Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 5:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 19:27 
Betűmániákus

SPN 6x07 :?

Nem kezdődött rosszul, és úgy sajnáltam Sammyt :x Bárki bármit mond, én Team Sam voltam/vagyok/leszek xD És igen, szerintem is volt benne egy kicsit a régi évadokból, bár érdekes, bennem meg sem fordult az, hogy Sam tényleg a nagypapihoz menne inkább. Hiszen a rész elején azért elég nagy előrelépés volt Sam és Dean kapcsolatában és ezek után nem tenné ezt az öcsi.
Viszont én úgy Crowley megjelenése után lehúzom a rolót. Majd pár hét múlva, vagy az évad végén letöltöm az epizódokat és megnézem, de... nekem ez nem fekszik. Túl hiteltelen. Kezdve ott, hogy a purgatóriumba jók - akiknek van némi stiklijük - kerülnek. Aztán vegyük figyelembe azt is, hogy a purgatóriumot a katolikusok találták ki és a Bibliában - tudtommal - szó sincs róla. Arról nem is beszélve, hogy ez hiába egy sorozat, nekem ne próbáljak meg bemagyarázni azt, hogy egy gonosz a MENNYBŐL hozhat vissza embereket, de az angyalok a pokolból nem. Kac-kac. Ez nekem túl sok, ebből köszönöm, nem kérek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 18:42 
Billentyűzetgyilkos

XDDDD Nekem az tetszett, amikor Dean azt mondta, hogy "a kis szárnyasnak", meg az "angyal-röntgen" XD

mod. szerk.

Na megnéztem még egyszer, ezúttal magyar felirattal (köszi még egyszer : D)

az jutott eszembe, hogy Seráék biztos nagy fanjai Achmednek, a halott terroristának XDDDD (tudjátok, "location, location, location" XDDD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 18:38 
Fanfic-faló

igen, itt is köszi a feliratot :D (várj, mindjárt megköszönöm facebookon is xDD) így legalább már néhány apróbb hozzászólást is értek, amit amúgy nem :D

Cas menőzése, az tényleg komoly volt xD
A Campbelleket akkor szeretem, mikor meghalnak xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 18:20 
Billentyűzetgyilkos

ááááh, köszi a feliratot, muszáj megnéznem így is, hogy tisztában legyek mindennel XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 18:15 
Sztorihajhász

SN 6.07

nem tudok ennyi mindent visszaolvasni, kész, betelt az agyam XDDD
de itt a magyar felirat :D

hú, csak annyi, hogy tényleg sok a szereplő >.< mikor már Crowley is bejött mondom uff.... hát én nem számítottam rá :D azok után hogy a seggére vertek azzal hogy majdnem elégették a csontjait. és akkor is egy lelket, Bobbyét akarták visszaszerezni, az meg is van, de most meg mégegyet, Samét, de most már nem tudják mivel zsarolni -.-""

meg a kedvencem, milyen izé egy rész lett ez :shock: mármint úgy izé, hogy mindenki izé lett XDDDDD szóval olyanokat mondtak, ezek a feleséges-barátnős sértegetések, meg Dean aszongya a nagyapjának, hogy mit ajánlott? HAJAT? XDDDDDDD hát ott én is kifeküdtem :D azért egy kicsit durva... Campbellék meg fogynak, jóó jóó :D :D :D

de azért jó rész volt ^^ Cas is volt meg még be is szólt :D és kérkedett azzal hogy ő biza akkora mint a Chrysler Building ^^ ^^ egyem a szívét :D
az Alfavámpír menő volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 18:00 
Szárnybontogató

Nekem speckel semmi bajom Gwennel, ot van oszt jól van. Az én esetemben a csaj ennyivel le is van zárva. :twisted:
Én meg vonyítva felröhögtem amikor a vámpír kitörte Christian nyakát. Nem az, sajnáltam, tetszett az elején az a kis hajbakapása Deannel. Legalább valaki, aki helyre rakta Deanyt. :twisted: De, az, hogy ebből a famigliából (csak azért mert Sera r×bi nem annyira kreatív) mindenki nyaktöréssel huny el, az egy kissé nevetséges.

Nagyfater viszont tényleg megérdemelné, hogy valaki lepuffantsa. Különben az a vicc, hogy Crowleynak csak egy szavába kerülne, és Campbell papa kutyakajává válna. :-D :-D

Különben meg erről az egész elvileg új szituról miért jut eszembe a Pokoli Szolgálat című regényem. Csak abban nem Sam a szenvedő alany, hanem Dean és nem Crowleynak kell játszani az angyalkát, hanem Lucusnak. :P

She guides us to bliss, her gift everlasting...

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:58 
Fanfic-faló

Gwen se volt jófej... bombát rá!

oh... *kitörli a könnycseppet a szeme sarkából* széép :D énisakarooom :D de befőttes üvegből veszi ki xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:54 
Billentyűzetgyilkos

ja, meg úgy kb. az egész Campbell-femilit : D mondjuk Gwen egy icipicit jóarc. de annyira nem, hogy ne lőjük le őt is : D

amúgy másodpercről másodpercre elképzeltem már azt a jelenetet, amikor Sam visszakapja a lelkét XDDDD napokig finomítgattam kb, de túl hosszú lenne leírni : D a lényeg, hogy az a vége, hogy Dean ránéz Samra, és mondja, hogy ne érzelgősködjön, aztán Sam mondja, hogy kösz, seggfej, Dean erre, hogy pöcs, aztán zene max. hangerőre, és az impala tovahajt : DDDDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:52 
Fanfic-faló

rendben :D

jaj, az Samtől iszonyat édes volt :D azt hittem hirtelen, hogy marad... :( de nem :D Supernatural's back!!!
nagypapit meg le kell lőni, oszt' csá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:49 
Billentyűzetgyilkos

írjuk : D

azért az is vicces volt, hogy Sam simán lelőtte volna a nagypapit. én ott nem sajnáltam, hanem igazából jót röhögtem XD de egy kicsit olyan volt most, mint régen, mármint nem Sam, hanem úgy az egész <3 ez, hogy visszament Deanhez, nekem annyira jólesett, olyan... sammys volt : D nem az volt a legfontosabb, hogy levadássza az alfát. mintha elképzelte volna, mit tenne, ha lennének érzelmei XDDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:47 
Fanfic-faló

áá, az nem elég misztikus :D

juj, azon úgy röhögtem xD

...ámen. :D megírjuk? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:43 
Billentyűzetgyilkos

Casszel a főszerepben? : D Nem Odaát lenne, hanem Odafent : D

neeem, a nagypapi semmiképp. eleve nem bírtam, most meg még kevésbé szimpi, hogy így leállt Crowleyval... (De Deannek az a beszólása tényleg nagy volt XDDD "Girls? Money? Hair?" XDDD)

óóóó igen, egy kis dühös-sértődős ágyjelenet, és újra szent a béke : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:41 
Fanfic-faló

jaa, az angyalháború kaphatna spinoffot xD am, én is kíváncsi vagyok, érdekes lehet. :D

na mert szerinted én mire gondoltam? :D

ők biza :D de nagypapi semmiképp...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:38 
Billentyűzetgyilkos

szerintem se állt jól neki : DDDDD az impala az ő családja, meg Sammy XD

lool, hogy lehetne megoldani? nekem is van ötletem, de erősen kiütközik benne a Destiel iránti vonzalmam : D

tényleg mindenki önző most, meg mindenki meg van sértődve a másikra, de remélem, megoldódik majd <3 csak vége lesz egyszer fent a háborúnak... am tényleg örülnék, ha többet hallanánk arról, mi folyik odafent. Meg tök kíváncsi lennék, hogy most, hogy Casnek ilyen szerepe volt a világvége megakadályozásában, mennyire lett fontos odafent : D van az angyaloknál előléptetés? Végülis hierarchia van, ezt tudjuk, vannak főnökei, vannak, akik alatta állnak... kíváncsi lennék, most milyen szerepe van ebben a háborúban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:34 
Fanfic-faló

hát, szerintem mindenki önző valamilyen szinten... a kérdés az, hogy ki legjobban?
oké, Cas is meg lehet sértődve, meg Dean is... (és ha egy kicsit AU lenne, van ötletem, ezt, hogy lehetne megoldani...xD) és mind a kettejük felháborodása jogos.

ja. hát Deanről ott nem tudtam eldönteni, hogy OOC vagy nem xD szinte láttam, ahogy a fejében harc dúl Sam és Világ között xD
nagy k*csögség volt, hogy ezt megcsinálták vele... bár, Deannek nem áll jól a normális élet xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:24 
Billentyűzetgyilkos

Effy írta:
Oké, ebben igazad van, elismerem. Viszont fent voltak fontosabb dolgok is, hiszen helyre kellett/kell állítani a rendet. Cas most nem viselkedhet annyira barátként, mint ahogy előtte tette, ő most katona.
Kicsit megértem az önzőséget - de sokkal jobban megérteném, ha Sam csinálná. Dean kapott egy többé-kevésbé normális életet, aminek az ára Sam elvesztése volt. Aztán Sammy egyszer csak ott terem, és máris minden újrakezdődik.
De a ketrecbe nem Dean mászott be, hanem Sam. És neki nem volt egy szava sem az egész miatt.
Igazából mindenkit megértek, szóval ebben a vitában senkinek sem tudom a pártját fogni, szóval ez nehéz xDD

Engem nem érdekel, mekkora gáz van odafent, nem került volna sokba Casnek egy köszönömöt odavágni. : D Még mindig nem tetszik, hogy Dean bunkó vele, viszont teljesen jogosan sértődik meg azon, hogy tesznek a fejükre. Jóóó, persze, háború van, de akkor legyenek szívesek több infót is közölni erről a háborúról, mert tulképp Cas is azt csinálta, hogy akkor jelent meg először, amikor kellett neki a srácok segítsége. Na most akkor ki az önzőbb? XD

És igen. Sam mászott be a ketrecbe, de ha emlékszel, Dean beleegyezett, ezzel gyakoirlatilag belökve Samet. A család meg nem jött össze, nem kapott normális életet, csak elhúzták az orra előtt a mézesmadzagot, hogy "ilyen életed is lehetne, ha nem lennél elcseszett". XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:23 
Fanfic-faló

én is remélem, hogy így van, de szerintem inkább darabokra tépik... (de ezt a befőttes üveg-cuccot olyan jól elképzeltem xDD)

ez a purgatórium-izé nekem tök homály xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:21 
Billentyűzetgyilkos

lol, hát jó lenne, ha így lenne xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:20 
Billentyűzetgyilkos

Hát én remélem, hogy majd letisztul ez a purgatórium-dolog, csak ne úgy, hogy megint a világvégével jönnek : DDD remélem, azt a témát tényleg lezárták XD

am szerintem nem történik Sam lelkével semmi különös. őszintén szólva úgy képzelem, hogy nem csinálnak azzal ott semmit, csak elvan egy kis befőttes üvegben, és várja, hogy megtalálják : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:19 
Fanfic-faló

Oké, ebben igazad van, elismerem. Viszont fent voltak fontosabb dolgok is, hiszen helyre kellett/kell állítani a rendet. Cas most nem viselkedhet annyira barátként, mint ahogy előtte tette, ő most katona.
Kicsit megértem az önzőséget - de sokkal jobban megérteném, ha Sam csinálná. Dean kapott egy többé-kevésbé normális életet, aminek az ára Sam elvesztése volt. Aztán Sammy egyszer csak ott terem, és máris minden újrakezdődik.
De a ketrecbe nem Dean mászott be, hanem Sam. És neki nem volt egy szava sem az egész miatt.
Igazából mindenkit megértek, szóval ebben a vitában senkinek sem tudom a pártját fogni, szóval ez nehéz xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:16 
Billentyűzetgyilkos

olyan szempontból jó, hogy tudják, hol van, de senkinek elképzelése sincs róla, milyen lehet ott lenni összezárva Luciferrel és Mihállyal. Ki tudja, milyen lesz Sam, ha viszakapja a lelkét, mi történhet azzal ott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:15 
Szárnybontogató

Már reggel megnéztem új SPN-t, de csak most jutottam el idáig...
Még mindig nem tisztult le teljesen az egész, este tuti újranézem, de addigis...

Kicsit fura volt. Hangulatilag meg úgy egyébként is. Túl sok szereplő. >< Ez az egész "vadász-telep" olyan fura nekem, nem szeretem őket, de végülis nem volt rossz, Dean kakaskodását tök bírtam "Christiannel", szeretem a kakaskodó Deant, ő olyankor van elemében, ha vkivel opponálni lehet, és most aztán volt erre lehetősége. :)

Valahogy megint tudatosult bennem, mennyire más már ez az SPN, mint a régi, amit megszerettem, de most először fordult elő, hogy ezt alig éreztem negatívnak. Úgy értem... Igen, más, és hiányzik péel a régi Sammy, de érdekes volt ez az új fíling is, bírtam nagyon, és először éreztem azt ebben a jelen évadban, hogy komolyan kezd érdekelni a cselekmény is... :)) Bár ezt a Purgatórium dolgot én se vágom, elég kifacsarodott hülyeségnek tűnik, de majd úgyis kihoznak belőle valami izgit. Kezdek bízni Serában meg a folytatásban.

Alfa-vámpír menő volt, Crowley-ra őszintén bevallom, gondoltam korábban, mint lehetséges Bábmesterre, tehát annyira nem döbbentett le, mint csattanó, de bírtam, hogy tényleg ő van a háttérben.
Nagypapit továbbra se szeretem, mert felesleges elemnek tartom, de mint karakter kicsit már szimpi volt, Dean beszólásán meg - “What'd he offer you? Girls. Money? Hair?" - hangosan felröhögtem, gonosz Dean. ><

Hú, nem is tudom, mi volt még...
Gwen még mindig nem tetszik, nem érdekel, mint szereplő, de feminista énemet azért sikerült megnyerni azzal a jelenettel, mikor megmenti Deant a vámpírtól.

Sam és a lélek-problematika...
Megszakadt érte a szívem, olyan nyomoronc volt, mikor Nagypapit le akarta lőni például. Tudom, hogy menő, Terminátor, érzéketlen, hideg, és ettől mégszuperebb vadász, de én akkor is csak sajnálni tudtam.

Ahogy Cast is, Dean megint rohadék volt vele, miért nem értékeli soha? >< De legalább végre Cas is visszavágott, szarkazmus, ó jeee, szeressük. "Of course, your problems always come first. I'll be in touch." :)) Ő mióta ironizál amúgy? XD Le vagyok maradva. Először fel se fogtam, most komolyan beszél-e (na egen, a Destiel-mániám :roll: ). :lol:

“Yes, but I’m the one he’s f*cking,” Cas answered.</i>

/Bree Black: If you ever get close to a human/

http://i46.tinypic.com/8wwidf.gif

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:13 
Billentyűzetgyilkos

Szerintem ez nem baj, sőt. Ha nem lenne a ketrecben, nem tudnánk, hogy hol lenne, szerintem az rosszabb kicsit. XDDDD meg Crowley ki tudja hozni, csak rá kéne venni valahogy : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:12 
Billentyűzetgyilkos

én még csak most gondoltam bele abba, hogy Cas szerint Sammy lelke még mindig a ketrecben van. Ha ez igaz... szegény...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:10 
Billentyűzetgyilkos

Valahol egyébként jogos a felháborodása Casszel szemben, mert azért nem kis dolog volt megállítani az apokalipszist, és egy rohadt köszönömöt nem kaptak érte, sőt, azóta tök úgy néz ki, hogy mindenki leszarja őket. Nekem se esne jól azok után, hogy mindent odaadtam, feladtam azért, hogy ne legyen világvége x) gondolj bele, Sam önszántából bezárta magát a ketrecbe, mi lett volna, ha nem szabadul ki? "Odafent" a kisujját se mozdítja senki - amúgy Castiel sem -, hogy valamit tegyen a két srácért cserébe. Ők voltak azok, akik az egészbe belesodorták őket, akik rájuk rakták ezt az óriási terhet, meg minden, és valamivel igazán viszonozhatnák a dolgot.

szerk.: láttam a trailert, nem vészes spoiler-szempontból egyáltalán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:05 
Fanfic-faló

Dean egy kicsit úgy viselkedik, mint egy önző, egyedüli gyerek, szóval itt a készítők valamit nagyon elszúrtak... Hiszen mindig ő volt, aki húúú de önfeláldozó, meg minden és nem vette természetesnek a segítséget. Most viszont igen, és ez így nagyon nem jó...
Tanulhatott volna abból, hogy Bobby kiosztotta...
Én azért továbbra is Team Deanpala vagyok xD

És Crowley mért szervezne sereget? Erre ötletem sincs, hiszen most elvileg ő a Pokol Királya - vagy mi...

szerk.: a következő előzetese mennyire spoileres, ha valaki látta? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 16:00 
Billentyűzetgyilkos

Crowley tökjó arc, én bírom nagyon : DDDDD mindig feldobja egy kicsit a cselekményt. Nagypapit meg én sem bírom x)
azt nem igazán értem, hogy mi van a purgatóriummal, mért olyan fontos ez Crowleynak. Ki akarja szabadítani a lelkeket? Minek? Hadsereget szervez?

Castiellel kapcsolatban meg: én úgy sajnálom szegényt <3 azt hiszem, a hatodik évadra abszolút Team Cas lettem XD Mármint... persze, hogy akar ő segíteni Deanéknek, de egyrészt van neki "fontosabb" dolga is, ő elsősorban még mindig angyal, és fent van a helye, nem az emberek között, másrészt meg neki sem tetszik, hogy Dean - megjegyzem, akárcsak Bobbynál - természetesnek veszi a segítségét, sőt, el is várja. Bobby egyszer már kiakadt emiatt, nem tanultak belőle?! Ugyanazt csinálják Casszel is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 15:54 
Fanfic-faló

SN 6x7

hm... wow. hm... így három szóban megfogalmazva ennyi jut eszembe xD
a purgatóriumos dolog nekem sem volt teljesen tiszta...
basszus, én úgy megijedtem, hogy Sam nem marad Deannel :O
és még jó, hogy nem néztem meg az előzetest, mert akkor láttam volna az összes Cas-jelenetet :( (Tania, már értem az övet... xD) hát, szépen kianalizált mindenkit... :D
a Campbell-család hullásával a szeret is eltűnik? kövezzetek meg, de én örülök neki :D *továbbra sem bírja nagypapit*
Crowley... fura. adja vissza Sammy lelkét és még bírni is fogom :D
Dean meg milyen már Castiellel... elhiszem ébn, hogy szereti és még nem tudja ezt feldolgozni, azért bunkózik vele, de akkor is... xD

*tök büszke magára, mert értette az egészet*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 14:28 
Billentyűzetgyilkos

Aha, köszi. Hát ez egyre bonyolultabb... O.o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 14:27 
Betűmániákus

Kiderülne, hogy a Mikulás is vámpír. :D És ezért tudja eljuttatni a csomagokat mindenhová, mert hogy gyors. :)) Klaus. xD

Csak az a kérdés, hogy ki vérét szívja? A koboldokét? Vagy ő is vega, mint Stefan volt és a rénszarvasokon él?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 14:25 
Könyvmoly

Luna Black írta:
Nem nagyon értettem, hogy az a fickó ki volt, majd újranézem, hátha akkor jobban felfogom.
csak valamiért újabban nem tudom letölteni egyik részt sem...

Hááát, Elijah, valami gonosz vámpír, aki 500 évig ldözte azt a srácot, aki elrabolta elenát, és akit lefejezett a végén Elijah. és a nő meg segített neki, kergette őket. és elenával akarták kiengesztelni, merthogy üldözte katerinát. (katherine). és ez a kettő megbízott katherine-ben, ezért mérges rájuk.
de elvileg nem is ő a legfélelmetesebb, hanem vmi klaus o.O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 14:14 
Billentyűzetgyilkos

Kidy írta:
tvd 2x8

ki látta?

én láttam. bár akadozott a videó meg feliratom se volt hozzá, úgyhogy néha elvesztettem a fonalat, hogy ki kivel mit meg merre, de nagyjából egyezik a véleményem a tiéddel.
az a jelenet a végén =((

Elenából valahogy annyira elegem van...
Azt a feltámadós dolgot meg remélem, megmagyarázzák.
Nem nagyon értettem, hogy az a fickó ki volt, majd újranézem, hátha akkor jobban felfogom.
csak valamiért újabban nem tudom letölteni egyik részt sem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 14:08 
Könyvmoly

tvd 2x8

ki látta?

jó durva ez az elijah. először valami kegyetlenebb arcú emberre számítottam, de elég félelmetes volt így is. most már tényleg érdekel, ki az a klaus, ki keresi katerinát :D
de hogy lehet az, hogy elijah csak úgy feltámad? jó durva volt...
aztán meg, szerencsétlen bonnie jól túlhajtotta magát, de azt hittem, összejönnek majd jeremyvel, mert nagyon olyasmi volt a szitu.
aztán a végén ez a damonos szerelemvallomás.... hát a szívem szakadt meg komolyan, de most azt nem értem, mit ért el azzal, hogy megmondta az igazat elenának, aztán meg elfelejtette vele. most adott a sz.rnak egy pofont. különben is, elena úgyis tudja, hogy damon szereti. túl hatásosra sikeredett, csak logikátlan volt az a jelenet. bár attól még a kedvencem ^^ úgy sajnáltam damont =(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 12:55 
Billentyűzetgyilkos

Az tényleg nagy volt, hogy Sam rögtön simán beleeresztett volna Samuelbe egy golyót : D viszont amúgy nagyon örülök, hogy mégis Deannel maradt, én is megijedtem egy kicsit x"D
És Crowleeey : DDDDD bírom a csávót, komolyan XD Mondjuk igazán visszaadhatná Samnek a lelkét xD

Cast egy kicsit sajnáltam. Dean úgy beszél vele, mint a kutyájával x) Jól is tette, hogy visszaszólt neki.

Most mást nem igazán tudok mondani, meg kell néznem még egyszer magyar felirattal : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 10:59 
Billentyűzetgyilkos

Én is így tanultam. Épp ezért nem értem, de lehet, hogy velem van a baj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 10:57 
Szárnybontogató

Nos a purgatórium az én olvasatomban a tisztítótűz vagy gyehenna. Gyakorlatilag ide kerülnek azok a lelkek, akik a mennybe tartanak, de azért még rájuk fér egy kis tisztogatás. (Milyen jó, hogy közel három évig teológiát is hallgattam)

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 10:47 
Billentyűzetgyilkos

Épp most fejeztem be a SupNatot, de jelenleg egyszerűen nem tudok mit mondani róla, még nem indult be teljesen az agyam xD

Azért az nagy volt, hogy Sam gondolkodás nélkül lelőtte volna a nagypapit.
Casnek meg már kezdhet nagyon elege lenni Deanből, ha már be is szólt neki, szóval jó lenne, ha Dean befejezné az utasítgatását.
Egy pilanatra megijedtem, hogy Dean tényleg lelépett, Sam meg Samuellel marad.

Ezt a purgatóriumos dolgot nem nagyon értem. Vagy csak nem vagyok tisztában a purgatórium fogalmával. Majd ha lesz energiám, utánaolvasok picit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 10:31 
Billentyűzetgyilkos

Áááh, most még el kell mennem cipészhez, de aztán jövök vissza és első dolgom lesz megnézni *.* olyan kíváncsi vagyok már :D
Cas megint csak annyit szerepel az egészben, hogy kideríti, mi van Sammel aztán jóvan? Reméltem, hogy ezután azért majd többször felbukkan, segít nekik valahogy megkeresni vagy visszaszerezni Sammy lelkét. =(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 8:43 
Szárnybontogató

6/7 WTF
Úgy tűnik Seraék kifogytak a kinyírási lehetőségekből. De most komolyan a Campbell családban mindenki nyaktörésben múlik ki. Legalábbis azok, akik többet szerepeltek benne. Markot az alakváltó, Christiant a vámpír. Kíváncsi vagyok, hogy vajon Gwennek mi fogja kitörni a nyakacskáját. :wink: Nagyfaternek meg a szeme se rebbent, pedig irtsák a rokonságát.
Castiel megint marha sokat szerepelt, viszont legalább megtudhattuk amit eddig is tudtunk, miszerint Sammykéből hiányzik egy alkatrész. Dr. Cas diagnosztizál.
Nálam ennek a résznek a csúcspontja Crowley felbukkanása volt, meg ahogy ő is osztotta nagypapit. :-D :-D Utána meg Dean és Sam következett. :-) :-) Hát ennyit a nagy családi szeretetről ugyanis végül úgy tűnik, hogy a csajszi, Gwen is fellázadt a big boss ellen.

Akkor majd az én ficeim miatt kezdhettek igazán fújjolni, ugyanis a három, épp aktuális sztorimban meg enyhe Dean/Mihály szálacska is van. Hogy ez, hogyan is jutott az eszembe azt nem tudom. Na meg az a pár Dean/Jo-s ficim se épp semmi.

Ha pedig kedvenc video: Nekem ez az egyik
http://www.youtube.com/watch?v=X1jxNO4gzLI

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 1:31 
Betűmániákus

oh, Sammy, Sammy, mi lett veled... =(( A 2. évadban még olyan aranyos és aggódó... =((
egyébként most döbbentem rá, hogy az évadok során úgy kb. felcserélődtek a szerepek Sam és Dean között... O.o
de ma végre új rész 8->

oh, és jövök egy kis CMmel is^^
megtört a jég és 4 évad kellett hozzá, hogy végre valamelyik részen elbőgjem magam... igen, én egy reid-lehet-hogy-meghal részen sem pityeredtem el, viszont az 5x05-ös... amikor fiatal lányokat rabolnak el és erőszakolják meg őket... hát valami fájdalmas volt. igazából itt jött elő a hihetetlenül családcentrikus anna és egyszerűen... annyira megindító volt az egész :x :x :x egyébként most jön majd az 5x08^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 0:24 
Szárnybontogató

Oké. XD Nem fogok ficet írni velük, vagy ilyesmi, csak egy random ötlet volt.
Fura is lenne ez a párosítás, tekintve, hogy Ellen halott... Bár ugye, SPN-ben ez jelent bármit is, most komolyan? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 06 (szombat), 0:03 
Fanfic-faló

de az Ellen/Bobby meg olyan... neeem... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 23:58 
Szárnybontogató

Speciel én a végére kezdtem megkedvelni Jo-t. Kábé mikor már haldoklott. :P Na jó, gonosz vagyok. XD Annyira nem volt szar szereplő, csak utáltam, ahogy eleinte úgy nyomatták a Dean/Jo-szálat...
Ellent viszont nagyon bírtam, ő annyira dögös volt, igazán levadászhatta volna valamelyik vadászt. :)) Mondjuk Bobbyt. Csak azért őt mondtam, mert az édi is lett volna, meg így nem is tűnök olyan perverznek, mintha teszem azt Deant mondom. ><

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 23:54 
Fanfic-faló

mondjuk, nem volt rossz ötlet kiírni :D de olyan szépek voltak a belei :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 23:53 
Billentyűzetgyilkos

csak azt az egyet köszönöm neki, de azért annyira nem vagyok hálás, hogy ne örüljek, hogy kiírták : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 23:52 
Fanfic-faló

a meghatószépséges Destiel, olyan meghatószépséges :((

meg Deannel ;;)

nővérkém, Jo érdemie közé tartozik, hogy nélküle nem lett volna Can't fight this feeling Jensen előadásában :x

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Effy 2010 november 05 (péntek), 23:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 23:50 
Szárnybontogató

Csak velünk.
Ámen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 23:49 
Billentyűzetgyilkos

áááh, végignéztem a videókat XDDD kéész teljesen : D linkelhettek még, ha tudtok ilyeneket, most már bármi érdekel : D óó, kivéve a Dean/Jo párosítást, meg igazából úgy ált. semmit, amiben Jo van, nem szerettem XD

és az úr angyala nem kekszel. pont. : DDDDDD csak velünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 23:48 
Szárnybontogató

Ööö... Még két videó. ><

Vicces Cas --> http://www.youtube.com/watch?v=7FJ3ZKim_eU

És nagyon meghatószépséges Destiel. --> http://www.youtube.com/watch?v=nXwfNGjhJXQ&feature=mfu_in_order&list=UL

És be is fejeztem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 23:47 
Fanfic-faló

jóó, hát ugye abban a részben, mikor Cas átment szexmániás hippibe... na, ott jó volt :)

az Úr angyala, amint kekszel? nagyon durva elképzelés számomra xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra