Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 24 (vasárnap), 16:20

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2015 július 22 (szerda), 10:05 
Sztorihajhász

feketefonix írta:
Andro írta:
Engem is, nyugi. Én az ázsiai lányt bírtam, de ő ugye... :(
Amúgy tuti, hogy a kis csapat valamelyik tagja a hunyó. Ha a filmeket veszik alapul, főleg az elsőt, akkor szinte biztosan borítékolható, hogy valamelyik srác az. De ez csak az én tippem.

Szerintem is egy srác az, bár én csak a Sikoly 4-et láttam a filmekből. Will a leggyanúsabb, úgyhogy tuti nem ő. Csak ne Noah legyen, ő az egyetlen, akit szeretek. XD

Én csak az első filmet láttam eddig, de nem tett rám túl nagy benyomást. Lehet, hogy 20 éve még nagyon ijesztő volt, de én csak egy sima krimit láttam benne. A sorozat is hasonló.

Mondjuk azért vicces, hogy a csajt lábon szúrják, aztán meg háromszor hátba, de még mindig tud futni, mintha meg sem érezné. :haha:

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 22 (szerda), 9:29 
Zöldfülű

Andro írta:
Amúgy tuti, hogy a kis csapat valamelyik tagja a hunyó. Ha a filmeket veszik alapul, főleg az elsőt, akkor szinte biztosan borítékolható, hogy valamelyik srác az. De ez csak az én tippem.

Szerintem is egy srác az, bár én csak a Sikoly 4-et láttam a filmekből. Will a leggyanúsabb, úgyhogy tuti nem ő. Csak ne Noah legyen, ő az egyetlen, akit szeretek. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 22 (szerda), 6:30 
Sztorihajhász

feketefonix írta:
Andro írta:
Ki nézi a Scream (Sikoly) sorozatot? Most ment le az első két epizód és szerintem nagyon jó eddig. Történetileg az első film után játszódik 20 évvel.

Szerintem is nagyon jó, de a főszereplő rohadtul idegesít. :-D

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 21 (kedd), 20:25 
Billentyűzetgyilkos

stoobie írta:
Amikor először láttam a Profilozók egyik részét, még idegesített Chloe - aztán azon kaptam magam, hogy mikor futok bele még egyszer a sorozatba. :D Ebből már az ötödik évad fut az AXN-en. (Egyik-másik évadnak elég brutális vége volt. Főleg a negyediknek. Ott még én is WTF?!-oztam, pedig nehéz meglepni.)

Próbálkoztam vele, néztem pár részt, de nekem nem sikerült túllépnem azon, hogy a csaj elképesztően idegesít. Azon kezdtem kapni magam, hogy mikor épp agymenése volt, elkapcsoltam, így meg lemaradtam, szóval nem volt sok értelme néznem. xD Pedig maga a sorozat érdekes, de nem megy. Kiborít a csaj.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 21 (kedd), 20:09 
Zöldfülű

Andro írta:
Ki nézi a Scream (Sikoly) sorozatot? Most ment le az első két epizód és szerintem nagyon jó eddig. Történetileg az első film után játszódik 20 évvel.

Szerintem is nagyon jó, de a főszereplő rohadtul idegesít. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 21 (kedd), 10:21 
Sztorihajhász

stoobie írta:
Andro írta:
Csak azért kérdeztem, mert az ismertető egy az egyben egyezik a német sorozatéval. A német sorozat 2009-es, a francia pedig 2013-mas. Utóbbi a remake.

Az utolsó zsaru ismertető: Egy rendőrtiszt felébred 20 évig tartó kómájából. Újra munkába áll, azonban rá kell jönnie, hogy a világ mennyit változott.

Elhiszem, de ahogy írtam, a német verzióval nem találkoztam. Erre a franciára akadtam rá (véletlenül), ez tetszett meg, vagyis felőlem huszonharmadik remake-je is lehet a témának. :D

Mindegy, csak megjegyeztem. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 21 (kedd), 10:06 
Sztorihajhász

Andro írta:
Csak azért kérdeztem, mert az ismertető egy az egyben egyezik a német sorozatéval. A német sorozat 2009-es, a francia pedig 2013-mas. Utóbbi a remake.

Az utolsó zsaru ismertető: Egy rendőrtiszt felébred 20 évig tartó kómájából. Újra munkába áll, azonban rá kell jönnie, hogy a világ mennyit változott.

Elhiszem, de ahogy írtam, a német verzióval nem találkoztam. Erre a franciára akadtam rá (véletlenül), ez tetszett meg, vagyis felőlem huszonharmadik remake-je is lehet a témának. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 21 (kedd), 9:19 
Sztorihajhász

stoobie írta:
Andro írta:
Ez nem az "Utolsó zsaru" c. német krimisorozat francie remake-je? Mert a leírás pont egyezik vele.

Tekintve, hogy a német sorozatot nem ismerem, így nem tudom. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 21 (kedd), 8:53 
Sztorihajhász

Andro írta:
Ez nem az "Utolsó zsaru" c. német krimisorozat francie remake-je? Mert a leírás pont egyezik vele.

Tekintve, hogy a német sorozatot nem ismerem, így nem tudom. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 21 (kedd), 8:26 
Sztorihajhász

stoobie írta:
Falco - na, ez viszont egyértelmű ráfüggés volt első látásra, és nem csak azért, mert a főszereplő fazon a kedvenc színészemre emlékeztet. :D A cím időutazós tartalmat ígér, de engem kellemesen meglepett, hogy nem így van - sokkal hétköznapibb (már ha írhatom ezt) a történet. Falco ugyanis huszonkét év kómából ébredve visszatér a rendőrségre. A régimódi rendőri munka híve (hiszen mást nem is ismer), az internet, a számítástechnika, a modern technológia világa neki sci-fibe illő. (És hogy vigyorogtam, amikor kapott egy mobilt a társától. :D Kis cukorfalat.)

Szóval, ajánlom azoknak, akik kedvelik az esendő, emberi figurákat, ahol egy-egy epizód nem abból áll, hogy mindenféle hiper ketyerével kiderítik a kideríteni valót, aztán mehet az autós üldözéses, golyózáporos, közelharcos akció. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 21 (kedd), 7:14 
Sztorihajhász

A Profilozókat és a Falco - zsaru a múltból c. sorozatokat nézi még valaki rajtam kívül? :D Mindkettő francia, mindkettő nyomozós.

Amikor először láttam a Profilozók egyik részét, még idegesített Chloe - aztán azon kaptam magam, hogy mikor futok bele még egyszer a sorozatba. :D Ebből már az ötödik évad fut az AXN-en. (Egyik-másik évadnak elég brutális vége volt. Főleg a negyediknek. Ott még én is WTF?!-oztam, pedig nehéz meglepni.)

Falco - na, ez viszont egyértelmű ráfüggés volt első látásra, és nem csak azért, mert a főszereplő fazon a kedvenc színészemre emlékeztet. :D A cím időutazós tartalmat ígér, de engem kellemesen meglepett, hogy nem így van - sokkal hétköznapibb (már ha írhatom ezt) a történet. Falco ugyanis huszonkét év kómából ébredve visszatér a rendőrségre. A régimódi rendőri munka híve (hiszen mást nem is ismer), az internet, a számítástechnika, a modern technológia világa neki sci-fibe illő. (És hogy vigyorogtam, amikor kapott egy mobilt a társától. :D Kis cukorfalat.)

Szóval, ajánlom azoknak, akik kedvelik az esendő, emberi figurákat, ahol egy-egy epizód nem abból áll, hogy mindenféle hiper ketyerével kiderítik a kideríteni valót, aztán mehet az autós üldözéses, golyózáporos, közelharcos akció. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 20 (hétfő), 10:08 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Tudom már említettem párszor, de most megint felhozom, mert egyszerűen muszáj több embernek tudnia róla...
Nézzétek a Humans! 5 rész ment le eddig és szerintem iszonyat jó. ...

Tegnap leszedtem az eddigi részeket, de amíg töltött, elkezdtem ytb-on trailereket nézni, hogy milyen új filmek jöttek ki mostanában és ott ragadtam. Másfél órán keresztül 2 perces trailereket néztem XD Viszont összegyűjtöttem vagy 15 filmet, amit majd meg akarok nézni. Mostanában szinte csak sorozatoztam, úgyhogy filmek terén le vagyok maradva, de a napokban megnézem a Humans 1. részét, és jövök majd beszámolóval, hogy hogy tetszett :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 17 (péntek), 8:02 
Sztorihajhász

Ez van. Nem azonos az ízlésünk. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 16 (csütörtök), 20:56 
Tollforgató

Andro írta:

Hát... engem nem nyűgözött le.

Sajnálom :-( Bár eddig szinte semmiben nem sikerült egyetértenünk, úgyhogy annyira ez nem meglepő :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 16 (csütörtök), 14:46 
Sztorihajhász

vidor írta:
Tudom már említettem párszor, de most megint felhozom, mert egyszerűen muszáj több embernek tudnia róla...
Nézzétek a Humans! 5 rész ment le eddig és szerintem iszonyat jó. A színészek zseniálisak egytől egyig, a világ érdekes, és olyan témát, illetve kérdéseket dob fel, hogy muszáj rajta agyalni. Btw a 4. részben olyan cliffhangerek voltak, hogy csak pislogtam :shock: és ez nálam ritkán fordul elő :)
Szóval tényleg, tegyetek magatoknak szívességet, abszolút érdemes legalább bepróbálni ;) :D Már nem tudom mit írjak róla, hogy meggyőzzem az embereket a nézéséről xD

Hát... engem nem nyűgözött le.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 13 (hétfő), 9:08 
Tollforgató

Nézzétek a Humans! 5 rész ment le eddig és szerintem iszonyat jó. A színészek zseniálisak egytől egyig, a világ érdekes, és olyan témát, illetve kérdéseket dob fel, hogy muszáj rajta agyalni. Btw a 4. részben olyan cliffhangerek voltak, hogy csak pislogtam :shock: és ez nálam ritkán fordul elő :)
Szóval tényleg, tegyetek magatoknak szívességet, abszolút érdemes legalább bepróbálni ;) :D Már nem tudom mit írjak róla, hogy meggyőzzem az embereket a nézéséről xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 08 (szerda), 18:16 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 07 (kedd), 20:26 
Tollforgató

Uhh, én ma végeztem a második évaddal, s rájöttem, utálom az írókat. Itt abbahagyni?! Oké, tudom, miért csinálják, de akkor is... Elkezdtem nézni a harmadik évadot angolul, de mivel az angol nyelvtudásom nem kifejezetten fejlett (hogy szépen fogalmazzak, khm.), egy árva mukkot sem értettem belőle. :D
Viszont, a BBC Sherlock felkeltette az érdeklődésemet. Az jó? Vagyis... Milyen?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 06 (hétfő), 10:33 
Ó-nagy-admin "on stage"

Zsiraf írta:
Most csak úgy itten közbeszólok... :oops:
Szóval. Sherlock és Watson-t ismeri valaki?
Fú, nekem nagyon tetszik, tökre lelkes vagyok, már a második évadnál járok és huhh. Nekem bejön. :)
És hátha valaki megszán a válaszával: Ugye Moriarty nem jön újra képbe?

A BBC-s Sherlockot is szívesen néztem, és ezt is. Bár csak akkor, ha épp adták valamelyik csatornán, annyira nem ragadott magával, hogy angolul, gépen is leüljek elé. Az első évadból szinte minden részt láttam, a másodikból talán az epizódok felét. Addig, hogy Bell enged, és kezd békülni Sherlockkal.

De, Moriarty lesz még egy-két alkalommal. (Az a csavar vele kapcsolatban pl. nagyon tetszett az első évad utolsó részeiben, bár előbb olvastam kritikában, és csak utána láttam azokat a részeket, de még így is... :D )

Szkeptikus voltam ezzel a női Watson megoldással, féltem, hogy romantikus, x-évados huza-vona lesz az ő kapcsolatukból is (mint általában a nyomzópárosoknál), de örülök, hogy tévedtem, és nem mentek el ebbe az irányba.
Összeségében ezt a Jonny Lee Miller-féle Sherlockot nagyon megkedveltem, de a két rendőrt is mellette, érdekes volt figyelni, hogyan alakul a kapcsolatuk (meg persze Sherlocké és Watsoné).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 06 (hétfő), 9:48 
Tollforgató

Most csak úgy itten közbeszólok... :oops:
Szóval. Sherlock és Watson-t ismeri valaki?
Fú, nekem nagyon tetszik, tökre lelkes vagyok, már a második évadnál járok és huhh. Nekem bejön. :)
És hátha valaki megszán a válaszával: Ugye Moriarty nem jön újra képbe?
Remélem valaki nézi/nézte rajtam kívül, engem nagyon magába szippantott. És nem bírok várni a sorozat végéig, utálom Ireent, de tetszik a karaktere. Szóval ez eléggé érdekesen lett így megfogalmazva, de remélem értitek a lényeget. :oops:
Meg úgy véleményekre is kíváncsi vagyok, de nem tudom, mennyire népszerű ez a sorozat itt...

Szép nyarat mindenkinek! :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 02 (csütörtök), 14:00 
Könyvmoly

Értem. Nem tudom, neked nagyon tetszenek a részek továbbra is, bár a leviatánok kicsit fárasztóak.:D Mondjuk igen, a tetszés relatív dolog.^^
Egyetértek a Halállal kapcsolatban, hatalmas az a fazon. Chuck is aranyos, de Crowleyt is nagyon bírom meg Bobbyt.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 02 (csütörtök), 8:33 
Billentyűzetgyilkos

Ritsu Tonks írta:
Miért, ha szabad kérdezni? :) Nekem a hatodikban csak Samuel és a bandája nem tetszett. Gyűlöltem azt a csávót.>< A Halált meg én is nagyon szeretem, jófej karakter.:D

Egyrészt szerintem nagyon erőltetett lett, másrészt meg ellaposodott. Az ötödik évadot szerintem baromi jól felépítették, az tényleg részről részre csak még izgalmasabb lett, a lezárás iszonyatosan jó volt, utána viszont úgy éreztem a hatodik évadtól, hogy tényleg elérték a maxot, és onnantól kezdve hanyatlott az egész :? A karakterek unalmasak és bugyuták, a cselekménybe meg szerintem már a forgatókönyvírók is belezavarodtak, annyira faszán össze akarták hozni, hogy tartsák a korábbi évadok szintjét, hogy végül túlbonyolították az egészet. Nem mondom, voltak olyan részek, amiket leesett állal néztem végig, és úgy éreztem, hogy na igen, ez az a Supernatural, amit én szeretek, de ez sajnos nagyon elenyésző volt.
A Halál haláli egy karakter :mrgreen: Asht szerettem még nagyon, Chuckot meg a Ghostfacerst! :taps: Sokan vannak persze, akiket kedvelek, de őket különösen bírtam ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 21:09 
Könyvmoly

Elyes írta:
Az 5. évadig imádom, de a hatodiktól már-már nézhetetlen számomra :?

Miért, ha szabad kérdezni? :) Nekem a hatodikban csak Samuel és a bandája nem tetszett. Gyűlöltem azt a csávót.>< A Halált meg én is nagyon szeretem, jófej karakter.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 17:25 
Sztorihajhász

Ritsu Tonks írta:
A Sherlockot nézi valaki? Mármint azt az újfajta brit sorozatot, amiben Benedict Cumberbatch játszik.^^ Nekem unokatesóm mutatta nemrég, és szerintem nagyon jó! :)

Én nagyon szeretem. Negyedik évadot ide :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 14:46 
Billentyűzetgyilkos

Ritsu Tonks írta:
Engem nagyon érdekel a SupNat, főleg, mert elvileg Dean beleállította a Halálba a kaszát.:D Szóval haladnom kéne. xD

Haha, yup, ezt a spoilert én is hallottam már. Mivel Halál az egyik kedvenc karakterem, annyira nem örültem neki, de elég lazán vettem, mert tényleg nem izgat már, hogy mivel cseszik el a sorozatot. Az 5. évadig imádom, de a hatodiktól már-már nézhetetlen számomra :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 14:30 
Könyvmoly

Engem nagyon érdekel a SupNat, főleg, mert elvileg Dean beleállította a Halálba a kaszát.:D Szóval haladnom kéne. xD

A Teen Wolfot és a Pretty Little Liarst sem.^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 13:26 
Billentyűzetgyilkos

Sherlocknak nagyon jó beszólásai vannak, főleg ha Andersonról van szó :mrgreen:

Fú, supnat... még mindig nem néztem meg a 10. évad végét, az már annyira nem érdekel igazából, már tényleg csak azért nézem, mert mégis csak supnat. Viszont tegnap megnéztem a Teen Wolf évadnyitóját, és meglepően élvezhető részt hoztak össze, pedig a negyedik évad után nem ezt vártam :o Ott már úgy voltam vele, hogy az 5x1 után meglátom, hogy kaszálom-e, annyira szar volt már a sorozat, de most megint visszatért a kedvem hozzá az első rész után. Egész jól összehozták, azért ennek örülök.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 13:23 
Sztorihajhász

Pretty Little Liars hatodik évadát ki nézi?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 10:16 
Könyvmoly

Igazából én is csak futtában adtam egy esélyt a sorozatnak, és tényleg nagyon jó.:D Annyit nevettem, hogy hihetetlen. A "Thanks for your imput!" *Sherlock rávágja az ajtót Andersonra rész kicsinált. =)) Majdnem leestem az ágyról. xD

Viszont elég lassan haladok vele, mert közben a SupNatot is nézem, már a hetedik évadot, és öhh... Az se nagyon megy mostanában. xD Bár, időm mint a tenger, mindig lusta vagyok benyomni akármelyikből is egy részt. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 10:10 
Billentyűzetgyilkos

Én az elején nagyon sok jót hallottam a sorozatról, de nem érdekelt különösebben, gondoltam, biztos csak valami túlhypolt hülyeség. Már lement a második évad, amikor unalmas perceimben belenéztem az első részbe, de röpke három perc után beszippantott az a világ :mrgreen: Ha jól emlékszem, két nap alatt be is daráltam azt a kemény hat részt, aztán ott nyüszögtem hónapokig, hogy még semmi hír a harmadik évadról. Most ugyanez van a negyedikkel is... Akkora függővéget hagytak a harmadik végén, hogy az nem igaz, és az utolsó hírek szerint, már ami hozzám is eljutott, 2017 előtt ne is számítsunk új évadra :(( Kegyetlenség.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 10:07 
Könyvmoly

Athe írta:
*ördögi vigyorral figyel*
Imádni fogod. És dühöngve követelni a folytatást.
Én szóltam :pbunny:

Tudom, unokatesóm is ezt mondta. :-D Főleg, hogy már z első rész után úgy fanoltam a sorozatot, mint állat.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 9:37 
Fanfic-faló

Ritsu Tonks írta:
Athe: Még ott sajna nem tartok, most fogom nézni az első évad harmadik részét.*-*

*ördögi vigyorral figyel*
Imádni fogod. És dühöngve követelni a folytatást.
Én szóltam :pbunny:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 8:50 
Könyvmoly

Andro: Én a régit nem láttam. Nekem ez az új úgy tetszik, ahogy van.:D

Athe: Még ott sajna nem tartok, most fogom nézni az első évad harmadik részét.*-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 30 (kedd), 20:09 
Fanfic-faló

Ritsu Tonks írta:
A Sherlockot nézi valaki? Mármint azt az újfajta brit sorozatot, amiben Benedict Cumberbatch játszik.^^ Nekem unokatesóm mutatta nemrég, és szerintem nagyon jó! :)

Éééén, és alig bírom kivárni, mire megérkezik a negyedik évad :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 30 (kedd), 19:51 
Sztorihajhász

Ritsu Tonks írta:

Én láttam belőle, de nem estem tőle hanyatt. A régi Sherlock Holmes sorozatok nekem sokkal jobban bejönnek, amikben Jeremy Brett játszik. Ő nekem hitelesebb, mint Cumberbatch. Nekem ez az új BBC-s túl modern. De hát, kinek a pap, kinek a paplan.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 30 (kedd), 18:46 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 30 (kedd), 14:33 
Tollforgató

Elyes írta:
vidor írta:
Majd amúgy az HBO-ra is jönni fog valami sci-fi, ami hasonló témát boncolgat, csak most nem ugrik be hirtelen a címe.

Ezek közül az egyik esetleg? :mrgreen:

Uuuuh, igen, igen a Westworldre gondoltam, köszi :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 20:12 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Majd amúgy az HBO-ra is jönni fog valami sci-fi, ami hasonló témát boncolgat, csak most nem ugrik be hirtelen a címe.

Ezek közül az egyik esetleg? :mrgreen:

Andro írta:
Nem lövök le semmit, nézz bele!

Ha behoztam magam fic-ügyileg, elkezdem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 20:09 
Sztorihajhász

Elyes írta:

Megnéztem a Wayward Pines leírását, érdekesnek tűnik. Neked tetszett/tetszik, Andro? Érdemes elkezdeni?

Nekem nagyon bejött, érdemes elkezdeni. Már lement hat epizód a tízből (elvileg limitált sorozat, de valószínűleg berendelik a második évadot is), és eddig rengeteg kérdés merült fel. Volt, amire már választ kaptunk, de én úgy érzem, hogy ez az egész, nem teljesen az, aminek látszik. Még akkor sem, ha az 5-6. epizódnál ezt próbálják elhitetni velünk. Nem lövök le semmit, nézz bele!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 20:03 
Tollforgató

A Mr. Robotról én eddig csak jót hallottam, meg most a Humans kapcsán eléggé berántott a robot téma, úgyhogy lehet belenézek majd én is :) Majd amúgy az HBO-ra is jönni fog valami sci-fi, ami hasonló témát boncolgat, csak most nem ugrik be hirtelen a címe.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 19:44 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Végre valaki másnak is bejön a Mr. Robot. Én nem titkoltan Christian Slater miatt néztem bele, aztán ott ragadtam még amikor kikerült a pilot. És nem bántam meg. ^^

:) Ma nézelődtem imdb-n, és egy másik sorozatnál feldobta ajánlásnak. The Big Bang Theoryt néztem tegnap, de ahhoz most nem volt kedvem, úgyhogy gondoltam le is szedem, és megnézem, hogy mégis mi ez, mert leírás alapján bejött, szeretem az ilyeneket. Meglepődve láttam, hogy csak a pilot van kint, azt hittem, hogy már régebbi sorozat, egy évad már lement, mert korábban is találkoztam már a címével, de szerencsére szerdán már jön is a következő rész :D

Megnéztem a Wayward Pines leírását, érdekesnek tűnik. Neked tetszett/tetszik, Andro? Érdemes elkezdeni?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 19:34 
Sztorihajhász

Elyes írta:
vidor írta:
Humans még mindig senki? Már 3 rész kint van, és amcsiban is elstartolt :)

Tervben van, de még nem jutottam el odáig. Most a Mr. Robot pilotját nézem, eddig elég jó. Kicsit elvont, de tetszik, Rami Maleket meg szeretem, mint színészt, úgyhogy nem sokat gondolkodtam, hogy belekukkantsak-e :)

Végre valaki másnak is bejön a Mr. Robot. Én nem titkoltan Christian Slater miatt néztem bele, aztán ott ragadtam még amikor kikerült a pilot. És nem bántam meg. ^^

Wayward Pines valaki? Senki? :shock:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 19:33 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:

Tervben van, de még nem jutottam el odáig. Most a Mr. Robot pilotját nézem, eddig elég jó. Kicsit elvont, de tetszik, Rami Maleket meg szeretem, mint színészt, úgyhogy nem sokat gondolkodtam, hogy belekukkantsak-e :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 19:29 
Tollforgató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 21 (vasárnap), 11:54 
Sztorihajhász

Vége az Orphan Black 3. évadának, és azt kell mondanom, maximálisan megérte megnézni a finálét. Sok mindenre választ kaptunk, de maradtak még nyitott kérdések. És most várhatunk 10 hónapot a következő évadig.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 19 (péntek), 16:38 
Tollforgató

Assa írta:
Dorne: minek? minek? minek? $fal Azt hittem, a végére majd megértem, hogy lesz valami csattanó, mint Doran könyvbeli terve pl., de erre pénzt és játékidőt pazarolni? Mert én pazarlásnak éreztem, így az egész évad tükrében.
Doran pl. tényleg csak ennyi volt, ilyen jelentéktelen és erőtlen figura? És oké, Myrcellának halnia kell, de az se Ellariának, se a Homokkígyóknak nem jutott eszébe, Trystane-nel mondjuk mi lesz ezután? Vagy nem is számít? Jó, hogy a Lannisterek most már nem veszélyesek, de ilyen nyílt és nyilvánvaló támadást intézni ellenük, ráadásul úgy, hogy a saját rokonukat meg Jaime kezébe adták gyakorlatilag védtelenül... ~x( A könyvben azért jóval több ész és belátás meg türelem szorult a Martellekbe, a vérmésékletük ellenére. :?

Királyvár: Cersei sétája nekem az eddigi összes évad egyik legjobban sikerült jelenetsora. Még hatásosabb is lett, mint a regényben, mert a sorozatban azért szimpatikusabb karakter Cersei (nekem legalábbis), mint ott volt. Könnyebben megsajnáltam. Meg eleve más látni az ilyet, mint olvasni.

Észak: Stannist viszont nem sajnáltam. Kicsit sem. Vigyorogtam minden egyes újabb rúgásra a lejtőn lefelé. De nyilván ez is volt a cél a múltkori Shireenes üggyel. Remélem, Brienne nem visszakozott és kegyelmezett meg az utolsó pillanatban. Ami Derest illeti, azt hittem, Sansa fegyvernek használja majd azt a szerszámot, de jó volt ez is, Mel viszont rendesen keresztbetett az ugrásuknak a hóolvasztással. És különben se kedveznek a feltételek egy szökésnek, bár valószínú azért logika ide vagy oda eljutnak valahova. Csak nehogy aztán valami Bran/Brienne/biztosvoltmég-féle céltalan kóválygás legyen a szálukból. Sam: félek ezzel mit kezdenek jövőre... Jon: egész rész alatt ez járt a fejemben, hogy de-még hátra-van-a-merénylet, de-még-hátra-van-a-merénylet... aztán meg a ne-menj, ne-menj... :-S Kíváncsi leszek meddig akarják pihentetni a karaktert és kétségek közt hagyni a nézőket.

Essos: Arya szálát a könyvben is untam, csak az volt benne érdekes, hogy összefutott Sammel, meg Tyshával, itt meg Mace múltkori produkciója dobta talán fel. Egy kicsit. Meereen: a hátrahagyott banda vicces, főleg ahogy a trió ott ücsörgött a trón lépcsőjén. :lol: De itt is aggaszt, mit akarnak.

Az látszik, hogy azért bárki bármit mondott is, nem nagyon akartak/mertek elszakadni a könyvtől. Amit csak lehetett, azt még kihúzták erre az évadra. Nem tudom, mi lesz jövőre, ha Martin addig valami csoda folytán nem rukkol elő az új kötettel. Mert a saját szálak, fordulatok, egyszerűsítések némelyike borzalom.

Majdnem mindenre csak bólogatni tudok, amit írtál. Azért a Martellek lehet, hogy erős vérmérsékletűek, de nem ostobák, ahogy te is írtad. Btw nekem is az volt az első gondolatom a Myrcellás dolog kapcsán, hogy akkor most szépen megásták Trystane sírját, merthogy a Lannisterek majd hülyék lennének életben hagyni. Még lehet Jaime csak-csak, de az ki van zárva, hogy Cersei ne fojtsa meg puszta kézzel, ha a kezei közé kaparintja. Persze itt ebben az esetben még jogosan. Nekem amúgy Doran terve a könyvben az egyik legnagyobb cliffhanger volt, mert a többire úgy ahogy számítottam és/vagy ráhibáztam, de amivel ő előállt, arra koppant az állam. Talán azért is, mert Arianne-nel nagyon együtt éreztem, és egyik kedvenc karakterem a könyvekben. Amúgy Jaime-re visszatérve, nekem annyira nem jön be, amit vele csinálnak a sorozatban. Akkora jellemfejlődésen esik át a könyvekben, itt meg apásat játszik... wtf? :shock: Nagyon idegesít, mert akkora potenciál volt benne. Azt se értem, hogy a Völgyet miért hanyagolják, olyan, mintha a Red Wedding óta, így megszűnt volna létezni... pedig ott is áll a bál, Jaime-nek is ott kéne inkább lennie. A könyvesek azzal viccelődnek amúgy, hogy akkor Balon nyerte a 5 királyok csatáját, övé a vastrón, mert ugye róla is szépen elfeledkeztek xD

Jonnál én is így voltam amúgy...

Cersei sétája tényleg jó lett, bár én a könyvben is bírom a karaktert. Annyira szórakoztatnak a belső monológjai xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 18 (csütörtök), 13:29 
Sztorihajhász

Assa írta:
Az látszik, hogy azért bárki bármit mondott is, nem nagyon akartak/mertek elszakadni a könyvtől. Amit csak lehetett, azt még kihúzták erre az évadra. Nem tudom, mi lesz jövőre, ha Martin addig valami csoda folytán nem rukkol elő az új kötettel. Mert a saját szálak, fordulatok, egyszerűsítések némelyike borzalom.

A hatos könyv, ha minden igaz, akkor csak jövő júliusban jön ki, szóval ha csak az HBO nem hagy ki egy évet, akkor lemegy a hatodik évad, mire maga a hatos könyv kijön...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 17 (szerda), 14:17 
Ó-nagy-admin "on stage"

vidor írta:
Jaj, ez az évad a GoT-ból egyszerűen katasztrófa, sajnos.

Furcsa évad volt. Az első négy rész elég felejthetőre sikerült, néhány jó jelenettel. A maradék hatot már erősebbnek éreztem, de messze nem hibátlannak.

Dorne: minek? minek? minek? $fal Azt hittem, a végére majd megértem, hogy lesz valami csattanó, mint Doran könyvbeli terve pl., de erre pénzt és játékidőt pazarolni? Mert én pazarlásnak éreztem, így az egész évad tükrében.
Doran pl. tényleg csak ennyi volt, ilyen jelentéktelen és erőtlen figura? És oké, Myrcellának halnia kell, de az se Ellariának, se a Homokkígyóknak nem jutott eszébe, Trystane-nel mondjuk mi lesz ezután? Vagy nem is számít? Jó, hogy a Lannisterek most már nem veszélyesek, de ilyen nyílt és nyilvánvaló támadást intézni ellenük, ráadásul úgy, hogy a saját rokonukat meg Jaime kezébe adták gyakorlatilag védtelenül... ~x( A könyvben azért jóval több ész és belátás meg türelem szorult a Martellekbe, a vérmésékletük ellenére. :?

Királyvár: Cersei sétája nekem az eddigi összes évad egyik legjobban sikerült jelenetsora. Még hatásosabb is lett, mint a regényben, mert a sorozatban azért szimpatikusabb karakter Cersei (nekem legalábbis), mint ott volt. Könnyebben megsajnáltam. Meg eleve más látni az ilyet, mint olvasni.

Észak: Stannist viszont nem sajnáltam. Kicsit sem. Vigyorogtam minden egyes újabb rúgásra a lejtőn lefelé. De nyilván ez is volt a cél a múltkori Shireenes üggyel. Remélem, Brienne nem visszakozott és kegyelmezett meg az utolsó pillanatban. Ami Derest illeti, azt hittem, Sansa fegyvernek használja majd azt a szerszámot, de jó volt ez is, Mel viszont rendesen keresztbetett az ugrásuknak a hóolvasztással. És különben se kedveznek a feltételek egy szökésnek, bár valószínú azért logika ide vagy oda eljutnak valahova. Csak nehogy aztán valami Bran/Brienne/biztosvoltmég-féle céltalan kóválygás legyen a szálukból. Sam: félek ezzel mit kezdenek jövőre... Jon: egész rész alatt ez járt a fejemben, hogy de-még hátra-van-a-merénylet, de-még-hátra-van-a-merénylet... aztán meg a ne-menj, ne-menj... :-S Kíváncsi leszek meddig akarják pihentetni a karaktert és kétségek közt hagyni a nézőket.

Essos: Arya szálát a könyvben is untam, csak az volt benne érdekes, hogy összefutott Sammel, meg Tyshával, itt meg Mace múltkori produkciója dobta talán fel. Egy kicsit. Meereen: a hátrahagyott banda vicces, főleg ahogy a trió ott ücsörgött a trón lépcsőjén. :lol: De itt is aggaszt, mit akarnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 16 (kedd), 21:13 
Tollforgató

Jaj, ez az évad a GoT-ból egyszerűen katasztrófa, sajnos. Bár nekem már az előző évadban elvágták magukat... Egyese egyedül a 8. rész tetszett, az szépen össze volt rakva, a rideghoni csatát szájtátva néztem, iszonyat jó volt az a 20 perc.
Dorne viszont... omg akkor fails, hogy fáj. Pedig én a könyvben imádtam azt a szálat. Mondjuk így járnak, ha kivágják onnan a kulcskaraktert, szánalmas lett, ráadásul még értelme se volt. Ennyi erővel bele se kellett volna rakni, simán hanyagolhatták volna, ha már a Greyjoy-okat is dobták a levesbe.

Brienne szintén szívfájdalmam, de mint Dorne-nál itt is azért van az, ami mert az ő szálánál is kivágták az egyik mozgatókaraktert. Az egész Sansa-Jaime-Brienne szál ugye roppant közel játszódik egymáshoz, és én még mindig azt mondom, hogy tuti, hogy a könyvben találkoznak is majd ezek a történések (jó Jaime és Brienne tulajdonképpen már találkoztak újra :D egyik legjobban várt szál az övék nekem a TWOW-ba.)

A fináléról meg csak annyit, hogy hiába tudtam, hogy jön, akkor is úgy bőgtem, mint egy ovis :((

Ja amúgy Humans 1x01 valaki?
Annyira adta, nagyon kellemesen csalódtam, mert elsősorban csak Colin Morgan miatt kezdtem bele, erre ez volt kb. évek óta az egyik legberántósabb pilot, amit láttam. Abszolút meglepődtem, hogy ennyire kemény thriller vonal van felvezetve, plusz már az első részben olyan kérdéseket kezdett el feszegetni, hogy csak pislogtam. Tuti nézős. Az amc-nek is remélem szerencséje lesz vele, kell egy BB utánpótlás nekik. Ja és a színészek is zseniálisak! :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 13 (szombat), 13:36 
Sztorihajhász

Igen, a mostani évad a tipikus "Egy évad alatt sikerült lerombolni a négy évad alatt megszeretett sorozatot."

A könyveket nem olvasom, de a Homokkígyókon hol a fejem fogtam, hol hangosan röhögtem. Az a harcnak nevezett táncikálás volt a legszánalmasabb. =)) =))
Cercei-t sosem szerettem, nem fogom sajnálni. Brienne-t viszont kár volt így elrontani. Arya se sok mindent csinál, Tyrion meg legalább igen, de belőle is kevés van. A többi meg nagyjából felejtős.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra