Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 04 (kedd), 0:18

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 17:07 
Betűmániákus

Anna írta:
hugi: igen, Pesten lesz... ennyire biztos, hogy nem enged el? :( :( áh... pedig olyan jó lenne :x :x

Én bevetem minden bűverőmet. :D Már csak ezért is jó lenne, ha Pesten kapnék munkát, mert akkor mehetnék a talikra is mindig simán, és Anyum egy mukkot se szólhatna. :D $pray :)

Idézet:
O.o te beteg vagy :D Én azért annyiszor nem néztem meg a filmeket, hogy aztán kívülről fújjam :D A könyveket se olvastam sokszor, bár lehet, újra el kellene kezdeni, hogy érthető is legyen majd a hetedik könyv XD

Ezt mintha már mondták volna nekem egy páran. :D :-? :-P De ezesetben meg se említem, hányszor olvastam a HP-könyveket, mert akkor már tuti, hogy hívnád is a dokikat. :D ;) Már mondtam, hogy ha egy dilidoki meglátná a szobámat, vagy csak két mondatot beszélne velem, már utaltatna is be a zártosztályra. :D :-P :D ;) $? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 17:07 
Billentyűzetgyilkos

én meg a filmet nem láttam, de nagyon szeretném megnézni XD

hűh, hát én is nagyon régen olvastam a könyveket, és annyira nem is sokszor. Amikor kicsi voltam, vagy tízszer elolvastam az első négyet, onnantól kezdve csökkent a mérték, a hetediket már csak kétszer olvastam, egyszer angolul, egyszer magyarul, és magyarul meg sincs. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 17:03 
Betűmániákus

Tania írta:
Anna írta:
Babits anyukája az Anyegint tudta kívülről XD

és hogy irigylem érte! imádom az Anyegint :D

szégyen ide, szégyen oda, én még nem olvastam XD Filmen láttam Ralph Fiennes-szal, de tervbe van, hogy hamarosan azt is elolvasom^^ A film alapján én is imádom :x :x

És semmi sem tart vissza téged sem, hogy megtanuld ;) ;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 17:03 
Betűmániákus

Nálunk nincs antikvárium, ezért marad a könyvesbolt, és a spórolás. ;) $? Pedig ha lenne, én felvásárolnám az egész készletüket. :D :-P Imádom a könyvek illatát, és úgy általában a könyveket. :) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 17:01 
Billentyűzetgyilkos

Anna írta:
Babits anyukája az Anyegint tudta kívülről XD

és hogy irigylem érte! imádom az Anyegint :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 17:01 
Betűmániákus

Tania: jaj, de örülök, hogy jöttök >:D< És igen, abszolút egyetértek a könyvekkel kapcsolatban :D

hugi: igen, Pesten lesz... ennyire biztos, hogy nem enged el? :( :( áh... pedig olyan jó lenne :x :x
O.o te beteg vagy :D Én azért annyiszor nem néztem meg a filmeket, hogy aztán kívülről fújjam :D A könyveket se olvastam sokszor, bár lehet, újra el kellene kezdeni, hogy érthető is legyen majd a hetedik könyv XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:58 
Betűmániákus

Ha most elkezdem győzködni, talán karácsonyra belemegy. ;) Meg se merem kérdezni, hol lesz a tali. Erős bennem a gyanú, hogy Pesten. :) ;)

Bár... ki tudja... a táborral is elértem már, hogy jövőre mehessek, ha lesz. :) $pray

Én régen kívülről fújtam az első filmben minden szereplő szövegét. Lenémítva néztem mindig, és én mondtam a szöveget, a húgom meg a haját tépte tőle. ;) :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:55 
Billentyűzetgyilkos

igenigen, megyünk, még a szüleinket meg kell fűzni, hogy ne verjenek meg nagyon, de ott leszünk :D:D

amúgy én sem szeretem az e-bookot, nekem még mindig sokkal jobb a kezembe venni a könyvet, régimódi vagyok :D lapozgatni, bejelölni, hol tartok, meg hát azt magammal tudom vinni bárhová : D és igen, antikváriumok :x manapság elég sokat kérnek a könyvekért, az antikváriumokban meg olyan kincsekre lehet bukkanni olyan olcsón... ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:50 
Betűmániákus

ukume írta:
Emily Piton írta:
Egyébként én könyv ügyileg általában e-bookot szoktam olvasni, feltéve, ha találok, ez így számomra sokkal gazdaságosam, mint 3-4 ezret vagy még többet kiadni egy könyvért.

Akkor meg se említem, hogy előző évben, karácsonyra kaptam egy könyvet, ami 10000Ft volt. :D :D Anyum dobott egy hátast, amikor egyszer egy órán keresztül nézegettem a boltban, és meglátta az árát. Aztán meg én dobtam egy hátast, amikor megkaptam karácsonyra. :D :D

Én ballagásra kaptam egy 10000 Ft-os könyvet anyutól XDDD :D De amúgy én nem nagyon szeretek e-bookot olvasni. Egyrészt nekem kicsit kényelmetlen még laptoppal is, meg a szemem nem bírja túlságosan mondjuk hogy este sötétben csak a képernyő világítson. És mivel 3-4 ezerért nem is nagyon veszek könyveket, így lettem antikvárium-látogató :D :x :x Olyan tök jó fílingje van^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:48 
Betűmániákus

júli másodika a legvalószínűbb :) De jajj... tök jó lenne, ha el tudnál jönni^^ Mondom, még anyuddal is szívesen beszélek xD
(Tényleg, Tania, akkor te megpróbálsz jönni, ugye? Meg Darly is? ;;)

oh, én most úgy veszem a könyveket, hogy ha bármiért is kell a városba mennem (város=győr belvárosa), akkor mindenképpen teszek egy kerülőt XD

a HP-könyvek megtanulásához sok sikert :D Babits anyukája az Anyegint tudta kívülről XD
Emy: nekem meg a varázslók titkai van meg XD Bár nem emlékszem túl sok mindenre, de elsősorban a három főszereplő színésszel/színésznővel foglalkozott^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:47 
Betűmániákus

Emily Piton írta:
Egyébként én könyv ügyileg általában e-bookot szoktam olvasni, feltéve, ha találok, ez így számomra sokkal gazdaságosam, mint 3-4 ezret vagy még többet kiadni egy könyvért.

Akkor meg se említem, hogy előző évben, karácsonyra kaptam egy könyvet, ami 10000Ft volt. :D :D Anyum dobott egy hátast, amikor egyszer egy órán keresztül nézegettem a boltban, és meglátta az árát. Aztán meg én dobtam egy hátast, amikor megkaptam karácsonyra. :D :D

Emyke, a Varázslók titkai nekem megvan. Nem rossz, bár nem dobtam tőle hátast igazából. :) Én a Harry Potter világa és a hetedik könyv titkai című könyvet szeretem nagyon. :D Azt csak ajánlani tudom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:40 
Betűmániákus

Anna írta:
hugi: én meg éppen az van, hogy régen alig voltak könyveim, nem jártam olyan helyekre, stb...^^ Aztán még angel8 ajánlotta nekem Győrben a könyvbarlangot, azóta törzsvásárló vagyok :D Ha tehetem, havonta egyszer tuti, elmegyek^^ Csak az a gond, hogy amiket veszek könyveket nem olvastam még el, így egyre csak gyűlnek xDD
Milyen könyveket szeretsz olvasni amúgy? :) És egyébként a heti mindennapos frissítések menni fognak? Mikorra tervezed? És... nem tudod anyudat meggyőzni a következő altertaliról, hogy engedjen el? ;;)

Én már azóta gyűjtöm őket, mióta elolvastam pár éve a HP-könyveket, és rákaptam az olvasásra. Azóta egymás után falom a könyveket. :D Főleg bármit. :D Olvastam már krimitől kezdve, kémregényen át, kalandos és romantikus regényekig mindenfélét. De nagy rajongással olvastam a Gyűrűk Urát is, meg életcélom kívülről megtanulni a HP-könyveket. :D :D :D

Én amíg Jászberénybe jártam suliba, minden nap betértem egy kis könyvesboltba, ahol elég jó áron voltak könyvek, és ott vettem meg hetente egyet, mindig azt, amelyikre épp volt pénzem. :) ;) Sajnos az a könyvesbolt, ami itt van a városomban, ott többségében csak olyan könyvek vannak, amikre jelenleg nincs lóvém. :( Szóval most minden ünnep alkalmával könyvet kérek inkább. :D A karácsony a kedvencem. :D :D :D

A heti mindennapos friss elméletileg menni fog. Jövőhétre tervezem, holnapi kezdéssel. :D ;) :D Most ellenőrzöm éppen a Miért? keddi fejezetét. Hétfőn a "Haláli egy fazon" című művem fog frissülni, a többi napot viszont még nem döntöttem el biztosra. :) Majd még kiderül, hogy azokon mi lesz a friss.

A tali... hát... nem tudom... :-? $? :-SS Mikor lesz legközelebb? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:34 
Fanfic-faló

Ha érdemes beszerezni, akkor meglesz. És van olyan is, hogy a varázslók titkai. Meg volt még egy, cask annaka címe nem ugrik be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:34 
Szárnybontogató

Még csak most tartok nem egész a negyedénél, eddig ígéretesnek ígérkezik. Igaz eddig azt is mondhatnám, hogy severitus történet lesz, mondjuk szerintem pont most fognak beindulni majd a dolgok. Eddig és szerintem később sem lesz Pitonból hősszerelmes, meg fog maradni a saját karaktere, max egy kicsit idomul Harryhez. Még eléggé az elején tartok és eddig úgy érzem, hogy ez egy nagy bevezető volt, és majd csak most fog jönni a lényeg. Eddig nekem tetszik a felvezetés és a mű is igényes és színvonalasnak tűnik. Szóval, ha van időd, akkor megéri elolvasni.

Hát néha igazán jókat tudok nevetni, hogy sokszor milyen lehetetlen témákról is folyik a beszélgetés. Azt viszont megállapítottam, hogy elég jól ismeritek már egymást.

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:33 
Betűmániákus

Emyke írta:
Anna, én a HP-ket vateráról fogom beszerezni, elég olcsón fönn vannak. Meg láttam olyat is, hogy Roxfort titkai, nem tudom, mennyire érdemes megvenni(háááát ezt nem hiszem el, (4-1) ciki :-(
ja és szólítsatok Melindának, ismerősöm írt, hogy persze megbeszélhetjük, Melinda :D

hát, nekem a sorozatból így csak az 5. könyv hiányzik (3 évig nálam volt a könyvtári könyv =)) és végül vissza kellett vinnem, hogy ki tudjak mást venni XD (egészen addig nem is voltam a városi könyvtárban XD)). De tesóm megígérte, hogy azt meg ő szerzi meg nekem antikváriumból (ha már én ilyen jófej voltam, hogy vettem neki 4 könyvet :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:32 
Billentyűzetgyilkos

nekem megvan a roxfort titkai, úgyhogy ha elég olcsó, akkor ajánlani tudom, nekem nagyon tetszett, többször is elolvastam. :D

szija Darliiii :x :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:31 
Betűmániákus

ukume írta:
Anna írta:
Az elvarázsolt lélek (3 kötetes)

Ez milyen könyv? Egy rövid tartalmat kaphatok róla? :) *Ne kérdezd, miért pont ez érdekli ;) :D *

Am, én nem szoktam átrendezni a szobám, főleg azért nem, mert nálam csak a szekrénysoron lévő mütyűröket le és átpakolni is egy napig tart, szóval nincs hozzá türelmem, hogy mindent átrendezzek, pedig időnként nagy a kísértés. ;) :D Amúgy is, hamarosan lesz új szobám, azt meg tök egyedül rendezem majd be, szóval most már fölösleges is lenne ebben variálnom. :D ;)

öh... húha :lol: Gőzöm sincs miről szól XD 4 ok miatt vettem meg: 1.) világirodalom remekeis 2.) három kötetes 3.) tetszett a címe 4.) 150Ft volt összesen :D De, húh, tessék itt találtam egy ismertetőt róla :D

Oh, arról már szerencsére leszoktam, hogy a szekrénysort is máshova húzogassam XD Csak az ágyam és a számítógép asztal cserél néha helyet, vagy forgatom ide-oda XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:27 
Betűmániákus

Anna írta:
Az elvarázsolt lélek (3 kötetes)

Ez milyen könyv? Egy rövid tartalmat kaphatok róla? :) *Ne kérdezd, miért pont ez érdekli ;) :D *

Am, én nem szoktam átrendezni a szobám, főleg azért nem, mert nálam csak a szekrénysoron lévő mütyűröket le és átpakolni is egy napig tart, szóval nincs hozzá türelmem, hogy mindent átrendezzek, pedig időnként nagy a kísértés. ;) :D Amúgy is, hamarosan lesz új szobám, azt meg tök egyedül rendezem majd be, szóval most már fölösleges is lenne ebben variálnom. :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:27 
Fanfic-faló

Anna, én a HP-ket vateráról fogom beszerezni, elég olcsón fönn vannak. Meg láttam olyat is, hogy Roxfort titkai, nem tudom, mennyire érdemes megvenni(háááát ezt nem hiszem el, (4-1) ciki :-(
ja és szólítsatok Melindának, ismerősöm írt, hogy persze megbeszélhetjük, Melinda :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:25 
Betűmániákus

Jaj, én a Nincs menedéket nagyon szeretem :x Csak már egy ideje nem követtem nyomon (érettségi... -.-), úgyhogy már nagyon sok fejezettel le vagyok maradva...^^ De én mindenkinek nagyon ajánlom, meg ugyanúgy gernon fordításában Az almafát is^^

hugi: én meg éppen az van, hogy régen alig voltak könyveim, nem jártam olyan helyekre, stb...^^ Aztán még angel8 ajánlotta nekem Győrben a könyvbarlangot, azóta törzsvásárló vagyok :D Ha tehetem, havonta egyszer tuti, elmegyek^^ Csak az a gond, hogy amiket veszek könyveket nem olvastam még el, így egyre csak gyűlnek xDD
Milyen könyveket szeretsz olvasni amúgy? :) És egyébként a heti mindennapos frissítések menni fognak? Mikorra tervezed? És... nem tudod anyudat meggyőzni a következő altertaliról, hogy engedjen el? ;;)

Én Az időutazó feleségét nemrég töltöttem le filmben, bár úgy hallom, a könyv jobb^^ Azt meg még nem olvastam, de majd... egyszer :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:25 
Fanfic-faló

Szijasztok! :x

Üdv, Emily :) eddig csak olvasgattad ezt a topikot? És mi volt a véleményed, ezekről az őrültekről? :D :-P (:x)

Kivel mizujs? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:20 
Betűmániákus

húú, miket vettem? XDD Megpróbálom összeszámolni, bár felének a címét sem tudom... még :D (antikvárium, rengeteg nagyon olcsó könyv, muszáj volt lecsapni rájuk - általában világirodalom remekei sorozatosak, mert anyunak rengeteg van belőle, de nem az összes - mivel majd rám hagyományozza, ha lesz saját házam, eldöntöttem, hogy az összes kötetet beszerzem :D) Megvettem a HP7-et (nagyon olcsó volt és még nem olvastam xD), A kisherceg (tesómnak), A kisherceg visszatér (szintén tesónak), Zabhegyező (ismét neki), Hugo: A nevető ember (ezt is neki xD), Egyszer volt (ne kérdezd, mi ez; csak hazafelé jöttem rá, hogy csak a 2. kötetét vettem meg, de nem bánom, 50Ft volt és szép kék a borítója =)) ), Egy tiszta nő, ööö.... Róma, Az elvarázsolt lélek (3 kötetes)... asszem ennyi XD Most le is ellenőriztem, mert még mindig a szatyrokban vannak a földön - már nincs helyem =))
Most épp a Tudorokat kezdtem el nézni, és láááv :x :x :x Éjjel meg befejeztem a Vámpírnaplókat XD (fél 4 tájékában xD)
És áh, nálam ez az átrendezős dolog nem új rigolya XD Minimum két havonta átrendezem a szobámat =)) Már az okát is megtaláltam (oh, igen, nagyon szeretem magam elemezni =)) ), de most nem írom le, mert túl bonyolult XD De anyának már a haja égnek áll tőle :D (a pakolástól és az önanalízisektől is XD)
és jahj... hallod, asszem, nálam anyu meggyőzése lesz a legnehezebb :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:19 
Fanfic-faló

Tania, épp Stepen Kinget olvasok: a Rémkoppantókat :D és a Lisey története van meg tőle, de nem a kedvenc íróm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:18 
Szárnybontogató

Hello mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:17 
Billentyűzetgyilkos

hát halljátok én nagyon régen vettem könyvet... illetve utoljára talán két stephen kinget karácsony után xD inkább könyvtárba járok, és ha valami nagyon megtetszik, akkor meg is veszem :D

Emily: a Nincs Menedék milyen? írnál róla egy kicsit? mert érdekel, de még nem volt időm belekezdeni, csak többen ajánlották.
az írás terén meg akkor novellák? :D a regényeimet én se fejeztem be még soha, csak azokat, amiket mással írtunk közösen XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:17 
Betűmániákus

Emily Piton írta:
Rossz szokásom, hogy minden regényt, filmet úgy kezdek el, hogy megnézem a végét és ez alapján döntök érdemes-e vele foglalkozni.

Jé, én is, csak épp én egészen más okból csinálom ezt. :D ;) ;)

Amúgy, szia :-h >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:16 
Fanfic-faló

én is ettől féltem, akkor a nagy izgalmak közepette gépelni kéne :P
hajrá anglia
Szia anna, te jó ég 11 könyvet? szép, nekem sem ártana átrendezni a szobám,
Szia Emily

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:14 
Betűmániákus

Sziasztok >:D<

Tesó, ne tudd meg, hogy mennyire irigyellek azért a 11 könyvért. >:D< Én legutóbb karácsonykor kaptam "párat", érettségi előtt kaptam egyet Anyumtól, és egyet én is vettem előtte. De ennyi. Pedig régebben havonta vettem könyvet. :( Régi szép idők ;) :D ;)

Amúgy velem semmi érdekes nincs. :) Írtam meg tévét néztem egész nap. :D Most meg a keddi frisst ellenőrzöm. :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:13 
Szárnybontogató

Pécsi közgásos vagyok és Baranyában élek!

Igazából minden félét olvasok, kezdetben csak heterót olvastam, de mikor azok elfogytak akkor ráakadtam a slashre, és meg kell valljam, azóta elég slash párti vagyok. Igazából mindegy, hogy drarry vagy snarry, a heteróknál inkább a noncanont kedvelem. Általában romantikus hajlam vagyok, de azért néha a sötét dolgokat is elolvasok.

Rossz szokásom, hogy minden regényt, filmet úgy kezdek el, hogy megnézem a végét és ez alapján döntök érdemes-e vele foglalkozni.

Most „igazi” regényt épp nem olvasok, mert elkezdtem a Nincs menedéket, ami igencsak hosszúnak (4-5 nap) ígérkezik. Ezelőtt Coelhot olvastam, ha befejeztem a Nincs menedéket, akkor Az időutazó feleségét fogom elolvasni. Kedvenc írom egyébként Dan Brown.

Írni még nem próbáltam. Szerintem nem lenne hozzá elég kitartásom, hogy be is fejezem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:08 
Billentyűzetgyilkos

tejóég, miket vettél? és mit néztél? a szoba meg... már benned van a költözködés-fíling, mi? XD majd ha az albérletünket rendezzük be... ^.^

szia ukume : D mizujs?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:07 
Betűmániákus

szija hugi >:D<

az eggyel alattad lévő hsz-ben írtam le :D és veled? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:06 
Betűmániákus

Na, vagyok. :-h >:D<

Mi újság? Hogy vagytok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:05 
Betűmániákus

lassan elvesztem az időérzékem x"D ma már megint átrendeztem a szobámat (de most csak egy kicsit xD), meg sorozatoztam, meeeeg... töltögetek és neki kéne állnom olvasgatni x"D Merin is, meg pénteken vettem 11 könyvet... =))

és veled? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:02 
Billentyűzetgyilkos

:x:x:x Anna >:D< mizujs?

Emily, üdv itt : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:59 
Betűmániákus

Tania :x :x :x

Emily: és mit tanulsz és hol? Merre laksz? :D Milyen fanficeket és könyveket olvasol? Te szoktál írni? :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:58 
Szárnybontogató

Hát ez fogas kérdés. A szabadidőm általában fanficek olvasásával telik, csak már eléggé kifogytam az olvasni valókból. Azóta olvasgatom a fórumot, hátha akad valami friss info!

Egyébként egy 20 éves egyetemista csaj vagyok.
Nem is tudom, mit lehetne még mondani így hirtelen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:56 
Billentyűzetgyilkos

helló ^.^

Emyke, jah, 2000 szó : D max. tölts fel két fejezetet egyszerre, ha nem jön ki annyi sehogysem ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:52 
Betűmániákus

Akkor nosza rajta! :D Mit lehet tudni rólad?^^ Engem minden érdekel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:50 
Szárnybontogató

Hát igazából ebbe a topikba nem nagyon írtam még, csak olvasgatni szoktam, így még nem ismerjük egymást. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:47 
Betűmániákus

Szia Emily! :D
Gratulálok! :D <:-P <:-P

Lehetséges, hogy még nem láttalak volna errefelé eddig? :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:45 
Szárnybontogató

Szárnybontogató lettem! :D

(Bocs, hogy dicsekszem, de muszáj volt kiengedni magamból, úgy megörültem neki!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:44 
Betűmániákus

oks-oks, várlak >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:41 
Betűmániákus

Helló! Én mindjárt itt leszek, csak elszaladok kenyérért a pékségbe, de tényleg szaladok, úgyhogy negyed óra, és jövök. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:34 
Betűmániákus

hahó^^

jár erre valaki? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 15:00 
Betűmániákus

Sziasztok! Mi újság? :D

Emyke, ha nem novelláról van szó, hanem egy regényről, akkor minimum 2000 szónak kell lennie a terjedelemnek. Legalábbis én úgy tudom... :)

Lehet, hogy most szaladok is tovább, le kéne töltenem pár dolgot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 14:39 
Fanfic-faló

hali egy nagytermi történetnél lehet 1180 szó egy feji? :D nem novella

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 14:31 
Fanfic-faló

Szijjasztok :x

Lizi, átmenetileg kihaltunk x) Biztos az utazgatások miatt. :)

*sunnyog tovább*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 13:21 
Betűmániákus

Halihó!

Te jó ég, meddig voltatok itt? Jó, én ugyanaddig szúnyogirtást végeztem xD Amúgy mi ez a NAGY csend?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 0:12 
Fanfic-faló

Jóéjt annak aki megy.

Cum Deo Pro Patria Et Libertate

Sen'Jin Headhunters - Heads gonna' roll

"Some things are just worth fighting for." Jim Raynor

scraps->http://thefreestyle.deviantart.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 0:03 
Betűmániákus

Ja Weeny, értem. XD Tényleg. :D

Na én megyek. :)

Jó szerepjátékozást és szép álmokat nektek. :) :x

ja és nem hiszem, hogy holnap jövök, mert jön nagynéném hozzánk. :) ha esetleg valakit érdekel. :)

puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra