Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 13 (csütörtök), 20:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1085, 1086, 1087, 1088, 1089, 1090, 1091 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 30 (kedd), 21:02 
Betűmániákus

Septi! *rohan, fut, elesik* *neem, a nyakába veti magát* :D

Ugye tudod, hogy hiányoztál? >:D< Nem, mi? *elbujdosik*

Senki sem jön errefelé, és már nekem se volt erőm írni. :( Mindenki itt hagyott... Láttalak tegnap, és azért nyafogtam, hogy gyere fel végre ide is, viszont... nem sikerült. Egy nap késéssel, de itt vagy! *ugrál* :D

Ezt amúgy... nem értettem. XD Próbálom felfogni, csak egy nagy gond van: nemrég keltem fel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 30 (kedd), 20:50 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Mi ez a csend errefelé? Most azért tűntem el, mert nem volt még élni se időm.xD Csak tegnap tudtam egy kicsit írni, meg leülni a géphez.:(

Jaj, ezen épp most haltam be... idézek egy Mikáról szóló cikk kommentjeiből, ami bizonyíték arra, h a snarryknek talán mégis van alapja.:))

"2009.08.02 11:44:37Perselus
Ő bizony meleg.. én is az vagyok.. szóval tidom.. XD ÉS egy heteró nem tud így táncolni... Azé' mee ő nő!" - bár a végét nem értem.xD Sztem attól még pasi, de mindegy... Ja, meg azért Pers helyesírása... komolyan, egy bájitalmestertől mást várnék. Bár lehet csak a billentyűre ragadt be.^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 21:21 
Betűmániákus

Susi :D Wáháhá, ugyanakkorák vagyunk XD

Jobb később, mint soha. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 21:19 
Fanfic-faló

Áááá, bumm. Leesett. :D 175 cm.

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 20:29 
Betűmániákus

Te vagy a domináns? Hujuj :D Amúgy milyen magas vagy? Azt hiszem, tőled még nem hallottam ezt az információt.

Hát, a single lady arra értendő, hogy egyedül vagy, vagyis ebben az esetben nincs táncpartnered. A koreó pedig a koreográfia :D Gondolom, Dorothy így értette :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 20:23 
Fanfic-faló

Az, az. :D Mi az? *kíváncsian néz* Táncon mázli kérdése, hogy melyik órán mennyit táncolok fiúval. Van, hogy az összes fiúval táncoltam a szerencsés párcserének+térbeli elhelyezkedésnek köszönhetően, van, hogy nem is táncolok fiúval. :) Ráadásul elég magas vagyok, tehát többnyire nekem kell a fiút táncolnom... Sebaj, legalább mindkét lépést egyforma jól tudom. :D

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 20:16 
Betűmániákus

Melyik volt kínai? A single ladies és koreója? Gondolom ez... én értettem. Bocsi, hogy belepofázok :D

Hát, errefelé se nagyon... bővelkednek a fiú táncosokban a csoportok. Társastáncra jártam régebben, de ott se tolongtak a pasik, pedig jó volt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 20:10 
Fanfic-faló

A Csillagszeműben kábé háromszor annyi a lány, mint a fiú, úgyhogy abszolút hozzá vagyok szokva. :D Néptáncos körökben egyébként elég sokan vannak így. :D

Dorothy, ez most nekem enyhén kínaiul volt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 20:01 
Betűmániákus

Sziasztok!

Susi, látom, jó napod volt. És igen, ezt akartam hallani! :D Igaz, a cipőd még mindig bírja, de segáz, ha egyszer jókat táncoltál :D Miért nem szóltál? Mentem volna párnak XD Mondjuk nem tudom, hogy egy lánnyal akartál volna táncolni... de fő a szándék. :D

Szülinap dömping XD Hát igen, Jenny kezdi a sort, aztán egy-két hónapig folyton írhatjuk a boldog szülinapot cuccost. Végül is szép lenne, ha minden egyes nap így kezdenénk: Sziasztok! Boldog szülinapot! - megadja a kezdő hangulatot. :D

Dorothy, te mit táncolsz? Mintha úgy láttam volna a bemutatkozásodban, hogy a hip hop a te stílusod. Vagy nem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 19:36 
Billentyűzetgyilkos

Susannah írta:
Sziasztok! :)

*berobban energiával telve, csak tudná, honnan veszi két és fél óra tánc után* Csodás volt! :D

Szia, dorothy! :) Látom szülinap dömping következik. :) Az enyém május 19.-e. :D

:D lesz mit ünnepelni, am neked is szia Susannah

Tök jó :D én pénteken este táncoltam, de csak itthon, hú, úgy kifáradtam.
bizony a single ladiesnak nehéz a koreója :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 19:20 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

*berobban energiával telve, csak tudná, honnan veszi két és fél óra tánc után* Csodás volt! :D Anyámra rájött a nagylelkűségi (vagy a pazarló?) rohama, és húszezret adott nekem meg a két húgomnak fejenként. :D De a vicc, hogy én költöttem a legkevesebbet, a saját pénzemből kétezret a húgom cuccára szántam, mert én ilyen jó nővérke vagyok... :D :D Rengeteget táncoltam, szereztem egy fantasztikus ruhát (az átlag árfekvéshez meg a minőséghez képest hihetetlenül olcsó volt), aztán még táncoltam egy kicsit. :D Csak kár, hogy nem volt állandó párom (családban csak én táncolok), úgyhogy a hozzám hasonló magányosok közül kellett párra vadásznom.
És Joan, a cipőm még bírja. :D Szívós fajta. :D

Szia, dorothy! :) Látom szülinap dömping következik. :) Az enyém május 19.-e. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 17:10 
Billentyűzetgyilkos

Jenny, ja persze, a Félvér Herceg a kedvencem, már 6x olvastam :-D :-D
Alig várom ,hogy végezzek a főnix rendjével és olvshassam 7edszerre. :-D :-D

szia Jenny.

Na basszus, aludni akartam délután, és már itt az este :cry: és holnap irodalom tézé :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 17:06 
Betűmániákus

Hé, Jenny! Még ne menj :(

Amúgy nekem április 25... szóval előbb, mint Dorothynak, muhaha :D XD És igen, én ebben jó vagyok. Igaz, hogy csak a szülinapokat tudom megjegyezni, azt már nem annyira, hogy ki hol lakik. XD

De látom, Jenny elcsillogott... :( Azért puszillak :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 17:03 
Betűmániákus

Olvastad már a félvér herceget? Csak mert csak annyi derült ki a bemutatkozásodból, hogy még németül olvasod őket és még nem olvastad a 6.-at. Vagy magyarul már igen? Csak mert nem mondom el, ha nem olvastad.

Hí akkor neked is mindjárt itt van! Előre is boldog szülinapot! Azt nem ismerem, de biztos finom illata van. :)

Na de én megyek. Most már tényleg tanulni kéne. :? puszi mindenkinek. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
sziasztok. :-h :-h :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:53 
Billentyűzetgyilkos

wííí, én nem tudom, hogy milyen az a bájital ,de... :-D :lol:
köszi. 8)

Jenny, ápr. 3?
Nekem május 3. :-D

sok sikert hozzá, én utálom a bioszt, de jól elvagyok, jegyzetelek, rajzolgatok...

Én is parfümöt kérek szülinapomra, chloé, már csak azért is, mert Clémence Poésy
reklámozza :D le is rajzoltam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:42 
Betűmániákus

Köszi. :)

Neked is sok sikert hozzá. :) Hát a biosz most nálunk egész jó lenne, ha a tanár nem íratna belőle 2 feladatos tz-ket, amiben pont a patkóbél feladatát kérdezte, ami akkor épp nem jutott eszembe. Kb. így max 3-as lesz a dogám. XD

Hú én is régen voltam.
Olyan szörnyű biztos, nem vagy. Téged is el fog venni valaki. (vagy ha nem ő is kap szerelmi bájitalt XD)

Iiiiiiiigen, Joan akkor lesz! Te ilyeneket megjegyzel? De édes vagy! :x
Öhm... ezek után tudom, hogy ciki, de neked mikor lesz pontosan a szülinapod? És miért örülnél jobban ha hétköznap lenne?
Én parfümöt. Vaníliásat, azt imádom, vagy rózsaszín playboyosat. Annak olyan finom illata van, pedig nem is szeretem ezt a márkát. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:42 
Betűmániákus

A gép köszöni szépen, tökéletesen vígan tengeti napjait. Azért annyira nem téglasúlyú a fejem XD

Én nem hisztizek annyit... csak akkor, amikor tanulni kéne. De ki tudja, ki lenne képes ezt elviselni. XD Dorothy, majd neked is adunk (vagyis a férjjelöltednek) egy kis Voldi-mama bájitalt :D Jenny, de egy rugóra jár az agyunk XD

Tényleg, Jenny! Mindjárt itt a szülinapod! :D Wáháhá, azért se köszöntelek fel még most :D Milyen ajándékot szeretnél?

Ugye jól emlékszek, és harmadikán lesz? Amúgy nekem is hétvégén lesz, bár most jobban örülnék, ha hétköznap lenne. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joan Potter 2010 március 28 (vasárnap), 16:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:37 
Billentyűzetgyilkos

Jenny, sajnálom :(

a tanuláshoz sok sikert :-) nekem is kéne, németet, meg biszot
fúj de sz@r tanár lehet...

esküvő? :lol: de régen nem voltam már...
és magammal fogok, skizo vagyok XD
anya szerint meg úgyse lenne pasi aki kibírja a hisztijeimet :-D :-D nem ,azért, nem vagyok olyan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:33 
Betűmániákus

Hát, akkor csak az marad, hogy kerítesz magadnak valakit. Biztos akad. :)
És a gép jól van? ;;) :-P

Jesszus, én abba belehalnék. Így is utálom. $sick

Én tegnap este óta mondogatom, hogy menni kéne, mert megint nem leszek semmivel se kész. XD De még valahogy nem tudtam rávenni magam...
Te szegény. Nekünk csak 5 doga lesz előre láthatólag. Aztán lehet, hogy föci tanár még berak egy röpit is. :twisted: És mindezt szerdáig, mert ugye csütörtökön már szünet van.
Amúgy tökre örülök, mert végre nem hétköznap lesz a szülinapom, hanem hétvégén és pont beleesik a szünetbe. :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:26 
Betűmániákus

Voldi-mama XD Az se a legjobb megoldás, de legalább egy ideig úgy néz majd rám, mintha szeretne. XD
A buksim már megszokta ezt, sokszor nevetek a gép előtt, és... ez az eredménye. :D *puszi fogadva, megköszönve* :)

Két angol... két tanárnál. Sok az angol errefelé :D

Nekünk mostanra sűrítették be az összes dogát... még szünet előtt, jaj, de jó, vigadjunk! Úgy örülök neki :D Amúgy már háromtól azt mondogatom magamnak, hogy menni kéne tanulni, de... nem sikerül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:20 
Betűmániákus

Jó, jó akkor majd kap egy voldi-mama-féle szerelmi bájitalt. Az már megfelelő lesz?
De ugye nem ütötted be nagyon a buksid? Ha igen akkor küldök ár egy puszit. :-*

Én is utálom az ilyet. :evil:

Mi az hogy két angolt? Én azt is utálom.
Csütörtökön tz közben jelenti be, hogy hétfőn írunk még egy dogát. Ez hülye mondom. Mi az én fejem lexikon?

Én se bírok. Majd háromnegyedkor elmegyek max. akkor legkésőbb.
:roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:11 
Betűmániákus

Ha vőlegény nem is, de hangulat biztos lenne? Oké, itt most lefejeltem a monitort. XD Nincs is szükség vőlegényre, mi? Nélküle is lehet bulizni, sőt! XD De hé, nincs szükségem olyanra, aki azért szánja rá magát, mert lefizettétek... ejnye. XD

Jaj, ez ismerős... és még ti vagytok a rosszak, mert nem tanultatok. Aha, ő meg azért hülye, mert nem képes felfogni, mit csináltatok az előtte lévő napon. Fú, ki tud készíteni, mikor a tanárok ilyenek, szóval... :D

Nekem két angolt kéne. Azt hiszem... még jó sok minden vár rám, csak én most nem bírok a könyvek felé görnyedni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:03 
Betűmániákus

Fiú, és nagyon-nagyon édes. :x

Nyugi, majd lefizetünk valakit, ha már senki sem adódik. XD De amúgy erre biztos nem lesz szükség. :mrgreen:
Hát vicces egy esküvő lenne. És ha vőlegény nem is, de hangulat az már biztos, hogy lenne. XD

ÁÁÁ, én utálom őket. Főleg, hogy kémiából ez az utolsó év, senki nem akar vele semmit kezdeni és úgy szívat a tanár. :? Megint csak 20-an állunk belőle bukásra, mert múltkor úgy íratott velünk dogát, hogy kedden mi szerveztük a suliban az öregdiák találkozót, onnan fél kilenckor szabadultunk el és erre másnap kémia tz. De persze mi voltunk a rosszak, hogy nem tanultunk. :evil: Utálom.
És neked mit kéne tanulnod?

Szia deathcoil! mit néztél?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:59 
Fanfic-faló

Most jöttem vissza a tévézésből. Vegyük úgy hogy az előbbieket én nem olvastam :P

Cum Deo Pro Patria Et Libertate

Sen'Jin Headhunters - Heads gonna' roll

"Some things are just worth fighting for." Jim Raynor

scraps->http://thefreestyle.deviantart.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:54 
Betűmániákus

Jaj, még csak két éves? :? Egyébként fiú vagy lány?

Ilyet nem tudnék elfelejteni, szóval ezen nem aggódok. :) Amúgy jó lenne tudni, hogy ki lesz a férjem, mert nem hiszem, hogy valaki önszántából elvenne feleségül. XD Abban pedig biztos vagyok, hogy ti feldobnátok a bulit... egy kis korbácsolás XD Jenny-féle konyhakéses üldözés... Sohaországbeli kalandok mesélése, miközben elő is adjuk a hippogriffeken, seprűkön való utazást. Odü szépséges kalandjai... mi van még? :D :D

Amúgy jó tanulást :D Mind "jó" tantárgyak... kicsit már elegem van belőlük, de szerintem sokan így vagyunk vele. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:43 
Betűmániákus

Nem is kell. Én is sajnálom őket, de hát felnőttek oldják meg. Csak a gyereket sajnálom, még csak két éves a kis drága.

Jó, jó, majd ha találkozunk ne felejtsd el! Különben mérges leszek!

Kémiát, angolt és németet. Mindet utálom.
Hú remélem jó esküvőd lesz! :mrgreen: Majd meghívsz minket és mi feldobjuk valamivel. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:38 
Betűmániákus

Úristen, ez... ehhez nem tudok mit írni. :(

Tudtam én, hogy így kell. Legjobb védekezés a támadás, tehát biztos így fogadnálak. :)

Mit kéne tanulnod? Amúgy már vége lett, maximum fél órás az egész minden vasárnap, de nagyon tetszik. A végén most is úgy nevettem, teljesen abszurd helyzetnek tűnik az egész, de tuti, hogy az én esküvőmön is ilyen lenne a hangulat... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:32 
Betűmániákus

Á itt vagyok, bocsi, csak közben megtudtam, hogy másodunokatesóm szülei elválnak. :-(

Joan, ha ilyen aranyosan fogadnál azt hiszem megbocsátanék. :mrgreen: Hát Lucius/narcissa párosítás, ami ugye az én kedvencem, de szerintem akkor is nagyon jó. Már csak a szerzők és a téma miatt is.

Dorothy, igen láttam, dvd-n is megvan és nagyon szeretem. :x

Joan én nem nézem. Nekem is tanulni kéne, de annyira nincs kedvem. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:30 
Betűmániákus

Valaki nézi innen a Nász-napot? Jaj, nagyon bírom, néha annyira barmok tudnak lenni. :D

*visszafordul a tévé felé, pedig tanulnia kéne*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:19 
Billentyűzetgyilkos

Jenny:

Az F1-t nem nézem, de a családomnak van 3 f1 rajongója... :roll: :-D

Igen, láttam az Alice-t nekem is tetszett :D
a Sweenye Todd-ot láttad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:14 
Betűmániákus

Még nem olvastam, de egyszer biztos oda is eljutok. :D

Hát nekem volt egy Alice videóm (!), de szegény... vagy ezerszer megnéztem egy héten, és megszenvedte mindezt. :D Szóval elhiszem, hogy jó, csak már filmen is meg kéne lesni. :D

Konyhakéssel? o.O Féélek! *elszalad* Juj, milyen lenne, ha most megjelennél az ajtóban, késsel a kezedben... nem tudom, hogy vagy vele, de én először a nyakadba vetném magamat. Aztán foglalkoznék a késsel. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:09 
Betűmániákus

Exmemoriam, Stoobie és Milasnape tollából. Nagyon jó, imádom. :x
Hát az én türelmem nagy, de tényleg nem véges. De vasvillám nincs a közelben, szóval inkább bárddal megyek, vagy konyhakéssel. :twisted:

És tényleg nézd meg a filmet, mert nagyon jó. Én kiskoromban láttam a régi feldolgozást és nagyon féltem tőle, egészen addig amíg meg nem néztem a mostani filmet. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 15:06 
Betűmániákus

Na én még el se jutottam a moziba, hogy megnézzem az Alice-t. Pedig már mióta tervezem... na majd most, a szünetben. :D

Mi a címe annak a kedvenc írásnak? :D A türelem is véges, mint ahogy az idő is... azt várom, hogy mikor jössz nekem vasvillával XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 14:59 
Betűmániákus

Te is nézed dorothy?
Nagyon szeretem őt. :x Főleg Jonny Deppel a Tim Burton filmekben. Pl. most legutóbb láttam az Alice-ban és jaj olyan jó volt. :D :x

Joan akkor jó, hogy örülsz.
Hát mint mondtam én várok türelmesen. Amúgy msot úgy is van egy nagy kedvenc írás, amit elvileg hetente frissítenek, de én azt az egy hetet is alig bírom kivárni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 14:56 
Betűmániákus

Ja, hát én az összesített pontot láttam pont, és ez teljesen bezavart XD Amúgy igen, Button nyert, Massa pedig a harmadik. Így is jó! *nagy az öröm* :D

Az igaz, hogy már volt egy dicső távozása a forma1-től, de szerintem most már nem hajt a világbajnokságra. Vagy igen? :D Gondolom, hobbiból furikázik egy kicsit, aztán megy haza. XD

Hogy mit írtam? Öhm, nem az Aurort :oops: Mostanában nincs sok energiám ezekhez, és ilyenkor csupán annyira van erőm, hogy összehozzak egy kis egypercest, ami feldobja a hangulatomat. De közben - mint írtam is - gondolkodok a Auroron is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 14:52 
Billentyűzetgyilkos

Jenny írta:
Na visszatértem.

Schuminak meg szerintem már nem kellett volna visszajönnie. Nincs vele bajom, de azért szerintem felesleges itt lennie, hogy bénázzon és elrontsa a körülötte kialakult... nem tudom minek nevezzem mit.
De szerintem nem illik be a képbe, hogy egy hétszeres világbajnok így vissza jön. Én biztos nem tettem volna a helyében.

Hú dorothy! Te is szereted Helena B. C.-t! De jó! Nekem ő a kedvenc színésznőm! :D :D :D

Egyet értek, szerintem sem kellett volna visszajönnie.

:D Helena.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 14:51 
Betűmániákus

Őőő nem tudom, de asszem végül Button nyert. Vagy nem? Nappaliba ment a tv én meg a szobámban ücsörgök a gép előtt, szóval nem tudom. :lol:
De valahova hírekbe már biztos ki van írva.

És Joan mit írtál?

Nekem sincs bajom vele, csak mondom. Én már nem jöttem volna vissza, így nem fogja olyan dicsőn befejezni a pályafutását. :lol: Na ezt nem tudtam másképp megfogalmazni, bocsi. :lol: :oops:

De jó, hogy te is szereted. Tök jó, hogy nem vagyok vele egyedül. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 14:45 
Betűmániákus

Látod, csak el kell mondanod, mi történt az álmodban, és én meg is fejtem. XD De akkor te az indiánokkal voltál? Mert írtad, hogy a vámpír megölte, aki segíteni akart neked... azt hiszem.

Végül is... Schumi... nem tudom, én örültem, hogy visszajött. Csak én sem így jöttem volna vissza az ő helyében.

Ééés nem láttam XD Teljesen belemerültem az írásba, és nem láttam, ki nyert. XD Ejj, Massa lett a második, harmadik meg Button? *körbeugrálja a szobáját* XD Most már nem értem, totális zavar XD

Amúgy Helenát én is bírom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 14:36 
Betűmániákus

Na visszatértem.

Hát Buttont én is szeretem, Massa semleges, Schuminak meg szerintem már nem kellett volna visszajönnie. Nincs vele bajom, de azért szerintem felesleges itt lennie, hogy bénázzon és elrontsa a körülötte kialakult... nem tudom minek nevezzem mit.
De szerintem nem illik be a képbe, hogy egy hétszeres világbajnok így vissza jön. Én biztos nem tettem volna a helyében.

Hát Joan ez igazából eszembe se jutott. Nem értettem, hogy kerültek oda az indiánok. XD De most már értem. De hogy nekem miért jár ezen az agyam az rejtély. XD

Hú dorothy! Te is szereted Helena B. C.-t! De jó! Nekem ő a kedvenc színésznőm! :D :D :D

szerk.: Joan, itt vagyok szóval nem kell fenyegetőzni! (különben nem is tőled félek, hanem Septitől. de azt már nem tudom miért. XD)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jenny 2010 március 28 (vasárnap), 14:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 14:30 
Betűmániákus

Hello :)

Nekem se tetszik, hogy nem a Ferrarinál van, de hát na... Tegnap nem néztem, mi volt?

Jenny, már megint eltűntél! (Ezt a megállapítást figyeld XD) Vigyázz, mert odamegyek, és tudom, hogy mennyire tudsz félni tőlem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 14:17 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Én mióta elment anno Schumi a Ferraritól, nem nézem a forma-1-et. Tegnap belenéztem. Nem kellett volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 13:59 
Betűmániákus

*visszapuszi :D*

De nincs másik kedvenced? Vagy valaki, akit kicsit is kedvelsz... hát nekem van kettő nagy favorit, Schumi és Massa. :D Az előbbi azért, mert kisebb koromban a nagyobb fiú unokatesóim hatására kezdtem el nézni a forma1-et, és ők nagy Schumacher-fanok voltak. XD Talán még Buttont is idesorolhatnám, az előző évben nagyon jól szerepelt.

Ó, ilyen tvájlájt-féle álom volt ez? Neked is szép álmokat :D (De jó, így délután háromkor XD) Miféle mesét nézzek előtte? Még abból is tud az agyam rémálmot formálni. :D

Hello, Dorothy! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 13:56 
Billentyűzetgyilkos

Jenny írta:
*két puszi is ad Joannak, az ölelés mellé*

Szia dorothy snape!
Az olyat én is utálom, ha elfelejtem az álmomat. Bár én általában nem szoktam rájuk emlékezni.
Nincs kedved valami bemutatkozást írni?

Szia, ide írtam http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=133&start=0

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 13:50 
Betűmániákus

*két puszi is ad Joannak, az ölelés mellé*

Igen most megy. Hát Raikkönen volt, de mivel ő ugye most nincs és én mióta nézem nekem ő volt a kedvencem, így most elég rossz. :?
És te is szoktad nézni? De jó. Ki a kedvenced?

Nem rosszat álmodtam. Valami furcsa dolog volt az indiánokkal, meg a vámpírokkal. De rossz álom volt, mert aki segíteni akart nekem azt az egyik vámpír megölte. :?
Jaj, szegényke. Akkor előre is szép álmokat kívánok! :D Nézz vagy olvass lefekvés előtt mesét. Akkor majd a mesével álmodsz valami szépet. :)

Szia dorothy snape!
Az olyat én is utálom, ha elfelejtem az álmomat. Bár én általában nem szoktam rájuk emlékezni.
Nincs kedved valami bemutatkozást írni?

szerk.: mennem kell ebédelni. majd utána jövök. és igen tudom furcsa család vagyunk, hogy ilyenkor eszünk. XD puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 13:46 
Billentyűzetgyilkos

halihó :-D

jöttem ismerkedni :-D

ma is álmodtam vmi baromságot.

Miért furcsa az, hogy én minden nap álmodok? Mármint, én emlkszem is rájuk, mindegyikre... a múltkor volt 1 álmom, de elfelejtettem, és tökre kiakakdtam XD :roll: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 13:45 
Betűmániákus

Jenny! Sziaaa! *nyakába veti magát* >:D<

Tényleg, most van a forma1? Mindjárt odakapcsolok. Neked ki a kedvenced?

Hát, nem is nagyon emlékszem, mit álmodtam. Azt tudom, hogy nagyon nyugtalan voltam... :? Te ugye jót álmodtál? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 13:33 
Betűmániákus

Sziasztok!
Sunnyog erre valaki?
Hogy vagytok?
Én tökre vártam, hogy elkezdődjön a forma1, erre meg nem is köt le igazán. Uncsi a kedvencem nélkül. :-( Amúgy nézi valaki közületek?

Joan végül ugye jót álmodtál? Remélem igen. (én rosszat szoktam mostanában csak, ezért teljes mértékben át érezni az ilyet tudom mostanában. )

na puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 23:57 
Betűmániákus

*Joan beszédeleg*

Csak jöttem, hogy szép álmokat kívánjak mindenkinek :) Susi, te pedig jó legyél holnap délután! Egyedül azt szeretném látni, mikor beszámolsz a találkozóról, hogy széttáncoltad a cipőidet. :D Lélekben ott leszek melletted, és táncikálok én is. Ugye milyen fantasztikus? XD

Már aludni akarok (Meglátszik a baglyolás-hiány. Látod, Nixi, látod? :( ), de félek, hogy most rossz álmom lesz. Nincs olyan szerencsém, hogy kétszer egymás után jó legyen :D

Na be is fogom. Jó éjt! :)

*Joan kisunnyog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 22:01 
Fanfic-faló

Most hallgatom újra, meg újra az István a királyból pár számot. Kicsit szánalmas, hogy eddig egyszer nem néztem végig :? Eszméletlen jó a szöveg, nem beszélve Vikidálról, és Deákról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 21:10 
Fanfic-faló

Szimi kámfort játszik (pedig, mint az előbbiekből látható, sürgős szükségem volna rá!), Jenny nemrég beköszönt, deathcoilt lásd alább, többiekről végképp nem tudok semmit.

Megvagyok, főleg a tánctalálkozónak köszönhetően, holnap délután megyünk. :) Lehet, hogy ez fog betenni a lassan széttáncolt cipőmnek... Bár szerintem még bírja egy fél évig.

Ihlethiány nálam nem mutatkozik, időhiány annál inkább. Így sokra megyek az ihlettel... De tegnap írtam egy fél oldalt. Mostanában beleestem natty Lily-trilógiájába, az első rész 28. fejezeténél tartok. Kábé ennyi... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1085, 1086, 1087, 1088, 1089, 1090, 1091 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra