Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 3:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 7:29 
Betűmániákus

Sziasztok!
Szia Nara! >:D<

Igen, visszajelzett a második levelemre is :) Öhm... igen, addig vigyorogtam, hogy megfájdult a szám 8-> Csak kissé estem bele :-)P És csajok... nem hittem el, hogy mennyire... hát mintha tükörbe néznék. A fogalmazásmód, a stílus... akár én válaszoltam volna. Abban egy vesszőhiba, egy... semmilyen gixer nem volt :x Na, azért ne nézzetek semminek, nem bétáztam át a sorait, csak... meglepő volt számomra és kellemes csalódás, hogy kiírt minden szót. Például akikkel eddig üzeneteztem, átlagban szlengeztek és olyan hülye rövidítéseket használtak, hogy meg se értettem sokszor :roll: De ő... hát olvadok. :oops: :oops: Érdekes lesz, ha belezúgok (ami szerintem már erősen kezdetét vette részemről) és nem lesz semmi komolyabb :? De legalább elmondhatom, hogy volt egy értelmes emberke az életemben a másik nemből :roll:
De most... most vissza kell vonulnom. Úgy érzem, akkor derül ki igazán, hogy kényszernek érzi-e a dolgot, ha... ha ő se keres. Én most nem fogom... le leszek foglalva mindennel, tehááát. Ki fogom bírni és tudni fogom, hány óra.

Nara, örülök, Maya elvállata az interjút! :) És szurkolok pasiügyben is :) Jahaj, szülinapja lesz anyukádnak? Dejó^^ Igazán jó kis ajándékot kreálsz neki, ötletes és sajátos is.

Váhhh, most szeretek élni O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 7:10 
Írópalánta

Víííí!!! Maya elvállalta az interjút!!!! :D:D:D Olyan jó, nem hiszem, hogy ha nemet mond, ki tudok találni + le tudok szervezni egy hasonlóan jót :D

:D Dejó Shanci, igazáb örülök, hogy ilyen jól mennek nálad a dolgok :D 34kor válaszolt, 59kor szerkeszettél? :-? Ez azt jelenti, hogy 25 percen keresztül magadon kívül voltál az örömtől? :-P :g

Ajándékok? Én is tegnap vettem meg az alapanyagokat anyáméhoz... és egész délután ezt cisnáltam, ma meg befejezem, mert bár csak jövő héten lesz a szülinapja, inkább legyen meg előbb #:-S Igazából én egy iylen 3 fiókos ékszertartó dobozt vettem neki, tök nyersen és kifestem/szalvétatechnikázom stb... :D Mert hasonló felépítésű van neki, csak azt útálja, mert kiborul, és mert nem is nagyon passzol a szobájukba... Remélem tetszeni fog neki :)

Hú, ne is mondd KyKy! Egyik barátnőmmel pont ugyanígy volt egy srác, ráadásul a bulin csúcsosodott ki a dolog, mert a srác picit berúgott, meg többször is szerelmet vallott a bnőmnek, meg h sajnálja, h visszautasította... de addigra a bnőm már lemondott róla + volt más xD akkorát fogok röhögni, ha velünk is így lesz xD (najó, félig kínomban ^^") hiszen ott volt a rossz példa az orra előtt :-P

Puszi!

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 10:26 
Betűmániákus

Cicám... én azt se tudtam miről volt szó... :roll: illetve nem sokat értettem a közleményből, nem is volt időm rendesen reagálni, valamit még firkáltam nekik nyár elején :-S igazából már nem is emlékszem sokra, lehet, hogy az egyik kritikámból idézték be a sorokat? :-? és kihagytak? :-O én mondjuk ezt a most futó regényét nem is követem annyira :oops: :( szép gesztus, deee... szerintem fölhajtás. én anélkül is elismerem lanát, hogy... mindegy. :roll:

leírhatom pü-ben. :(

Szerk:14:59 éééés válaszolt... oylan 34-kor 8-> igeeen, nincs ellenére az ismerkedés :g olyan édes levelet irt nekem :#-) de nem akarom mutogatni, még föl se fogtam :) ez maradjon az én pici titkom xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 10:17 
Könyvmoly

Mit írtál neki, Shanci? Leírod pü-ben?

Meg annak a nevét is aki ezt a Lanás magánakciót szervezte, mert lenne hozzá egy-két keresetlen szavam. Felháborít, hogy engem így kihagytatok! Lehet, hogy nem minden egyes fejezethez szoktam kritikát írni, de szoktam, főleg a HHSZ-nél, mert az a kedvencem. Sőt! Én olvastam leges-leges-legelőször, egy csomót segítettem Lancsinak benne, erre pont engem hagynak ki, k@paják be tövig! :evil: Gondolhatod, milyen idegbeteg voltam, mikor elküldte nekem Lana ezeket a bigyuszokat. Amúgy meg Lanának meg volt az oka, hogy nem folytatja, én is rágtam a fülét, de nyomós érve volt rá. Most mindenki boldog lehet.

Aila, amúgy szerintem, amit tanácsoltál Shancinak levél, nagyon jó lett! :) Tök jó ötlet, és bizony sokszor kell kézbe venni a dolgokat, hogy legyen is belőle valami! Pasik... :roll:
Buli milyen volt? És miért volt előtte jobb? Kivel beszéltél? Már régóta nem meséltél semmi pasis dologról nekem.. :( Van alakulóban valaki? Írhatnál egy pü-t, le vagyok maradva teljesen... :(

Nara, igen, gumibotszerű buborékfújó... xD :D Imádom a kis rózsaszínt :x Mikor futok vele, olyan szééép mintát hagy maga után!
T.-vel ne törődj te csaj, figyeld meg, majd akkor fog rájönni, mit akar, mikor neked már van más. Mindig így szokott lenni, most is így lesz, figyled meg. Egyszerűen kivárják a legrosszabb pillanatot, mikor csak szenvedést okoznak nekünk. :D

Na, de most megyek, bétázgatok kicsit, meg írogtok... csajok számítok a pü-kre!

Pussza

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 8:16 
Betűmániákus

Hahó! :)

KyKym... szép pörgős heted/napjaid voltak... :? Szegénykém :( A sulit inkább hagyjuk, mert csak fölcs*szem magam :roll:

Na hölgyek, tegnap délelőtt rászántam magam és elküldtem egy levelet neki :oops: Amit elolvasott, de nem válaszolt rá :| eddig. Hát biztos alapos és megfontolt visszautasításon gondolkodik :-< Kezdek beleszokni. :-(

Tegnap viszonylag laza napom volt, viszont a szeptember eléggé termékeny egy hónapra sikerült... én meg le vagyok égve rendesen. Max nem eszek a héten, muszáj ajándékokat vennem valahol :lol:

Legyetek jók!

Ja, és KyKym, igen tudok titkos lanás akármiről :) asszem júniusban kaptam levelet, aztán most küldték, hogy kész lett, de semmi több :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 10 (péntek), 17:25 
Írópalánta

Sziasztok!

Én is sajnálom, hogy régen jöttem (vagy csak én ézem így? :D) Hiába, elég húzós napjaim voltak :roll: Majd a hétvégén megpróbálok visszaolvasgatni :oops: Bár remélem csak, h lesz időm rá, anyámnak nemsokára szülinapja lesz, és valamit szeretnék neki kreatívkodni :D Még ezt is ki kell találnom, meg be is kell szereznem :) Szerencsére már van két ötletem: vagy kifesteni neki egy selyemsálat, vagy egy fiókos ékszerdobozt kidíszíteni, mert olyanja van, csak már nagyon régi, és nem is szereti...

Mayának írtam pü-t az interjúval kapcsolatban, de lehet, h e-mailben is leírom neki. Nem akarok tolakodni, csak nem biztos, h egyhamar erre jár :D Meg eddig nem volt meg az e-mailje, de most úgy is elküldte nekem a könyvjének a linkjét, szal van hova írnom :)

:D látom jó sok minden történt veled, KyKy... gumibotszerű buborékfújó? xDxD wow *.* jól hangzik ez a könyv :D:D felveszem az olvasandók listájára :)

"Pasi kezdeményezzen dolog", Alia? :D Milyen jó is lenne :roll: de valahogy ez a pasiknak nem mindig jut eszébe :D:D T. egy köcsög... minden tantáboros köszön... ő nem. de nagyon durván, feltűnően nem! szal én már lemondtam róla :D Lesz más (vannak kilátások ;) )

:) Szurkolok a bulihoz :D n kicsit ki vok éhezve rá ^^" de bnőmmel már szervezgetünk egy bulizós estét ;)

Shanci, fészbúúk? :D:D Jó is az, fantikus jelfigyelő csajoknak: visszajelöl e, mennyit lájkol, írogat xD nem feltétlenül reális, de jó tesz az ember hangulatának :D

Na most ennyi, majd hétvégén még jövök ;) Puszi :-*

mod. szerk.

Hmm... ez fura... nem találom a Mayának írt pü-met az elküldöttben :-S És az e-mailek között sem... most elszállt valami, vagy csak én vagyok hülye? :-S

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 10 (péntek), 15:33 
Könyvmoly

Sziasztok! :oops:

Ne haragudjatok, csaaaajok főként, te Shanci! Csak...csak minden összejött. De MINDEN!
A barátnőmmel voltak nagy problémák, mert hát öhm... bekapta a legyet. :-S Úgyhogy neki kellett lelkitámasz majd' egy hétig, a munkahelyemen helyettesítenem kellett, mert megint nem volt a másik csajszi, így a saját meg a másik munkám között furikáztam, egész héten ketté állt a fejem, az Osztályunkat is szétkaszabolták, a RRI igazgatója elment, szóval azzal is volt szervezkedés, a másik főnököm, akinél helyettesítettem tiszta idegbeteg, itthon is áll a bál, anyagi problémák miatt, mert apának nem volt előző héten munkája (már hál' istennek van), aztán hétvégén csajoztam, mentem BZ koncertre :x a Bókay kertbe - Riika, tudja, merre is van az... :) - szeptember feszt keretén belül. Csodálatos volt... ott álltunk közvetlenül a kordonnak préselődve, és a végén a Neo Tone meg ők együtt énekelték a Holnap hajnalig-ot. Most először! Szenzációs volt!

Közben bétázandókkal is elhalmoztak, vagyis egyelőre inkább még felkérésekkel, a fogyókúránkat is végeztem, már újra tánc van, ééés.. a legdurvább, hogy kiderült a sulim egy nagy geci!
Kitalálták, hogy mivel csak 9-en lennénk, összevonnak minket egy másik csoporttal, ahol minden 2. szombaton kéne bejárni EGÉSZ NAPRA! A heti eg keddi délután helyett... vagy halasztanunk kell egy évet. Gondolhatjátok, mindenki kiakadt... szóval most tömeges felháborodások vannak ott is, azzal is szervezkednem kellett...

Egyszerűen összecsaptak a hullámok a fejem felett... :(
Amúgy, Shanci igazad volt, olvasgattalak titeket, bár az utóbbi időben lemaradtam, de most nagyjából pótoltam.

A Remember me-hez szeretnék hozzászólni, mert én azt már régebben láttam, és tényleg ajánlom mindenkinek! Patiszon elviselhető, kicsit sok a dohányzás és Robról a közeli, de amúgy tényleg jó és ütős a vége, meglepett! El is pityeredtem. De ennél sokkal jobban ajánlom - még mindig - Az utolsó dal c. filmet. :) Most nézettem meg barátnőmmel, aki "jaj, én nem akarok Hannah Montanat nézni", de a végére be kellett, h lássa, ez nem Hanna M., hanem egy egészen más csaj... és a srác meg isten! :) A végén még sírt is, bár próbálta eltakarni. xD :D

Viszont! Olvastam. Csütörtökön nem volt rendszer egész nap... se net, se semmi (cincogtunk is rendesen), és volt egy csomó időm olvasni. Hát gyerekek, 8 óra alatt kiolvastam a Hunger Gamest, magyarul AZ éhezők Viadala c. könyvet. Lancsi drágám ajánlotta, eleinte nehezen vettem rá magam, de nem sokáig tartott. Gyerekek! Szenzációs, mindenkinek kötelező elolvasnia! Anya is egy nap alatt kivégezte, mindketten fanatikusok vagyunk. :D Semmi köze a romantikához - na, jó, azért egy picuri van, de nem ez a főszál -, egy akciós, kalandos könyv. Lenyűgöző! Nem tudtam abbahagyni, még evés közben is ezt olvastam... amíg melegedett a kajám, ezt olvastam. xD

itt a link a tartalommal... nem garantálom, h ettől kedvet kaptok, bár nekem eléggé bejött: http://www.polc.hu/konyv/az_ehezok_viadala/701845/

Akit érdekel, jelezze, és elküldöm. Elég rövid. És trillógia, már alig várom a következő részeket, megpusztulok addig. xD :D Áh, rohadt jó! És durva belegondolni, hogy akár ez is lehet a jövőben. Simán el tudom képzelni. Na, de mindegy.

Szóval... jóformán ezzel ment el a hetem...
Kaptam egy gumibot szerű buborékfújót kolléganőmtől, és mindenki úgy viselkedett nálunk, mint az ovisok. Képzeljetek el 30-40 éves embereket, amint ezekkel játszanak. xD :D

Most megyek is, mert túl sokat pofáztam, gondolom, jól lefáraszottalak benneteket, ne haragudjatok... máskor jól gondoljátok meg, hogy akartok-e életjelet rólam. xD
Egyébként kiadtam anyuéknak a parancsot, hogyha kipurcanok (ne adj isten... -.-'), akkor írják meg ide is. :D kb... "R.I.P. KyKy" vagy valami... szóval no para. :)

Egyébként Shanon! - igen, vedd észre a hivatalos neved! - mit tudsz te Lana titkos petíciójáról? Mert ugye tudsz róla?

Puszilok mindenkit! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 10 (péntek), 6:14 
Betűmániákus

Igen, én is pontosan arra gondoltam, hogy azzal indítok, hallottam ezt-azt, és hogy igaz-e. :) Chat? Hűűű, neeeem. Éjjeli bagoly... szerintem direkt csinálja, hogy hajnali kettőkor netezik... :roll: Úgyhogy marad a levél. :-S Bár már megint berezeltem tegnap és még mindig tart... :-( Nagyon félek, hogy nem választ kapok... abba beleszakadnék =(( De hétvégén azért már intézkednem kellene... :(
A családot tényleg hagyjuk. Minden összejött, nekem se olyan fényesek a dolgok... inkább nem szólok.
A tantárgy nem lesz rossz, nekem is tetszik egyébként, csak félő, hogy megutáljuk, ha ennyire vérre fog menni... bár a tavalyi mikrobiológiához képest ez semmi, csak... valahogy ez mégiscsak fontosabb lesz bizonyos szempontból és... meglátjuk. Ez az első benyomás volt, első találkozás... még változhat, bár nem hiszem... :roll:

Visszatérve I.re... nem lehet, hogy azt várja, hogy én reagáljak? :-S Úgy értem, hogy... ő üzent, illetve üdvözölt is később... szerintem viszont azt nem mondták meg neki, hogy én is hasonlóakat gondolok meg ilyesmi... :roll: Most akkor ha társasjátékozunk, akkor nekem kéne dobnom és meglátjuk, hogy hátra vagy előre... $? Mindegy, még korán van. :oops:

KyKy... merre vagy már? Igazán jelezhetnél, hogy élsz és virulsz vagy akármi ;;)

Huhh, ma két tantárgyból felelünk: biokémia és szociológia. Állítólag lesznek önkéntesek, deee... muszáj tanulni, úgyhogy lépek is. Pusziii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 13:11 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Az élet apró örömei, látod Shancikám, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! :) :) Örülök, hogy visszajelölt. Hogy most mit tegyél? Kapásból azt mondanám, várj, de mivel tudjuk, ezt szinte lehetetlen betartani, ezért van egy másik lehetőség is. Nem tudom, nálad ez még mennyire fér bele a "pasi kezdeményezzen dologba", de azért leírom, hátha. Nem is tudom, miről jutott eszembe, de nem is ez a lényeg. ;-) Szóval esetleg ráírhatsz chat-en, hogy hallottál bizonyos pletykákat. Ezzel nem mondasz semmi olyat, egyszerűen csak kimutatod, hogy kíváncsi vagyok, mi is az igazság. Szerintem pedig nem igazán sülhet el rosszul, ha már egyszer biztos forrásod van, hogy érdekled, nem? :-P És ezzel nem nyomulsz rá, csak "ki akarod deríteni, mennyi az igazság a pletykákból, hogy tiszta vizet önthess a pohárba". Na milyen ötlet? :) De ha mégsem jönne be valamiért, nem vállalok felelősséget! :oops: ;-)

Ahhoz képest, hogy én meg a biosz nem vagyunk jóban, ez a tantárgy egész érdekesnek hangzik. Vagy nem? :oops: Vagy csak az nem jó, ahogy a tanár tartja, mi? :? Azért szerintem jó lehet, hasznos, ha az ember ismeri a növényeket, ilyesmit. :)

Hát őszintén szólva az otthoni dolgokra nem igazán tudok mit mondani, talán mert nem is lehet, meg hát az otthoni dolgokkal kapcsolatban mindenki nehezebben tud (és akar) tanácsot adni, mert ez mégis családi ügy. Legalábbis én az ilyesmibe nem szeretek beleszólni, mert fordított helyzetben is szeretem falon belül intézni. :oops: De az biztos, hogy anyukád nem szándékosan csinálja és ahogy te is jól rámutattál, szerintem tudod jól, mi lenne a helyes viselkedés ilyenkor. Persze mondani könnyű, tudom jól... :-( De ne add fel, majd elmúlik, apukád jobban lesz és akkor újra minden a régi kerékvágásba kerül vissza. Csak higgy benne! :)

Örülök, ha jobban érzed magad már attól, hogy leírtad, ez nekem is mindig segít, pont ezért mondtam, hogy nyugodtan. Kicsit jó összeszedni a problémákról a gondolatokat és akkor kicsit segít helyretenni néhány darabot.:)

Tetszett a cím? :-D Jaj, de örülök!! :) Nagyon kíváncsi leszek én is... :oops: Egyébként az elején az idézetek még nincsenek kőbe vésve. Ennek sztorija van, hogy miért, stb. Majd ha gondolod, elmesélem. :)

Lányok, este buliba megyek, szurkoljatok, hogy jó legyen! Pillanatnyilag nem érzem még magam teljesen bulira kihegyezve, de "muszáj" menni! :roll: Bár őszintén szólva jobban lázba hozott egy aprócska beszélgetés az előbb, csak a tény, hogy szóltak (mindegy ;-) ) 8->, mint az egész buli. Pedig tudom, hogy inkább az utóbbira kéne hangolódnom, az "az én világom". Pontosabban annak kellene lennie. Na, majd meglátjuk. Mindenesetre igyekezni fogok, hogy jól érezzem magam! ;-)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 7:50 
Betűmániákus

Wáááááá! :D :D :D :D
Én most olyan boldog vagyok... visszajelölt :#-) Pedig először ide akartam jönni, ebben a szent percben olvastam el az utolsó hsz-edet, Aila, de aztán mégis megnyitottam a leveles ládám és mi virít ott? "István ismer" 8-> 8-> 8-> Lehet, hogy tegnap éjszaka csak fölment és nem nézte a függő kapcsolatait? :roll: Mindegy is. Most más van. Na következő lépcső? :-S Írjak neki, vagy chat? $? Már nem bírom sokáig idegekkel... tőle kell hallanom vagy olvasnom a célzásokat, és nem mástól... :oops:

Igen, a suliból elegem van... tegnap megismertük az utolsó új tanárnőt a tantárgyával együtt... herbárium, terepszemlék... rajzolás -.-" pedig olyan rendesnek tűnt és egy hajcsár. Valami ellenőr a csajszi, nem is tanár, de elképesztő okos, kutató biológus és környezetvédő. :shock: nekünk farmakognóziát tanít és... itt a tanulunk a drogok és gyógynövények, hatóanyagok előállításáról, hogyan nyerjük ki ezen anyagokat? Kicsit mint a gyógynövénytan, de már tegnap 4 nagyformátú oldalt íratott. :roll: pusztán a hát nem tudom, hogy tudomány-e, de a történelméről meg ilyenek. szép lesz. :? Még jó, hogy heti egyszer van és dupla óra.

Amin pedig kiakadtam, az... kösz, hogy érdeklődsz, nagyon jól esett, de itthoniak... :-( minden összeszaladt. Apum itthon van, mert elesett a munkahelyén, és állitólag csak megzúzódott az egyik szternális bordája, de szerintem - és az általános orvos szerint is - tisztán látszik, hogy bizony meg is van repedve. Apukám sose eszik gyógyszert, de a mostanit rendszeresen szedi, látszik rajta, hogy fáj neki, ha levegőt vesz, szóval... :-( De két hétig ugyebár rendes pihenő, fekszik is, tán valamivel jobb, de én nem tudom :-S őt ismerve csak mondja. Úgyhogy ennyit a tanult ortopédekről.
Ebből kifolyólag anyukám is nagyon ideges és kin csattan az ostor? Hát rajtam. És tudom, hogy pusztán idegből, meg hogy most megértőnek kell lennem és hallgatni, de olyanokat mond, hogy legszívesebben sírnék, de már azt se tudok... :-< pedig nagyon olyan érzésem volt, de egy csepp könny se jött, csak a torkom zsibbadt el és kezdett összeszorulni. Tényleg mondott olyat, amitől azt hittem, falnak vagy víznek megyek... Célzásokat tett, biztos észrevette, hogy mennyire szórakozott vagyok mostanában és... még egy ok, amivel megbánthat. Úgyhogy kicsit örülök, hogy többet vagyok suliban :oops: de ott is csak belém rúgnak, úgyhogy... :( Tényleg szükségem lenne valakire, aki talán máshogy lát vagy máshogy értelmez és segít egy kicsit. :| Bár van egy olyan érzésem, hogy vele is megégetem magam. Túl sok reményt tápláltam és én fogok belefulladni... =((

Maycsi, gratula az évfordulóhoz! Lehet, hogy rám is hasonlóan édes egy év vár... mekkora lenne! :D De én is nagyon örülnék neki, legalább mellette lehetnék 8->

Ailám, igen, megérkezett a levélke... nem tudom mi lehet a baj a másikkal. :? Az a gond, hogy most meg is ijedtem, mert mindig oda küldik a csajok a fejezeteket, és kb három hete egyet se kaptam, furcsálltam is :-S ellenben a másik címemre jöttek rendesen továbbra is. Hűha... mindegy. Öhm... hétvégére vagy jövő hét elejére jó lesz? :lol: Esténként tudok foglalkozni vele teljesen :oops: Bár, ha minden jó, már ma is, nagyon kiváncsi vagyok ám :) A cím már nagyon tetszik...*izgul*

Na, léptem. Most, hogy felét kilelkiztem magamból, már jobb is. :lol:
Csóközön

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 23:23 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Maycsi!!! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
De jó hallani rólad! :D :D És még ilyen jókat! 8-> 8-> Hát igen, te is lány vagy, ahogy mindannyian, úgy látszik, ez a közös sors: hogy soha nem fogjuk megérteni a férfi társadalmat. Tekergőd sem egyszerű fazon, ha azóta se vette észre, hogy mennyire odavagy érte. :roll: De azért ne add fel, szorítok neked nagyon! ;-)
A könyved pedig egyszerűen hihetetlen!!!! :-D :-D Annyira de annyira büszke vagyok rád!!! :) Tudtam, hogy ki fogják adni, de így látni könyv alakban egészen más! 8-> Gratulálok! :-D Viszont ne haragudj, de nem tudom már most megrendelni, pillanatnyilag teljesen le vagyok égve, pedig még az olaszt is ki kell fizetnem.. :? De majd idővel mindenképpen megrendelem és akkor nem menekülsz, hogy dedikáld! ;-) Tényleg, csak rendelni lehet? Úgy megnézném könyvesboltban is! 8->
Meg mesélhetnél erről az egészről részletesen, hogy ment ez a kiadás dolog. Érdekelne és szerintem nem csak engem! ;-)
Hallottad, hogy meg akarnak itten téged interjúvolni?? ;-) :-D
íráshoz visszatérni? Van új ihlet? Helyes, helyes! :) :)

Jaj, Shancikám, mesélj! Írj pü-t vagy valami, hogy konkrétan mi borított most ki ennyire, jó? :-( Mármint I-t értem, rossz, ha nem hallani felőle, ha nem képes a füle botját sem mozgatni, hidd el, tudom... :-( De - és ezt tényleg nem tudom elégszer mondani, lehet, hogy már unod is :oops: - komolyan mondom, próbáld meg lefoglalni magad és ha tényleg akar valamit, majd jön magától, mert te ahogy ismerem az elveidet úgysem fogsz lépni. Akkor pedig értelmetlen, hogy magadat nyüstöld feleslegesen miatta. Tudom, hogy nehéz nem rá gondolni folyton és nem azon töprengeni, mit miért tesz, de hidd el, ha sikerül, sokkal jobb lesz.:)
A sulira nem tudok mit mondani, más nálatok, nálunk is, a hasonlóság az, hogy mindenhol és minden szinten nehéz. És sajnos azzal sem tudlak kecsegtetni, hogy megtérül a kitartásod és szorgalmad, mert manapság már semmi sem elég sajnos, de ha meg sem próbálod, hát tényleg minden hiábavaló. Talán nem nagy vigasz, de ha csinálod, legalább az esély megvan rá, hogy célba érj. :) Aztán meg, azt mondják, úgyis az odavezető út a lényeg. ;-) Keressük hát meg benne a szépséget - még én is keresem... :roll:
De talán az egyik gond gyógyíre a másiknak. Ha tanulsz, nem kell I-n gondolkoznod. Ha pedig abból eleged van, olvass. Pl. elküldtem a mélt neked, remélem megkaptad! ;-)

Szép álmokat, lánykák! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 20:22 
Betűmániákus

Ailám, semmi gond, én se voltam fényes és világos, tisztázva lett, mindegy :-* én még mindig el vagyok kenődve és nagyon olyan érzésem van, hogy még egy kicsi és tépem a hajam. >:P suli is és I. is. rohadjanak meeeeeeeg :(( :(( :(( fönt volt kettőkor és nem jelölt vissza. ez miért van? :-S ugye nem rossz ómen... kezd elegem lenni mindenből. :roll:

Maya, jó hallani felőled, gratulálok mindenhez!

Majd még jelentkezem :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 12:08 
Írópalánta

Sziasztok!

Tudom, megint rég jártam erre, de zajlik a bringás élet, csak úgy kapkodom a fejem. Hamarosan évforduló, szept 11-én lesz, hogy először bringáztam Tekergőmékkel. Vagyis mindjárt egy éve, hogy megismerkedtem Vele, és utána még 2 hét, és akkor egy éve, hogy odavagyok érte. :) Ki gondolta volna, hogy egy év múlva itt fogok tartani...
És hogy hol is? Először is 6200 bringával megtett km felett, ezen belül 9 nap bringázással (le Erdélybe) a hátam mögött, összezárva többek közt Vele is, és még annyi annyi közös élmény és emlék! Azt se hittem volna, hogy szinte minden szabadidőm Vele és majd' minden második estém náluk töltöm majd. Mert olyan sokat vagyok ott. De amit a legkevésbé hittem volna az az, hogy mindezt úgy, hogy nincs köztünk testi kapcsolat. :/
Hébe-hóba ugyan vannak gyenge pillanatai, amikor közel enged magához, de sosem túlságosan, és soha nem sokáig. Küzdelmes az élet, nem egyszerű a srác, na. :)

Éééés, amit szintén igen-igen nehéz elhinnem, az az hogy megjelent a könyvem!!!
Itt a link, ha a kosárra kattintotok, majd balra a "Megrendelem" szóra, már hozzák is. :-D

http://hu.novumpocket.com/hu/termek.php?bid=41

Remélem, minél többen kaptok rajta. :) Majd azért megmondhatjátok, ha rendeltetek. :wink:

Hogy az íráshoz meg olvasáshoz visszatérni mikor tudok, arról fogalmam sincs. De tudom, hogy hatalmas elmaradásaim vannak, igyekszem behozni magam valamikor. Közeledik a bringás szezon vége, akkor picivel több időm lesz.

Addig is sok-sok-sok puszi nektek Kasmírkáim!
:-* >:D<

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 11:55 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Hű Aila... miket olvastál te össze? :-S

Akkor sorban: a kabinetrendszer nem rejt magában semmi különöset, nincs semmilyen hivatalos értelme vagy jelentése, pusztán annyi, hogy mikor/melyik órán melyik teremben vagyunk, mert mindig vándorlunk. Például a 25-ös terem a kémia, és ott fogjuk lehallgatni a gyakorlati órákat, mert ott vannak a kellékek. A 17-es pedig a magyar terem, szóval... ennyi.

Nem, ebben a félévben egyáltalán nem megyek már szombaton, viszont a második félévben már igen, és jelentős az esélye annak, hogy nem tanítás lesz, hanem a már emlegetett különböző programok, bár ez még minisztériumi vita tárgya.

Senki nem törődik D.vel, sőt. Én csak annyira hoztam fel, hogy értsétek melyik oldalról van szó. :roll: A barátnőimet se izgatja, Végig I-ről beszéltem, csak nem írtam oda a nevét... de sajnálom, ha ennyire nem voltam világos.

Amúgy eléggé ki vagyok akadva :||
Úgyhogy be is fejezem, mielőtt valami nem ide illőt publikálnék. Legyetek jók meg minden!

Jaj szívem, ne haragudj, elég rossz napom volt tegnap (mint írtam is), úgy látszik, képtelen voltam felfogni a szavak értelmét. Valószínűleg akkor a saját hsz-em is tele van zagyvasággal... :oops: :oops: Sajnálom, tényleg, nem te írtad rosszul, az én hibám. :roll:
Viszont új nap, új kedv, úgyhogy most már mindent értek! :) Köszönöm a magyarázatot! 8->
Mi a baj? :-( Suli sok? Vagy I miatt?
Még egyszer bocsi... :oops: Elástam magam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 6:21 
Betűmániákus

Hű Aila... miket olvastál te össze? :-S

Akkor sorban: a kabinetrendszer nem rejt magában semmi különöset, nincs semmilyen hivatalos értelme vagy jelentése, pusztán annyi, hogy mikor/melyik órán melyik teremben vagyunk, mert mindig vándorlunk. Például a 25-ös terem a kémia, és ott fogjuk lehallgatni a gyakorlati órákat, mert ott vannak a kellékek. A 17-es pedig a magyar terem, szóval... ennyi.

Nem, ebben a félévben egyáltalán nem megyek már szombaton, viszont a második félévben már igen, és jelentős az esélye annak, hogy nem tanítás lesz, hanem a már emlegetett különböző programok, bár ez még minisztériumi vita tárgya.

Senki nem törődik D.vel, sőt. Én csak annyira hoztam fel, hogy értsétek melyik oldalról van szó. :roll: A barátnőimet se izgatja, Végig I-ről beszéltem, csak nem írtam oda a nevét... de sajnálom, ha ennyire nem voltam világos.

Amúgy eléggé ki vagyok akadva :||
Úgyhogy be is fejezem, mielőtt valami nem ide illőt publikálnék. Legyetek jók meg minden!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:48 
Fanficbúvár

Shanci, mi az a kabinetrendszer? Hű, ez olyan rendőrségesen, vagy katonásan hangzik! :lol: Nálatok ilyen van a suliban? ;-)
Ezt most nem teljesen értettem: akkor ebben a félévben a szombatokon kulturálódnotok kell? Vagy félreértettem...? :oops: Megértem, hogy kiakadtál, a hétvége az mégiscsak hétvége - mondja ezt az, aki két évig bejárt tanulni szombatonként... :oops: de az más volt, az imádtam... :x Most meg meghalok a hiányától... :cry: =(( Szóval csodás napom volt ma, csajok, egész nap azon kellett erősködnöm, hogy el ne sírjam magam - és még most is... :-(

D.? Miért törődsz vele megint? És a barátnőid miért foglalkoznak vele??

A mélt akkor még ma este, vagy holnap elküldöm, köszönöm szépen! 8-> :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 6:45 
Betűmániákus

Sziasztooook! :-*
KyKy jól van, bár nálam se mostanában jelentkezett, de szerintem dolgozgat meg ilyesmi ;) ahogy ismerem, biztos olvasgat minket, csak nem ír be. :)

Hát csajok... ez brutális lesz részemről... én is szolgálhatok egy órarenddel, bár azt nem igazán értenétek, csakhogy én se maradjak ki a sztoriból :-P =)) amúgy nekünk sincs meg a teljes kabinetrendszer, csak mára... holnap meg ki tudja mi lesz? :-S Pedig olyan jó volt, hogy a tanárok járkáltak hozzánk... :roll:
Ez az évem tehát húzós lesz. A szombati tanítási napokat pedig áttolták a következő félévre. :? Pedig az előző évi rendszer sokkal jobb volt, lezavartuk októberben és novemberben, második félévben pedig nyugodtak voltunk... de idén! Nagyon azt rebesgetik, hogy majd a legutolsó héten, júniusban, az utolsó szombatunkon, az-az 18-án is be kell mennünk. Mi már kínunkban röhögünk. :D Viszont akármilyen genny egy dolog, tényleg az érdekünket szolgálja. Mivel szaksuli, és ha nem veszünk át valamit, nem mondhatom, hogy booooocs, de nem mentem el akkor szombaton, nem tudom, hogy milyen gyakran kell bevenni, úgyhogy sziaaa! :roll: Minden lemaradást be kell hozni. :-) Viszont a minisztérium azt szeretné, hogy ezen jeles szombatokon kulturálódjunk-.- Ebben az esetben viszont kinek lesz kedve a szombatjait ilyesmire föláldozni már nem azért. Színház? Múzeum? Kaja, net tévéééé xD Könyörgöm, hagyjanak békén minket $pray

Huhúúú. Hosszas vacillálás után úgy döntöttem, hogy föláldozom magam és visszaregisztrálok arra az oldalra, ahol anno D. barátunk zaklatott. :| De most mi a nemondjamit csináljak, ha ott könnyebben el tudom érni? :-S Úgyhogy küldenek egy meghívót (megjegyzem, ez is vita tárgya volt, mert Klemi kitalálta, hogy majd ő regisztrál meg ír neki $fal kezdem azt érezni, hogy a barátnőim egyáltalán nem tombolták ki magukat ilyen téren. :roll: hiányzik nekik az az izgalom, amit csak úgy hívunk, hogy "ugye visszaír" 8-| pedig én mit nem adnék, ha túl lennék és lapozhatnék tovább... :( ) és aztán bejelölöm... és chat eredetileg, de mivel ilyenkor shanon pofija alapállásba áll, alias zavarba jön, érdekes lesz. :lol: majd bámulom a képernyőt és megpróbálom megbűvölni xD

Ailám, az adatlapomon megtalálod az érvényes mélcimemet, ok? >:D< ha nem annyira sürgős, akkor úgy péntek/szombat felé neked jó lesz? :) Küldd csak nyugodtan!

Nara, jól hangzik ez az interjús dolog... asszem hatodikban nekünk is kellett, bár az tudjátok milyen lehetett :lol: kezdetleges, gyerekes. A nagyinkkal kellett a régi dolgokról beszélgetni, úgyhogy... ma már azért lenne tapasztalat :P Mindegy, sok sikert hozzá^^ KyKyvel értekezz, úgy elérheted Mayát. Többre mész Pipővel, mint velem xD

Na, lehúzom magam mára... Magyarból ismételjük a komplett másodikos tananyagot... izgi lesz. :D Mellesleg, egy magyar órám lesz, a többi gyógyszer-technológia :-/ Legalább nem kell annyi füzet.

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 06 (hétfő), 17:36 
Fanficbúvár

Nara, értem mire gondolsz a média tanárral kapcsolatban. Nekünk ugyanez volt a filozófia tanárral, hogy már sajnáltam, hogy fiatal és lelkes, mi meg tönkretesszük... :? Viszont akkor nálatok még jobb a helyzet, ha az érdeklődés túlzott és nem a nem-érdeklődés. ;-)
Júj, ez nagyon jó téma, ilyen a magyar faktotok? :o :-D Ha nálunk is ez lett volna, én se matek faktos lettem volna. :-P Remélem, összejön az interjúd Maycsival, szívesen elolvasnám! 8-> És szívesen hallanék már róla is, hogy mi újság vele, na meg a kiadással! Maycsi, hallass magadról, légyszi!! 8-> 8-> 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 06 (hétfő), 16:11 
Írópalánta

Sziasztok! :D

Na, most végre van kedvem, időm, erőm és megpróbálok érdemben hozzászólni a témákhoz ;) (Csak megint el ne szálljon :-S)

Hú, akkor én itt valamiről nagyon lemaradtam, Shanon, majd én is benézek hozzád, jó? :)

Szombati tanítás?! o.O Nekem már a 0. óra is fáj :-S

Amphe, én igazság szerint az egyetlen műfaj, amitől a falra mászom az a rap, de amikor Rihanna énekel, az végülis tetszik :) Mondjuk én már hallottam Rádió1en ezt a dalt, és ahhoz képest, h rap, tök jó :) És a klippje is tetszik ^^

A Remember me-t én meg akartam nézni, amikor bejelentették, csak aztán valahogy nem lett belőle semmi :D de ahogy látom érdemes lenne mégis megkukkantani ;) Szeretem az elvont filmeket...

Uff... ez az órarend! o.O nah ezért nem fogok én jogra menni :D Persze biztosan érdekes, és sok sikert hozzá ^^" Csak én vok hülye ehhez :D

Dejó, bordó+nsárga függönyök? :D tök szép lehet... nekem a falam narancssárga és az is nagyon szépen feldobja a szobámat :D
Hát igen, jó is az, amikor kiderül vlakiről, h szintén merizik... leglább az első "zavart" ki tudtátok küszöbölni egy jó kis közös témával :D

wow, akkor nagyon jól szórakozhattatok a GTben :D

Lil, nekünk most van médiánk, heti egyszer, de nem olyan szörnyű... egy fiatal óraadó tanárnő tartja, mosolygós, kedves, meg minden :D Mondjuk előre sajnálom szegénykét, mert hosszú távon velünk nem fog bírni fegyelmezés nélkül ^^" főleg, hogy van egy srác az osztályban, aki iszonyatosan érdeklődik a filmes szakma iránt, rengeteget olvas róla, stb., már láttuk a csaj arcán, hogy szegény fél, h vmit nem ismer, és leégeti magát :D Plusz ez a srác olyan, h a stílusával alapból, akaratán kívül mindenkit ki tud borítani :D:D úgyh ez érdekes lesz :)

A biosztanárod nagyon hasonlít akkor az én kémiatanáromra. Vicces volt, első órán azzal kezdte, h aki kémiaversenyre akar menni idén, az még gyrsan menjen át a faktos csoportba, mert bár elv. az a tanár nem szervezhet házi versenyt, aki abban az évfolyamban tanít, akiknek szól a verseny, de ő mégis elvállalta a 10.et, mert itt csak minket tanít, és megmondta az értekezleten mindenkinek, hogy garantálja, h tőlünk senki nem fog jelentkezni :D:D:D De nem nagyon neheztelt :)

Idézet:
Nara, ez a jó hozzáállás, egy pasi se ér annyit - persze sajnos ezt el is kell hinnünk, ami már nehezebb... De ha te tényleg így tudod látni, akkor szép!

xD fogalmazzunk úgy, h megpróbálom így látni :D Egyébként meg nem nagyon tehetek mást, levegőnek néz a hülyéje :-/

KyKyvel mi van? Remélem nála is beindult az élet (jó irányba), és nem azért nem jön, mert összecsaptak a feje fölött a hullámok :D

Egyébként meg nem tudjátok, mi van Mayával? Csak mert idén magyarfakton majd egy interjút kell készítenünk vkivel (nem kell ismertnek lennie, csak valami kultúrával kapcs., + h legyen vmi apropója is...), és olyan jó lenne merissel. Aztán rá gondoltam, mert ugye ő elv. ki is adta sztoriját, és ezzel a témával még szívesen is dolgoznék :D Csak nem akarom zavarni, ha nagyon elfoglalt, meg én amúgy sem ismerem személyesen :-S

(Max. kedvenc meris íróim közül próbálkozom be vkinál ;) csak annak meg nem sok apropója van :-/)

Hát a mi órarend rendszerünk is igen érdekes, bár inkább a terembeosztással vannak zűrök. A három 10.es angolcsoportnál úgy összezagyválták a tanárt-a termet-és a csoportot, h az hihetetlen xD Szinte mindig más tanár kéri számon rajtunk az osztályát, vagy épp a termet :D:D

Na, akkor én most ezt szépen kimásolom, mielőtt elküldöm, emrt nem hiszem, h lenne erőm újra begépelni :D

Puszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 06 (hétfő), 12:05 
Fanficbúvár

Oké, akkor majd érkezem az órarenddel, csak nekem még nincs teljesen kész. Majd a végleges változat 10-étől lesz. A mi rendszerünk, az etr-elte csodája...:S XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 06 (hétfő), 6:36 
Betűmániákus

Jó reggelt hölgyek! :x

Hogy én tegnap milyen népszerű voltam xD Zuhantak a pü-k, csajok! ;)

Hát aphe, sok-sok szerencsét neked, és aila, neked is (te is nyugodtan beirhatnád az órarended, én kiváncsi lennék rá)! pont ezek azok a dolgok, amiket én sosem tudnék fölfogni... politika... ááá. meghagyom inkább neked :) érdekesnek hangzanak ettől függetlenül. például a római jogról én is tanultam valamennyit.... vétójog? az lesz az? :-S valami erősen rémlik, de nem tenném rá a nyakam :roll:

a zenét majd meghallgatom, csak apum alszik xD most itthon lesz egy darabig.

na, ma elkezdődik úgy istenigazából, szóval ki leszek akadva -.-" holnap délelőtt benézek, de ismételnem kell magyarból, mert felelünk a másodikos tananyagból, bár szerintem csak egyest lehet kapni. :lol:

legyetek jók!

szerk: na, meghallgatva. öhm... a tesóm egy ideje ezt nyomatja, szóval... -.-" nekem már herótom van tőle, de elsőre nem volt rossz ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 05 (vasárnap), 23:45 
Fanficbúvár

Ja, így már értem, Shanci, hát én is mindig így járok első napokban. :)
Ment neked egy pü! ;-)

Amphe, ez a szám! :-D Nem igazán szeretem a rapet, de Rihanna hangját nagyon! 8-> Egyre érdekesebb a haja amúgy!;-) A klip tényleg elég ütős, főleg a tüzes részek! És Dominic! Aranyos Charlie-m! :) :)
Hát az órarended, bocsi, hogy ezt mondom, de örülök, hogy végül nem engedtem anya kérésének és nem mentem jogra.:oops: Érdekesen hangzanak meg minden, de valahogy nem az én világom az ilyesmi. De a lényeg, hogy neked tetsszen! ;-)
Képzeld, kedden én is 8-ig benn leszek... :? És a konzultáció mit takar?
Nektek lesz tesi óra?

Remember me... jaj, már annyian vannak, aki mondták, hogy jó film, de akkor se bírom rávenni magam, hogy megnézzem... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 05 (vasárnap), 18:55 
Fanfic-faló

Pü vissza :)

Az órarendet, ha minden jól megy, plusz az egyéb infókat Ailám, begépelem várhatóan még ma, de most filmezni fogunk a csajokkal ^^ puszii

Na vagyok :)

Megnéztük a Remember me-t :O:O úristen, az a film... nekem nagyon tetszett :oops: Kicsit elvont, de tetszett, attól függetlenül, hogy Robika játszik benne. Majdnem sírtam a végén :oops:

Egy kis muzsika:
http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&ob=av2e
Ezt most nagyon magaménak érzem :oops: Nagyon komálom Eminemet és a dallam is bejövős. Rihannával duett :) a klippje is kikészít, nagyon jóóó! <333 ha érdekel lessétek meg :)

És akkor az óráim...
Hétfő: 10-12ig magyar alkotmánytörténet előadás; 12-14ig Latin
Kedd: 10-11ig magyar alkotmánytörténeti gyakorlat; 11-12ig általános statisztika gyakorlat; 12-14ig általános statisztika előadás; 14-16ig közgáz előadás; 16-18ig jogi alaptan előadás; 19-20ig konzultáció
(jó kis kedd )
Szerda: 10-12ig római jog előadás; 16-18ig politológia előadás
Csütörtök: 16-17ig római jog gyakorlat
Péntek: 8-10ig szociológia előadás; 10-12ig európai alkotmány és jogtörténet előadás

klassz órarend és tárgyak, mi? :D
gyakorlaton gőzöm sincs, mit fogunk csinálni :S :D de nagyon kíváncsi vagyok ^^ persze félek is kicsit, de ez egészséges :)
Ha bármi kérdésetek van, vagy érdekel vmi ezzel kapcsban, kérdezzetek, ha tudok válaszolok ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 05 (vasárnap), 18:33 
Betűmániákus

amphe, visszakézből repült a levélke :-*

én olyat nevettem nektek csajok! =)) egy csapásra jobb kedvem lett, de komolyan. :)
Ailám, azért kellett átírnom mindent, mert egy füzetet vittünk mindannyian, mivel úgy gondoltuk, hogy az első óra laza lesz, ismerkedés mifene, de írattak velünk jó pár oldalt és azt át kellett másolni sajna /:) igen, a tanárnő túl sokat ivott és tavaly a második félév kellős közepén, pontosabban húsvét környékén ki is csapták... amikor bementünk utána a terembe, olyan szag volt, hogy csak na. az ablakot persze nem lehetett kinyitni, úgyhogy... :? érdekes volt. xD de csak ő volt ilyen... mindegy.
igen, vizeletvizsgálat... meglátjuk. én várom... és saját vizeletet kell vinni, nem másokét xD de addig még sokat kell tanulni... bilirubin szint... baktériumok felismerése...kimutatása, fehérjék ilyesmi. az elemzést pedig pontosan kell meghatározni százalékszámítás... amit egyébként gépekkel csinálnak, azt mi primitiv módon fogjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 05 (vasárnap), 18:12 
Fanficbúvár

Halihó! :) :)

Shanci, vizeletvizsgálat, fúúúj!! :? Bár biztos érdekes, csak hát... De oké, téged érdekel a biosz, az én hozzáállásomat pedig ismered... :roll:
Miért kell átmásolni a füzeteket? Nem írhattok órán rögtön azokba külön-külön? Vagy félreértettem valamit? :oops: Borosüvegeket osztályozott a tanár? Alkoholista, vagy mi? :o Hát igen, a nagyszájú embereket tényleg mindig jó nézni, nekünk is volt az egyik osztálytársunk, érettségi előtt állítólag egy perc alatt lett két méterből egy centis. Úgy megnéztem volna! ;-)
Most akkor beszéltetek vagy csak üzent neked a lovagocska? :) Próbáld addig is lekötni magad (ennyi tanulnivalóval nem is lesz nehéz... :? ), ne gondolkozz mindig rajta, mert abból aztán semmi jó nem lesz, ha végre találkoztok.

Lil, igen hál' a jó égnek a mi biosz tanárunk is hasonló véleményen van! _U_ Csak egy faktod van? Hogyhogy? És a táncpróbák meg ilyesmi? Azok is benne vannak az órarendben vagy az majd csak külön lesz?

Amphe! >:D< >:D< Végre az élménybeszámolód! :) Igaz, hogy most beszélünk msn-en is, de akkor is! ;-)
Narancs&sárga függöny, fúúj! 8-> Biztos nagyon szép lesz! Nem, nem mesélted még, ne félj. ;-) Majd mindenképpen kérem a képet, ha már meglesz minden hozzávaló (a falon is a függöny és a fényképezőhöz is :-P).
Hát igen, ez a jó hozzáállás, én is mindig ezt mondom (főleg mert félek a liftben) ha sokat kell lépcsőznöm ;)
Hogy derült ki, hogy a lakótársad is meris? Pont megasztár közben, világos! ;-) Messze van amúgy a lakás a sulitól? Vagy ezt már kérdeztük? :oops: Úgy örülök, hogy ilyen jó a társaság és hamar összeszoktatok a lányokkal! :-D
A beiratkozás nálunk meglepően simán ment – alig volt sor és tök jól meg volt szervezve, lepakolva előre a padokra minden, aztán csak mondták, hogy mit hova írjunk, ragasszunk, vegyünk ki, töltsünk ki, stb... Te is annyira odáig vagy a leckekönyvtől vagy csak én vagyok ilyen? :oops: :roll: ;-)
Jaj, drága elhiszem, hogy honvágyad van, én már most is bekönnyeztem csak ahogy olvastam a soraidat – itt hagyni mindenkit, a szobámat (szerelmes vagyok a szobámba :x ;-) ), jajj :cry: És hát megértem, hogy Norbi is nagyon fog hiányozni, de majdcsak megoldjátok. :)
Tárgyfelvétel, ne is mondd: tudod, meséltem a mázlipontokról, juhú... :-S Milyen tárgyaid vannak? Kérem azt az órarendet! :D A tesi neked kötelező? A kurzusbővítésről nem tudok sokat, nálunk azt mondták, hogy gólya vagyok, eszembe se jusson, más suliban barátnőm megpróbálta, de azt mondták,már nem lehet, más szerint ilyet csak annak engedélyeznek, aki Valaki...:S
GT: „Nincsen hangotok, nincsen hangotok” :PP; zsűrivesztegetés nekünk is volt (pia + masszázs;-) ). Nálatok csak 4 csoport volt?? nálunk 30...XD Hányan voltatok összesen? Rendeztek habpartyt is?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 05 (vasárnap), 18:01 
Fanfic-faló

Halihali! :)

Shanci, ment a pü >:D<

Lil, Te amúgy mióta irkálsz ide is? És hogyhogy? Ismerkedő meg a teampoffázók kevés volt? xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 05 (vasárnap), 9:22 
Betűmániákus

Amhe, sziaaa! >:D< :-*
Röppent neked egy igen aktív, tartalmas, egybefogó krónikus üzenet. Ez már nagyon kellett. :) Majd válaszolj, amint tudsz.

Nagyon örültem és örülök a jelentkezésednek, annyira jól hangzott a beszámolód 8-> örülök, hogy összességében minden jól sült, ami még nem, az majd kialakul. Minden kezdet nehéz, de jó lesz, meglátod ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 23:57 
Fanfic-faló

Sziasztok Hölgyemények!

Mai napom utolsó teendője, hogy megírom a kilométer hosszú helyzetjelentést Nektek. :)
Tudom, jöhettem volna előbb is, de képtelen voltam istenigazából, pattogás nélkül leülni a fenekemre, mert mindig volt valami :D

Hát, beköltöztem. Anyuka varrt nekem függönyöket 8-> bár már lehet, mondtam, bocsi ^^ Szép narancs organza függöny, sötét bordó sötétítővel, ahh gyönyörű *.*
A szobácskám elég otthonos, tele van a kis mütyürjeimmel, meg könyveimmel, kozmetikumaimmal, úgyhogy klassz :D
Elég megerőltető volt a rengeteg cuccomat felhordani anyával kettecskén a harmadik emeletre, de azért kibírható volt :D legalább szép lábaim lesznek, ha sokat kell lépcsőznöm xD

Az ágyam nagyon kényelmes, nagyon jót aludtam benne ^^ A lakótársaim tüneményes csajok, mindegyikünknek van külön kis kuckója :) És nem mellesleg az egyik lány merizik :D ez ma derült ki, mikor néztük a megasztárt XD ő nem ír csak olvasni szokott :) Milyen kicsi világ, el sem hiszem :) Imádja Dracót, csakúgy, mint jómagam XD
Már gyúrom, hogy regeljen fel fórumra is :D

Húú, annyi minden történt, azt se tudom, miről meséljek xD
Beiratkozás: Oltár nagy szívás volt. A GPS elirányított minket a bánatba, és konkrétan lekéstem az "indulást" :\ lemaradtam az első előadás feléről, még jó, hogy a beiratkozásról nem. sok minden sulival kapcsolatos dologról meséltek; mit érdemes tudni, mire kell figyelni stb. Aztán a beiratkozást két nő intézte, és voltunk kb 100a a teremben, ha nem többen.. másfél órát doboltam az asztalon,mire sorra kerültem. A beiratkozás pedig összesen egy percet vett igénybe, mégis kínzóan lassan haladt a sor :D

Beiratkozás után beköltöztem, anya segített mindenben, beszélt a főbérlőmmel, mert vannak még apró gondok a lakással (az előző bérlő cuccai még itt rohadnak a lakás előterében és alig férünk el, egyebek), de minden aránylag rendben volt.
Anyu nagyon sírt, mikor hazaindult, de bevallom, én is sírdogáltam :oops: Tudom, megyek még haza, ez nem a világ vége, de akkor is.. Mikor táborba mentem, tudtam, hogy egy hét múlva hazamegyek és ott maradok, de most... egy hét múlva hazamegyek, és jövök is vissza :| :)

Nincs gond, nem vagyok egy nyafogós valaki, de azért hiányoznak a szeretteim, hiányzik a szobám és minden, ami otthon :) :( majd idővel megszokom.

Taniám átjött ma hozzám látogatóba, kis Drágám <3 dumcsiztunk egy kicsit. Aztán megjött a harmadik lakótár, beköltözködött és indult a városnézéssel egybekötött felfedezőút :D Busszal furikáztunk jobbra balra xD Sütiztünk, sétáltunk, nagyon sokat nevettünk, jól éreztem magam :)
Este közösen megáztunk és iksz faktoroztunk :P
Nagyon klassz kiscsajok, jól megleszünk egymással ^^

Norbi viszont eszeveszettül hiányzik :( Szerdán láttam utoljára és legközelebb csak pénteken fogom :(:(:(:(( Kicsit nehezen viseli, hogy ilyen messze vagyok, de remélem, azért kitart majd mellette, és nem megy el valaki mással :oops:

A tárgyfelvétel volt még egy érdekes sztori -.- Azt tudtam, hogy 30-án nyitják a kurzusfelvételt, de nem tudtam, hogy pontosan mikor. Nekem két napig nem volt netem =)) jellemző :roll: alig tudtam felvenni az óráimat, betegre sakkoztam magam az időpontokkal, mire lett vmi normális órarendem. Viszont tesit és nyelvet már nem tudok felvenni, teljesen beteltek a kurzusok. Majd még megpróbálok intézni vmit a létszámbővítés ügyében, de.. nem sok esélyt látok rá :S

GT-ről némi infó:
Istenkirály buli volt :D iszonyat szivatós feladatok voltak, rengeteget röhögtünk, és már az első nap elment a hangom, annyit ordítottuk a jogászindulót XD van jogászindulónk, jogászhimnuszunk :D nagyon tuti ^^ 4 csapat vetélkedett egymással, lehetett zsűrit vesztegetni pluszpontokért :D Minden este buliztunk(retro buli, black and white, habparty, ehök roadshow), és rengeteg pia fogyott. A vetélkedőket kint a vízparton csináltuk minden nap, és mindig körénk gyűlt a parti nép, hogy nézhessék, mi hogy szenvedünk alkalomadtán xD csupa erotikus feladat volt meg kb mindenhez kapcsolódott a pia xD nagyon jó arcok az évfolyamtársaim, sokakkal összebarátkoztam :)
A habpartyn az Animal Cannibals volt a sztárvendégünk, hatalmas ribilliót csaptak ott nekünk, nagyon tutin nyomták :)
Pénteken már azt sem tudtam, fiú vagyok e vagy lány xD

Folyamatosan előre be vannak harangozva a bulik, mindig van valami program, szuper, pörgős életünk les a tanulás mellett :)

Majd holnap, ha érdekel benneteket, mutatok órarendet :)

Ailácska, Neked hogy sikerült a kreditfelvétel? Minden rendben, simán ment? Milyen a suli? Mesélj, agy akár küldj privit :)

Shancim sok erőt é kitartást Neked ehhez a sok rémséghez, még olvasni is szörnyű volt számomra :oops: Remélem, azért boldogulsz majd vele, kis ügyes leszel, én tudom :)
És van valami lovagocska, hmmm ;) Majd ha lesz egy csepp lelkierőd pötyöghetnél nékem egy összefoglalót a fiúcskáról priviben :oops: :) Sok sikert hozzá! ^^ <3

Na, elköszönök, nem szenvedtetlek tovább Titeket az okosságaimmal :D jó fáradt vagyok, úgyhogy lehet, össze vissza írtam mindenfélét xD bocsi :oops:
és ha néhol esetleg kimaradtak betűk, azért is bocsi, csak laptopról vagyok és még nem igazán szoktam hozzá a billentyűzetéhez :)

KyKym, remélem, csak kevés időd van feljönni, és nem miattam nem jössz. Hiányzol már Nyanyus :x:x
Riika Te is!!!!! :x:x:x:x:x
Remélem, minden rendben Veletek!

na tényleg lelövöm magam :lol: Szép álmokat Nektek, sok puszi, és ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lettem :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 17:44 

Oké, szija :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 17:43 
Betűmániákus

ha másért nem, miattuk megéri.^^ nálunk kivételesen most jó a csapat :)
de megyek is, jöttek anyumék :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 17:28 

Ja hát igen :) Nálunkk nem olyan jó a társaság :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 17:26 
Betűmániákus

Mm... hagyjuk inkább. :? De végül is mai nap tök laza volt, tele jobbnál jobb hírekkel és alig irtunk... úgyhogy kárnak mentünk be, de a társaság az mindig jó:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 16:37 

Uff. A mi rendszerünk... tragikus, de legalább nem megyünk szombaton :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 16:22 
Betűmániákus

Lil, ez semmi én már belerázódtam :)
Én a ti rendszeretekbe nem tudnék beleszokni. :roll: Nekem az magas. :?

Helyzet: üdvözöl és azt mondta tanuljak jól, mert tudja, hogy okos vagyok -.-" Neki van egy vizsgája, utoljára hagyta, az a legnehezebb, aztán iratkozik harmadikba vagy mi :-S Úgyhogy egy ideig bent lesz :-< De aztán találkozunk 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 15:12 

Sziasztok!

Ailana, tényleg hatalmas mákunk van :D Filozófiánk van :) Osztályfőnök tartja, de médiánk nincs és nem is volt. :) Általánosban volt utoljára, és nagyon utáltam :D Hajj, igen itthon is furcsálják az órarendemet, bevallom velem az élen. Azt hittem ez a végzős év mekkora nagy durranás lesz, estig suliban leszünk...stb.... hát mégse.

Bioszból meg új a tanárunk, és tök jól áll hozzá a dolgokhoz. Úgy van vele, hogy mi úgysem fogunk a biosszal valamit is kezdeni, mert aki akartt az ott van fakton, ezért hát nem fog olyan mélyen belemenni, és a mindennapi bioszt fogja tanítani. Ez tetszik.

Ja igen faktok, van egy faktom az Informatika emeltre felkészítő :) Kíváncsi vagyok. Jövő kedden lesz órám.

Shanon, tök rossz neked, hogy szombaton is be kell menned, én belehalnék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 7:14 
Betűmániákus

Sziasztok... :D

Hát csajok, tévedtünk. Az orvosi biokémia sokkal, de sokkal rosszabb :| Tegnap három órát lehallgattunk belőle, azt hittük, összecsináljuk magunkat... :roll: Hiába jófej a tanárnő, ha a tananyag durva :o Jó, elég érdekes lesz meg ahhoz képest, ahogy beharangozták még könnyű volt (mi a biokémia? biogén elemek? elektrolitok, mikroelemek...), de ez még csak a bevezető, amit egyébként is tudtunk. Év végén gyakorlatból pedig komplett vizeletvizsgálatot kell készítenünk, ez lesz a belépő negyedikre! :D Már alig várom... 8-> De ma is lesz egy adag... valamikor délután és este között esek haza.... és irány féjszbúúk, vagyis nagyon remélem, hogy fönt lesz, mert ha nem :-w Azt ne kívánja. xD De azt mondták, fönt lesz a lovagom is, szóval... :-S Az én órarendem meg jövő héten lesz meg pontosan... egész héten egyetlen lyukasóra, minden nap 7 óra, illetve kéthetente csak fele osztály megy be biokémia gyakorlatra mert sokan vagyunk... Elkezdődött :( :(

És-ésésés... tessék menni a ficblogomba! Ha nem szólok rátok, úgyse mentek, szóval... :-P Történt egy-két változás, amiről már szóltam ugyan, de most megvalósult. :)

De hagyjuk a sulit, mert frászt kapok és még át kell körmölnöm néhány dolgot! Illetve mégse hagyom abba, csak egy kis érdekesség: a magyartanárnőm drága fölmondott közgázon és csak minket tanít... úgyhogy a negyedikesek szívták, mert nekik a magyar nyelv... az nos... fogalmazzunk úgy, hogy a tanárnőjük a borosüvegeket osztályozta xD Viszont a mi hajcsár nőcink fogja érettségiztetni őket az elvi semmiből. Ki vannak a gyerekek :lol: Én nem vagyok kárörvendő emberke, de amekkora szájuk volt mindig is, most úgy csukták be... :roll:

Hjajj, ma már többet tudok mindenről... Timi Kleminél aludt, mert ment Lacihoz... ma jönnek haza és beszélt a Hercegemmel 8-> Én olyan ideges vagyok máááár. :oops: :oops: :oops: Jahaj... Na, abbahagyom, mert ez már beteges... még van dolgom, csak fölugrottam.

Legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 23:23 
Fanficbúvár

Lil, hogy neked milyen mákod van! ;-) Ez az órarend utolsó évhez képest is gyönyörű. 8->Nekem akkor is mindig 6-7 órám volt... :? Nem vettél fel faktokat vagy hogyhogy? Vagy csak jó a sulid és nem most traktálnak olyan érdekfeszítő, ámde felettébb idegesítő órákkal, mint a filozófia, média? Akárhogy is, szerencsés vagy. :)

Szegény Shanci, te viszont... :? Tényleg nagyon brutál. Nem is értem... bár a ti iskolarendszereteket már nem is próbálom megérteni + plusz tudom, hogy te ilyen speckó gyógyszerész suliba jársz, szóval... Jól fel van adva a lecke... :-( Azért kitartást, csak megtérül majd ez a sok szívatás... :roll: ;-)
Majd mesélj, hogy alakult a beszélgetés Vele! Szorítok! 8->
És - még egy régebbi dologhoz kapcsolódva - nagyon büszke vagyok rád és gratulok, amiért így túl tudtál lépni végül D-n, amit írtál, hogy már nem érzel semmit, ha meglátod. Tényleg nagy lépés ez, most már el tudod felejteni! :)

Nara, ez a jó hozzáállás, egy pasi se ér annyit - persze sajnos ezt el is kell hinnünk, ami már nehezebb... :roll: De ha te tényleg így tudod látni, akkor szép! :)
Én nem igazán hallgatok Placebót, de hajrá a jegykereséshez! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 14:31 

Sziasztok!

Uh, most vizsgaidőszak? O.o ez új, ilyet én még nem is hallottam. Őszi érettségiről igen, de egyetemi vizsgáról... Shanon, nagyon brutál tantárgyakat tanulsz te... én azokból síkh*lye vagyok xD.

Nálunk nem lesz annyira kemény mint vártam. Nagyon laza órarendünk van. Hétfőn négy, kedden 7 szerdán 4 csütörtökön 4 pénteken 5 órával... hát nem húztak bele. :D Persze már minden tanár szajkózza, hogy évvégén érettségi :roll: mintha mi nem tudnánk...

Hogy vagytok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 7:00 
Betűmániákus

Sziasztok! :x Jó reggelt! >:D<

Amphe, bár nem tudom mikor olvasod el, azért minden jót és sok-sok szerencsét a sulihoz! :-* Itt leszel közel, dejóóó 8-> Majd féjszen ütközünk vagy itt és összehozzuk egyszer, oks? ;)

Igen Aila, egyetemista... 8-> Azt hiszem, harmadéves... talán? :-S '89-es... akkor annyi lehet :) Egyébként öööö.... a szakot nem tudom pontosan, csak az egyetemet Факултет Техничка Наука, magyarul annyit tesz, hogy Technikai tudományi kar... szerintem elektrós, de majd kiderítem. Szombaton vagy vasárnap beszélünk... illetve neten értekezünk majd, mert akkor megy haza :) Jaaaaj, szerencsétlent úgy ki fogom faggatni. 8-> Attól félek, megijed majd... bár ettől jobban. :lol: Na mindegy... szerintem ő is súlyos önértékelési problémákkal küszködik... nem baj, majd én helyrepofozom :D És igen, vizsgaidőszaka van :( Ezt én se értem, bár szerintem valamilyen vizsgát áthozhatott ide vagy valami :-S igazából nem tudom :roll:
De olyan szépen rajzol! Kézzel is és programmal is... Majd egyszer csórok tőle a fleshemre és megmutatom xD Kis művészke... az átlátszó a kedvenc színe, ugye PiPőm? :lol:

Ésss... suli /:) Csajoooook, ez embertelen lesz. Tegnap leszakadta karunk :-O Töménytelen mennyiségű szöveget beszéltek, azt pedig hétvégén mind át kell másolnunk a megfelelő füzetekbe :(( Nincsenek magyar nyelvű könyvek, úgyhogy szívtuk. A gyógyszerkémia könyvünk annyira brutális, hogy rá se merek nézni... :roll: Tiszta kockabetű, vagy ha nem is mind az akkor tele van latin eredetű nevekkel és kifejezésekkel meg méteres képletekkel. Megijedtünk. :| Én a hétköznapi nyelvet dumálom, nem a szaknyelvüket... de lesz aki segít. Majd kirándulok Újvidékre Pittáhooooz^^ Veszek nyelvleckéket xD
Továbbá ma nem lesz első és utolsó órám, bár nagyon bűzlik az ügy, mert egész héten egy angol meg német van, úgyhogy... ezt elcs*eszték... egyébként az egész órarendünk zagyvaság, kabinetrendszer nincs, más lesz a matektanárom, és ma három orvosi biokémiám lesz, ami durva :(( A jó kis tanáraink mind lecserélődtek, úgyhogy kivagyunk... nem beszélve arról, hogy jövő héten már néhány tantárgyból a másodikos anyagokból fogunk felelni. :? De jól vagyok. Még nem hibbantam meg @-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 19:19 
Írópalánta

bassus, megírtam a hozzászólást, erre kiléptet -.-" vissza sem tudtam menni... na mind1, kezdem elölről :D

Nagyon örülök nekd Shanci, hogy minden ilyen happy, szurkolok én is :D

Írásszakértő? wááááóó!!! :D tök jól hangzik...

még írtam az előbb vmit a fiatal tanárokról is asszem... de nagyon nem tudom ^^" hát volt néhány ilyen tanárom, télleg kicsit kemények voltak, de alapvetően jó h közvetlenek, meg lelkesek :D

fogyókúrához annyit, hogy én sosem próbáltam, ha úgy érzetem gáz van, akkor keméynebben edztettem, meg megpróbáltam keveset enni ^^" most is látszik rajtam sztem a családi nyaralás, meg a zaba :D:D

Amphe, igazán szurkolok a költözéshez, meg az újdonságokhoz!! :D azért az szreintem nagy élmény, hogy ha új helyre mész, csomó jó lehetőség...

én emg nem fogok panaszkodni, akivel nem megy, azt elfelejtjük :D T. már kb. rám sem köszön -.-" a köcsögje...

meg nem tom, hallottátok e, szeretitek e de jön a Placebo Bp.re!!!! :D:D 8-> *.* Olyan szívesen kimennék, csak rohadt dárga :'( :( még keresgélek, hátha van vhol kicsit olcsóbban... na mind1

bocsi, h ilyen kuszán írok, lehet h kihagytam vkit, vmit, csak már alapból szétszórt vok ma, most meg el is zállt! :( Majd holnap kicsit értelmesebben jövök ;)

:-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 17:56 
Fanficbúvár

Hellóka! :)

Jaj, Shanci, drágám, úgy örülök neked! 8-> 8-> *jó erősen megölelgeti és együtt ugrál vele* >:D< >:D< Nagyon szorítok, hogy legyen elég bátor a fiúka. ;-) Akkor jól értettem, hogy még nem írt? Vagy már igen? Ilyenkor vizsgaidőszak? :o Nálatok jár egyetemre? Mit tanul?
Új ficek? Jól hangzik - bár... :oops: és ezért most lehet, utálni fogtok.... :oops: :oops: én mostanában már szinte csak PD-t olvasok (mondjuk az utóbbi időben nem is nagyon olvastam, mert ha idejutottam, akkor inkább írtam vagy filmeztem... :oops: ). De majd megkukkantom azért az írásaidat. :)
Jaj, ne is mondd, tényleg botrányosak a mai mesék... :-(

KyKy, hát ez az írásszakértő tényleg csuda jól hangzik! 8-> Sok sikert hozzá, szép különleges munka! :-D
Hát jó, akkor majd ha valahol látom, akkor megnézem a filmet.
Igen, egyetértek, vannak még formálható fiatal tanárok, bár őszintén szólva - és ezért kövezzetek meg :roll: - én úgy sajnálom őket. Szegények még lelkesek, azt hiszik jó lesz és a gyerekek olyan kegyetlenek. Tudom, mert az én osztályom is rettenetesen az volt. Aztán ezekből lesznek a begyepesedett, megfáradt, besavanyodott tanárok... :? De persze nekünk diákoknak elsősorban a saját érdekeinket kell nézni nem csak kényelmi szempontból, de "szakmailag" is.Ezt úgy értem, hogy senkit nem érdekel a tapasztalatlanságuk, ha utána nem tudunk miattuk leérettségizni... :?

Amphe! :-D >:D< >:D< De jó hallani felőled! :) :)
Örülök, hogy jól telt a nyarad vége és hajrá a holnapi költözéshez. Szurkolok, hogy ne hagyj otthon túl sok mindent! ;-) Tényleg nagy változás lehet, de nagy kaland is, használd ki és biztos nem bánod meg.:) Frissek vannak készülőben? Júúúj! 8-> Már nagyon várom! :) :)
Nekem azóta is készülget az új, amit hosszúra tervezek. Meg hát igazából van egy, amin gondolkozok, hogy feltegyem-e, de valószínűleg nem lesz a döntés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 11:21 
Fanfic-faló

Sziasztok Kicsilányok!

Tudom, a fene belém, hogy nem olvastam vissza, de csak egy leheletnyi időre estem most ide (megint). Mióta hazajöttem Balatonról, folyamatosan pörög az élet, a gépet sem volt időm bekapcsolni.

A nyaralás nagyon klassz volt, barátnőmmel voltunk ketten, sokat dumáltunk, sétáltunk Siófokon, napoztunk és még fürödtünk is a nem mindig épp rózsás idő ellenére. Jól éreztem magam, a körülményekhez képest meglehetősen csoki barnán tértem haza :D

Holnap költözöm Szegedre. Hmm... Kicsit furcsán érzem most magam; kimozdulni a már megszokott közegből, itt hagyni a barátaimat... Persze, tudom, nem a világ vége, jövök még haza, és az "új életem" is klassz lesz, sok újdonsággal, barátokkal és miegymással, de a család akkor is nagyon hiányozni fog :)

Netem lesz a lakásban, úgyhogy fogok tudni jönni majd többször, elég szellős az órarendem. Hála Merlinnek ^^

Jaj, rengeteget kellene még pakolnom, holnap hajnalban indulunk és még a ruháim szanaszét állnak a szoba sarkaiban xD

Hiányoztatok ám :oops:

Ne haragudjatok, ha lemaradtam valami fontosról, információkról, eseményekről, pasikról, stb :oops:
Ha van igény rá, majd mindent bepótolunk :)

Hírmorzsa: A balatoni nyaralás meglehetősen termékeny időszak volt, kis írói karrieremben, haladtam ezzel is, azzal is, úgyhogy, ha szalonképes állapotban lesznek, akkor várható majd frissecske :) Tudom, régóta ígérem már, de mindig közbejön vmi xD

Remélem, veletek minden a legnagyobb rendben és jól telt a nyár utolsó pár hete :)

Csóközön Nektek ^^ :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 8:07 
Betűmániákus

Szia PiPőőő! :-*

Hidd el, én most tartok ott, hogy el se hiszem :x De most a könyvekkel lélegzik, szóval na... nem tudom, mennyit kell várni a folytatásra, de meg fogja érni és nem érdekel 8->

Öhhm, bétázás?
Hát föl is kerestek - olyanok is, akiket nem vállaltam, mivel hát snarry meg tekergős :-S , de ennyi szabadságot igazán hagyhattak volna, amikor közzé tettem azt is, mivel ne forduljanak hozzám :-S , úgyhogy boszesz. Illetve olvastam jó, de hibás műveket, akkor szóltam, hogy segítek, ha kell és elfogadták :) Meeeeg, egy éve bétázok egy művet, az befejeződött, viszont a szerző fordít és a bétázás után én még átnézem, szavak sorrendje, vesszők, magyarítás ilyesmik. Semmi nehéz vagy sok, inkább aprólékosabb. De most senki se jelentkezik, nem tudom mi van. Suli, egyetem. :lol: Úgyhogy most elméleti béta vagyok :D Viszont nem tudom hányan vannak $?

Szerk: ööö.. a mesék nevét nem tudom és nem is akarom XD Brutálisak. Ilyesmivel viszont már ne tudok foglalkozni... nem lesz időm :-( A képek fönt vannak féjszen. Amiken be avgyok jelölve.

Ésés és és... KyKy, ment 2-pü!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 7:48 
Könyvmoly

Aila, igen, ebben a filmben van egy pók, aki megmenti a malac életét. Nagyon megható módon, de nem árulom el hogyan, ha szeretnéd megnézni. :)

Az írás szakértőség meg jó dolog... aláírásokról állapítom meg, hogy hamis-e, illetve erdetei. :) Nehéz meló, kell hozzá jegyzőkönyvet is vezetni, de anyuéknál (az is rendőrség) sok ilyen emberke fodul meg, és egy munkából bezsebel akár 40 ezreket... ami pedig nem rossz! Nagyon nem... :)
Grafo órákon is vettünk ilyesmit, bár ott csak érintőlegesen, mert csak kicsit kell a grafológiához, és nekem már akkor is tetszett. Főleg olyankor, ha még ránézésre is kamunak mondtunk, és kiderült, hogy valódi... :) Jó rájönni ilyenekre.
A fogyókúra, igen. Nos, én nem akarok az unokatesóm nyomdokaiba lépni, aki olyan szinten anorexiás, hogy sokszor a pasik azt mondják neki, hogy összejönnének vele, ha nem lenne ennyire vékony, de így nem. :-S Kórházba is került már, mert életveszélyben volt. :-S Meg én amúgy sem bírom a koplalást, úúúúúgy szeretek enni.
A karácsony nem lesz nehéz - legalábbis most úgy érzem -, mert nem vagyok nagy sütis, inkább a chipses forma. :)

Shancíííííí! De jó, hatalmas öröm ilyenekt olvasni! Vééégre! Látod, én megmondtam, hogy minden jól fog alakulni! :) Kis türelmetlen. Kíváncsi leszek, hogyan folytatódik a tündérsztoritok, mindenképpen kérem a beszámolókat!

Milyen mesét néztetek meg, ami ennyire nem nyerte el a tetszéseteket? Mert én tudok ajánlani jókat, amik naaagyon klasszak. :)

A fiatal tanárokat nem ér általánosítani, hogy kemények. :D Mi kiálltunk magunkért, és nagyjából elnyomtuk a legtöbb fitalat, bár csak kettő volt, meg egy, de vele kezdtük az első évet, szóval az nem nagy kunszt. Sok tanárkezdemény még félénk, szóval nem biztos, hogy mindegyik olyan rossz lesz. :)

Most megyek, mert kaptam bétázást! :D Eddig 3-an kerestek fel, egész jól haladok, de még bírnék vállalni. Shanci, te egyszerre mennyit vállalsz? Neked rendszeresen vannak emberek? Ők keresnek meg, vagy te írsz nekik?

Na, most lépek, van egy kis melóóóó. :) Csóóókos :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 7:15 
Betűmániákus

8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8-> 8->
Wááááá!!!! *párpáppá...párápáppppááááá* :D :D :D :D :D :D :D

*huhhh* Most félig lenyugodtam, legalábbis annyira, hogy valami értelmeset írjak nektek! ;) Nem olvasnék vissza, majd vasárnap, ha lesz időm, rendben? Szombat tanítás, ráadásul egy csomóan frisseltek.... mindenképp hétvége. :( Nade ez privát.

De, hogy értsétek is mi a kénköves pokol történt shancival, hát AZ. *táncol* Khm. Tegnap volt életem egyik legjobb napja. No1: láttam barátaimat/osztálytárs-barátokat, akik már nagyon hiányoztak, körbe is csókoltuk egymás rendesen xD és nagyon jót beszélgettünk. :D
Aztán ki támadott le? Na ki? Hát a jövendőbeli sógornőm, bizony :D Jó köszöntünk, puszipuszi, mi volt második kérdése: összejöttetek már? Mi van a tudjátokkivel? :) Én meg nézek rá: lennie kellene valaminek? :-S Azt mondja: igen, határozottan, mivel egész végig rólam beszélt, meg hogy én úgyse kezdenék vele, de itt abba is maradt, mivel visszament az egyetemre, vizsgaidőszaka van. :| DE mondták, hogy írjon nekem nyugodtan, mert többnyire féjszen lógok. És azzal voltak, hogy megkeresett, illetve nem keresett, hanem irt. De beijedt és nem.
Úgyhogy ezekben a napokban lesz elindítva a lavinánk. :x Bár lesz egy-két szavam hozzá :-w O:-) Úgyhogy nem volt baj, csak beijedt...

És az se érdekel, hogy hol van, milyen messze, az se, hogy az órarendem egyenlő egy gyilkossági kisérlettel, amit ránk mértek, tele vagyunk fiatal tapasztalatlan nőcikkel, akik most kerültek ki a padokból, ergo: nagyon nem lesznek lazák /:) az se érdekel, hogy anyám tegnap valamiért nem szólt hozzám, pedig tegnap fél délelőttömbe került neki, hogy összenyaljam a házat... És szóltam is neki, hogy nem jövök azonnal, de könyörgöm, 10 után befutottam! :( Ez a görbe este pedig már kellett és nagyon soká fog megismétlődni, mert agyhalott leszek...

4 óránk volt megtartva, egyébként öt kellett volna, de az egyik tanárnőnk nem volt ott :lol: Aztán elmentünk Timihez (sógornőm xD) lakásavatózni, mivel bentlakó és új helyre költözött, ami irtó pofa. De előtte még elmentünk egy áruházba bevásárolni, fényképezkedtünk a liftben és a mosdóban (lesznek képek féjszen), aztán ittunk milkshéket - én banánosat. Aztán a szívószálon keresztül vettük a levegőt -.-" mert banáníze volt xD meg vanília. Ki milyet kért...Ott én megjegyzést tettem Vikivel a pincérre, akit egyébként ő jobban ismernek, erre kishiján leszedték a fejem, hogy nekem nem szabad a pasik fenekét bámulni, csak egyét -.-" öhh, aztán elmentünk Timihez, ott mesét néztünk... illetve le voltunk döbbenve, hogy az állítólagos mesék, a mai mesék, mennyire agysejtpusztítóak...és mennyire ökör a szövegük. El is döntöttük, hogy mi gyerekeink nem fognak minimaxot nézni :-P De gyerekek, tényleg lehidaltunk. Először is, mert kitört a nyakunk, mivel a tévé a szekrény tetején van, másodszor mert akkora zagyvaságot egy helyen még életemben nem néztem/hallottam és láttam egyszerre... aztán csodálkoznak, hogy miért beszél hülyeségeket a gyerek :roll: Majd leültetem Disney-t bámulni :)

Úgyhogy le se lőhettek meg semmi.
Illetve... úgy döntöttem, hogy ünnepélyesen elmentem a PD-s történeteim kritikáit, és leszedem őket a Merengőről. :) Erre valamikor a napokban sor is fog kerülni.
D. nincs, számomra nem létezik már, egy eléggé gagyi korszak elindítója és igy visszanézve... nem is tudom, rendes voltam-e. Tegnap láttam a pasast, mivel a kórházban melózik (le kell nekik tenni fél éves izét, hogy megkapják a tényleges és végleges diplomát, ami ha nincs meg és nem sikerül az egyetem, emiatt a hiányzó félév miatt elvesznek :shock: ), és nem láttam mást, mint egy bénán öltöző, görnyedt, kiégett alakot, akinek már a szeme se csillog :-S Abszolút semmit sem láttam, pedig régen, ha ránéztem... sose volt másmilyen csak én fantáziáltam :roll: Úgyhogy... nektek köszönöm, hogy ennyit foglalkoztatok velem... hogy mindig meghallgattátok a vele kapcsolatos történéseket, reményteli vagy remény nélküli butaságokat és a sok-sok véleményt, amit a Káoszra irtatok nekem. Imádlak titeket mind!
A piros napok szintén ilyen sorsra jut... :roll: És úgy döntöttem, hogy az Egy korty lélek is. :lol: Nem az én világom az ilyesmi... viszont, készülnek a pótlék törik ala shanon HP fandomban, csak az a baj, hogy lassan :? De tudjátok, hogy no sablon - remélhetőleg - és furcsa párosok tömkelegei. Legalábbis ez van tervezve. Nagy részük még vázlatszerű, de egyszer kinövi magát... Úgyhogy ennyi. Ha kellenének a törik, elküldöm őket szívesen nektek, bár már elolvastátok őket. :) Köszönöm. >:D<

Legyen szép napotok, nekem már az lesz 8-> És bocs az összeszedetlen szövegért, de túlteng bennem az adrenalin :-)P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 01 (szerda), 21:14 
Fanficbúvár

Nem, nem láttam ezt a filmet (már nem is tudom, mikor néztem utoljára filmet tv-ben). Viszont jól hangzik, miről szól? Vannak benne pókok? ;-)

Hű, nagyon izgin hangzik ez az írásszakértői dolog, kapunk róla részletesebb dolgokat? Én szívesen venném! 8-> Mi is ez pontosan? Mit csinál? És főleg: hogy gazdagszol meg vele? ;-)
Jó nagy terveid vannak, te lány! Gratulálok, ez aztán a határozott elképzelés, nagyon szorítok érted! Kell ám hozzá az önuralom. Karácsonykor se semmi, huh... Én biztos nem bírnám ki. És örömmel látom, hogy tényleg átgondoltátok és nem önsanyargatással akarjátok elérni a kívánt formákat, hanem megfelelő életmóddal. Bevallom, mikor az első néhány szót olvastam, megijedtem, hogy ugye nem akartok koplalni, de aztán megnyugodtam. Helyes, érett fiatal lányok vagytok! :)
És még bétázás is? Hát jól beleveted magad az életbe, így kell ezt! :-D

Hát, Riikám, én azért mindenképpen azt tudom javasolni, hogy ha kicsit is érdekel ez a szalagavató körüli móka, akkor vegyél részt benne - és még ha a hangod nem is elég hozzá, hogy beleszólj a nagy döntésekbe, ahogy KyKynek se sikerült és nekem is csak ritkán, csak ha már nagyon nekem nem tetsző irányba ment a dolog -, mert később örülni fogsz, hogy ebben is részed volt. A szalagavató akárki akármit is mondd, azért nem mindennapi dolog! 8-> És ezt nem csak azért mondom, mert az enyém különleges és maradandó volt (tudod ;-) ), hanem magáért az ünnepért is, aminek szerintem meg kell adni a módját. Hogy azt a csodaszép ruhát már ne is említsem! :x :x :x

Lányok, ismeritek a Csontváros című könyvet? Ma kaptam kölcsön barátnőmtől, kíváncsi leszek. ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 01 (szerda), 7:57 
Könyvmoly

'Reggelt! :D

Aila, ha így félsz a pókoktól, ajánlom a Malac a pácban c. mesefilmet, nagyon éééédes, a hétvégén ment a tv2-n, esetleg láttad? :)
Egybk. nem nevetek ám nagyon, mert pér hét, és nekem is újra suli - uccsó év, ha sikerül, grafológus leszek! :D Utána el fogom végezni az írás szakértői egy évet, és a kettővel együtt meggazdagszom - persze ahhoz jónak kelle lennem... :-S

Riika, nem olyan vészes ám ez a készülődés! :) Mi pl. a társaságommal - négyen voltunk/hárman maradtunk xD - kivontuk magunkat belőle. Úgysem volt szavunk, mert ha mondtunk valamit, leszóltak minket, szóval hagytuk az egészet a francba, ők meg megszervezték, ahogy nekik jó. Az érettségi már keményebb dió... hiába mond bárki, bármit, akkor is félni fogsz - pedig tényleg nincs okod rá, de addig amíg ezt meg nem tapasztalod, hiába fecsegünk. :) Szóval, én csak annyit mondok, hogy ne izguld halála magad. :)

Képzeljétek, barátnőmmel csináltunk egy fogyitervet! :D Verseny, év végéig ki tud leadni többet. :) Szóval... jövő héttől lesz két óra tánc, hétfőn, szerdán, plusz megyünk majd egyszer úszni, meg egyszer edzeni is - és otthon is fél óra (később egy) torna, meg a kajamennyiségre is figyelni kell, a kaja minőségére, kenyér, tészta, krumpli tabu! Anya ma már salátát csomagol nekem, két szelet pulykával! xD Jó lesz ez. És a karácsony a legnagyobb próbatétel - nuki nasi, süti, ropi, SEMMI! :-S :(( De, ha megállom, később már semmi nem okoz problémát. :)

Éééés, képzeljétek, Shanci után én is vállalok tegnaptól, hivatalosan is bétázást... :) Szóval, el leszek kicsit foglalva... :)

Most viszont megyek, remélem, Shancikám, a 3 pü-ből, egy te vagy! :D

Csók, csajok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 22:50 
Fanficbúvár

Hát, most gyorsan rádírtam, hátha rejtőzködsz még, Riika, mert rossz hallani, hogy így elkerültük egymást... :-( Ma egyébként tény, hogy nemigen voltam gépnél, délelőtt Rory-ztam ;-), aztán vásárolni voltunk anyával, kaptam csodaszép bőrkabátot végre! 8-> 8-> Na, akkor lányka, egyezzünk meg abban, hogy ha holnap sem tudjuk elkapni egymást, akkor írj nekem bármilyen privát hírcsatornán (ne pü-t mert ott tudod, véges a hely és mi elég szószátyárok vagyunk...;-) ), hogy mi újság veled mostanában. Tényleg a szóbeli részen is túl vagy már azóta, vagy még nem? Tudsz már bármit az írásbeliről?
Jaj, pedig az első félév még szerintem egész jó, sőt! Így visszagondolva még akár azt is mondom - bár azért ez lehet, hogy így erős kicsit :-P -, hogy azt még élveztem is. Nekem ezek a szép ruhák, táncolások, próbák nagyon bejöttek mindenféle vita és veszekedés ellenére is! 8-> :x Egyébként pedig még mindig tartom, hogy ha bármi kérdésed van, tudod, hol találsz. És Lil, jól értem, hogy te is most fogsz érettségizni? Akkor ez rád is vonatkozik!:) Szívesen segítek, ha tudok.:)
Vérvétel... :? Uhh, én mindjárt rosszul leszek... :? Jaj, erről jut eszembe, lányok, ma egy akkora pókot láttam, hogy... brr... :? Pedig már azt hittem, hogy a gt úgy ahogy hozzászoktatott a látványukhoz... :roll: Sajnálom, de gyűlölöm őket! $sick

KyKy, hát szép dolog ez, kárörvendeni? :-P

Shancikám, nagyon szívesen máskor is! >:D<

Lil, tényleg neked mik a jövőbeli terveid? Kollégium? Akkor valahová messze mész? Vagy nem is pesti vagy? :oops: Azt hiszem, kicsit lemaradtam információ ügyileg... Azért nem tudom, ne akarj annyira koleszos lenni, mert persze megvannak a maga bájai és szépségei, meg hát az önállóság nagy kaland, de nekem is pl. ma mondta anya, hogy örüljek, hogy itthon vagyok, mert pl. egy kollégistának hogy segítenek, ha valamit nem ért, a szülei? :?

Jaj, képzeljétek, egyébként most teljesen lázban vagyok, néztem a minorokat és a specializációkat és tegnap még letargiában voltam, hogy mi lesz velem, most pedig a bőség zavara kerget! :-D Egyik jobban hangzik és érdekesebbnek tűnik, mint a másik! :-D

Amphém, mesélj már? Neked hogy ment a beiratkozás? Már le is költöztél? Még a gt-det sem mesélted el részletesen. Nagyon kíváncsi vagyok ám, sorstárs, hogy hogy boldogulsz! :) Írj majd néhány sort, ha lesz időd és kedved, örülnék neki! 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 21:06 
Szárnybontogató

Hallali!! ;;)

Ailaaaa baba! >:D< Ma egész nap fenn voltam emesenen, de nem láttalak.
Nekem is lesz majd mesélni valóm, szóval remélem holnap el tudjuk kapni egymást! ;) :-*

Jaja, holnap suli, a frász kerülget az egésztől. Úúúgy, de úgy átugranám az első félévet a sok macerával, hogy milyen ruha legyen a szalagavatón, mit énekeljünk, mire táncoljunk... Förtelmesen fárasztó és értelmetlen lesz az egész, szóval megértelek Lil!! :roll: ;)
Amúgy ne akadj ki a szüleiden, biztos csak "poénosak" akartak lenni, nekem mindig ezt csinálják, főképp a bátyám, de azért tudom, hogy a látszat mögött hisznek bennem, meg megbíznak a döntésemben... Ez a lényeg! :)

Shanci, remélem, azért nem hajszolod túl magad a következő évben, már az előző is elég megterhelő volt neked, szegénykém... :(

Képzeljétek, ma reggel lecsapoltak rólam egy bazi nagy véradagot... Cserébe egész nap szenvedtem, meg csokit zabáltam! :D

Holnap korán kelés lesz, megyek csicsikálni! :)
Soksok pussz nektek!! :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 12:06 
Könyvmoly

He-he! Holnap kezedődik Nektek a suli, hehe! :-P :)) *halálra kacagja magát, kárörvendően muhaházik* :D

*kykyke siet is tovább, próbál a melóhelyén akkllimatizálódni, mindenkinek integet*

szerk: shanci bébinek ment egy pü, fontos segítségkéréssel! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra