Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 09 (vasárnap), 0:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 896, 897, 898, 899, 900, 901, 902 ... 1041  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 18:31 
Sztorihajhász

Kathy írta:
Lorának és Jesse-nek: A magyar tanáromat Zsuzsa néninek hívják. :)) :)) :))

Kathy! Viccelsz? :))

amúgy erről jutott eszembe - mmint zsuzskáról -, hogy az én matek tanárom meg azt mondja, hogy "háromas". -.-

zsuzska üldöz minket, mi? :))

am nekem is jó volt a második nap, tanárok rendesek, jókat fogtunk ki. stb.stb. :D:D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 18:25 
Sztorihajhász

Pár óráig nem vagyok itt emberek, és rögtön egymás torkának estek?? :D Egyébként még nem olvastam vissza a dolgokat, csak félig meddig, de mindjárt megteszem.

Robin bocsáss meg!! Nekem kellett volna vigyáznom ezekre a rosszcsont kis lurkókra! (úristen miket össze nem hordok!!)

No, mindegy. Amúgy jó volt a második napom a suliban! ^^

Lorának és Jesse-nek: A magyar tanáromat Zsuzsa néninek hívják. :)) :)) :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 18:13 
Fanfic-faló

Szia, kyky :)

Hű, ez is egy más felfogás, hogy aranyosak vagyunk :D Köszi, hogy ezt leírtad :) Te is aranyos meg szimpatikus vagy :-D (ugye a myvipes levelek is :D )

Amúgy Robinnak tényleg igaza volt, így utólag helyeselve :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 17:38 
Sztorihajhász

szia, kyky! :)

szerintem egyáltalán nem voltál tolakodó, ebbe a topicba is mindenki írhat, és szerintem jó, ha külső szemlélő is elmondja a véleményét, ahogy előtted is csinálták, és őket sem torkoltuk le. :D

szóval inkább azt mondanám, hogy köszi. ;)

pusszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 17:29 
Könyvmoly

Sziasztok, kis pOFFozók! :)

Bocsánat, hogy így bepofátlankodom (mostanában az erősségemmé vált, hogy olyan ügyekbe szóljak bele, amihez semi közöm), de muszáj leírnom, hogy mennyire szimpatikusok vagytok, és szerintem nagyon aranyosak voltatok ezzel a kis balhéval.

Kíváncsi ember lévén visszaolvastam (jó sokáig tartott megkeresni, hogy hol kezdődik), ahol elkezdtétek a vitát, és én személy szerint tallyn (szégyen szemre nem emlékszem pontosan a nevére) hsz-e előtt nem is gondoltam, hogy ti kiközösítettétek volna Ritát, csupán elmondtátok a véleményeteket, amik nem tetszik nektek benne...

Na, de nem is ez a lényeg, nem olvasok én olyan tűzetesen, azt akartam csak leírni, hogy szerintem nagyon édesek vagytok, ahogy megbántátok a bűnötöket, és ahogy így elnézem (főleg veritynél) elég őszintén, szóval remélem, és nagyon szurkolok, hogy tovább folytatódhasson a kis csapatotok, hiszen kár lenne érte! :)

Na, tényleg senki ne haragudjon meg, ha nagyon tolakodásnak vettétek a hszemet (amit megjegyzek: elképzelhetőnek és jogosnak tartok), akkor csak szídjatok le nyugodtan! :)

Pusszi nektek: KyKy

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 17:28 
Sztorihajhász

sziasztok.

hű, há. egyébként, jelentem, hogy aludtam egyet, de még mindig úgy gondolom, hogy nem fogok ódákat zengeni a dologról, úgy látom, kezd megoldódni a dolog.

Aryanna és Robin jókat szóltak, köszi érte nekik. :)

Az adminoktól és moderátoroktól én is bocsánatot kérek, azért, hogy nem jó helyen tettük, amit tettünk.

Rita, lezárásképp neked annyit mondanék, hogy igen, igazad van, sosem kedveltem, már az elején sem. nem részletezem, hogy miért, már megvolt. ha erről bővebben beszélgetni akarsz, akkor hétvégén lesz időm msnen. tőled csak azért kérek bocsánatot, mert nyilvánosan csináltuk a dolgot, és nem példának okáért msnen. azért, mert nem kedvellek, nem fogok bocsánatot kérni.
még annyit ehhez, h miután olyan szépen ugráltattál volna itt is, msnen is, holott előtte mondtam, hogy nem érek rá, csak két percre jöttem fel, mert nem otthon vagyok, hogy várhattad el, hogy én tárt karokkal cseverésszek veled?

én hajlandó vagyok elfelejteni a dolgokat, és tiszta lappal kezdeni - ahogy kérdezte itt valaki -, és teszem ezt Veled is. egy részt mert ilyen vagyok, más részt, pedig túlságosan szeretem a Merit és a MeriFórumon ahhoz, hogy egy kis nézeteltérés, és vita elvágjon ettől a világtól.

a táblát szerintem ne vedd le, ha még szeretnél itt lenni, egy kis idővel elhűl majd ez a dolog is, és minden rendben lesz. remélhetőleg.

egyébként még annyit, ahogy aki ráébresztett minket arra, h túlzásba vittük a dolgot, annak köszi, mert igaza volt, és így legalább nem fajulhattak el a dolgot.

a külön topiccal kapcsolatban - ki kérdezte? Noszi? -, szerintem emiatt a kis balhécska miatt egy kicsit várjunk, és, ha tudnak rendeződni a dolgot, akkor majd kérünk egyet.

nah, hirtelen ennyi jutott eszembe, és részemről remélem a veszekedéshez ez volt az uccsó hszem - ahogy Aryanna is írta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 16:21 
Könyvmoly

Sziasztok!

Csak ámulok, és bámulok.

Nem igazán értem, hogy min kaptatok össze, de ha dönthetek, és az adminok felajánlották, akkor hozzunk létre csoprtot! (Naná, hogy csak azért mondom, mert kíváncs vagyok arra, hogy milyen lehet egy csoportban. :) )

szerk: Majd még jövök! vagy nem.

Legyenek az ablakaitok szebbek, mint a napsugár, ami megcsillan egy nári napon medence vizén!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 16:18 
Sztorihajhász

Aryanna írta:
szerinted Robin egy kis pOFFázás, vagy még korai lenne? Egyáltalán maradunk vagy nem maradunk?

Csak úgy félig-meddig vagyok, de felőlem pOFFázhatunk felőlem. :)
Szerintem hülyeség lenne nem maradni. Én még mindig kedvellek titeket, ettől az idióta ügytől függetlenül. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 16:06 
Sztorihajhász

szerinted Robin egy kis pOFFázás, vagy még korai lenne? Egyáltalán maradunk vagy nem maradunk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 15:47 
Sztorihajhász

Aryanna írta:
Azt hiszem Robinnál a pont :)

Most mondhatnám, hogy én köszönöm, amiért megcsillogtathattam végtelen bölcsességem, de ez nem az a pillanat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 15:28 
Sztorihajhász

Robin Mors írta:
Igazság szerint én ott tartok, hogy visszaolvastam, tudom, hogy probléma volt miután elmentem, de még mindig nem igazán értem pontosan, hogy mi.
Én nem haragszom senkire, ha valaki idegesít, ahhoz nem szólok, azt hiszem, veled nem volt ilyen. :) (Mondjuk az más kérdés, hogy egy másik fórumon volt egy topic, amit azért nyitott az egyik felhasználó, mert a bögyében voltam, és ott akarta a többieket ellenem hangolni, de az más kérdés, mert mindenki engem szeretett jobban. XD)
Szerény véleményem szerint bolhát csináltatok az elefántból, a rosszabb baj, hogy ezt egy olyan helyen tettétek, ahol nem kellett volna. Az ilyesmit inkább msn-en beszélgetésben kellene megtárgyalni egymást közt, és nem egy fórumon. Ha jól olvastam, mindenki tudja a másik msn címét (kivéve az enyémet, mert az hadititok XD), és ott lehetett volna sárt dobálni.

Viszont sokáig nem szabadna ilyen dolgokon sokáig rágódnod verity, elvégre bocsánatot kértél, és ha jól vettem ki Rita szavaiból, meg is bocsátott. Ennyi, kész, itt még nem lesz vége a világnak, hidd el, lesz ez még így se.

Ítéletet nem fogok mondani felettetek, elvégre nem a bíróságon vagyunk, de azt kell mondjam, mindenki hülye volt egy kicsit. De ezt jó szívvel az iskolára, és Laci bára fogom. Szóval tessék békében élni itt továbbra is, vagy a következő meri talin vasvillával csapok szét köztetek! :)

Azt hiszem Robinnál a pont :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 15:25 
Sztorihajhász

Igazság szerint én ott tartok, hogy visszaolvastam, tudom, hogy probléma volt miután elmentem, de még mindig nem igazán értem pontosan, hogy mi.
Én nem haragszom senkire, ha valaki idegesít, ahhoz nem szólok, azt hiszem, veled nem volt ilyen. :) (Mondjuk az más kérdés, hogy egy másik fórumon volt egy topic, amit azért nyitott az egyik felhasználó, mert a bögyében voltam, és ott akarta a többieket ellenem hangolni, de az más kérdés, mert mindenki engem szeretett jobban. XD)
Szerény véleményem szerint bolhát csináltatok az elefántból, a rosszabb baj, hogy ezt egy olyan helyen tettétek, ahol nem kellett volna. Az ilyesmit inkább msn-en beszélgetésben kellene megtárgyalni egymást közt, és nem egy fórumon. Ha jól olvastam, mindenki tudja a másik msn címét (kivéve az enyémet, mert az hadititok XD), és ott lehetett volna sárt dobálni.

Viszont sokáig nem szabadna ilyen dolgokon sokáig rágódnod verity, elvégre bocsánatot kértél, és ha jól vettem ki Rita szavaiból, meg is bocsátott. Ennyi, kész, itt még nem lesz vége a világnak, hidd el, lesz ez még így se.

Ítéletet nem fogok mondani felettetek, elvégre nem a bíróságon vagyunk, de azt kell mondjam, mindenki hülye volt egy kicsit. De ezt jó szívvel az iskolára, és Laci bára fogom. Szóval tessék békében élni itt továbbra is, vagy a következő meri talin vasvillával csapok szét köztetek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 15:04 
Fanfic-faló

Azt hiszem, hogy valahogy rosszul fogalmaztam, mert én úgy értettem azt, hogy veled beszéltünk/beszéltek róla. És végül is ez a törzsgyökér nem valami kiváltság, csupán fogalom, mert mi a taliból és az előtte levő napokból kiindulva kezdtük el a mi körünkben ezt az offolást, szóval só sincs semmiféle felsőbbrendűségről vagy valamiről, még ha úgy is tűnne.

Amúgy én ebbe a pólóba már teljesen belezavarodtam, azt se tudom, mi van

Szerintem már ennek a táblának meg feliratnak sincs sok eszmei értéke, mert egy ilyen vita a csapatszellemet is tönkrevágja és elveszi mindenki hangulatát...

de nekem már nincs is semmihez se kedvem se hangulatom, mert ha az ember bűnös, akkor rányomja egy ilyen dolog a bélyeget elég rendesen.

szerk.: és én is bocsánatot kérek a balhéért. Aryanna, én is örülnék, hogy ha tisztáznánk ezt a dolgot, de mivel Rita rosszul érzi magát, ezért mint mondtam, itt van az a bizonyos bélyeg, és én is rosszul érzem magam miatta. Én ebben nem döntök :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 15:01 
Sztorihajhász

Akkor, most hogy te is reagáltál, szereném megkérdezni, visszatérhet minden a rendes kerékvágásba, tud-e mindenki felejteni, tiszta lappal indítani, vagy úgy gondoljátok nektek nem fog menni?

Én biztosan mindent megteszek a cél érdekében, kérdésem tehát, nektek menne-e a dolog? Ha nem természetesen megértem, és akkor oszoljon fel a dolog..
Nyílt fórum, satöbbi, én nagyon megkedveltelek benneteket, remélem, hogy nem csak ennyi volt a dolog :)
Hát várom mindenki válaszát, és bocsánatot kérek az adminoktól, moderátoroktól a balhéért, legközelebb én ígérem igyekszem kerülni a dolgot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 14:54 
Sztorihajhász

Sziasztok!
Megjöttem, és mindent visszaolvastam...
Sajnálok mindent, és most szépen nektek is megmagyarázom, mint verithynek... (Örülök, hogy ő külön megkeresett, hogy bocsánatot kérjen, és végighallgatta a hülyeségem, ameddig visszaolvastam.)

1. azért mert nem tudtam, hogy miért lettetek törzsgyökeresek. És igen... lassan írok, és hamarabb válaszoltatok, mint én... Ez abból is adódott, hogy sokan voltunk. Verithy mondta, hogy előtte már volt róla szó, és ehhez azt teszem hozzá, hogy sajnálom, hogy nincs mindig időm visszaolvasni, és helyette veletek beszélek...

2. (pólóval kapcsolatban) Igen érdekelt, hogy milyen lesz, mert akkor még úgy volt, hogy veszek. De végül úgy döntöttem, hogy inkább megismerkedek veletek...

3. Igen lehet, hogy úgy hangzott, hogy úgy gondolom, hogy jobban tudok nálatok mindent, pedig ez nem így van. Fórumon, mint ti is észrevettétek nem lehet mindent úgy átadni, mint szeretnétek... (Ha nem vettétek észre akkor itt most írom) És csak elmondtam az én véleményem, és ez a természetemtől fogva mindig megvan...

És még egyszer bocsánatot kérek minden admintól, és moderátortól az alkoholizálás miatt...

Köszönöm minden embernek aki idejött, hogy beavatkozott a dologba, és felnyitotta egyesek szemét... És nem haragszok senkire...

Lora, ha megbocsájtasz, akkor hozzád szólok még pár szót. (Ha nem, akkor is) Tudom, és tudtam is jól, hogy nem nagyon nem vagyok szimpi neked, és ezért nem haragudtam... Majdnem minden hsz-ed, amiben hozzám szóltál, elég rosszul esett. Ez nekem sem tett téged szimpivé, hogy ne mondjak csúnyát, de én magamba fojtottam mindent... Mennyiszer kértem bocsánatot, amikor néha neked kellett volna... És sajnálok mindent.

Ha valakink nem tetszik, amit írtam, akkor sajnálom, és teljesen meg értem, amit tettetek, csak, mint már előttem is írták, ezt máshogy is lehetett volna...

Szeretném megvárni, hogy Chii, és Robin is megjöjjenek, hogy megkérdezzem, nekik is volt-e bajuk velem, de most ez nem megy, mert most mennem kell... Hozzáteszem visszaolvasok, ha visszajöttem, és mondjátok nyugodtan a véleményetek arról, amit most mondtam...

És kérlek írjátok meg, ha tényleg úgy vélitek, hogy vegyem le a táblát, és a feliratot! Nem tudom, hogy fogom-e magam még valaha jól érezni magam ebben a tipicba, de még visszatérek egy ideig, hogy lássam Robinék is így utálnak, mint ti...

Sziasztok!

Rita

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 14:31 
Sztorihajhász

Hát akkor még visszaírok egy remélem utolsót ebben a témában.

Nem akart senki botrányt sem balhét, nem láttam kiutálást, és így visszaolvasva, ellentmondtam saját magamnak a hozzászólásban. Leírtam azt is, hogy szerintem miért nem kéne az ivás témát feszegetni, igaz ezek előtt ellent mondtam, mert bebizonyosodott, hogy sem az adminok, sem a moderátorok nem nézik jószemmel a dolgot, értem, köszönöm, felfogtuk.

Őszintén remélem, hogy nem fog a dolog még több év múlva is fent állni, mint írtam, a lehető legrosszabb módon oldottuk meg, nagyon sajnálom hogy így történt, tényleg.
De már csak ismételni tudnám önmagam azt hiszem leírtam mindent.

Sajnálok mindent, legszivesebben törölném a dolgot, de azzal ugye semmit nem oldanánk meg, ma megvárjuk Rita reakcióját, és remélem hogy ezek után minden rendeződni tud.

Tényleg lehet, hogy abba kéne hagynunk ezt az egészet, vagy nem tudom alig két hete vagyunk itt, és tessék.. na majd este.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 14:23 
Fanfic-faló

Robin, nekem se. Én elismerem, hogy szemét voltam, nevettem, és a többi. Bocsánatot kértem tőle.

Lora, én mindig mindenért hibáztatom magam, most meg aztán főleg, hogy valóban az vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 13:32 
Sztorihajhász

Sziasztok, hű, most értem haza, és olvastam a dolgokat...

Nem igazán van kedvem hozzászólni most a témához, és nem is fejtegetném egyelőre - előbb aludnék egyet.

csak annyit mondok, h verity szerintem nem kéne magad így érezni.

amúgy szerintem ez nem kiutálás volt, hanem szimplán megmondtuk, h nekünk nem tetszett, ahogy ő viselkedett.

na ennyi.

majd egy alvás után írok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 13:23 
Sztorihajhász

Én azt mondom, ebben az a legszörnyűbb, hogy miután végig olvastam az egész problémát, le is lohadt a lelkesedésem, hogy írjak akármit is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 13:05 
Fanfic-faló

Igazatok van, nem így kellett volna intézni ezt a dolgot, én már leírtam lentebb a véleményem, szóval most nem állok neki megint kifejteni. Én például azzal nem értek egyet, hogy most ezért meg azért ne legyen tag, mert én el tudok tök jól beszélgetni vele, csak ez a véleményem, nem akartam kiközösíteni, semmi ilyen szándékom nem volt. Most egy rohadt nagy szemétnek érzem magam, mert tényleg tisztábban lehetett volna intézi ezt, és nekem se esne jól.

Nincs is kedvem már semmihez. Sose gondoltam, hogy ilyen leszek :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 12:24 
Könyvmoly

Mindenkinek verőfényes, szép ablakot!

Nem tudjátok, hogy hogyan kell regisztrálni a vadja.com-ra?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 23:33 
Billentyűzetgyilkos

mint admin, mint régóta meris és mint magánember is szeretnék pár dolgot tisztázni

legelőször is

Aryanna írta:
am nem ránkszóltak, igazából leszarják mi van, csak az értelmes emberek nem biztos h ezért járnak a merire aztán tényleg ne mi húzzuk lefele az oldal színvonalát a pezsgő, és berugásos dolgokkal, jogosan szoltak, meg nem menő azzal menőzni h énmost húde berugtam szval értitek XD

igenis a mi ügyünk minden, ami ezen a fórumon történik, mi tartozunk érte felelősséggel, és azért van pár ember (adminok és modok), hogy ez az egész békés mederben tudjon maradni

már ne is haragudjatok, de szerintem arról írni, hogy tizenévesen az ember, a lány mennyit és hogyan alkoholizál nem éppen becsülendő dolog, amire büszkének kéne lenni, bocsánat érte
ezért lett szólva, hogy azért álljunk meg a témával, mert mégse kéne

ez konkrétan a legoffosabb offtopicok egyike, ha ebbe belegondoltok, önmagában nevetséges a kirekesztés ténye
értem én, hogy itt ugyanazok az emberek beszélgetnek x napja, de ez a stílus mégsem járja
az, ahogy a másikhoz és másikról beszéltek

nem látom olyan égetően nagynak a kialakult nézeteltérést, hogy ez indokolt legyen

történtek már ennél jóval nagyobb volumenű dolog, mégis tudták/tudtuk szépen is kezelni

szóval, kérek Mindenkit, gondolkodjon el, neki hogyan esne mindez, és fontoljátok meg a külön topic kérdését, amivel félreértés ne essék, nem vesznek el a hozzászólások, de nem lesz olyan félreértés, hogy ki szerint ki írhat és ki nem

bár tulajdonképpen ez egy nyílt fórum, csak néhány helyén barátok baráti beszélgetése folyik, amibe nyilván külsős nem tud oly mértékben betársulni

a kor nem egy adukártya, attól még lehet úgy viselkedni, hogy azzal ne bántsuk meg a másikat

ezen nyugodtan felháborodhattok, de úgy is írom, mint aki két évet már lenyomott itt a fórumon, és sok mindent megélt, ez az egész higgyétek el, nem vezet semmi jóra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:56 
Billentyűzetgyilkos

én is megyek, jóéjt :)
és bocs a barátságtalan hszért, de ez nagyon kikívánkozott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:52 
Sztorihajhász

megyek aludni, ha esetleg még van valaki :)
jóéjt :-* *ablaktöröl*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:39 
Sztorihajhász

igazából nem tudom, lehet én nem látok tisztán ez már a korral jár XD
de én nem láttam hogy kiközösítettünk volna bárkit is, igen azt látom, hogy a stílus amit megválasztott az unszimpatikus volt nekünk, és aláírom nem a legmegfelelőbb módot választottuk a közlésre vagy pont hogy a nem közlésre de erre tényleg azt kell mondanom hogy életkori sajátosság, és nem akarok emögé bújni, mondom, a lehető legrosszabb módon próbáltuk megoldani a dolgot és ezért én bocsánatot is kérek, remélem ebből senkinek nem az fog lejönni, hogy mi mindenki fölött állunk, mert szerintem a vak is látja, hogy nagyon jók ezek a merisek, mert annak ellenére, hogy itt vagytok ti is régóta tudtok beszélni olyan emberrel, mint például én aki jóindulattal sincs még egy éve az oldalon, ez nagyon jó dolog, általában a kezdőket mindenhonnan kinézik pont ezért...
tényleg én sem akartam megbántani senkit, de ez így jött össze ne haragudj Rita, de végülis kiderült a dolog, és nagyon remélem, hogy nem azt látja egy külső szemlélő, hogy innen mindenki ki van tiltva mert ez csak a mi helyünk, szó sincsen róla, legalábbis szerintem, sőt nagyon szivesen látunk itt bárkit, csak mint írtam, senkinek nem érdeke hogy tizenx ember szórakoztasson egyet, vagy beszélgessen olyan dolgokról amit az az egy megért...
örülök egyébként, hogy így meg tudjuk beszélni a dolgokat :)
lényegében nyitott az egész, csak mint ahogy a géesz, most kicsit mi is kezdünk összerázódni, ismerkedni, de mindennek része a nézeteltérés is azt hiszem...

szerk.: nem láttam hogy írtál Tania...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:36 
Billentyűzetgyilkos

pont ilyen kiközösítés miatt vonultam le anno nagy nyilvánosan a meriről, mert nem tetszett, ahogy az újakat fogadják...

persze azóta én is sok mindent másképp látok, de az nem változott, hogy a meri egy nyílt fórum, és ha jól emlékszem, titeket se küldött el senki a p*csába.
bocs, hogy belepofáztam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:30 
Fanficbúvár

világos voltál, értelek én ((:

de azt azért még szeretném leszögezni, hogy az még csak meg sem fordult a fejemben, hogy bárki orra alá is dörgöljem, hogy de faya is a géesz, mi vagyunk az ászok, akármisattara. a merengő törénelmében sok baráti társaság kialakult, s egy szóval nem mondtam vagy mondom, hogy mi lennénk a legkirályabbak, ugyan. nem csak mi lettünk különálló és komplex baráti kör, azt meg végképp nem lehetne még csak állítani sem, hogy akármelyik fölé magasodunk. maximum a saját szemünkben, mert tényleg összetartó barátság szövődött a virtuális gumifalak közt, de mi sem ismertük egymást eleinte... igaz, hogy lassú víz partot mos

egyszerűen csak tényleg nem értem a módot, hogy ha ennyire nyitottak vagytok, miért van mégis a "te emiatt és így és így nem lehetsz a tagunk" mizzéria, mert ez nálam nem éppen a nyitottság megnyílvánulása, bár lehet, hogy én látom rosszul :)
de ha tényleg barátságos minden és mindenki, az akkor mégis elüt a profiltól, hogy nyílvánosan vannak kiközösítve emberek, mondván, hogy nem "felelnek meg". bár lehet, hogy megint csak én látom rosszul :)

és hajajj, most lehet akár utálni, mint mindnelébenkanálkiafenét :D ^,^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:09 
Fanfic-faló

bocsi, igazad van

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:08 
Sztorihajhász

Jesse írta:
nemtudom :)
nem egyezik a véleményünk.

további jóccakát mindenkinek, jó napot a vargában, és mondanám a tiszta ablakosta, de mindenki azt mondja, szal....öh...
nemtudom. 10 óra tájékán nem vagyok túl kreativ :)
Pussz

szijó puszi :)

tally, várj így későn nem teljesen értem... de ahogy én felfogtam, úgy próbálok reagálni ok?

Tehát a merisek mind tudják hogy a fórumon offtopicok közzül a géesz a király, ezt butság lenne akár egy pillanatig is kétségbe vonni, azt hiszem, elég ideje jártok ide ahhoz hogy mindenki tiszteletben tartsa a dolgot.
Namost, én amikor ide kerültem ugye beirosgattam a gszbe de igazából szerintem jól látható, úgyan egyikőtöknek sincsen semmi baja az újakkal, de mivel egy összeszokott társaság vagytok mindig van közös témátok amihez az adott emberke nem tud hozzászólni, és nektek nem érdek az, hogy csak olyan dolgokról beszéljetek amihez egy kicsi is hozzá tudna szólni... szóval ezzel semmi gond, nem is értem miért írtam le, de így történt biztos oka van XD
Szóval géesz után írtam ide, itt ugye, mivel van négy olyan lány akik ismerik egymást, meg vagyunk mi, többiek, akik a talin találkoztak x"D ez így érdekes, mindegy... szóval engem tárt karokkal fogadtak, pont úgy ahogy ti anno, csak itt mindig hozzá tudok szólni a dolgokhoz, mert igazából még nem ismerjük egymást x éve úgy mint ti. Tehát nem akarunk sem hatalomra tőrni, sem semmi, csak úgymond egy újabb generáció, ha szabad ilyet mondani vagyunk a meri életében.. mennyire voltam világos, kérdezem én? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:07 
Fanficbúvár

hát, nálam a nyílvános kiközösítés azért már nem fedi a fórumon bevett csevegések skáláját, de lehet, hogy én vagyok tájékozatlan

nem, nem saját topicra, hanem fórumra gondoltam. ha már 70-80 oldalon Ti uralkodtok és ahogy látható, ennyire össze próbáltok tartani, lehet, hogy az lenne a legvirágzóbb befektetés. nem egy meris banda van, aki inkább áttért mind a saját és mind mások javából inkább egy saját kis kuckóba

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:06 
Sztorihajhász

veritynek igaza van! :)

de én most megyek, hnap korán kelek. mindenkinek jó éjt és puszi és sok szerencsét. :D

a további hszekre majd hnap válaszolgatok én is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:03 
Fanfic-faló

Amúgy Jesse-nek igaza van, nem kell nyilvánosan utálni. Nem akartam vitát, én csak egyszerűen a véleményem írtam le.

Tally, itt egyáltalán nincs erről szó, és nem tudom, hogy miből szűrted ezt le, és azt sem értem, hogy ezt miért kell így írni :), nem akarunk sehonnan dobbantani, és nem vagyunk minden merengő felé emelkedve kiválasztott réteg. Azt hittem, a fórumra azért jön az ember, hogy ismerkedjen és jól érezze magát - hát mi ezt tesszük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:02 
Sztorihajhász

Jesse írta:

további jóccakát mindenkinek, jó napot a vargában, és mondanám a tiszta ablakosta, de mindenki azt mondja, szal....öh...
Pussz

jaj, drága, egyezik az, egyezik az. csak a fórumon nem. ;) :D:D

köszi, jó nap lesz a vargába, ezt ígérhetem! xD neked meg a versegybe. puszi. jóéjt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 21:01 
Sztorihajhász

tally írta:
ööö, én igazán nem akarok beleszólni, de ha már ez egy ennyire összeállt szekta, nem lenne célravaezetőbb teszem azt, egy saját, külön fórumot összehozni? pláne, hogy ennyire "privát" (ami máskülönben egy nyílvános fómunon azért elég vad elgondolás) és ha ekkora a "tagok" szűrése... ha már a világuralom a cél (bár ez óvva intet, arra a BMX tör már pár éve), egy magánfórumról egyszerűbben lehetne dobbantani, nem?
vagy külön buli, hogy minden merengő felé emelkedve kiválasztott réteg vagytok, éppen a szűrt tagok és ezért nézetetek szerint? tényleg érdekel a válasz... :)

szia. :) semmi gond szerintem, hogy beleszólsz. :) gondolkoztunk a saját topic kérésén, vagy ilyesmi, de... itt már 70-80 oldalon mi vagyunk, és ezt nem szeretnénk elveszíteni. :)

jaj, dehogy vagyunk mi minden merengő fölé emelkedve. :D aki kicsit pOFFázik itt velünk, az csatlakozhat is, stb. :)
nem is értem, h miért gondoltad...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:59 
Sztorihajhász

Lora Black írta:
Jesse írta:
leszedjem a táblát vagy mivan?

miért kéne? xD

Pussz

"and hey, by the way...i dont care if it rains all day"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:59 
Fanficbúvár

ööö, én igazán nem akarok beleszólni, de ha már ez egy ennyire összeállt szekta, nem lenne célravaezetőbb teszem azt, egy saját, külön fórumot összehozni? pláne, hogy ennyire "privát" (ami máskülönben egy nyílvános fómunon azért elég vad elgondolás) és ha ekkora a "tagok" szűrése... ha már a világuralom a cél (bár ez óvva intet, arra a BMX tör már pár éve), egy magánfórumról egyszerűbben lehetne dobbantani, nem?
vagy külön buli, hogy minden merengő felé emelkedve kiválasztott réteg vagytok, éppen a szűrt tagok és ezért nézetetek szerint? tényleg érdekel a válasz... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:57 
Sztorihajhász

Aryanna írta:
kopp ugyanolyan vagy mint az egyik osztálytársam XD neki szoktak ilyen reakciói lenni :D

:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:57 
Sztorihajhász

Jesse írta:
leszedjem a táblát vagy mivan?

miért kéne? xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:56 
Sztorihajhász

Jesse írta:
Aryanna írta:
mondjuk szerintem akkor kéne megbeszélni amikor ő is ittvan, nem tudom vissza szokott e olvasni, de nem 100%h látni fogja...

nemtudom pedig én írok neked...

igen. VELE megbeszélni...
ez az egész már arról szól, hogy valakinek nem szimpi és akk balhézzunk, úgysincs jobb dolgunk. bocsánat ha tévedek.

megyek. leszedjem a táblát vagy mivan?

Jess. nyugi, megoldódik, nem kell semmit leszedni szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:55 
Sztorihajhász

Lora Black írta:
Aryanna írta:
mondjuk szerintem akkor kéne megbeszélni amikor ő is ittvan, nem tudom vissza szokott e olvasni, de nem 100%h látni fogja...

majd minny én rádírok.

hát majd vissazolvassa, majd még nehogy hozzá igazodjunk.

kopp ugyanolyan vagy mint az egyik osztálytársam XD neki szoktak ilyen reakciói lenni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:55 
Sztorihajhász

Aryanna írta:

igen. VELE megbeszélni...
ez az egész már arról szól, hogy valakinek nem szimpi és akk balhézzunk, úgysincs jobb dolgunk. bocsánat ha tévedek.

megyek. leszedjem a táblát vagy mivan?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:54 
Sztorihajhász

Aryanna írta:

majd minny én rádírok.

hát majd vissazolvassa, majd még nehogy hozzá igazodjunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:53 
Sztorihajhász

Jesse írta:
én csak arról beszélek, hogy ezt meg lehetne oldalni nem ennyire nyilvánosan is.
de igen. aláírom. igazatak van. éppen ezért nem védem. csak azt mondom. hogy meg lehetne méshogy is...miért kell nyílvánosan szívatni?

szerintem ez nem szívatás, a nyilvánosságot meg vállalta, amikor a fórumra jött, nemde? amúgy sem tudják az igazi nevét, csak annyit, h rita, ettől meg nem fog nála senki kopogtatni. ;)

ha nem csinálta volna, amit, akkor most nem lennénk itt.

verity egy békeszerető ember. ha már nála is borul a bili, akkor ott tényleg borult. XD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:53 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:51 
Sztorihajhász

Aryanna írta:
Lora drága írtam neked :D

dede drága nem látom. xD :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:51 
Sztorihajhász

Aryanna írta:
Jesse írta:
De ha egyszer nem tudják megvenni?

oké, nem fogom védeni, de azért nem kéne ennyire rászállni szerintem.
úgyis megyek énis ( pakolni), nyugodtan ki lehet beszélni engem is, ennyi.

amúgy meg sztem hanyagoljuk a témát.

akkor szerintem most beszéljük meg, ha bárkinek gondja van a másikkal írja le, és akkor nem lesznek gondok.
szerintem.

én csak arról beszélek, hogy ezt meg lehetne oldalni nem ennyire nyilvánosan is.
de igen. aláírom. igazatak van. éppen ezért nem védem. csak azt mondom. hogy meg lehetne méshogy is...miért kell nyílvánosan szívatni?
lehet utálni. msnen. de miért itt?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jesse 2009 szeptember 01 (kedd), 20:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:50 
Sztorihajhász

Lora Black írta:
amúgy igen.. még a pólókhoz:

itt ugráltatsz engem, hogy számoljam már? még msnen is zaklattál, és nem véletnem nem írtam! de te csak nem hagytad abba.

aztán elkezdtél (megint!) fölényeskedni, h úgyis a fekete győz, úgyis.

és az lett?

hát nem! XD

mivel te is, és noszi is visszamondta, így a Sötétkék lett, szóval... :))

az elején is elkezdted már ezt az okoskodást, de jól van, mondtuk - és gondoltuk - biztos nem azért, mert...

aztán mégis.

Lora drága írtam neked :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:50 
Sztorihajhász

Aryanna írta:
akkor szerintem most beszéljük meg, ha bárkinek gondja van a másikkal írja le, és akkor nem lesznek gondok.
szerintem.

;) én tudatom mindenkivel - és eddig is így tettem -, ha problémám van.

aryanna, nem látom, h írtál!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:49 
Sztorihajhász

Jesse írta:

téged nem akarunk kibeszélni, nyugi.

és, akkor ő miért szállt ránk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:49 
Sztorihajhász

Jesse írta:

szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 896, 897, 898, 899, 900, 901, 902 ... 1041  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra