Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 5:26

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 11:27 
Írópalánta

És ím, megtörtént a csoda! Visszatértem! :-D

Válaszoltam a kritikákra is, úgyhogy most vééégre ide is írhatok bűntudat nélkül. :-D

Oké, Shanon drága, értettem a célzást, pirultam is rendesen már, hogy ily csúful eltűntem. Pirulok most is... :oops:
De istenuccse végig olvasgattam, amiket írtatok. :) És meg kell mondjam, hihetetlenül jól esett, hogy ennyit foglalkoztatok velem, mikor ennyire hosszú időre látszólag felszívódtam. Köszönöm Nektek, annyira drágák vagytok, hogy így toleráltátok a dolgot, szeretlek Titeket nagyon! :x

Na de, hol is kezdjem a reagálásokat? Lássuk csak, azt hiszem, személyenként megyek végig. :)

Nara:
Én mindjárt megyek kritizálni Téged. Egyébként ne keseregj, sajna a nép nagyja nem szokott kritizálni. (Egyébként meg, ha ez megnyugtat, nekem összvissz 55 megtekintésem van pl az utcsó fejezetre. De átlagban is 100 alatt van a többi is. [KyKy, több mint 1000???? Hűűű, jó népszerű vagy :shock: ])
És én imádom a történetedet!!!!!!!

kykykém:
Örülök, hogy végül sikerült feltenni az avatart. Naaagyon édes vagy rajta. :-*
És köszönöm, hogy szóltál a nevemben is hosszú eltűnésem alatt.
Viszont ez a dolog Barnával... :shock: *lesokkolt* ANYÁÁÁM! Oké, most már nyilvánvaló, hogy soha nem leszek képes megérteni a pasikat...
Nem is csak bókol, hanem nagyon durván udvarol. Mi a...? Nem értem, nem értem, mi járhat a fejében??

Shanon:
Gratulálok a TDK-hoz! De most akkor még több tanulnivalód lesz, nem??
Hogy bírod, nem is értem... :o
Deszkás meg... Hát én biz' pofátlanul kezdeményezni szoktam, de ha azt nem is, akkor úgy intézem, hogy esélyt kínálok. Permanensen... :-P
De látom, Te büszke vagy ehhez. :) Szóval, nem szólok bele, ahogy gondolod. Hosszú távon tuti eredményesebb, mert így azoknak adsz esélyt, akik tényleg érdemesek rá.
De ki bírja azt kivárni, míg feltűnik egy ilyen? :-D Szóval, emelem kalapom, bennem sose volt ennyi tartás.

Ailana:
(A pü-dre meg ilyesmire is válaszolok lassan, most már talán arra is lesz időm)
Jobbulást!
Bár azért ez a betegség igencsak hasznos volt nekünk, lássuk be. Egy csomót jelentkeztél itt is, ráadásul az Álmodja velem!-el is végre elkészültél! Tiszta haszon. :-P

(Mindjárt megyek is olvasni a lemaradásaimat, meg kritizálni mindannyiótokat! Úgy vigyázzatok, újra támadok! :-D)

Nagyon jól megfogalmaztadra ezt a pasi dolgot, tetszett a gondolatmeneted, és teljesen egyetértek Veled. Lassan el kell fogadnunk, hogy bizony felcserélődtek a szerepek!
És ez ellen az sem szól, ami most velem van. Mert az én kis Tekergőm lovagias, de ő bizony még a régebbi generáció legvége a maga... khm... 28 évével... :oops: :roll:

Szóval kezdeményeztél, Aila? óóó, majd értesíts, hogy mi lett, szurkolok!!!

A bringásszezonnak egyébként sosincs vége. Számunkra legalábbis. :-P
Képzeljétek, szerdán du. is elmentünk tekerni, hidegben, esőben, (hazafele brutáldurva szembe)szélben.
Hát alighogy kiérünk a Pesti útra, elhúz mellettünk egy autó, és az anyósülésről kikiabál egy csávó, hogy:
"Még jó, hogy nem a TV előtt ültök!"
:lol:
Aszittem lefordulok a bringáról a röhögéstől. xD

A Tintaszívet én anno még egy régebbi forításban Bűvölet címmel olvastam, és imádtam. :x A név egyébként Porkéz, rövid o-val. :) A filmet nem nézem meg, mivel amit én olvastam, azt nem vagyok hajlandó filmben megnézni. :)

Nnna, szóljatok, ha valamire nem reagáltam, megeshet, ennyi kihagyás után. :oops:

És most engedjétek meg, hogy kicsit untassalak Titeket a magánhülyeségemmel. :)
Szóóóóval, az a helyzet, hogy nagy a helyzet, de még mindig nem eléggé. :-P Vagyis még mindig nem jöttem össze a sráccal.
Miért?
Mert még húzza a dolgot. (Csak tudnám meddig...)
De legalább tudom, hogy hosszú távra és komolyan szeretné, ha majd egyszer...
Ahogy mondta: Nem szeretne fejest ugrani a dologba, hogy aztán 2 hét múlva esetleg meggondolja magát.
"A kevesebb néha több, s minél inkább vágyunk valamire, annál inkább a miénk lesz. :wink: "
Hát mit mondjak? 8-> :x
Hajlandó vagyok várni rá. Akár hónapokat is. Csak soká tartson utána. Nagyon soká. Sose érjen véget... :)

Addig is együtt vagyunk hosszú-hosszú kilómétereken (lassan meglesz az 500) és órákon át. Volt, hogy 12 órát csak és kizárólag kettesben (no meg a kis drótcsacsikkal :-P), és nincs üres járat, az egész napot végigpofáztuk, gyakran tekerés közben is, és utána még 2 órát dumáltunk a sarkon. Hát így. Végem van... :x
Vasárnap szurkoljatok, hogy jó idő legyen, és akkor elvisz a Kékes tetőre. Persze bringával. És csak kettesben...megint. 8->

Voltunk gyalogtúrán is, kb végig engem fotózott. :-P Csinált egy olyat is, hogy csak a szemem fotózta, úgy, hogy ő tükröződjön benne. Hát nem édes? :) :)

Na, jólvan, nem fárasztalak tovább Titeket. (egyelőre :D)

Csóközön és öleléshalom Nektek újra a fedélzetről. :-D

A tékozló matróz:
Maycsííí :-D

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 8:02 
Betűmániákus

Jó reggelt Nektek!
Aila, szerintem is intézkedj, vagy próbáld meg még egyszer föltölteni, hátha sikerül. :)

Néda! Kyky! Én lemaradtam valamiről?? Ki az a Barna?? :lol: Én itt kiöntöm a szívem-lelkem neked/nektek, te meg semmit se szólsz a múltbéli "kalandodról", aminek talán vége sincs??? ;;) ;) Milyen dolog ez? /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 6:57 
Könyvmoly

Aila, drágám! :) Jelentem, én sem tudom olvasni a fejezetedet... :(
Érdeklődj valami segítőkész adminnál, ő biztos többet tud mondani... :)
Kaptál választ e-mailen, hogy felengedték, vagy sem?

Hát, Shanon... a határozottság becsülendő (én pl. nagyon nem vagyok az), de néha engedni kell az elveinkből, ha valahova elszeretnénk jutni... :) Bizony, ha idősebb leszel, nem leszel ennyire makacs... anyukám példájából kiindulva. Sajnos van, mikor meg kell hunyászkodnunk... :)

Jaaaj, lányok... segítség!!! Megőrjít a Barna... Tegnap, sok hét kihagyás után újra elkezdett bókolgatni...
Nos, ugyebár én eléggé beszoktam magam fújni parfümmel. (Ez van, szeretem az illatokat, főleg a jókat. :) :oops: ) És lehet (én nem tudom), hogy lehet érezni, amikor elmegyek valaki mellett... hát ezt a Barna tudtomra is hozta... -.-' Beleszagolt a levegőbe, és akkor mondja: "hmm... és az elmaradhatatlan illatfelhő", és mosolyogva vonul tovább. Erre mondom "nem is...", erre ő: "deee, és nagyon jó!" ,aztán elváltak utjaink...
Aztán ezt még KÉTSZER eljátszotta, míg végül főnök épp akkor hívta le az irodájába, míg én is ott álltam, és vártam, hogy valakinek kiszignálja az anyagokat. Erre Barna beront, és mondja rám nézve: "áhá, szóval innen jön az illat. viszi a huzat (mert nyitva volt főnök ablaka meg az ajtaja), az egészé épületben lehet érezni az illatodat, nem jártál fent mostanában" Mindezt a FŐNÖK ELŐTT! Olyan zavarba jöttem hirtelen, hogy ilyen pirulós "mostanában nem"-et feleltem... aztán főnök lefoglalta, szóval nem volt több ideje.
Pont egy buszon mentünk haza (jó... nem egészen véletlen volt, direkt úgy intéztem, mert kíváncsi voltam, hogy mit fog csinálni), és egész odáig, míg le nem szálltam, engem bámult. :-O (Ami azért gáz, mert szétfújta a hajamat a szél... -.-")
Aztán ma reggel meg jövök be, és ő épp akkor jött ki dohányozni, és így rám néz, beleszimatolt a levegőbe, és "Jó reggelt!". : X-(

Most értitek, ez mi? Miért csinálja? Egyszer lekoptatott, aztán bókolt tovább. Utána több hónapos kihagyás, és most megint kezdi... MEGŐRJÍT! :((

Na, senkit nem fárasztok tovább, gondolom, mennyire érdekelt ez is most benneteket... :roll: Ne haragudjatok... :(

Ja, amúgy, Ailana, én nem a te Lanádtól olvasok még, hanem LanaSwantól. Maya Lanája. :) Elkezdtünk e-mailezgetni, meg msn-ezni, és küldött magától egy csomó művet, és most azokra kattantam rá. :) Elképesztően jól ír. Először meghökkentett a Senkinek sem kellesz! erős, trágár szóhasználata, de mindezt kompenzálta, sőt, elfelejtette velem maga a Történet. :) Kedvenc... alap. :)

Na, szép napot lánytársaim! :x

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 20:11 
Betűmániákus

Ailana írta:
Shanon, te meg tudtad nyitni az új fejezetet??
Most már végképp nem értek semmit se... :cry:

A határozottság pedig jó tulajdonság, vigyázz rá, keveseknek van. Jó az, ha valaki nem hajlik az épp aktuális dolgok felé ha az érdeke úgy kívánja, hanem hű az elveihez. A másik pedig az őszinteség lehet, hogy bántó, de célravezetőbb. Én is ezt beszülöm most nagyon egy srácban, mert így - bár talán fájóbb lesz, ha olyan mond a szemembe - könnyebb megérteni még a pasikat is, ha nem kerülgetik a dolgokat, hanem egyenesek.

Szép álmokat!

Ailana

Sajnos neeeem :(( Nem tudom, mi lehet a probléma. :?
Kösz, hogy megértesz. Senki miatt nem vagyok hajlandó a változásra. Ez van.

Neked is szép álmokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 20:07 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Shanon, te meg tudtad nyitni az új fejezetet??
Most már végképp nem értek semmit se... :cry:

A határozottság pedig jó tulajdonság, vigyázz rá, keveseknek van. Jó az, ha valaki nem hajlik az épp aktuális dolgok felé ha az érdeke úgy kívánja, hanem hű az elveihez. A másik pedig az őszinteség lehet, hogy bántó, de célravezetőbb. Én is ezt beszülöm most nagyon egy srácban, mert így - bár talán fájóbb lesz, ha olyan mond a szemembe - könnyebb megérteni még a pasikat is, ha nem kerülgetik a dolgokat, hanem egyenesek.

Szép álmokat!

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 19:48 
Betűmániákus

Szép estét!

Neeem. Kezdjen ő. Ha elszalad a szekér, akkor elszalad :roll: és tuti hogy sokáig bánni fogom, de a büszkeségemre allergiás vagyok. Ha egyszer azt mondom, hogy nem,, akkor az úgy is van. És most azt mondom, hogy én nem lépek. :) Ezt egyébként élőben is tapasztalhatjátok hamarosan. Eléggé határozott vagyok. Ez egyébként egy eléggé nagy hátrányom. Nem tudnak megmásítani... Sokszor kerülök hülye helyzetekbe az őszinteségem miatt, mert én szembe tudom mondani, hogy ki vagy, és ezt sokan tudják rólam, és nem állnak szóba velem, de én meg is vagyok nélkülük...

Öhm, Aila, mindjárt húzok olvasni :D Én az autizmusról készítettem előadást, de ezt már írtam volt. :) Most fölmérést fogok készíteni egy nagyon érdekes témáról. Májusig tááán kész leszek vele. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 18:50 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Az nem tudom, hogy Porkéz hosszú vagy rövid ó-val van, csak nem tudtam, hogy ilyen fonetikusan kell írni, és a jelentése konkrétan ez, hogy por-kéz... :oops: De aztán leesett!:P

Hát nem is tudom, furi volt, mert egyrészt már régóta kész akartam lenni vele, meg hát fusztrált, hogy nincs időm, szóval örültem, hogy végre lett sikerült sort keríteni rá. Hogy mennyi idő? Hát kedd-szerda-csütörtök úgy 11-től 13-15-ig írogattam, és végül jó hosszú lett.
De még nincs teljesen vége, tudtátok, még hátra van egy kis epilógus. :wink:
Pont ezért még úgy annyira nem éreztem semmit, mert még nem a legvége. Majd azután kérdezhetsz! :-P
Viszont most nem tudom, hogy mi van, mert a saját beállításaimnál nem látom az új részt, és a kritikáknál se, pedig az újakhoz bevette...:?

Úgyhogy majd lehet próbálkozom még egyszer feltölteni...:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 16:33 
Könyvmoly

Ailana írta:
Köszi Shanon a magyarázatot, igen, így már mindent értek! Nagy kalappal hozzá, biztos jók leszek. Megjegyzem zárójelben, hogy power pointot csinálni szerintem még érdekes is, úgyhogy jó feladatot kaptatok. :wink: Mi lesz a téma?

KyKy, köszi, köszi, de azért ennyire nem volt jó a locsifecsim... :oops:
De jó, te is szereted a Tintaszívet! Engem majdnem annyira elvarázsolt, mint a Terabithia - na jó, azt azért nem lehet überelni, de nagyon jó kis film! Imádom az ilyeneket! Vagy úgy mondom: az ilyeneket imádom!:D
Porkéz... jaj, róla van egy sztorim XD Én végignéztem vagy kétszer a filmet, mire rájöttem, hogy Porkéznek hívják. Én végig azt hittem, hogy ez valami idegen név, mint a 3 tertőrnek, tudod valami: Porches vagy valami... :oops: XD A aztán leesett, koppant is nagyot :D
Porkéz tüzelt...XD :lol: Igen, KyKy, én értem - csak aztán más ne értse félre! :-P
Milyen Lana-írást olvasol?

Lányok, nagy hírem van mellesleg - nem mellesleg! Készen van az Álmodj velem!. Fel is tettem épp most, de nem vagyok biztos benne, hogy meg is tudjátok nézni - mármint Shanci titkos taktikájával se, mert én is hiába nézem a beállításaim között az új részt. Úgyhogy valami gond lehet, vagy nem tudom... :cry: :cry:
Megvárom az adminozást és ha akkor se fogjátok látni, akkor próbálok intézni valamit. De azért Shanon, próbáld meg és szólj, hogy te elérted-e. Köszi!

Pussz: Ailana

Ja, hogy az Porkéz, rövid o-val? :D Nem baj, nekem hosszú ó... én mindenben a hosszút szeretem... :-P :D
Először nekem is fura volt a neve, de hamar rájöttem, hogy valami jelentése van. :)
Úúú... befejezted az Álmodj velem!-et? Nem fog hiányozni? Mennyi idő alatt írtad meg? Milyen érzés volt az utolsó írni, és közben tudatában lenni, hogy ez az utolsó? :) Na, ez nem egy interjú, de azért kíváncsi vagyok. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 15:32 
Fanficbúvár

Köszi Shanon a magyarázatot, igen, így már mindent értek! Nagy kalappal hozzá, biztos jók leszek. Megjegyzem zárójelben, hogy power pointot csinálni szerintem még érdekes is, úgyhogy jó feladatot kaptatok. :wink: Mi lesz a téma?

KyKy, köszi, köszi, de azért ennyire nem volt jó a locsifecsim... :oops:
De jó, te is szereted a Tintaszívet! Engem majdnem annyira elvarázsolt, mint a Terabithia - na jó, azt azért nem lehet überelni, de nagyon jó kis film! Imádom az ilyeneket! Vagy úgy mondom: az ilyeneket imádom!:D
Porkéz... jaj, róla van egy sztorim XD Én végignéztem vagy kétszer a filmet, mire rájöttem, hogy Porkéznek hívják. Én végig azt hittem, hogy ez valami idegen név, mint a 3 tertőrnek, tudod valami: Porches vagy valami... :oops: XD A aztán leesett, koppant is nagyot :D
Porkéz tüzelt...XD :lol: Igen, KyKy, én értem - csak aztán más ne értse félre! :-P
Milyen Lana-írást olvasol?

Lányok, nagy hírem van mellesleg - nem mellesleg! Készen van az Álmodj velem!. Fel is tettem épp most, de nem vagyok biztos benne, hogy meg is tudjátok nézni - mármint Shanci titkos taktikájával se, mert én is hiába nézem a beállításaim között az új részt. Úgyhogy valami gond lehet, vagy nem tudom... :cry: :cry:
Megvárom az adminozást és ha akkor se fogjátok látni, akkor próbálok intézni valamit. De azért Shanon, próbáld meg és szólj, hogy te elérted-e. Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 12:22 
Könyvmoly

Sziaaasztok! ;;)

Ailana, emelem a kalapom! :x

Olyan szépen és lényegretörően összefoglaltad, amit én is mondani akartam volna, hogy minden elismerésem. Totálisan igazad van. De annyira, hogy azt nem tudom szavakkal kifejezni. :)
Shanon... szerintem gondold át a dolgot. :)

Amúgy a Tintaszív????? Vagy kétszer újra olvastam, hogy biztos jól láttam-e a címet. xD Ailana! :D Ne már... én vasárnap este néztem meg, és azóta oda vagyok érte... xD :D Ezt a véletlent! :)
Néztem szobmaton a Tűzfal c. filmet, és rájöttem, hogy mennyire imádom Paul Bettany-t. No, persze erre már a Wimbledon Szerva itt, szerelem ott-nál rájöttem, de most csak erősödött bennem... hogy milyen rohadt helyes volt a filmben... :-O Aztán rákerestem PROT.hu-n a filmjeire. Kihozta a Tintaszív címűt is, és erre mit ad isten? Meg volt tesómnak. :D Még aznap megnéztem... Oké, hogy nem olyan naaagyon helyes, de mikor pl. leveti a felsőjét, és úgy tűzel... (mármint... Ailana érti a kifejezés rendes értelmét... xD) (L) Ott maga a megtestesült Isten. :) :x Drága Pórkéz... (L) No, én sem áradozom ám... xD

Amúgy, ha már ilyen egyetértéses hsz-em van: Én is egy film után sokkal bátrabbnak érzem magam. Nem tagadom, néha van, hogy elveszi a kedvem mindentől, de sokszor épp az ellenkezője van... :)

Ajj.. na, megyek. Mára végeztem a irattárral, most olvasok Lanától egy jó kis történetet. :)

Puszi mindenkinek! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 10:33 
Betűmániákus

Szia Aila!
Jajj, annyira hiányoztok máááár! :x Ohh, hát igen! A női bajok... öhm... én nem eszem gyógyszert, mert rajtam nem segit, fölöslegesen pedig nem tankolom magam ilyesmikkel. Pihi, mozgás, CSOKIII, és hipp-hopp egyszer végeszakad. ;) Legalábbis nálam ez vált be.

Óóó, én nem tudom... ma elvileg egy emeleten lesz óránk... az pedig az utolsó... :roll: A legnagyobb baj az, hogy mindig körbe van párnázva a haverjaival... :? Istenkém! Ha valaki nem fogja a a kezét, akkor nem tud levegőt venni se??? Remélem, nem anyu pici fiával van dolgom... Bár amilyen peches vagyok azon se lepődnék meg... :-S

TDK??? Tudományos Diák SzakKör... asszem, vagy valami ilyen, de mi csak TDK-zuk. Megyünk versenyekre, köztük a Géniuszra is, és mi vajdaságiak, ha pölö hozzátok megyünk tovább, akkor a fölvételinél az néhány pont pluszban... Ilyen prezentációkat kell készíteni, előadni, és ennyi. Nem nagy kunszt és még hasznos is. Power point-ot kell tudni kezelni, azt meg még én is tudom... :lol: Szóval oksi. Majd májusban lesz a verseny..

Aila, jobbulást, Kyky: jó iratolást, a többieknek szép napot! Shanci

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 10:12 
Fanficbúvár

Halihó!:-)

Bocsi a tegnap eltűnésért, de Shanon szavaival élve én is rájöttem, hogy lány vagyok (juhééé...:?), szóval tegnap én is haldokoltam hasfájástól. Éljenek a lányos dolgok. :? Megjegyzem, én is több bogyót ettem, mint kaját, a harmadik mintha kicsit javított volna a helyzeten, de csak ideig óráig. Este pedig jött a meleg párna. Ennyi csajok, a modern tudomány se ment meg minket, marad a csendes szenvedés és a kivárás - mert nekem mindig csak az első nap a rossz. De várjunk csak! :wink: Van nekünk egy fedélzeti gyógyszerésztanoncunk, gyerünk Shanon, rajtad a világ szeme, találj fel valami hatásosat! :wink:

A másik témához pedig hozzászólva egyet értek KyKy-vel, bár a romantikus, hercegvárós oldalam toporzékol dühében. Viszont elzavartam és figyelmen kívűl hagytam, és elhívtam a srácot, aki tetszik. Sokat tépelődtem rajtam, hogy szánalmas és fene a modern szerepcserékbe a férfi nekem akkor is legyen férfi és tegye meg azokat a fránya első lépéseket. De aztán rájöttem, hogy eddig se vált be ez a terv, hát már beleuntam a várakozásba és én léptem. Arra jutottam, hogy talán a legszebb lányok várhatnak ölbe tett kézzel, de mivel én nem tartozom közéjük, nekem a kezembe kell benni a sorsomat. Én nem az a fajta lány vagyok, akit ezer közül is kiszúrnak a fiúk, hogy aztán küzdjenek érte, de talán egy kis noszogatásra veszik a fáradtságot, hogy adjanak egy esélyt.
Még nem tudom, mi lesz a dolog vége, még nem volt meg a tali, épp ezért nem is reménykedek és ábrándozok addig, mert abból mindig csak a baj van, de majd mesélek, ha lesz mit.

Nem mondom, Shanon, hogy neked is ezt kéne tenned, de én egyszerűen már belefáradtam, hogy csak nekem nem sikerül semmi, mert gyáva vagyok és mindig csak gyertyatartó a barátnőim randijain. Lehet, hogy nem lesz belőle semmi, de legalább nem rajtam múlt. És a normális embereknél - reménykedjünk, hogy D is az :wink: - a nyílt beszéd többet ér a kerülőutaknál. Én legalábbis most ezt választottam, mert ha mást nem, de azt megtanultam egy elvesztett, meg sem született barátságból (Miért?), hogy a köntörfalazás semmire se jó, max elrontja azt is, ami még jó lehetne... :-(
Szóval Shanci, én szurkolok neked/nektek, ne a félénkség vagy a makacsság miatt ne legyen belőle semmit, ha nem akarod, vagy nem vagy biztos benne, azt megértem, de ha csak félsz és makacs vagy... Nem takarózhatsz mindig ezzel, hogy elment melletted minden lehetőség, mert féltél. Persze tudom, hogy ez nem egy olyan világrendető dolog (bár mi lányok tudjuk, hogy azért fontos :-P), de ha ezt sem mered, mi lesz később. A másik pedig - tudom, ócska, lejárt szöveg de mint általában az ilyenek, még igaz is lehet - csak egyszer élünk, de akkor élnünk kell. Minden tapasztalat, még a rossz is tanít valamire, ha másra nem, de hogy na ezt is át kellett élnem. Oké, viszont ez már elkalandozott filozofálgatás (amit csak úgy mellesleg megjegyezve imádok :-P), úgyhogy befogom.

Fúú, jó sokat fecsegtem, bocsi... :oops: :wink: Talán, mert megint filmet néztem, és azok után mindig bátrabbnak, erősebbnek, elszántabbnak érzem magam.XD Ma épp a Tintaszív a bűnös, amit egyébként nagyon ajánlok mindenkinek! :-)

Shanon, jobbulást neked! Hova vettek fel?:D Én gratulálok nagyon, de mi is ez pontosan? :oops:

Ja igen, KyKy, főleg neked mondom, aki nem értetted a menyországomra tett utalásokat, meséket, myvipen megleshetsz belőle néhány kiragadott pillanatot, ha van kedved!:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 9:49 
Betűmániákus

Sziaaa! :D Sebaj Kyky! Tudunk elsősegélyt nyújtani a fedélzetnek, ha kell... :)) De szerintem az is bőven elég neki, ha ketten irkálunk... Bár ha jönnének már bizonyos valakik...*erősen célozgat*Ha szemét lennék, most írhatnám, hogy át se kellett volna neveztetnünk semmit... " A világ két úrnőjének topicja" volt az előző neve... :D Jóóó, ok. Visszaszívtam.

Édes vagy meg minden, de ez nem ilyen egyszerű... Ez a felállás nem jó, nem tetszik. De könyörgöm, miért mindig mi nők?? :(( Ennyire nem lehet félős... :-S Bahhh! De én nem teszek semmit. [-( *makacs*

Amúgy lehet gratulálni, mert most értem haza TDK-ról *szeressük aput mert elvitt*, fölvettek és megyek a Gheniusra májusban. :lol:

Asszem ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 6:54 
Könyvmoly

Hát, Shanon, megint csak én vagyok itt... :( :) A többiek eltűntek. Sebaj! :D Mi tartjuk a frontot! :D

Figyu... szeretnél Deszkástól valamit? - Igen! Ő fél kezdeményezni? - Igen. Téged idegesít ez a felállás? - Igen. Valakinek lépnie kéne az ügyben? - Igen. Akkor?? :?: Lehet, hogy neki kellene kezébe venni az irányítást, mert rossz beidegződéssel azt valljuk, hogy ez a férfi dolga, de ha jobban belegondolunk, ez nincsen aranybetükkel kőbe vésve... ;;) a mai világban megváltoztak a szerepek. :) Ha nem is akarod konkrétan, nyiltan elhívni (ami azért megértek), akkor legalább segíts neki valahogyan. Ragozd előtte, hogy mennyire unalmas napnak nézel elébe, hogy nem tudsz, mit csinálni, stb... :) Mint ahogyan Éda mondja: "Ha a hegy nem megy Mohihoz, hát Moha megy a hegyéhez." :D xD

Ámbár, ha te neked ezzel a jelenlegi helyzettel nincsen különösebb problémád, hát akkor nem szóltam. :D

Velem nem történt tegnap semmi izgalmas... unalom dögivel. :) Felvettem Xwoment msn-re, és vele is beszéltem. :) Meg Lanával is, és az egyik naaagy barátnőmmel, a Nórival. :) Képzeljétek, csináltatott ő is tetkót. A kézfejére egy békát. Elég nagy... :D Meglepett. Békamániás a csaj, szóval azért a brekusz. :D

No, megyek ismételten selejtezni az irattárba. Gondolom, mindenki irigyel. :-P

Honi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 20:38 
Betűmániákus

kykyke írta:
Shanóóón! :|| *kykyke elfenekeli Shanont*
Ne beszélj olyan butaságokat, hogy szégyell! Elképzelni sem tudom, hogyan jutnak ilyen butaságok az eszedbe. Szerintem, spontán gyáva. Félénk fiú. Olyasvalaki, aki nem kezdeményez, inkább ő várja el ezt a gesztust. :-P
Úgyhogy rajtad vana világ szeme! :D Hívd el randizni... :D Ne konkrétan azt mondd neki, hogy "Hé, gyere, menjünk randizni!", hanem elhívhatnád teázni valahova (bár nem nézem ki belőle, hogy ő teázna...), vagy hívd el sétálni. :D

Vedd kezedbe az életedet, és az irányítást! "Légy a saját életed hősnője!" - báj Hálidéj (L)

Jóóó, akkor visszavonom, hogy szégyell! :D
De álljon meg a menet! ;;) Nem tudom, mennyire emlékszel, de épp ez a tripp: én nem fogok lépni. Tegnap elkezdtem, ma nem folytattam, mert szerda van, szóval délelőtt ment gyakorlatra, suli pedig nincs neki. Ha akar valamit, akkor övé a következő lépcsőfok. Ő a férfi, ő hódítson meg engem. Az más kérdés, hogy már a tudta nélkül sikerült neki... :oops: De ha gyáva - márpedig a horoszkópja szerint az - akkor marad ez a felállás. Ha így marad, és nem lesz semmi, akkor félő, hogy a későbbiekben se lesz más, ami számára jelent nagyobb problémát jelen esetben.
De tegyük félre D.-t, mert még idő előtt herótom lesz tőle.

Megint sikerült bőrig áznom, ismét taknyos vagyok és föl is fáztam, valamint úgy görcsölök, hogy egyik sz*r pirula se segít... X-( Nagyjából ennyi.

Veletek mi történt??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 10:56 
Könyvmoly

Shanóóón! :|| *kykyke elfenekeli Shanont*
Ne beszélj olyan butaságokat, hogy szégyell! Elképzelni sem tudom, hogyan jutnak ilyen butaságok az eszedbe. Szerintem, spontán gyáva. Félénk fiú. Olyasvalaki, aki nem kezdeményez, inkább ő várja el ezt a gesztust. :-P
Úgyhogy rajtad vana világ szeme! :D Hívd el randizni... :D Ne konkrétan azt mondd neki, hogy "Hé, gyere, menjünk randizni!", hanem elhívhatnád teázni valahova (bár nem nézem ki belőle, hogy ő teázna...), vagy hívd el sétálni. :D

Vedd kezedbe az életedet, és az irányítást! "Légy a saját életed hősnője!" - báj Hálidéj (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 8:53 
Betűmániákus

kykyke írta:
Ó, Shanon! :D Nem vagy semmi! :)) Nagyon jó ez a villás-vellás cucc. :D
Ezt meg is csinálom a körülöttem lévőkkel! :D

Amúgy meg tiszta jól kiosztottad, tök igazad volt! :D Nagyon ügyes vagy/voltál! :D

De én azt hittem, hogy nem szoktatok kommunkálni Deszkással... :-O Ezek szerint tévedtem... nem az az evidens, hogy akibe szerelmes vagy, nem beszélsz vele... xD Nálam mondjuk ez megszokott... xD :D

Na, megyek selejtezni... :(( Sajnáljatok!

Sajnálunk. Együttérzek veled :( Engem is vár a lecke, dee...
Öhm. Velem az a baj, hogy túúúl közvetlen vagyok. Nem tudok kussolni, ami bizonyos esetekben jó, de többször rossz. Nekem azt mondták egyszer, hogy merjek odaállni elébe, merjek szembenézni Vele, és akkor majd rájövök, hogy plátó avagy nem. És nem tudom. Most vagy tőlem fél, vagy az érzéseitől, vagy az is lehet, hogy szégyellne, ami nem baj, csak mondja meg, és akkor tudom, hány óra. :)
Amúgy ez volt az első komolyabb szóváltás közöttünk. :lol: Gyors... nagyon gyors. Utol se érem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 8:41 
Könyvmoly

Ó, Shanon! :D Nem vagy semmi! :)) Nagyon jó ez a villás-vellás cucc. :D
Ezt meg is csinálom a körülöttem lévőkkel! :D

Amúgy meg tiszta jól kiosztottad, tök igazad volt! :D Nagyon ügyes vagy/voltál! :D

De én azt hittem, hogy nem szoktatok kommunkálni Deszkással... :-O Ezek szerint tévedtem... nem az az evidens, hogy akibe szerelmes vagy, nem beszélsz vele... xD Nálam mondjuk ez megszokott... xD :D

Na, megyek selejtezni... :(( Sajnáljatok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 8:29 
Betűmániákus

Sziasztok!
Most értem haza matekról, szóval úgy tessék velem vitázni... :-B :))
Igen, jól látjátok/olvassátok! Túúúúl jó kedvem van. Pörgök! De mikor nem?? :-> Öhm... pedig az idő szerintem szép. Igen, tetszik ez a csúúúf időjárás.Bár majdnem ráfagytam a bringámra, de ez mellékes... :lol:

Kyky, öhm... én többször megnyitottam a VB-t a poénok miatt, hogy nevessek. Meg úgy nálatok szoktam nosztalgiázni, és visszaolvasok a kedvenc részekre. Szóval engem tessék bántani a hirtelen megnövekedett nuku kritika de millió olvasottság miatt... :oops:
És igen. Ha D., akkor Deszkás...
Júúúú, azt látnotok kellett volna. Úúúúgy kiosztottam szegényt... :-S DE megérdemelte... :-Ą
Először is hamarabb kiengedtek minket az utsó óráról, ami tudjátok, hogy mekkora öröm. De most tényleg :D Éééés rögtön húztunk a buszmegállóra dumcsizni az otársakkal. 8) És mit ád Isten?! Hát ott voltak. És elkezdtünk vicceket mesélni meg úgy alapjában véve az egész szívatás volt, mert nem Pistikéről meséltünk, hanem "találós kérdésekkel" bombáztunk egymást, én meg ránéztem és megkérdeztem:
Mi van a tetőn: Villámhárító vagy vellámháritó?
Ő mondta az a-t. Erre mondtam, hogy pontosan. Aztán meg: és mivel eszed a levest, ő meg rávágta, hogy vellával!
=)) :D Igen... becsapós, mert:1. kanállal eszel levest. 2. az egész ösztön. Minden embernél, kivéve annál, aki ismeri a viccet.
Háháááá. Shanci meg sose tudja befogni, és rákezdte: Óóóó, hova vezet +18??!!! :lol: Erre ő elkezdte fényezni magát, hogy biztos okosabb nálam. Én meg mondtam, hogy igen, tutira. Olyannyira okosabb, hogy csak néz, és nem kommunikál. Meg hogyha a 18 azt jelenti, hogy jobban félünk, mint egy ovis, akkor kösz nem kérek belőle... A Szentem meg csak pislogott, a többiek meg nem értettek semmit, csak a haverja, aki mellesleg az egyik otársam és barátnőm legjobb barátja. Ezt értettétek?? /:)
Szóval így esett meg, hogy ő akart valamit mondani, de jött a buszom, és nagy vidáman elhúztam. :roll: Aztán eszembe jutottak a negatív dolgok, amik majdnem megfojtottak a múltkor, átázott a cipőm, eszembe jutott, hogy lány vagyok... és elment a jókedv. De most újra itt ül mellettem, bennem és áhh!
És akkor is itt marad, ha D-vel nem lesz semmi. Hogy miért? Mert ha nem megy, nem lép, vagy nem lépek, akkor tudom, hogy másnál kell megtennem, és neki is. :roll: Ilyen havernak is jó lesz, aki vicceket mesél, mert olyan is kell. $star
Nah, szép napot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 6:59 
Könyvmoly

:( Milyen rossz tegnap volt... ejnye...

A ma ennél már csak jobb lehet... konkrétan nekem majd lefagy a lábinkóm, ugyanis én marha, csizma helyett a (zárt) szandimat vettem fel. Így most foghatom a fejem... xD Mindegy... bent elviselem, hazafele meg majd szedem a csülkeimet. :)

Nara! Tökéletesen átérzem a gondodat. Az én fejezetemet is több, mint 100-an olvasták már... a másik, befejezett "regényem" különböző fejezeteit pedig több mint ezren. És hány véleményem van? 270 az összesre. Vagyis több ezer ember sz@rik bele... oké, hogy ebből sok van, aki csak megtekinti, de nem fogja meg, aztán már a felénél kilép, de nem mindenki... :(
Sajnos nem a kritikaírásról híresek a merengősök. :) 1-2 állandó olvasóm van csupán, akikre akármikor számíthatok... (L) Őket imádom is! :)
Szóval és tettel, ígérem, írok valamiféle-fajta véleményt, de előre figyelmeztetlek, ez nem lesz olyan jó, mint amit írtam! :D xD

Shanon! Mit fogtok megnézni színházban? :) Valami zenés produkció, vagy csak sima színdarab? :)
Te meg ne legyél szomorú... még a végén visszaesel abba a letargiába!

Az írtad, hogy szerencsétlen D.én vezetted le a feszültséget... ez a Deszkást jelenti? :-O Lesz köztetek valami? *pajkosan mosolyog Shancira*
Senki nem fog leszúrni... de ha gondolod, mehetünk együtt Dunának... xD :D Barátnőmmel úgyis csoprtos öngyilkosságot tervezünk. Készítünk egy táblát, hogy a sz@r, és PASIMENTES életünk miatt vetettünk véget a létünknek. xD :D Aztán majd hátha a férfiak erőt vesznek magukon, és megkeresik az életben maradt társainkat. :)

Addig is: Peller Karcsi és Paul Bettany lááááv van :x (LLLLL)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 21:47 
Fanficbúvár

Jaj szegények, mindenki ilyen rossz kedvű ma...? :-( Fel a fejjel csajok, akkor ennél már csak jobb lehet! :wink:
Nara, a merisek többsége sajnos ilyen... :? Ha nem lenne a KASHMIR, én nem is tudom, kire számíthatnék kritika ügyben... :-( KyKy, legyél elnéző, ne Narát büntesd az elektronika hibájáért, írj még egy véleményt! :-)
Hát igen a magyar fakt, én is vaciláltam tavaly, de aztán nem vettem fel. Néha bánom, de többségében örülök. Sajnos olyan dolgot szeretünk, ami manapság sajnos "felesleges" pénzkeresés szempontjából. Ezt el kell fogadni...:-(
Shanon, mi történt Deszkással? Mit mondtál neki?
Köszönöm a jókívánságot! :-*

Sziasztok!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 20:16 
Betűmániákus

Szép estét mindenkinek! Legalábbis szebbet, mint az enyém...

Enyhén szólva:KI VAGYOK AKADVA!!! *ordítja* Vegyétek úgy, mert áhhh... Kész! Nem elég, hogy ma egész nap bent rohadtam a suliban, még pluszban kaptunk egy naaagy rakás házit, Deszkás csak bámul és ma majdnem leszedtem a fejét, de a nap déli óráiban még meg is jött... X-( ~x(
Emellett még itthon is mindenki szapul különböző okok miatt, kint ítéletidő van, ami még pluszban rátesz egy lapáttal... Ettől már nem lehet rosszabb. Mindenem fáj, ma annyi csokit ettem, hogy azon csodálkozom, hogy nem kaptam hiperglikémiás sokkot... :-S
A pasikat, mint embereket föl se hozzátok... :|| Bláhh. Inkább tessék leszúrni. Több embernek is megengedtem a mai nap folyamán, de egy se cselekedett... :roll:
Húúúú, és szerencsétlen D.én vezettem le a feszültségemet.... azt látnotok kellett volna. Ha most nem lesz semmi belőlünk, akkor soha. =)) De amúgy rossz kedvem van.

Aila, végre! Gyógyulást! :-* Maya pedig most már igazán adhatna bármilyen jelet magáról.... ;;) :-P De ha nem, hát nem...

Kyky, örülök, hogy jó volt az előadás. :) Én még nem láttam, de 22-én megyünk színházba és már alig várom. Egy kis kikapcs sosem árt.

Amúgy azért voltam bent reggeltől, mert analitika blokkom volt, ahol kotyvasztunk kémcsőben minden lötyis cuccot. Nézzük, hogyan reagálnak, aztán lekörmöljük a folyamatot estébé, és tök happyk vagyunk...

Nara, ne búsulj. *ölelölel* Úgy látszik, mi már csak ilyen pechesek vagyunk...

Na, legyetek jóóók >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 17:58 
Írópalánta

Sziasztok!

Annyira szar h nem tudok feljönni mostanában :(( Végre volt időm a tanulástól, még félig sem olvastam vissza a reagokat és erre máris ráncigálnak el h vacsoráznom kell X-( annyira idegesítőőőőőő!!!!

Bocsi,d e most jön egy kis panasz, ugyanis magyarfakból (én hülye, miért mentem arra, azt hittem az ofőnk fogja tartani és tök jó lesz, sztem jövőre átmegyek törire, ott legalább a tanár jófej :| ) el kell olvasnom egy 500 olédalas tök elvont cuccot (Kosolányi János- Vízörzön, egyébként semmi bajom az íróval, cskhát olyan neveket már h "Utnapistim", meg "Guggubu", de kérlek!!!) aztán nov. 9-re normál magyarból Rózsa neve, ami állítólag nagyon jó, csak legalább HP vastagságú :P + nov. 10-re fakból egy kisregény... Szép kilátások nem? El vok halmozva kötelezőkkel :S

Ja és teljesen be vok depizve, mert eddig 22-en olvasták a frisset és hány kriti jött? Na hány??? Könnyen kitalálható: 0. Zéró. Null. Semmi. Nagy kozmikus űr!!!! :(( X-( :(( :(( Komolyan, hát ezért írok én? Hogy senki ne is vegye a fáradtságot, h írjon? Ennyire fontos a történet? H mindeki elolvassa aztán csak legyint, olvas vmi jobbat, és lelkesen ír kritit???

:(( :(( Depressziós leszek. Nem teheted ezt velem még te is Kyky :(( :((

Ráadásul a pasik között is rosszul áll a szénám szokásosan. Két bnőm tele lávval, együtt mászkának, én meg csapódom a többiekhez,d e ez így olyan szar!!! $fal

Ma ráadásul én őrült, képes voltam elindulni harisnyában, + egy rohadt vékony, hosszúujjú, garbós ruciban, ami állatul nézett ki, de majd meg fagytam ^^"

Najó, annyiban megérte, h az egyik o. társam, aki régen khm... :x :#-) Na mind1 kárörvendően néztem amikor telefonálva szembejött és úgy kellet felszednie a padlóról az állát :g

Ne értsetek félre, már semmi közöm hozzá, csak úgy jót tett az önbecsülésemnek :)

Viszont Kyky, nem tennéd meg, h mégis írsz vmit? CSak néhány szót? Ha lesz időd... mert tényleg nagyon szar állapotban vok lelkileg...

Na mind1.

Szebb napokat mindenkinek! :) Puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 15:15 
Fanficbúvár

Szia KyKy!

Hát igen, most láthattam, amit ti szoktatok, hogy milyen kihalt néha a fedélzet. De ma olyan jól elvoltam, számomra az otthon és az unatkozás két összeférhetetlen fogalom, szóval feltaláltam magam két köhögés között!?:-D
Hát egyik mese sincs meg az ajánlásaid közül, de majd valami jót keresek még.
Jaj, erről a Phoebe-s dologról most a dala jutott eszembe: "Büdös macska, büdös macska, mivel etetnek téged, kidobnak az országútra..." - és tovább nem tudom, mert egyik haverom átköltötte a tesójának címezve és az olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy kitörölte a régit. :wink:
Az ismeretlen emberke nem titkos, egy régi sulistársam, akivek a főiskolája kapcsán beszéltem, és olyan jó volt, mert igazán rendes, kedves, normális ember, akikből kevés van a környezetemben sajnos. Olyan művészlélek, mint mi, tudjátok! :-)
Szegény, akkor megszenvedtél ma a munkával... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 14:32 
Könyvmoly

ó, Ailana! :D Látom, a betegségnek is van jó oldala. :D Most itt lehetsz, és írogathatsz a fedélzetre. :D

Gyógyulj meg minél előbb, nem jó a betegség! :)

Anyunak azt kamuztam, hogy ma valamiféle ünnepség lesz a sulimban... :( :oops: tiszta rossz érzésem van, de ha megmondom az igazat, csak húzzák a szájukat, és vágják a pofákat... :-S :roll: Mindegy... túlélem. :)

Jaj, emlékszem, mikor egyszer az egyik e-kisregényed is eltűnt... :) Szóval tudom, hogy te átérzel. :D Amúgy meg velem is sokszor máskor előfordult már... egyszer két fejezetem is odaveszett.. :-O

Na, de ne beszéljünk ilyen borzalmakról... xD

Oké, akkor ne beszéljünk többet Egyénről, helyette inkább mesélj, hogy ki volt az az ismeretlen emberke, ki segített neked és miben? :) Persze, ha nem titok. :-P

Jaaaj... ki bántotta Mayát? Én aztán tuti nem... :-O Épp próbáltam megvédeni... Shanon sem bántotta, csupán hiányzik neki, és ezt leírta ide is... :) Nem baj az, én tudom, hogy Maycsi örül ezeknek a szavaknak! :)

Notre Dame? :D Ó, az egy jó mese... :) Már nagyon régen láttam, mert nekem sajnos nincsen meg, így csak akkor tudom megnézni, ha barátnőméknél vagyunk. :) Szerintem nézd meg a Szépség és a Szörnyeteget, vagy az Arielt. A két kedvenc mesém :x (LLLL)

Amúgy én is szoktam énekelni akkor is, ha tök beteg vagyok, és megállapítottam, hogy nekem - akárcsak Phoebenek- sokkal szebb a hangom, ha rekedt. Szexi. :D :-P Szóval, olyankor aztán mennek az áriák a zuhany alatt... xD :D

Na, megyek pakolászni. :-S Ma, képzeljétek! 11-től egészen tíz perccel ezelőttig irattároztam, azon belül leselejteztem az anyagokat... Minden egyes dossziénak kellett az sor-, év-, itsz-, iktatószáma, és a papírfolyóméter... :@ Azaz, meg kellett számolni, hogy egy dossziéban hány papír van, és azt meg kellett szorozni 0,02-vel... :@ Begolyóztam... már mindenhol számokat látok... és ami legelőször kézre esik a billentyűzeten az a 0,14, vagy a 0,12, vagy a 0,32... stb. :-S Szívás egy meló ez a része...

Holnap mindenki öltözzön még melegebben, mert megint hidegebb lesz... a héten állítólag még a hó is eshet... vagy havaseső. És nem csak a hegyekre jósoltak ilyen "szép" időt! :) Bár én nem bánom a hidegebbet, de a 10 és 20° között én tökéletesen el voltam... xD :D

Na, tényleg megyek, mert már csak fél óra, és go home! :)

Pusszantok mindenkit! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 9:27 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-)

Képzeljétek, annyi az össz hírem, hogy beteg vagyok. Kész, ennyi, ma maradt az itthon maradás - bár úgy látom *homlokráncolva kinéz az ablakon* valahogy belül érezhettem, hogy ma nem jó dolog kint lenni. Nektek azért sok erőt és kitartást, hogy ne fújjon el ez a csúnya szél - az erőim és a kívánságaim arra már nem terjednek ki (bocsi), hogy a frizurátokat is megóvjam, de talán titeket nem fúj majd el! :wink:
KyKy, végül hogy döntöttél, mit mondasz a suliban/ról este? Jaj, szegény, ez ismerős, nekem is volt már milliószor és majd megőrültem a kitörlődött... bármilyeimtől (mert sokféle volt már, e-kisregény, kritika, üzenet, msn beszélgetés...blabla). szóval megértelek tényleg...:-(
Shanon, mire vonatkozik a feladás? :o
Ne bántsátok szegény Mayát, ő nem tehet róla, hogy eltalálta Ámor - legalább őt igen, örüljünk vele! :-D Remélem jókat szórakoztok, Maycsi, még ebben a ronda időben is - csak aztán le ne fújjon a szél a bicikliről (ha egyáltalán ilyen hidegben még tart a bringa szezonotok :wink: )

Gyerekek, rájöttem, vannak még rendes emberek a világon, akik segítőkészek és kedvesek. Egy "szinte ismeretlentől" olyan tanácsot, segítséget, bepillantást kaptam, amit kevés barátomtól. Ehhez mit szóltok? És közben pedig olyan emberekkel vagyok körülvéve, mint az általatok Ágasomnak kikiáltott ...nem is tudok rá szót... egyén, hogy... :? Tegnap is újabb tanubizonyságot tett arra, hogy fogalmam sincs hogy használható az ember szó rá és arra segítőkész "szinte ismeretlenre" is egy napon. Értehetetlen és értelmetlen és én sosem akarom megérteni az ilyeneket, mert felháborít és a végletekig elszomorít, hogy ilyenek vannak. :-(
Látod, KyKy, ő nem Ágas, határozottan nem az. És légyszi ne is hívjátok így, mert szégyen kerül szegény Jamesünk fejére, ha hírbe hozzuk vele... Jobbat tudok, szót sem említsünk erről az... :? "egyén"-ről többet.

Képzeljétek, egyébként most néztem mesét, a Notre Dame-i toronyőrt! :-) Jaj, abban is olyan szép zenék vannak és végre jó mese - nem ez a modern csúnya rajzos maszlag. Délután szerintem pedig jön majd egy másik Disney is, még nem tudom pontosan melyik. :-) Nagyon élvezem most ezt az itthon létet, előbb énekelgettem - ami rekedt hanggal elég vicces (nem mintha amúgy nem lenneXD), de mivel úgyse hallotta senki, én pedig élveztem: sebaj! :wink:

Csárdáskirálynő!!! Barátnőim is ódákat zengtek róla!:-D És igazad van, én is musical-párti vagyok, de azért az operett is lehet jó!

Na jó megyek orrot fújni és köhögni... :? Hosszú lesz. :-( Majd még lehet, benézek.

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 8:52 
Könyvmoly

Elhisztiek, hogy most roppant dühös vagyok? Olyannyira, hogy azt ki sem tudom szavakkal fejezni? :@

Tegnap Narának, Rockynak elolvastam az új fejijét, megírtam a szép kritikáimat, ERRE nem mentettem el, és kitörlődött. Plusz még két másik vélemény is ott volt.
Itt és most közlöm, tőlem az új fejihez most nem kap senki kiritkát... :@
A következőhöz már igen. De mos megyek bosszankodni... :@:@

:evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 7:14 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Szia Kykym! >:D<
Hát ja! Valahol lemaradt a lelkesedésem, vagy végleg cserben hagyott... Pölö, a múltkor láttam fönt Mayát, és egy szót se irt... ;;) :(( Legalább annyi elég lenne, hogy bocs, de nincs idő visszaolvasgatni, de azért élek, legyetek jók, vagy bármi.... :roll: Na de lehet, hogy csak én vagyok ennyire ilyen. :-<

Amúgy jó szórakozást. Már biztos nagyban nézed, hogyan ropják a színészek, de nem baj. :-) Holnap nem leszek, csak este, szóval majd akkor dumcsizunk, ok?? :lol:

Ma semmi érdekes se történt... tiszta izé volt a napa. Olyan átlagos. :D

Na, legyél, (legyetek) jók! :-*

Szió! :) Gondolom, azért volt fent Maycsink, hogy megskubizza, hol tartunk. :) De azt sem tartaná fair dolognak, ha írna pár szót, amit írtál pl, de semmi mást... :) Persze, ezek csak szubjektív vélemények tőlem. :D

Ó, ne tudjátok meg! :) ÍÍÍÍÍRTÓÓÓÓ jó volt tegnap az előadás. Mondjuk, mikor írtál, Shanon, akkor már vége volt, mert mi öttől voltunk olyan negyed nyolcig. Ez délutáni előadás volt, direkt a fiatalabbaknak, suliba járóknak, vagy akiknek csak ez az időpont jó. :) A Csárdáskirálynőt néztük meg, és annyira jól szórakoztam. Alapjábavéve nem szeretem az operettet, akkor már 100x inkább musical, de ez fenomenális volt. :) Szórakoztató, és még a dalok is jók voltak. Bár a romantikusok kicsit idegesítőek, de mégis jók. :)
És új hősszerelmesem van: Peller Károly. :) Fantasztikusan játszott. Bele adta szívét, lelkét, és nem utolsó sorban: baromi helyes.... :D Nem ez a nyápic, vékony srác, hanem husis. :D Nekem pont bejött. :x Kár, hogy ez is csak plátói szerelem... :((

Na, de mindegy is. Ma ki kell találnom valami kifogást, miért nem megyek suliba. A bokám még mindig fáj, de nem ez az oka, hogy nem akarok menni... ma késtem tíz egész percet (-.-'), és a főnökök olyan csúnyán néztek, meg persze tették a megjegyzéseket. Szóval, ha most elhúznék pontban négykor (amikor amúgy vége van a munkaidőmnek), ki fognak akadni... :-S Nem akarom... hmm... majd kiötlök valamit... :) Csak nem szeretek hazudni anyuéknak... :(

Jó, befejeztem mára! :D Mindenkinek szépséges napot a rohadt idő ellenére... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 20:17 
Betűmániákus

Szia Kykym! >:D<
Hát ja! Valahol lemaradt a lelkesedésem, vagy végleg cserben hagyott... Pölö, a múltkor láttam fönt Mayát, és egy szót se irt... ;;) :(( Legalább annyi elég lenne, hogy bocs, de nincs idő visszaolvasgatni, de azért élek, legyetek jók, vagy bármi.... :roll: Na de lehet, hogy csak én vagyok ennyire ilyen. :-<

Amúgy jó szórakozást. Már biztos nagyban nézed, hogyan ropják a színészek, de nem baj. :-) Holnap nem leszek, csak este, szóval majd akkor dumcsizunk, ok?? :lol:

Ma semmi érdekes se történt... tiszta izé volt a napa. Olyan átlagos. :D

Na, legyél, (legyetek) jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 11:33 
Könyvmoly

Szia, Shanonkám! :)

Jaaaj, hát hova lett a lelkesedés? :( Ejnye! :(

Én is éhes vagyok, már melegítem is az ebédemet. :)

Képzeljétek, megyek színházba ma. :) Megnézem a Csárdáskirálynőt. :) Várom ám már! Most épp aput próbálom megfűzni, hogy kocsival menjünk. Ilyen se nagyon van, hogy neki kelljen könyörögni, hogy ne tömegközlekedve menjünk... kb. összevannak nőve az autóval, de tegnap anya lebeszélte róla, azóta meg visszabeszélhetetlen... :-O Láttatok, hallottatok már ilyet? :-O Felháborító! :D Szóval, szurkoljatok... nincsen kedvem ebben a szutyok időben buszozni, metrózni, villamosozni... :((

Na, megyek ebédelek! :D

Csók a csajoknak! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 8:08 
Betűmániákus

Szia! :)
Én föladom... :( A kezdeti lendület kifújt... már nem mintha akkora lett volna, csak... :-< Mindegy.
Ma suli és még csak hétfő van... Holnap meg csütörtökön pedig egész nap suliban leszek... :? Éljen! 8-}
Na, léptem, mert éhes vagyoook. Millió :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 7:07 
Könyvmoly

Húhúú, de nem történt itt semmi... :-O

Ejnye csajok! Kihalt a topik? :-O :)

Ajj... :( Most nézzétek meg a képemet... olyan avatart akartam, ami ÉÉÉÉN vagyok, és csillog-villog. De sajnos ez msn-smiley, így ilyen kicsi... :( Sebaj... xD Otthon már készül az új! (habár az nem animál... :( ) :D Talán csüt. fel is tudom rakni... addig nem is leszek szinte otthon... :-O

Nos... Shanon! tökéletesen átérzem a problémádat. :) Mesélj, ha lesz valami fejlemény! :)

Szóval, nincsen Ágasod, Ailana? :) Pedig már kezdtem azt hinni, hogy rád is irigykedhetek... :-P

Na, megyek vissza dolgozni... (de először még körülnézek a fórumon... :-P)

Csóóók :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 19:15 
Betűmániákus

Sziasztok! :)
Ááááá, szóval Mayanál dúl a lááááw <:-P ahha 8-> és ezért hanyagol minket. :( nem, nem vagyok önző, csak jó lenne tőle is olvasni életjelet... De nagyon örülök :x
Én pedig... Ehh! nem tudom. Most minden kavarog bennem... és ez nagyon rossz :-< Eddig egy se, most meg kettő is... :roll: Kééész. Tudjátok, én nem vagyok az a fajta csaj, aki rögtön a szórakozóhelyről az ágyba ugrik. Én is azok közé a csajok közé tartozom veletek egyetemben, akiknek maradt némi tartása... Pölö a számomat se adom meg azonnal... és eléggé nehéz megmagyaráznom, hogy mit érzek, amikor van valami, legalábbis bennem. Mert életem első láááwja, sajnos nagyon rosszul sült el :-< Bonyolult lenne elmagyarázni, és nem is fórumra való téma, szóval nem mélyednék bele. Annyit az egészről, hogy rossz tapasztalat volt, elrettentő példának tökéletes... :-S Mindegy. Akkor éreztem valamit. Valami bazijót és egyszerre ijesztőt. Ennek már vége, de Deszkásnál föléledt. És nem tudom.
Kicsisárkány pedig - mert én így hívom - ... tegnap vele buliztam és nagyon jól érzetem magam. De nem robbant ki belőlem, az ami Deszkásnál, viszont még kialakulhat, de az már hülyítés. Meddig várjak?? Vagy egyáltalán mire várnom?? Van mire/kire várnom??
A biztosat és kellemeset a bizonytalan vadra??
És mi a legjobb az egészben?? Mindhárom szóban forgó egyén horoszkópja egy. Marhára babonás vagyok a misztikára...

De, hogy valami érdekességet is írjak! Kyky, marhára jó beszúrt Pókemberes képed! Nekem különösen imponál, mert Spidergirl a becenevem, egész pontosan Spidi, mert állandóan pattogok :D Szóval jót mosolyogtam!

Nara, rád pedig büszkék vagyuuunk! <:-P >:D< :-* Gratula!

Öhm, én kissé kiakadtam tegnap, mert 150-ből 11. lettem futásban, és az első 10 kapott ötöst... Ilyen az én formám... ~x(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 17:59 
Írópalánta

Sziasztok!

Nah, most értem haza a versenyről... Kicsit csalódottan :( Ugyanis az Open kategóriában csak ketten voltunk, és sajna a másodikok lettünk... Vagyis az utolsók. Attól függ, optimistán, vagy pesszimistán nézzük...
Mind1 én megígértem magamnak, hogy ha megint lesz lehetőségem, most már tényleg leigazoltatom magam és akkor nem kell végre többé ilyen kis putri kollégiumok tornatermében versenyezni.

Nem baj Maya, ha szerelmes vagy, akkor végülis érthető, hogy nincs időd kritiket írni... Olyan szar... te a nagy love miatt én pedig a tanulás miatt maradok ki a Meriről :roll: Nah, szép kilátások, mondhatom :-<

Viszont megint lesz a suliban BULIIIII!!! És nem érdekel, hogy egybe esik az edzéssel, de én menni fogok rá :-P Mert a múltkor is nagyon jó volt, és most hátha nagyobb sikerem lesz a pasiknál XD

Kyky, nem baj, mert az tulajdonképpen amúgyi is csak egy fél-fejezet, most lehet h megírom a másik felét, és (mivel még nincs egy kritika sem :-w ) hozzácsapom és nem új fejibe töltöm fel...

Na pusszancs mindenkinek! :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 16:57 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-)

Hát jó hallani Mayánkról, még ha csak közvetve is. A szerelem mindenre magyarázat, azt mindig megértjük, ne aggódj fantomolvasónk! :wink:

Hát nem nem, határozottan állíthatom, hogy nincs Ágasom, ez az előbbi kirohanás nem rejt magában semmiféle rejtett vonzalmat, csak színtiszta ellenszenvet és értetlenséget (hogy hogy lehet egyáltalán valaki ilyen... :?). Még csak az kéne, hogy nekem ilyen emberek tetszenek... :? És nem, egyáltalán nem helyes - de én már akkor se nyúlnék hozzá bottal se, ha az lenne. Brrrr! >:P

Shanonkám, örülök, hogy jót buliztál, KyKy, neked pedig nagy kalappal a képhez! :-D

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 16:45 
Sztorihajhász

kykyke írta:
Konkrétan én egy kicsi dínót szeretnék, de azt valamiért nem engedi... :( Pedig azért halok meg... :(( :) De legalább egy képet sikerült feltennem :)

Köszönöm amúgy, mert neked köszönhetem! :x

Ohh, hát most teljesen meghatottál. :) :oops: Örülök, ha segíthettem. :D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 16:35 
Könyvmoly

Sziaaasztok! :)

Ó, Shanci! :) Szóval, jót buliztál? :) Az tök jó, én már régen partiztam egy fergetegeset. :D Lehet, hogy Deszkásnak lőttek, és jön ez az új? :-P hoppá-hoppá... :-P

Ó, Nara, de régen láttunk már téged! :D Ja, észrevettem ám az új fejezetedet, de majd csak hétfőn tudok rá időtszakítani, mert sajnos a hétvégén be vagyok táblázva. :-S De ígérem, hétfőn megy rá a krtiex. ;;)

Húúú, gyerekek, én mindjárt megfulladok. Csuklok, mint egy idióta... barátnőm szerint olyan hangot adok ki, mint egy duda. xD köcsög! :-P

Ja, tegnap beszéltem Maycsinkkal, és azt üzente, hogy olvasgat minket, nincsen lemaradva, de ideje nincsen ide is írni, meg a kritikáira is válaszolni, és az meg igazságtalan lenne, ha csak egyiket csinálná. Szóval, tudja meg mindenki, hogy létezik, nem tűnt el, csak kicsit lefoglalja a szerelem. :-P :x

No, megyek, megnézek valami jó filmet! :D Tényleg, nincsen valakinek valamilyen jó ajánlása? :-P Várom sok-sok szeretettel! :D

Pusszancs mindenkinek! :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 8:27 
Betűmániákus

Sziasztoook! :)
Ahhoz képest, hogy hajnali 4 után értem haza, egész korán keltem... De nem birok aludni... 8 óra?? Soha! Szerintem utoljára akkor aludtam 8 órát, amikor kicsi voltam... :| De mit csináljak, ha nem fér bele a napirendembe?? :roll: Különben úgy átlagban 5-6 órát csicsikálok. :D

Tegnap pedig fergetegeset buliztunk! Most nincs hangom, mert annyit kiabáltunk... :D Mellesleg... a frizbizős/számomra barát pasi vitt minket, én meg egész este vele voltam...és... :lol: Hűűűűha. Ezt még én se értem. Próbálom összeszedni az értelmesebbik felem, de nem megy... :-S Mindegy. Az a lényeg, hogy táncoltunk, ittunk, nevettünk és végig dumáltunk, természetesen. Amúgy a legfőbb oka az egésznek az volt, hogy Sáriéknak eszükbe jutott a turbékolás... :roll: Mivel 4en mentünk.

Amúúúgy, töriből végül nem irtunk semmit, mert a tanár azt mondta, hogy ő hétvégén nem fog ellenőrzőket javítani.... :lol: Tartsa meg az Isten a szokását!

Nara, végre! Már azt hittem, hogy eltűntél... :( De jól van. Megnyugodtam. A diákéletet nem kell bemutatni... :? És sok sikert a versenyhez! Szurkolunk! <:-P

Öhm... szinte egész hétvégén körmölök meg tanulok @-) majd. De előtte még össze kéne kaparnom magam valahogy. Megyek is, iszom egy kávét! $coffe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 18:19 
Írópalánta

Sziasztok!!!

:D Végre újra itt vagyok! Annyira idegesített már, hogy nem volt időm feljönni Hozzátok!!!!! Csak valahol az utóbbi héten nagyon elkeveredtem Marcus Aurelius, a véegyenlőesperté, meg a kvantumszámok "csodálatos világában" (hogy ne is beszéljek a német erősragozású igék alakjairól) és arra sem volt időm, hogy bekapcsoljam a gépemet, vagy valami :(

Szóval szomorú voltam emiatt... De most már azt hiszem minden Oké... Holnap meg megyek aerobic versenyre, úgyhogy drukkoljatok nekem ;)

Jajj egyébként akartam még mondani valamit... :-/ ... de elfelejtettem ~x(

Látjátok, hogy lefáraszt a sok tanulás? $? Teljesen kivagyok... Na mind1 most megírtam a következő fejezetet, pontosabban csak "No.1" mert elég rövidke, és még ott lesz sok minden, csak most így töltöm fel...
Hehe ezt a No.1-ezést éppen egy suliplakátról "loptam" bele most a fejicímbe... Ugyanis megint lesz majd a suliban BULI! XD Mert volt egy white party a suliban évnyitókor és most megint lesz :D Na, mind1 ^^"

Sok puszi Mindenkinek :-* Majd megpróbállak behozni titeket a témával...

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 17:50 
Könyvmoly

Robin Mors írta:
A cicát, ami a mit tudom én mit kergeti, azt látom. :) *szurkol*

Szerk.: Most már a Sailor tengeri malacot is, vagy hörcsögöt, vagy mi ezt is. :D

Konkrétan én egy kicsi dínót szeretnék, de azt valamiért nem engedi... :( Pedig azért halok meg... :(( :) De legalább egy képet sikerült feltennem :)

Köszönöm amúgy, mert neked köszönhetem! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 17:44 
Sztorihajhász

kykyke írta:

na, tessék szurkolni, most próbálom megint feltenni a képet... xD Ha nem sikerül, feladom. xD :D

A cicát, ami a mit tudom én mit kergeti, azt látom. :) *szurkol*

Szerk.: Most már a Sailor tengeri malacot is, vagy hörcsögöt, vagy mi ezt is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 17:25 
Könyvmoly

G Lamaro, ez jó volt! :-P Ejnye, Aila, kiderül itt, hogy egy Ágasod van... :-P

És konkrétan mi váltotta ki osztálytársasból, hogy előadja, ő Mr Tökély? :-O

Gyerekek, szóljatok rám! Állandóan használom a konkrét szót... mindenhova... és ha már... konkrétan nem tudom, miért. xD

Shanon! :( Hiányzol ám... olyan kihalt itt minden.

Na, tessék szurkolni, most próbálom megint feltenni a képet... xD Ha nem sikerül, feladom. xD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 15:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ailana írta:
Ez igazán jó hír, hogy vannak még ari emberek! Főleg a mai napom után, mikor újra testközelből bizonyosodhattam meg a tapló osztálytársam értelmi szintjéről. Elég legyen csak annyi, hogy tudomása szerint ő tojta a spanyol viaszt, ő az atyaúristen és mindenki essen hasra a tökéletességétől. Ez a kedves egoizmus még társul jó adag önteltséggel és kétszínűsággel, a "hatalma" tudatában mindenkin átvágolással és gerinctelenséggel... :? Na jó befejeztem, mert megint csak ideges leszek tőle, és szomorú... hogy miért kell ilyeneknek lenniük. :-(

Abszolút pozitív felhanggal mondom, de ez most pont úgy hangzott, mintha Lily Evans mondta volna Ágasról, vagy Tapmancsról... :D Tényleg! Egyébként legalább jóképű a srác? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 15:02 
Fanficbúvár

kykyke írta:
Jó reggelt! :)
Lám, azért mégsem halt ki a magyar emberből a segítőkészség, csak a megfelelő helyen kell keresni. :) :') :x

Csók a csajoknak! :x

És Ámen, KyKy! :-D Ez igazán jó hír, hogy vannak még ari emberek! Főleg a mai napom után, mikor újra testközelből bizonyosodhattam meg a tapló osztálytársam értelmi szintjéről. Elég legyen csak annyi, hogy tudomása szerint ő tojta a spanyol viaszt, ő az atyaúristen és mindenki essen hasra a tökéletességétől. Ez a kedves egoizmus még társul jó adag önteltséggel és kétszínűsággel, a "hatalma" tudatában mindenkin átvágolással és gerinctelenséggel... :? Na jó befejeztem, mert megint csak ideges leszek tőle, és szomorú... hogy miért kell ilyeneknek lenniük. :-(

Shanon, köszi a magyarázatot, így már értem (avagy konísúáááá!XD). Végül is egyrészről jó lehet, bár... ez a kései hazaérés meg hogy utána másnak délelőtt kell tanulni meg leckét írni... uhh, az nagyon csúnyán hangzik.
Sok sikert a törihez!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 12:35 
Könyvmoly

Lily Potteri írta:
Nyolc? Jóég az nekem mindig édeskevés volt!
Nekem minimum kilenc, de inkább tíz, ami jólesik:D

nekem meg a 12... xD de sajnos ez hétköznap IS megoldhatatlan. nem feküdhetek le du. 6-kor, mikor 5-re érek csak haza melóhelyről... xD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 12:26 
Fanfic-faló

Nyolc? Jóég az nekem mindig édeskevés volt!
Nekem minimum kilenc, de inkább tíz, ami jólesik:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 11:13 
Könyvmoly

jaaa, értem, Shanon! :) de azért aludjál legalább 8 órát. tudod! a napi átlag fontos! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 9:07 
Betűmániákus

Sziaaaa!
Öhm...hát így is, úgy is korán kelek, mert a tanulás mellett nem engedhetem meg magamnak a hosszabb alvást :? :roll: De azért túlélem.
Szépséges napot nektek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 6:50 
Könyvmoly

Jó reggelt! :)

Nos, mindenkinek köszönöm a segítséget! :x Olyan édi-bédik vagytok. Sajnos, Gaeriel, most nem tudok neked írni püt, vagyis azt tudok, de nem tudom elküldeni a linket, mert nem otthon vagyok, és itt a munkahelyemen meg nem merek felmenni ilyen oldalakra, pluszban rájátszik, hogy a kép, amit be szeretnék tenni, az is otthon van. :) De, ha hazaérek küldök $alien-t, és megpróbálkozom Robin tanácsával is. :) Egyszer sikerülnie kell. Konkrétan nekem elősre nem megy, de ha egyszer megtanulom, nincsen probléma. De valahol mindenkinek el kell kezdenie, nem igaz? :)

Ailana! Nem állítottam (tudtommal), hogy a röpi lánysport. Annyit jegyeztem meg csupán, hogy lányok szeretik általában, és tőlük hallom, hogy "jaj, de az mennyire jó" :D Konkrétan én minden ilyet gyűlölök, mert sajnos a labdáktól félek... xD jön felém, és úgy pislogok, mint aki menten megvakul... xD :-P Ehhez is balfék vagyok. De ez se elsőre, se utána sem megy. xD

Shanon, én tudtam, hogy váltásos vagy, csak az időpontokat nem. De azért szerintem, ez jó. Oké, hogy nem jó, ha olyan későn érsz haza, de legalább kicsit változatos a dolog. :) És sokáig aludhatsz! :)

Nos, akkor még egyszer köszönöm ennek a sok segítőkész fórumozónak. Lám, azért mégsem halt ki a magyar emberből a segítőkészség, csak a megfelelő helyen kell keresni. :) :') :x

Csók a csajoknak! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 6:37 
Betűmániákus

Széép reggelt mindenkinek! :)
Nem bírtam ki, hogy ne kukkantsak fel, de látom, hogy azóta senki se jelentkezett...
Mindegy is!
Most valójában törit kéne tanulnom, de háááát... valahogy nem tudok odafigyelni, ma pedig elméletileg teszt... gyakorlatilag szerintem még lebeszéljük a tanárt.... :lol: Van az úúúúgy. Különben számunkra is rejtély, hogy egy egészségügyisnek minek történelem... Oké, hogy elsőben volt, de másodikban mi a frásznak?? :roll: Nem gond. Okosodni sose rossz 8-|

Na jóóó, tényleg megyek, mert várnak az egykori szerb uralkodók... :?

Holnap jelentkezek, addig is legyetek jóóóók! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra