Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 21:19

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 14:43 
Írópalánta

Sziasztok!

Először is: én is jobbulást kívánok Shanon! :) Ja és még azt üzenem, hogy ha majd nem leszel rosszul, és megint meghívnak, mondj igent, ne érdekeljen, h nem tusz focizni :D Mert én ugyanígy voltam kosárral, de a végén tök poén volt, olyan kellemes kis esőben kosaraztunk az udvaron, bár én annyira béna voltam,h még a labdától is megilyedtem, de jó volt :D

Kyky: Nem éreztem rosszul magam, csak ez a megfogalmazás, úgy megmaradt bennem :D

Maya: Köszönöm a reklámot! ;) Nekem is jobb kedvem van, mint tegnap volt... Bár nem volt túl sok okom rá... Talán csak annyi, hogy németórán megvilágosodtam: A szerelem egy nagy szívás. Ennyi. Ez van, ezt kell elviselni... :D

Na, sok pussssz! :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 14:21 
Betűmániákus

Sziasztok!

Köszönöm a gyógypuszikat és a jókívánságokat. :) Drágák vagytok >:D< Különben a tegnapi állapotomhoz képest egész jól vagyok. Már kapok levegőt és nem kell percenként zsepi után kutatnom :roll: De ma is aktuális a tea meg a barátai...

El se hiszitek, mi történt velem! Ma, a nagyszünetben focizni invitáltak minket... Deszkásék. :D De én nem álltam be, 2 okból: 1. nem tudok focizni, 2. még mindig rosszul vagyok/voltam. Vagyis inkább nem érzetem elég erőt a mozgáshoz/aktivitáshoz. Elég volt megmásznom azt a fél100 emeletet... És annyira édes volt. De amikor bejelentettük Beával ( Ő egy nagyon aranyos csajszi, aki osztálytársam, barátnőm, és ráadásul ismeri is őt), hogy bocs, de most nem, akkor totál letört szegény... =(( De én akkor is rosszabbul érzem magam. :D

Fejleményekből ennyi.

Talán annyi érdekesség volt még a napomban, hogy el kellett mennünk a fényképészhez, mert kapunk kitűzőket gyakorlatra, valamint ma volt az első normális mikorbigi rám, ahol leszakadt a kezem.... :roll: ha én ki fogom tudni olvasni a hieroglifáimat, amiket odafirkáltam én akkor bármit el tudok majd olvasni... 8-|

Na, sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 14:17 
Írópalánta

kykykém, repül a válaszbaglyom! :-D

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 13:11 
Írópalánta

Helló, helló!
Üdv mindenkinek!

Na, csak hazaértem. Tegnap egész nap nem voltam itthon... Aztán éjszaka is sikerült kimaradni. :-Ą :mrgreen:

De most itt vagyok, és élek és virulok. :D Az egyetem egyelőre tökjó, és pillanatnyilag világszeretet hangulatállapotom van. :D

Shanon, látom, téged sem került el a betegség. Hát, reméljük hamar túl leszel rajta... A gyógypuszik persze mindenképpen repülnek Neked is. :)

Jaj, de jó, nem hába reklámoztalak, Nara! Lám-lám, lett egy új rajongód... Tudom én, mi a jó. :D

Kykykém, mindenekelőtt --> >:D< :-*
:-D
Megkaptam az e-mault, már el is olvastam. Igyekszem válaszolni is, csak előbb be kell hozzam a tegnap felgyülemlett egyetemi teendőimet. Blá, mondhatom, nagy kedvem van hozzá. De sebaj, ma semmi se baj. :-D
Lagzi-randi? Hm-hm. Újabb film a lsitán. :-P Azt is elhozhatnád majd a Holidayel együtt! *.* :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 7:06 
Könyvmoly

Háhá! Nara.... :))

Az elő- és utómunkám abból állt, hogy először elolvastam a kritikákat, utána a történetet, aztán megint a kritikákat, és végül ment a vélemény. :D Ez miért olyan kémes dolog? :D Nem annak szántam... :(
Hát, ha megijedtél tőle, vagy ilyesmi, ne haragudj, de szeretnék 90%-osan teljesíteni olykor-olykor, és ezzel nagyjból úgy tudok. :D

A fejezeteddel meg siessél, én már nagyon kíváncsi vagyok... :)

Shanon... ó te szegény... az a baj, hogy az ilyen betegségek pont, hogy a pihenéstől mennének el... te meg nem tudsz... Egyem a kicsi szíved, majd szorítok, hogy jobban legyél, és meggyógyuljál, oké? :)

Na, akkor... jó sulit mindenkinek! :D

KyKy

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 18:00 
Betűmániákus

Szép estét?? csajok! Bár... este van már?? :roll:

Hát, nagynehezen sikerült túlélnem a mai napot egy csomag 100as zsepivel, 6 db Strepsilssel, valamint egy 0,7es üveg házi kamillateával... Holnapra is ez a lesz a terv... Annyira rosszul éreztem magam, de nem maradhatok ki. Most nem... Ahhoz túl fontos dolgokat tanulunk.

Amúgy semmi hír. Élek - de nem tudom meddig... Ja, és levágtam a karmaimat, mert meguntam őket :lol: Túl nagyok voltak már.

Na, további szép estét :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 17:50 
Írópalánta

Sziasztok!

Kapsz választ Kyky! :D Legalábbis tőlem tuti... Olvastam a kritikáidat, és nagyon örültem nekik >:D< Köszike, h írni fogsz, és cserébe majd én is megnézem a te történetidet...

Mert milyen lenne már, ha csak te csinálnál "elő- és utómunkát" XD Bocs, de ez nagyon megragadt :D Tisztára úgy éreztem magam tőle, mint akire ráállítottak egy kémet :-P

Na, egyébként nagyon szar napom volt, tudjátok olyan, amikor az ember vmiért bal lábbal kel fel (ami az én esetemben hlyeség, mert minden nap bal lábbal kelek fel, mert jobb oldalon fal van :-P ) szóval és utána minden apróságon kiakad és tök depressziós lesz... DE most felhöttem ide, és azonnal jó kedvem lett... Egyébként a 11. fejezet egyik fele (najó negyede és nagyon vázlat) meg van papiron. :)

Szóval büszke vok magamra, megyek gépelni, meg aztán talán olvasni...

Pussszzz mindenkinek :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 7:11 
Könyvmoly

Jó reggelt a népnek! :)

Gondoltam írok, hogyha már egyszer itt járok, bár nagyjából feleslegesnek érzem, tekintve, hogy a sulis témához nem nagyon tudok mit hozzászólni, hacsak nem annyit, hogy bíz az enyém is jövő hét kedden kezdődik... :( Bár, az igazat megvallva én kicsit várom, mert nagyon szeretek grafoskodni. :D

Shanon: beteg lettél te is? Húhaaa... én aztán vérbeli profi vagyok, ha még oda is kihat az erőm... Nem akartam ám, hogy te is megbetegedj! :)

És, bár nem hiszem, hogy fog, de vigasztaljon az a tudat, hogy előző előtti, vagy előtti? héten én is betegen jártam be melózni... :-S Tudd, hogy van sorstársad! :D

Maycsi: tegnap már későn néztem meg az üzeneted, mert barátnőm átjött hozzánk, vagyis a szanatóriumomba, és a lelki sérüléseit tettem nagyjából rendbe három végtelenül romantius filmmel.
Első: Holiday, amit ha megtartjuk a randit, oda is adom neked, mindenképpen meg kell nézned.
Második: Lagzi-randi , nem tudom ki látta, ki nem, de az én egyik bestem...
Harmadik: Neveletlen hercegnő 2 - No comment. :D Szerintem ezt mindenki imádja, és szerintem sokan látták már. :)

Na, de visszatérve: Miután megnéztem az e-mailt, nem volt időm már válaszolni is, egy: lekapcsolt a hülye gép, kettő: mentem aludni... :$ :oops:

De MA! :D Már lementettem, és mindjárt el is kezdek rá válaszolgatni, lesz mit írni benne! :D

Nara: Nem tudom, nézted-e már, de írogattam neked kirtikákat a műveidhez. :) Még sajnos nem jutott időm tovább olvasni a történetedet, de örömmel (és büszkén) közlöm, hogy már lementettem, és miután megírtam Maycsimnak a válasz e-mailt, tovább folytatom az olvasást, és minden fejezethetz hagyok egy kritexet, ha már az elsőhöz is írtam. :)

No, akkor részemről ennyi lenne, majd még jelentkezem, ha kapok válaszokat, és nem néz senki levegőnek, ami erősen jellemző volt az utóbbi napokban... :D

Honi mindenkinek!

Aloha: KKK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 17:52 
Írópalánta

Sziasztok!

Szegény Shanon! :( Jobbulást! >:D< A forró fürdő biztos beválik :)

Nálunk a suli vezetősége bejelentette (vagy ki... na mind1 most még a fogalmazás sem megy... $? ) h aki beteg, az most különösképpen ne jöjjön be a suliba, mert akkor az egész iskola megbetegszik, ami elég nagy gáz, ugyanis nem tom pontosan hányan vagyunk, de csak a töritanárom 800 diákot tanít... Szóval kész kis baktériumtelep lenne a suli, ha vki elkezdené terjezszteni... :-P

Maya, örülök, h akkor meg tudod érteni mit érzek, bár azt sajnálom h neked sem megy... :( Úgy látszik a suli leszívta az agyunkat... legalábbis az enyémet tuti... De majd vhogy feltöltődöm... Monjuk veszek én is egy forró fürdőt, vagy zenét hallagtok, jógázom, fejenállok, vagy vhonnan szerzek egy múzsapótló tablettát vagy mittoménmi XD, de küzdök az új fejezetért! :D

Na sok puszi, jobbulást, ihletet és kitartást mindenkinek!

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 16:34 
Betűmániákus

Sziasztok csajok, vagy annak, aki erre jár! :-P

Jelentem, kész vagyok! Megint. Bár jelen pillanatban nem csak szellemileg, hanem fizikailag is... Fáj a fülem, tiszta takony vagyok, meg úgy köhögök és fulladok, hogy szerintem a szomszédban is hallják... :cry: Holnap meg suli, és hivatalosan is elkezdődik a hajrá. A tegnapi az egy potyahét volt, bevezető... :roll: Tehát, össze kéne kaparni magam holnapra, de nem nagyon megy... Anyuval összevesztem, de hozott nekem békecsokit, szóval szent a béke... Legalább ennyi jó van a napban... De lépek is, mert veszek egy forró fürdőt... a hajam meg tiszta kosz, meg kell mosni... igen: megfázásra a hajmosás a gyógyír. 8-| De nem fogok csapzottan suliba menni.

Na, további szebb napot mindenkinek...
:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 16:05 
Írópalánta

Hűűű, de elharapózott itt a suli téma! C-c-c. Még itt is ilyen csúnyaságokról beszéltek? Ejnye-bejnye. :)

KyKy, végre megírtam a választ, tessék megnézni!!! :D
Különben meg:
:-*:-* és :x :x

Nara, én pont így vagyok, ahogy te. Folyton bűntudatom van, h olvasgatok, én meg nem haladok az írásommal. :/
Hogy a bétázást már meg se említsem... Shanon, egy cipőben járunk ebből a szempontból. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 16:08 
Betűmániákus

Hát ez van... :roll: Az egyetlen szerencsém, hogy beszélem a nyelvet... bár ezek a szakkifejezések, meg hasonlók... félek. :?

Én is szoktam bámulni azt a programot... eléggé sűrűn. :D De nekem se úgy megy az alkotás, ahogy kellene ;;) Meg már megint bétáznom kéne... vagy még mindig. :-S

Ailana írását pedig tessék elolvasni! :-P Másképp minden jóról lemaradsz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 16:01 
Írópalánta

Szerbül?! :-O Mikrobiológiát?! :-O Szegénykém...

Hát az optimizmus most nekem sem megy... a suli leszívta az összes kreativitásom és fél órája ülök lelkiismeretfurdalással egy nyitott, töküres word ablak felett, hogy most mit is írjak...

Azért örülök, hogy nektek legalább van ihletetetek >:D< Lehet h elkezdem azt az "Álmodj velem!" et...

Csak akkor megint tök szarul fogom érezni magam, h milyen egy lusta isznó vok, h nem írok... :(( ~x(

Na ennyit a nyavajgásomból :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 14:41 
Betűmániákus

Luciatus írta:
shanon widow írta:
Én mondjuk szeretek kotyvasztani... :lol: Bár nem csak ebből áll, előtte még fél oldal számítás, majd utána jöhet a móka, értsd: kotyvasztás... dehááát... Minden esetre kitartást! :->

hol tanulsz te, hogy ennyi kémiád van? :D

Gyógyszerészetire járok. :)

Amúgy heló mindenkinek! :-*

Óóó, hát megint sikerült elrontani a kedvemet - természetesen nem nektek... - mindenféle dologgal... Pölö eleve ez a szombati tanítás, valamint egy rasszista tanárnő, aki szerbül kéri vissza a dolgokat, és szerbül is adja le az anyagot... :? Lesz mit tanulnom... A tantárgy ráadásul mikrobiológia ~x(
Az Álmodj velem! pedig a legjobbkor jön. >:D<

Kyky végre! Föl a fejjel! Én is megpróbáltam, csak nem megy... úgy tűnik, végleg cserben hagyott az optimizmusom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 11:57 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Én mondjuk szeretek kotyvasztani... :lol: Bár nem csak ebből áll, előtte még fél oldal számítás, majd utána jöhet a móka, értsd: kotyvasztás... dehááát... Minden esetre kitartást! :->

hol tanulsz te, hogy ennyi kémiád van? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 11:30 
Fanfic-faló

shanon widow írta:

Kotyvasztani lehet, hogy én is szeretnék, de a számítással már valahogy hadilábon állok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 8:54 
Könyvmoly

Hát, visszatértem, már ha valakit izgat... :D kétlem mondjuk, de azért közlöm... oO

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 21:15 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:-)

Hát látom, már megint a két "örök probléma" a téma... :? Ehhez nincs mit hozzászólnom, mert csak rossz kedvem lesz, akár egyik, akár a másik dologtól. Örülök, ha nem ezek töltik ki a napom minden pillanatát.

Viszont jó hírekkel szolgálhatok. Ma elkezdtem írni az Álmodj velem! folytatását és bár még nincs kész, haladok vele. Várhatóan 2 rész lesz még meg egy +rövidke, mert így jön ki jól. Ma még talán be tudom fejezni ezt a részt, de ha ma nem is, szombaton vagy max. vasárnap felteszem a folytatást mindenképpen! :-)
Na egy kicsit jobb kedvetek van? :wink:

Pussz hajóstársak és mindenki másnak is!

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 19:40 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 18:27 
Fanfic-faló

Az nem semmi, én abba bele is halnék. Már most elegem van a nátrium-hidroxidból meg a sósavból, de az óra folyamán legalább egy egyenletet helyesen csináltam meg a táblánál :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 18:20 
Betűmániákus

verity írta:
Emberek, bocsi, hogy így belepofázok a beszélgetésbe, de elegeeeeeeeeeeem vaaaaaaaaaan a sulibóóóóóóóól meg a heti három fizikából és kémiából és a rengeteg tanulnivalóból, amit ránk sóztak, és a tesitanárból, mert rögtön az első órát négy kör futással kezdi szadista módon! :(( :((

Bocsi! Muszáj volt megosztanom a világgal :)

Nekem össz-vissz egy héten 15 kémiám van, szóval a három még kevés... :lol: Mármint nem egész kémia az össz, de mindben reakcióegyenletek, oldatok vegyületek vannak, szóval alap a kémia tartalom... De kitartáááást

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 18:10 
Fanfic-faló

Emberek, bocsi, hogy így belepofázok a beszélgetésbe, de elegeeeeeeeeeeem vaaaaaaaaaan a sulibóóóóóóóól meg a heti három fizikából és kémiából és a rengeteg tanulnivalóból, amit ránk sóztak, és a tesitanárból, mert rögtön az első órát négy kör futással kezdi szadista módon! :(( :((

Bocsi! Muszáj volt megosztanom a világgal :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 18:05 
Betűmániákus

Hááát pasigyűlölő korszak forevör! :-)V

*lenyugodott valamennyire*

Viszont ma egyetlen ajtó választott el tőle, mert a két ápolástan termet egy ajtó választja el.... és olyan aranyos volt.. Ma rámköszönt, én meg visszaköszöntem, és happy voltam teljesen...aztán szétromboltak, és elkeseredtem-nem pasi téren, hanem teljesen, más miatt... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 17:49 
Írópalánta

Ja, nekem is kell, hide ki tudjam írni a hülyeségeimet... Hát igen... a hülye tanárok, hülye lecke és MÉG hülyébb pasik... Nem igaz, hogy nem találtam még egy normális pasit sem a bejövő 4!!!! osztályban eddig, hogy végre elfelejtesm azt a marhát, akit konkrétan először mellém ültetett az ofő...

Mármint, most ez hosszú story, de leírom, mert nagyon elegem van, mert 7 órám volt, utána rohanás és még 2 óra edzés... Szóval úgy volt, h egyik bnőmmel az új termünkben kiszorultunk az 1. sorba, de a legszélére ültünk, ő az ablak mellé, én meg ő mellé... de drága ofő elkezdte, h ha másnapra betültjük a sort akkor semmi baj, ad egy esélyt, de ha nem... :-S akkor megszívtuk...
Szóval, amjdnem betellt a sor, kivéve két helyet mellettem... Belép imádott ofő (egyébként tényleg bírom, csak most... most.. :(( kivok de nagyon) és amikor meglátja a két üres helyetz, egy kedélyes söprő mozdulattal mellém tereli azt, aki két hellyel mellettem ült, és a tanári asztal előtt csinál két helyet és odaültet még két szerencsétlen emberkét... És én hülye előtte fohászkodtam magamban, h bárkit, csak a két hely mögött ülő két csajt ne, mert ők azok, akiket (nem csak én, szinte az egész osztály) nagyon nem bírok...
Ja, ők nem ültek mellém, de MÁS igen... :-w
Bár mondjuk most már bnőmel helyetcseréltünk, mert őt zavarta az ablak, engem meg a periférikus látásomba belógó fej...

Szóval én eldöntöttem, h nem, nem és NEM akarok lehetőséget, reményt, baszódjon meg, de én akkor sem fog érdkelni, mert már nyáron jól kipihentem az elmebajom... Ha meg ezt elfelejtem, majd megkérek vkit, h csapjon fejbe erősen...

Olyan irónikus, mert amíg nagyon akarsz vmit addig persze az istennek se történik meg, de aztán... na mind1 engem már nem húz be ebbe a csőbe az élet, nem érdekel és KÉSZ!!!

Najó bocs, de ezt most le kellett írnom, mert nagyon kivok :((

Szóval mindenkitől booocs... =((

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 16:45 
Betűmániákus

:? :? :?

Jelen pillanatban inkább nem mondom, hogy sajnálom, mert minek?? Én személy szerint ki nem állhatom, ha sajnálnak... :|

Viszont nem értelek, de ha jól sejtem, akkor egy a húrunk... Bár én nem fogok itt hagyni semmit. Kell a kikapcs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 16:35 
Könyvmoly

nekem jelenleg az egész világból elegem van, senki nem szeret igazán, és ez már bizonyított tény... aki mégis, hazudik...

senki ne csodálkozzon, ha nem jelentkezek többé se e-mailben (amit sosem kapok már), sem itt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 16:12 
Betűmániákus

Kész. Hol a kanál?? Ide vele... :evil:

Amúgy szeretlek titeket, csak más bajom van... :( Utálok mindenki mást - néhány embert kivéve... De magamat utálom a legjobban.*lepuffantja magát*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 15:38 
Könyvmoly

*egyetért Shanonnal*

valaki gyilkoljon le, plíz, mert már a kisfaszom is megtelt a sok-sok "csináljunk hülyét Krisztiből"-ből... :@ :(

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kykyke 2009 szeptember 04 (péntek), 16:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 14:05 
Betűmániákus

Sziasztok csajok!

*elege van*
*nem bírja*
*utál mindenkit*
*sírógörcs*

Mielőtt viszont megkérdeznétek, hogy mi a baj, inkább azt kérdezzétek, mi nem baj. Abból kevesebb van. =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 9:23 
Könyvmoly

Én is szeretlek, Maycsi, és nekem sokat számít, hogy te is minket! :D

:x :-* (L) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 8:30 
Írópalánta

Hát, igazán sajnállak titeket a hülye leckékkel meg még hülyébb tanárokkal. :( Hogy a hülye fiúkat ne is említsem.
Egyetlen dolgot tudok mondani vigasztalásul, bár nem tudom, kinek mennyire számít.

SZERETLEK TITEKET! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 7:20 
Könyvmoly

Maycsi: köszönöm a pü-t, majd megpróbálom értelmezni is, lesznek vele gondok, habár tegnap msn-en Ailana is próbálta nekem elmagyarázni... xD

Shanon, neked is köszönöm, de nem értettem, mit és hova idézzek, stb. stb. De meg is írtam neked válaszban, hogy nem értem... :-S

Ne haragudj, hogy ennyi gond van velem... :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 7:16 
Könyvmoly

Ailana: Oké, nem kell megnézni a trailert... nem is azért írtam, hogy mindenképp meg kell nézni...

Shanon: Hidd el, elfogod felejteni Deszkást, ha majd múlik az idő... találsz jobbat, és el lesz felejtődve... :) Azért a 10 méter nem semmi. :D
Nekem Barna pl. minden nap itt van, és elég gyakran látom... :( Nehéz így, de már nincs rám akkora hatással... főleg, mert most olyan iszonyatos rövidre vágta a haját, hogy csak kis híján nem csillog a feje a napfénytől... :-S Mint egy rossz szoptt gombóc... Na, mindegy... :-S

Nara: Fizikatanár megfojtása? Rajta van a listán. :D Most épp egy Sanci nevezetű Don Juan-on van a sor, de utána ő következik. :D
Már most kaptatok leckét? Szegények!

Azért az hidd el, hogy nincs annál rosszabb, mikor életedben utoljára ülsz a gimi padban, és magyar órát tart a tanár, lekiabálja a fejed, stb. stb. :D
Inkább adjanak év elején leckét, mint utolsó napnak az utolsó órájában (ami a HETEDIK volt) tartsanak órát... xD

Amúgy meg mit várok a volt sulimtól? Órarendünk a második félév kötzepére alakult ki... xD Vagyis, mire vége volt kb. a sulinak... addig mindig lediktálta ofő a következő napra az órákat... és ez csak egy dologa sok-sok jóból. xD

Na, békén hagylak benneteket, nem untatok senkit. :D

Szép napot mindenkinek! :)

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 20:30 
Írópalánta

Sziasztok!!

Léccives folytsátok meg az új fizikatanáromat, vagy nem tom, de máris teljesen leterhelt minket lecóval... szóval (már annak, aki olvassa mondom) hogy ő a hibás ha nem lesz egyhamar friss... Bár már lassan itt a hétvége...

A Twilight-es témához annyit, h nekem az 1 teccett, de utána már nem annyira... szóval nekem a horrorral semmi bajom, teljesen nyugodtan nézek apámmal az éjszaka közepén 18-as horrort és utána tök jól alszom :D

Csak a Twilightből vhogy elég volt egy nekem ^^" úgy értem, jó a story meg minden, de engem vhogy enm fogott meg annyira...

Shanon egyetértek... én is kezdek begolyózni... Bár most megoldódott egy kisebbfajta ültetési problémánk... :D

Na puszi!

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 18:26 
Betűmániákus

Óóóó, Aila... Ha minden nap belebotlok - akár 10 méterről, akár 2 centiről - nem hiszem, hogy könnyen fog menni ez a felejtés akció... :? De nem élem bele magam... annyi dolgom van, hogy már abban se vagyok biztos, hogy tudom-e a nevem... Most értem haza, mert sürgősen el kellett mennem.. de még irkálnom kell, készülnöm holnapra... a bétázandóval meg még mindig sehol se tartok.... :oops: Ki leszek nyírva... vagy meg leszek utálva... valljuk be, a második variáció rosszabb... nem szeretek rosszban lenni senkivel... :) Még bele kéne néznem néhány dologba, de ki vagyok, meg be vagyok, meg oldalra is... lassan kezdek begolyózni... és még csak három napot voltam suliban... 8-} $dead @-) :-)P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 16:35 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!!:-)

Maya, én is örülök, hogy megvagy, annak viszont nem, hogy betegen...
:-( Szegény! :? Viszont akkor ezt nem tőlünk kaphattad el, nekünk ilyen durva nem volt - próbálja nyugtatgatni magát, hogy nem ő a hibás... :oops:

Shanon, feléd is részvétet nyilvánítok, ennyi kémia-féleség... Bár régen én is szerettem, mikor még értettem. Bár ez gondolom mindenkinél így van. :-P
Patológiát mondtál?? Uhh...:-S
10 méterről... hát haladsz szépen lassan ... visszafelé! :-P Nem baj, talán akkor holnap már nem is fogod látni és szépen elfelejted.

Amelie élete? Én sem láttam még, de akkor megy is a bakancslistára! Jaj, többszörösen rálépek már annak a végére. :wink:

És hogy senki ne maradjon ki a sorból, KyKy, téged is sajnállak a munka miatt. De kitartás, holnap már péntek! :-D
A horrorfilmek nekem sem férnek bele a világomba, úgyhogy KyKy, bocsi, de nem nézek se traliert se semmit ilyen témában.:-P
A Burokról még nem mondanék egyelőre semmit, mert még az elején tartok viszonylag. Viszont Maya, hidd el, ez nem olyan stílusban van írva, mint a Twilight. Ez komolyabb, érzékletesebb.

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 15:12 
Betűmániákus

Fölugrottam már két példa között... :D

Hááát, Maya... 8) igen... majdnem megfulladt, olyan közel volt... =))

Igen, házi. Gyógyszertechnológia elmélet. Tegnap volt dupla óránk belőle, és adott házit mára, mivel ma is volt egy... szóval szét van széve a tantárgy elméletre, meg gyakorlatra, de addig nem gyakorolhatunk, amíg nem tudunk semmit... tök egyszerűek.. oldatok, százalékszámítás, sötöbö, sötöbö... meg kémia reakcióegyenletek, szóval most okoskodok a füzetembe :-B :roll: De nem nehezek :lol: Azt mondta, gyakoroljunk, megnézné mennyit tudunk... A gy.t.gy. a szaktantárgyam. Most adott 3 oldal példát, és majd valamikor utánanéz, hogy ki/hogy csinálta. De már kezdtük a gy.t.gy. történelmét, hogy honnan is indult az orvostudomány, hogy van vállt le róla az évek során a gyógyszertechnológia... meg ilyenek. Az alapoktól kell kezdeni. A kémiatanár meg már ismer minket... Meg patológiát kell másolnom... meeeg szerbet... bár azt nem másolnom, hanem írnom kell, a nyaramról... szóval házi... meg irtunk pár kulcsszavat is... ennyi. :)

Kyky, örülök, hogy meg tudtátok oldani, majd én is írok, de most mennem kell.

Puszi nektek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 14:40 
Írópalánta

KyKy, ment a kis zöld manó $alien :D

Szegény Shanon. Hááázii?? :shock:

Én meg itt éldegélek, mint hal a vízben... :oops: Kezdem szégyelni magam. Egy picit. Nagyon picit. :-P

10 m-ről? Ú, vigyázz, egészen rámszol :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 14:25 
Könyvmoly

Oké, Shanon, akkor majd megkérdezem a csajokat, hátha meg van még nekik az üzenet, szóval Ailan, Maya, ment a $alien . :D

Köszönöm szépen! :)

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 14:11 
Betűmániákus

Sziaasztoook! :-*

Kyky: a mai nap folyamán meglesz a pü, bár eléggé bonyolult az egész, szóval nem biztos, hogy letudom írni érthetően... :-S Deeee, ha jól emlékeszem Mayáéknak már küldtem ezzel kapcsolatban, csak sajna kitöröltem... ~x( Báááár, ha lementették, csak tovább kélne küldeniük Neked... :roll: A másik kérdésed pedig vélhetetlenül egyszerű, szóval avval nem lesz gondod.
Jó filmezést, mi egyebek... :-*
Maya:Sziaa! Jó újra olvasni rólad >:D< Én se gondoltam a betegségedre... de örömmel hallom, hogy jobban vagy már :) Megcsípte az ajkad?? :mrgreen: Nekem meg nőtt egy hörpim (herpeszem) tegnap... :( Tisztára ideges voltam, szóval meg is van a látszata... Ma pedig láttam Deszkást úúúgy... talán 10 méterről?? :-/ =)) *kész van*

Sajnos most mennem kell, egy rakás házim van 2 tantárgyból, meg az új anyagokat át kell másolnom a füzetekbe, szóval van mit csinálnom... :-<

Legyetek jók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 11:46 
Írópalánta

Na, kíváncsi leszek, a New Moonban milyen lesz. Remélem, tényleg igazad lesz. :)
Jó, nem olvastam végig, de akkor is, volt benne logikai bukfenc. De ezen nem vitatkozunk össze. :)

Hát, nem is tudom, melyik a jobb. De komolyan. Nagyon durván néz ki. xD Én se hittem volna... :-P

Az Amélie-t mindenképp nézd meg. Egyszerűen olyan, hogy ááá. Éniiiis!

Én horrorfilmet még egyet se bírtam végignézni. Az egyetlen ami megközelítette az a Legenda vagyok volt, na attól se tudtam aludni hetekig. Szóval, én nem bírom az ilyet, és remekül elvagyok nélküle. :)

AZért, hogy nem nyári munka. Már kezdtem megdöbbenni. :)

:-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 10:57 
Könyvmoly

Maycsííííííí!!!!!!!!!!! >:D<

Milyen boldogságos vagyok, hogy visszatértél közénk... Ennyire megbetegedtél te is? Szegény...
Nem gondoltam komolyan, hogy kapd el, de úgy tűnik boszorkánymester vagyok, és miattam elkaptad... :(( :-P

Remélem, mihamarább jobban leszel. Igen, csodálkoztam is volna, ha neked ilyen időben kezdődik az egyetem, mert hát barátnőmnek sem ilyenkor szokott... de aztán ki tudja, lehet, hogy ez is más rendszerben működik nálatok... :D

Amélie csodálatos élete? Még nem láttam, de felírom magamnak, bár nekem nem olyan hosszú a listám, mint egyeseknek. :D

Jacob érdekénen szólnom kell! :D Az elsőben nekem sem tetszik, sőt... eléggé hülyén áll neki szerintem a hosszú haj... ott még gyerekes... Viszont, hidd el nekem, hogy a New Moon-ban totálisan másképp fog kinézni, egyszerűen... ahh (L) :x Majd meglátod, ha megnézed! :D

A Burok nekem online van meg, nem tudom, te mennyire bírod a gépből olvasást, ha jól, elküldhetem neked. :)
A Twilightben különben is, van logika! :-P Nem is olvastad el végig, szóval, psszt! :-P

Hát, úgy van vége, hogy jön a hétvége! :D Nem, nem csak nyári... :D

Horrorokat én sem szeretem amúgy, de barátnőm szerelmi bánatban szenved, és ez a kívánsága, ezt nézzük meg...
Nem is az, hogy nem szeretem, csak félek tőlük és utána napokig (van, mikor hetekig) félek dolgoktól... A Tükrök után a tükröktől fogok parázni.
Nézzétek meg a trailerét PORT.hu-n. :D

Na, asszem most ennyi lenne, majd még írogatok, ha ti is. :D

Puszi nektek, és Maycsi, ne aggódj, szívesen lennék még beteg, mert nem kéne melóba járni... xD :D

KyKy

Ja, és a szúnyogcsípésed elég cuki lehet... :-P :D De melyik a jobb? egy ott, vagy az egész testeden mindenol egy-egy, körítve a pókcsípéssel... :-S :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 9:24 
Írópalánta

*visszatér a halálból*

Gyönyörűséges jó reggelt mindenkinek!
Most már az enyém is egész tűrhető.
Igen, KyKy, igazad van, valóban eltűntem egy kis időre az éterben, és nem, ennek nem az egyetem volt az oka. Tudjátok, nekem csak 7én kezdődik. Bár holnap lesz vmi kampusztúra, akkor körbenézünk az épületekben...
Na mindegy, szóval azért tűntem el, mert az utóbbi két napban elegánsan haldokoltam és próbáltam kikúrálni magam.
Először jött a "belehalok a torokfájásba" rész, komolyan mondom, még ez volt a legjobb, azzal legalább még írni tudtam ide a fórumba. Csakhogy aztán elérkezett az orrfújós.. Szóval két napig kb ki se láttam a fejemből a takonytól, legfeljebb annyiban, hogy bután bámuljam a filmeket. Most viszont már egész jól vagyok, bár perpill épp be van dugulva a fülem, de annyi baj legyen! Ezenkívül már csak jó kis slejmeset köhögök, ez már a gyógyulás jele. :-P
Hát ezért tűntem úgy el. Viszont látom, ti nem tétlenkedtetek. :)

Shanon, nagyon köszönöm a dicséretet! Hihetetlenül jól esett! Egyébként szerintem is van hasonlóság Ailana és az én írásmódom között, csak ő kicsit többet filozofálgat.

Látom itt kicsit visszább nagyon elment a suli felé a téma. Hát, sajnálom, hogy nektek ilyen sűrűek lesznek a napjaitok. :( Nekem nem ilyen vészes, péntekenként nem is kell majd mennem. :D
Bár most még kicsit izgulok, mert fogalmam sincs, hogy lesz ez az egész rendszer, de már összeállítottam az órarendemet. Remélem, em rontottam el benne semmit. Majd holnap kiderül. :)

KyKy, olyan jól esik, hogy így hiányoztam, ne tudd meg... :oops: És különben meg eszemben sincs eltűnni, ez kivételes alkalom volt. Nem hagynék itt csak úgy ilyen drága barátokat!
Amint pedig itt végeztem, és válaszoltam a gyönyörűséges kritikáimra, megyek olvasni a VB-t! Jaj, már annyira fúrja az oldalam a kíváncsiság!
Egyébként gratulálok az írópalántaságodhoz. Úgy nézem, én még egy jó ideig csak bontogatni fogok. :?
Filozófiából érettségiztél?? :shock:
Hát, én semmi pénzért nem tettem volna. Nekünk a filozófia tanárunk a szadista, nőgyűlölő töritanár volt. Örülök, hogy a törit túléltem.
Hogyhogy vége a melódnak? Ezt nem értem... Csak nyári munka volt???

Ailana: Nekem nem a twilight történetéveé volt gondom, hanem az írónő stílusával és a logikátlansággal. Szóval, emiatt kicsit félek most a Meyer könyvektől. De ha kölcsönadja valamelyiktek, akkor azért megpróbálom. :) "Sose lehessen azt tudni"

Hát, én a horrort utálom, az nem fér bele az én kis rózsaszín világomba. :) Viszont ez alatt a két nap alatt, míg "távol" voltam, megnéztem a Twilightot is. Szerintem egész jó volt, szégyenszemre jobban tetszett, mint a könyv. :oops: Bár sajnos egyik pasi sem az esetem benne. :( És azt tudni kell, hogy én teljesen és totálisan indiánmániás vagyok, de Jacobban csalódtam. Sokkal férfiasabbnak képzeltem. Hát, mindegy, mindent nem lehet. :)

Jaj, és képzeljétek, megnéztem az Amélie csodálatos élete című filmet is. Hát, tényleg csodálatos volt! Az elején kicsit fenntartásos voltam vele szemben, de a második felére olyan szépséges szerelmes történet keveredett ki belőle, hogy teljesen odáig vagyok!
Ti már láttátok? Ha nem, feltétlenül nézzétek meg!

Na, most már majdnem mindenről írtam, amiről akartam. Remélem, nem hagytam ki semmit. Nehéz így elmaradva hiánytalanul behozni a dolgokat...

Az utolsó, amit meg kell említenem, a következő:
Tegnap este megcsípett egy szúnyog. De ez olyan egy agybeteg darab volt, hogy mindössze egyetlen helyen sikerült neki, méghozzá a számon. :shock: Hallottatok már ilyet? Elég elborult ötlet.
Szóval, most a felső ajkam bal oldala totál meg van dagadva, szal kb úgy nézek ki, mint egy hollywoody színész egy el...szott botoxkezelés után.
Nagyon durva. Mikor reggel belenéztem a tükörbe, kis híján dobtam egy hátast. Kész szerencse, hogy még nincs suli, én így nem mennék emberek közé! Nagyon remélem, hogy holnapra elmúlik...
Szóval, rám jár a rúd mostanság. 8)

Sok-sok puszit és ölelést küldök nektek, de kizárólag elektronikusan, nehogy még elkapjátok vagy újra megkapjátok a betegséget. :)
:-* >:D<

(Lábadozó) Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 7:13 
Könyvmoly

Áááá, muszáj megosztanom a jó hírt, ÍRÓPALÁNTA lettem... ^^) Végre már nem csak a hülye szárnyamat bontogatom... :D:D

Shanon, ment neked a $alien :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 7:10 
Könyvmoly

Madárcsicsergős víg jó reggelt! (Habár ti nem reggel olvstok, de annyi baj legyen!)

Én is megnézhetem azt a bétáznivaló történetet, nekem is elküldöd? Csak hogy ne maradjak ki semmiből... :-P oO

De-de, kell ide a lelkiismeretfurdalás, különben eltűntök az éterben... :((

Persze, tudom én, hogy suli meg minden, nem is azt írtam, hogy napjában többször gyertek fel, mikor említettem én így?
Tényleg csak egy jelet szeretnék, vagy legalább az e-kisregényt... :-P
Ha én húztam volna eddig, bezzeg már tuti kapnám a savat, he? ;)

Nem sürgetni akarunk, na! :D Csak, hogy nehogy eltűnjetek, megelőzzük a problémát! :D

Hát fura sulikba jártok... nálunk még mindig minden normális. :D Oké, hogy én már nem járok oda, de vannak, akik igen, és elmondják, hogy mi a szitu. :D

Ajj... na megyek melózni, mert van ám bőven feladatom, de már csak ez, és egy fél nap, és VÉGEEEE! :D:D

Hétvégén horror napot tartunk barátnőmmel, megnézzük a Tükrök c. filmet, meg a Barlang c. filmet... :D Ki látta és melyiket?

Burok? Nekem is meg van, de még nem vettem rá magam, hogy olvassam el... miről is szól, azon kívül, hogy különleges? oO Érdekelne, de kell a meggyőzés... xD

Filozófia? Hát, semmi extra nem volt... jó fej tanárunk volt, aki a tételeket egymásra rakta, és felül voltak a könnyűek, alul meg a nehezek, ezért ki lett osztva, hogy felülről válasszunk, különben megszívjuk... xD

Én már nem is emlékszem, mit húztam ki, de tényleg egyszerű volt... kaptunk segédanyagot, amibe minden, MINDEN, ami kellett benne volt... ki kellett másolni, és felolvasni... xD Röhögött is Grünci (a tanár), de leszarom... négyest kaptam, mert viszont az írásbelim hármas lett... xD Kevés időt hagytak szerintem (bár nem csak filoból, főleg nekem olaszból volt kevés az idő, a 2. fogalmazásnak neki se tudtam kezdeni :-O), és ott tényleg sokat bénáztam... xD

Na, de már túl vagyok rajta! :D

Honi és aloha nektek!

KKK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 19:17 
Betűmániákus

Sziaa! :-*
Na végre egy életjel!! $pray Ne haragudjatok a sürgetés miatt, csak annyira hiányoztok... >:D< :x :(
Háááttt, jaaaa... ki vagyok osztva rendesen, minden téren... :-/
Várom azt a frisset :D
Húúú, hát az ciki lehetett... mármint a hunyorgós/napbanézős sztori... együtt érzek. >:D<

Hát, ami bétáznivalómat illeti... igen. :roll: Nem akarok rossz színben feltüntetni senkit, ezért inkább pü-ben linkelem, ok?? Én ajánlottam neki, hogy átnézem... nem annyira szörnyű, mert gondolom word- hiba szűrőt használ, de az nem elég... gondolom ezért engedik fel.A stilisztika viszont pocsék. :? Úgyhogy most fogalmazok helyette is. Viszont mélben nagyon rendes... Idén érettségizik, szóval 8adikos... Meghát megígértem neki, nem vagyok olyan fajta, aki csak beszél, de nem cselekszik... Lassan, de biztosan viszont megy... :roll:

Na, remélem hamarabb is "beszélhetünk" :wink: :wink:

Kitartást és szép álmokat Nektek. :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 19:01 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-)

Jaj, KyKy ne kelts bennem lelkiismeretfurdalást, légyszi... :cry: Már így is bűntudatom van, hogy még nem küldtem nektek e-kisregényt, se Álmodj velem! folytatást nem tettem fel. :?
Talán majd hétvégén lesz egy kis időm - első hét révén reménykedem még a kevés háziban - a tervek szerint és akkor írok.
Most viszont így hét közben, bár minden nap szándékomban áll feljönni és lépést tartani, esélytelen, hogy napjában többször is írhassak. Egyszer még belefér, hogy öcsémet megkérem, de sokszor nem igazán. Tényleg sajnálom, de nem tehetek róla. Viszont ez nem jelenti azt, hogy elfelejtettelek volna titeket vagy ne akarnék beszélgetni. És Mayát se bántsátok, aki most eltünedezett, szinte biztosra veszem, hogy neki is hasonló okai vannak - bár ugye egyetemi szinten. :wink: (De jó neked, el se tudod képzelni, hogy irigyellek :-P )

Shanon, hát akkor neked sincs szerencséd. Én is belefutok rendszeresen, akibe nem szeretnék, de hát nem tudok tenni ellene. Ma is véletlenül megbámultam, mert belesütött a nap a szemembe és csak bambultam, nem láttam ki jön velem szembe a buszmegállóban és mire rájöttem, már eléggé megnéztem... :? Ilyen az én formám! :-(
A bétázványod tényleg ennyire ....ööö... hogy is mondjam.... kezdő? Ki az ha szabad tudni? De hát ha egész részeket kell átírni akkor... vagy még kicsi?

KyKy, látod, a "te idődben" még normális iskolák voltak.:-P
Filozófiából érettségiztél? Nem is tudtam! Na mesélj csak! :-D

Újfent új látogatók, sziasztok! :-h >:D<

Egyébként új könyvem van, mármint amit olvasok, kezembe adták a Burkot, nagyon leköt, különleges és érdekes. És a különlegeset tényleg úgy értem, hogy az. Nem tömegtéma, tömegfordulatokkal. Ahogy Stephanietől megszokhattuk, feloldhatatlannak tűnő kérdések tömkelege. De ha ismeritek, ne mondjatok előre semmit, nem akarok tudni, még csak 150. oldal körül járok.:-P Ja és ezt neked is ajánlom, Maya, teljesen más, mint a Twilight. :wink:

Mára asszem ennyi lennék!:-P

Honi a aloha!
>:D< :-*
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 17:41 
Könyvmoly

Ú, szegény Shan! :( Meg vagy áldva a bétázandóval, mi? :-S
Nem lehet visszautasítani? Szerintem tiszta szívből tedd meg... ha ennyire akaratos, akkor tanuljon meg jól írni, nem igaz? És akkor nem kell akaratoskodnia, úgy csinálja, ahogy neki tetszik... :)

Amúgy egyet értek veled... kb. három perce mindkét társunknak lennie kéne ránk... :( De ez van... lassan, ha te hétfőtől még ritkábban leszel, egyedül maradok... sebaj... :((

Azért puszillak, most megyek szomorkodni, csúnyán összevesztem a tesómmal... :( Undorító, ahogyan néha viselkedik...

Pusszantalak, Shanon! :) (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 14:55 
Betűmániákus

Sziasztok! :-*

Mi ez a pangás?? ;;) Jó, elhiszem, hogy sulikezdés van és totális kipurcanás *tapasztalatból beszél*, de ha én kibírom, akkor Ti is! :-P Én is szakítok időt rátok... Ti miért nem?? :-<
Mellesleg, sok az új és fiatal tanerő, akik nemrégen hagyták ott a padot, és rengeteget kérnek, valamint idén csak orvosok és profok tanítanak, szóval jóóó rövid lesz a pórázom már jövő héttől... :cry: Tehát értelemszerűen kevesebbet leszek :roll: A bétázni valóval meg még mindig csak vánszorgok... de tehetek róla, hogy az illető se a helyesírással, se fogalmazással és stilisztikával nincs tisztában?? Tisztára elment kedvem :? De még dirigál, hogy maradjon a stílus meg stb. X-( Úgy volt, hogy visszadobom neki, és csináljon,amit akar, de lássa kivel van dolga, megcsinálom neki. :roll: Bár silányul haladok - tegnap is egy bekezdést írtam át... de jól van.

Ma pedig gyakorlata volt. Úgy látszik szerdán akkor nem talizunk. :roll: Dee, ma is láttam egy cuki pasit >:) Deszkás tökéletes ellentéte... Fekete haj, szemek, és sötét bőőr... valami ennivaló. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 6:44 
Könyvmoly

Szép, és jó és kellemes reggelt!

Igen, Shanon, nőttél! :D *Juhééé! *

Nara: találtál valami izgalmas történetet? :D

Maya, Ailana, teljesen eltűntetek... :( Aila csak-csak ad jelet, na de Maya.. oO Várunk vissza! Mintkettőtöket!!!!! :D

Honi, a Aloha

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra