Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 17 (péntek), 0:19

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1643 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Nurmengardiak
HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 23:04 
Írópalánta

Én szeretek kötözködni, de sosem rosszindulattal. Csak hogy lássam meg tudja-e védeni a kiválasztott delikvens az igazát. Velem szemben ez ritkán sikerül :-P :->

Viszont kíváncsi vagyok melyik szülő olvasgatja a csemetéje által látogatott fórumokat, mikor az elfajzott/eltévelyedett gyerekekkel annyira foglalkoznak kb, hogy még csak azt se figyelik mit néz a tv-ben. Elég csak megnézni a "kartún nyetvörköt". Értelmes gyerek lesz, aki azon nő föl?

Szóval szerintem aki ide jár olvasgatni, meg fórumozni az biztos nem ilyen szinten áll, és szerintem anyuka/apuka sem azt nézi, hogy mit olvasgat a neten.

Shepard: That son of a bitch sent us right into Collector hands!
Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 23:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Öreg írta:
Most csak annyit írok h., elfogadom amit írsz és részemről ok. Bár nem ígérem h, nem fogok lecsapni egy-egy jól feladott labdát de igyekszem nem túllőni a célon. 8) PÜ-t majd írok zárás után. Éjszakai műszak reggelig jee.

Nekem ez egyelőre bőven elég. :) A lényeg, h ne lőjetek túl a célon és akkor minden rendben lesz. ((És ne harapjátok le a modok fejét, ha esetleg úgy érzik, rátok kell szóljanak, mert kezdtek elszállni. :) ))

A pü-t majd várom, kitartást reggelig! ;)

Szerk.: Uhh, köszi a linket! Gondolhattam volna, hogy ott fenn találok róla infót... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 22:55 
Szárnybontogató

Most csak annyit írok h., elfogadom amit írsz és részemről ok. Bár nem ígérem h, nem fogok lecsapni egy-egy jól feladott labdát de igyekszem nem túllőni a célon. 8) PÜ-t majd írok zárás után. Éjszakai műszak reggelig jee.

Szerk. Van novellája igen. Itt a saját oldalán megtalálod: http://juhaszroland.lapunk.hu/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 22:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Öreg írta:
8-10 évesen aki túltette magát Dumbledor halálán az nem akad ki egy kis szaftosabb viccen. Személy szerint azt gondolom vicc amit műveltek moderálás szinten (eredeti meri fórum, nekünk új fórum aztán ez lett végül csak NEKÜNK). Vágjatok ide egy jelszót és csá. Mindegy nem is érdekel :)

Ezt nem igazán értem, mindig csak egy fórumunk volt és egy Merengőn lévő kritikalapunk. Ha elmagyaráznád pü-ben vagy itt, szívesen venném. :)
Nem is annyira a HP-t olvasottak miatt aggódunk (bár ez sem utolsó szempont), mert velük nem nagyon van gond, hanem a szüleik miatt. A szexista és szexcentrikus reklámokkal tele van az utca és a tévé, ennek ellenére sajnos elég sok szülő hajlamos túlzásokba esni, bármi rossz (szerinte rossz) történjen a gyerekével, bűnbakot keres ahelyett, hogy elsőkörben a saját környezetében nézne körül, szerintem te is találkoztál ilyen esettel. Na, mifelénk ez alapból koncentráltabb, mert nagyon sok fiatal "védtelen és ártatlan" (XD) ifjú, megrontható lélek van, és a Meri tökéletesen alkalmas bűnbaknak. És lehet, hogy ti elbírjátok, sőt, a fiatalok is, de ha egy szülő begőzöl egy-egy ilyen hsz-t látva, akkor a szerencsétlen, tényleg ártatlan tini, aki talán még a ti topicotokat se olvassa, úgy lesz eltiltva a Meritől, a MeriTaliktól, a MeriTáboroktól örökre, mint a huzat. (Na jó, ha 18 és van önálló keresete, akkor ez nem áll fenn, de nem ez az általános tendencia. Engem pölö az őseim lazán kitagadtak volna, ha a tiltásuk ellenére elmentem volna MeriTalira, még ha össze is spóroltam rá a vonatpénzt és a beugrót.) Szóval nekünk ezt kell mérlegelnünk. Ezért nincsenek malac viccek és képek sem, mert a Meri nem közvetíthet ilyesmit. Ezért nincsenek cselekmény nélküli, gyerebébi PWP szaftos írásaink sem a lapon. A politikamentesség meg alap egy írói lapnál, főként, ha ifjúságot érint. Nem nagyon vannak más ennyire szigorúan vett szabályaink, de ezekre nagyon odafigyelünk. Légyszi, legyetek erre tekintettel. :)
A moderátorokról: nekik is van rossz napjuk, amilyen látogatott a fórum, higgyétek el, nem egy olyan témán kell átrágniuk magukat, amik helyett hetekig nyomkodnának inkább bubógumógennyet, ha választhatnának, de nem tehetik. (Jól gondolom, modnéni és bácsi? XD) Ők is emberek, néha hamarabb bepöccennek mint máskor, pont, ahogy ti is. :) Mi sem zrikálunk feleslegesen titeket, ti se pöckölgessétek a modokat. (Az adminok meg már sokat elbírtak eddig is, ha packázós kedvetek van, írjatok inkább nekem. Velem nyugisan is lehet beszélgetni vagy veszekedhetünk is, lehet kívánságműsor. :D)
Szóval csak arra kérlek titeket, vegyétek figyelembe, hogy mi is mind emberek vagyunk, mi is lehetünk figyelmetlenek, nekünk is vannak otthon gondjaink, emiatt duplán oda kell figyelnünk arra, hogy ezt ne rajtatok vezessük le, és ha ilyen állapotban megszúrtok vkit, naná, hogy ugranak. (A modok még tök kultúrlények hozzám képest. XD) Remélem értitek, mire szeretnék kilyukadni, nem ellenetek dolgozunk, csak a meglévő és bevált rendet szeretnénk fenntartani a közösség érdekében, szerintem ezért nem olyan nagy dolog fehéríteni vagy elhagyni pár témát. :)

Én a nyárra tervezem, hogy belevágok Roland egyik nagy művébe, eddig nem volt rá időm, csak a kisebbekre, de jön a jó idő, vége a vizsgaidőszaknak és kicuccolok a kertbe kockulni. 8-> Ilyenkor sajnálom, hogy nincs rendes papíralapon kiadva...
Jól tudom egyébként, hogy Rolinak van rendesen megjelent novellája?

Szerk.: Predi, én abszolút saját világra szavaznék, annyira kíváncsi lennék, milyet állít össze a fejében. A saját világokba, ha alaposan át vannak gondolva, kihívás belemerülni és felfedezni, és mivel PL meglehetősen csavaros észjárással bír alapból is, ez biztosan hatványozódna. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 22:40 
Írópalánta

Nekem is eszembe jutott egy kérdés:

Ha vége lesz a trilógiának, és Roland úgy érzi kiégett HP téren. Akkor milyen (esetleg ismert) univerzumból szeretnétek általa írt regényeket olvasni?

Én Mass Effectre szavazok (nyilván). Abban rengeteg a lehetőség, Kb a mai világ Star Wars-a.
Vagy ha fantasy, akkor egy saját maga alkotta világban, ami azért realisztikus. Mint egy David Gemmel féle könyv.

Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Predi 2011 június 08 (szerda), 22:56-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 21:51 
Szárnybontogató

Úgy emlékszem Roland azt írta, hogy előbb befejezi a trilógiát. Aztán remélem a VH-t. :)

8-10 évesen aki túltette magát Dumbledor halálán az nem akad ki egy kis szaftosabb viccen. Személy szerint azt gondolom vicc amit műveltek moderálás szinten (eredeti meri fórum, nekünk új fórum aztán ez lett végül csak NEKÜNK). Vágjatok ide egy jelszót és csá. Mindegy nem is érdekel :)

"ALbus-Rose-Scorpius trió Roxforti éveire igencsak kíváncsi lennék, de csak ha legalább annyira izgalmasak mint Harryé volt."

Lefekvés előtt ezen imádkozom, hogy Roland ír egy 4 részest belőlük :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 21:34 
Írópalánta

Egyértelműen Sigillus.
Akármilyen jó és összetett volt is anno a VH, azóta Roland rengeteget fejlődött, sokkal érettebbek lettek a történetei, és lebilincselőbbek is. A VH akármennyire is tetszett, nagyon vontatott volt, és nagyon "rózsaszín".
Igaz, volt annyira érdekes a sztori hogy megérdemelne egy folytatást, de Roland anno elmondta hogy ez lett volna a folytatás, csak jó pár dolog más lett volna. Szóval így értelmetlen lenne azt folytatni.
Viszont ha nagyon folytatás kéne, hát akkor Albusban még rengeteg a lehetőség, akkor is ha megváltozik az a jövő. Igen, egy ALbus-Rose-Scorpius trió Roxforti éveire igencsak kíváncsi lennék, de csak ha legalább annyira izgalmasak mint Harryé volt. :-D

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 21:30 
Zöldfülű

Lilyana írta:
Sigillus vagy VH, ha választanotok kéne? :D

A Sigillusnak nincs még vége, a VH-nak pedig csak a vége volt khm... kifogásolható. Szóval még korai megmondani. Amúgy a pedig a Sigillus nagyon jó történet, de a Nurmengard-trilógia egyben az igazi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 21:23 
Zöldfülű

Lilyana írta:

nálam határozottan sigillus :) egyszerűen a végtelenségig tudnám olvasni...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 21:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

Egy admin néni szeretné, ha nem hergelnétek fricskákkal sem a moderátor bácsit és nénit, mert csúnyán fogunk nézni. Remélem érthető volt... /:)
* fütyörészve elmegy a dolgát intézni és hagyja őket beszélgetni *

* egy pillanatra még visszakukkant *

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 20:35 
Zöldfülű

ADMINBÁCSI EZT NE OLVASD TOVÁBB xD xD a fantáziám szennyes részének köszönhetően milyen hsz özön lett :P megérte felvetni, élénkül a fórum, jöjjenek a következő ötletek? xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 22:28 
Írópalánta

"Moderators write with red letters. Your argument is invalid."

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 19:40 
A Legnagyobb Fandomvadász

köszönjük szépen a gúnyolódásra semmi szükség nincs, lehet, hogy egy kicsit hirtelen volt az egyszavas hozzászólásra a reagálás, attól még nyugodtan lehet annyit mondani, hogy bocsi, és nem máris kötekedni. sajnálom ez van, van egy szabályzat nem csak nektek mutogatjuk, hanem mindenkinek.

Predi: nem érdekel, hogy egy 10 éves mennyire cifrán tud káromkodni. épp elég baj, hogy ezt teszi, nem kell nektek is ilyen példákat mutogatni. mellesleg vannak még olyan gyerekek, akik nem beszélnek így, és nem löknek a képükbe 18as témákat. ezen felül arra is kell gondolnotok, hogy nekik anyukájuk, apukájuk is van, akik érthető okokból megnézik, hogy mi is ez a Merengő, és nem kell azt látniuk, hogy az óriások nemi életét beszélitek át, vagy szép kis káromkodással gazdagítjátok a fórumot.

azért írtunk be, mert nem először fordult elő, és nem veszitek észre, hogy mikor van moderálva a hozzászólásotok...vagy egyáltalán nem törődtök vele. csak annyit kérünk, hogy tartsátok tiszteletben, és alkalmazkodjatok a szabályokhoz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 19:28 
Zöldfülű

PJ írta:
Elnézést kérek, Ó Nagy Moderátor. Egyszavas hozzászólásommal bizonyára jelentősen visszavetettem a fórum színvonalát... Remélem, meg tudsz nekem bocsájtani. Mentségképpen talán felhozhatom zsenge korom, hisz a Nurmengardiak közt én vagyok a legifjabb! :)

:lol:
Kihagytad a ,, Porban csúszom kegyelmed előtt a megbocsátásért, Ó Magasságos, Mindenható, Hsz-törlő Hatalmasságod!" Manapság nem tanítanak tiszteletet az iskolában?! :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 19:09 
Szárnybontogató

Elnézést kérek, Ó Nagy Moderátor. Egyszavas hozzászólásommal bizonyára jelentősen visszavetettem a fórum színvonalát... Remélem, meg tudsz nekem bocsájtani. Mentségképpen talán felhozhatom zsenge korom, hisz a Nurmengardiak közt én vagyok a legifjabb! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 19:02 
Zöldfülű

Predi írta:
Castiel, amúgy még megérteném ha legalább 3-4 ember egymás után írt volna lol-t, meg XD-t, de egy ilyen írásért még nem kéne a fórumszabályzatot említeni. Ahogy észrevettem aki neten olvasgat, főleg fanficet, az nem 70- IQ-s, szóval nem fogunk itt sem egyszavas kiírásokkal tarkítani az oldalt, úgyhogy nem kell máris leoltani minket. Cenzúráról meg annyit, hogy nem ismerek olyan 10 évest, aki ne tudna nálam is cifrábban káromkodni, vagy olyan dolgokat emlegetni, amihez, kora révén még semmi köze. Ennyit a komolykodásotokról. És ezt most nem sértésként, hanem észrevételként írtam.

Szegény moderátoroknak is lehet rossz napjuk, bár igaz ami igaz, meglepő volt, hogy két kioktatást is kaptunk egyazon napon. Ahhoz képest, hogy milyen pangás van itt az utóbb időben, igazi hsz-özönben volt részünk ma. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 18:41 
Írópalánta

PJ írta:
Booby Paul írta:
Öreg írta:
"nem tudom 1ik szituációban se elképzelni, se úgy h óriás pasi ember csaj se h ember pasi oriás csaj, mind2 eset furcsa..."

:DD Hajrá Kovi, forgasd le!! Gróp vs Parkinson anal attack :D
:shock:

Na látjátok? Ezért nem engedi el senki a csemetéjét veletek mozizni. :lol: :-P

LOL :D :D :D

Ezen én is jót röhögtem :D

Castiel, amúgy még megérteném ha legalább 3-4 ember egymás után írt volna lol-t, meg XD-t, de egy ilyen írásért még nem kéne a fórumszabályzatot említeni. Ahogy észrevettem aki neten olvasgat, főleg fanficet, az nem 70- IQ-s, szóval nem fogunk itt sem egyszavas kiírásokkal tarkítani az oldalt, úgyhogy nem kell máris leoltani minket. Cenzúráról meg annyit, hogy nem ismerek olyan 10 évest, aki ne tudna nálam is cifrábban káromkodni, vagy olyan dolgokat emlegetni, amihez, kora révén még semmi köze. Ennyit a komolykodásotokról. És ezt most nem sértésként, hanem észrevételként írtam.

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 15:38 
Betűmániákus

A fórum szabályzatnak olyan része is van, hogy lehetőleg az értelmetlen egyszavas hozzászólásokat kerüljük. Példák lehetnek erre: LOL, xD, :D, "aha.", stb...

viewtopic.php?f=3&t=872

Ez a fórum szabályzat. Legyetek szívesek egyszer végigolvasni és figyelembe venni az ott leírtakat. Azt hiszem, hogy nem túl nagy kérés.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 14:45 
Szárnybontogató

Booby Paul írta:
Öreg írta:
"nem tudom 1ik szituációban se elképzelni, se úgy h óriás pasi ember csaj se h ember pasi oriás csaj, mind2 eset furcsa..."

LOL :D :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 12:27 
Zöldfülű

Öreg írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 12:24 
A Legnagyobb Fandomvadász

szerintem már szóltunk korábban is, de akkor most még egyszer: ez a fórum korhatár nélküli, ami azt jelenti, hogy ide akár 8 évestől 40 éves korig is feljárnak emberek, tehát legyetek szívesek mellőzzétek a káromkodásokat, a 18as korhatárú megnyilvánulásokat, stb. vagy ha nagyon nem megy, akkor fehérítsetek, mint ahogy azt mit utánatok szoktunk. van egy fórumszabályzatunk is, minden szépen le van írva, olvassátok és figyeljetek ezekre.

köszönöm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 9:25 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 30 (hétfő), 19:29 
Zöldfülű

amúgy valaki nem tudja, hogy mikorra várható kb Rowling enciklopédiája, mer minél többet olvasok, fanficot, annál több kérdés merül fel, pl az animágiával kapcsolatban, ahány fic, annyi változat, annyi különböző elmélet stb. vagy ott van pl a félóriások létrejötte, mer akárhogy is felépítésben mind2 szülőnek emberi teste van de azé a méretek... nem tudom 1ik szituációban se elképzelni, se úgy h óriás pasi ember csaj se h ember pasi oriás csaj, mind2 eset furcsa...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 20:52 
Szárnybontogató

Új HP videó ha valaki még nem látta volna:

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=31086

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 0:48 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Sajnos a gépem továbbra is haldoklik így nem igen látogattam mostanában az oldalt (megvan az emberem aki azonnal hív ha van új fejezet :) ).
Sajnálattal olvastam FB-n a kiírásod Roland és nem szeretem ismételni magam, de úgy érezem, hogy itt is csatlakoznom kell a "névtelen" támogatók sorához. Fogalmam sincs róla, hogy milyen nehéz helyzetben lehetsz és milyen érzés lehet a második szülő elvesztése is, de remélem a pároddal együtt ha gyógyírt nem is, de viszonylag hamar megnyugvást találsz majd. Ezt tényleg őszintén kívánom Neked!
Még egy dolog kikívánkozik belőlem ehhez a témához. Emlékszel amikor még amikor az Ezernevű elején elárultad nekem a Névtelen kiben/miben létét? Amikor azt mondtad, hogy csak hárman tudunk a dologról. Te az unokatesód és én. Azt is írtad, hogy szinte minden családtag olvasta a történetet és még anyukádnak se igen árultál el dolgokat hiába kíváncsiskodott. Ő sajnos már tényleg nem olvashatja el a történet végét, de abban biztos lehetsz, hogy rettentő büszke rád. Büszke mert nagyon tehetséges író vagy és ingyen, szívből adsz nekünk kikapcsolódást, fejtörést. Vad idegen embereket hoztál össze. Olyan embereket akik valószínűleg soha nem is beszéltek volna. És most ott tartunk, hogy évek óta együtt nevetünk és sírunk, még ha csak a neten keresztül is. Én nem hiszek a mennyországban de tudod, ha létezik Ő tuti naponta onnan frissíti ezt az oldalt, együtt a sok rajongóddal és kíváncsian várja az új fejezeteket.
Amit nagyon sajnálok, hogy nem olvashatta végig a fórumot a trilógia utolsó fejezete után... Nem láthatta, hogy mennyire sokan szeretik a fia novelláit, könyveit...

Nagyon örülök, hogy folytatod az írást sok sikert kívánok hozzá! Kitartás!

Üdv.
Öreg

Szerk. Jah igen. Az olvasónapló remek ötlet volt!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 24 (kedd), 14:31 
Szárnybontogató

Ja, az is jólenne...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 21:22 
Zöldfülű

Én fagyos Karácsony folytatásnak örülnék ami azt illeti

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 22 (vasárnap), 20:39 
Zöldfülű

Sziasztok!

Roland fogadd kérlek őszinte részvétem, nincs is ennél fájdalmasabb mint elvesztení egyik szülőnket, 2 nagyon jó barátom is az idén veswzítette el 1 hónap különbséggel és hát az szörnyű. Az egyikük a legerőseb ember lelkileg akit ismerek, soha mégcsak könnyezni se láttam...addig. A ráknál szőrnyűbb betegség nincs, de reménykedjünk, hogy mint mindennek előb utobb ennek is megtalálják a gyógymódját. A történetekkel kapcsolatban annyit, hogy nem siettetünk, eddig se tettük, ezután végképp nem fogjuk. A nurmengard trilógia a legjobb fanfic amit eddig olvastam, épp ezért meg éri a várakozást. Annyi időd van amennyire szügséged van.

Remus.
Ui: Kitartás!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 21 (szombat), 9:34 
Szárnybontogató

bojoe írta:
Kobra írta:
őszinte részvétem!

Szeretnék valami olyat írni ami nem ennyire közhelyes mint az ez az egyszerű részvét, sajnos én nem vagyok a szavak olyan mestere, ami alkalmassá tenne ilyesmire, megfogalmazni a felfoghatatlant, a vissza nem fordítható, de örök dolgokat. Én mint nagy scifi rajongó szeretném azt hinni, hogy az univerzum olyan dolog, ahol az elmúlás csupán a testi korlátaink levetkezése, és sokkal mélyebben és csodálatosabban válunk a világmindenség kollektív és egyetlen öntudatának a részévé. Ahol Isten, a Természet tökéletes és logikus, megszeghetetlen és örökkön működő törvénye uralkodik. Ahol világűr csendje felett az anyagot és az ürességet áthatja a mindent átfogó erő, a hatalmas barlangbeli tó mely összegyűjt és összetart minden egyes vízcseppet amik aláhullanak meredező cseppkövek csúcsairól.

hát ez tök szép volt. és nem vagy a szavak embere....akkor vetted vhonnan? :)

az emberi nyelv tökéletlen, alapvetően nem ilyen gondolatok kifejezésére alakult ki... ezért szörnyen nehéz ilyen témában, nem csupa üres szócséplésen kívül bármit is produkálni. Ha beleláthatnánk mások elméjébe...és nem volna szükség nyelvi bűvészkedésre, akkor egészen más lenne ez a világ.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 21 (szombat), 1:30 
Szárnybontogató

Mondjuk tényleg eléggé lezáratlanul maradt a történet. Dumbledore életben van. Arra kiváncsi lettem volna, hogy úszta meg. Voldemort igazából nem halt meg, ott maradt horcruxként a Roxfort. Lenne miről írni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 19:15 
Szárnybontogató

én még mindig reménykedem egy záró Varázslók háborúja novellában:D

Noghri

"The principle is that what the enemy cannot see he cannot kill. This is not the way of the Adeptus Astartes. Our principle is that what the enemy can see, he will soon learn to fear…"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 18:50 
Szárnybontogató

...és mit szóltok, hogy folytatja a történetet? :)
Milyen sötét varázslót talál ki? Vagy túléli valamelyik a mostani történetben? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 17:35 
Zöldfülű

Én sem szeretnénk közhelyekbe bocsájtkozni: őszinte részvétem és kitartást kívánok a továbbiakhoz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 17:05 
Fanficbúvár

Kobra írta:
őszinte részvétem!

Szeretnék valami olyat írni ami nem ennyire közhelyes mint az ez az egyszerű részvét, sajnos én nem vagyok a szavak olyan mestere, ami alkalmassá tenne ilyesmire, megfogalmazni a felfoghatatlant, a vissza nem fordítható, de örök dolgokat. Én mint nagy scifi rajongó szeretném azt hinni, hogy az univerzum olyan dolog, ahol az elmúlás csupán a testi korlátaink levetkezése, és sokkal mélyebben és csodálatosabban válunk a világmindenség kollektív és egyetlen öntudatának a részévé. Ahol Isten, a Természet tökéletes és logikus, megszeghetetlen és örökkön működő törvénye uralkodik. Ahol világűr csendje felett az anyagot és az ürességet áthatja a mindent átfogó erő, a hatalmas barlangbeli tó mely összegyűjt és összetart minden egyes vízcseppet amik aláhullanak meredező cseppkövek csúcsairól.

hát ez tök szép volt. és nem vagy a szavak embere....akkor vetted vhonnan? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 22:57 
Szárnybontogató

Régóta nem jártam erre, mert vizsgaidőszak van, de szeretném én is részvétemet kifejezni. Köszönjük, hogy eddig is időt fordítottál ránk, hogy ezután is fogsz. Nagyon sajnálom, ami történt. Bár innen nem tudok mit mondani, segíteni, így hát csak ennyit írok: légy erős, kitartás!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 20:50 
Szárnybontogató

őszinte részvétem!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 19:50 
Szárnybontogató

Roland, fogadd őszinte részvétem ezekben a nehéz időkben, sok erőt és kitartást kívánok!
Bár nem hagytam magam után sok nyomot, azért jártam erre, és köszönöm én is, mint a többi rajongód, hogy mindezek mellett mégis megírod nekünk a történetet!

Nihil dulcius, quam omnia scire.
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 19:25 
Zöldfülű

Roland!

Fogadd őszinte részvétem! Erőt és kitartást kívánok az előtted álló sajnos nehéz időszakhoz. A történetet folytatod amikor folytatod, sztem mindenki megérti azt, hogy most nem ez élvez prioritást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 17:29 
Írópalánta

Roland, Őszinte részvétem. Átérzem amit most érzel. Én is voltam már így, szóval ezek kivételesen nem csak üres szavak tőlem.
De az élet sajnos megy tovább, remélem több hasonló nem ér már közben...

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 14:19 
Szárnybontogató

Roland, fogadd őszinte részvétemet, így személyes ismeretség nélkül is! Erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendő időkhöz!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 13:43 
Tollforgató

Nekem a (mostmár ex)barátom veszítette el a dédanyját, a nagyanyját és a nagyapját fél éven belül. Mivel elég közel álltam és még most is állok hozzá, láttam min megy keresztül. Tudom mit érzel, mert ezen kívül a nagyapámat is így vesztettem el.
Persze neked rosszabb, a saját szüleid... Belegondolni is rossz...

Viszont én is nagyon szeretem a történetet, és szentül megígérem, hogy türelmesen várok érte. Akik meg türelmetlenkednek, azoknak leszedem a fejét. *vadmacska üzemmód on*

Persze őszinte részvétem, és sok kitartást! Sajnos így ismeretlenül, és ilyen távolról segíteni nem tudok, vagy bármi egyebet tenni érted. Viszont jobbulást, mindenképp!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 11:01 
Fanficbúvár

fogadd őszinte részvétem.
lélekben veled vagyunk, átérezzük fájdalmad.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 22:40 
Szárnybontogató

Roland,
fogadd őszinte részvétemet. Szörnyű az amikor elveszitjük az egyik szerettünket. Kitartást a következő időkhöz!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 20:14 
Betűmániákus

Szia!
Mélységesen sajnálom a dolgot, és kitartást kívánok neked ezekre a szörnyű időkre! Tudom, hogy milyen elveszteni valakit, aki közel hozzád, mégha hozzám nem is állt ilyen közel. Sajnos én nem vagyok annyira jó az ilyenekben, de tényleg lélekben ott vagyunk veled. :)

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 20:11 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Mindig máshol. Ahol éppen az agyam kalandozik... Folyton kiszállok a testemből
Sziasztok ismét

Köszönöm a megértéseteket, és leginkább azt köszönöm, hogy ennyire megszerettétek a történetet.

Az édesanyám is mindig várta az újabb és újabb fejezeteket, kíváncsi volt, hogy mi fog kialakulni a végére. Sajnos, ő már nem olvashatja.
Éjszaka, műszakban a munkahelyemen írtam az előző üzenetemet, és az a helyzet, hogy műszak végén, reggel hatkor hívtam fel a kórházat, hogy hogy van az édesanyám. Akkor közölték velem, hogy hajnali egykor álmában bekövetkezett az, amitől féltem.

Iszonyatosan fáradt vagyok, egész nap rohangáltam, hogy intézzem a temetést és a többi szükséges teendőt, amit ilyenkor kell, azóta egy órát aludtam délután. A furcsa az, hogy három év küzdelem, félelem és idegesség után most az egyetlen, amit érzek, az a nyugalom. Már sírni sem tudok, azt hiszem, elfogytak a könnyeim. Csak azzal vigasztalhatom magam, hogy többet már nem szenved.

Nektek csak annyit mondhatok, hogy okuljatok az ő esetéből. Erős dohányos volt, emiatt alakult ki a betegsége, és sosem tudott leszokni róla. Vigyázzatok magatokra és használjatok ki minden percet az életben, mert sose tudhatjátok, mit hoz a jövő. Törődjetek az egészségetekkel és ragaszkodjatok azokhoz, akiket szerettek.

Én itt leszek a továbbiakban is, és hamarosan folytatom az írást. Azt hiszem, jó is lesz, hogy egy kicsit elmerülhetek benne. Ígéretemhez híven folytatni fogom a történetet, vannak már ötleteim is, de először lezárom szépen a trilógiát, mely egy egész, kerek sztori lesz így.

Hamarosan jelentkezem, addig is a legjobbakat kívánom nektek!

Üdv,
Roland

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 16:46 
Zöldfülű

Csatlakozom az előttem szólókhoz, kitartást kívánunk ehhez a nehéz időszakhoz és külön köszönet, hogy ránk, rajongókra is gondoltál. A történet pedig kész lesz, amikor kész lesz, úgyis utálom, ha egy fantasztikus könyv/sorozat/film/véget ér. :wink:
Szerintem senki, aki eddig elolvasta nem fogja abbahagyni, mert a fejezetek ritkábban jönnek. Csak egyeseknek nagy a szája, ajánlott kerülni a merengős kritikarészleget... :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 15:35 
Írópalánta

Semmi gond Roland, mi megértjük a gondot, és nem fogunk emiatt türelmetlenkedni, vagy idegeskedni. Biztos hogy nem csak én és az előttem szólók vannak így vele, hanem mindenki. (aki mégse, azzal szívesen elbeszélgetnék egy kihalt sötét sikátorban...)
Kívánom a legjobbakat. Akármilyen keveset is ér a szavam a valóság ellen, de remélem jobbra fordul a helyzet.

UI: Ha gondolod végigbétázom az egészet. Végülis ezt csináltam az Ezernevűvel is (még megvan), mert ki akartam nyomtattatni. Átraktam wordbe és olvasás közben javítottam a hibákat, (elírás vagy szintaktikai), vagy esetleg a logikai bukókat - pl amikor sectumsemprával vágta a kezét Harry és nem diffindoval. Az egyedüli frusztráló rész az volt, hogy minden sortörést új bekezdésre cseréljek. Kb annyira volt izgalmas mint a ME2-ben a bolygószkennelés... :?

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 14:46 
Szárnybontogató

Jól mondod Noghri!
Mi, hű rajongóid türelmesen várunk! :) Kár, hogy a Merengőn nem viselik ilyen jól a dolgot. Persze, naponta én is felnéztem többször, hátha... De nem rinyáztam, mint az ottaniak.
Köszönjük Roland, hogy szántál ránk egy kis időt. :) Különösen örülök, hogy folytatnád a történetet a Smaragd Sigillus után. :D
Tudom milyen helyzetben vagy. :( Nekem is sok rokonom a rák miatt hagyott el minket. Kitartás!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 12:38 
Szárnybontogató

Biztos vagyok benne, hogy függetlenül attól, lesz-e folytatás, vagy sem, MINDENKI türelmesen fog várni. Remélem, hogy beszélhetek más nevében is. Akit tényleg érdekel a történeted (Öreg, Predi, Hehsy, Kobra, PJ, jómagam, és még sorolhatnám szerintem), azok szó nélkül fogják viselni a várakozást. Take your time;)

Noghri

"The principle is that what the enemy cannot see he cannot kill. This is not the way of the Adeptus Astartes. Our principle is that what the enemy can see, he will soon learn to fear…"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 23:32 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Mindig máshol. Ahol éppen az agyam kalandozik... Folyton kiszállok a testemből
Sziasztok

Tudom, hogy jól eltűntem már megint, de az a helyzet, hogy elég komoly bajok vannak nálunk...

Talán páran emlékeztek, hogy a Negyedik Torony írása közben, három éve vesztettem el az édesapámat. Édesanyám is három éve küzd a rákkal. Pár hete sürgősen kellett beszállítani a kórházba, mert nagyon hirtelen leromlott az állapota. Sosem volt túl sok remény a gyógyulására, de az orvosok szerint most már a végstádiumban van a betegsége. Folyamatosan morfint kap, hogy csökkentsék a fájdalmait, néha annyira elkábul a fájdalomcsillapítóktól, hogy beszléni sem tudunk vele.

Egy kicsit kivagyok idegileg. Néha azt hiszem, megőrülök... Azt mondják, már csak napjai lehetnek hátra.

Be fogom fejezni a történetet, ígérem nektek, de kérlek, legyetek türelemmel. Amikor egy kis erőt és kedvet érzek magamban, akkor írok. A következő fejezetből 6 oldal, tehát kb a fele kész van. Az utána lévő, utolsó előtti fejezet is félig kész van.

Sajnálom, hogy már megint ez történik, és tudom, hogy nem fer veletek. De ha türelmesen vártok, akkor megígérem nektek, hogy ha lezárul ez a dolog az életemben, és újra nyugodtan tudok írni, folytatni fogom a Harry Potter történeteimet még a Smaragd Sigillus befejeződése után is.

Tudom, hogy sokan szeretnétek a folytatást, győzködtetek róla, hogy írjam tovább, szóval talán ezzel az ígérettel egy kicsit kárpótolhatlak titeket a késésért.

Ezzel együtt egy másik dolgot is szeretnék közzé tenni: bétázót keresek, aki szép lassan, amikor ráér, átnézné a Smaragd Sigillus eddigi fejezeteit nyelvtani hibákra vadászva. Sajna van belőlük bőven...

Ígérem, hamarosan jelentkezni fogok, remélhetőleg már a kész fejezettel.

Üdv,
Roland

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1643 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra