarizott, amit külön sértrésnek vettem, mert nem vok "túl" jóban az illetővel ~x(
Ja és bnőm már megitn elkezd szekálni azzal a hülyével akibe még régebben bele voltam zúgva... Mert a tanár kihívta a táblához és az a lényeg, h a hülye leamortizálta a kezét vmi kung-fu versenyen, és alig tudta megfogni a krétát :roll: Na mind1 én éppen tökre örültem mert év eleje óta először kijött a megoldás tökegyedül a feladatra,de az én drága bnőm vmit félreértelmezett az örömömön, vagy csak szándékosan gondolt másra, nem tom, mindenesetre tök másról beszélt, és így odasúgta nekem: "És mi van a lila köddel?(bocs, ez spec. szótár azt jeleni, h még bele vok-e zúgva, ha nem értenétek)" ~x( Közben már réges régen letisztáztuk, h felőlemm elmehet a francba, mert egy köcsög de tényleg és nem tudom, mit ettem rajta... Erre azt válaszoltam, h ne reménykedjen, mert felőlem azt csinál a kezével, amit akar, nem fogom jobban sajnálni, mint bárki mást... vagy még annyira se...

Szóval kicsit felhúztam magam... Na meg azon, h nem tudom buliba menni, mert edzésem lesz :( Azért ez is betett egy picit...

Na, mind1... Pusziii :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:04 
Írópalánta

Snassz bizony, kykykém, úgyhogy majdan legközelebb csinálunk közös pikcsört is. :D
Ojjé, én tuti jelentkezem, tök örülök, hogy megint van üst. *virul a feje* :D Elég rossz az is, hogy a legutóbbiról még pont lecsúsztam...
(hoppá, én lógok maillel? :oops: jóvanna, szóban legalább kicsit törlesztettem azzal a 38perccel... [Jesszus, előre félek a hóvégi telószámlától... Veled is ennyit társalogtam, aztán ott az a kb 40 sms a kis Tekergőmmel.... :-Ą ])

Ahh, a megszerezhetetlenek... Hogy a rák egye ki, hogy mér az köll annyira az embernek. :roll:

Hát, Shanon, szerintem abszolút nem haladtok lassan. Mármint én az elején azt hittem, ez az a tipikus plátói szerelem dolog, amiből a világon semmi nem lesz, még csak egymáshoz se fogtok szólni. Erre... Csak ámulok meg bámulok. :-D
Egyébként szerintem tutkó, hogy egész nap rajtad agyalt. És az, hogy így utánad szólt bizonyítja, hogy nem nézett hülyének, inkább aranyosnak találta a dolgot. :) Vagyis én legalábbis így látom.

Na, most megyek.
:-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 11:19 
Könyvmoly

Sziaa! :)

Máskor ne szaladj el! :-P Látod, lehet, hogy épp ezért is haladtok olyan ráérősen. Mert te is parázol... :D Ejj-ejj... :-P Tessék bátrabbnak lenni. :D
Egyszer beszólsz neki, máskor meg elrohansz úgy, mint az amarikai filmekben? :-P
Egyem a kis szívedet. :x

Jaaaj... hát de még nincsen veszve semmi. Simán publikálhatsz művet még. :) Nov. 1-ig van idő bőőőven. :)
Muszááááj indulnod! :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 7:30 
Betűmániákus

Szia Kykym! >:D<
Hát épp ezaz! :( Elszaladtam én szerencsétlen! :(( Mit szerencsétlen?? Idióta!! $fal És, hogy miért?? Egyszerűen azt se tudtam, hogy ki vagyok...
Nyílt flört?? Óhhh... :#-) De olyan cép cemei vannak, hogy egyem meg... :g

A dogámról inkább ne is ejtsünk szót. :?

És Kyky, mellékesen... attól, hogy mondhatni köztünk elindult valami... - nevezhetjük egyáltalán így??... eléggé siralmas, hogy június óta kerülgetjük egymást és még mindig ugyanott tartunk... :cry: Eléggé komótosan, ráérősen haladunk... De fő a megfontoltság! :D Szóval hiába tűnik rózsásabbnak a helyzet... nem az. Teljesen megértelek... nekem is az kell, aki úgysem... mert elérhetetlen, mert kihívás, mert hiába tudom, hogy csúfos kudarc lesz a vége, és megsütöm a szám, akkor is... :mrgreen: Érzem, hogy nagyot fogok esni, de nem baj. Eddig tetszik a játék...xD

Szerk: az üstre nem jelentkezem. :roll: Az ok egyszerű: nincs egy publikált törim se, az pedig feltétel az indulásban. :lol: Majd jövőre, de ez se tuti. Szóval én kívülről figyellek titeket! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 7:09 
Könyvmoly

Na, itten vagyok! :)

Ó, Maycsikám... hát nincsen mit. :) Kell majd közös is, mert ez olyan snassz. :-P Na, mit szólsz? :)

Shanon... ez annyira aranyos, egyem a kis szívedet. :) Én bezzeg sosem, de SOSEM ütközöm senkibe, de főként nem életem szerelmébe. Ennek mondjuk több oka is van... xD
Egyetértek Maycsimmal: Ez neked burkolt célzás? :D Szerintem ez nyílt flört. :D
Amúgy meg miért futottál el? :-O Oké, hogy elsétálsz, vagy méltóságteljesen ott hagyod, de ne fuss!!! :D
A dogád miatt meg ne aggódj, majd kijavítod, ha tényleg olyan rosszul sikerült. :) Mindent ki lehet javítani!

Nara, megnyugtatlak, Ádám egy beképzelt tahó. Kérdem én: mire föl? :roll:
Ettől függetlenül imádom... (L) Senki ne is kérdezze, hogy miért, egyszerűen csak kell. Tudom ám én, hogy azért, mert megszerezhetetlen. :roll:

Maycsikám, akkor még ezt a randit megdumcsizzuk. Ha minden igaz, akkor én péntektől (ugyebár) egészen jövő hét szerdáig szabin leszek, szóval akkor csak be tudunk iktatni egy találkát. :) Alig várom már! :)
Régen beszéltünk, teljesen le vagyok maradva... :shock: Amúgy te jössz most az e-maillel, szóval kíváncsian várom addig is a beszámolót! :D

Jut eszembe csajok! Ki fog jelentkezni a Kívánság Üstre? Shanonban szinte 100%-ig biztos vagyok ( ;) ), de a többiekről semmit sem tudok. Ugye mindenki tudja, hogy ezt nem lehet kihagyni? :D Szerintem irtó izgi. Nem sokára leadom a jelentkezésemet. Vagy ma, vagy holnap. :)

No, mindegy. Addig is csóóók a csajoknak! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 21:34 
Betűmániákus

Jajj, Maya! De akkor is! :-< Most mit hihet rólam... :cry:
Mellesleg, 22-én gólyabuli... biztos be lesz tütüzve, de nem baj. :D Lehet, én is becsípek, mert Sári mamijánál alszunk, ő pedig falaz. Pénteken este meg tök vígan, mintha mi se történt volna, hazamegyek. Amúgy mértékkel iszom, szóval nem kell félni nektek és nekem se... :wink: És még anyuék se tudják meg.
De majdnem elolvadtam ám... képzelhetitek... centikre tőle... anyám... még csak most fogom fel igazán... :shock: El se szabadott volna engednem... én meg elszaladtam... ~x( Mi a tapasztalat?? Tiszta szivááás a szerelem. Leblokkol... totál. Aztán egész nap vigyorogsz. Kivéve, ha magyardogát írsz előtte... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 20:40 
Írópalánta

Jajj, de drága vagy KyKy! :x Köszi az ajiiit! :-D
Nekem is hiányoztál, de gondoltam elég, ha ezzel az Ádám témával Shanon zaklat, úgyis válaszolsz rá, ha úgy gondolod. :)
Ha belemész a dologba, én teljesen megértelek. Tudod, én egy szót sem szólhatok a szép kis "múltammal"... Az én szememben nem esel kicsit sem emiatt. Csak a szíved meg ne szakadjon aztán nekem!! Akkor kinyírom a csávót. De tényleg.
Hát, a héten nemtom mikor lesz jó. Csütörtökön mászás, pénteken szezonzáró tekerés... Talán szombaton. Asszem akkor elutazik a kis Tekergőm. :(

Nara, a suli szerintem múzsagyilkos. :/ ("mint hypo a bacikat"? ez nagyon jó!! =)) )

Ó, Shanci, tök édi volt ez a sztori! Burkoltan célzott??? ez neked BURKOLT célzás???! :shock:
Ojjé, nagyon alakulnak itt a dolgok... :)
(Különben sztem tök aranyos lehettél. :) )
A doga meg, hát, mindent nem lehet, ne legyél telhetetlen, te kis kémia zseni. ;)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 20:26 
Betűmániákus

KÉSZ!
VÉGE!
UTÁLOM MAGAM!
MEG MAJDNEM MINDENKIT!
TITEKET NEM! =(( =((

Hogy lehetek ekkora béna...áááh???? :(( :( :(

Elb*sztam az egész dogát, úgy, ahogy van... :twisted: Aztán majdnem meghaltam... najó, nem, de akkor is. Úgy összekoccantunk D.vel, hogy majdnem leestem a lépcsőn. Ha nincs ott a korlát és ő, akkor most nem írok nektek sokáig... ami azért sz*r, mert nem tudnátok mi van velem... Úgy neki mentem, hogy csak na. Én mentem föl, ő meg jött le és bumm! Ami nem is lenne akkora baj, de most biztos azt hiszi, hogy milyen béna vagyok! $fal :( De olyan cuki volt... Azt mondta, hogy:" Vigyázz kislány! Kit fogok nézni, ha kitöröd a nyakad itt nekem??! És a reakcióm: csak néztem a szemébe, mint aki még nem látott olyat. Aztán észbekaptam, és elszaladtam... És aztán ordított a egy hatalmasat, hogy: "Lassabban" :roll:
Most egy: csak nézni szeret - akkor pedig kiszúrom az íriszeit.
Vagy kettő: burkoltan célzott...

Melyik???

Nara! Szülinapi dátumod ezennel kódolva :D Júúúú, és Te még nem is láttál D.ről képeket! :lol: Azonnal kérek pü-ben egy működő mélcimet! :twisted: Nem maradsz ki a nyáltengeremből, ne is álmodj!

Kyky: Én mindenben támogatlak.*megveregeti a válladat*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 október 19 (hétfő), 20:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 20:13 
Írópalánta

Idézet:
Bár nekem is kötelezők lennének. Visszasírom azokat az időket, én szerettem a kötelezőket. De most? Tudományos agymenések az irodalomról! Áááá És azt sem szépséges könyvben legalább, hogy az érzés meglegyen. Ó, nem. Net...

Szegénykém... Ja, csak nekülk 2 éve kb. semmi kötelezőnk nem volt :D mind1, mondom h állítólag jók... CSak úgy megijedtem hirtelen a számtól :D

Idézet:
És a Tiéd Nara???

Április 24. :) De nekem is szóljatok majd, mert igaz, h felírtam őket a telcsimbe, de tutira el fogom felejteni ^^"

Kyky nem akarok így távlatból ítélkezni, de nekem egy tahónak tűnik :D Bocs, mind1

Nekem meg jelenleg nem jön az ihlet, mert a fizika teljesen megöli a gondolataimat, mint a hypo a bacikat :S De azért majd próbálkozom :D

Pusszancs mindenkinek! :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 11:32 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Kyky, sziaaaa!
Jaj, ne képzelegj!!! Én hiányoltalak ám! Csak nem jelentettem ki... :x Ne hariiii O:-)

Öhm... most akkor jól vettem le, hogy csak ágyba akar bújtatni?? :roll: Gondold át... Bár szerintem eléggé tahó a tag. ;;)

Én pedig Csokonai A Reményhez c. művét próbálom elemezni, de áhh! ~x(

Szurkoljatok, hogy jól sikerüljön... =((

Nem baj ám. :-P Nem vagyok egy hiányolt személy, segáz! :D Valakinek ilyennek is kell lennie. :D

Igen, konkrétan azt akarja... de ez nem ilyen egyszerű, mert... mert hülye vagyok... :roll:

Hagyjuk! :)

Szurkolok neked, biztosan sikerülni fog! Neked mi nem sikerül? :) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 9:01 
Betűmániákus

Kyky, sziaaaa!
Jaj, ne képzelegj!!! Én hiányoltalak ám! Csak nem jelentettem ki... :x Ne hariiii O:-)

Öhm... most akkor jól vettem le, hogy csak ágyba akar bújtatni?? :roll: Gondold át... Bár szerintem eléggé tahó a tag. ;;)

Én pedig Csokonai A Reményhez c. művét próbálom elemezni, de áhh! ~x(

Szurkoljatok, hogy jól sikerüljön... =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 8:53 
Könyvmoly

Sziasztok! Hú, de belehúzott a hajó... száguldozunk ezerrel... nem győztem visszaolvasni. :-P
És megdöbbenve látom, hogy senki sem hiányolt... :-O Mi lett volna, ha kipurcanok tegnap? Konrkétan egy másodperc híján meg is történt... :||
No, mindegy... :)

Amennyi engem érint a hsz-ekből az az Ádám-kérdés volt. Shanon: Ádám egy (ex)-merengős lánynak, Lettának a bátyja. Lettával (Nikivel) kb. tavaly nyár/ősz környékén ismerkedtem meg, és kialakult egy jó, de igen jó barátság... épp ezért volt gyanús... valami nem stimmelt. (És így is lett... de ez egy másik történet.)
Aztán jött a bátyja, az Ádám.. először msn-en szédített, aztán élőben is, én meg belé szerettem... konkrétan hagytam magam belemenni a piszkos-mocskos játékába... :(
De, mikor többet akartam, ő lekoptatott. Kitalálta, hogy neki nem kell barátnő... aha, persze... vagyis inkább én nem kellettem neki. Már akkor, több éve szerelmes volt egy lányba... :(
Aztán hónapokig... vagyis decembertől kb. két hónappal ezelőttig egyetlen szót sem váltottunk. Még msn-ről is letöröltem. Aztán valahogyan újra elkezdtünk dumálni, és most meg akar fűzni, hogy menjek bele egy egy(több) éjszakás kalandba. Eddig húztam a számat, sőt... egyenesen felhábrodotam, de azóta kicsit fordult a kocka... :(
Nem tudom, mit csináljak... szükségem van egy férfira, de... nem vagyok Olyan lány... vagy mégis?
Mindegy is... "elvileg" csütörtökön vagy pénteken átjön... de nem fog. Nagy pofája van. :) Mindegy... nem tudom, mi lesz.
Ő már nem szédít, konkrétan közli, hogy csak azt akarja, semmi többet... de nem tudom, hogy én mit akarok, és mit tud elviselni a szívem... :/

No, megyek olvasgatni. Ailanát, aztán Rockyt. :)

Maycsi szívem! :) Ne haragudj, de ez a hétvége totál kudarcba fulladt... de a héten rád érek. :) Kedd kivételével bármikor. Szerdán látom, neked nem jó, de írd meg, hogy mikor jó, és ha még nem utálsz nagyon, akkor talizhatunk. :) Amúgy majd nézd meg vagy az iwiw, vagy a myvip adatlapom. :) Lesz ott meglepi neked is, remélem, örülsz neki! :)

Csók a fedélzet lakóinak, akikre igen büszke vagyok! :D Csak így tovább a hsz-ekkel. :)

:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:52 
Betűmániákus

Mmmmm... Ha belegondolok, hogy mikor fogunk eljutni az sms-ig, akkor asszem inkább lepuffantom magam... :roll:
Maya, föl a fejjel! most kicsit körbezsongtak titeket, de majd lesz ott valami kettes kerékpározás is... :wink:
*fölnyög* Nekem majd a Csongor és Tündét kell elolvasnom... az jó?? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:10 
Írópalánta

Nara:)
Tudod, nagyon érzékeny pontra tapintottál azzal a kritikával. A bűntudat... :-D

Nem az a baj, hogy nem ír. Mert tegnap írt, ő szólt, hogy mikor megyünk ma. Csak szeretném, ha írna. Akkor nem bizonytalankodnék a napközbeni naagy semmi miatt. Érted... :/

Bár nekem is kötelezők lennének. Visszasírom azokat az időket, én szerettem a kötelezőket. De most? Tudományos agymenések az irodalomról! Áááá ~x( És azt sem szépséges könyvben legalább, hogy az érzés meglegyen. Ó, nem. Net...

Aila! Nemtok küldeni képet, a freemailed nem fogadja... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:10 
Betűmániákus

Ok, kódolva. <):) És a Tiéd Nara??? :)
Ohhh... nálunk mindig engem kérdeznek, hogy kinek van... mindenkiét tudom szinte a rokonságból, környezetből, barátok, sztárok... :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:07 
Írópalánta

cigis csók. fúúúj, én se kívánom senkinek.
sose bagóztam, nem is fogok. és igen nagyot esik a szememben, aki igen. :/

Március 4. :)
No lám, máris vmi, amit elfelejtettem a nagy lemaradásban. :)
(Ó, és nekem kéretik szólni szülinapkor, ugyanis ha felírom, akkor is elfelejtem. Épp ezért én is szerényen szólni szoktam másoknak, ha nekem van. xD De tényleg. És akkor mindenki happy. :-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:06 
Írópalánta

Ne csináld Mayaaaaa!!! >:D< Semmi baj, komolyan, csak kibújt belőlem a kisördög! Bocsika :-S :(( Csak egy nagyon rossz vicc volt...

Megértem h nem akarod h kifollyon a szemed, és örülök neked meg a tekergődnek :) Ne bizonytalanodj el, nem ismerem meg semmi, de sztem nem jelent annyira rosszat ha nem ír... Azért remélem h ír és akkor jól fogsz aludni meg minden ;)

Ja nekem is kéne olvasni, mert mint már említettem az ősziszünet utánra van úgy összesen (ööö... gyors fejszámolás) kb. 800 oldal kötelző olvasmányom?? :-O Jézusom!!! :-O Komolyan??? Várjatok a Rózsa neve az ugye kb. 700 a nemtudomki vmilyen családregény vége meg nem tom... az mondjuk rövid... De állítólag mind2ő jó szóval nem olyan nagy baj...

Jajj, most sajna mennem kell... Mindenkinek sok puszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:02 
Betűmániákus

Szia Maya!
Hűűű, hát én tuti kipurcantam volna.... még valahol az elején... Eltűnt a kondim emberek!!! :(( Nah, de en szomorkodjak mááár...
Maya, kérek egy szülinapi dátumot! :)
Kykyék már leírták!! :D És persze szerény személyem is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 18:56 
Betűmániákus

Ailana írta:
Dogákról én már elvből se vagyok hajlandó beszélni... főleg ilyesmik, hogy fizika meg biosz, életem megkeserítői. De szerencsére mindkét tantárgyból olyan tanárom van, hogy felfogta, hogy immunisak vagyunk mind az előbbire, mind az utóbbira, így nincs véres veríték. Hál istennek, különben beleájulnék- szó szerint - a biosz órákba... :?

Jaj, akkor nagyon csinik lehettek ennyi új rucival! :wink:

Shanci, megkaptam a képeket, köszi! :-D Tényleg nekem is kicsit Tom Feltonos beütés jött le róla, nem azért, mert annyira hasonlít rá, csak nem is tudom, valahogy a hangulat és az összhatás. :-P
Viszont ha bármi is alakulna egyszer köztetek - hangsúlyozom: ha - akkor ne hagyd, hogy cigizzen, feltéve ha nem buksz a bagós csókra... :? Szóval akkor majd neveld jómodorra! :wink:

Fizika doga??? :shock: Na, még csak az kéne!!!! Elég nekem a tz-ket kiszenvedni... Bár nincs bajom vele. 5ösöm van belőle. Egyelőre...

Júúúj, Aila!! Nagyon édes vagy! :x De én nem tudom, hogy szólni fogok-e... Valójában eléggé haragszom érte... meg a túl sok és túl rendszeres alkohol bevitelre is... De nem pattogok. Úgy vagyok vele, ha neki nem fáj, nekem se. Nem én fogok idő előtt ráncosodni... És szerintem van annyira értelmes, hogy tudja mit művel magával... Rengeteg borzasztó dokumentumfilmet láttam eddigi életem során, ami a függőségi betegségekről és a velejárójukról szólt... a nyakamat teszem rá, hogy neki még több ilyen filmhez volt szerencséje. Na, ha azok nem riasztották el, akkor semmi.
Apáméknak mondjuk eleget nyavalyogtam már emiatt... Szerintem ők abba halnának bele, ha nem cigiznének... :D Durva, de ez a helyzet...
D. tesója szerint D. nem egy idegeskedő típus... :roll: Szóval ez nem lehet ok... Én viszont annál inkább az vagyok! Mindenes stresszelek! Kész idegroncsderbi vagyok... :D Mégsem cigiztem. Életemben nem volt a számban... Ezt egyébként beviszem passzívan napi szinten a szüleim által, szóval nincs rá szükségem. De ha faterék nem cigiznének, akkor én tuti. Hótziher. Nem bírnám... De helyette csokizok... :x Ám, fájdalom, cigiznek, én meg inkább nem... Kapnék is!...

Na, de cigitéma lezárva. Mellesleg, volt szerencsém cigis csókhoz, és blöáá... $sick Keserű, savanyú és szúrós volt egyszerre... lehet ilyen??? létezik egyáltalán ilyen?? /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 18:52 
Írópalánta

jaj, Nara, ne is mondd, tisztára égek a szégyentől! Tudom, hogy ígértem, és teljesen igazad van, hogy szóvátetted. :oops:
Az az igazság, hogy még rá is klikkeltem a történetedre aznap, de már annyira fájt a szemem, hogy képtelen voltam olvasni, elkapkodni meg nem akartam. De tényleg fogok írni kritikát, ha tényleg rendesen elolvadtam az új részeket!
Sajnos olvasásilag még mindenhol el vagyok maradva, az összes kedvencemnél, de ami késik, nem múlik. (Arról nem is beszélve, hogy még az egyetemre is kéne olvasni... Csupa irodalomkritikát. És hát peersze, hogy azt is a neten. Hadd folyjon ki a szemem, végül is nem számít...)

Szóval ezer bocsánat mindegyikőtöktől, ez nem a személyetek ellen szól, pláne nem a történetetek ellen, mert továbbra is imádom őket. Épp ezért úgy szeretném olvasni őket, ha egyszer odajutok, hogy azt teljes beleéléssel teszem. És nem fáradtan, jojózó szemekkel.
Ennek ellenére szégyellem magam, és csak remélni tudom, hogy addig megbocsátotok, míg behozom magam. *elbujdosik és a többit csak az asztal alól írja*

Nem, Aila, közelebbit nem mondok róla. :) Képet? Háát, nem is tudom... na jó. :D (Apám, de pofátlan vagyok. Képes vagyok képet küldeni, pedig mással még mindig el vagyok maradva nálad... :oops: )

Ma is Vele tekeregtem egyébként reggel 11-től du. 5ig. Bár ezúttal még 4 másik srác is jött. Embertelen tempót diktáltak. 94km hajtás. Hulla vagyok. Annyira, hogy most először bevallottam a Tekergőmnek is, hogy Na jó, MOST elfáradtam.
Á, nem volt kárörvendő, nehogy azt higgyétek! :roll:

Egyébként ma igen antinemtommi volt. Jó, biztos azért, mert többen voltunk, meg este még kutyaházat kellett építenie a "sógorának"...
Mondjuk szerdát megbeszéltük, hogy megint megyünk ketten, de akkor is... Fene egye meg. Annnyira, de annyira odáig vagyok...
Áh, mindegy. Ha még ír smst ma, akkor no problem.
(Úgy utálom, hogy folyton azon aggódom, hogy hátha talán mégse, talán már most meggondolta magát. Csak mert ma nem volt ideje annyit beszélgetni velem, meg nem ölelgetett agyba-főbe. Akkora hülye vagyok, hogy ettől már rögtön elbizonytalanodom. $fal )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 18:18 
Fanficbúvár

Dogákról én már elvből se vagyok hajlandó beszélni... főleg ilyesmik, hogy fizika meg biosz, életem megkeserítői. De szerencsére mindkét tantárgyból olyan tanárom van, hogy felfogta, hogy immunisak vagyunk mind az előbbire, mind az utóbbira, így nincs véres veríték. Hál istennek, különben beleájulnék- szó szerint - a biosz órákba... :?

Jaj, akkor nagyon csinik lehettek ennyi új rucival! :wink:

Shanci, megkaptam a képeket, köszi! :-D Tényleg nekem is kicsit Tom Feltonos beütés jött le róla, nem azért, mert annyira hasonlít rá, csak nem is tudom, valahogy a hangulat és az összhatás. :-P
Viszont ha bármi is alakulna egyszer köztetek - hangsúlyozom: ha - akkor ne hagyd, hogy cigizzen, feltéve ha nem buksz a bagós csókra... :? Szóval akkor majd neveld jómodorra! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 16:38 
Írópalánta

Sziasztok!

Jajj ne is hozzátok szóba a dogákat :-SS Teljesen ki vagyok, mert a fizikatanárom feladott ithonra egy mérési jegyzőzönyvet és róla tudni kell, h egy szadista állat, én meg teljesen hülye vagyok a fizikához $fal Már egy fél órája gubbasztottam afölötta hülyeség fölött amikor rájöttem h nem is olyan fajta, mint amire gondoltam... Mert most már mást veszünk, de ez az előző témához való ~x( X-( Szóval legszívesebben megfojtanám azt az idiótát, mert különben meg beígért a következő hétre még a szünet előtt egy "véres hetet" :-S >:P

Holnap én biosz dogát fogok írni, de attól nem félek, mert azt szeretem :-) :-P

Nekem is bővítve lett nemrég a ruhatáram :D én is kaptam pulcsikat, meg egy rucit, ami mondjuk nem éppen aktuális az évszakhoz, kivéve ha ezerrel aláöltözöm, de jól néz ki ^^" Meg egy csizmát...

Szegény Alia... pasik... de majd figyeld meg, jön valaki és te is el fogsz szálni a földtől (meg a fórumtól), mint Maya

(Nem akarok gonoszkodni, de még mindig nem írt kritit, pedig megígérte, na mind1 nem mondok semmit, mert ennek ellenére örülök neki, h jól van, és h tiszta love...)

Puszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 15:15 
Betűmániákus

Szia Aila!

Óóóó, ezek a fránya pasik... ;;) Na, de sebaj. Lesz ez még ígyse!
Öhm... hááát, valójában nekünk se teljesen világos a téma, épp ezért vagyok kiakadva. :|| Valójában színtiszta magyar történelem. Szóval ezen áll vagy bukik a dolog. És majd be kell illesztenünk egy művet az adott eseményhez, meg ilyesmik. Viszont saját vélemény és tartalom nem szerepelhet a dolgozatodban, mert áthúzza és peca... :? És most találd el a kedvét! Imádom.

Mindjárt küldöm a képcsiket... Kyky szerint vékony... meg szerintem is. xD Kíváncsian várom majd a véleményed! :lol:

Nah, én már megint le vagyok maradva... Ki az az Ádám??? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 15:08 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Jelentem, megjöttem, ahogy ígértem, vasárnap.:-P A hétvége, pontosabban a szombat elég pörgős volt, de - jóbbára - nagyon élveztem! :D Ezt értsétek úgy, hogy ha nem lennének pasik a világon, akik forgatják bennem a kést, akkor tökéletes lett volna... :? De azért így is próbáltam kihozni belőle a legjobbat, néha kevesebb, mint több sikerrel. De én igyekeztem - csak hát az elkalandozó gondolatok néha jól rá tudják nyomni a bélyeget még egy bulira is... :oops: :?
De most már megjöttem, túléltem, és megint van egy min. hetem - remélhetőleg sokkal több - mikor nincs késforgatás. Utána pedig jöhet egy másik esemény, amit már nagyon várok, és amiről majd - remélhetőleg - jó híreket hozhatok. De ne igyunk előre a medve bőrére, mert még elszalad... :oops:

MAYAAAAAAAAAAAA!:D:D:D
Én is nagyon nagyon örülök neked! Dejó, dejó, hogy újra köztünk!:-) És az még jobb, hogy ilyen csodásan alakulnak a dolgaid. Szerintem határozottan reménykedhetsz, mert nem véletlenül tölt veled egész napokat csak kettesben. Szóval örülj a te kis külön bejáratú Tekergődnek! :D Pontosabban melyikük is? :wink: Róla nem láthatunk képet?? Légyszi, légyszi!!

Shanon, én is szeretnék képeket D.-ről! :-D
Hogy lehet tudományos magyar dogát írni? :P

KyKy, hát igen, én már hallottam Barnáról többször is... szegény, hát nem 100-as az a srác tényleg. Viszont Ádám? Ő az akiről a talin is meséltél? Most épp mi új van vele??

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 13:27 
Betűmániákus

Sziasztok! :x
Sehol senki?? =(( =((
Nah, nembaj. Majd én tartom a frontot!
Szóóóóvaaal. Ma bevásároltunk! Annyi bugyit vettem, hogy 2 évre elég lesz... öhm... amúgy nektek nem panaszkodtam még, hogy mennyire brutálisan ki voltam fogyva ruhatéren??? Mert ha nem, akkor jelentem: ma helyrehoztuk! Vettem egy jóóó meleg pulcsit, pólókat meg hasonlókat. Kinéztem egy csizmát meg megláttam álmaim kabátját is... =P~ :roll: :D Szóval anyu szerint hamarosan majd megint ellátogatunk oda, ahol láttam, és megvesszük. 8-> Szóval tiszta happy vagyok.
Amúgy megint tanulnom kéne... mert a magyartanárnőm bevadult, és holnap dogát írunk... ezzel nem is lenne baj, ha nem lenne ennyire szemét a tanárnő X-( Olyan hülye témákat kapunk, hogy néha az eszem megáll! Most pedig tudományos témájút fogunk írni.. 8-| $fal
Meg kémia ellenőrzőt írok szerdán, de azt tudom.

Nah, puszi nektek. Jöjjön valaki! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 15:42 
Írópalánta

Én még régen regiztem és azóta tök jól megvok vele, bár amikor tönkrement a gépem, akkor egy ideig anyám notebookját használtam és arra is felraktam, úgyhogy amikor megjavult a gépem, nem kellett megint beregiznem... Csak ez a legújabb verzió nem tetszik nekem sem [-( a régebbi sztem jobb volt. Na mind1 végülis elvok ezzel is...

... bár valószínűleg csak addig amíg én sem próbálom meg letörölni. Szegény Kyky :( És nem volt Uninstallja? Sztem még próbáld meg mégegyszer átnézni a Programm Filesban h nincs e még ott vmi, meg abban a mappában, ahova letöltötted... De utána nincs több tippem...

Idézet:
Mi újság??

Semmi különös (:| sajnos. Bár pénteken a suliban volt egy előadás (Goldoni: Két úr szolgája) amit megnéztünk és tök jó volt. Főleg azért mentünk el rá, mert jövőre a mi osztályunk a "soros" és a Makrancos hercegnőt adjunk elő... Nem tudom egyébként, h ez attól függ-e h b-s vok, v attól, hogy az ofőnk szervezte ezt az előadást is :-P

Ja, meg edzésen úgy, de úúúúúúgy felhúztam magam két kis (asszem hatodikos :)) ) picsa miatt. $fal Előttünk az alsósok edzenek és jöttek a húgaikért. És az egyik beszólt nekem a csizmámra (ami tojom le a véleményét és nem tűsarkú) X-( Meg hallottam rólok egy-két storyt... Na mind1 Azért jól visszaszóltam neki... :D

Sajnos ennél több nem nagyon történt :(

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 12:03 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jaj, lányok ne tudjátok meg! Ki vagyok... teljesen...
Lehet, lassan leszúrom magam...
Elkövettem egy óriási hibát... még pár hónapja letöltöttem az új msnt. Én balga, állat... tegnap elhatároztam, hogy letörlöm, DE melgepő módon nem sikerül...
Mindent, azaz MINDENT kitöröltem, amihez köze volt a Live Messengernek, de ez a fos még mindig fent van... :@ X-(
Képtelen vagyok eltűntetni... gyűlölöm... ilyen szarral soha életemben nem találkoztam még.
Azon kívül Nórinak a hívására is várok, mert olyan kedvesen átb*asztak a melóhelyemen, hogy amit íratott nekem áfásszámlát, nem jó névre írták... :@ Most mehetek kicserélni. Élmény?

Na, megyek... próbálkozom még.

Ohh, értem. :| Viszont az msn nálam nem téma. Én lusta vagyok letölteni, regizniiii... bahh! Majd ha sok időm lesz 1szer xDDD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 11:59 
Könyvmoly

Jaj, lányok ne tudjátok meg! Ki vagyok... teljesen...
Lehet, lassan leszúrom magam...
Elkövettem egy óriási hibát... még pár hónapja letöltöttem az új msnt. Én balga, állat... tegnap elhatároztam, hogy letörlöm, DE melgepő módon nem sikerül...
Mindent, azaz MINDENT kitöröltem, amihez köze volt a Live Messengernek, de ez a fos még mindig fent van... :@ X-(
Képtelen vagyok eltűntetni... gyűlölöm... ilyen szarral soha életemben nem találkoztam még.
Azon kívül Nórinak a hívására is várok, mert olyan kedvesen átb*asztak a melóhelyemen, hogy amit íratott nekem áfásszámlát, nem jó névre írták... :@ Most mehetek kicserélni. Élmény?

Na, megyek... próbálkozom még.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 11:59 
Betűmániákus

Nara írta:
Sziasztok!

Mayaaaaaaa!!!!!! :D:D:D:D >:D< Jajj de örülök neked. Nem csak annak, hogy megint itt vagy, hanem hogy ennyire jól mennek a dolgaid :-) Szóval dukkolok neked, meg persze mindenki másnak is ;) Most pedig asszem megkukkantom a kritikáimat :D

Sziaaaa Nara! :-* :-*
Mi újság??
Én tiszta gedha vagyok... de irtóóóra büszke vagyok magamra, mert ma küldtem egy EKLE kritikát... :x :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 11:41 
Írópalánta

Sziasztok!

Mayaaaaaaa!!!!!! :D:D:D:D >:D< Jajj de örülök neked. Nem csak annak, hogy megint itt vagy, hanem hogy ennyire jól mennek a dolgaid :-) Szóval dukkolok neked, meg persze mindenki másnak is ;) Most pedig asszem megkukkantom a kritikáimat :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 11:38 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
Kicsit tényleg olyan bulizós zakkant gyereknek tűnik, de én bírom a sovi srácokat, úgyhogy testileg áldásom rá, Shanon. ;)

kykykém, hát Te merre csámborogsz? Nórival?

Édes vagy. :)
Hát jaaa... merre kuncsorogsz Kyky??? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 10:59 
Írópalánta

Kicsit tényleg olyan bulizós zakkant gyereknek tűnik, de én bírom a sovi srácokat, úgyhogy testileg áldásom rá, Shanon. ;)

kykykém, hát Te merre csámborogsz? Nórival?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 10:23 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
Shancii, éniss kérek képeket!!! :D

Nah, repült Neked is 3 kéééép. Lehet véleményezni... Eléggé kiváncsi vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 10:09 
Írópalánta

Shancii, éniss kérek képeket!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 22:16 
Betűmániákus

Örülök, hogy jót mulattál rajta... De igazam van. /:)
Öhm... valójában se pink, se lila gőzöm nincs, mit eszek rajta... Kül. A Tom Felton gyerek is ilyen kis vékonkán kezdte, aztán lett belőle valami... Elv. D. is kinéz majd vhogy 22 esztendősen, ha jól saccolom... :))

Öhm... igen. A sör. Meg a cigi. :-S Ezekért különben haragszok. De nem hisztizek miatta. Ha mérgezni akarja magát, akkor nyugodtan. Nem én leszek idő előtt előtt ráncos... :roll:

Ohh, Kyky! Az én alakomról nem is beszéljünk!*.* Asszem, annyi bőven elég lesz, hogy 163 cm vagyok, és 57 kg :oops: A csoki... :-Ą De én akkor se fogok lemondani róla, ha fene fenét eszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 22:01 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Kyky: go-go képek. 3 db :P

Jajj, ne mááár. Én is mindig így szívózok... mármint, hogy én hozzá képest hol vagyok kinézetileg. Pölö D. pedig az intelligensebb csajokat szereti, akikkel tud beszélni bármiről. Ezzel nem is lenne baj, csak beszelne b*szdki! X-( Késssz:-/

Várom a véleményt akár itt, akár máshol.

Neeee, Shanon... akkorát röhögtem... xD "akikkel tud beszélni bármiről. Ezzel nem is lenne baj, csak beszélne b*szdki... xD :D:D :)) Ez most fájt. xD :D Megyek, megskubizom a képeket, és írok is vissza. :D

Szerk.: Meg is néztem... :D Jaj, cuki... :D Bevallom, nekem nem az esetem, de azt leszámítva jól néz ki. :D Kis vékonka. :) Hozzám az ilyenek nem illenek, mert olyan kövér vagyok, hogy már csak gurulva tudok közlekedni... xD Ciki, mi? xD :D:D Szóval sörös a szentem? Ajnye! Az nem jó... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 21:28 
Betűmániákus

Kyky: go-go képek. 3 db :P

Jajj, ne mááár. Én is mindig így szívózok... mármint, hogy én hozzá képest hol vagyok kinézetileg. Pölö D. pedig az intelligensebb csajokat szereti, akikkel tud beszélni bármiről. Ezzel nem is lenne baj, csak beszelne b*szdki! X-( Késssz:-/

Várom a véleményt akár itt, akár máshol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 21:09 
Könyvmoly

Shanciiii! Kérem a képeket ééén nagyon!!!! :D:D:D Imádok képeket nézni! :D:D:D

Várom... Barna meg... nem tudom... külsőre soha az életben nem gondoltam volna, hogy valaha egyáltalán rám néz... meg is döbbentem... és épp ezért tudtam, hogy nem lesz belőle semmi, mert ő túl szép hozzám képest... oké, az agyi hiányosságról már ne beszéljünk, az most tök mellékes. :D Remélem, egyszer majd olvassa ezeket a sorokat... xD Ha úgy vesszük, merit is kinyomozta, szerintem ezzel sem lenne gondja. :D

Nnyo... most épp Ádám van terítéken... vannak ám itt problematikák... Maya, beszélnünk kell! Úúúúú... elfelejtettelek felhívni... :-O Ááááá... baszkuri... Ajj... Ebben a minutumban ugrott be...
Na, Ádám előtt megyek telefonálni... :) xD

Pusszancs mindenkinek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 20:16 
Betűmániákus

Szép estét Csajok! >:D<

Mayaaaaaa! El se hiszem... :-* :-* >:D< >:D< :) :) Olvastam a kritika-válaszodat, de nem gondoltam, hogy ide fölkukkantasz... Úúúúgy hiányoztál! Na, de hagyjuk az ömlengésem, inkább: szurkolok. Nagyon. Bizti lesz valami köztetek. :lol: Szerintem már el is kezdődött. :-> És persze, hogy hiányoltalak, mikor szinte megcsonkult a topic...

Mi D.-vel ismét pangó üzemmódba kapcsoltunk :roll: Tutkerájos. De ma úgy vigyorgott, mint a tejbetök... Jaaa, és ismét beszélt Sárival. És azért, mert Sári az osztályelnök (nálatok van ilyen??) az osztályában, és ő szedte a gólyabulira a pénzt, D. pedig a fő-főszervező... 8-| És akart valamit kérdezni rólam, csak bejött a tanár és elmaradt... Sári meg ezzel szapult egész nap... vagyis hazafelé :twisted: Húúú, azt hittem kilököm a buszból... És ohh mamikám, majdnem elolvadtam, mikor megláttam a legújabb képeit... =P~ :g Annyira... szexi. Állítólag sört locsoltak, és ki kellett gombolni az ingeket.... :P Istenkém! Kértek képeket??? :D Na, jó abbahagyom.

Kyky! Megnéztem iwiwen és nem rossz ;) Sőőőt, minden világos, és kösz, hogy elmesélted. :) És, hogy mi a véleményem??? Valójában én nem bírom az ilyeneket. :( És messziről elkerülöm őket. :roll: :oops: Nem vagyok nekik való, meg ők se hozzám...
DE ha ennyit kerülget, akkor... nem ismerem és nem tudom, hogy ki. A neve viszont tényleg érdekes...

Aila! Téged pedig várunk!

Nagyjából ennyi.

Töriből pedig kaptam egy ötöst csillaggal. Pedig az hittem, hogy középben már nem osztogatnak ilyet, de ez a tanár úgy tűnik, még igen.

Ohh, és igen. TDK. Valójában én se tudom, hogy pöröghetek ennyire... Néha meglepődök magamon. De mindenre jut időm... :mrgreen: A kutatás pedig tök izgi lesz és alig várom már 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 19:58 
Fanficbúvár

Csak egy szó drágáim, mert nagyon sietek: Most már lehet leskelődni Álmodj velem! téren! :wink: Megoldottam a problémákat!:D

A hétvégém elég sűrű lesz, úgyhogy valószínű csak vasárnap tudok jönni este, de akkor pótolom a lemaradást, most nem tudok visszaolvasni, de Maycsi örülök, hogy itt vagy!:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 16:44 
Könyvmoly

Jaj, de jó! Megnevetettelek? ^^) *kykyke most örül, mint majom a farkának*

Képzeljétek... pizzát csináltam... ÉN... aki még főzni sem tud semmit... xD A paprikáskrumplin kívül... :D csodás lett. az elsőnek túl vastag lett a tésztája, odaragadt a tepsihez, a második tökéletes lett, a harmadikra meg nem nagyon maradt tészta, mert ugye az elsőben elhasználtam... xD Nem baj... egyelőre csak öcsém kóstolta, ő szerinte tök jó lett. (ami meglepő, mert ő életében talán sosem dícsért még meg semmit, amihez nekem közöm van.)
No, sebaj! :D

Megyek, idézeteket nézni, mert... silány készletem van... az összes szomorú, csalódásos... xD Még Ádám idejében gyűjtöttem... :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 14:31 
Írópalánta

Idézet:
Mikor felveszi a telefont, és "szia, Barna vagyok!" ráválaszolnám, hogy "Igen? Én meg szőke."

Jó, asszem kicsit hülyének néztek itthon, mert egyszer csak így hangosan felröhögtem. xD xD =))

Ajánlom is, hogy Shanci örüljön! :-P Merne is nem örülni... Muhhahhaa. :D

Jajjesszus, eszemben sincs meghódítani. Senki más, senki más, trallalallalaa.... :-D

Bizony, száguld a hajó, valósággal kiemelkedik a "vízből". :)

Pussszi! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 14:05 
Könyvmoly

Maya Silver írta:
KyKyyyyy! >:D< (hű, ez így nagyon vicces ez az y sokszorozás :-P)

áááááá, nemigaz, nemigaz!!!! megnéztem iwiwen a múltkor, és két Barnabást is kiadott. ezért nem voltam 100%ig biztos benne, hogy ő az, de most már igen, mert emlékszem a kiírásra (nem százas a srác xD)
De hallod!! Mi az hogy képeken nem helyes???? De bolond vagy! Szerintem tökjól néz ki ott is! Ééés bringás. :-P (najó, nem kel megijedni, nekem ott van az én Tekergőm, nem kell más ;) )

Igen, sztem is egyszerre írtuk. Hiába... :x

Nem, ma nem jó, mert ma reggel óta az elmaradásaimat pótolgattam és még mindig egy csomó minden van. (Többek között házi is. Khm... :-Ą) Ezért nem hívtalak. Ugye nem haragszol??? *.*

Dehogy haragszom! (L) :x Gondoltam, hogy ilyesmirőől lehet szó. :)
Igen, ő a Kacziba Barna... elég idióta név. Mikor felveszi a telefont, és "szia, Barna vagyok!" ráválaszolnám, hogy "Igen? Én meg szőke." xD De egy... ez kamu lenne, kettő, nem vagyok mindig ilyen vicces kedvemben. :)
Hát a profilképe elég gáz... xD Mint egy selyemfiú... vagy annál is rosszabb. :D De amúgy nagyon cukkancs. :D
Igen, ő is bringás... látod? Ennyire elfelejtettem már, hogy neked sem meséltem, hogy birngás. xD Maya, én félni? Ha megtudod hódítani, hát rajta, rajtam ne múljon! :D Előre szólok, beteg a kölök, és igen hamar eleged lenne belőle. xD

Puszillak téged... olyan jó, hogy megint visszatértél... a fedélzet is előtört a vízből, s most már száguld előre... ˘˘ Shanon hogy fog neked örülni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 13:25 
Írópalánta

KyKyyyyy! >:D< (hű, ez így nagyon vicces ez az y sokszorozás :-P)

áááááá, nemigaz, nemigaz!!!! megnéztem iwiwen a múltkor, és két Barnabást is kiadott. ezért nem voltam 100%ig biztos benne, hogy ő az, de most már igen, mert emlékszem a kiírásra (nem százas a srác xD)
De hallod!! Mi az hogy képeken nem helyes???? De bolond vagy! Szerintem tökjól néz ki ott is! Ééés bringás. :-P (najó, nem kel megijedni, nekem ott van az én Tekergőm, nem kell más ;) )

Igen, sztem is egyszerre írtuk. Hiába... :x

Nem, ma nem jó, mert ma reggel óta az elmaradásaimat pótolgattam és még mindig egy csomó minden van. (Többek között házi is. Khm... :-Ą) Ezért nem hívtalak. Ugye nem haragszol??? *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 12:43 
Könyvmoly

Mayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :D:D:D DE örülök neked! :D >:D<

Teljesen egyetértek... nem tartom magamat annyira gyerekesnek, hogy ne lehessen egy idősebb barátom. Mellesleg meg nem tudom a Barna is, mit pattog? :||

Mos iwiw-en MAGÁRÓL azt írta, hogy múltkor a csajok és pasikban látott egy nagyon helyes csajt, de mire odáig is eljutott volna, hogy írjon neki, "véletlenül" bezárta az ablakot. Erre folytatja, hogy egy 24-29 év közötti csajszi volt, budapesti és a nevében van B betű. "Ha magadra ismersz, írj!" Szerintetek ez normális? :-O Mert nem hiszem... xD :D

Mindegy... úúú:D Maya! Szinte mi egyszerre írtuk meg a hsz-einket, mert csak most láttam, hogy már jelentkeztél. :)
Nocsak-nocsak. :) Nem hívtál ma, szóval gondolom, nem aktuális a dolog. :)
Sebaj, majd beszélünk! :)

Mindenkinek csóóók.

Ja, és a több, mint ezer megtekintés az A beteljesült varázsra vonatkozik, ami azért már elég régóta fent van. :) Több, mint egy éve? :shock:

Na, tényleg lépek, mert GO HOME! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 11:37 
Írópalánta

Most már határozottan nem hiszem, hogy csak arra ment volna ki a játék. Viszont az könnyen elképzelhető, hogy a kor zavarja. A psaiknak ez a mániájuk. :roll: Én is nem egyszer kaptam már meg:
"Miért nem?"
"Gondolkodj."
"?"
"Nem akarlak megbántani, de túl fiatal vagy."

Anyád.

Aztán volt "barátom" is, tudod KyKy, elsőre azért nem csókolt meg, mint később elmondta, mert úgy gondolta, túl kicsi vagyok. Pff. (:|

Könyörgöm, 18-19 éves csajnál hülyeség ezzel jönni, nem????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 11:29 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Jó reggelt Nektek!
Aila, szerintem is intézkedj, vagy próbáld meg még egyszer föltölteni, hátha sikerül. :)

Néda! Kyky! Én lemaradtam valamiről?? Ki az a Barna?? :lol: Én itt kiöntöm a szívem-lelkem neked/nektek, te meg semmit se szólsz a múltbéli "kalandodról", aminek talán vége sincs??? ;;) ;) Milyen dolog ez? /:)

Sziaa... :) Nem akartam senkit sem letraktálni Barnával... :#-)
Elég kínos eset... tudod, én tavaly decemberben jöttem a melóhelyemre. Pontosítva: december 11-én. Nos, én Barnától december 30-án kaptam az egyik művemhez kritikát. Akkor azt sem tudtam, hogy ki ő, és a kritika is álnéven érkezett (na nem mintha tudtam volna, h ki írt, ha Barnát ír... mert akkor csak a k*rva helyes pasi volt az RRI-ről... xD).
Aztán én válaszoltam, ő meg elküldte nekem a novellámat kb., egy fiú szemszögéből. Aztán még párszor íméleztünk, de nem lett semmi belőle, mert idegbeteg lettem, hogy nem tudom, ki írogatott állandóan... xD Kicsit túlreagáltam, tudom én, de mikor valaki azt mondja nekem, hogy "mi van akkor, ha azt mondanám, hogy mi ismerjük egymást", de nem mondja meg, hogy ki ő, akkor kiakad nálam az a bizonyos kerék. Szóval bunkón elküldtem a fenébe... És azt hittem, örök rejtély marad a kiléte...
Ám egyszer csak azt vettem észre, hogy május-június környékén (mikor azt az íméles sárcot már totálisan elfeledtem), Barna egyre gyakrabban jár le hozzánk, próbál velem szóba elegyedni, és állandóan bámul... mosolyog és bámul. Na, mondom, oké...
Egyszer főnököm telefonál (a Zsuzsi), hogy a Barna kérte a számomat, és hogy tudjak róla. Ő megadta, és akkor sms-ezni kezdtünk. Ez egy szerdai este volt 9 körül még fel is hívot... úgy, hogy előtte egy sziánál többet nem is kommunikáltunk.... Aztán csüt.-ön itt a benti levelezőporgramon beszéltünk, meg pnéteken is, de ott délután elhívott az IKEA-ba matracot nézni... -.-" khm... mondom, elmegyek vele. Aztán aznap este elhívott barátnőm bulizni, és mondta, hívjam a Barnát is. Tudniillik, az IKEA-ban hamar végeztünk, és a végén a srác lakásán kötöttünk ki. Persze, én nem olyan lány vagyok, nem történt semmi. Még csók sem... akkor még. Aztán... elmentünk végül bulizni, erre kb. részegen közölte velem, hogy ez nem fog működni kettőnk között, merthogy... és itt vagyok gondban xD... konkrétan fingom sincs, hogy mi baja volt. hadovált össze-vissza, bennem is volt már lé, szóval nem tudom, hogy mi baja volt tul.képpen. Annyit azért vágok, hogy szerinte én sok olyasmit kimondok, amit nem gondolok komolyan, és utána meg is bánok... ami igaz, de ezt ő nem nagyon tapasztalhatta akkor még... :||
No, mindegy is...
DE azért, annak ellenére, hogy ez nem fog működni lesmárolt azzal a lendülettel... -.-" (jaaj, hogy milyen jól smárol... *.*), azzán másnap elhívott magához... elvoltunk... tudod, az ilyen szexuális töltettségű játékokkal... xD de még csókolózni sem igazán csókolóztunk. :S
Aztán utána éjjelre tök paraszt lett, és vasárnap már nem is keresett... hétfőn elmondta, hogy ez a kapcsolat nem fog menni... stb.
DE utána is tette a szépet azért... még hetekig. Még végül leállt pár hónapra, most (tegnaptól) meg megint kezdi... és nem értem...

Maycsi szerint meg akart dugni... de a többi barátnőm szerint meg nem lehetett csak ez a célja, mert akkor nem a Merengőn próbálkozott volna, és nem kétszer... Meg nem írt volna novellát nekem, stb. Nem tudom...
Szerintem simán fiatalnak tart, de a külsőm annyira ellenállhatatlan,hogy nem is tud neki ellenállni... :-P Na, nem viccelek ilyen szörnyű pénokkal...

Csupán szar ez nekem... :( És váltig állítom, hogy a korommal van baja. Ő 26 én meg 19, és ez kétségkívül zavarja. Ez van... :((

Na, mit szólsz, Shanci? Micsoda pechem van? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra