Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 25 (szombat), 4:30

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1927 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 39  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Tesztek, kérdőívek
HozzászólásElküldve: 2017 március 30 (csütörtök), 19:08 
Sztorihajhász

1. Van olyan tanult szokásod, amit bár használsz, de nem szeretsz? A hadarás.
2. Van olyan közmondás, ami illik rád? nincs
3. Szoktál elmerengeni a szavak jelentésén? Néha igen.
4. Mi az a tulajdonság, ami riasztó a számodra? A hiszti és a nyafogás. Ezektől a falnak tudnék menni.
5. Szerinted legyőzhetőek a félelmek? Néhány igen, de igazából szerintem csak együtt élni lehet velük.
6. Figyelsz a könyvek betűtípusára? Igen, szeretem az eleganciát. :)
7. Van kedvenc növényed? A kaktusz. Mert igénytelen és sokat eltűr. :)
8. Van olyan élőlény, amit nem sajnálsz? A darazsak, legyek, szúnyogok. Felőlem az összes eltűnhetne.
9. Melyik a kedvenc betűd? Nincs ilyen
10. Miről szeretsz mostanában beszélni? Az írás. Imádok írni. És persze a könyvek. Ja, meg a Fullmetal Alchemist. :D

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 március 27 (hétfő), 16:09 
Zöldfülű

1. Van olyan tanult szokásod, amit bár használsz, de nem szeretsz? Mi az? --> A káromkodás. Nem kéne, mert nem nőies de na..... :D ~x(
2. Van olyan közmondás, ami illik rád? Lustaság fél egészség.
3. Szoktál elmerengeni a szavak jelentésén? Néha. :)
4. Mi az a tulajdonság, ami riasztó a számodra? A beképzeltség. Nem szeretem azokat, akik túl sokat fényezik önmagukat :roll:
5. Szerinted legyőzhetőek a félelmek? Igen. Egyet nekem is sikerült legyőznöm. Régen elképzelhetetlennek tűnt, hogy én lemenjek a mozgólépcsőn remegés nélkül. Aztán 2 év Pesten és hopsz már vígan veszem, mintha nem is lefelé tartanék :D (pedig mielőtt felköltöztem nagyon paráztam, hogy fogok én metrózni XD De aztán napi szinten metróztam és megszoktam :D )
6. Figyelsz a könyvek betűtípusára? Nem igazán :-S
7. Van kedvenc növényed? Igazából minden növényt imádok, aminek virága van.
8. Van olyan élőlény, amit nem sajnálsz? Mindennemű gusztustalan bogár és rovar ebbe a kategóriába tartozik ~x( ~x( egyszerűen irtózom tőlük! ~x( ~x(
9. Melyik a kedvenc betűd? P talán.
10. Miről szeretsz mostanában beszélni? Mivel jelenleg belefutottam a World of Warcraft világába újfent, ezért eme szép játékról. :) De sokmindenről :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 február 01 (szerda), 16:36 
Szárnybontogató

1. Van olyan tanult szokásod, amit bár használsz, de nem szeretsz? Mi az? A copfom végén a kis „ecset” rágcsálása.
2. Van olyan közmondás, ami illik rád? „Magad, uram, ha szolgád nincs.”
3. Szoktál elmerengeni a szavak jelentésén? Sokszor, különösen a szinonimák árnyalatnyi jelentésbeli különbségein.
4. Mi az a tulajdonság, ami riasztó a számodra? Az öncélú feltűnősködés és harsánykodás. Na, attól frászt kapok.
5. Szerinted legyőzhetőek a félelmek? Teljesen nem. Meg lehet tanulni együtt élni velük.
6. Figyelsz a könyvek betűtípusára? Igen. A kedvenceim a vékony vonalú, elegáns betűtípusok.
7. Van kedvenc növényed? A szederbokor.
8. Van olyan élőlény, amit nem sajnálsz? Hogy lenne? Máig képtelen voltam kinőni azt a gyerekkori képzetemet is, hogy a tárgyak éreznek és gondolkodnak.
9. Melyik a kedvenc betűd? A P.
10. Miről szeretsz mostanában beszélni? Mivel több éves kihagyás után az elmúlt hónapokban kezdtem újra az íjászatot, bármikor képes vagyok kiselőadást tartani a témában.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 31 (kedd), 22:18 
Fanficbúvár

1. Van olyan tanult szokásod, amit bár használsz, de nem szeretsz? Mi az? Huhh, körömrágás? :D Meg nem szeretek igazából csúnyán beszélni se, csak közben meg néha rámjön, és ehhh.
2. Van olyan közmondás, ami illik rád? Lassan járj, tovább érsz. Talán. Lassú mindenesetre vagyok, aztán majd meglátjuk :yes: Jajaj, meg az addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik - ez a fanficekkel való kapcsolatom basically, egyfolytában a szívem összetöretésére olvasom őket :haha:
3. Szoktál elmerengeni a szavak jelentésén? Uhh, túl gyakran is, aztán meg belemerülök a világ nagy kérdéseibe is természetesen... Szóval eleve az eredetük nagyon érdekel sokszor, meg mivel a nyelvtan tök szép kis helyet foglal el a szívemben, így nyilván ez a része is, aztán meg nagyon szeretek - főleg írás közben - cserélgetni őket, meg játszani velük (meg olykor hulla értelmezhetetlen kacskaringós szókapcsolatokat feltalálni, juhé :yes: )
4. Mi az a tulajdonság, ami riasztó a számodra? hát. Nekem nagyon fura, ha valaki szándékosan rosszindulatú, szóval nemtom, eléggé zavar az ilyesmi, meg ami riasztó, az alapvetően a mások bántására irányuló bármilyen szándék, mármint ez nekem elég fura (a karaktereimen kívül nem nagyon szoktam másnak ártani :D )
5. Szerinted legyőzhetőek a félelmek? Totálisan!!! :beee: Örökké hinni fogok ebben; szóval baromi tériszonyos vagyok, de sokkterápiaként fölmegyek minden kiránduláson minden hülye kilátóba, hogy aztán ott vinnyogjak és szédüljek egy sort, de hiszek abban, hogy előbb-utóbb majd fejlődni fogok. :D Mármint nem tudom, ha nem hinnék ebben, elég hamar rettegni kezdenék mindentől szerintem... Másrészt eléggé ijesztőnek találom a drága kis pókokat is, de pl. ha kisebbekkel vagyok együtt, vagy konkrétan fóbiásokkal, akkor erőt tudok venni magam (elég nehezen, de na), és megfogom (harminc réteg zsepivel), és kirakom a fenébe azt a kispajtást... :balra:
6. Figyelsz a könyvek betűtípusára? Igenigen, meg a wordben is imádom állítgatni. Régen amúgy pl. a Comic Sans volt az egyik mániám, de az egy ideje már (kedvenc tanárom kedvenc betűtípusa, khmmmm...) nem áll annyira közel hozzám. :D
7. Van kedvenc növényed? Plüss? Nem amúgy, ibolya. Meg lóhere. Meg az összes fehér virág nagyjából, imádom a fehér színt (vagymit)
8. Van olyan élőlény, amit nem sajnálsz? Pókok!!! Szúnyogok is nyugodtan kihalhatnának pl. Meg a darazsak. Brrr.
9. Melyik a kedvenc betűd? A. Egész sok mindent el lehet kezdeni vele... Meg hát nyilván az N, egész kicsi korom óta tudom :D Ja meg a zs is külön helyet foglal el a szívemben :xx:
10. Miről szeretsz mostanában beszélni? A legújabb fanficötletemmel fárasztottam az elmúlt két napban mindenkit a környezetemben, azokat is, akik nem is olvasták a HP-t... :D Ja meg arról, hogy mennyire imádom még mindig Az utolsó mohikánt :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 31 (kedd), 22:06 
Fanficbúvár

1. Van olyan tanult szokásod, amit bár használsz, de nem szeretsz? Mi az? Kenyér aljára keresztet karcolni késsel, mielőtt megvágnánk. (Vallásos nagyszüleim szokása, ami az egész család minden tagjára átragadt, holott már egyikünk sem hívő. Mégsem tudjuk leszoktatni magunkat róla. Egész életünkben jelen volt a családi mindennapoknál, hogy nagyapám, mielőtt levágta volna az első szelet kenyeret, egy keresztet karcolt két gyors mozdulattal a kenyér aljára.)
2. Van olyan közmondás, ami illik rád? Nem kifejezetten közmondás, de... "Sosem nő be a szíved lágya."
3. Szoktál elmerengeni a szavak jelentésén? Inkább az eredetén.
4. Mi az a tulajdonság, ami riasztó a számodra? A humortalanság és a pesszimizmus. Főleg, ha a kettő keveredik.
5. Szerinted legyőzhetőek a félelmek? Abszolút.
6. Figyelsz a könyvek betűtípusára? Természetesen.
7. Van kedvenc növényed? Fűzfa.
8. Van olyan élőlény, amit nem sajnálsz? Egy-két embert nem igazán...
9. Melyik a kedvenc betűd? Újabban a C.
10. Miről szeretsz mostanában beszélni? Filmek, románcok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 31 (kedd), 20:59 
Szárnybontogató

Oké, értem, nem kötekedésből kérdeztem, hogy honnan szeded őket, csak kíváncsi voltam. (Egyébként meg bennem néha furább kérdések is felmerülnek, szóval... )

1. Van olyan tanult szokásod, amit bár használsz, de nem szeretsz? Mi az?
Van, de inkább én se írnám le ide.
2. Van olyan közmondás, ami illik rád?
Nem igazán jut eszembe egy se, de sokszor szoktam én viszont használni a "kinek a pap, kinek a papné" állandósult szókapcsolatot, és ez valamelyest akkor jellemez engem.
3. Szoktál elmerengeni a szavak jelentésén?
Néha igen.
4. Mi az a tulajdonság, ami riasztó a számodra?
Fanatizmus.
5. Szerinted legyőzhetőek a félelmek?
A velünk születettek nem, de a tanultak igen. Ha más nem, akkor kognitív viselkedés terápiával.
6. Figyelsz a könyvek betűtípusára?
Szoktam, sőt azt is megfigyelem, hogy fejezeteket számokkal, csillagokkal vagy egyéb módon választják szét.
7. Van kedvenc növényed?
Nincs.
8. Van olyan élőlény, amit nem sajnálsz?
Az vírusok és egyéb élősködők(pl.: galandféreg).
9. Melyik a kedvenc betűd?
Az S.
10. Miről szeretsz mostanában beszélni?
Úgy érted, ami csak a mostani időszakra jellemző? Akkor az idei Oscar gálát tudom mondani... illetve most még csak jelöltekről tudunk beszélgetni a haverokkal, de ez már elég alapot ad. (Igaz, mikor kijött a Dzsungel Könyve, már akkor bizonygattam, hogy szerintem elviszi a vizuális effekteket, szóval jelölések nélkül is jól lehet találgatni. :) )

"Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 31 (kedd), 12:01 
Tollforgató

Van, de nem mondom meg, mi az.
Gyerekkoromban gyakran hamarabb utolértek, mint a sánta kutyát.
Előfordul, évente egyszer-kétszer.
A kétszínűség. Meg persze a pszichopatikus sorozatgyilkoslét, de ez nem tudom, mennyire számít tulajdonságnak.
Igen. Hogyan? Nem tudom, de próbálkozom ezzel-azzal.
Általában akkor, ha valami nem túl könnyen olvasható.
7. Van kedvenc növényed?
Talán a fenyőfa. Szeretem a fenyőillatot (meg a karácsonyra emlékeztet).
A pókot, ami szellőztetéskor bemászik a szobámba.
D. Angol nyelvű szóvicceket kéretik mellőzni.
Az Eurovízióról.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 30 (hétfő), 20:36 
Könyvmoly

Ritsu, Ronin, ezek azok a kérdések, amik engem érdekelnek. Ilyenekre csodálkozom rá nap mint nap, aztán felmerül bennem, hogy vajon veletek ez hogy van. Ennyi. De hogy ne csak Off legyen.

7. Van kedvenc növényed?

. BaO2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 28 (szombat), 22:55 
eLit Auror

1. Hány hosszú ujjú pólód van? Több, de ezek inkább blúzok.
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? Kiskoromban sok ilyet olvastam, vissza kéne szokni rá...
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted:? Persze, több is.
4. Szoktál kézzel enni? A hambit máshogy nagyon nem lehet...
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)? Nem, csak havat, macskakaját, ilyeneket.
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? Senkire és semmire. :( (na jó, egyvalakire...)
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Ööö, a jégen, nyilván.
8. Figyelsz a szemszínekre? Sajnos nem. :(
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? A gépemhez gyakran, és nem köszöni meg.
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? Muszáj.

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 28 (szombat), 13:17 
Fanficbúvár

1. Hány hosszú ujjú pólód van? Olyan nyolc-tíz.
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? Ritkán. Viszont ha Gerald Durrell annak számít, akkor gyakran. :mrgreen:
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted: ? Van, de nem mondom meg, bibííí :P
4. Szoktál kézzel enni? Szendvicset, pizzát, sütiket igen.
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep)? Nem rémlik.
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? A tartásomra.
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Otthon a lépcsőn. Megcsúszott a zoknim, ezért a maradék pár lépcsőfokon ülve zötyögtem le.
8. Figyelsz a szemszínekre? Igen! Olyan gyönyörű, sokféle árnyalatból állnak.
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? Naná! Állandóan tárgyalok mindennel.
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? Persze.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 28 (szombat), 1:12 
Zöldfülű

Amúgy BaO2, ezek után a te válaszaidra is kíváncsi lennék :D

1. Hány hosszú ujjú pólód van? Néhány alváshoz.
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? Természetesen.
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted: ? Azt akkor itt is titkolom inkább. :D
4. Szoktál kézzel enni? Ritkán
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep)? Nem o.O
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? Hogy legyen nálam szemüvegtisztító.
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Leestem a fáról, miközben egy macskát próbáltam leszedni egy szomszédomnak. Múlt héten. Még gyógyulok.:D
8. Figyelsz a szemszínekre? Nem.
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? Ennek a betegségnek van valami neve, nem?
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? Igen.

"Why do all good things come to an end?"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 21 (szombat), 9:49 
Szárnybontogató

1. Hány hosszú ujjú pólód van? Rengeteg.
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? Hajaj… azokon nőttem fel.
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted: ? Nincs. *fülig vörösödik – rosszul titkolja, hogy valószínűleg neki vannak a leggázabb szokásai az ismert univerzumban*
4. Szoktál kézzel enni? Rendszeresen. Mondjuk azt megnézném, milyen az, amikor valaki késsel-villával eszik szendvicset.
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep)? Gyerekkorunkban húgommal rendszeresen idegesítettük ezzel anyánkat. „Nézd, anya, legelünk!”
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? Hogy munkába indulva ne hagyjam otthon a belépőkártyámat.
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Egy olajfolton csúsztam el nagyon csúnyán.
8. Figyelsz a szemszínekre? Persze. Nagyon szeretem a különleges szemszínű embereket.
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? Egész hosszú beszélgetéseket folytatok egy-egy tárggyal, olykor a kutyánkkal, esetleg a céges macskával. *indul megkeresni a kényszerzubbonyát*
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? Persze. A túlélés egyik fontos eszköze.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 19 (csütörtök), 17:08 
Tollforgató

1. Hány hosszú ujjú pólód van?
Jó néhány. Nulla fok alatt 4-5 réteget magamra veszek a kabát alatt, a rétegzettség fontos. *utál fázni és folyton fázik*
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni?
Általában tucatjával betervezem, mert "óóóó, ez milyen érdekessss, erről többet akarok tudniiii", aztán pár hónap múlva olvasatlanul visszaviszem a könyvtárba, mert fanficet olvastam. (Vagy írtam.)
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted:?
Öhm... nem igazán? Mármint, nincs szükségem titkolni, úgyse érdekel senkit? :D *csendben ücsörög a sarokban*
4. Szoktál kézzel enni?
Otthon vagy társaságban? :D
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)?
A föld finomabb, a kiskori fotók is tanúsítják.
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan?
Sok minden - ne essek el a jégen, ne dumáljak fanficekről (pláne ne nonstop), ne keverjek angolt a beszélgetésekbe, stb...
7. Mikor és hogyan estél el utoljára?
Kisebb esések gyakoriak, nagyobb utoljára műjus legvégén volt, leestem a lépcsőn, három hét kényszerpihire írtak ki belőle. A legjobb két hét volt 2016-ban, csak aztán vissza kellett menni dolgozni, és az már nem volt olyan fun.
8. Figyelsz a szemszínekre?
Nem. A színárnyalatokat nagyon nehezen különböztetem meg, szóval általában egyszerűen nem látom.
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz?
A kutyánknak még énekelek is, szegény nem tud panaszkodni miatta.
10. Szerinted létezik kegyes hazugság?
Naná. Aki sosem alkalmazza, az vagy közösségből kitaszított pária (mert az emberek zöme képtelen elviselni az igazat), vagy hazudik. (Én meg nem vagyok megmondóember, áááh, dehogy.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 19 (csütörtök), 10:08 
Tollforgató

1. Hány hosszúujjú pólód van? Nagyjából egy tucat, de most eggyel biztos kevesebb, mert anya kidobatott velem egyet. Még hogy néhány lyuk és szakadás miatt már használhatatlan...
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? National Geographic számít? :D építész szakkönyveket igen.
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted:? Csak olyanom van... :D Bár én jobb szeretek nem titkolózásként felfogni, hanem nem elmondásként...
4. Szoktál kézzel enni? Ami nem maszatol, azt csak úgy.
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)? Alsós koromban nem volt olyan nehéz meggyőzni az egyik gyomról, hogy medvehagyma, ha az számít :lol:
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? Hogy ne üssenek el targoncával a Tacskó raktárban.
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Tegnapelőtt, amikor a buszra siettem (persze magassarkúban), és nem vettem észre a domb alján összegyűlt vizet, amiből az esti mínuszok alatt tükörjég lett. :D
8.Figyelsz a szemszínekre? Az egyik legfontosabb számomra a másik élőlényen. Egészen jól elszórakoztatom magam az íriszek minden apró színpöttyének felderítésével. ^^
9. Beszélsz az állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? Nincs jobb stresszlevezetés a tévével való vitatkozásnál. A kutyáim pedig jó hallgatóságok, nékik szoktam volt felmondani a vizsgaanyagot, lassan ők is karriert építhetnének az építőiparban. :D és csak néha ugatnak közbe...
10. Szerinted létezik kegyes hazugság?Anélkül az emberiség már kiírtotta volna önmagát.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 22:49 
Fanficbúvár

Egy, de azt maximum ing alá szoktam felvenni nagy ritkán.
Régebben rengeteg lovas, kutyás és macskás könyvet olvastam, meg egy-két gyerekenciklopédiát.
Van. ;)
4. Szoktál kézzel enni?
Igen, a szokásos, standard kézzel tapicskolós ételeket.
Nem.
Igen, leginkább arra, hogy bizonyos szituációkban maradjak csendben, és lehetőleg ne öntsem az olajat a tűzre.
Mindennap zuhanok párat, legtöbbször a levegőben botlok meg és dobok egy szaltót.
Igen.
Igen; a macskáimhoz, meg néha a számítógéphez, mikor éppen beadta az unalmast. De akkor nem sok széppel biztatom.
Létezik.

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 22:01 
Fanficbúvár

1. Hány hosszú ujjú pólód van? 2db, de évek (évtizedek) óta nem volt rajtam. mondtam már, h gyűjtögető vagyok?

2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? már nem, de gyerekkoromban több usborne enciklopédiám volt, mint jókaim

3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted:? van, és nyilván nem írom ide, h mi az :)

4. Szoktál kézzel enni? simán. pali, hambi, pari, csoki, fagyi, süti, kuki... khm... főtt kukorica

5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)? biztos. gyerekként mindenevő voltam. na, azért nem minden...

6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? felénk nem nagyon hányták el a havat, és a félig olvadt hókása újra megfagyott. alattomos dolog. nagyon az... főleg útkereszteződésben, amikor padlóig nyomod a féket, de a kocsi vígan döcög tovább az IFA elé.

7. Mikor és hogyan estél el utoljára? mmmm..... passz. nemtom.

8. Figyelsz a szemszínekre? csak a citromsárga és lila színűekre, a többi nem izgat

9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? ált. szidom őket.

10. Szerinted létezik kegyes hazugság? ajjé. szükséges dolog. a férfiaknak pedig pláne, mert nem élnék meg a 30at sem. kivéve remeteként

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 21:40 
Fanficbúvár

Én is már.

1. Hogy jellemeznéd a nevetésedet? Hangos, némi alig észrevehető gúnyos árnyalattal.
2. Milyen a kedvenc kilincsed? Figyelsz egyáltalán a kilincsekre? Eddig csak akkor figyeltem fel rájuk, ha nem lehetett őket normálisan használni, de most már akkor direkt figyelni fogok.
3. Milyen hangszeren játszol/játszanál? Szívesen játszanék pl. csellón, de hülye vagyok az ilyesmihez.
4. Mi a legnagyobb hibád? Lusta dög vagyok 8)
5. Vannak rémálmaid? Mik ezek (ha vannak)? Vagy tíz évig visszatérő rémálmom volt, hogy megszököm egy börtönből és menekülök, és fegyverekkel meg kutyákkal jönnek utánam :shock:
6. Ha lehetne „újrajátszani” életed egy pillanatát, melyik lenne az? Az első csók. A srác felejthető volt, de az érzés az király.
7. Gyűjtessz valamit? Körömlakkokat. Most is vettem egy feketét.
8. Melyik a legfontosabb érzés a számodra? Nem is tudom, mondjuk a vidámság.
9. Milyen papír a kedvenced? Hófehér füzetlap.
10. Van olyan szó, amit sokat használsz? Melyik az? Mostanában a leszarom.

Eztiseztis.

1. Hány hosszú ujjú pólód van? Talán kettő vagy három.
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? Inkább a neten kutakodok, ha kell valami.
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt ? Kinek nincs? :D
4. Szoktál kézzel enni? Igen.
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)? Arra nem emlékszem, de például havat már ettem.
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? Jah, bevenni a Béres-cseppet, mert mindig elfelejtem.
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Asszem valamikor régen elnyaltam a jégen.
8. Figyelsz a szemszínekre? Nem.
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? Csak gondolatban szuggerálom néha a számítógépemet.
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? Szerintem létezik. (Nem azt kérdezted, hogy szoktam-e gyakorolni is :haha: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 20:43 
Fanficbúvár

1. Hány hosszú ujjú pólód van? soksok... de annak a felét hordom kb xgreen meg pulcsiiiiik :xx:
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? szökőévente egyszer... régen baromira imádtam a csillagászatosokat...
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted:? nem tudok róla :shock: unalmas ember vagyok :haha:
4. Szoktál kézzel enni? ritkán, gyorskaját, pizzát meg palacsintát, de pl. csirkecombot utálok kézzel enni
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)? Igen... az oviban minden ilyesmin átestem :D
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? A Sherlock felől érkező hírekre... meg a mobilnetem állapotára
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? huhh már tök régen estem el ahhoz képest... mondjuk tesizés közben asszem vetődtem egyszer bénán... :labi:
8. Figyelsz a szemszínekre? Igenigen, a szemszínek az életem :xx:
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? egyfolytában :D Nagyon jókat tudok veszekedni pl. a tusfürdőkkel a zuhanyban, amikor szép sorjában a lábamra potyognak... :yes:
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? hm, szerintem igen... De akkor sem szeretem túlzottan.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 20:22 
Könyvmoly

1. Hány hosszú ujjú pólód van? Zéró
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? Néha
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted:? Persze
4. Szoktál kézzel enni? Sült krumplit csak ötágú villával eszem :D
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)? Igen, főleg gyerekként a papsajtot
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? Sok mindenre; suli, hobbi...
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Már nem is emlékszem.
8. Figyelsz a szemszínekre? Igen, az az első, amit megnézek.
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? Ki nem? Főleg állatokkal társalgok, azok nem beszélnek hülyeséget.
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? Persze, mindenki gyakorolja, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 19:32 
Szárnybontogató

Én is épp akartam kérdezni, honnan vannak ezek, de megelőztek. :D

Nulla.
Nem, neten mindent megtalálok, így felesleges lenne.
Van, épp ezért ide sem írom be. ;)
4. Szoktál kézzel enni?
Miért ki nem? Vagy van, aki a hamburgert is késsel-villával eszi? :O
Én is a netkorszak előtt születtem, de ettől függetlenül nem kóstoltam, de nem is tervezem. :D
Hát most nem igazán...
Régen volt már, de biciklivel jeges járdán történt, bár érdekes módon nem tört el semmim. :D
Nem igazán.
A kutyámmal komplett beszélgetéseket folytatok, vagyis leginkább én magyarázok neki, ő néha közbevakkant vagy ilyesmi, de pont ez a lényeg, nagyon jó hallgató. :) (Bár néha jó lenne, ha ő is ki tudná fejteni a véleményét a témában.) Növényekhez... hát nem igazán, bár egyszer belenyúltam egy kaktuszba, és akkor közöltem vele, hogy az anyukája prostituált. Tárgyak esetében a műszaki cikkeket próbálom működésre ösztökélni szóban is, ha valami épp nem megy.
Persze.

"Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 19:03 
Könyvmoly

Bao2, honnan szeded ezeket? :D

Van egy pár. Amilyen fagyos vagyok, egyszerre kettőt is magamra veszek. XD

Nem nagyon~

Valószínűleg van. XD

4. Szoktál kézzel enni?
Jaja. A húst általában azzal eszem. ^^

Egyszer kiskoromban véletlenül legyeltem egy marékkal. Nem tudom, miért vettem a számba. :D

Arra, hova lépek, mert itt Tokajban minden csúszik meg tiszta hó. :D

Ez egy nagyon jó kérdés. Nem tudom, nem jut eszembe. :D

Van, akiét megnézem, van, akiét nem.

Igen, szoktam. :D A kutyámat rendszeresen lerondázom vigyorogva, a macskát szintén szép jelzőkkel illetem, a tárgyaknak meg káromkodok, ha épp úgy jön ki. :D

Van ilyen, igen. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 18:09 
Szárnybontogató

1. Hány hosszú ujjú pólód van? soksoksok
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? még alsóban nézegettem ilyen képeskönyveket, most meg, ha véletlenül szükség lenne rájuk a sulihoz, de magamtól nem piszkálom őket
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted:? Van... vagy legalábbis megpróbálom titkolni :?
4. Szoktál kézzel enni? Gyorskaját igen
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)? Még nem... nem hagytam magam rávenni
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? Hogy ne csússzak el az utcán, amikor reggel kirohanok a buszhoz :haha:
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Lecsúsztam a lépcsőnkön
8. Figyelsz a szemszínekre? Általában csak pár találkozás után
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? Persze, angolul vitatkozok három képzeletbeli személy nevében hangosan, ha már nagyon ki vagyok :kitty:
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? Persze

Fustration, desperation
You say you need some kind of medication.
Situation, no motivation
destination: pernament vacation

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 16:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

1. Hány hosszú ujjú pólód van? - Egy sem.
2. Szoktál ismeretterjesztő könyveket olvasni? - Régebben igen, manapság inkább gépen/neten olvasok.
3. Van olyan szokásod, amit titkolsz mások előtt :twisted:? - Igen. Van, akinek nincs? :D
4. Szoktál kézzel enni? Ööö... Lehet másképp is? :D Egyébként csak nagyon ritkán. :)
5. Ettél már füvet (úgy értem, gyep.)? Persze! Én még a netkorszak előtt voltam gyerek, kipróbáltunk minden hülyeséget. :D
6. Figyelsz mostanában valamire fokozottan? Igen, több dologra is. A legfontosabb a pár hét múlva esedékes vizsgám... :?
7. Mikor és hogyan estél el utoljára? Nem emlékszem, régen volt. :)
8. Figyelsz a szemszínekre? Igen, bár csak a hozzám közel álló és a feltűnően szép szemű hölgyemények esetében. :)
9. Beszélsz állatokhoz/növényekhez/tárgyakhoz? Persze! Néha még magammal is szóba állok! ;) :D
10. Szerinted létezik kegyes hazugság? Rendszeresen gyakorlom, szóval... ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 18 (szerda), 14:39 
Könyvmoly

Sziasztok! Újra itt vagyok.

4. Szoktál kézzel enni?

..Páá..

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 13 (péntek), 11:25 
Fanfic-faló

1. Hogy jellemeznéd a nevetésedet?
Idegesítő, túl hangos.

2. Milyen a kedvenc kilincsed? Figyelsz egyáltalán a kilincsekre?
Az, amelyik nem akad a ruhaujjamba.

3. Milyen hangszeren játszol/játszanál?
Fuvolázok és furulyázok~ Meg szemezgetek a gitárral, mert otthon van egy.

4. Mi a legnagyobb hibád?
Önbizalomhiány, és hogy nem tudom beosztani az időmet.

5. Vannak rémálmaid? Mik ezek (ha vannak)?
Néha. Beszorulok egy szűk helyre, ami egyre kisebb lesz. Vagy újraélem az érettségit, de nem tudom az eredményeket, és mindenki kérdezgeti, hogy sikerült.

6. Ha lehetne „újrajátszani” életed egy pillanatát, melyik lenne az?
Az első repülésemet. Eléggé tartottam tőle, de aztán jó volt, főleg az úticél miatt~

7. Gyűjtessz valamit?
Képeslapokat, zászlókat, és mindenféle szuveníreket. Meg kézműves hobbikat. :D

8. Melyik a legfontosabb érzés a számodra?
Empátia.

9. Milyen papír a kedvenced?
Mikor milyen hangulatom van, de az a baj, hogy ha sima lapra írok, akkor utána nem tudom kiolvasni... Szóval legyen a vonalas.

10. Van olyan szó, amit sokat használsz? Melyik az?
Izééé.

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 13 (péntek), 5:42 
Tollforgató

- Ha én nevetek, azt általában inkább látni lehet, mint hallani (csendesen, de nagy rázkódással).
- Most elkapott a lelkiismeret-furdalás, amiért nem figyelek szegény kilincsekre :/
- Eléggé amatőr szinten dobolok, illetve anno billentyűztem egy bandában (ami egyetlen próbát ért meg) :D
- Nem gondolkodom, mielőtt cselekednék (tipikus bika...)
- Az, hogy a saját készítésű álompajzsom tönkremegy.
- Attól függ:
- ha nincs lehetőségem változtatni, akkor valószínűleg a tizenkettedikes osztálykirándulást.
- ha belenyúlhatnék a múltba, akkor egy ötödikes matek szakkört, ahol egy (utólag komoly hatású) hibát vétettem.
7. Gyűjtessz valamit?
- Igen, pénzérméket. Lehet régi, vagy használatban lévő is.
- Egy elégikus elmélkedés. Esetleg.
- Négyzetrácsos. Megkönnyíti az írásbeli számolást.
- Péklapát (megszólításként és káromkodásként egyaránt), illetve amitől néhány ismerősöm falra tud mászni, az a szituációhoz totál nem illeszkedő "almaaaa" (megfelelő hangsúlyozással persze :).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 06 (péntek), 13:22 
Fanficbúvár

Legtöbbször magamban elkuncogok; röhögőgörcs esetében lehajtott fejjel próbálom visszatartani a nevetést (mert naná, hogy akkor tör rám, mikor a legkevésbé kéne), közben meg végigcsorognak a könnyeim az arcomon. (Egyszer az angoltanárnőm megkérdezte, hogy jól vagyok-e...)
Nem igazán figyelek a kilincsekre, kedvencem pedig nincsen.
Régebben öt évig furulyázni tanultam, valamint egy év erejéig a szintetizátorból igyekeztem dallamokat előcsalni. Ha lenne időm, bármelyikhez visszatérnék szívesen.
A kettő kézben jár: a türelmetlenség, valamint, ha nem érzek valamihez elég motivációt, hajlamos vagyok egyről a kettőre valamit abbahagyni.
Szerencsére, jó pár éve elkerülnek az ilyesfajta álmok hála az álomfogómnak, de mostanság hajlamos vagyok asztmás rohamot kapó szellemekkel, félembereket kereső démonokkal, koromfekete bőrű, eldeformálódott emberekkel és egyéb csápos élőlényekkel álmodni. Brrr. :shock:
Változtatás szempontjából, egész 2016-ot újrajátszanám.
7. Gyűjtesz valamit?
Vonatjegyeket.
Bizalom.
A sima. 8)
"Kidőltem", "Na jó, ezt nem értem", "YOLO" (utóbbi időben szoktam rá), és leginkább a paftmek. Biztos, ami biztos, inkább kifehérítem.

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 06 (péntek), 12:43 
Szárnybontogató

A hangereje nagyjából fordítottan arányos azzal, hogy mennyire röhögök. (De tényleg. Amikor végképpen röhögőgörcsöt kapok, az teljesen hangtalan.)
Nagyszüleim dorogi házán a bejárati ajtó kilincse. Egyszerű, fekete műanyag kilincs volt, de gyerekkoromban valamiért nagyon szerettem.
Sajnos nem örököltem anyukám gyönyörű hangját (hozzám képest egy torokgyulladásos varjú is operaénekes), de ha lehetne, énekelni szeretnék.
A legapróbb problémákat is rettenetesen túlgondolom.
Jó egy éve történt, hogy egy fazék forró vízzel leöntöttem a kezemet. Szerencsére csak a bőröm felső rétege bánta, de jó darabig visszatérő rémálmom volt, hogy leöntöm a kezem, és csontig lefőzök róla mindent. (Bocs a horrorért.)
Nem jut eszembe ilyesmi.
7. Gyűjtesz valamit?
Fülbevalókat. Azokból sosem lehet elég!
A „csakazértis”.
Egy képzőművésztől biztos valami extraságot várnak, de nem. Az egyszerű műszaki rajzlap, tollal arra lehet a legszebben rajzolni.
Mily meglepő: mostanság az, hogy „megfagyok”.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 06 (péntek), 9:47 
Tollforgató

Erőltetettnek, leginkább. Nehezen nevetek. De ha mégis elkap a klasszikus irányíthatatlan röhögőgörcs, akkor elég széles skálát bejárok a kirobbanó nevetéstől a lenyugodott kuncogáson majd újrakezdésen át a némán levegő után kapkodó, légszomjas majdnem-hörgésig, mindezt egy-két perc leforgása alatt.

Amelyik nem marad a kezemben. Különösen régebbi házakban nincsenek jól a helyükre csavarozva a kilincsek :D

Sajna botfülem van, de ha valamilyen csoda folytán képes lennék megkülönböztetni egymástól két hangot és megtanulni játszani valamin, akkor valószínűleg a hárfát választanám. Esetleg a zongorát.

Maximalizmus + önbizalomhiány + lustaság triásza. A legrosszabb.

Régebben több volt, de az álomfogó megtette a hatását :D Na jó, legutóbb például valami diktatórikus bentlakásos iskolában menekültem a biztonsági őrök (?) elől, miközben próbáltam megtalálni valakit, hogy megmentsem, mindezt sci-fi környezetben. (Mágia, technológia, etc.) Eléggé paráztam, mert ha elkapnak, akkor statáriálisan kivégeznek mindenki előtt. (De tudtam teleportálni, szóval nem kaptak el, amíg fel nem ébresztett az óracsörgés. Yaaay!)

Attól függ. Változtathatok is, vagy csak újraélem? Előbbi esetben van jó néhány jelölt, utóbbi esetben az első évfordulónk párommal, az nagyon király nap volt.

7. Gyűjtesz valamit?
Sok mindent. Szép papírokat, tollakat, egyéb mütyüröket kézműves projektekhez, amikre soha nem lesz időm a gyakorlatban. Régebben könyveket is, de arról ma már leszoktam (helyhiány), éljen a könyvtár. Illetve hagyom, hogy mások "gyűjtsenek" nekem, azaz ajándékként kapom főleg: baglyos és fandomos (Marvel, Doctor Who, stb.) cuccokat.

Elfogadva és szeretve lenni minden dilim ellenére.

A feliratos-mintás scrapbook papírok. De a szép merített papír se rossz. A karton és az akvarellpapír okés. A nyomtatópapír elmegy. A félfamentes rajzlapot nem szeretem.

Öööö...
:)
Ezen kívül újabban, ha nem figyelek oda, sokat keverek angol kifejezéseket a beszédembe (by the way, no way, etc.), és sokat "aztán"-ozok meg "szóval"-ozok is. Viszont egyáltalán nem káromkodok, a basszusnál rosszabb nem csúszik ki a számon, az is ritkán.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 05 (csütörtök), 21:12 
Könyvmoly

Az én nevetésem valami keveréke a dobhártyaszaggató és a retardált fóka nevetésnek. :haha:

Hát, a gombkilincsek nem a kedvenceim~

Játszanék gitáron meg zongorán, de zenei tehetségem sajnos kimaradt az összetevőimből.

A hamar felforró agyvizem

Vannak, de most nem jutnak eszembe.

Szerintem nincs ilyen.

7. Gyűjtessz valamit?
Vonatjegyeket. :yes:

Az empátia, tolerancia és szeretet. :)

Papír? Q_Q Hátööö... Ezen még sosem gondolkoztam. xD

Bakker, meg néhány csúnyább szó.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 05 (csütörtök), 20:29 
Szárnybontogató

Hehe, érdekes kérdések...

Sokféle van, de ha valami igazán vicces, akkor a hangos röhögés a legjellemzőbb. (A szomszédok nem is szeretik, ha haverokkal vígjátékot nézünk, viszont szerencséjükre mostanság kevés a jó vígjáték, a régi kedvenceket meg már rongyosra néztük... )
Az, amelyik enged, ha lenyomom. De tényleg, tök mindegy, milyen formájú, csak tudjak bejutni, ha szeretnék. :D
Nem játszom semmilyenen, de... mondjuk legyen a gitár, ha már metált hallgatok főképp.
Mindent az utolsó pillanatra hagyok. Még akkor is, ha tudom, hogy nagyon fontos lenne megcsinálni, és lenne is időm rá.
Mármint olyanok, amik alvás közben REM fázis alatt jönnek elő? Nem, szerencsére az utóbbi időben kerülnek.
Elég sok van, mondjuk ezt annak függvényében lehetne (talán) eldönteni, hogy képes lennék-e változtatni bármin is vagy sem. Na, jó most így belegondolva... inkább ha lenne lehetőségem, akkor sem változtatnék, mert még a végén valami olyasmi történne, mint a Pillangóhatásban.
7. Gyűjtessz valamit?
Nem kimondottan. Az annak számít, ha arra törekszem, hogy minél többféle (főként kraft meg belga és angol ale) sört kóstoljak meg és teszteljek le? Csak mert végül is a jegyzeteimet ezzel kapcsolatban elraktam, ez lehet gyűjtés tulajdonképpen.
Mindegyik egyformán fontos, egyik nélkül se lenne teljes az élet.
Nincs kedvenc, de az új papír illatát imádom.
Van több is. Igazából ez társaság és helyzet függő, de a három dobogós mondjuk legyen a szarkasztikus hangvételű "fantasztikus", a "citra komló", és a "baszd meg".

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 05 (csütörtök), 19:46 
Fanficbúvár

1. Hogy jellemeznéd a nevetésedet? Elég széles skálán tudok nevetni, de mindegyik borzalmas...
2. Milyen a kedvenc kilincsed? Figyelsz egyáltalán a kilincsekre? A gomb alakúak, azokban nehezebb fennakadni meg bordát zúzni is tapasztalataim szerint.
3. Milyen hangszeren játszol/játszanál? Nem játszom, és egy kaviccsal vetekszik a zenei műveltségem szintje, de talán zongora. Vagy hegedű, esetleg gitár. Az a baj, hogy mindegyik sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik :D
4. Mi a legnagyobb hibád? Van egy pár... :D Eléggé meggondolatlan tudok lenni néha, pedig általában egy csiga sebességével vetekszem. Meg nem bírok nemet mondani, de ezen dolgozom épp :D
5. Vannak rémálmaid? Mik ezek (ha vannak)? Egy ideje nem álmodtam már semmit, de régen az volt, hogy egy farkashorda megesz, miközben alszom :D
6. Ha lehetne „újrajátszani” életed egy pillanatát, melyik lenne az? Hűűű. Ha utána emlékezhetnék rá, tök kíváncsi lennék a húgom születése utáni napokra. Amúgy meg nem tudom, talán amikor először leültem írni, nagyon érdekel, mit is gondoltam akkor pontosan :D
7. Gyűjtesz valamit? Tapasztalatot. Random holmikat, amiket hasznosnak találok egyszer még valami ajándék készítéséhez/valami varrásához. Új mániám mondjuk a rózsaszín szemhéjpúderek, de kontrollálom magam. :D
8. Melyik a legfontosabb érzés a számodra? Nagyon szeretek csak úgy nem kiemelkedően, hanem olyan békésen-tartósan boldog lenni, meghatódni ééés imádok bőgni filmeken/sorozatokon/könyveken/képeken (igen, már ez is sikerült/zenéken, amit mondjuk nem tudok egy szóban elmagyarázni, de szerintem mind tudjuk, mire gondolok...
9. Milyen papír a kedvenced? Vastag, fehér... Meg a húgomtól kapott írós füzetem, aminek olyan "király írni rá" lapja van, és a szélén meg valami aranybarna kacskaringós mintácska, eléggé hozzám nőtt a dolog...
10. Van olyan szó, amit sokat használsz? Melyik az? Halihó... Imádom. Az ahhww különféle verziói. Meg a mindegyet kötőszóként :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 05 (csütörtök), 17:02 
Fanficbúvár

Széles skálán mozog a némától a rövid infantilis vihogáson át a teliszájas, el-elcsukló hahotáig.
Nincs kifejezett kedvencem, csak legyen ívelt és kézbe simuló.
Zongorázom.
Meggondolatlanság.
Szerencsére nincsenek.
Nem lehetne inkább mozzanatot? Mert akkor az első kóruskoncertem a MüPában :-)
7. Gyűjtesz valamit?
Érzéseket, pillanatokat, emlékeket. Ja, kóruszenei fesztiválok szuvenír-képeslapjait. :mrgreen:
Szeretet, hála.
Selyemkarton (már ha létezik ilyen, de az írószerben így volt kiírva :lol: )
Köszönöm. :give:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 05 (csütörtök), 14:17 
Fanficbúvár

ez jó, ez jó...

változófélék, ha nem utánzok (figurázok ki valakit), akkor inkább némán, hajlongva. vagy pedig inkább grimaszolok egy deszar felkiáltással
igen. ne elfordítógombos legyen. azokat gyűlölöm. és általában nem fogom meg őket marokra, igyekszem ujjal(könyökkel) lenyomni.
gitár
régen egosta voltam, de mos már tökéletes vagyok... :)) ha valami nem érdekel, nem akarom csinálni, képes vagyok beáldozni érte egy golyót is, akkor sem csinálom. afféle lustasággal keveredő dac. nyilván, mások mást találnak bennem hibának.
életemben egyszer álmodtam uazt. de tökre ua, afféle deja vu volt. ha háton alszok el, bármiféle baromságot össze tudok álmodni, de ha zuhanok, felébredek.
egy pillanatát? hm... mármint uaz kellene csinálnom? mert ha lehet változtatni... újraélni? nemtom. passz.
7. Gyűjtessz valamit?
szemetet, valamire még jó lesz alapon. ez nem kóros és beteges hajlam, pl használt wcpapírt nem gyűjtök, de pl az egyetemi jegyzeteim (a 2 oldalas is), és a 15 éve nem hordott játszósnadrágom is megvan. (ha más ki nem dobta helyettem.) gyűjtőként nem, de pl nem szeretem, ha egy sorozatnak (film, könyv, stb.) nincs meg minden része. de persze, ez csak kis példányszámra vonatkozik, pl az összes agatha cr./rejtő és hasonló dolgok nincsenek meg. de pl hp megvan a film is, kiegészítőkkel, mindennel.
mikor mi. most pl a türelem. holnap lehet, más lesz.
a vastag levélpapír. vízjellel.
a szar-on kívül? nemtom. passz. (mármint mondani is szoktam elég gyakran, ez alatt én értem a hagyjámá béként és a leszarom kifejezést is.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 04 (szerda), 23:07 
Könyvmoly

BaO2 10 újabb hülye kérdése:

7. Gyűjtessz valamit?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 02 (hétfő), 16:58 
Fanficbúvár

Bucky Barnes írta:
Sziasztok!

Egy ismerősöm Lovecraft témakörben ír szakdolgozatot, és nagy segítség lenne számára, ha kitöltenétek a kérdőívet hozzá :) Kérlek, segítsetek neki is, kb 10 percet vesz igénybe.

https://goo.gl/forms/spZxa7ZePJcBII7y1

Szerintem, férjem (hatalmas HPL fan) még sosem ült le velem egyszerre a gép elé bármiféle Merengőn látott dologgal kapcsolatban... Mostanáig. :haha: Kitöltve. :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 január 01 (vasárnap), 19:30 
Tollforgató

Sziasztok!

Egy ismerősöm Lovecraft témakörben ír szakdolgozatot, és nagy segítség lenne számára, ha kitöltenétek a kérdőívet hozzá :) Kérlek, segítsetek neki is, kb 10 percet vesz igénybe.

https://goo.gl/forms/spZxa7ZePJcBII7y1

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 24 (hétfő), 2:36 
Szárnybontogató

Bucky Barnes írta:
Elza Tonks írta:
https://www.buzzfeed.com/alisoncaporimo/can-you-guess-the-harry-potter-characters-by-the-clothes?utm_term=.hubpGDZNEV#.rl10Wenl6w
Egy kis ismétlés sosem árt... ;) :D

12/14, Chót és Kingsleyt benéztem :)

Kingsley én is benéztem. xD Tökre mást hittem róla.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 16 (vasárnap), 12:56 
Tollforgató

Elza Tonks írta:
https://www.buzzfeed.com/alisoncaporimo/can-you-guess-the-harry-potter-characters-by-the-clothes?utm_term=.hubpGDZNEV#.rl10Wenl6w

12/14, Chót és Kingsleyt benéztem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 16 (vasárnap), 10:57 
Sztorihajhász

Elza Tonks írta:

Mindet eltaláltam. Pedig sosem figyeltem meg a ruhákat a filmekben. :mrgreen:

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 16 (vasárnap), 8:52 
Fanficbúvár

Elza Tonks írta:

13/14, pedig csak részleteket láttam a filmekből… :yes:

Szerk.: Egyébként Ron kviddics-egyenruháját tippeltem Oliver Woodnak. Nem is tévedtem nagyot, hiszen mindketten fogók… :mrgreen:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merilwen 2016 október 16 (vasárnap), 13:40-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 október 15 (szombat), 19:56 
Fanficbúvár

https://www.buzzfeed.com/alisoncaporimo ... rl10Wenl6w

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 30 (péntek), 15:25 
Zöldfülű

Nezumi írta:
Csatlakozom ^_^ Én is kitöltöttem! :3

Szia!

Nagyon szépen köszönöm. :give:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 30 (péntek), 1:31 
Írópalánta

Csatlakozom ^_^ Én is kitöltöttem! :3

"Ha úgy érzed szürke és egyhangú a világ, fogj egy ceruzát és alkoss csodát."

MyAAList

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 29 (csütörtök), 20:25 
Zöldfülű

laraF írta:
Kitöltve! :)

Elza Tonks írta:
Kitöltve, és továbbítva egy jó ismerősömnek is. ;) :)

Nemámka írta:
kitöltöttem én is a kérdőívet :)

Sziasztok!

Igazán leköteleztetek, végtelenül hálás vagyok. >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 29 (csütörtök), 20:04 
Sztorihajhász

kitöltöttem én is a kérdőívet :)

Belldandy írta:
wikipédiás együttes

1. Menj fel a wikipédiára
2. kattints 17x a véletlenszerű szócikkre ( http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random )
3. az első kettő az együttesed neve és az első album címe lesz, a maradék 15 a rajta lévő dalok XD

jáá ez tetszik :D

Az együttesem neve: Ljudmila Ninova
Az album címe: José Luis Ribera

mi az ég, na jó, dalok:

1. goatse.cx (????? f.society : D)
2. Héroux-Devtek
3. Richard B. Rood
4. Jesus (Gact song) (gondolom ez egy cover : DDD)
5. Valley Village, Los Angeles
6. Convoy OG 71 (WWII, na tudtam)
7. Minuscule 702
8. Meeting on Southern Soil (aw)
9. Guma Mousa
10. Aminata Nar Diop
11. Artparks Sculpture Park
12. Sarah Rainmaker
13. Luiz Anjos
14. Andrew Goatly
15. Alena Sharp

istenien random módon emberközpontú zene :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 29 (csütörtök), 15:11 
Fanficbúvár

Kitöltve, és továbbítva egy jó ismerősömnek is. ;) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 29 (csütörtök), 13:32 
Szárnybontogató

Minnie Black írta:
Sziasztok!

Olvasási szokásokról írom a szakdolgozatomat, és nagyon hálás lennék, ha kitöltenétek a kérdőívemet.

Kitöltve! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 29 (csütörtök), 12:08 
Zöldfülű

void_bellamy_valdez írta:
Minnie Black írta:
Sziasztok!

Előre is elnézést, ha rossz helyre írok, vagy ha szabálytalan ilyet kitenni. Olvasási szokásokról írom a szakdolgozatomat, és nagyon hálás lennék, ha kitöltenétek a kérdőívemet.

Én is megcsináltam :pbunny:

Szia!

Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 szeptember 28 (szerda), 20:31 
Szárnybontogató

Minnie Black írta:
Sziasztok!

Előre is elnézést, ha rossz helyre írok, vagy ha szabálytalan ilyet kitenni. Olvasási szokásokról írom a szakdolgozatomat, és nagyon hálás lennék, ha kitöltenétek a kérdőívemet.

Én is megcsináltam :pbunny:

Fustration, desperation
You say you need some kind of medication.
Situation, no motivation
destination: pernament vacation

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1927 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 39  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra