Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 16:14

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1152, 1153, 1154, 1155, 1156, 1157, 1158 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 2:15 
Fanfic-faló

Szia, Jenny! :)

Igen-igen, harmadjára is nézem a filmet, de egyébként még nem 100 %, hogy megyek, de úgy néz ki :)

Egyébként köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok :x Jaj, Jenny, most jut eszembe, neked még tartozom egy levéllel... :oops: Megígérem, hogy a mai nap folyamán megkapod, de egyszerűen olyan lyukas az agyam, hogy mindig elfelejtem. Tényleg szólj majd rám :)

Rocky, aztán tényleg nehogy megfázz :x

Na jó éjt nektek, álmodjatok szépeket! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 2:09 
Tollforgató

Jenny írta:
Siasztok!
Látom ti is rászoktatok erre az éjszakai fórumozásra :-P
Verity elhiszem, hogy rosszul esett ez, nem volt szép a fiútól. Harmadszorra is megnézed a filmet? Ha jól számoltam eddig annyiszor láttad. Ez tök jó lehet, bár én bevallom még az elsőt se láttam egyszer se. XD

Rocky, csak nehogy megint beteg legyél, hogy fáztál kint. :P De örülök, hogy jól érezted magad! Amúgy a drága bétám valamikor hajmalban elküldte már az írásomat bétázva. :mrgreen: Most csak azon izgullok, hogy jól küldjem el és megtudják nyitni, mert amilyen béna vagyok biztos, hogy rosssz formátumot válsztok. 8)

Na majd holnap elküldöm, ma már nem problémázom ezen. Jó éjszakát nektek!

Júj már csak pár percem van, de írok... szóval hát igen ez a megfázásosdi... remélem nem,mert nem lenne jó szilveszterre. :( Amúgy örülök, h megkaptad. :D na tényleg megyek, mert lemerülök. :) Jó éjt neked is! Puszim :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 2:06 
Tollforgató

Sziaaa verity! :x

Jaj de drága vagy, te is hiányoztál! :) :D Igen-igen tényleg jó napom volt, de a holnapi... olyan rokonok jönnek hozzánk, akiket nem nagyon szívlelek, de hát azért majd csak kibírom. :oops: Amúgy pedig igaz... a felejtés a legnehezebb dolgok egyike, de ha elhatározod magad, akkor sikerülni fog. Legalábbis én biztos nagyon fogok szorítani érted, kitartást, akár hogyan is döntesz!
Na muszáj mennem, mert lemerül a laptop és tesómnál van a töltős izééé...

Puszillak és csodaszép álmokat! Remélem hnap is összefutunk. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 2:05 
Betűmániákus

Siasztok!
Látom ti is rászoktatok erre az éjszakai fórumozásra :-P
Verity elhiszem, hogy rosszul esett ez, nem volt szép a fiútól. Harmadszorra is megnézed a filmet? Ha jól számoltam eddig annyiszor láttad. Ez tök jó lehet, bár én bevallom még az elsőt se láttam egyszer se. XD

Rocky, csak nehogy megint beteg legyél, hogy fáztál kint. :P De örülök, hogy jól érezted magad! Amúgy a drága bétám valamikor hajmalban elküldte már az írásomat bétázva. :mrgreen: Most csak azon izgullok, hogy jól küldjem el és megtudják nyitni, mert amilyen béna vagyok biztos, hogy rosssz formátumot válsztok. 8)

Na majd holnap elküldöm, ma már nem problémázom ezen. Jó éjszakát nektek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 1:49 
Fanfic-faló

Szia, Rockym! :) :) :x

Már hiányoztál! :D Akkor tökjó, hogy jó napod volt. :) Ezt a felejtős dolgot... hát nem tudom. Jobb lenne, csak nem biztos, hogy megy :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 1:43 
Tollforgató

Halihó csajszik!

Na én is átváltottam éjjeli üzemmódba, ugyanis ma Dodiéknál voltunk, utána ők jöttek hozzánk, aztán meg elmentünk a közös helyünkre dumálni (mintha 4-től fogva nem azt csináltuk volna) és fél1-kor estem haza, pedig nem ültünk be sehova, csak kint voltunk, nem messze a háztól, de mégis olyan jó volt...:D Egy hátulütője azonban akadt... szétfagyott a lábam, de így is megérte. :-P

Na de nézegetem, hogy kivel mi történt...

Fúú verity az nagyon idegesítő, velem is volt már ilyen és áhh... még az életkedvem is elmegy, főleg ha jóó sokat írtam. Na de a családi activity nagyon jól hangzik, biztos az is volt. :) Fú és tök jó, hogy újra megnézed a New Moont, mondanom sem kell, én még nem láttam, de elvileg mi is megyünk jövő héten, bár ki tudja... :roll: Ó és Tudjukki... hát az jó dolog, hogy elhívtak magukkal, na de ez a hirtelen meggondolom magam dolog már egyáltalán nem tetszik! És én elhiszem, hogy nagyon rosszul esik... épp ezért nem lenne jobb elfelejteni? Na nem mintha ez olyan könnyen menne... de egy próbát mindenképpen megér. :)

Jenny, én is nagyon örülök, hogy boldog vagy és jó és hasznos dolgokat kaptál. :D Ó és ez az üstös dolog engem is frusztrálna, azért szólj ám, ha elküldték neked, remélem már nem kell sokat várnod rá. :)

Jaj Shanon, bárcsak én is olyan sokat punnyadhatnék, de sajna minden nap jön valaki, vagy mi megyünk és áhh... totál fárasztó. Bár mondjuk a mait nem bánom. :) Ó és nálunk is hatalmas nagy vihar volt, és mi pont akkor jöttünk haza autóval a mamáméktól, hát egy élmény volt... :?

Na én mára ennyi voltam, de még nem is vagyok álmos, úgyhogy szerintem keresek valami filmet, amit megnézhetek. :D Na szép álmokat mindenkinek (már aki még nem alszik) :)

Pusziim

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 0:51 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Hű... kihaltunk... :-S Jenny, örülök az ajándékaidnak, tök jó :D Hát a trüffel, kérlek szépen, az egy nagyon finom csokiféle :)

Ó, vihar? :-O Nálunk este esett az eső eléggé, de szerencsére most valamelyest nyugodt az időjárás...

Egyébként hihetetlen, hogy mennyi minden tud történni egy nap alatt. A következő hetem szinte már be lett táblázva... Kezdjük ott, hogy hétfőn elég valószínű, hogy ismét megnézem a New Moont a csajokkal, legalábbis ők nagyon szeretnék, ha én is mennék :P Kedden a szokásos anime találkozó lesz a városban. Na és most jön a lényeg... :-O Szerdán megyek bowlingozni az egyik barátnőmmel, Tudjukkivel, meg az ő haverjával, akitől azt az aranyos sms-t kaptam... nekem tök jól esett, hogy engem hívtak, mert a barátnőmtől utólag tudtam meg, rám írt msn-en, mialatt nem voltam fenn :) Ő egyébként erre az évre ment az osztályunkból Miskolcra, de néhányan rendszeresen találkozunk vele. Na de itt csak egy a bibi: mindenkinek ez a lány tetszik MINDIG, és Tudjukki meg a haverja se voltak ezzel másképp annak idején, ezért egy kicsit aggódom, hogy felesleges leszek ott. Na de ez a jövő zenéje.

Csak az a gáz, hogy én pár napja itt pattogtam Tudjukkinek, hogy ha lesz jó, jöjjön már be a városba hóembert építeni velem :D, hívnánk Patrikot is (ő a haverja), de nem, ő nem jön be szünetben a városba, akkor sem, ha egy másik lány hívná (hosszú történet), csakis akkor, ha az Atya Úr Isten hívná, így mondta. Erre meg... számonkértem ezt rajta, nagy vigyorogva újságolta nekem, hogy meggondolta magát. Én erre kérdeztem, hogy azért, mert Orsi hívott? Erre ő: "ööööööööööööööööö :D nem, ez csak felemelő tényező" Hát megmondtam neki,hogy akkor menjen a francba, és hogy ez tök szarul esik, stb. Szenvedtünk ott egy sort. De nekem ez akkor is nagyon rosszul esik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 11:00 
Betűmániákus

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek. Én tévézek meg gépezek, punnyadok. Élvezem a szünet minden egyes percét, mert aztán... még belegondolni is borzasztó... :shock: :?
Tegnap olyan VIHAR volt nálunk! :shock: Szönyűűű, teljesen fölbolydult az időjárás... nyáron meg majd havazik. De mi csináljuk ezt, brávó! :-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 2:10 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nekem olyan jó kedvem van most! Minden dolog, amit kaptam, az hasznos és szerettem is volna őket. :D Tegnap este nagyon jó volt szüleimmel és tesómmal a karácsonyozás és olyan jó volt, mert nekik is tetszettek az én ajándékaim! :D Csak fél három volt már mire hazaértünk a miséről, erre meg nem tudtam elaludni, (De nem baj mert neki álltam olvasni az új könyvem és oylan jó :x )
Ma meg a nagybátyámék jöttek, akikttől szintén kaptuk ajándékot, ami olyan jó volt. Először nagybátyám barátnője a kezembe nyomott egy iszonyú nehéz csomagot, azt hittem, azt kapta az egész család, erre meg kiderült, hogy az csak az enyém. Egy ilyen neszeszer volt benne, ami tök nagy, hogy beleférjen a jó sok cuccom. :D Én már ennek is alpból örültem, erre meg mondja, hogy nézzek bele és tele volt mindenféle jóval (pl. vaníliás tusfürdő, én imádom a vanília illatát és annyira örültem neki!) :D
Most már csak az idegesít, hogy az üüstös írásom elküldtem a bétámnak 11-én és még nem küldte vissza. Pedig szerdára ígérte és tudom, hogy neki is volt más dolga, suli, karácsony, miegyébb, de megígérte, hogy szerda a legkésöbb, mire elküldi. Most írtam neki mailt, remélem holnap megkapom, mert különben nem tudom, hogy mit csinálok! :?

Darkesz téged sajnállak, hogy kórházban voltál, az nem jó hely. :-( De mégis mi a bajod? Én biztos vagyok benne, hogy ügyes leszel és megtanulsz vele együtt élni! :) És szerintem nem rosszak az ajándékaid, én örültem volna nekik! Meg szerintem úgyse azt kell nézni, hogy mit kapsz, hanem, hogy azt biztos szeretettel adták neked! :) Annak meg, hogy a hó elolvadt és se örültem. :twisted: Késhetett volna egy hetet és eshetett volna késöbb. :lol:

Verity zenélő hógömb? Az nagyon jó lehet! Én is imádom a hógömböket, olyan szépek. :D Meg az a füzet is szép lehet. Viszont és nem tudom, hogy mi az a trüffell. Lehet, hogy ciki de én még nem hallottam róla. :lol: :oops:
Hát viszont ez eléggé rossz élmény lehetett a dédnagymamáddal. Sajnállak érte. :-( Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy az én dédim épp és egészséges és minden rendben van a fejével, pedig már 92 éves. $pray
Ez a fiú viszont aranyos volt. :P
És most már véleményezni is fogom az írásod, mert jelentem már elolvastam és nagyon tetszett!

Shanon szép lehet az a kék sál! Az én kedvencem is a kék, most is egy csomó dolgot kaptam, ami kék! :D

És mivel még holnap is karácsony van boldog karácsonyt kívánok mégegyszer mindenkinek! :D és sok-sok puszi :-*

És remélem nem hagytam ki semmit és mindenre válaszoltam. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 0:59 
Fanfic-faló

Sziasztok! :-*

Nos, megint éjjeli bagoly üzemmódban írok nektek, de holnaptól már gyakrabban jövök, főleg, ha elküldtem az üstöt véégleg. :D

Képzeljétek, milyen ideges lettem... elkezdtem válaszolgatni a kritikákra, amiket kaptam, mert nagyon sok halmozódott fel, és amikor a Rockyéra meg a Shanonéra válaszoltam, nagy elégedettem leokéztam, kijelentkezett a rendszer :cry: Mindig, minden egyes esetben másolom a kritikát a biztonság kedvéért, hátha ilyen történne, de persze most nem... szóval holnap - illetve ma - tényleg válaszolok nektek. Újra. :D

Ma megejtettük a családdal a szokásos karácsonyi programot, avagy Activityztünk. :D Jót nevettünk egymás bénázásain ismét.

Na, majd jövök holnap :) Csóók nektek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 25 (péntek), 13:51 
Tollforgató

Sziasztok lánykák!

Na én épp túl vagyok az ünnepi ebéden a nagyiméknál, és most éppenséggel van pár szabad percem, így benézek ide. :)

Ó Darkesz, hát persze, hogy nem felejtettünk el és örülök, hogy írtál, viszont azt sajnálom, hogy kórházban kellett lenned.:-( Biztos nagyon szörnyű volt, de most legalább otthon vagy és azokkal töltheted az ünnepet, akiket a legjobban szeretsz. :) Gondolj erre! És egyetértek Shanonnal, ha optimistán állsz a dolgokhoz az már egy nagyon jó dolog. :) Mindenesetre remélem, hogy minden rendben lesz körülötted és ha idén már nem is, de jövőre találkozhatunk veled. :-D Kellemes ünnepeket Neked is! :)

Jaj Verity, te is nagyon Drága vagy, hogy így örülsz nekem :x , de én is örülök ám, hogy teljesült a vágyad és megkaptad a telót. :) Ó és biztos nagyon szép a hógömb és a füzet is, és örülök, hogy megosztod velünk az újévi fogadalmadat, tényleg jól esik. :)
Másrészről pedig sajnálom, hogy ezt át kellett élned, biztos én is szörnyen meglettem volna rémülve és tényleg az a legrosszabb, hogy nem tudunk ez ellen semmit sem tenni. :-(
Na de azért örülök, hogy kellemes csalódás is írt (sms), a telefon meg... lehet, hogy a hálózattal van gond, nem tudom. :? a válaszolgatás miatt pedig ne aggódj! :)

Shanon, egyetértek, tényleg ezek a borzasztó dolgok ébresztik rá az embert, hogy valaki mennyire fontos nekünk, vagy hogy szükség van változásra, de még időben vagyunk, úgyhogy örülök, hogy Te is így látod és szomorkodás helyett pozitívan látod a dolgokat. :)

Na ennyi voltam, legközelebb én is csak este tudok jönni, úgyhogy mindenkinek csodaszép napot! 8-> :-* :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 25 (péntek), 12:04 
Betűmániákus

Sajnálom Drakesz! :(
Ekkora a baj?? De az optimista fölfogásod jót tesz! :wink: :wink:
Értem, ennek ellenére úgy jött le... Nos, kellemes ünnepeket neked is!
Nekem már az! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 25 (péntek), 11:42 
Szárnybontogató

Szentséges habakukk!
Magántanuló leszek. Lehet. Nem biztos.
Mégis... jó dolog. :)
Talán sosem gyógyulok ki betegségemből (mert van ez így!), és meg kell szoknom vele az életemet. Igaz, már több éve élek vele (talán már születésemtől!), de meg kell vele tanulnom ÉLNI. :)

Ennyi.

Találkozunk (akarok mondani: írogatunk) jövőre!
Én 2009-be majd úgy sem fogok írni. :twisted:

Sziasztok jövőre!

Ja, és Shanon: nekem soha sem az ajándékoké a főszerep! Tegnap mogorva voltam amiatt a köcsög klinika miatt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 25 (péntek), 9:30 
Betűmániákus

Sziaaasztok!
Jó reggelt! :)

Hát igen, Jól vannak. #:-S És most minden teljesen átértékelődött bennem... Elég morbid, hogy az embert csak az ilyen dolgok veszik rá a változtatásra... :? De föl a fejjel! Most itt vannak és szapulnak, hogy már megint a gépnél ülök. :lol: Dehát szünet vaaan. 8)

Nos, én már lentebb tájékoztattam a népet az ajándékokkal kapcsolatban. Darkesz... azért ez nagyon úgy hangzott, mintha neked az ajándékoké lenne a főszerep... :roll:

Verity, sok sikert az üsthöz és nagyon aranyos dolgokat kaptál te is. Várunk vissza. Jó nagymamázást... A dédidet sajnálom, dehát már öreg. :-( Jobb már sajnos nem lesz... Érelmeszesedése van?? :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 25 (péntek), 1:33 
Fanfic-faló

Sziasztok, drágáim! :-*

Nos, bár kicsit későn, de azért itt vagyok egy igen fárasztó nap után. :)

Shanon, nagyon sajnálom, ami történt, de tényleg az a lényeg, hogy nem történt semmi nagyobb baj, és egyben van mindenki, szóval azt hiszem, ha máskor nem is, de most mindenképpen hálát adhatunk az Égnek. _U_ $pray :x :x Az ilyen helyzetekben hiszek a csodákban, és a szeretet erejében, meg a reményben. :oops:

Rocky, annyira nagyon örülök, hogy kaptál laptopot, de tényleg! :) >:D< Tök jó :) Egyébként én már megkaptam régebben a karácsonyi ajándékokat, amit azt hiszem, írtam is: ruhákat vettem, na meg a telefon. Azért egy-két apróság persze várt itthon a fa alatt: kaptam egy gyönyörűűséges hógömböt, amit ha felhúzunk zenél, és annyira jó, mert nem ilyen kicsi, hanem jó nagy. Mindig is szerettem volna egy ilyet :) Meg egy kis füzetet, ilyen díszes, kövekkel kirakott, azt hiszem, ebbe fogok vezetni egy naplóféleséget, már le is írtam bele az újévi fogadalmaimat, amit majd veletek is megosztok :)

A tesómtól meg egy saját készítésű, festett, díszített fadobozt kaptam, benne francia trüffellel, ami nagyon fincsi volt =P~ :D Anyáéknak is ez volt a közös ajándékunk.

Ma volt a közös családi vacsora az egyik nagymamánál... ott volt a dédimamám is, aki szegény már koros, de én esküszöm, soha nem voltam még ennyire kétségbeesve. Szegény azt sem tudja, hol van, kik vagyunk, csak azt, hogy ismer minket a családja vagyunk... és folyamatosan beszél nekünk, de olyanokat, hogy nem értjük, mit, nem kapcsolódik, és motyog az orra alatt... :( A lánya, nagymamám kísérgeti őt mindig a mosdóba is, meg folyton járkál, el akar menni, nagyon oda kell figyelni rá. Na és az volt, hogy mama éppen a mosdóban volt, dédi meg elindult valahova, és engem küldtek el, de ő meg ott beszélt nekem és azt sem tudtam, mit csináljak :cry: Valami olyasmit magyarázott, hogy nyugodtan üljek le, vagy nem tudom, totálisan tehetetlen voltak, de aztán szerencsére közbelépett anya.

Aztán mikor mentünk haza, odajött hozzám és elkezdett beszélni nekem valamiről, hogy "nagyon kedves vagy, tudod, a múltkor is, mikor megkértelek, hogy menj el oda, akkor rögtön elmentél és ügyesen vissza is hoztál engem, ugye? Majd ha mész, akkor szólj, persze az se baj, ha nem, de azért jó lenne, ugye szólni fogsz nekem?" Én azt se tudtam, hogy most nevessek vagy sírjak, annyira szörnyű volt :cry: :cry: Aztán meg mondta, hogy jót beszélgettünk és elment...

Nagyon féltem, totál nem tudtam, mit mondjak, engem ez nagyon lesokkolt... :cry: Talán így leírva nem tűnik olyan izének, de higgyétek el, élőben nagyon borzalmas volt.

Egyébként azt hiszem, a telefonom megőrült, vagy csak a karácsonyi dolgok miatt van gond a hálózattal. Délelőtt küldtem egy kör sms-t az osztálytársaimnak meg pár ismerősömnek, hogy kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok Neked. Vissza is írtak az emberek, de vagy 4-5 embertől azóta is, kb. tíz percenként újraküldi ugyanazt az sms-t. Az időpontra ugyanazt írja ki azért... ha egész nap ezt fogja csinálni ma is, nagyon ideges leszek. :evil:

De képzeljétek, az egyik dili, elvarázsolt gyerek, Tudjukki haverja visszaírt nekem: "Neked is Szany. Aranyos vagy, hogy gondoltál rám." Hát ez ne tudjátok meg, mennyire jól esett nekem :D Ő egy olyan fiú, aki nagyon idegesítő, úgy viselkedik a haverjaival együtt, mint egy ötéves, de egyébként meg tök jófej, ha kisebb társaságban beszélgetünk vele :D

Jaj, Darkesz, ez olyan rossz, nagyon sajnálom :( :( Remélem, azért már jobban vagy, és a kedved is jobb. Kívánom, hogy hamar épülj fel és próbáld meg kiélvezni az ünnep szépségét! :x

Na, én ennyi voltam az estére, még megyek, írom tovább az üstös cuccomat, aztán fekszek aludni, mert ma megyünk a másik nagymamához ebédre.

Sok-sok puszi nektek, gondolok majd ma is rátok, ha esetleg csak este tudnék jönni újfent... :( :) :-*

Ui.: Köszönöm nektek a kritikákat, ha lemegy ez a karácsonyi hercehurca és elküldtem az üstös írásomat végleg, akkor olyan válaszokat kaptok, hogy az csak na! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 22:44 
Szárnybontogató

Na, még mindig lehet emlékezni RÁM?!
Ha!?
Na mindegy. :)
Kórházba voltam.
Két hétig.
Kemény, mi?
Nem is hiszitek el, ugye?
De bizony ez volt.
Ilyen az élet.
Nincs olyan, hogy egy ember életében egyszer sincs kórházban.
Tegnap engedtek ki. Tök jó volt.
Egész nap csak bent kellett possadni, és teszteket végeztek rajtam. Nehogy kísérleti nyúlnak higgy!
Egyszer azonban kiengedtek egy - enyhén szólva - idegbeteg fiúval hógolyózni.
De én mégis örültem neki.
Hogy miért?
Mert legalább kapott egyet - vagy többet? - a pofájába. Jó nagyot, jegeset.
He-he-he.
De szar. Nem tudok örülni semminek.
Én vagyok Mr. Grincs. Ja, Miss Grincs vagyok, elnézést.
Vagy nem is! Nem vagyok annyira borzasztó!

:twisted:
:roll:
:evil:

Na, de most tik mit is gondolhattok? Beteg voltam. Na és talán még az is vagyok. Na és?! Attól még ugyanúgy tudok csinálni bármit. L-) Csak nem PONTOSAN ugyanúgy. :?
Na gyerekek, mit kaptatok karácsonyra?
Én egy hajvasalót, és egy társasjátékot.
Ugye milyen szar?
De csak eddig.
Holnap apukámhoz megyek, és kapok tőle is ajándékot.
Következő nap nagynénémékhez, megyek kapni egy telót, meg más csilibili ajándékot. :)
De nem csak ezekért. MERT SZERETEM ŐKET.

UTÁLOM A KÓRHÁZAT. VAGYIS A KLINIKÁT. SOHASEM FEKÜDNÉK BE MAGAMTÓL.

:evil:

Az a rohadt hó felolvadt. Még hogy mindenki próbál a kedvemben járni!

Remélem, északon se esik a hó. Legalább megérzik a gyerekek, milyen másoknak, ha nem játszhatnak a hóval.
Na mindegy.

Boldog karácsonyt, és BU(J)ÉKot Nektek is (mert nem biztos, hogy addig írni fogok újra)!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 20:27 
Tollforgató

Na akkor most én jövök örömködni. :) Örülök, hogy ilyen jó dolgokat kaptál és nagyon igazad van, egy egyszerű mosoly vagy őszinte ölelés többet jelent bármi másnál. :)
Például az én legszebb ajándékom az egy csodaszép füzet, amit Doditól kaptam és az első oldalára bele van írva az ő szép betűivel, hogy: Álmodj, mintha örökké élnél, élj úgy, mintha ma meghalnál... és áá körülötte hópelyhek, meg gyöngy és olyan szééép. :) Annyira örültem neki, meg a másik ajándékának is. :) :x

Szóval nekem eddig ez a legszebb Karácsonyom, olyan boldog vagyok... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 20:15 
Betűmániákus

Na, megvolt az öröm! Mindenki tiszta boldog... köztük én is... 8)
Tiszta értelmes és használható cuccokat kaptam :) Persze nem az ajándékokról szól, de azért jól esik... Kaptam egy nagyon szép, puha és KÉK sálat... a kedvenc színem a kék, vagyis egyik kedvenc színem :lol: Kaptam hajbalzsamot samponnal, elektromos fogkefét... egy rakás édességet gyümölcsöt és gyertyát... Ezek nagy részéből ki voltam fogyva, azért kaptam... gondolok ugyebár a tisztasági cuccokra, de az is kell. :P Azt viszont utálom, ha használhatatlan, fölösleges dolgokat aggatnak rám... akkor már egy ölelés és mosoly, mint egy kényszeredett "csak azért vettem, mert te vettél nekem tavaly" gúnyos mosoly... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 20:05 
Tollforgató

Sziasztok Lányok! :)

Na képzeljétek miről jelentkezem... igen-igen az ajándékomról. :D Hát igen Jenny, remélem is hogy többet nem zavar... :-P

Amúgy nálunk ez úgy szokott lenni, hogy anyáékkal reggel, mamáékkal este karácsonyozunk, így ma egész nap elvagyunk halmozva ajándékkal. :) Persze nem az a fontos... :)

Jaj Shanon, nagyon aranyos vagy, hogy örülsz a boldogságomnak. :x Remélem te is nagyon szép ajándékokat kapsz! :) Jó csempészést :-P

Na puszilok mindenkit és még egyszer Boldog Karit! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 18:36 
Betűmániákus

Sziasztok Lánykák! :-*
Köszönök mindent, Drágák vagytok! >:D<

Rocky, örülök, hogy azt kaptad, amit kértél. Mi a tesómmal este csempésszük a fa alá az ajándékainkat... :D De, hogy anyáék mit eszeltek ki, azt még nem tom! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 14:56 
Betűmániákus

Sziasztok!

Nagyon boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Shanon, nagyon sajnálom ami történt! De a lényeg, hogy nem történt semmi komolyabb és jól vannak. :)

Verity köszi a jó kívánságot, neked is sok.sok jándékot kívánok! Remélem hamarosan lesz időd feljönni és beszélgetni egy kicsit! :)

Rocky, akkor te meg azt kaptad, amit szerettél volna, igaz? Akkor leglább többet nem zavar majd el tesód a gép elől.
Hozzánk este szokott jönni a Jézuska, szóval még nem tudom mit kapok. (vagyis, hogy milyen könyvet kapok azt igen, mert azt én választottam ki ;;) , de a többit nem )

puszi mindenkinek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 12:31 
Tollforgató

Sziasztok csajszik!

Áááá én totál kész vagyok, képzeljétek megkaptaaam! Áhh el sem hiszem, de tényleg, még most sem... pedig itt van...és hogy mi? Hát én is laptopot kaptam és víí annyira jó, álmaim ajándék... :D

Na de megpróbálok lenyugodni és pár értelmes szót is kicsikarni magamból, szóval NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK!

Shanon, nagyon sajnálom, de gondolj arra (tudom nehéz), hogy minden rendbe van és együtt tölthetitek az Üneppeket. És most még szebb lesz és kellemesebb az együtt töltött idő, szóval fel a fejjel Drága! :x

Verity, hát te is kapj sok-sok ajándékot, de szerintem már te is megkaptad álmaid ajándékát, velem együtt. :) Már nekem is hiányzol!!! :)
Ó és én is benézek majd még feltétlenül, áhh remélem az új laptopmon a saját szobámba és nyugiban. :)

Jenny, Speti nektek is Boldog Karit, és jaaj hát most már tudok ám majd olvasni, csak a rokonok meg minden, de nem baj, majd ha egy kicsit nyugisabb időszak lesz. :)

Na én megyek is vissza anyának segíteni, addig is legyetek jók. Ó és kinek mit hozott a Jézuska? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 11:34 
Fanfic-faló

Sziasztok, drágáim!

Mindenekelőtt sok boldog karácsonyt kívánok nektek! :x :x :) Kapjatok sook-sok ajándékot :twisted:

Most nem olvasok vissza egyelőre, majd szerintem este, a családi vacsora után, meg még az üsttel is haladok, szóval van dolgom, de már nagyon hiányzik mindenki :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 9:07 
Betűmániákus

Sziasztok lánykák! 8)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!

Legyetek nagyon boldogok, teljesüljön minden vágyatok és... vigyázzatok magatokra/egymásra

Aki kiváncsi, az menjen a KASMÍR-ba, újfent.... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 3:07 
Betűmániákus

Szaisztok!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Septi sajnállak, hogy nem mehetsz bulizni! Én 26-án szeretnék menni, és el is engednének, de nem hiszem, hogy olyan állapotban leszek, hogy el tudjak menni. :?
És nem is tudtam, hogy laptopot kaptál. én erről lemaradtam. :lol: :oops:

Rocky téged is sajnálak, hogy nem tudsz oda jutni a gép elé. :-( Azért valamikor biztos leszalkalom, mikor tudsz majd olvasni! :-D

Na én meg megyek és lefekszem aludni, annyira várom már a reggelt. 8-> Bár még ajándékot kell csomagolnom, de azt meg szeretem, szóval nem lesz baj! :D

Na puszi mindenkinek! És mégegyszer Boldog Karácsonyt, ha már nem írnék ide holnap! :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 19:39 
Sztorihajhász

Sziasztok, picinyeim!

Boldog Karácsonyt, holnap jön a Jézuska. Ugye várjátok már?

Jaj, Jenny, te szegény, megbetegedtél. Nem jó az időzítés...

Én szerintem már írtam, h hasonló időtartamig álltam hiányos öltözötben éjfél körül az utcám, és szombaton, de nem fáztam meg, szerencsére. Első nap fájt a torkom egy picit este, mikor kiszáradt a torkom, és köhögtem, de utána nem volt semmi baj.

A bulizásról, h egy ideig én is lemondtam róla, de túl jó... Brühühü... menni kéne szombaton, de anya az ünnepekre, és együtt a családra hivatkozva nem fog engedni.:(

Ma elhoztuk a laptopot, holnap végre megkapom, és akkor átmegyek bagolyba, kár h a netre még várni kell, míg megkapja anya vagy apa a várható prémiumukat, ha meg nem, akkor csak elsején lesz meg az elosztót hozzá. De sebaj, ne legyek telhetetlen!

Hát ma írogattam, de öccsém gépfüggővé avanzsált, és nem akaródzik neki eltolni innen a seggét, ajj... azt a jóóóó...!!!

Na sziasztok, és jó éjszakát, megyek fel msnre!

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 16:23 
Tollforgató

Ohahó Jenny, hát téged elért a betegség? :? Sajnálom, és jobbulást neked! :) Amúgy még én is ajándékokat vettem ma, de szerencsére már letudtam, úgyhogy eddig minden jól alakul... :-D Na de még szerencse, hogy nincs kémiám... :-P Ó és akkor olvasd ám, ha kedved van hozzá. :) Amúgy én is akaroook olvasni, de egyszerűen nem jön össze, mert vagy anyának kell segítenem, vagy apa terpeszkedik a gép előtt, tesómról már ne is beszéljünk... :? Szörnyűű!

Na de én is csatlakozom a jókívánságokhoz, deee BK-t, majd csak hnap kívánok! Júj de várom... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 19:57 
Betűmániákus

Sziasztok!
Shanon remélem te is hamar megfogsz gyógyulni! :)
Verity a szünetben biztos elfogom olvasni az írásodat, amit nekem is ajánlottál, de msot olyan állapotban vagyok, hogy egy szót se fognék fel belőle.
Rocky, a tiédet is amint értelmes állapotban leszek folytatni fogom!

Mindenkinek jó szünetet kívánok és jó pihenést! :D

Én meg most lettem beteg. Elmentünk tesómmal vásárolni, de több mint fél órát kellett a -7 fokba állni, mert nem jött a busz. Én meg közbe szétfagytam, szerintem tuti lázas vagyok, de ezt itthon nem mondom, mert akkor nem engednek el holnap, pedig még ajándékot kell vennem.
És mindezek mellett még kiémiát is el kezdtem tanulni és továbbra is megállapítottam, hogy én nem szeretem.
Boldog Karácsonyt előre is! Én már annyira várom! :D

na puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 17:45 
Tollforgató

shanon widow írta:
Rocky írta:
*letörten visszasétál, mert nem talált rendes csokit, csak olyan müzlit, aminek az alján csokiréteg van*
És komolyan nem szeretsz ajándékot csomagolni? Akkor úgy látszik csak én és Jenny vagyunk ilyen hajlamokkal megáldva. :-P

És végree elkezdődött a szüneeet! Olllééé :D

Nem azt mondom, hogy nem szeretek, hanem hogy nem tudok. Nagy különbség... :D
Én szeretem a müzlis csokit is. :lol: De a milkák... 8-> Háááát, nekem már tegnaptól szünet van :)

Na igen, igazad van. Amúgy meg erről apa jutott eszembe, mert mindig engem kér meg, de ő még ruhát hajtogatni se tud, szóval... :D

És én is szeretem a müzliset is, csak hát a "tömör" csoki azért mégis kecsegtetőbb. :-P Ó és tudom ám, hogy te már szabin vagy, de végre én is örülhetek, mert no suli ebben az évben. Ezazz! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 16:42 
Betűmániákus

Rocky írta:
*letörten visszasétál, mert nem talált rendes csokit, csak olyan müzlit, aminek az alján csokiréteg van*
És komolyan nem szeretsz ajándékot csomagolni? Akkor úgy látszik csak én és Jenny vagyunk ilyen hajlamokkal megáldva. :-P

Nem azt mondom, hogy nem szeretek, hanem hogy nem tudok. Nagy különbség... :D
Én szeretem a müzlis csokit is. :lol: De a milkák... 8-> Háááát, nekem már tegnaptól szünet van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 16:10 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 15:40 
Betűmániákus

Én sok dolgot a tudok, de a csomagolás... 8-| Valahogy azt nem nekem találták ki... Már javulunk, köszii...
*karamellás és epre milka 4ever*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 15:32 
Tollforgató

Nahát, senki nem járt itt tegnap óta? :o Akkor majd én :-P

Szóval Sahon, nagyon belehúzott most mindenki, ha ennyi dolgod akad. :) Ó és te is szeretsz ajándékokat csomagolni? :-D (tudom, hogy ez nem függ össze a csomagolópapír vásárlással, de kíváncsi vagyok) :) Amúgy pedig jobbulást neked is, meg a tesódnak is!

Á és csookiii.... *megy és felkutatja a titkos tartalékait*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 15:41 
Betűmániákus

Sziaaa!
Köszi, a bétázás kész, vagyis... az a bétázás van kész, azóta kaptam még fejezetet, úgyhogy most azzal hülyülök :)
A tesómmal elsétáltunk csomagolópapírt meg gyümiket venni. Nagyon meg vagyunk fázva még mindig... :-( Ki kell kúrálni magunkat az ünnepekre. Meg vettünk csokiiit is. 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 15:26 
Tollforgató

Na sziasztok!

Gondoltam beköszönök, mielőtt elmegyek a géptől. :D

Na de már megint levagyok maradva szóval a témához kapcsolódóan csak annyit fűznék hozzá, hogy:

Verity, igen az ajándékomat biztosan tudom, már ha megkapom AZT, amit addig nem nevezek nevén, amíg meg nem kapom. xD Jó kis eszmefuttatás, mi? Amúgy meg általában szoktam tudni az ajándékaimról, ami egyrészről szörnyű, mert imádom a meglepiket, másrészről meg ruhákat pölö nélkülem nem is tudna venni anya ajándékként, szóval... pedig én olyan szívesen vagyok gyerek és olyan szívesen bontogatnék ajándékot úgy, hogy nem tudom mit rejt a csomag, na de mindegy. Ó és örülök hogy megjavult a géped. :) És én kíváncsi vagyok ám arra a fogadalomra, amúgy én is töröm a fejem, hátha kitalálok valami okosat, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudnám megtartani. :-P R.-ről meg annyit hogy egy....*fütty, fütty, sípszó* Úgy utálom az ilyen keverőgépeket. :x

Shanon, hát már tegnap megnéztem, hogy mi a fogadalmad és tök jó elhatározás, sok szerencsét hozzá! :) Na és meglett a bétázás? Amúgy a bulis kérdésben egyetértünk, nálunk is istenik, bár ez a társaságtól is függ, úgyhogy szerencsések vagyunk. :D Verity, azért egyszer majd próbáld ki, hátha kellemesen csalódsz. :)

Na és kivel mi volt ma? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 17:33 
Betűmániákus

No, azért Ti se apróztátok el... :-P
Én épp bétázgatok meg tvézgetek... :roll: Már nagyjából kész, deee... Nem sok a kedv, az itt a baj. Na, estig még kész lesz. :-S

Verity, nem igazán értettem ezt a barátnős cuccot, de lényeget leszűrtem. Ilyen emberkék mindig lesznek, ne akadjatok fönn... Idegesítő és bántó, és azt is tudom, hogy nehéz továbblépni, de megéri. :wink: Épp azért jött az a csaj, hogy a barátnőd rájöjjön, neki máshol kell keresgélni... Örülök, hogy jó a géped 8) A fogadalmam?? Nos, akkor nevezzük annak. De én magamban csak úgy hívnám: Végre én leszek, vagyok. :roll: A bulik pedig pazarok. :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 17:23 
Fanfic-faló

Sziasztok! :-*

Egyetértek Rockyval, tényleg jól belehúztatok, volt mit olvasni :) Tehát lyukas agyamnak köszönhetően nem garantálom, hogy mindenre fogok válaszolni... :oops:

Rocky, nekem jó a fodrászom, szóval én sosem aggódok, amikor oda megyek :-P Ó, van sejtésed az ajándékoddal kapcsolatban? (már ha jól vettem le abból, amit írtál.

Egyébként köszi nektek a szurkolást, már meg is javult a gépem, csodák csodájára vasárnap is nyitva volt a szerelő, így apa elment trafót cseréltetni és megjavult :) Végre tudtam normális zenéket tenni a telefonra... :D Egyébként Septi, én is csak a szerencsének köszönhetem, hogy megkaptam ezt a telefont, mert nekünk sincs ám keretünk ilyen dolgokat venni :( Csak a mi csomagunkban éppen elérhető áron van, szóval ezért :)

Egyébként én csak ámulok-bámulok itt a bulis beszámolóitokon, mert életemben nem voltam normális buliban. Egyszer, még hetedikben mentünk el a helyi diszkóba a csibeavatónk után, tavaly barátnőm rendezett házibulit, de elég unalmas volt... de egyébként nem is nagyon vágyom ilyen helyekre, én inkább az a típus vagyok, akinek nyugalomra van szüksége maga körül. Bár lehet, hogy ha elmennék, máshogy gondolnám, mondjuk a mi szórakozóhelyünk, a Camelot tele van piásokkal meg cigisekkel (tudomásom szerint), ezért nem is akarok menni :-S

Septi, szerintem ne bánkódj a csávó miatt. Részegek... *nagy sóhaj*

Shanon, elolvastam az újévi fogadalmad, és meg kell mondjam, nagyon tetszik :) Amikor eljöttem hatosztályosba, én is megfogadtam, hogy önmagamat fogom adni, és ezt leginkább mostanában sikerül teljesítenem, kezdem megtalálni a stílusomat is, meg ilyesmi... Mindenesetre én nagyon szurkolok neked, hogy tényleg sikerüljön! >:D< És sok sikert a bétázáshoz!

Mi legutóbb tettünk az egyik barátnőmmel újévi fogadalmakat, csak elhagyta a lapot -.- De pár dologra emlékszem, azt kisebb-nagyobb sikerekkel sikerült elérnem :-P Szerintem most is fogunk, és akkor majd mindenképpen leírom nektek.

Septi, szerintem te meg add önmagad, így mindenki szeretne >:D<

Apropó hó... ne tudjátok meg, hogy ma este milyen vihar volt! :-O Az úttestet is belepte több centire, nagyon durva volt! Csak nektek lefényképeztem a telefonommal, bár nem olyan jó minőségű, de majd megpróbálom átpakolni a gépre, csak látszik belőle valami...

És képzeljétek, holnap már lehet, hogy mehetek suliba! :D Olyan jó :) Már hiányzik mindenki, meg hát ugyebár sütiosztogatás, ajándék a csajoknak, miegymás :x

Egyébként tegnap este meg ma azért nem írtam, mert szörnyen mérges vagyok jelenleg is :evil: Van egy osztálytársunk, egy lány, R., akivel alapvetően jóba vagyunk, nekem már általános óta osztálytársam, de mostanában nagyon durván megváltozott, rányomul mindenkire. Nos, Tudjukkit is kiszemelte magának még régebben, abból már lecsillapított szerencsére, de most kiszúrta magának az egyik legjobb barátnőm, P.-t :evil: P. animefan, a kedvence a Nana, amiben van egy Kicsi Shin nevezetű szereplő, és ő a kedvence, és valamikor még szeptemberben meglátott a suliban egy fiút, aki hasonlított rá, és megtetszett neki. R. már ismerte a fiút, mert a nővérének az osztálytársa, de érdekes módon ugyanebben a pillanatban neki is megtetszett és elkezdett rá nyomulni... P. tagadja, de mi tudjuk, hogy belezúgott a srácba, és egész múlt héten azt hajtogatta, hogy Shin és R. tuti összejönnek... múlt hét pénteken sírva hívta fel barátnőmet, mert a csávó hazakísérte a csajt, lerázták P.-t... Mint utólag kiderült, kérdezz-felelek során, msnen sült ki belőle, hogy hazakíséri őt, mert mind a hárman járnak ilyen társaságba, ahol társasjátékozni szoktak, meg ilyesmi, bocsi, ha érthetetlenül magyarázom :D Most pénteken meg Shin és R. elmentek sütizni, Shin hazakísérte őt, megfogta a kezét, puszit adott neki... ma meg szánkózni mennek :evil: Így hátba támadni szegény P.-t :(( Komolyan, akkora egy ******... :( Még voltak amúgy közjátékok, elmondtuk P.-nek is, ő úgy tesz, mintha nem érdekelné őt :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 16:15 
Tollforgató

Fúú ti aztán jól belehúztatok, volt mit olvasnom. :D

Ó és Septi buliztál? Dej óó neked! Amúgy as rác már fel is vett, csak még sose találkoztunk össze, hát majd meglátjuk mi lesz...

Shanon, a te fogadalmadat meg majd elolvasom, csak tisztára lefáradtam, de amúgy még én se tettem soha, bár lehet kikéne próbálni... És a házért én is irigykedek, amúgy én még azt se tudom, hogy hol szilveszterezünk, mert van vagy három lehetőség, de őszintén szólva egyik se az a hű de megkapó, szóval majd kiderül...

Jenny, hát ha megkapom akkor természetesen elárulom, de addig még én is titkolózom, mert ha nem kapnám meg, akkor az nagy csalódás lesz, szóval... :cry: Ó és én is örülök, hogy neked is karácsonyi hangulatod van! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 15:30 
Betűmániákus

Hát sose rossz :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 15:21 
Betűmániákus

Na viszatértem.
Hát eléggé idegesítőek lehetnek. Rossz szomszédokból nekem is van tapasztalatom.
De akkor szerencsétek van, hogy elhiszik nektek, hogy nem ti vagytok. Bár tényleg furcsa lenne, hogy ha ennyi idősen csinálnátok ilyeneket. Kiskorában még élvezi az ember az ilyet és viccesnek találja, de ilyen idősen már tudja, hogy hülyeség. És elhiszem, hogy nem randalíroztok. :-P
De ettől függetlenül tényleg irigyellek, nagyon jó lehet, hogy van egyilyen ház. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 14:41 
Betűmániákus

Örülök. :lol:
Bár hidd el, hogy nem fenékig tejfel a dolog, mert a szomszédok eléggé...hm. Hogy is mondjam... csendes egy népség és állandóan beköpnek minket, holott nem is csinálunk semmit. Ki se tesszük a lábunkat házból, erre azt állítják, hogy járkálunk meg kopogtatunk. Csak azt nem veszik figyelembe, hogy nem hétéves dedósok, hanem kamaszok vagyunk, akiket aligha villanyoz fel a kopogtatás és a gyerekcsínyek... 100, hogy mi kopogunk és utána gyors elszaladunk. :roll: Jellemző. Egyszer kihívták a zsernyákokat, de az egyik haverunk, egész pontosan akié a ház, szóval az apja rendőr és ő ismer minket... és ha a drága szomszédok paráznak, tudják, hogy ok nélkül, ennyi. De tényleg a szomszédok akarnak feketíteni, nem vagyunk randalírozók... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 14:35 
Betűmániákus

Hát ez iszonyú jó lehet! Akkor végül is van egy házatok, amibe bulizni járhattok? Hát ezért irigyellek. Nálunk mindig a helyszín a probléma, mert vagy olyan zenét játzsanak, amit valaki nem szeret, vagy valakinek túl messze van stb. stb.
Házibulit, meg senkinél se engednek meg. :-( Mondjuk az én szüleimet rá lehetne beszélni, de nálunk meg kicsi a hely. :-(

De most valamit biztos összehozunk! Most úgy fellelkesedtem! :D

Na de nekem most sajna mennem kell, majd kicsit késöbb még leszek. puszi :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 14:31 
Betűmániákus

Jenny írta:
Szió Shanon!
Hát eléggé lekötött a suli ezen a héten, főleg, hogy még tegnap is be kellett menni. De nem baj, jó volt. :P
Igen amint feljön valaki msn-re rögtön letámadom és megérdeklődöm, hogy mit csinál szilvszterkor. Már annyira bulizni akarok menni! :lol:
Mondjuk 28-án is lesz egy buli, de az melékes. :lol:

És ti hova szoktatok menni? Milyen helyekre?

Óóóó, hát attól függ :) Kedv, a létszám meg ilyenek... :lol:
Van törzshely, de leginkább házibulikat szoktunk tartani... vagyis az egyik ismerősöm nagynénije Németországba költözött és házat elkaptuk bulizgatni. Van fűtés, bútorok meg mindenki vitt valamit és egész takaros helyet faragtunk belőle...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 14:26 
Betűmániákus

Szió Shanon!
Hát eléggé lekötött a suli ezen a héten, főleg, hogy még tegnap is be kellett menni. De nem baj, jó volt. :P
Igen amint feljön valaki msn-re rögtön letámadom és megérdeklődöm, hogy mit csinál szilvszterkor. Már annyira bulizni akarok menni! :lol:
Mondjuk 28-án is lesz egy buli, de az melékes. :lol:

És ti hova szoktatok menni? Milyen helyekre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 14:19 
Betűmániákus

Szia Jenny! De rég hallottam/olvastam rólad/tőled... :shock:
Na, akkor tessék gondolkodni a tökéletes helyen, tessék összecuppantani a bandát és rendezni a szilvesztert... mi isteni bulikat csapunk és az ideit is alig várom 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 14:09 
Betűmániákus

Szijasztok! :P
Végre megint itt!

Verity te gyógyulj meg, és remélem, hogy tudsz majd már suliba menni! :D És a géped is gyógyuljon meg hamar. Megértelek, tudom ez milyen borzalmas, nekem egyszer egy vírus miatt törlődött le másfél fejezetem és az összes képem, aminek a nagyrésze sehol máshol nem volt meg csak a gépen. :?

Shanon örülök, hogy neked nem volt olyan borzalmas a napod, mint amilyenre számítottál! :)

Rocky neked már mondtam msn-en a fiúval kapcsolatban a véleményem, sajna több értelmes dolgot én nem tudok mondani. :lol: És mi az amit sejtesz, hogy kapni fogsz?
És örülök, hogy karácsonyi hangulatod van! :D

Septi! *ölelés viszonozva* Nagyon tetszik az avid! :-P
Akkor neked is jó volt a napod. Miért, olyan borzalmas az a fiú?

Amúgy én mindig teszek fogadalmat, de eddig talán egyszer sikerült csak megtartani a fogadalmat. :lol: Lehet, hogy hülyeség, de én szeretem az ilyen hülyeségeket.
Hár én még nem tudom hova megyek. Álltalánosban nem volt senki, aki olyan bulizós lett volna, hogy elmenjünk valahova, meg nem is vágytam a társaságukra. Tavaly meg mentünk volna barátnőmmel, de ő az utolsó pillanatban belázasodott és lemondta, így akkor már nem tudtunk senkivel egyeztetni, hogy elmenjünk valahova. De idén remélem már másképp lesz és végre én is eltudok majd menni bulizni! :D

Amúgy nálunk tegnap még éjjel egykor is esett, kb. délután háromtól, zóval most jó nagy hó van és ez olyan jó!!! És olyan karácsonyi hangulatom van nekem is! :D :D :D

Na pusz mindenkinek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 13:53 
Sztorihajhász

Na felkeltetted az érdeklődésem. "Vajon mit fogadhadhat meg shanon?" Megyek is, és elolvasom.:)

Am még eszembe jutott, h csoda, h megúsztam egy kis köhögéssel a tegnapit. A fél iskolát végigpuszilgattam, aztán meg fél óráig álltunk a hóban, üneplő cuccban.:)

szerk.: Ilyet nekem is tenni kéne, bár én így vagyok egyedi, h mindenkivel másmilyen vagyok, és szeretem játszani a különböző szerepeket. Kissé aljas :twisted: , tudom, de ez kell, mert máskülönben nem tudnék megfelelni mindenkinek. És tudom, nem kell, de én szeretnék. Egyébkén nekem kábé ez a valódi énem, ami a fórumon is, de hááát... egyébként meg ez hülyeség, amit leírtam, mert csak annyi változik, h egyszer a humoros énem, máskor a lassú felfogású, máskor a gúnyos, és az önző, megint máskor a szerény, kedves, meghúzódó én jön elő. De ezek mind én vagyunk, csak valakinek a hatására kell őket kihúzni belőlem. Phúha, de bonyolult.

Na nem fárasztok senkit, annyira nem gáz a dolog, szal... á, hagyjuk...
Mindenestre az öltözködésem az színes, olyan mint én... kapucnis felső, trikó, farmer, sportcipő. De a színük, hát az szörnyű. Egyszerűen nem bírok egyszínűt felvenni. Nem megy. Piros és kék. Zöld és sárga meg fekete és piros. Ez van! Ráadásul van ugye az a kalap, amit asszem francia sapkának hívnak, na anékül ki nem tetszem a lábam, csak ha nagyon muszáj.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 13:50 
Betűmániákus

Septimius Severus írta:
Igaz is, majdnem elfeljtettem. Köszi, shanon, h eszembe jutattad. Én nem tudom, de szerintem bulizni fogok. Passz!

Újévi fogadalmat még sose tettem, és nem hiszem, h most fogom elkezdeni... :P

Nekem is ez lesz első és utolsó alkalom is ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 13:48 
Sztorihajhász

Igaz is, majdnem elfeljtettem. Köszi, shanon, h eszembe jutattad. Én nem tudom, de szerintem bulizni fogok. Passz!

Újévi fogadalmat még sose tettem, és nem hiszem, h most fogom elkezdeni... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 13:45 
Betűmániákus

Sziasztok lánykák! :-*
Valójában bétáznom kellene, de semmi ihletem hozzá... :oops: Pedig erre a hétvégére ígértem... :-S Bár ma még befejezhetem. :lol:
Hát én a barátaimmal várom az új évet, természetesen. A fogadalmamról pedig olvashattok a KASMÍR-ban :-P Már, ha érdekel titeket :)
Bulizzatok meg minden és jó készülődést! Én is azt teszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1152, 1153, 1154, 1155, 1156, 1157, 1158 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra