Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 22 (szerda), 10:34

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 20:08 
Fanfic-faló

linkeltem az eventet facebookon :lol:
ájjjj ez de szép mondat lett :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 19:50 
Billentyűzetgyilkos

MIIII???
milyen november 19-es tali? ez mikor? hol? kik? és én miért nem tusok róla XD

amúgy itthon vagyok. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 15:09 
Fanfic-faló

Nita_Sajtkukac írta:
Húú... a November 19-es tali! 8-> Oda úgy el szeretnék menni. :) Csak hát Pest elég messze van Kalocsától, és félő, hogy anyu nem enged el egyedül. Valaki nem kísérne el? :D
Imádkozzunk Sziszának, hogy elengedjenek $pray $pray $pray

*csót és hermit áldoz, és szorborsimizik*

Én megyek biztosan, elkísérlek ha akarod. Felszedlek valamelyik pályaudvaron és mehetünk együtt. 21 éves egyetemi elvben diplomázó ?felnőtt? személyemre csak rá mernek bízni :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 14:37 
Fanficbúvár

Nita, én szívesen kísérlek, de még csak 90% az esély rá, hogy megyek :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 11:52 
Írópalánta

Lily Potteri írta:
Bezony, Doo együtt álltunk sorban Kristóf könyvének dedikálásán. És rendelt nekem Slytherin-badge-t a november 19es talira

Húú... a November 19-es tali! 8-> Oda úgy el szeretnék menni. :) Csak hát Pest elég messze van Kalocsától, és félő, hogy anyu nem enged el egyedül. Valaki nem kísérne el? :D
Imádkozzunk Sziszának, hogy elengedjenek $pray $pray $pray

*csót és hermit áldoz, és szorborsimizik*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 29 (szombat), 23:04 
Fanfic-faló

Bezony, Doo együtt álltunk sorban Kristóf könyvének dedikálásán. És rendelt nekem Slytherin-badge-t a november 19es talira

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 29 (szombat), 22:17 
Tollforgató

Hello, papnők! I'm back.:D
Nahát, van egy új tagunk? :) Szia!
Mondhatni visszatértem, sajnos megint nem volt gép.:P De most itt vagyok.:) Hogy vagytok? Történt bármi érdekes?

Sok csóáldozás folyik itt. *Égj-égj-égj, el ne aludjék!*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 29 (szombat), 15:54 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztooooooook :x :x :x

God, annyira hiányoztatok :x :x :(
A hetem nagyon mozgalmasan telt, nagyon sokat kell tanulnom, nem csak a sulira, hanem főként az OKTV-re való készülés szív le. Kb. géphez sem volt időm ülni a héten.
Tegnap viszont voltam Jennyvel, Lizivel meg Macsekkal egy beöltözős halloween partyban... jó volt, bár volt egy-két furcsa eset. XD 5-re értem haza, szóval ma jó sokáig aludtam. :)

Nagyjából visszaolvastam, imádok mindenkit, :x, Lily, Saby mesélte, hogy taliztatok :D
Mindenki drukkolok a zh-khoz, és a tüntesé(ek)hez! :)
És jó hétvégét/szünetet mindenkinek! :D
Én holnap utazom Sopronba 4 napra.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 29 (szombat), 1:16 
Zöldfülű

Robin Mors írta:
Hű! Hermiona! Ha adhatok egy javaslatot, akkor a törpékhez menj utoljára, mert ott voltak olyan részek, amiken hosszú órák keserves küzdelmeivel jutottam csak át... Amúgy eddig te kiket szedtél össze? Alistairon, Morriganon, meg a kutyán kívül, mert őket még viszonylag az elején megkapod.

Jól van :D egyelőre valami papnő csajt szedtem össze, meg egy elítéltet szabadítottam ki + a három akit felsoroltál :D Most az elfekhez mentem, a pagonyelfekhez, aztán valami vérfarkas fosztogatja őket, vagy mi... :D Igazából annyira most nem emlékszem mert még a dupla zh-hét előtt játszottam, de most hogy szünet van kicsit majd belevetem magam megint!

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 27 (csütörtök), 19:57 
Írópalánta

Oh My Szisza! Hogy én az elmúlt pár napban, mikről maradtam le?! Dragon Age-ek, tüntetések(monggyonle!). Hűha. :D
Egyébként amphe félre ne érts, én is szeretek nyelveket tanulni, mondhatni az az egyetlen amiben jó vagyok, de aznap nekem már egy kicsit sok(k) volt. :)

Egyébként én nem szoktam ilyen játékokat játszani, bár van egy-két ismerősöm, akik mondogatják, hogy játszak. Csak, hát, magamból kindulva, ha egyszer elkezdeném, akkor én oda ragadnék a gép elé köbö fél évszázadra. Régen én is Simseztem, de mindig az volt a baj, hogy napokat töltöttem a gép előtt, végül anyu elküldött, és letörölte a játékot. Mondjuk hálás vagyok érte, mert most már tuti, hogy függő lennék. Bár nem mondom, szívesen játszanék megint, és próbálnék ki újakat. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 27 (csütörtök), 7:17 
A Legnagyobb Fandomvadász

amphetamin írta:
Hát, Robin, mi csak másodévesek vagyunk, illetve én, úgyhogy nekem még rengeteg minden múlik azon, hogy megszavazzák e ezt a szennyet vagy sem :-S Sajnos rengeteg undorító és felháborító húzást törvényesíteni akarnak, amivel mi nagyon csúnyán rá fogunk faragni, visszamenőleg is szivatni óhajtják a népet, de inkább nem megyek bele, a politizálásnak itt nincs helye, nem akarok kikapni :oops:

amúgy a törvénytervezetekről nyugodtan beszélhetsz, én is voltam demonstrálni, ma is akartam menni a pestire, csak sajnos mégsem tudok menni, pedig a hökösök elintézték ingyenesre :(
de a lényeg, hogy ne menj bele nagyon, hogy így a kormány úgy a kormány, hanem na. érted :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 26 (szerda), 22:34 
Fanfic-faló

Hát, Robin, mi csak másodévesek vagyunk, illetve én, úgyhogy nekem még rengeteg minden múlik azon, hogy megszavazzák e ezt a szennyet vagy sem :-S Sajnos rengeteg undorító és felháborító húzást törvényesíteni akarnak, amivel mi nagyon csúnyán rá fogunk faragni, visszamenőleg is szivatni óhajtják a népet, de inkább nem megyek bele, a politizálásnak itt nincs helye, nem akarok kikapni :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 26 (szerda), 9:07 
Sztorihajhász

Amphe! Neked aztán jó mozgalmas hétvégéd volt! Kedden a második blokkban nálunk is volt az egyetemen demonstráció, de mi lusták voltunk lemenni, meg így az utolsó évben valahogy nem ez mozgat meg minket. Legtöbbünk már nagyon szakadna el az iskolás léttől, és nem egy embernek van már rendes, szakmába vágó állása is.

Kyra! Amikor még a Shaiyaval nyomtuk, mi is rendszeresen fennmaradtunk, mert úgy elszaladt az idő, hogy észre sem vettük. Csomószor volt olyan, hogy nem is játszottunk, csak a céhben chateltünk egymással. :D Akkor volt a legaktívabb a nem létező angol tudásom, mert ha egy partyba kerültem külföldiekkel, akkor muszáj volt valahogy megértetni magam. :D Amúgy én tök szívesen játszanék most is mmo-val, de G-t nem tudom rávenni, hogy játsszon velem, mert ő nem élvezte ezeket annyira, meg ő rettentően rá van kattanva a league of legends-re, ami meg engem nem érdekel, mert a stratégiai és taktikai érzékem egyenlő a nullával.

Hű! Hermiona! Ha adhatok egy javaslatot, akkor a törpékhez menj utoljára, mert ott voltak olyan részek, amiken hosszú órák keserves küzdelmeivel jutottam csak át... Amúgy eddig te kiket szedtél össze? Alistairon, Morriganon, meg a kutyán kívül, mert őket még viszonylag az elején megkapod.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 20:40 
Fanfic-faló

Jó és szép Sziszás estét! :)

A hétvégém iszonyú pörgős volt, mint mindig :)
Hétfőn Norbikám lehozott Szegedre, édes kettecskén ebédeltünk, kicsit várost néztünk, aztán több ezer szegedi egyetemistával hatalmas bulival tüntettünk a felsőoktatási törvény egyoldalú módosítása ellen!!!! Nagyon élveztem, sőt, mit több, celeb lettem xD ;;) :evil: ott állt egy csomó diák, de kb pont, hogy engem szúrtak ki a nagy tömegben az alig 150 centimmel, hogy adjak már interjút, mi a véleményem a demonstrációról xD úgyhogy, lehet, benne leszek a tévében, ollé, ámen :D
Tüntetés után csoporttársaimmal bambiztunk egyet a közeli kocsmában, poénkodtunk, párommal is összebarátkoztak, megitták a pertut, úgyhogy mozgalmas és vidám hangulatban telt az este :) Élveztem ^^ Csak kár, hogy hamar haza kellett mennie, azaz ma délelőtt, mert melózott délután :(

Viszont, hogy nekem jobb sorom legyen, én zéháztam délután jogtöriből :twisted: és baromira nem volt elég időm, hogy befejezzem a válaszadást, pedig mindent tudtam :(( ilyen az én formám.

Lily, örülök, hogy jól mulattál, és jobbulást :)

Hermiona, nem semmi! :D én számokat látok és kiszaladok a világból, minden elismerésem a Tiéd! :) Nem lehet egy egyszerű móka, de rá se ránts, élvezed, ennyi a lényeg ^^
Én is élvezem a jogszabályok és törvénycikkek kavalkádját, de nem mindig vagyok boldog, mikor le kell mondanom miattuk egy egy esti programot xD

Nita, elhiszem, hogy kiborultál már a sok külföldi dumától és nyelvtantól, de jóóó az :) Olyan nagy élmény, mikor meg tudsz szólalni más nyelven is ^^ Legalábbis számomra az :)

Kyraaaaaa :x Végre! :) A lustaság félegészség csillagom :D Nagyon szépen köszönöm a csodálatos kritikát :x
Ja, és nyelvet tanulni, vagy egyáltalán tanulni soha sem késő :)

Na elteszem magam, betessékelem a testem a főosztályomra és bevackolok a szobraim mellé, ma filmezés van meghatározva ^^
Puszi nektek :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 20:09 
Zöldfülű

Én is szeretek játszani ilyenekkel :D Jelenleg Dragon Age-ezek szintén, odaáig jutottam, hogy elkezdtem már a csapatot gyűjteni, meg járom az országot, hogy toborozzak, ahogy Robin leírta! Nagyon élvezem, egy idő után relatív szabadon döntesz, hogy hova mész, kihez, mit csinálsz,mit mondasz, mit cselekszel! :D Nagyon élvezetes. Amúgy még Simsezni is szoktam :D Azt szeretitek?
Van egy édes kis lakás egy édes kis párossal... szőke és fekete a többit fantáziára bízom ;)

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 18:16 
Fanfic-faló

Hű, Robin, ez marha jól hangzik! *.* Nem is csodálom, hogy bele vagy szerelmesedve :), én imádom az ilyen játékokat. MOndjuk az EQ2 az MMO, de pont ezt szeretem benne, mert rengeteg embert megismertem, marha jól elszórakozunk játék közben TS-en, vagy épp ventrin. Én három éve játszom, ebből egy évig raideltem, na az kemény volt! Heti 3*4 órában volt kötelező raidem, óránként 5 perc szünettel... 8-tól éjfélig, vagy ha olyan volt, akkor ráhúztunk még egy órát. Nem mondom, hogy néha nem aludtam el...A Párommal megesett, hogy úgy bealudt, hogy hanyatt vágódott a székkel xD.

Nagyon bele lehet zúgni ezekbe a játékokba, az EQt nem is ecsetelem, mert baromis sokrétű, de ez a legjobb, amivel találkoztam, sok MMO-t kipróbáltam előtte, de nekem ez vált be :). Caley is nagy játékos, de Ő A WoW-ot tolja, már amikor van ideje rá szegénynek. Van még a Papnők között, aki megszállot játékos? :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 17:38 
Sztorihajhász

Kyraper írta:
[color=#8000FF]Engem nagyon is érdekel! :) Én is átgame-ztem a hétvégét, már amikor volt netünk...:( Újra elkezdtem tolnia kedvenc on-line játékomat, az Everquest 2-őt, és totál beleszerelmesedtem :). A Dragon Age milyen? Mióta játszol vele? Az is on-line game?

Szia!
A menürendszerben ír valami online profilról, de a fene se tudja, az mit takar, nem próbáltam ki. :) Szóval nem, mmo csak simán rpg. De én nagyon szeretem! Hát már úgy szeptember eleje óta játszok vele, mert általában az iskola és munka mellett nincs sok időm egyfolytában ezzel szórakozni. A lényeg az, hogy van egy rend, amibe bekerültél, a grey warden akik arra specializálódtak, hogy szörnyeket öljenek. A játék azzal nyit, hogy ezeknek a fenyegetésével kell felvenned a harcot az emberek oldalán, de a királyt csúnyán elárulta az egyik embere, amiért az egész rend és a hadsereg odaveszett a csatamezőn. Egyedül Alistair és a karaktered maradtatok, és elmentek felkeresni a mágusokat, a törpéket, az elfeket, meg Alistair nagybátyját, hogy sereget állítsanak a veszedelem ellen, meg persze hogy kinyírják az árulót. Tömören ennyi. Útközben összeszedhetsz egy rakás csapattársat, akiket kiválaszthatsz, hogy épp ki menjen veled. Nagyon imádom! *.*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 10:46 
Fanfic-faló

Robin Mors írta:

Én szinte végig Dragon Age-eztem! XD Nagyon rá vagyok most kattanva, főleg mióta megszereztem Alistair szerelmét. Olyan kis cuki! *.* (Jó, tudom, ez rajtam kívül senkit sem érdekel. :D )

Engem nagyon is érdekel! :) Én is átgame-ztem a hétvégét, már amikor volt netünk...:( Újra elkezdtem tolnia kedvenc on-line játékomat, az Everquest 2-őt, és totál beleszerelmesedtem :). A Dragon Age milyen? Mióta játszol vele? Az is on-line game?

Amúgy sziasztok! :))
Megint lesül a pofámról a bőr, mert olyan rég jártam erre :oops:. Be szoktam nézni és elolvasom, hogy mi van Veletek, de újabban lusta vagyok írni... hogy törne el a kezem! :)) Nem irigyellek Benneteket a sok tanulnivaló miatt, ilyenkor örülök annak igazán, hogy én már végeztem, bár a "felnőtt lét" sem fenékig tejfel, hiszen itt már a lét a tét, hogy úgy mondjam :D. Mindenesetre olyan jó látni, hogy a mai fiatalok lelkesen tanulnak, komolyan veszik a sulit, a nyelvtudást, a mi időnkben ( figyelitek a nagy örget? :)) ) sajnos, sem a nyelvtudásnak, sem a felsőfokon való továbbtanulásnak nem volt nagy jelentősége :(. Ma már rettenetesen bánom, hogy pl. a nyelvtanulásra sem fordítottam nagyobb időt, most próbálom behozni a lemaradásom, csak hát ha a lustaság fájna... :)

Ó, és míg el nem felejtem:
Hermiona, üdv köztünk! Örül a szívem, ha új Papnő érkezik ( főleg ha slasher :x)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 24 (hétfő), 22:57 
Fanfic-faló

Heh az én hétvégém az igen rohangálós és megfázós volt. De egy nagyon kedves GBFemmel Barnival voltunk alterban és az nagyon jó volt mert :x :x
Reggel hatra értem haza, kiütve aludtam vasárnap.
Aztán ma írtam zh-t press analysisból szakangolból. De jó lett elvben, hála Sziszának :x

Hermiona engem megrémít az a sok szám, amivel te bajlódsz. Meglátom a füzeteid az ebédlőben és hátast dobok kb. Nekem már a mikró-makró és a projektmenedzsment is nehezemre esett mert számolni kellett benne...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 24 (hétfő), 16:35 
Írópalánta

Nos, az én hétvégém szó szerint a tanulásról szólt. Egész szombat meg vasárnap nyomattam a franciát, az angolt és a spanyolt. Vasárnap estére már úgy voltam, hogy ha bárki megszólal külföldiük az fejbelövöm! $fal ( Na jó, ezt msot gyönyörűen megmondtam. :D)
Szerencsére már túltettem magam rajta, mára már teljesen jól vagyok! :D
Ma pedig, képzeljétek, jelentkeztem egy ilyen családfa kutatós szakkörre. Igaz ma még nem volt semmi érdekes benne, de legközelebb már élesben kutatjuk a nagynénék távoli keresztapjának a közeli kisöccsét. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 24 (hétfő), 11:05 
Zöldfülű

amphetamin írta:
Hermiona, ez még csak most jön majd :) Jövőhéten csütin, és hétfőre kell leadnunk a vádbeszédeket csapatszinten. Érdekes hétvége elé nézek azt hiszem xD fel se fogok állni a könyvek mellől -.-
Miért lennél rá alkalmatlan? :)
Am mesélnél magadról pár szót? :) Ha megtetted lentebb, akkor bocsi és visszakeresek, ne körmöld le még egyszer ^^

Jaj igen :D Elnézést, igazán még be se mutatkoztam... szóval fősulis pestre járós vidéki slashfanatikus lányka vagyok :D Hermiona egy nagyon régi regisztrációm volt még egyszer valamikor egy másik oldalon, azért lett ez a nevem, amúgy rikaszanként is ismert vagyok japános társaságokba :D Mostanában erősen Drarry-Snarry-Vorry (7/2es film hatására) fan vagyok :D
Amúgy elvileg gazdaságot tanulok, szóval mindenféle számos dolgot :D Ha letesztek egy számviteli mérleg mellé elvileg boldognak kellene lennem, de nem mindig vagyok az :D De azért élvezem és sztem ez a lényege.
Most röviden ennyi mert rohannom kell vissza suliba :D

Jah és amúgy én is csípem a DA-t csak még az elején járok a sztoriban :D No chuu!

Sziszát néktek!

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 24 (hétfő), 9:03 
Sztorihajhász

Szemi írta:
szép estét (: milyen volt a hétvégétek? tessék mesélni!

Én szinte végig Dragon Age-eztem! XD Nagyon rá vagyok most kattanva, főleg mióta megszereztem Alistair szerelmét. Olyan kis cuki! *.* (Jó, tudom, ez rajtam kívül senkit sem érdekel. :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 18:29 
Szárnybontogató

Unalmas, de komolyan én semmit sem csináltam, vagyis kb 4 órán keresztül írtam a német házit aztán kb két óra volt a francia aztán valahogy átküzdöttem magam az irodalmon is... xDD

Aztán néztem egy kis gossip girt nagyon le vagyok vele maradva...

Jah és írtam is :)

Meg az ofőmnek próbáltam elmagyarázni, hogyan kell fészen fényképeknek mappát csinálni, hát nem igen fogta fel...

Szóval nekem nem volt valami mozgalmas hétvégém. Másnak??

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 18:22 
Fanficbúvár

szép estét (: milyen volt a hétvégétek? tessék mesélni!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 0:18 
Fanfic-faló

Hermiona, ez még csak most jön majd :) Jövőhéten csütin, és hétfőre kell leadnunk a vádbeszédeket csapatszinten. Érdekes hétvége elé nézek azt hiszem xD fel se fogok állni a könyvek mellől -.-
Miért lennél rá alkalmatlan? :)
Am mesélnél magadról pár szót? :) Ha megtetted lentebb, akkor bocsi és visszakeresek, ne körmöld le még egyszer ^^

Nita, inkább figyelj, miattam ne kapj egyest, nem szaladnak el a betűk xD :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 20:39 
Zöldfülű

Juj ez a büntetőügyes izgalmas lehetett :D Mindig is szerettem a témát, ezeket a nyomozós dolgokat csak én magam lennék rá alkalmatlan! :D

Amúgy én is bowlingoztam már és tényleg meglepően jó kikapcsolódás, bár elég rég volt... és külföldön... :D De azért emlékezetes maradt!

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 17:30 
Írópalánta

Túlélteem!! :D Csak az a baj, hogy nem tudtam olvasni, mert a tanár most folyamatosan arra járkált, amerre én ülök, és vagy hatszor rám szólt, hogy figyeljek, így meg nem mertem olvasni :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 14:57 
Fanfic-faló

Túl fogod élni, Szisza biztosít róla ;)
Hú, boldog vagyok ^^ Gyere csak :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 13:42 
Írópalánta

Üdv a köreinkben Hermiona! :) :D
amphetamin, az tök izgi lehet. :)) Júj, de részt vennék egy ilyenben. :) Egyébként most ülök neki a Dramionéd folytatásának. :)
Rose, én még nem bowlingoztam, de egyszer úgy kipróbálnám! :)

*hörmi áldozás és szoborsimi az infó fakt túléléséért*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 0:01 
Fanfic-faló

Szép estét, hajnalt! :)

Üdv köztünk, Hermiona, nagy örömmel látunk, az avatás látom, már meg is történt! ^^, nagyszerűűűűh :D

Nita, örülök, hogy van mivel elfoglalni magad :D Boldogságos vagyok! >:D< Továbbiakban is gyere, feldob, hogy tetszik a stílus és a karakterosztás :D
A tárgyalás egy gyakorlati óra keretében imitált "játék", de elismerésért és jegyért megy. Egy már megtörtént, feldolgozott és le is zárt ügyet kell újra felvennünk a csoporttársaimmal, büntetőügyről van szó. Mi vagyunk a vád, vagyis az ügyészek, a másik fele a védőügyvédek brancs, és lesznek tanúk, esküdtek, szakvélemények. Természetesen minden szerepet mi diákok alakítunk az ügy ismeretében. Feladat: elítéltetni egy olyan személyt, aki a valóságban jóval enyhébb büntetést kapott az illetékes New York-i bíróságtól, mint amit megérdemelt volna :D izgalmas motyó, csak baromi bonyolult *-*

Rose, én bowlingoztam már és valóban csuda jó móka :) Annyira vigyázz, hogy véletlenül se lépj a csíkon belülre egy aprócskát se, ha legközelebb játékra adod a buksid! Anyukámnak így fordult ki a válla :( Pedig a cipőjének alig fél centije lógott be. Napokig felkötött kézzel járt, csontkovács rakta helyre :-S azóta az eset óta kicsit ódzkodom ettől az elfoglaltságtól :O

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 20:31 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Először is mielőtt elfelejtem, üdv az új tagnak :) :x

Jaj hát képzeljétek, ma az osztállyal bowlingozni voltam. Életemben nem játszottam még, de nagyon tetszett és meglepően egész jól ment.
Nem tudom, ti voltatok-e már, de sztem megéri kipróbálni, óriási élmény.

* szobor simi, és irány az ágy mert hulla *

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 19:48 
Zöldfülű

Köszönöm! :D

*betelepszik és már hevesen gépeli is a ficijét*

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 19:47 
Fanfic-faló

Ez boldoggá tesz :lol: Nem mintha meglepne :lol:
Foglalj be egy irodát a főosztályon és Szisza hozott!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 19:46 
Zöldfülű

*megigazítja a haját és kihúzza magát*
Ezúton én, mint újdonsült papnő nyilatkozatot teszek arról, hogy minden erőmmel és munkámmal a Slash főosztályt fogom szolgálni. És persze Sziszát.
*megnézi a szobrot és megsimizi*

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 19:39 
Fanfic-faló

Csodálatos szavak voltak! ;)

Ezennel hivatalosan is papnővé avatlak. Viseld büszkén új címedet.

Egy papnő kötelezettségei:
Amikor csak teheti szentélyben lenni
Hörmöket és Dzsiniket áldozni Sziszának (csókat is lehet, ha akarsz :-) )
Szobrot simizni, fényezni
Mindennap rágondolni

Most pedig bemutatom a Szentélyt.
A következő főosztályokat találhatod itt:
- Slash főosztály ahol Polly és jómagam vagyunk, bár kedves nővérem Sziszában elfoglalt az egyetemen így többnyire én tartom a frontot. Hozzánk tartozik még a SzakSlasher osztály Kyra és DG vezetésével.
- Femslash főosztály Amy vezetésével
- Kreatív főosztály Doo vezetésével
- Keresztapa főosztály Kida vezetésével
- Halálfaló ügyosztály Caley vezetésével (asszem ööö javítsatok ki ha tévednék)
- Dramione főosztály Amphe vezetésével
- Könyvtár Lizi felügyeletével
Továbbá van egy főépítészünk Maccs alias Csajmacska
Ha kihagytam valakit sikítson.

Bár sejtem, hogy hova fogsz csatlakozni, azért nyilatkozz hivatalosan is :lol:

Avatásod zárásaként tekintsd meg a
Kampányfilmet

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 19:31 
Zöldfülű

Lily Potteri írta:
Hermiona írta:
Sziasztok!
Csatlakozási kérelmet adok be :mrgreen:

Háh avatááááááááááááás!!!
*kivonszolódik az irodájából és rárepül a friss húsra, tógáját rendezgeti és szavalni kezd*

Ó, Draco az egyetlen, fogadd be híveid közül ezt az egyet
S engedd ragyogásod közelébe, hogy élvezhesse kegyed.
Adhasson ő ezért imádatot néked,
És ha halhatatlan halsz, halhasson véled.

Na, most pedig mondj nekem pár mondatot Sziszánkról és hogy miért szeretnél a papnője lenni!

Sziszánkról írni nehéz, hisz nincs földi szó, mellyel kifejezhető az a mérhetetlen tökéletesség és gyönyörűség, amit ő képvisel eme szentélyben és mindannyiunk életében!
Ezt az örömteli érzést pedig mindenkivel meg kell ismertetni, aki csak a közelünkbe, vagy a szentély közelébe lép!
Fontos feladatomnak érzem, hogy veletek együtt munkálkodva közelebb hozzuk mindenkihez a Tökéletesség földi megtestesítőjét!
Éljen Draco mindörökké!

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 19:17 
Fanfic-faló

Hermiona írta:
Sziasztok!

Háh avatááááááááááááás!!!
*kivonszolódik az irodájából és rárepül a friss húsra, tógáját rendezgeti és szavalni kezd*

Ó, Draco az egyetlen, fogadd be híveid közül ezt az egyet
S engedd ragyogásod közelébe, hogy élvezhesse kegyed.
Adhasson ő ezért imádatot néked,
És ha halhatatlan halsz, halhasson véled.

Na, most pedig mondj nekem pár mondatot Sziszánkról és hogy miért szeretnél a papnője lenni!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 18:59 
Írópalánta

amphetamin írta:
Nita, nagyon szépen köszönöm a csodálasztikus kommentárt, nagyon büszke vagyok ám rá! :) Reagálni még nem futotta, viszont töltöttem az újhoz ^^ Ha gondolod, várlak :)
Nékem most jutott idő az alkotásra, például ma alkotmányjog gyakorlaton gyönyörű szép gyöngybetűs két oldalt termeltem másfél óra alatt, összefüggő és értelmes mondatokkal xD roppantul felemelő érzés! :D

Úristen, nagyon odavagyok! Izgulok a tárgyalásunk miatt! xD Már csak másfél hét :D

Jajjdejó!! Holnap nem fogok unatkozni infó fakton! :)) A múltkor három fejezetet ott olvastam el. Még jó, hogy nem a közepéből, a leg18asabb részből. Enyhén furán nézett rám még így is a tanár. :D
Órán alkotni a legjobb dolog a világon! :)
Egyébként milyen tárgyalás? Hm? Hm? ;;)

Hermiona írta:
Sziasztok!

Hermiona, Hermiona. Nekem nagyon tetszik a neved :D FIGYELEM! FRISS HÚS A LÁTHATÁRON! :))

Egyébként te jó ég! Ezt már láttátok? :)) Én szakadok -> http://www.youtube.com/watch?v=tytOwMLqufg

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nita_Sajtkukac 2011 október 19 (szerda), 19:23-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 18:39 
Zöldfülű

Sziasztok!

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 0:14 
Fanfic-faló

Akkor örülök, Lily :oops: :)

Nita, nagyon szépen köszönöm a csodálasztikus kommentárt, nagyon büszke vagyok ám rá! :) Reagálni még nem futotta, viszont töltöttem az újhoz ^^ Ha gondolod, várlak :)
Nékem most jutott idő az alkotásra, például ma alkotmányjog gyakorlaton gyönyörű szép gyöngybetűs két oldalt termeltem másfél óra alatt, összefüggő és értelmes mondatokkal xD roppantul felemelő érzés! :D

Kihívásos csillagvirágok! DG, Kyra és a többiek, ha vannak itt még! Hogy sikerültek a sztorik? :) Elégedettek vagytok? Már lehet megosztani infókat? Meséljetek mindenről, amiről szabad, ha lesz egy falatnyi időtök :)

Úristen, nagyon odavagyok! Izgulok a tárgyalásunk miatt! xD Már csak másfél hét :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 16:23 
Írópalánta

Én - félig taknyosan, fázó kezekkel, irodalom tz-re való felkészülés mellett, egy bögre meleg kakaóval - de itt vagyok!! :D

amphetamin írta:
annyi ötletem lenne, tudnék írni, de arra meg időm nincs - ördögi kör. -.-

Per pillanat én is így vagyok, de nekem most a 7 végén, hála Sziszának :x , sikerült egy kis időt szakítanom az írásra. De halljátok! Amióta itt vagyok, azóta csak úgy jöh az ihlet, hogy az valami hihetetlen! :D Csak időm lenne több. ><

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 10:18 
Fanfic-faló

Nincs kipusztulás csak kicsit pangunk néha, de semmi köze hozzád drága :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 1:55 
Fanfic-faló

Valahogy olyan, mintha mindenki "kipusztulna" mikor ide tudok kerülni xD hihetetlen :P :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 18:31 
Fanfic-faló

*körbeszaglászik*

Sziasztok! :oops:

Ne haragudjatok, hogy így elmaradozok, de nem igazán van időm normálisan gép elé kerülni, így nem is tudom nagyon követni az eseményeket... :(
Per pillanat pokoli rossz hangulatom van, nincs kedvem semmihez, főként tanulni nem... annyi ötletem lenne, tudnék írni, de arra meg időm nincs - ördögi kör. -.-

Remélem, nektek minden szuper és jó :) Nagyon hiányoztok, és hiányzik az a kis misztikus hangulat, ami itt mindig a hatalmába kerít! :oops: Sokat gondolok rátok :)

Most tudok gépezni kicsit, ha vagytok, írjatok!

*szoborsimi, hörmáldozás*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 15 (szombat), 17:59 
Billentyűzetgyilkos

Hali :x

Robin drága, nagyon jó lett a friss <3 :) :D

Lily, boldog névnapot :x
XD kár, hogy nem lehet beírni.

Nita, örülök, hogy pörögsz, Glee-t csak nézz! :D igen... sajnos, csak 1-én jön ki az új rész. :(

Bocsi, hogy mostanság nem jártam erre, de a suli meg minden nagyon lefárasztott. Tesóm révén most itt van nálunk egy német cserediák lány, szegény megbetegedett. :(
Az oktv-re is bőszen készülök, járok egy egyetemistához különórára, aki pár éve megnyerte az oktv-t. Eléggé maximalista, szóval ki sem látok a rengeteg magyar tanulástól.

*szoborsimi és áldozás*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 15 (szombat), 12:00 
Írópalánta

Lily Potteri írta:
Anyám ma a népszavazásról:
"Milyen felekezethez tartozónak írjalak be? Sajnálom, de Dracoizmus nem szerepel a listán" :lol: Bírom :x

De jó :D Nálunk én csináltam ugyanezt. De én komolyan beírtam a Dracoizmust az egyébhez, erre anyu szólt, hogy inkább ne. Úgyhogy kitöröltem. :( (Neten csináltam)

Egyébként helló mindenkinek! Szia Robin! :D
Rose, gratula neked. :)
*reklám* Most olvastam nemrég egy Dramionét, egészen pontosan amphetamin Damns and Tearsdrops sztoriját és imádom :x :D *reklám vége*
A G L-) ee harmadik évadját is most néztem végig ( kemény 3 részt) és már úgy várom a negyediket. :D Mostanában pörgök, mint a hülyegyerek, bár mikor nem? :D De tök jó, mert végre sikerült megírnom azt a sztorit, álmot, amit a múltkor meséltem. :)

*hiperaktív mint egy Duracel nyuszi, de azért lelassít, és feláldoz egy csót*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 21:38 
Fanfic-faló

Anyám ma a népszavazásról:
"Milyen felekezethez tartozónak írjalak be? Sajnálom, de Dracoizmus nem szerepel a listán" :lol: Bírom :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 13:13 
Sztorihajhász

Igazan koszonom, de nekem a cim a kedvencem. :) Nagyon nem tudtam mit kitalalni, ezert az igazsag fegyvereert nyultam! :D Meg ugyebar az uj hatter, amit igen hamar sikerult beuzelemni, es remelhetoleg arra is talalok megoldast, hogy a cimek ugy is latszodjanak, ha nem rajtuk all az eger.

(Bocs, de munkahelyrol nem tudok ekezeteket irni, azert remelem megertitek, mirol van szo. :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 12 (szerda), 23:01 
Fanfic-faló

Robiiiiin :lol: Jó a krónika :lol:
"Van egy szint amit már én se bírok elviselni" és szivárványos a legyezőm :x :x :x
Főslasher ez tetszik :lol: háh szigorú néni vagyok :lol:
Nyami félmeztelen Szisza :x
Nagyon jó lett tényleg, imádtam!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 12 (szerda), 16:47 
Szárnybontogató

Jaj, Drágáim!

Emlékeztek? A múltkor mondtam, hogy lesz Városi DÖK választás, na arra ma kerül sor végülis, és Merlinre el sem hiszem de bekerültem. Annyira jó úgy örülök neki :)) Bár rengeteg munkával fog járni de nem érdekel, mert imádom :)

Hálás köszönet érte Sziszának :x

* nagyon nagyon szobor simi *

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra