Sziasztok Hölgyemények!
Mai napom utolsó teendője, hogy megírom a kilométer hosszú helyzetjelentést Nektek.
Tudom, jöhettem volna előbb is, de képtelen voltam istenigazából, pattogás nélkül leülni a fenekemre, mert mindig volt valami
Hát, beköltöztem. Anyuka varrt nekem függönyöket

bár már lehet, mondtam, bocsi ^^ Szép narancs organza függöny, sötét bordó sötétítővel, ahh gyönyörű *.*
A szobácskám elég otthonos, tele van a kis mütyürjeimmel, meg könyveimmel, kozmetikumaimmal, úgyhogy klassz
Elég megerőltető volt a rengeteg cuccomat felhordani anyával kettecskén a harmadik emeletre, de azért kibírható volt

legalább szép lábaim lesznek, ha sokat kell lépcsőznöm xD
Az ágyam nagyon kényelmes, nagyon jót aludtam benne ^^ A lakótársaim tüneményes csajok, mindegyikünknek van külön kis kuckója

És nem mellesleg az egyik lány merizik

ez ma derült ki, mikor néztük a megasztárt XD ő nem ír csak olvasni szokott

Milyen kicsi világ, el sem hiszem

Imádja Dracót, csakúgy, mint jómagam XD
Már gyúrom, hogy regeljen fel fórumra is
Húú, annyi minden történt, azt se tudom, miről meséljek xD
Beiratkozás: Oltár nagy szívás volt. A GPS elirányított minket a bánatba, és konkrétan lekéstem az "indulást" :\ lemaradtam az első előadás feléről, még jó, hogy a beiratkozásról nem. sok minden sulival kapcsolatos dologról meséltek; mit érdemes tudni, mire kell figyelni stb. Aztán a beiratkozást két nő intézte, és voltunk kb 100a a teremben, ha nem többen.. másfél órát doboltam az asztalon,mire sorra kerültem. A beiratkozás pedig összesen egy percet vett igénybe, mégis kínzóan lassan haladt a sor
Beiratkozás után beköltöztem, anya segített mindenben, beszélt a főbérlőmmel, mert vannak még apró gondok a lakással (az előző bérlő cuccai még itt rohadnak a lakás előterében és alig férünk el, egyebek), de minden aránylag rendben volt.
Anyu nagyon sírt, mikor hazaindult, de bevallom, én is sírdogáltam

Tudom, megyek még haza, ez nem a világ vége, de akkor is.. Mikor táborba mentem, tudtam, hogy egy hét múlva hazamegyek és ott maradok, de most... egy hét múlva hazamegyek, és jövök is vissza
Nincs gond, nem vagyok egy nyafogós valaki, de azért hiányoznak a szeretteim, hiányzik a szobám és minden, ami otthon

majd idővel megszokom.
Taniám átjött ma hozzám látogatóba, kis Drágám <3 dumcsiztunk egy kicsit. Aztán megjött a harmadik lakótár, beköltözködött és indult a városnézéssel egybekötött felfedezőút

Busszal furikáztunk jobbra balra xD Sütiztünk, sétáltunk, nagyon sokat nevettünk, jól éreztem magam
Este közösen megáztunk és iksz faktoroztunk
Nagyon klassz kiscsajok, jól megleszünk egymással ^^
Norbi viszont eszeveszettül hiányzik

Szerdán láttam utoljára és legközelebb csak pénteken fogom

:(:(:(( Kicsit nehezen viseli, hogy ilyen messze vagyok, de remélem, azért kitart majd mellette, és nem megy el valaki mással
A tárgyfelvétel volt még egy érdekes sztori -.- Azt tudtam, hogy 30-án nyitják a kurzusfelvételt, de nem tudtam, hogy pontosan mikor. Nekem két napig nem volt netem

jellemző

alig tudtam felvenni az óráimat, betegre sakkoztam magam az időpontokkal, mire lett vmi normális órarendem. Viszont tesit és nyelvet már nem tudok felvenni, teljesen beteltek a kurzusok. Majd még megpróbálok intézni vmit a létszámbővítés ügyében, de.. nem sok esélyt látok rá :S
GT-ről némi infó:
Istenkirály buli volt

iszonyat szivatós feladatok voltak, rengeteget röhögtünk, és már az első nap elment a hangom, annyit ordítottuk a jogászindulót XD van jogászindulónk, jogászhimnuszunk

nagyon tuti ^^ 4 csapat vetélkedett egymással, lehetett zsűrit vesztegetni pluszpontokért

Minden este buliztunk(retro buli, black and white, habparty, ehök roadshow), és rengeteg pia fogyott. A vetélkedőket kint a vízparton csináltuk minden nap, és mindig körénk gyűlt a parti nép, hogy nézhessék, mi hogy szenvedünk alkalomadtán xD csupa
erotikus feladat volt meg kb mindenhez kapcsolódott a pia xD nagyon jó arcok az évfolyamtársaim, sokakkal összebarátkoztam
A habpartyn az Animal Cannibals volt a sztárvendégünk, hatalmas ribilliót csaptak ott nekünk, nagyon tutin nyomták
Pénteken már azt sem tudtam, fiú vagyok e vagy lány xD
Folyamatosan előre be vannak harangozva a bulik, mindig van valami program, szuper, pörgős életünk les a tanulás mellett
Majd holnap, ha érdekel benneteket, mutatok órarendet
Ailácska, Neked hogy sikerült a kreditfelvétel? Minden rendben, simán ment? Milyen a suli? Mesélj, agy akár küldj privit
Shancim sok erőt é kitartást Neked ehhez a sok rémséghez, még olvasni is szörnyű volt számomra

Remélem, azért boldogulsz majd vele, kis ügyes leszel, én tudom
És van valami lovagocska, hmmm

Majd ha lesz egy csepp lelkierőd pötyöghetnél nékem egy összefoglalót a fiúcskáról priviben

Sok sikert hozzá! ^^ <3
Na, elköszönök, nem szenvedtetlek tovább Titeket az okosságaimmal

jó fáradt vagyok, úgyhogy lehet, össze vissza írtam mindenfélét xD bocsi
és ha néhol esetleg kimaradtak betűk, azért is bocsi, csak laptopról vagyok és még nem igazán szoktam hozzá a billentyűzetéhez
KyKym, remélem, csak kevés időd van feljönni, és nem miattam nem jössz. Hiányzol már Nyanyus

:x
Riika Te is!!!!!

:x:x:x:x
Remélem, minden rendben Veletek!
na tényleg lelövöm magam

Szép álmokat Nektek, sok puszi, és ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lettem :S