Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 20:33

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1176, 1177, 1178, 1179, 1180, 1181, 1182 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 18:26 
Betűmániákus

kykyke írta:
Elolvastam! :)

Szóval a negyedikeseknek nicsen suli. Kis mázlisták... bezzeg nálunk mindig volt... :-S

Rendicsek, irány a tanulás... nekem meg a rendet rakás, mert gyerekek, ami itt van, az kész bombarobbant terület... :-S :roll:

Ohh, jó takarítást... :) Az én szobámra is ráférne egy alaposabb valami, dehááááát... :-S Még át kell olvasnom egy tantárgyat, de előtte kiáztatom magamból az eddig tanultakat.,.. :D Remélem, hogy nem sikerül, de sose tudni... Minden esetre, most lépek.

Honi Aloha! >:D<

Ja, és mellesleg... asszem azok, akik nem mentek, azok mentek ma gyakorlatra, de holnaptól már ők is otthon lesznek...vagy mi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 16:10 
Könyvmoly

Elolvastam! :)

Szóval a negyedikeseknek nicsen suli. Kis mázlisták... bezzeg nálunk mindig volt... :-S

Rendicsek, irány a tanulás... nekem meg a rendet rakás, mert gyerekek, ami itt van, az kész bombarobbant terület... :-S :roll:

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 15:05 
Betűmániákus

Szia Kyky!

Most szerkesztettem az előző hsz-emet :roll: :) :)

Na, további szép napot mindenkinek! Megyek tanulni... :-B 8-}

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 15:03 
Könyvmoly

:D

A téma, Nara, mindig más! :)

Amúgy ma olvastam a két újabb fejezetedet is, hagytam ott kritikát is, tessék elolvasni és megválaszolni! :-P

Egyébként holnap én is olyan kb. 3-ig leszek netközelben, mert megyek suliba, és olyankor bíz későn érek haza, és, ha ihletem lenne a gépezésre, időm és energiám az nincsen. :)

Na, de akkor nem zagyválok többet! :D

MAYA! Tessék jelentkezni, nagyon eltűntél már, pedig vasárnap... :-P De lakat a számon! :) Hiányzol... és a levelet sem írtad meg, pedig bevallom, úgy beleéltem magam... :oops: :(( De ugye nem haragszol rám valamiért? :shock:

Na, szeriszeri mindenkit, és hát szép délutánt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 14:29 
Betűmániákus

Halihóóó!*megérkezett zuhanórepcsiben*

Na, hát emberek, végre vagytok! :x :x Elég izé volt, hogy egyedül beszélgettem... de Nara is benézett >:D< meg egyszer Kyky, de azért volt itt pangás... És ezért voltam szomi. :roll:
Holnap viszont egész nap suliban leszek, és nem tom, hogy lesz-e energiám netezni... mert ugye ahhoz is kell némi inspiráció és energia, hogy bekapcsoljam a gépet...*lustaaa*

Aztán, akármilyen hihetetlen, ma is tanulok... :D

És igen, Aila. Láttam már jobb filmet :wink:
Valamiiint: :-* :-* :-* az Álmodj velem!-ért

Ohh, és hamarosan december, ami.... :) :) :) <:-P <:-P

Éééés Deszkásék épp olaszban süttetik magukat, mert kirándulnak... ;;) :roll: Bááár, nem tom, hogy ő ment-e, mert volt görögben is az idén. Egy biztos, a negyedikeseknek ezen a héten nincs suli.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 szeptember 21 (hétfő), 15:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 14:18 
Zöldfülű

Visszatértem :roll: Mi a téma?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 7:13 
Könyvmoly

Jó reggelt! :D

Ó, Shanon, elhiszem, hogy ki voltál, én is ki lennék, ha senki nem jelentkezne. :-S :)
Visszaolvastam amúgy, és teljesen képben vagyok (habár azt meg kell hagyni, hogy nem vittétek túlzásba a fórumozást. :-P)

Ailana, hát én egy wellnes hétvégén voltam péntektől vasárnapig. Tápiószentgyörgyön, azon belül Sarlóspusztán. :D Nem tagadom, a nevek miatt voltak fenntartásaim, de ahhoz képest egy irtó szép és nyugodt helyen voltunk. :) Nagyon jól éreztem magam, és mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

Új fejezet, ráadásként kettő is? :D Ejha, Ailana, látom belelendültél! :D
És mikorra várható úgy nagyjából az egyik? Hét közepe avagy vége felé?

Na, akkor sok-sok pusszancsot küldök nektek! :x :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 20:31 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jaj, KyKy, szégyen, de úgy érzem, le vagyok maradva (megint)... :oops: Hol voltál? Nyaralni? Pihenni?
Mindenesetre elég jól hangzottak a leírtak: jakuzzi, szauna, medence, jó kaják, kutyuk, stb. :-D Örülök, hogy jól érezted magad így utolag is! :wink: Engem sem untattál - ne legyél már ilyen kishitű!:-D
Egyébként képzeld, majdnem kész a következő fejezet az Álmodj velem!-ben (és ha minden úgy lesz, ahogy pillanatnyilag áll, akkor ez mégsem az utolsó lesz, hanem az előtti). Különben túl hosszú lenne. Plusz most kicsit meglódult tegnap éjszaka a fantáziám...XD De cipzár a számon. :-P
Szóval a lényeg, hogy várhatóan még 2 teljes értékű fejezet + egy aprócska, meghatározhatatlan valami várható... :oops:

Shanon, mi a baj? :-(

Hát igen, Nara, csatlakozom véleményileg, mindig csak a hülyék vesznek észre... :? Bezzeg a helyesek... :cry:
Neked se tetszett az Elátkozott Ella? Akkor nem vagyok egyedül... :oops:

Pussz mindenkinek!

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 18:37 
Betűmániákus

Szia Nara! :)
Ugye végigolvastad a mondatot??? ;;) :-S :-* :-* >:D< >:D< O:-) O:-)

Hááát, nem tom. Én láttam már jobbat is. Úúúúgy tudtam és érzetem, hogy mi fog majd történni! Eléggé kiszámítható annak, aki meséken nőtt fel... :roll:

Ja, és amúgy a KASMÍR, vagy KASHMIR, az a nevünk rövidítése. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 18:22 
Írópalánta

Sziasztok!

Engem sem untattál Kyky! Ez már csak így szokott lenni... A Görög Istenek le se szarják a magunk féle halandókat, persze a hülyék, azok igen... :-S Örülök, h jól érezted magad :D

Idézet:
Na, jóóó Nara benézett

Khm... Köszi Shanon. [-( Najó, nyugi semmi baj :D:D:D tudom, én nem érhetek fel a "KASMÍR" tagokhoz, akármi is legyen az :-?
Bocs, tudatlan hülye vok :D:D:D

Az Elátkozott Ellát... jujj... Azt én először könyvben olvastam, abban még elviselhető volt talán, bár akkor is inkább olyan alsótagozat szinten... A film viszont nekem nagyon nem tetszett...

Nah, puszi mindenkinek!

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 17:19 
Betűmániákus

Most nézem az Elátkozott Ellát... Tiszta Hamupipőke feelingű, nem?? Úgy össze van ragasztgatva a sok mese... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 11:21 
Betűmániákus

Szia Kyky! >:D< :-*

Végre egy élő KASMÍR tag! $pray Az utóbbi pár napban totál ki voltam, mert nem volt itt senki :cry: Na, jóóó Nara benézett, de azóta senki... :roll: Én meg itt vagyok tiszta depisen, egy rakás marhasággal, amit meg kéne tanulni...

Örülök, hogy jól érzeted magad, engem egyáltalán nem untattál, sőőőt xDDD :wink: :wink:

Ha visszaolvasol picit, akkor már képben leszel, nem írnám el ugyanazt még1szer:P :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 11:18 
Könyvmoly

Szépséges napot, kedves fórumozó társaim! :D

Örömmel közölhetem, hogy visszatértem, és nem, nem lettem semmiféle horrorfilm áldozata, holott, mielőtt begördültünk a hely udvaráráa, elfogott a rossz érzés, hogy mi lenne, ha... :-S :D

Helyette természetesen szerelmi bánatba estem, ugyanis láttam, és úgy kb. két pillantás erejéig kommunikáltam is egy irtózatosan, és még annál is helyesebb sráccal, aki kb. egy Görög Istennek is elmenne... (L)
Természetesen, azt mondanom sem kell, hogy le se szarta, hogy én is létezem... xD Bezzeg a kövér haverja, állandóan engem bámult. Sebaj.

Rájöttem, hogy se az íjászat, se a koronglövés nem az én sportom, és a quadozást sem nekem találták ki.

Két napig folyamatosan áztattam a seggem, a jakuzziban, és egyszer belemerészkedtem egy nyáron épp ideális hőmérsékletű nagy medencébe, ámde ilyen időben kissé (nagyon) hűvös vízbe. :D

Tele zabáltam magam mindenféle finomsággal, és állandóan kutyát simogattam. :D Ja, és kb. 7 percig kibírtam a szaunában is, avagy mentem "szaunni". :D

Na, de nem is magyarázok tovább az élményeimről, remélem, senkit nem untattam túlságosan, ha mégis, hát akkor elnézést! :D

Üdv, puszi, csók mindenkinek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 9:20 
Betűmániákus

Nara írta:
Nem, Maya, nem sovány vigasz! A kritika mostanában kincs, de a tieiteknek akkor is nagyon örülnék, ha épp nem menne ilyen UFÓ számba nálam egy-egy kritika >:D<

Komolyan TI fogtok megmenteni engem a depressziótól, meg a begolyózástól... @-) :D:D:D

Neked is megy egy pussz :-*

Nara

Én is Veled vagyok lélekben... :-*
Perpill nem látok a könyvektől és a füzetektől, de próbálom beiktatni a cuccosodoat... @-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 8:24 
Írópalánta

Nem, Maya, nem sovány vigasz! A kritika mostanában kincs, de a tieiteknek akkor is nagyon örülnék, ha épp nem menne ilyen UFÓ számba nálam egy-egy kritika >:D<

Komolyan TI fogtok megmenteni engem a depressziótól, meg a begolyózástól... @-) :D:D:D

Neked is megy egy pussz :-*

Nara

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 18:42 
Írópalánta

Nara drága, tudom, ez sovány vigasz, de holnap röppen Neked a kritika, ha be nem üt a mennykő. :) És biztos forrásból tudom, hogy KyKy is már nagyon várta az új részt, csak péntektől vasárnapig nincs itthon. De utána biztod ő is ír majd.

Hát, ennyi vidító infóval tudok szolgálni, remélem, számít valamit.
Plusz még küldök egy vidító puszit, biztos, ami biztos.
:-*

Maya

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 18:16 
Írópalánta

Szijasztok!

Tudjátok, ma meg tegnap rohadt szar napom volt (remélem ez nem számít túl trágárnak, de higgyétek el még babapiskóta ahhoz képest, mint ahogyan először elkezdtem... :-P), de most feljöttem és felvidultam, és ajánlottak nekem storykat, szóval megvan a mai szórakozásom...

Najó, csak hadd panaszokdjak egy icipicit :-S Lécci... lécci... lécci

Nem vok én olyan panaszkodós, csak kicsit kiakadtam és nem akarok depressziós lenni, úgyhogy inkább írogatok... szval csak 1részt nem engedtek el szüleim CTF-re [-( Pedig tök jó lett volna, és ma egész nap az összes bnőm erről dumált és lyan szar volt, h nem mehetek... Bár mondjuk megértették és sajnáltak, de útálom h sajnálnak, mert attól még nem lesz jobb kedvem...

Na, egyelőre még csak ennyit panaszkodtanm... Lenne még mit, deeeee... Nem terhelek inkább senkit :D

Na pusza!

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 19:37 
Betűmániákus

Ashley Luna írta:
Ó, sziasztok 8) Végre idejutottam a géphez :D
Jó, jó látom hogy túlnyomó többségben vannak azok, akik szeretik a Twilightot, úgyhogy én nem is ellenkezek, ha nem baj... :roll:
Shanon, már nekem is minden órán felelnem kell. Ezenkívül szégyenletesen közölöm hogy rossz jegyet kaptam latinból. (Érdekel ez valakit?) :cry: Pedig úgy megpróbáltam. Na mindegy. :((
Az egyik osztálytársam meg már kiiratkozott, rosszalkodási próblémák miatt. Jajj, és már boncoltatok békát? Nekünk majd kell... légyszi, ha tudjátok, mondjátok meg milyen "élmény". Jó? Köszi :roll: Sokk siker mindenkinek a holnaphoz!

Óóóó, hát gyógyszerészetin aligha fogunk békákat boncolgatni...inkább halott piciket évvégén... pettyet durva lesz, de nem is mi boncolunk, hanem a tanár, mi meg nézzük... :(

Öhm...rossz jegy?? Lesz az még jobb is. Én kettessel kezdtem, de ötösöm lett :wink: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 19:26 
Zöldfülű

Ó, sziasztok 8) Végre idejutottam a géphez :D
Jó, jó látom hogy túlnyomó többségben vannak azok, akik szeretik a Twilightot, úgyhogy én nem is ellenkezek, ha nem baj... :roll:
Shanon, már nekem is minden órán felelnem kell. Ezenkívül szégyenletesen közölöm hogy rossz jegyet kaptam latinból. (Érdekel ez valakit?) :cry: Pedig úgy megpróbáltam. Na mindegy. :((
Az egyik osztálytársam meg már kiiratkozott, rosszalkodási próblémák miatt. Jajj, és már boncoltatok békát? Nekünk majd kell... légyszi, ha tudjátok, mondjátok meg milyen "élmény". Jó? Köszi :roll: Sokk siker mindenkinek a holnaphoz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 17:13 
Betűmániákus

Sziaa! >:D<

Hát felénk is esik :? Minden tiszta pancs 8-| De én szeretem az eső illatát, rögtön fölvidít :)
Amúgy nekem jó kedvem ahhoz képest, hogy mi vár rám, holnap... Szinte minden órán felelni fogunk, én meg itt dekkolok... De folyamatosan tanultam, és már át is olvastam újra az aktuális anyagokat, úgyhogy most már csak a mikrobiológia maradt, de azt majd este, mert akkor jobban fog az agyam valamiért :roll:
És igen, ismerkedek... persze nem érdekből, vagy azért, hogy a közelében lehessek, vagy valami... én már lezárt ügyként tekintek a dologra - ami tulajdonképp el se kezdődött... :lol: A csaj pedig édes. Ha gondoljátok, akkor róla is küldök egy pikkcsőőőrt :) Mellesleg, mindketten eredeti szőkék :) És nagyon megtudják cáfolni a szőke vicceket, mert mindketten okosak. Hiába, náluk a családban maradt az ész... Rengeteg a közös bennünk, és ritka az ilyen. Eddig ezt kevés emberrel tapasztaltam... Mellesleg, ma van születésnapja, amit ma tudtam meg Tőle O:-) A neve pedig Betti. Na, ennyit róla.
Megyek, mert még va 1-2 dolgom

Puszi.

Ailana, neked pedig kellemes pancsit! Áztasd ki magadból a negatívumokat! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 16:52 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Üdv mindenki!

Velem semmi érdekes vagy jó nincs pillanatnyilag. Most éppen rossz kedvem van, úgy az egész világra mégres vagyok, a hangulatomat pedig hűen tükrözi ez az esős idő... Hurrá! :? Az esőt csak nyáron szeretem, ilyenkor nem olyan nagy poén megázni... :-(
Hazajöttem, megpóbáltam írni, de esélytelen, ilyen lelkiállapotban érdekes egy fejezet lenne.XD Szóval inkább megyek fürdeni, abból nem lehet baj.:-P De előtte, gondoltam, hagyok még nektek egy kis üzit.:-)

Hát akkor tényleg elég HP-s a feeling, Shanon, bár én az SVK-t próbálnám ki szívesen, vagy a Bűbájtant. És persze Kviddics! :-D
Komolyan, ismerkedünk, Shan, ismerkedünk?? Hoppá-hoppá! :wink: Megvan a közös szál, próbálkozz általa! :-)

Egyébként képzeljétek, holnap megyek szépséges keringőrucit nézni! Legalább az jó lesz! :-D

Na megyek is pancsizni, ha már eláztam... :?

Pussz mindenkinek!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 14:46 
Betűmániákus

kykyke írta:
Ment az élien fej ,Shanonka! :-P

Én is küldtem egy $alien Kyky. :-*

Ma beszélgettem a húgával - vajon kinek?? és irtó helyes csaj. Egy évvel fiatalabb, mint én és nagyon cuki... :lol: Nagyon kedves... Eléggé egy hullámhosszon pendülünk, és rengeteg a közös téma, szóval pipálhatok egy újabb havert. :mrgreen:
Veletek mi van??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 8:16 
Könyvmoly

Ment az élien fej ,Shanonka! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 6:39 
Könyvmoly

Csak most tudom megnézni, ugyanis tegnap a gépem behalt... :-S
De nézzük el neki... öt órától fél kilencig kibírta... ez már haladás... -.-"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 20:40 
Betűmániákus

kykyke írta:
Ókáj! :D

Ment a $alien

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 20:17 
Könyvmoly

Ókáj! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 20:16 
Betűmániákus

kykyke írta:
Oké, Shanon, én benne vagyok a $alien - ben. :D
Írsz? ;)

Akkor pötyögök :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 20:15 
Könyvmoly

Oké, Shanon, én benne vagyok a $alien - ben. :D
Írsz? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 18:31 
Betűmániákus

kykyke írta:
:DJaj, Shan! Ez nagyon jó! :D tudod, hogy én is mennyire szeretem az ilyet? :D Mikor nem lát senki, akkor képes vagyok szerepjátékozni... :D Mostanában én vagyok egy árva az árvaházból, és mikor megyek fürdeni, akkor szoktam főként játszani... xD
De voltam már a JKR is, és beszéltem a hpvel elért sikereimről, meg voltam Meyer is, sőőőőt... az új, hogy én vagyok az Alkonyat filmek női főszereplője... xD
jó, tudom, h 19 évesen ez már gáz, de én is nagyon szeretem a színészkedést... főle a színháziakat... Bereczki :x
Szóval, nagyon-nagyon szurkolok neked, Olívia! :D

Köszönöm. :-* >:D<
Bár... de mindegy. ha gondolod, még traccsolhatok erről pü-ben, mert túlontúl személyes lenne... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 18:25 
Könyvmoly

:DJaj, Shan! Ez nagyon jó! :D tudod, hogy én is mennyire szeretem az ilyet? :D Mikor nem lát senki, akkor képes vagyok szerepjátékozni... :D Mostanában én vagyok egy árva az árvaházból, és mikor megyek fürdeni, akkor szoktam főként játszani... xD
De voltam már a JKR is, és beszéltem a hpvel elért sikereimről, meg voltam Meyer is, sőőőőt... az új, hogy én vagyok az Alkonyat filmek női főszereplője... xD
jó, tudom, h 19 évesen ez már gáz, de én is nagyon szeretem a színészkedést... főle a színháziakat... Bereczki :x
Szóval, nagyon-nagyon szurkolok neked, Olívia! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 18:19 
Betűmániákus

Óóóó, hátt :oops: :oops: Nuku egészségügy... inkább szórakoztatóipar/színészet :oops: :oops: Ahol megszólaltathatom a lelket...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 18:16 
Könyvmoly

Ailana, nem bántottam én az új tagot (akkor nem ilyen vagyok), a dőlt betűn meg tényleg átsiklott a tekintetem, de én azt hittem rá, hogy idézet, és nem olvastam el... xD Ez van, még egy Istennő is követ el hibákat. :-P
És különben is... Nara válaszolt, nem is Shanon.

Fritz, köszönöm a szavakat, ez aranyos volt. :D Amúgy, sajnos én sem székesfehérvári vagyok... :roll: :oops:

Hova húz a kicsi szíved, Shanon? Jaj,én olyan kíváncsi lettem... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 17:57 
Betűmániákus

Szia Aila! >:D<

Mi újság?? Sőőőt, ez a kérdés mindenkire vonatkozik ;;) Bár már megint nincs itt senki... :(

Igen, botanika... a gyógyszerészet meg olyan, mint a bájitaltan... :-P Nem véletlenül ám... Jóóó,m azért ennyire nem vagyok fanatikus, csak kémiaimádó... :D Amúgy, ha befejezem a négy évet, akkor más vizekre evezek - terveim szerint legalábbis.... :roll: Bár már többféle bogarat kaptam a fülembe...például, hogy menjek csak tovább ugyanezen a pályán... 8-| Ennyire nem bízhatnak a nem létező képességeimben!! $blah Én nem... nincs sansza, hogy bejussak a gyógyszerészeti egyetemre... :roll: Nem baj, ők csattannak... :-P Az én pici szívecském viszont teljesen más irányba húz... De ez most nem aktuális téma :)

Na, beszélgetni akaroook :-w Jöjjön már valakiiii :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 16:18 
Fanficbúvár

kykyke írta:
Székesfehérvárhoz? Ki mondta, hogy közöd van? :-O

Hááát, pedig igazán firssíthetnél ám... *.* :oops:

Drága KyKym, ne bántsd szegény új topicozó Fritz-et, ő az első üzenetében megkérdezte, amit akart, csak te siklottál biztos túl a dőlt betűkön :wink:
Erre válaszolt Shanon, az ő kérdésere. :-P
Most én is megteszem kedves Fritz, de sajnos nem szolgálhatok kedvező hírekkel. Én sem székesfehérvári vagyok, bocsi.
Egyébként szívesen látunk itt a topicban, ne félj!:-)

Shanon, botanika óra? :o Szinte már gyógynövénytan! Bimba professzor jelen! :-P :-D

Aloha mindenkinek!

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 14:55 
Betűmániákus

Ohh, új tagok? :lol:
Igazából mi már ismerjük 1mást meg minden, csak kértünk egy helyet, ahol tudunk dumálni... 8)
És igen, botanika :) Gyógyszerészetire járok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 14:47 
Zöldfülű

bocs' a kavarásért, csak ha már egyszer Ismerkedő a topik címe, akkor arra következtettem, hogy elvileg itt ismerkedik az aprónép, tehát... hátha találok valakit, megismerek innen [mert ebben a városban mindenki bújkál, mint tehénlepényben a légy-násznép].

kykyke: én lenni Fritz/Friđtjófur, egy ceruzakoptató-tintaivó, töketlen rém; lenni nagyon bizarr szemlélődő és miniatürizált oeruelt.
na? :)

shanon, ez a "botanika" hú... ilyen is van?meg úgy egyébként... *csodálkozva pislog, és ad egy vattával-gumival bevont végű fakalapácsot*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 14:42 
Könyvmoly

Hú, Shan, ez izgalmas nap lehetett akkor! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 14:22 
Betűmániákus

Sziasztok! :)
Hááát... ma irtunk egy töri ellenőrzőt... :-S Majd hétfőn kiderül, mi a helyzet :roll: Aztááán... kipurcantam, dupla matek, botanika, torna dupla gy.t.gy ~x( Kéééész vagyok 8-}

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 11:34 
Könyvmoly

Székesfehérvárhoz? Ki mondta, hogy közöd van? :-O

Hááát, pedig igazán firssíthetnél ám... *.* :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 9:29 
Írópalánta

Szijasztok!

Hú, nekem most tök jó kedvem van, mert egy csomó tanár kiséritségiztet és ma volt már művtörink és most meg infónk, annak ellenére, h eleve ebben az évben egyik sincs :-P

Hát a topicot tényleg kisajátítottuk magunknak XD Nekem közöm nincs Székesfehérvárhoz...

Na, most asszem még kihasználom ezt az órát, és behozom a lemaradásomat a történetekben... Ha elhoztam volna a pen-drive-omat, lehet h írok, feltéve, h be merném dugni ebbe a gépbe :D:D

De így most csak olvasni fogok...

Na, puszi mindenkinek, este még vszínűleg jövök... :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 6:55 
Könyvmoly

Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Shanon, én itt vagyok (ha ez vigasztal), csak sajnos tegnap elkezdődött a suli, szóval 17 órától egészen 22-ig le voltam foglalva, és nem voltam net közelben... :)

Húú, gyerekek, tök sok érdekességet tudtam meg tegnap, szóval ne kerüljön az írásmintátok a kezeim (szemeim) közé (elé), mert muhahaha :twisted:... :-P
Jó volt a tegnapi óra, és ha nem közlik, hogy a félév végén (vagyis decemberben) szigorlat lesz, és még pluszban írnunk kell egy marketinges dolgozatot, akkor még jobb lett volna... :-S Szívás ez az év... a jövő évről meg már ne is beszéljünk, lehet, hogy kipurcanok... :-O

Hál' istennek, nekem most nincsen baj a netemmel (főleg, mert bentről írok)... :-P Bár otthon azért néha vannak fennakadások, de az nem a net hibája, hanem a kib@szott számítógépé, ami addig táncol az idegeimen, míg az egyszer csak elpattan, a gépet meg midnenestül kivágom az ablakon... :evil:

Na, mindegy... :) Azért részvétem, Nara, de az a lényeg, hogy aránylag gyorsan megcsinálták... mikor nekünk volt egyszer baj a UPC-vel, akkor kb. két hónapot kellett várnunk, szóval ehhez képest a tied jó arány. :-P
Shanonnál meg örülünk, hogy még van net! :D És én is remélem, hogy így is marad! :D

Nos... amit nem értek, az Fritz hozzászólása... akartál is ezzel mondani valamit, kedves "vendég" (csak azért ez a szó, mert olyan szépen kisajátítottuk magunknak a topikot) hszelőnk, vagy csupán csak megjegyezted, hogy ez egy Ismerkedő topik... :) vagyis... a címe ez... :-P
De, ha gondolod, ismerkedhetünk! :D Mi a neved? Ki vagy? :D

No, előre is szép napot midnenkinek, ha kapok válaszokat, biz isten, még jelentkezem... :-P

Honi, a Aloha! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 22:09 
Zöldfülű

Ha már egyszer Ismerkedő a topik címe...

Van itt valaki, aki szintúgy székesfehérvári? Az is megteszi, ha nem fehérvári, de tagja a Gárdonyi Művház JEL-SZÓ íróklubjának. [Érdekelne a dolog, csak azér' kérdezem.]
:?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 18:52 
Betűmániákus

Hmmm... hát akkor úgy nézem, előbb utóbb többünknek lesznek netes bajai. Anyu tegnap mondta, hogy a falunk tévéje (mert olyan is van) azt írta ki, hogy karbantartás miatt lehet, hogy lelassul a rendszer, vagy nem is lesz net. :roll: Még van. Remélem, hogy így is marad. :P

Most már csak a kötelezőt kell olvasnom, mert kész vagyok a holnapi leckémmel... :lol: *ügyes*

Senki sincs itt?? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 18:43 
Írópalánta

Sziasztok!

Újra itt vok! :D Nem, nem raboltak el marslakók, nem szenvedtem balesetet és még nem is lettem öngyilkos... Egyszerűen csak leállt a minket összekötő univerzum, a modern kor csodája: az internet... $?

Ha valakit érdekel, leírom ( najó, ha nem, akkor is :-P ) : Szóval nem tudom, mennyire szabad itt neveket említeni, de most arról a "cuki" pink színbe bújtatott t betűs társaságról ban szó... akiknál történetesen díjcsomagot akartunk váltani, mert már lett olcsóbb, csak szokás szerint erről a régieket nem értesítik... :| Na, erre teljesen lelassult a net, és amikor apám betelefonált, h javítsák meg, leállt... aztán azt mondták 3 napon belül megjavítják, aztán javították a frászt... hogy rondábbat ne mondjak... DE aztán még az is kiderült, h a modemünket is ki kell cserélni, mert már nem bírja el a netet, meg iylen marhaságok... Szóval, mostmár minen oké, megyek olvasgatni, meg írogatni...

Az Árnyékliliom 11. fejezete feltöltés latt, ha vkit érdekel, és most fogom elkezdeni a 12.et, de a fejemben már megvan, és ma van időm az alvásomat kicsit megkurtítani, úgyh lehet h lesz még 1 friss, de holnapra már 99% biztosra tudom ígérni :D

Na, ennyi... Puszi: Nara >:D<

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 15:13 
Betűmániákus

Heló! :)
Akkor a rábeszélés pipálva. :lol:
Mi újság veletek?? Nekem megint egy rakás házim van... :roll: Szóval mindjárt bele is temetkezek :?

További szép napot mindenkinek! :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 14:23 
Könyvmoly

Rendben, amennyiben sikerül annyi szabadidőt gyűjtenem, hogy el tudjam olvasni, akkor meglesz és mondok is majd véleményt :D
(A korhatár pedig nem szokott különösebben elrettenteni, úgyhogy az nem akadály :) )

Shanon, majdi gyekszem oda is írni, már ha valami értelmes eszembe jut a témával kapcsolatba... éshát... ide meg szépen bepofátlankodtam XD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 6:59 
Könyvmoly

:)
Milasnape! :)

Én sem vagyok EKLE-tag, mégis, ha megnézed barika műveit, szinte mindegyikhez egy kisregény hosszúságú dicshimnuszt zengtem... :x
Nem érdekelt, ha csak hablatyolok, az sem, hogy tök értelmetlenül zagyválok, úgy éreztem, ennyit (és még sokkal többet is) megérdemel Erika, amiért ilyen csodálatos művel ajándékozott meg minket.
Ahogy mondja Shanon, ad, ad és ad, de nem vesz el...
Komolyan lenyűgöző tehetsége van, és hiába bátorítom, nem mer belefogni egy saját műbe. :)

Na, de Milasnape, mindenképpen kezdj bele a Kamaszkorom utolsó nyarába, és kérem ám a véleményeket! :) Kíváncsi vagyok, neked tetszene-e... :)

Nem lesz gond, hogy nem olvastad a négy könyvet, mert írt prológusnak egy összefoglalót, amiben szájbarágósan, minden laikusnak tökéletesen érthetően elmagyarázza a dolgot. :)
Mindazonáltal a 16-os karika erősen dominálja a fejezetek többségét, és, ha nem múltál el 18 az utolsó kettőbe ne is vágj bele... :) :-P (persze, megsúgom, ez senkit nem rettentett el eddig... xD Még 13 évesek is olvasták... :) ) Na, de nem is magyarázok tovább...

Ööhmm... további szép napot! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 20:44 
Betűmániákus

Milasnape írta:
Ó, igen, azt olvastam :) És akartam is gratulálni, csak.. még picit kívülállónak érzem magam EKLE téren, ezért inkább oda nem nagyon irkálok xD
Szal akkor itt gratulálok :)
Kíváncsi vagyok, és amint lesz időm ilyen hosszabb lélegzetű valamire, nekiállok :D

:) :)
Én csak ajánlani tudom, mert ez a lány csak ad, ad, ad és nem vesz el... 8->
Mi az, hogy kívülállónak érzed magad?? ;;) Tessék bekapcsolódni a beszélgetésekbe, ha kérdésed van tedd fel, ugyanúgy, ahogy itt is :-P Nincs olyan az EKLE-ben, hogy kívülálló. :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 20:40 
Könyvmoly

Ó, igen, azt olvastam :) És akartam is gratulálni, csak.. még picit kívülállónak érzem magam EKLE téren, ezért inkább oda nem nagyon irkálok xD
Szal akkor itt gratulálok :)
Kíváncsi vagyok, és amint lesz időm ilyen hosszabb lélegzetű valamire, nekiállok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 20:16 
Betűmániákus

Milasnape írta:
Majd meglesem, ha eljutok odáig :)

Kedvcsinálóként: a bestoffos kritikámat neki küldtem, azt a bazi hosszút a Ron&Hermione - Irány Ausztrália c. művéhez :P Tessék meglesni. A történet jóóó hosszú, de ne rettentsen el. Én sokkal gazdagabbnak érzem magam, mint előtte... És szerintem minden műve után így érez az ember. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1176, 1177, 1178, 1179, 1180, 1181, 1182 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra