Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 07 (péntek), 3:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1021, 1022, 1023, 1024, 1025, 1026, 1027 ... 1041  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:44 
Szárnybontogató

én meg sem bírok szólalni, még mindíg remegek a gyönyörűségtől h újra van fórum, megvannak a tmák a hszek...O__O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:44 
Szárnybontogató

Valóban vannak kis zöldek is lol
10 badge, az 2 heroic, ha 5 fősbe mész, de a csapatnak is jónak kell lennie, hogy végig lehessen menni rajta. És azt, ha nem guildes, ááá pug az katasztrófa.

Csillag: bizony így van :)

FSen megint volt kint egy új hír, egyre jobban tetszik a WotLK. :D

-----------
"Now, when I hold your face so close to mine, I see a place where the sun will shine, with you it is divine..."
- HammerFall - Dreams Come True

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:39 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
1. Csak gondolj bele a primal nether-re midnenki dob, elég kicsi az esélye, hogy te nyered :(
2. Jaja, gondolkodom, h viszsa tegyem-e, lehet, hogy az lesz.
3. Ah, értem. Én azokat is kikapcsoltam, és manapság csak néha napján hallgatom azokat :) BG-n szeretem pl meg arénában hasznos.

az lehet hogy mindenki dob értük, de ottvannak a badgek 10ért kapok egy újat shattrathban

engineerséggel is lehet készíteni egész jó kis zöld puskákat, hisz tudod :)

arénában sajna nem vagyok jó :S huntival valahogy nagyon hozzászoktam av-hez meg a sima pve-hez mikor a mob leragad a petemnél :D de azért igyekszek alakítani valamit, csak úgy nehéz ha nincs healer a csapatban (a 2v2-sben amiben most vagyok abban egy balance drooddal szoktam főként nyomni)

Kicsi csillag: igaz mindíg van vlami más amit érdemes megszerezni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:35 
Szárnybontogató

Cirdan írta:
remélem jó sok heroicba eljutok :P ha 375 lesz az engineering puskákkal jó sokat keresek remélhetőleg tankoknál :D

az a puska jó vétel volt akkor :D

én is zenét nyomatok közben, csak az alaphangokat, emotok hangját, meg skillek hangját bennhagytam zene van lenémítva

1. Csak gondolj bele a primal nether-re midnenki dob, elég kicsi az esélye, hogy te nyered :(
2. Jaja, gondolkodom, h viszsa tegyem-e, lehet, hogy az lesz.
3. Ah, értem. Én azokat is kikapcsoltam, és manapság csak néha napján hallgatom azokat :) BG-n szeretem pl meg arénában hasznos.

-----------
"Now, when I hold your face so close to mine, I see a place where the sun will shine, with you it is divine..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:35 
Tollforgató

pff,tényleg mindenki wow-ozik :D :lol:
mert azt mondják olyan játék hogy mindig van miért folytatni,mindig van valami jobb dolog,amiért érdemes folytatni :D

u.i.:nem olvastam most a hsz-eket,lehet hogy valaki már írta ezt...mindegy :D

tequila is life.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:31 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Ó, igen heroicok. Vidám helyek, nagyon. Az elsőm Mechranaar volt, healaggró a tankról oké 12k kritet üt rajtam egy 2 lábon járó gép...oké ennyi volt a healer... Amúgy jó helyek és a cuccok is jók.
Hehe, én sem vagyok puskás a hunteremmel, most is íjam(épp számszeríj) van, csak az volt. Az első puskám 65ön lesz, vettem egy jó kis kék boe-st 10 annyiért, mint az eredeti ár, vki elronthatta az AHban :)
Amúgy már régen nem játszom hanggal HammerFallt és Rhapsodyt szoktam alatta hallgatni, meg Nigthwisht, vagy a wow ost-ket. :lol:

remélem jó sok heroicba eljutok :P ha 375 lesz az engineering puskákkal jó sokat keresek remélhetőleg tankoknál :D

az a puska jó vétel volt akkor :D

én is zenét nyomatok közben, csak az alaphangokat, emotok hangját, meg skillek hangját bennhagytam zene van lenémítva

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:29 
Szárnybontogató

Ó, igen heroicok. Vidám helyek, nagyon. Az elsőm Mechranaar volt, healaggró a tankról oké 12k kritet üt rajtam egy 2 lábon járó gép...oké ennyi volt a healer... Amúgy jó helyek és a cuccok is jók.
Hehe, én sem vagyok puskás a hunteremmel, most is íjam(épp számszeríj) van, csak az volt. Az első puskám 65ön lesz, vettem egy jó kis kék boe-st 10 annyiért, mint az eredeti ár, vki elronthatta az AHban :)
Amúgy már régen nem játszom hanggal HammerFallt és Rhapsodyt szoktam alatta hallgatni, meg Nigthwisht, vagy a wow ost-ket. :lol:

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:24 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Jah, megtanulni játszani az sok időbe tartott, nem olyan könnyű ám, mint aminek látszik :)
Köszi szépen, a qkat meghagytam a végére, az utolsó 2 szintet farmmal léptem meg és így 2 területnyi qm volt 70en, napi 600-700g összejött, mára sajnos kifogytam belőlük össz van 3 heroic, 3 raid qm, meg a dailiyk és kivégeztem Outlandet qkból...lol

én blade edgeben végeztem q-zással, mindent amit találtam megcsináltam, így netherstorm megmaradt meg shadowmoon, netherstormot már kivégeztem totálisan abból jött kb 1kg shadowmoonba meg egy két q-t csinálgattam onnan van a bowom is (elméletileg egy khorium riflem is van csak néha megunom a gun "elsülését" és akkor visszamegyek csendesebb bowokra)

heroicokat meg most kezdem csak, colifangban már többször voltam egy két haverral, azt bírtam is, bár az fájdalmas mikor 1 ütés vagyok egy lvl 70es erősebb "warrior" kasztú mobnak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:21 
Szárnybontogató

Jah, megtanulni játszani az sok időbe tartott, nem olyan könnyű ám, mint aminek látszik :)
Köszi szépen, a qkat meghagytam a végére, az utolsó 2 szintet farmmal léptem meg és így 2 területnyi qm volt 70en, napi 600-700g összejött, mára sajnos kifogytam belőlük össz van 3 heroic, 3 raid qm, meg a dailiyk és kivégeztem Outlandet qkból...lol

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:19 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Szerintem maradok a szerkesztés gombon, csillagkapu fórumon hamar belejön a dologba az ember leánya :D Meg nem akarok fölös munkát adni a modiknak/adminoknak, hiszen semmibe sem kerül új post helyet szerket nyomni :)

Ah értem, én még anno 2005. jun közepén vettem meg, és addigra volt 2 60asom és egy 58as(hunter) mondjuk én nagyon lusta vagyok a farmolást illetően bár kurenaii exaltedet megcsináltam és most már revered vagyok netherwingnél is, de bányász körutat utálom, így maradt a thorium esetén az AH.
Az jó, én is sok ismerőst találtam wowon, sokan RL haverok is lettek, meg külföldiekkel is van h minden nap msn-elünk :)

én vagyok egyedül moderátor, meg Lio néha rászól az emberekre de amúgy nincs sok munka kicsit kihalt a fórum :D

legelső accomat én 2005 végefelé vettem, eléggé bénácska voltam még rugónál, de mage után szerintem elmondhatom magamról hogy beletanultam a játékba

huntinál kurenait én is kifarmoltam, ha a netherwingnél rewerend vagy akkor már epixx flying mount :D azt nevezem gratula, én még csak a pénzt szedem rá

én azt szeretem hogy régi szerveremen volt pár jó fej aztán velük nagyon összemelegedtünk, és így szinte bármelyik szerverre megyek van egy magas szintü ismerős, aki tud segíteni vagy hasonlók

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:14 
Szárnybontogató

Szerintem maradok a szerkesztés gombon, csillagkapu fórumon hamar belejön a dologba az ember leánya :D Meg nem akarok fölös munkát adni a modiknak/adminoknak, hiszen semmibe sem kerül új post helyet szerket nyomni :)

Ah értem, én még anno 2005. jun közepén vettem meg, és addigra volt 2 60asom és egy 58as(hunter) mondjuk én nagyon lusta vagyok a farmolást illetően bár kurenaii exaltedet megcsináltam és most már revered vagyok netherwingnél is, de bányász körutat utálom, így maradt a thorium esetén az AH.
Az jó, én is sok ismerőst találtam wowon, sokan RL haverok is lettek, meg külföldiekkel is van h minden nap msn-elünk :)

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:13 
Tollforgató

Cirdan írta:

Reee írta:
külnebn meg szétoffoljátok az offtopicomat ... ej ej ej :P
nem arról szól a téma? :D

hátöde :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:08 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Szerintem igen :D
Itt mennyire megengedett a dupla post? Csak, mert eddig mindig szerkesztettem, máshol nem szeretik.

Kíváncsi mit tesznek be majd. Meg 450es skill a következő, most nem követem el azt a hibát mint anno kieg előtt, 1400 thorium bart adtam el kieg előtt 5gért 20as stackjével, majd 20g-ért vehettem újra..
Már most szép kis adag van raktáron a barokból és ore-okból köv kiegre elrakva.

nem baj a duplapost, max késöbb én egybeolvasztom ^^

én kieg elött vettem meg újból az alapot aszem 50es voltam mikor kijött a kieg, szal annyira nem tudtam sporolni :D bár emlékszem 55ön leálltam farmolni 2 napig hogy legyen dawn edgem, az a balta segített hozzá hogy egy nagyon jófej haverre találjak egy rugó személyében :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:05 
Szárnybontogató

Cirdan írta:
Reee írta:

Szerintem igen :D
Itt mennyire megengedett a dupla post? Csak, mert eddig mindig szerkesztettem, máshol nem szeretik.

Kíváncsi mit tesznek be majd. Meg 450es skill a következő, most nem követem el azt a hibát mint anno kieg előtt, 1400 thorium bart adtam el kieg előtt 5gért 20as stackjével, majd 20g-ért vehettem újra..
Már most szép kis adag van raktáron a barokból és ore-okból köv kiegre elrakva.

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:01 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
9 millió hivatalos előfizető van most éppen :)

Jaja és most azt irták/mondták, hogy megint jó cuccok lesznek, legalább is erre következtettem a “Engineering is going to get some love” -ból, nem is baj, lehet minket még tovább tápolni, hiszen még mindig alig van használható cucc az engiben.

Szerk: nem vagyunk Kockák :twisted:

előre örülök, végre valami értelme lesz hogy kínkeservesen felhúztam 370ig :D

Reee írta:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cirdan 2007 augusztus 04 (szombat), 21:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 21:00 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:59 
Szárnybontogató

Cirdan írta:
Nefadar írta:
T4ből még csak a vállasom van meg, mint láttad. A sisak nem nagyon kell, hacsak nem a setbonus miatt, az engis sokkal jobb, mint az. Remélem a többit hamar be tudom szerezni majd a Khara és Gruul raidek alatt :)

hát engi fejesek t5 fölött vannak, szal azok elég erősek

a téma amúgy World of Warcraft :P végre találtam itt is valakit aki játszik vele :D (ez egy netes játék ami sooook sok játékost mozgat meg világszerte)

9 millió hivatalos előfizető van most éppen :)

Jaja és most azt irták/mondták, hogy megint jó cuccok lesznek, legalább is erre következtettem a “Engineering is going to get some love” -ból, nem is baj, lehet minket még tovább tápolni, hiszen még mindig alig van használható cucc az engiben.

Szerk: nem vagyunk Kockák :twisted:

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:58 
Fanficbúvár

Reee írta:
mindneki wowozik ... jesssssszus

KOCKÁK :D

ehehehe ez nem kockaság, csak a világ legjobb játéka :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:57 
Tollforgató

Cirdan írta:
a téma amúgy World of Warcraft :P végre találtam itt is valakit aki játszik vele :D (ez egy netes játék ami sooook sok játékost mozgat meg világszerte)

mindneki wowozik ... jesssssszus

KOCKÁK :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Fanficbúvár

Nefadar írta:
T4ből még csak a vállasom van meg, mint láttad. A sisak nem nagyon kell, hacsak nem a setbonus miatt, az engis sokkal jobb, mint az. Remélem a többit hamar be tudom szerezni majd a Khara és Gruul raidek alatt :)

hát engi fejesek t5 fölött vannak, szal azok elég erősek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Szárnybontogató

LOL, igen szinte mindenki így reagál, imádom ezt a kérdést. :D
A World of Warcraft-ról beszélünk amúgy, mmorpg.
Kicsi Csillag: nyugi, nem az.

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:55 
Tollforgató

az nagyon iszonyat gáz ha ebből egy kukkot sem értek?xD :D

tequila is life.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:55 
Tollforgató

ti amúgy miről beszéltek? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:53 
Szárnybontogató

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:49 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Teljesen megértelek. Nah most néztem FS-t bejelentették a filmet, csak azt sajnálom, hogy élőszereplős lesz és nem animációs :cry:
Amúgy nekem szerencsére megvan a teljes d3 setem már, igaz a sisakjánál jobbam van, így az a bankban csücsül a t2immel egy zsákban :D

én t4-re hajtanék igazán szívesen rá, akkor mondhatnám hogy hunti télleg jól fel van vértezve, de lehet hogy csak aréna szet lesz belőle pvp-re öszpontosítva, majd kiderül mennyit tudok kihozni a klánból, vagy hogy bevesznek-e egy másik raidesbe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:47 
Szárnybontogató

Teljesen megértelek. Nah most néztem FS-t bejelentették a filmet, csak azt sajnálom, hogy élőszereplős lesz és nem animációs :cry:
Amúgy nekem szerencsére megvan a teljes d3 setem már, igaz a sisakjánál jobbam van, így az a bankban csücsül a t2immel egy zsákban :D

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:43 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Mázlista, én először a scope receptnél fél napig, konkrétan 12h-n keresztül a rossz íjászokat öltem netherben argh... Utána 621 mobot öltem meg mire kiesett. Lockkal a qt csinálom, hát nem az első dobta ki? Szörnyen anyáztam akkor.
Nekem egy 1500g-s recept esett nagrandban egy madárból, egy epic nyaklánc az a 15 erő, 22 int, 22 dmg heal, meg még anno alap game-ben jajj 2 kezes kalapács. Nem jut eszembe a neve, pedig sokáig használtam.
Huh 375skill, az utolsó 4pont 400g-be került :?

najah engineering a legszivatósabb szerintem, de mostmár nem nagyon érdekel a magasabb skill, az az engineer fejes nagyon tuti dolog, jó hogy betették minden fajnak a megfelelőt, legalább nem kell instázni a bm fejesért :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:40 
Szárnybontogató

Mázlista, én először a scope receptnél fél napig, konkrétan 12h-n keresztül a rossz íjászokat öltem netherben argh... Utána 621 mobot öltem meg mire kiesett. Lockkal a qt csinálom, hát nem az első dobta ki? Szörnyen anyáztam akkor.
Nekem egy 1500g-s recept esett nagrandban egy madárból, egy epic nyaklánc az a 15 erő, 22 int, 22 dmg heal, meg még anno alap game-ben jajj 2 kezes kalapács. Nem jut eszembe a neve, pedig sokáig használtam.
Huh 375skill, az utolsó 4pont 400g-be került :?

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:37 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Nincs a DBs nevekkel semmi gond, anno szerettem azt az animét, láttam is minden részt :P

Rangaros kezecskéje van nekem, RL ismerősnek és klántársnak van a thunderfury, 2 mentés különbséggel esett ki a cucc, előbb az övé, majd az enyém :)

értem :D nekem 3 nagy droppom volt, egyik egy krol blade még a magenak pottyant, 600g-ért adtam el, volt egy underworld band az mellovnak esett, meg huntinál... még 2.1 elött mikor ujjították az engineerséget és 360-tól elméletileg kellett volna farmolni a cuccokat akkor 2. mob kidobta a platternt, a 12 dmg-s scopehoz, de még mindíg nem sikerült felhúzni 375re a skillt, nincs elég megrendelőm...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:32 
Szárnybontogató

Cirdan írta:
[
én amolyan dragonballos neveket találtam mindíg ki gotono, gorohar ez a go kezdőtag :P

egyébként korábban említettél legendary cumát, mid van? ragnaros kezecskéje? thunderfury?

Nincs a DBs nevekkel semmi gond, anno szerettem azt az animét, láttam is minden részt :P

Rangaros kezecskéje van nekem, RL ismerősnek és klántársnak van a thunderfury, 2 mentés különbséggel esett ki a cucc, előbb az övé, majd az enyém :)

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:29 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Jaja én is olvastam, kiváncsi leszek rá. Engem a nevem miatt úgyis Nefarian húgának tartottak a guildesek, és nem tudtam a mai napig lerázni. Srácokkal poénkodtunk, hogy miként is léphetnénk Arthassal szövetségre, egy srác benyögte, ő elfogadná férjnek :lol:
BGk, nos igen imádom. 9es rangom volt a legmagasabb a régi rendszer szerint, igaz akkoriban csak hétvégente tudtam játszani. Nekem nagyon tetszett az az egész területes ostromgépes pvp placc, amit említettek a kiegre. :tenyeretdörzsöl:

én amolyan dragonballos neveket találtam mindíg ki gotono, gorohar ez a go kezdőtag :P

egyébként korábban említettél legendary cumát, mid van? ragnaros kezecskéje? thunderfury?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:22 
Szárnybontogató

Jaja én is olvastam, kiváncsi leszek rá. Engem a nevem miatt úgyis Nefarian húgának tartottak a guildesek, és nem tudtam a mai napig lerázni. Srácokkal poénkodtunk, hogy miként is léphetnénk Arthassal szövetségre, egy srác benyögte, ő elfogadná férjnek :lol:
BGk, nos igen imádom. 9es rangom volt a legmagasabb a régi rendszer szerint, igaz akkoriban csak hétvégente tudtam játszani. Nekem nagyon tetszett az az egész területes ostromgépes pvp placc, amit említettek a kiegre. :tenyeretdörzsöl:

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:18 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Igen, vannak akik nem szeretnek szintet lépkedni (én speciel imádom nézni, ahogy az xp bar-on látom nőni a csikot), de amit olvastam eddig róla, http://www.blackravens.net - en, sokkal jobban tetszett, mint amit anno a TBCre mondták.
Lehet, mert imádom a szőke hosszú hajú gonosz pasikat, de nekem mindig is Arthas volt a kedvenc karakterem Azeroth világán, így reménykedem, hogy jó lesz :)

FS-en írtak valami hasonlót hogy "amint rálépünk northrend földjére Arthas egyből puszi pajtásnak tekint"

biztos jó lesz, bg-ket várom már az ipari hentelés nagyon bejön nálam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:14 
Szárnybontogató

Igen, vannak akik nem szeretnek szintet lépkedni (én speciel imádom nézni, ahogy az xp bar-on látom nőni a csikot), de amit olvastam eddig róla, http://www.blackravens.net - en, sokkal jobban tetszett, mint amit anno a TBCre mondták.
Lehet, mert imádom a szőke hosszú hajú gonosz pasikat, de nekem mindig is Arthas volt a kedvenc karakterem Azeroth világán, így reménykedem, hogy jó lesz :)

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:08 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Az is vidám. Lockom volt aranyos 55ön, addig nefnek megvolt a legendaryja, full t1, és még altoknak mentünk MCt fun kedvéért, 55ön már volt 1 t2-je és 4/8 t1-e. Csak meg kellett várnom, mire fellépett 60ra.
Rugóval nem nehéz túlélni a wipe-okat, még hunterrel sem. Palánál óránként egyszer megy DI melett, pontosabban nem lesz durability vesztés. :)
Wrath of the Lich Kinghez mit szólsz?
érdekes dolog lesz, jó hogy folytatják a "sztorit" de talán kicsit uncsi lesz már, meg ez az új dolog a DK kaszt... bízok a blizzben hogy jól kitalálják

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 20:04 
Szárnybontogató

Az is vidám. Lockom volt aranyos 55ön, addig nefnek megvolt a legendaryja, full t1, és még altoknak mentünk MCt fun kedvéért, 55ön már volt 1 t2-je és 4/8 t1-e. Csak meg kellett várnom, mire fellépett 60ra.
Rugóval nem nehéz túlélni a wipe-okat, még hunterrel sem. Palánál óránként egyszer megy DI melett, pontosabban nem lesz durability vesztés. :)
Wrath of the Lich Kinghez mit szólsz?

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:59 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Ó, akkor Te még nem vezettél 40fős raidet TSen angolul, mert a guildünk a régi, most bomlott fel 2 év után másfél hónapja, a guild negyede volt csak magyar és nekik kelett raidet vezetni, mit ne mondjak jó kis angol lecke volt :D

Ah a kis tudatlanok, még emlékszem a saját első raidemre ami még Scholo volt annak idején, olyan furcsa volt a partizás után. :)

vezetni eddig csak egyszer vezettem mikor nem volt egy raid leader se, akkor felkértek páran, végülis végigmentünk bwl-en szépen wipe nélkül szal jó volt :D

énnekem első raidem 57es szinten rugóval zg-ben volt emberhiány miatt szintén... ott az volt a poén amikor túléltem bossfightnál a wipe-kat :D még van is valahol róla pár kép

itt a link: http://kepfeltoltes.hu/070804/WoWScrnSh ... es.hu_.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:55 
Szárnybontogató

Ó, akkor Te még nem vezettél 40fős raidet TSen angolul, mert a guildünk a régi, most bomlott fel 2 év után másfél hónapja, a guild negyede volt csak magyar és nekik kelett raidet vezetni, mit ne mondjak jó kis angol lecke volt :D

Ah a kis tudatlanok, még emlékszem a saját első raidemre ami még Scholo volt annak idején, olyan furcsa volt a partizás után. :)

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:51 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Attól függetlenül szerintem jó cuccai vannak :) Nah igen az emberhiány, sajnáltam, hogy nem maradtak meg a régi 40fős raidek, azt sokkal jobban szerettem.
Amúgy amire a palánál büszke vagyok 1400 feletti AP unbuffed mellett, holyként. Sikerült jó kis dps geart is összeszednem, nah meg tankot is persze.

Én nem szeretem a magyar guildeket, szerencsére nemzetköziben vagyok :)

ez is inkább fun klán, de gondoltam legyen valami raides élmény is :D

régebben a magemmel raideltem sokat, direkt azért húztam föl hogy bevegyenek bwl-ony farmolós klánba, aztán a végén t3-ban volt mikor eladtam, utánna kicsit meg is utáltam a raidezést de most vissza jött az a "sok embert megmozgató" érzés, meg mondom ebben a klánban szinte kezdők vannak, akiknek ez életük első karija és raidről még csak funból hallottak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:47 
Szárnybontogató

Attól függetlenül szerintem jó cuccai vannak :) Nah igen az emberhiány, sajnáltam, hogy nem maradtak meg a régi 40fős raidek, azt sokkal jobban szerettem.
Amúgy amire a palánál büszke vagyok 1400 feletti AP unbuffed mellett, holyként. Sikerült jó kis dps geart is összeszednem, nah meg tankot is persze.

Én nem szeretem a magyar guildeket, szerencsére nemzetköziben vagyok :)

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:39 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Ah szóval megnéztél armoryn :D Na igen, a palámnak is ez a neve. Köszi, bár jöbban örülnék, ha nem clothban lennék félig, de majd most felszerelkezem kharazanból. :D
Mindjárt megnézem őket :)

én huntimnak a vállasa oltári béna, elméletileg sámán cuma lenne de sv utolsó bossa sohase képes dobni a beast master vállast, pedig már vagy 10szer voltam, és minden hunteren azt látom...

btw allys oldalon csináltunk haverokkal egy jó kis magyar klánt, még eléggé kicsi de szorgalmazom az embereket hogy legalább karát raidelhessük rendesen, vagy herocokat, csak hát még ember hiány van :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:34 
Szárnybontogató

Ah szóval megnéztél armoryn :D Na igen, a palámnak is ez a neve. Köszi, bár jöbban örülnék, ha nem clothban lennék félig, de majd most felszerelkezem kharazanból. :D
Mindjárt megnézem őket :)

Nekem:
Nefadar - human pala
Thailore - gnome lock
Holdtáncos - nightelf hunter
Luinalata - draenei warri
Anveena - törp rugó
Mülmül - draenei sámli

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:30 
Fanficbúvár

Nefadar írta:
Elöször is allis vagyok :)
Pala a mainem(a szerveren én voltam az egyetlen női játékos, akinek legendaryja volt/van) 70es, a lockom is, a hunterem 62, van cseperedő 30-40 között még 3 karim egy wari, rugó és sámán.
Arathoron túl sok a magyar, csak ez a bajom a szerverrel.

fúú kemény egy pala, jó kis healinges rucid van

én hunteremet gotono-nak hívják, meg mellov a paladinom, mindkettő darkmoonos, goto nightelf, mellov meg bloodelf :D

régi accomon volt egy egy rugó meg egy mage de azt már eladtam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:28 
Szárnybontogató

Elöször is allis vagyok :)
Pala a mainem(a szerveren én voltam az egyetlen női játékos, akinek legendaryja volt/van) 70es, a lockom is, a hunterem 62, van cseperedő 30-40 között még 3 karim egy wari, rugó és sámán.
Arathoron túl sok a magyar, csak ez a bajom a szerverrel.

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:24 
Fanficbúvár

darkmoon fire-n van egy huntim meg egy cseperedő palám

arathoron még egy ilyen "fellángolásból" csináltam egy sámánt 34es aszem

milyen kasztokkal játszol?

armory csodája, human palád van?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cirdan 2007 augusztus 04 (szombat), 19:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:23 
Szárnybontogató

Cirdan írta:
végre nem vagyok egyedül ezen a fórumon ezzel a mániámmal :D

melyik szerveren játszol?

Ó, ez nagyon jó hír :D
Arathor-on vagyok csak, Te?

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:20 
Fanficbúvár

végre nem vagyok egyedül ezen a fórumon ezzel a mániámmal :D

melyik szerveren játszol?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:20 
Szárnybontogató

Cirdan írta:
Nefadar nemértettem teljesen a hsz-ed az egyszavas topikban, szóval te most játszol wow-al vagy sem? :D

Igen, játszom, bocsi, ha nem voltam teljesen érthető.

-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 19:17 
Fanficbúvár

Nefadar nemértettem teljesen a hsz-ed az egyszavas topikban, szóval te most játszol wow-al vagy sem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 22:49 
Fanficbúvár

Pizzát sütöttem, jó lett, nem aludtam du és megyek aludni!! :P :-D :!: aki tudta követni, azoknak sok szép piros pont és szép álmokat, a többieknek pedig szimplán jó éjszakát! :-P

I-) I-) I-) I-) I-)

ui.: miért van, h a keresett smile, mindig legalul van??

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1021, 1022, 1023, 1024, 1025, 1026, 1027 ... 1041  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra