Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 október 01 (szerda), 9:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 25 (péntek), 18:18 
Betűmániákus

hehh, én várom a filozófiát :oops: az ilyesmit mindig szerettem, és rettent sokat tudok "hülyülni". akkor is elhitetem veled, hogy nem asztalnál ülsz :-P
hittan? nálunk szakközépben választhatsz nyelvet (német angol közül), valamint vagy hitoktatás vagy polgári nevelés :) mindkettő lazulós potyaság.
igen, furcsa, de már szívesebben tartanék a hatosokért való küzdelemnél :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 25 (péntek), 18:08 
Fanfic-faló

Nekem csak orvostan hallgató ismim van, de ha tudnék is szerezni neked anyagot, közel sem biztos, hogy az nálatok megfelelő, helyálló lenne :S :(

Pszichót nagyon szeretném, de az eleje... roppant mód unalmas - nem vagyok kíváncsi a filozófiai irányzatokra, mert akkor filót vettem volna fel :D tudom, ez az alapja, de akkor is untat (még) xD

Hitoktatááás? :shock: csak pislogok, mint hal a szatyorban, mi minden van Neked, ami nekem sose vót :D

Nagyon furcsa lenne megszokni a 10es osztályzást :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 25 (péntek), 18:02 
Betűmániákus

Hát, nálunk így trippelnek :lol: de ezt például jó dolognak tartom :D az csak jót jelent, ha 6-10ig osztályoznak. Ott kezdődik a "nagy avgyok". :D

Hát igen, ha lehet, én is a nehezebbeket preferálom, csak sajnos az a baj, hogy jóformán mindenből folyamatosan kell készülni :| Kb a szoci, a hitoktatás, a torna... és ennyi, amire nem kell olyan elánnal koncentrálnom :-( de talán ez még kamatoztatható lesz :)

a pszichó az jó^^ én szeretem :) hát igen, mondjuk nem a legkönnyebbek egyike, ez tény. de ha érdekel, tuti menni fog :) na, a jegyzetek beszerzése az, amiről fogalmam sincs, hogy lesz. :-SS nincs sok fogi doki ismerősöm :( egyszóval: senki, aki mostanában tanulna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 25 (péntek), 16:20 
Fanfic-faló

Húú, de irigyellek a palacsintáért 8-> ennék én is, abból sosem elég :D

9es? :shock: ez most meglepett :D nálunk három illetve öt fokú osztályzás van, szoktunk azzal poénkodni, hogy hatost kapunk, de az 5 a legjobb :lol:
akkor biztos jó volt a beszélőkéje :D

Örülök, hogy jól sikerült a szoci is, elhiszem, hogy másra fekszel inkább, ha ezzel könnyebb haladni. Nálunk is sok ilyen van, nem egy tárgyamat a vizsga előtt veszem elő először a félév során :oops: a jogtörit, rómát és a latint folyamatosan kell nyomni, meg a gyakorlatokat, a többivel egyáltalán nem foglalkozom :oops:

kedden zéhát írunk pszichóból, bár nem tudom, mit fogok vele kezdeni, nem sok anyag van meg belőle.. diákról oktatja, amit tudni kéne, de olyan piszok gyorsan váltogatja őket, hogy képtelenség leírni az egészet... Kevés szöveg van rajta, de minden lényeg, és olyan szavakat használ, amit rövidíteni se lehet :roll: hát, majd csak lesz valami :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 25 (péntek), 16:11 
Betűmániákus

Sziaaaa! :-*
Tegnap ellenkező váltásban voltam, többek között ezért nem jelentkeztem :) Most kb hulla vagyok, mindjárt megyek is lazulni. :lol: Nálunk palacsinta van ebédre 8->

A szociológiám ötös lett :) Egyszer átolvastam, végül mégsem tanultam. Aztán leírtam a saját szavaimmal, úgyhogy asszem ebből a tantárgyból is kampányolni fogok. Tudom, hogy nem árt a rendszeresség, de ha elhanyagolhatom, akkor inkább ráfekszem valami másra :)
István? István 9est kapott szóbelire (nem tudom, nálatok hogy van egyetemen, de ez olyan, mint a négyes. 6 az átmenő, a többi meg már maga a menny, de a hatos is szuper :) a 9es meg valami... hát húúú), szóval inkább ne mondjon nekem olyasmit, hogy nem megy neki a beszélgetés :roll: najóóó, végül is a szakmájáról kellett neki dumálni, meg kénytelen is volt, ha nem akart még egyszer kimenni, úgyhogy :D de akkor is $blah Meg lehet, megyünk Road koncertre :x amennyiben persze meg tudjuk szervezni, hogy hazajussunk. Amúgy maradunk a hátsó fertályunkon. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 24 (csütörtök), 21:40 
Fanfic-faló

Óh, Halihó!

Ne haragudj, hogy így eltűntem, de a dögrovás és a suli karöltve vágnak haza minden egyes nap :D nemrég értem haza Harasztira, épp vacsizok :) sültkrumpliii 8->

Helyzet változatlan, orrfolyás fejfájás és miegymás jelen, de legalább most már jó kedvem van! :)

Nagy teszt hogy sikerült? Minden rendben? :) Miújság? Istvánka?

:-*:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 17:11 
Betűmániákus

amphetamin írta:
hát, engem se vonzana, hogy ilyet tanuljak :oops: mikor szociológiából az uralmi rendszereket, meg a fejlődési lépcsőket tanultuk, az még izgi volt, szerettem is, de nem tudom, ezzel megbirkóznék e :D nekem rómát kellene tanulnom, de nagyon nem füllik hozzá a fogam

én is szívesebben tanulnék mást, de holnap nagy teszt :| és durva. ki kell jegyzetelnem magamnak a lényeget, hogy fölfogjam. borzalmas a forditás. többet érne szerbül elolvasni :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 16:48 
Fanfic-faló

hát, engem se vonzana, hogy ilyet tanuljak :oops: mikor szociológiából az uralmi rendszereket, meg a fejlődési lépcsőket tanultuk, az még izgi volt, szerettem is, de nem tudom, ezzel megbirkóznék e :D nekem rómát kellene tanulnom, de nagyon nem füllik hozzá a fogam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 16:13 
Betűmániákus

amphetamin írta:
El is hiszem :| én most nem is gyilkolom az agyam vele, zenéket töltök netről :oops: újrapakolom a zenedobozom, hogy legyen mit hallgatni mikor utazok ^^

hááát, én is szívesebben tenném... :lol:
szociológia... társadalom és lakosság, népességpolitika, bla-bla-bla $blah de azért én itt lébecolok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 16:12 
Fanfic-faló

El is hiszem :| én most nem is gyilkolom az agyam vele, zenéket töltök netről :oops: újrapakolom a zenedobozom, hogy legyen mit hallgatni mikor utazok ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 15:52 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Köszi a tanácsot, elhiszem Néked, de sajna jelenleg nincs más megoldás :S Szegeden vagyok, dokim meg lent Harasztin. Ha akarok levegőt venni, muszáj némi orrspray -.-
albiba elfogyott a sóh xDDDDD :(

Jó tanulást! Örülök, hogy Te nem kaptad el ezt a kórságot :x

Ohh... az orrcsöpp recept nélkül kapható :) Én arra a receptre gondoltam, ami alapján elkészítik :oops: és olcsóbb is, mint a spray. De mindegy, sok-sok erős cuki, citromos tea, gyümölcsök, és egy fokkal jobb is lesz :wink:

Hmmm... nem akaródzik ez a sok ökörség beletámolyogni a fejembe :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 15:45 
Fanfic-faló

Köszi a tanácsot, elhiszem Néked, de sajna jelenleg nincs más megoldás :S Szegeden vagyok, dokim meg lent Harasztin. Ha akarok levegőt venni, muszáj némi orrspray -.-
albiba elfogyott a sóh xDDDDD :(

Jó tanulást! Örülök, hogy Te nem kaptad el ezt a kórságot :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 15:38 
Betűmániákus

Jaaaj, babám, jobbulást! :( :-* Én még jól bírom, amúgy is júniusban szoktam lebetegedni, szóval.... xD
Orrspray?? Egy istenért ne, ha adhatok némi tanácsot :lol: Vagy a patikában kapható, recept szerint készült orrcsepp, vagy otthon készített sóoldat, semmi más. ;) Az orrspray a lehető legnagyobb pénzcsalások egyike, mivel ideig óráig segít, és a sok szintetikus k*ki kisebesíti az orr nyálkahártyáját is, szóval ne-ne! :|

Amúgy pedig jobbulást! >:D<

Megyek, tanulok :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 12:04 
Fanfic-faló

Whááá, Shanciii! :((

Elpusztulok, széthullok, nem kapok levegőőőőt :evil: hajnalban állandóan felébredtem, utána nem bírtam visszaaludni, már álmomban is nyomattam az orrspray-t :( be vagyok gyógyulva teljesen, hangom az ablakban...

Remélem, Te nem vagy beteg! :( :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 14:39 
Betűmániákus

Én meg kb állandóan fehér köpenyben feszítenék... vaaagy, nem biztos. Lévén, hogy én határozom meg az egyenruha színét. Nagyon jó kis cuccosokat lehet beszerezni mostanában is :lol:

Óóó, nálam most kivételesen rend van, de jövő héten kezdődik előröl minden, úgyhogy :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 14:36 
Fanfic-faló

Hát, ja valami olyasmi :D ha belegondolok, hogy állandóan ilyen holmikban kell majd mászkáljak... xD fura lesz :D

jaj, olyan iszonyatos kupi van a szobámban, hogy siralom körbenézni -.- nincs energiám

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 14:29 
Betűmániákus

Hmm... inkább valami csinos, fekete kosztüm... aktatáska :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 14:24 
Fanfic-faló

Ha így van, Szivi, akkor hajrá! :D Tudod, én minden hirtelen változott és jött ötletedben melletted állok, ha saját magad számára azt tudod elképzelni :D

Miért, Te engem el tudnál képzelni sötétzöld tanárban a bíróságon, ügyészi székben, meg ilyenek? xD Egyelőre nekem még az a nap se körvonalazódott, mikor átveszem a diplomám a susogós kalapban, de azért izgis :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 10:01 
Betűmániákus

amphetamin írta:
javaslom a Turkálókat, klassz kis kincseket lehet találni ott :D

Hát, én áldásomat adom mindenre tervedre, bármit is határozol, bár szerintem az első kirohadt fogacskák után ki fogsz szaladni a világból :oops: nem tudnám neked elképzelni, hogy ilyen melót csinálj :roll:

Hát igen, Szegeden én is ráakadtam már néhány jó kis darabra 8-> Még egy nincs belőlük :D

Óóóó, Drágám, olyan édes vagy, de erről nem lehet lebeszélni :D Pláne, hogy 12 éves korom óta kísért a szakma. Apukám mindig is gyógyszerésznek szánt vagy fogorvosnak, erről régebben is szó volt :) Lehet, hogy akkor még nem kasmíroztál, vagy szimplán elsiklottál fölötte ;) Mindenesetre láttam én már sokkal rosszabb és undibb dolgokat, mint egy rossz, elrohadt fog, vagy ápolatlan fogsor :( És gyomrom is van, meg nagyjából mindenem, ami szakmához kell. 8-> Mármint én simán el tudom képzelni magam egy saját kis rendelőben :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 19:46 
Fanfic-faló

javaslom a Turkálókat, klassz kis kincseket lehet találni ott :D

Hát, én áldásomat adom mindenre tervedre, bármit is határozol, bár szerintem az első kirohadt fogacskák után ki fogsz szaladni a világból :oops: nem tudnám neked elképzelni, hogy ilyen melót csinálj :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 19:44 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Ezer hajrá Neked is! :D

Fogdoki? /:) húh, hát... nekem is javasolták anno, jól lehet keresni vele, ha ügyes vagy, az biztos, bár én senki szájában nem túrnék "kincsek" és fogkövek után xDDDDD :oops: Akkor inkább már fogtechnikus :) az nem mászik nyakig az ember etetőjébe, hanem csak a protkókat csinálja :D tiszta, nyugis labormunka ^^

de én szeretek turkálni xD meg Dr. :#-) Nem tudok nyugton ülni. Khm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 19:41 
Fanfic-faló

Ezer hajrá Neked is! :D

Fogdoki? /:) húh, hát... nekem is javasolták anno, jól lehet keresni vele, ha ügyes vagy, az biztos, bár én senki szájában nem túrnék "kincsek" és fogkövek után xDDDDD :oops: Akkor inkább már fogtechnikus :) az nem mászik nyakig az ember etetőjébe, hanem csak a protkókat csinálja :D tiszta, nyugis labormunka ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 18:13 
Betűmániákus

Hm... Az emberekben a hibákat szeretjük a legjobban :-P És miért vélekednék másképp? :) Amúgy pedig biztosan minden jól alakul ;)

Óóóó, és mondtam már? Biztos nem. :lol: Visszatérve a pályaválasztásra: fogdoki. Nah, mit szólsz? Szünetben már meg is kezdem a tanárkeresést a különórákra, meg úúúgy... hát nem tudom mikor, bár ez nem valószínű, szerintem inkább szeptemberben átrágom három év bigi tananyagát. :o Huhh. Amúgy tudom, hogy ahány hét, annyi ötlet... de ez asszem végleges *befogja*

Óóó, novellácska? <:-P
Én is épp most próbálom rávenni magam a folytatásra, tudod, egy oldal ki, egy mondat be xD Amúgy én is velük dolgozok ám, dramione. Hajrá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 18:05 
Fanfic-faló

Így gondolkodsz rólam, tényleg? :oops: Hát, nagyon jól esik, köszi! :) :-*

Reménykedem benne, hogy nem lesz semmi nyűgje és minden klassz és szép lesz :oops: unom már, hogy mindig csak addig jutunk el, mit nem csinálok jól, mit rontok el... feszültek vagyunk mind a ketten, rátesz még ugye a távolság annak ellenére, hogy ez többnyire csak besegített nekünk... áhh, minden van most xD tuti javul majd a helyzet, csak most nagylány leszek, attól is kattant vagyok :D bízok a legjobbakban :)

Hú, képzeld, a zuhany alatt önálló kis rövid novella ötletet kaptam az égiektől :oops: Dramione természetesen :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 17:36 
Betűmániákus

Hát igen. Ezeket a felesleges köröket le kell futni, de evvan^^

Ó, hát... igen. Hullámvölgyek akadnak :-S De én úgy gondolom, hogy rendes kommunikációval (értsd: emberi hangnemben zajló dialógus), minden apróbb, és akár nagyobb probléma is kiküszöbölhető ;) Pláne, ha az urad partnere olyan kivételesen intelligens csaj, mint Te :) Na, persze... vannak azért érzelmek is, amik gyorsabban jönnek, minthogy elszámolnánk 10ig :D De biztos minden jó lesz, ne aggódj :-* Hogy is van a mondás? :-S Ne háborúzz! Szerelmeskedj... vagy mit tudom én. Lényeg ugyanaz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 17:26 
Fanfic-faló

Nekem is volt néhány ilyen elfuserált iskolai szombatom, de ők nem szégyelltek normális időtartamú órákat tartani :|
Kiégett az agyam mindig, ahelyett, hogy pihenhettem volna ott kínoztak minket. Nem irigyellek :S
De legalább az estéd jó lesz! :)

Én tegnap dolgozgattam kicsit a Dramioném folytatásán, aztán ma nagy valószínűséggel jön át az uram, bár, nem tudom, van e értelme... megint végig fogjuk vitatkozni a napot -.- Mostanában valahogy sok a súrlódás, nehezen bírjuk, valami mindig beüt :|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 17:07 
Betűmániákus

*beesik*

Huhh, borzasztó fáradt vagyok *.* De este megyek sörözni :D A barátnőmnél alszik az egyik osztálytársnője, és egy kicsit ismerkedünk meg dumálgatunk. Nem árt az ilyesmi :)
Amúgy nemrégen, fél három után értem haza :roll: A suliban csupán három rendes (fél órás) órám volt megtartva, a negyediken már az osztály nagy része elhúzott - már amennyi megjelent -, mi meg, akik maradtunk, az egyik degradált fiú vicceit hallgattuk -.- A gyógyszerkémia tanárnőm azért "finoman" beszólogatott neki, úgyhogy ezt a részét élveztem. Nem semmi a nőci, oszinak pl isteni lenne, de mi egy hárpiát kaptunk /:) Szóval olyan fél 10 körül kiengedett minket, aztán mindenki amerre lát; én Sárival elmentem a nenájához, és az ötéves unokahúgával játszottunk, aztán a rendes járattal jöttünk haza :-) Ez a néhány félig-meddig megtartott óra jobban leszívta az agyam, mintha rendesen végigültem volna a hetet egyhuzamban. A szombati oktatásoknak semmi értelme, meg se jelenik se a tanár, se a diákok nagy része, de mivel a sulink "szabályos és rendszerető", ezért kénytelenek vagyunk bemászni :? Úgyhogy most lazulgatok, de úgy érzem, hogy mindjárt eldőlök :lol: Azért várom az estét, citromos tuborgot akarok :x

Veled? Mi újság? :-* Engem holnap asszem ágyúval se fognak kirobbantani, délután meg majd matekozok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 18 (péntek), 20:39 
Fanfic-faló

Minden ki fog alakulni, ne aggódj :D Annál izgisebb lesz, hogy ki kell várni a találkozást! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 18 (péntek), 19:59 
Betűmániákus

Igen, nekem is ez a legnagyobb problémám :? Nagyon szeretem a testbeszédet,a hangsúlyokat... az arc és a vonások változásait, mert ugye ezek árulkodnak leginkább az őszinteségről, írni meg bármit lehet :o De én örülök, hogy ez is van^^ Meg olyan témák nem igazán kerültek szóba, amik... vagy hát nem tudom. Meglátjuk :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 18 (péntek), 19:34 
Fanfic-faló

Értem, mire akarsz kilyukadni. Hát, igen, a külső beleszólásnak két verziója van, illetve két kihatása egy kapcsolatra; vagy felgyorsulnak az események, vagy belassulnak, mint nálatok. Az azért érdemes figyelembe venni, hogy msnen sokkal nehezebb tartani a kapcsolatot, ismerkedni, mert nem tudhatod, mihez épp milyen fejet vág, msnen keresztül nem jön le, hogy bal lábbal keltetek e fel, vagy épp tökéletes a jókedv és a móka, sok mindent félre lehet érteni. Nálunk ebből szokott országos vita és hajtépés lenni, hogy nem úgy értelmezzük a leírtakat, mint ahogy a másik szánta volna valójában. Túl személytelen ahhoz, hogyha ráadásul még kis szótlan is, valami nagy horderejű dolog ki tudjon ott alakulni. Ez inkább a személyes találkozásokon fog múlni, és azon, hogy akkor hogy viszonyultok egymás reakcióihoz, ökörségeihez, stb.

Nem is kell siettetni, ráérsz akkor beletaposni a pedálba, mikor már van közvetlen és konkrét tere, értelem. Akkor fog úgyis eldőlni, mennyire passzoltok, vagy mennyire bírjátok egymás stílusát, megnyilvánulásait.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 18 (péntek), 19:07 
Betűmániákus

Ugyeee? Viszont amíg kész nem leszek, és nem lesz lebétázva, addig bizony nem mutatkozunk be. :#-) Mert mindennapos a kísértés, hogy föltöltsem, de egy idő után elfogyna készlet, idő nincs a folytatásra, szóval... nem akarok senkit sem megváratni, hanem kijelölni egy-egy napot, ami megfelel é ahhoz tartani magamat. :) És nagyon is ragaszkodom ehhez a módszerhez.

Hát igen... :| Nagyon is foglalkoztat, mert többnyire nem értem. Elég diszharmonikusak vagyunk, de most már azért ennyi idő után végre kapizsgáljuk egymást :-S Amúgy... írtam én sok mindent neked is privátban meg itt... de ugye. Hát valójában ismerkedési szándékom volt, meg állitólag neki is... és ezt csak mi ketten vettük úgy, hogy... szóval simán. Amiből bármi lehet. A környezetünk viszont egyértelműnek tartotta, hogy ez csak kapcsolat lehet, semmi más. És valójában szerintem a személyiségünk, a "nem is ismerjük egymást" mellett ez lelassította az egészet... ha nem szólnak be nekünk, és ha nem éreztetik velünk, hogy úgymond nem szokványos a kerékvágás, akkor még jobban el lettünk volna, mint a befőttek... De így, hogy nekem is mindennel teletömték a fejem, meg őt is cs*sztették... mert azért riasztó volt mindkettőnk számára, amikor nagyítanak rólunk, vagy azt, amit mondtunk... mert a mai napig elvárják, és úgy veszik, hogy "mi" vagyunk. Na, én annyit mondtam neki, hogy úgy jön, mint a kísérőm, az pedig, hogy haza hogy megy, az már csakis rajta múlik. Szóval, hogy hivatalosan is az lesz, ami lóg a levegőben vagy nem tudom :D Én mindenesetre jól szórakozom, és bár okozott néhány fura percet, azért összességében még édes. Csak tudod az msn nagy dolog... én meg látni akarom a foga fehérjét, ismerni akarom a velejáró dolgokat, az összes gikszert... ehhez meg idő kell, és előttünk a nyár. Őszintén megmondva nincs kedvem három hónap után bevert fejjel távozni... szóval kapkodni nem most fogok, nyártól kezdődik el az ingázás, addig meg max iszogatunk és kóstolgatjuk aaa... hát hm. A közöst.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 18 (péntek), 18:51 
Fanfic-faló

Én is azért halogatom a feltöltéseket, meg mindent, mert ami már kész is van, azt is mindig átírom, belepiszkálok, nem akarok olyat feltölteni, amivel nem vagyok legalább 95%-osan megelégedve. Túl maximalista vagyok ilyen szempontból, bár még így is beleszaladok olyan emberkékbe, akik szerint van, ami nem megfelelően van kidolgozva, stb.
Akasztják a hóhért - tökéletes megfogalmazás :D Félek is tőle nagyon xD

Ti különlegesek vagytok így együtt! :) Az ellentétek kiegészítik egymást. Ha jól érzitek magatokat együtt és jól elvagytok - már pedig én ezt látom - akkor nincs is miről témázni :D Akinek nem tetszik, ne nézze.
Boldog vagyok, hogy végre ilyen szinten megfogott valaki, és érdeklődsz minden apró kis mozzanata iránt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 18 (péntek), 17:04 
Betűmániákus

Áhh, én holnap is mehetek suliba, de három rövidke órám lesz, aztán kávézunk, úgyhogy el is megy :) Szia Drága! :-*

Hááát igen, nekem se ez az első eset, hogy így tanulok... :lol: Volt, hogy matekoztam közben és gyorsan bevágtam neki egy kapcsolódó kérdést és válaszolt is... meg szerbből is segít^^ Tud a csávó :x Néha úgy is érzem, hogy túl jó hozzám :-S Tudod, nagyon jól élnek, mondhatni magasan az átlag fölött, pedig iskolások... mármint az ötből négyen. István bátyja már dolgozik, azt fejezte amit jelenleg ő tanulgat, István a második legidősebb. :D És... ha olyan lenne, és úgy lett volna nevelve, falusiakkal szóba se állt volna... mert számtalan az ilyen. De ő valahogy... Úgy el se hiszem, hogy van ilyen emberke :) Legalábbis engem nagyon lefoglal. :D Az elején nagyon távolságtartó volt meeeeg... kissé antiszoc. Aztán folyamatosan fölengedett, és amikor már teljesen félvállról vettem és kezdtem úgymond... "tájékozódni" mások felé és azt mondtam, hogy ok, Istvánka csak haver, ő akkor élénkült fel, kérdezősködött és még féltékeny is volt xD amikor bejelentettem, hogy szoknyában kívánok megjelenni egy szórakozóhelyen. :D Én, akinek nincs is, de mivel láttam egy nagyon szépet... :-P Úgyhogy jó hosszú és érdekes úton vagyunk túl xD És ez is a probléma, hogy nagyon nehéz eset(ek vagyunk mindketten), és nem várják meg hogy kibontakozzon, hanem félbehagyják... mármint a legtöbb csaj. Mert tényleg "jó pasi". Ápolt, okos, nem nyomulós, sőt... csak amikor észreveszik és kiderül, hogy nem egy szószátyár, csak informatikából, akkor úúúgy... gyorsan váltanak. :roll: Szegény eléggé felszínes emberkékbe akadhatott. De már más a helyzet.

Iggen, kitöröltem... de nem tetszett, meg eléggé más hangulatú, mint az eddigiek, szóval... :lol: De most egy ideig biztos pihen, mert nagy a hajtás. :-( Amúgy én is kiváncsi leszek a fogadtatásra... Tudod, akasztják a hóhért... a másik oldalról könnyű pöckölni a hiányosságokat. Arra hajtok, hogy az enyémben minimális legyen az ilyesmi :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 17 (csütörtök), 22:10 
Fanfic-faló

Na, végre itt!

Huh, istenem, hihetetlen érzés, végre itthon lenni :D
Természetesen a tegnap este és a mai nap is bővelkedett szívatásokban, minden sava borsát megtartotta nekem még mára, úgyhogy tutiii :D

Jaja, nagyon boldog vagyok, hogy megtalálták és ilyen hamar visszajuttatták, vannak olyanok, akik hetekig diák nélkül rohangálnak, pedig ez egyetemen aztán elég merész húzás :|
Szegény pénzed tárcája :( Én is olyan szomorú tudok lenni ilyenkor mindig, ha valami számomra fontos vagy drága eltűnik o.O

Gratulálok az angol négyeshez! :D Kis ügyes! :) Örülök, hogy Pajtikáddal jól megvagytok, pezseg az élet, amennyire ilyen távolságokban ez lehetséges és beszélgettek! :) Elhiszem, hogy ragadt így is némi okosság a kis fejedbe, az ember a kellemes szitukban vagy ökörködéssel egybekötött tanulmányi elemeket valamiért hamarabb megjegyzi, mintha görcsöl és kattog felette :) Ez már nálunk is bevett módszer, főleg, ha római jogot tanulok ^^

Kitöröltél egy egész oldalt?????? :O :| Nem aprózod :( :D Nekem is szokott ilyen hirtelen felindulásom lenni, aztán sokszor megbánom, de hát.. ez az én formám :P
Ma végre van még bennem annyi szufla, hogy elkezdjem átnézni a felvezető fejezeteket és átfogalmazzam azt, ami defektes. Remélem, tudok még írni, és nem jöttem ki a gyakorlatból :|Sikerszériát elérni nem fogok, ebbe már belenyugodtam, de jó lenne megint némiképp elismeréseket bezsebelni :D Akk legalább van értelme, hogy üljek felette, mindamellett, hogy szórakoztatom magam vele és élvezem :)

Te, Kykylány! Gondolkodok már, több napja, de most már hangot kell adjak a dolognak! Hol a bánatos fityfirittyben mászkálsz? Tökéletesen mellőzöl minket, sajnos! :( Mi van Véled, hogy vagy? Meló? Remélem, minden rendben és csak azért nem jössz, mert túl elfoglalt vagy, mert bejött az élet ;) Azért adhatnál valami életjelet! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 16 (szerda), 15:13 
Betűmániákus

Sziaaa! :-*

Jaaaj, akkor szuper ha megtalálták #:-S Én általánosban vesztettem el a pénztárcám, és bár nem voltak benne sokat érő dolgok, sem pedig sok pénz, a tárca azért eléggé borsos árú volt, meg a nővéremtől kaptam, úgyhogy azóta nagyon érzékeny vagyok az ilyesmire... olyan fóbiám van, állandóan kapkodok, hogy merre vannak, de eddig még nem vesztek el *lekopogja* :D :D :D

Istvánka túl jól van. Tegnap se hagyott tanulni :g Na, nem mintha akartam volna :D Azért msnezés közben ragadt rám a tantárgyakból, és jól sikerült a teszt, a másikat meg nem írtuk meg, mert bedöglött a suli fénymásolója, úgyhogy majd jövőhét kedden :) Viszont első órán, korán reggel, amikor magyarul se tudok beszélni, fölszólított az angol tanárnőm, hogy feleljek :| Az angolt persze ki se nyitottam :o DE magamat is meglepve négyest! kaptam <:-P Ennél a nőnél, aki nem bírja a képem, korán reggel, négyest. :D És szépen el is határoztam, hogy az angolt most már csak akkor tanulom, ha szakad a húr.

Irkálás? Babám... kitöröltem egy oldalt, és gépeltem helyette egy mondatot O:-) Nah? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 15 (kedd), 22:53 
Fanfic-faló

*berobban*

isteneeeeem, halál :D

Istvánka, akkor jól ráfaragott a hétvégével :| ez most nem az övé volt -.- Bezzeg, ha Veled lett volna :) :twisted: Remélem, azért minden oks! :) Beszéltetek már?
Nekem a szar hétvégém még valszeg kihat a napjaimra is, mert csak nem szabadulok...Ki olyan szerencsétlen *********, hogy elhagyja a könyvtárban a diákját? xD főleg, hogy csak diákra töltött pénzzel lehet fénymásolni a könyvtár raktárából kihozott könyveket a referátumokhoz, nekem meg pláne olyan könyv kellett :D kölcsöndiákkal mentem fénymásolni XDDDDDD cink :oops:
a nagy lényeg: megtalálta egy orvostan hallgató lányka, a TIK előtt(wtf?!), de megvan o.O mit bánom én hol volt, csak legyen egyben, és lehetőleg ne valami túl ramaty állapotban :roll:

Nincs sulid, kis máker :D Bár a szombat az nem valami bizalomgerjesztő :? igaz, nekem jár a szám, aki végül is akármikor leléphet az óráról gond nélkül :P
Nem nézlek mániákusnak, mert én is szeretem a kis csetreszeket, apró különlegességeket :oops: tele tudom halmozni vele a szobát, meg a lakást, de nekem ettől otthonos :) pl albérletbe 200 km-et utaztattam a kedvenc könyveim (köztük a HP sorozatot is xD), mert nekem így otthonos :D dilis vagyok, de hát ez nem újdonság xD
én ma doszt képtelen voltam tanulni, ami megragadt előadásról az megragadt, meg amit elolvastam, arra emlékszem, de tovább nem terjedt a tudomány :D

Sikerült legalább Néked tanulnod? :) Íráskodással hogy haladtál? :oops:

Szép álmokat, csóóók :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 15 (kedd), 13:20 
Betűmániákus

Okééé^^
Nekem ma nincs suli, szombaton viszont annál inkább :roll: de legalább délelőttös leszek rövidített órákkal, valamint lesz tán rendes járat is, úgyhogy ez most kivételesen nem lesz annyira szörnyű :)
De jól jött ez a kis suli mentes nap, mivel végre összetakarítottam xD ilyenkor jövök rá, mennyi kacatom van, és mennyire fölösleges még többet venni... de ha egyszer mindig meglátok valami különlegeset, akkor miért hagyjam ott? :-P na, nem vagyok mániákus vagy ilyesmi, csak amit tényleg úgy érzek, hogy kell és tetszik, azt azért megveszem :roll: új "sorrendet" csináltam a gépem asztalkáján, mivel egy rakás polc van rajta, úgyhogy ide fértek azok a könyvecskék, amik fontosabbak és amiket többször előveszek :x

De megyek, mert van mit tanulnom, illetve irkálok ezt+azt, hogy haladjak azzal is :lol:

Na, csók a családnak

szerk: Jaj, cica! Olvastam féjszen a kiírásódát, remélem meglesz a cuccos $pray :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 14 (hétfő), 23:34 
Fanfic-faló

Ideestem, hulla vagyok, hajnalban keltem, most értem haza, csak pötyögök, hogy nem felejtettem ám el :) :x hónyap elolvaslak és jön a válaszocska :-*

addigis jóééééjt! 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 14 (hétfő), 15:11 
Betűmániákus

Hát, ma már azért jobb volt :) éééés, túléltem :D
Istvánka? Istvánka föl van pörögve :-S nem ment koncertre, pedig az a jó kis headbanges fajta wáááá volt, de lemondta /:) nem ért haza időben, nem tudott elkészülni. Mit tudom én :) Szerintem meg végül ihlete nem volt hozzá, olyankor kifogásol :D De vesztére maradt otthon, mert belekötöttek valami nem tudom kik :| De tááán, nem volt semmi. Ajánlom is :roll:
Vasárnap meg már ment is vissza :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 13 (vasárnap), 22:01 
Fanfic-faló

Szebb estét!

Shancim, nem irigyellek, de most kivételesen nem cserélnék semmi pénzért. Megtartom magamnak az egész hétvégi kínlódásomat, inkább tanulnék szerb olvasmányt! :D

Istentelenül ordítani van kedvem, hogy végre kijöjjön minden felgyülemlett feszültség belőlem... De csak megint a csendes szenvedés marad ^^

Semmivel nem haladok, amivel kellene, illetve amivel szeretnék, rettentően elegem van, de am minden rózsás! :D

Istvánka? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 13 (vasárnap), 10:28 
Betűmániákus

Jó reggelt!^^
Annyira ~blöááá~ érzésem van tegnap óta, hogy az nem normális :( Úgyhogy le kellett mondanom az esti programot, pedig olyan jó lett volna :-< Ma tanulnom kell, mert a tegnapra szánt néhány kütyü is elmaradt, szóval szuper, megint kapkodhatok :? Még jó, hogy holnap csak négy órám lesz... azt talán valahogy még túlélem :roll: Az csak mellékes, hogy hetediken matekot írok :-S Meg felelés szerbül, valami ezeréves, törökös, Jugoszláviás olvasmányból. Nyami. :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 11:27 
Fanfic-faló

Te kis "bepofátlankodó" :x :)

Hát, igen, ilyen szempontból különbözik a karunk, nálunk egyáltalán nincsenek beosztott csoportok. Csoportok vannak, de én választom meg, melyikbe megyek, mikor és kihez.

én is imádom az enyémet :D :x

Shancika, ment vissza a válasz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 10:55 
Billentyűzetgyilkos

*bepof*

nem mindenhol úgy van, mint nálatok, amphe :D bár szerintem csak az ETSZK működik ilyen hallgatóbarát módon XD

nálunk nem választhatod meg, hogy mit mikorra veszel fel, ugyanis eleve beosztanak titeket csoportokba, és a saját csoportod gyakorlatát veszed fel. Megcsinálják neked előre az órarendet, A és B hetet, hogy biztosan ne ütközzenek a kötelező óráid, a szabadidődre meg azt veszel fel, amit akarsz, és ami marad XD a csoportbeosztásnak viszont megvan az az előnye, hogy az egyes csoportok úgy működnek szinte, mint egy család, sok a közös feladat, meg ilyesmi (bár a mi szakmánknál az kell is xD).

És nálunk a tanárok is nagyon rendesek, egy-két kivétellel az összeset tegezhetjük, bármilyen kérdéssel fordulhatunk hozzájuk, szóval a lényeg, hogy az ETSZK az egyik legkisebb kar, nagyon családias, az évfolyamon mindenki ismer mindenkit, én imádom :D

És mellette még dolgozni is van időm, nem is olyan keveset, bár hulla vagyok tőle xD Napi kb. négy órát mindig tudok menni, ez is azért van, mert előre megcsinálják az órarendünket : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 8:45 
Betűmániákus

Igen, megérkezett, mindjárt válaszolok is! :)
Jó reggelt! :-*

Maradok én a helyemen... és tájékozódom, aztán meglátjuk :D Hááát, igen... én is inkább a félmunkaidőn törtem az eszem, de szerintem sem lehetséges :-< Mindegy, nem ilyesmire kell koncentrálni, csak azért nem lenne rossz ugyebár... :? De valamit majd én is kieszelek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 20:52 
Fanfic-faló

Ha egy kicsit inspirál a véleményem, már megérte! :)

Ebből a szempontból lehet, igazad van, sőt biztos :( Valóban a rendszerünk elég bonyolult, sőt, sok tekintetben undorító! Dolgozni nem is nagyon lenne időd, én is azt hittem, hogy lesz, hiú ábránd volt az egész :S hiába csinálom saját magam az órarendemet, olyan fos időpontban vannak olykor gyakorlataim, hogy még a részmunkaidőt sem tudnám megoldani.

Ezért is kezdtem el részben AVONozni, mikor volt rá lehetőségem, ezzel jön egy kis plusz bevétel úgymond, ami kiegészíti a keretet :)

ment vissza a pü :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 20:38 
Betűmániákus

Hm. Igen. Külföld. :lol: Apum is jobban örülne, de most körbenyálaztam neki a lehetőségeimet és belátta az igazamat. 8) Ha hozzátok mennék, egyedül annyi előnyöm lenne, hogy az anyanyelvemen tanulok... De. Önköltség, nálatok nem ismerik el a diplomámat, a középsulisat, szóval még dolgozni sem tudnék mellékkeresetként. Nyelvvizsgám nincs, a fölvételi tárgyak pedig brutálisak, külön tanárhoz kéne járnom, hogy előadják a bigi genetikai részét. Más tantervek, más szabályok... Én meg a rendszereteket se értem teljesen, ebből kifolyólag a végét sem látom. :-( Esélytelen.

Hmm... érdekes asszociálás :D Jólesik, úgy tűnik csak nekem furcsa. :-) Hááát. Még nincs veszve semmi. Örülök, hogy ilyen rólam a véleményed :#-) Köszönök mindent. :-* Ment egy hosszá-hosszú pü!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 19:33 
Fanfic-faló

Megmondom őszintén, ha Rád gondolod többek között a gyógyszerészet ugrik be :D mármint az érdeklődési körödhöz kapcsolódóan, arról sokat beszéltünk. Én nem ismerlek ugye személyesen, de nekem is ez jónak tűnik :) Ha viszont ragaszkodsz a járványtanhoz, akkor viszont menj abba az irányba. A világban sajnos semmit nem adnak ingyen, mindenért kidolgozza a lelkét az ember, ez óhatatlan. Akárhová mész továbbtanulni, mindenhol húzós. Mindenképpen abban gondolkodsz, hogy Szerbiában akarnál továbbmenni? Nem lenne egyszerűbb esetleg Szegeden, ha van ilyen oktatás? Nem akarnál nagyon elköltözni otthonról, igaz? :)

Szerintem, ha valakiből lehet valami, akkor az pont Te vagy :) Nagyon kevés olyan embert ismerek, aki ennyire a végletekig képes küzdeni és tanulni, mindig napra készen állni mindenből, ne hagyd veszni ezt a "képességet" :) Használd ki!

Tuti nagyon érdekes a gyakorlat, mindenki, a legnagyobbak is így kezdték :D Vizeletvizsgálat, hümmm :D vegyes érzelmek törtek rám így hirtelen xD :D:D

várom a püt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 19:06 
Betűmániákus

Hát babám, bonyolult ez... :-S Az, hogy mi érdekel... hát sok minden :) De most lelkiztem az apukámmal - fél órája sincs -, és őszintén megkérdeztem, minden elfogultságtól mentesen, hogyan is tudna engem elképzelni, mert most tényleg eléggé bevertem a fejem ebbe a járványtanba :| És azt mondta, hogy gyógyszerész :roll: Ő az a személy, aki mindenkinél jobban ismer... az apa-lánya kapcsolat egy megmagyarázhatatlan kapcsolat és nekem eddig csak a krémes részéhez volt szerencsém, és ez nagyon ritka... Azt hiszem, talán rá kellene hallgatnom. Ha bíznak bennem, akkor van miért végigcsinálni... :-S Egy csomó a hátulütő, iszonyú nehéz - pláne más nyelven fölfogni egyetemi szintű matekot :? de csak két szemeszter, Shanci $pray , és én csak a pénzcsalós részét vettem eddig figyelemebe... mert az, sajnos. :-( De nem tudom... ha már elkezdtem, illene ezt folytatni, mert azért van némi fogalmam róla :oops:

Gyógyszerész gyakorlat... öhh, két hetem lesz júniusban, már most alig várom. :lol: Öhm, többnyire oldatokat készítettünk eddig (jód oldat, egyszerű kis szájvizek, alkoholok...), érdekes volt, de kb használhatatlan xD a gyógyszertár a mélyviz, az iskolai gyakorlat amolyan "van, hogy legyen" kategória. Nem a padban leszek az, ami, hanem a munkahelyen. :) Tegnap pl vizeletet vizsgáltam biokémián és nagyon érdekes :lol: És! Egyáltalán nem undorító.

Megy a pü! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 18:29 
Fanfic-faló

Igen, Castiel, a drága jó poros jog padsorába ültem be :) Miért kérded? :)

Shanci, totál ismerős :D Szeress csak bele, olyan szép a szerelem :) Néha szükséges rossznak érzem, de ha megtalálod a neked illetve hozzád való emberkét, szuper szépeket tud produkálni ^^ még akkor is, ha nem teljesen passzoltok :D rafinált dolog a szerelem :)
Nincs olyan, hogy semmi extra.. :) Minden kapcsolat egyedi, és extra, kívülállóknak meg pláne ;;)

Mi párocskámmal túl vagyunk a 4. évünkön is már :) Vannak hullámvölgyek, de alapjaiban klasszul megvagyunk, szeretetben békességben :P :) Picit nehéz volt, mikor elkerültem a bánatba messzire, de ugyanakkor már belátom, hogy jót is tett a kapcsolatunknak - több szempontból is. Végre újra érzem, hogy hiányzik, mivel egész héten nem találkozunk van bőven miről mesélni, sokkal jobban megbecsül, mert tudja, hogy újra elmegyek és ha elriaszt a viselkedésével, akármikor elveszíthet. És ez fordítva is igaz, szóval jót tett nekünk a távolság :) Főleg, hogy mindketten suliba járunk, nincs együtt lógás az órákról és még hasonlók :D

Nem érzed otthon magad a "szakmádban"? Ez nem a legjobb :S Ebből még bármi kialakulhat, én nem féltelek, elég talpraesett vagy és feltalálod magad minden szituban, úgyhogy hajrá, előre! :) Érdekel a járványtan, ez tök jó! :) Tuti, hogy érdekes, főleg olyan emberkének, aki kémiás berkekben mozog. Minap, mikor a könyvtárban volt órám, volt könyvvásár - a könyvtár "kiselejtezett" könyveit lehetett megvenni 100-200-300 forintokért :) 300 pénz volt a legdrágább könyvecske. Találtam ott egy kafa járványtanos könyvet :) Nem volt vele gond egyáltalán, nem is értem, miért tették ki szegényt, csak régi volt, de meglehetősen jó állapotú :) Elhozhattam volna Neked, ha ezt tudom :D

Gyógyszerész gyakorlattal hogy állsz? :) Mesélj! ^^
Am Te most végül is mire szeretnél szakosodni pontosan? Érdekelnek a járványok és a kémiusz, de esetleg valami konkrét elképzelés? Vagy ez napi szinten változik? :D

Nekem eddigiekben már úgy néz ki el is van döntve, mire szakosodok, bár mondták felsőbb évesek, hogy ne könyveljem még el, mert ahogy haladunk előre az anyagban, simán megeshet, hogy más téma felé fordulok :D

Szerintem mindenképpen menj tovább tanulni :) Közelítsük meg más oldalról, ne csak a tanulást nézzük: új ismeretségek, új élmények, új közeg, az egyetemi élet tök más, mit a középsuli :) Nem utolsó sorban a gólyatábor is kihagyhatatlan :D bizton állíthatom :D Nekem örökre felejthetetlen lesz xD olyan tivornya volt, hogy leszakad az ég :D meg persze azért információkat is kaptunk, hogyan induljunk el az egyetemen :) Jó dolog ez, én amondó vagyok, semmiképp se hagyd ki! Ha felvételizel, csinálod és nem tetszik, még mindig otthagyhatod, vagy szakot válthatsz, de add meg magadnak az esélyt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 16:26 
Betűmániákus

Castiel, amphe jogra jár Szegedre :)

Drágaság, szuper olvasni ilyesmiről 8-> Én is több szempontból szeretem vizsgálni az eseményeket, csak ugye az a sok fal... Engem a tanácstalanságom aggaszt leginkább (tegnap sikeresen elvették a kedvem a mikrótól, szóval ugyanott vagyok kb, mint eddig :| ), valamint az, hogy nem találom a helyem a szakmámban, a sulimban, egyáltalán nem érzem a magaménak az egészet, egy-két tantárgy kivételével. Úgyhogy most azért tanulok, hogy jussak valamire :roll: Azon is gondolkodtam, hogy tovább se megyek, de ha fölhozom, kb ezren lázadnak ellenem :oops: Meg azért mégiscsak két diplomám lenne, HA :oops: Ördögi kör ez... de ha valamit kitalálok, állandóan bejön egy gikszer, már kezdek is hozzászokni xD

Jóóó, majd küldök baglyot :D Na, nem kell extrákra gondolni, csak megszívatott a pasas... túl rafinált néha, pedig kis szende, szerény, halvérű emberkének hat... ugye régebben írtam is milyennek látom, hát 180°-os a fordulat :-) Majdhogynem. De úgy érzem, még egy kicsi, még több apró figyelmesség és fülig belezúgok :oops: :oops: Néha annyira úgy érzem, hogy még egy hajszál és szét szaggatom, aztán ha látom, szilárd halmazállapotból átmegyek folyékonyba - csakhogy a kémia kifejezőeszközeivel éljek. Khm. :-) De ez neked ismerős lehet :g

Akkor szeretettel várlak, akármikor is érkezz!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra