Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 3:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 10:33 
Betűmániákus

Hahó! :D
Ez az utolsó szünetes levelem xDD De furcsa ezt írni... illetve pardon: nyári szünetes. :) Hát ez is eltelt :( :) Mondjuk én picit várom a sulit, leginkább a barátok, rég látott osztálytársak miatt... és végre pörgök majd újfent, és az legalább majd eltereli a gondolataimat néhány vacak dologról. :roll: Az év nálunk is villámlás módjára fog zajlani, ugyanis mi szervezzük a ballagási műsort... tanulunk közben, tán kirándulunk is, illetve nekem ott vannak a hülye versenyek is, amikre már előre beneveztek. Úgyhogy majd kutatgatok megint, már csak jó kis témák kellenének, de most egy csomó hasznos anyagom van, tehát emiatt nem aggódom. ;)
Az írásra még nem mondok konkrétumot, látjátok milyen széllelbélelt vagyok mostanában. De legalább - merem remélni -, hogy rájöttetek, mennyire hangulatember vagyok... :roll: Borzasztóan. Itt is köszönöm a csodás véleményeket és a biztatást! :x

Aila és KyKy, nektek meg az msn-es dumapartikat köszönöm, azt hiszem, nélkületek fele ennyire se érezném jól magam >:D< azért remélem, hogy holnap már több minden kiderül majd :-S

Öhh... most várom a tesómat xD Képzeljétek, megint 3-4 éveseket kapott az új csoportjába, ők olyan aranyosak. O:-) Azt hiszem, többet megyek majd oviba is 8->

Majd azért írjon be valaki! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 9:40 

Sziasztok!

Igen, holnap suli. :( El vagyok szontyolodva, hisz akkor nem lehetek itt, mivel az őseim ( :rol:l ) nem engedik. Még jó, hogy a T-mobile kitalálta, hogy ingyen adja a fészbúkot, mert így legalább valamilyen formában kapcsolódom az internethez. LEgalább segít túlélni a mindennapokat, amiket így nyáron is csak az Internet segített ebben. Na de nem panaszkodom.

Én nem várom a holnapot, viszont megyek orvoshoz, hogy írjon igazolást (igen azért megyek suliba holnap XD) mert elrontottunk egy nyelvvizsga jelentkezést és így ússzuk meg, hogy potyára menjen a pénz.

TI hogy vagytok? :)

Ez a tanév szerintem nagyon gyorsan el fog telni :| mivel számomra a szorgalmi időszak csak 8 hónap és nem 10. Csak áprilisig járok, utána érettségi. :-S Olyan furcsa lesz, az utolsó érettségi után végleg elhagyni az iskolát azzal a tudattal, hogy már nem járok ide. És hát pont tegnap gúnyolódtak rajtam itthon, hogy programozónak akarok tanulni és csak két programot írtam.. szerintük. Eddig mindenki azt mondta, hogy ügyes vagyok. Még ők is... ezekszerint akkor nem mondtak igazat, és ez nagyon rosszul esett. Határozottan egyre jobban nem érzem magam jól, és a jövőévi kollégiumi kilátások egyre jobban tetszenek. Igen, kérem szépen abbahagytam a depit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 6:47 
Írópalánta

:D Hát ha felmész az oldalra oldalt van egy kocka, ahova beírhatod az e-mailedet :D de szívesen szólok neked, ha majd lesz valami ;)

Úha, szurkolok Alia. Ne izgulj, pont az a jó szerintem abban, ha új helyre megy az emebr, hogy sok új arc van, nincsenek előítéleteik veled szemben, barátságokat lehet kötni, meg ilyesmik :) Ja és hidd el, a többiek is ugyanúgy el fognak tévedni szertinem ;) Nálunk pl. a harm,adikra csak 2 lépcsőházon lehet felmenni, minden gólya eljátssza legalább egyszer, hogy a harmadikon próbálkozik :D:D

Hát megpróbálom nem lebecsülni magam. Most egyébként jól felidegesíett... najó, kezdek kiábrándulni belőle, mert ez tiszta hülye... (kíváncsi vok, meddig fog tartani ez a "mit is láttam benne?" érzés xD ha túléli azt, amikor újra látom, akkor oké, annyi, de ha nem ^^")

Holnap suli :( Én csak maga a tény miatt vagyok kissé elszontyolodva... imádom az őszt, de a suli most annyira nem hiányzik :D És nem is csak a tanulással van a bajom, hanem hogy minden nap ugyanazokkal vagyok, és ez egyrészt jó, mert imádom őket, másrészt viszont azért mindig van néhány konfliktus :roll: jó, persze nem az elején, tudom :D És nem leszek depis ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 19:41 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Halihó mindenkinek! :)

Először is Shanci, ne haragudj, hogy nem tudtam már válaszolni, pedig látom, hogy nagyon vágytál volna egy kis beszélgetésre... Most viszont az este folyamán mindenképpen röppen tőlem a pü neked! :)
Külön megjegyzem, hogy nagyon örülök, hogy ez a srác - ha más pozitívumot nem is, de - visszacsábított az íráshoz! 8-> :-D
Annak pedig még inkább, hogy mindenki ilyen kis aktívka volt, és írogatott és töltögetett, ahogy lesz időm, szaladok is hozzátok! ;-)

Nara, hol lehet ilyen hírlevelet találni? Nem igazán vagyok otthon ezekben a dolgokban... :oops: Vagy esetleg ha gondolod, szólj, ha tudsz valami ilyesmi jó programról.:-D És ne becsüld le magad, egy pasi nem ér ennyit!!!

Face...8-> Hát igen, jó is az, mindenki reflektorfényben, senki sem menekülhet! ;-) XD

A pasi témáról én már inkább nem is mondok semmit se...

Viszont annál többet a suliról, ami most - ha döcögősen is, de - elkezdődni látszik. Ez pedig rettenetesen megrémít... :-S :-S Komolyan mondom, kellett nekem ez? :-< Kurzusfelvétel, össze-visszarohangálás, teljesen új környezet, több ezer új arc én meg úton útfélen eltévedek, elhagyom a papírjaimat és... :-S
No, de egyszer majdcsak belejövök... reméljük. :roll:

Riika, drágám, merre vagy? Majd adj hírt magadról, lesz mit mesélnem - több dologról is. ;-)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 18:59 
Írópalánta

uff csajok :'( Ha valakinek már nem csak, hogy egy jó szava nincs hozzám, és hogy letagadja, aminek számítania kéne, de már be se szól, mint régen, és ha még ez nem lenne elég, az én piszkálódásomra sem reagál, hanem figyelmen kívül hagyja... akkor az azt jelenti, hogy vesztettem, igaz? :'( :'(

hát ilyen az én szerencsém. na mind1, akk már csak annyi a dologm, h legalább a büszkeségemet megvédjem :)

és veletek mi van? lapul a topic!!! :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 19:50 
Betűmániákus

Oóóóh^^
Ne hari, h úgy letámadtalak :g
Amúgy semmi extra... shanci szerelmes (lásd: vers :D). bővebben nem tudok nyilatkozni, a fejleményeket itt is föltüntettem, várok még. :roll: csak nagyon rossz :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 19:08 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

Shancim, jól láttad, fenn voltam délelőtt, visszaolvasgattam egy kicsit, de olyan fáradt voltam, egy értelmes szót nem tudtam bepötyögni... :? Úgyhogy tulajdonképpen egész nap az ágyikómban lustálkodtam, meg GYU nosztalgia napot tartottam, most olvasom újra az első kötetet. :x

Csak kitartást Lánykák a pasivadászathoz! ;) Szorítok! :)
Shanci, amúgy te még nem is küldtél püt a történtekről... Kapok estimesét??? ;;)

Látom, sok friss husit feltöltöttetek, megyek is nézelődni! ;)

Pusszantás :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 18:28 
Írópalánta

:( Nyugi, csak két percig volt fönt :roll: én meg bekattantam, és belájkoltam vagy 50 oldalt, aztán ugyanennyi ténykiadós szart, és közzé is tettem a felét :roll: :oops: nem vok normális :( asszem le kéne állnom ^^"

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 17:57 
Betűmániákus

a te je9lted legalább tiszteletét teszi az oldalon :roll: az enyém nem jár föl xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 17:51 
Írópalánta

Köszike a kritikákat, Shanci :-* :D

Am meg én is olvasással foglalom le jelenleg a gondolataimat... de nem-nem-NEM fogok meghekkelni most egy sztorit se!!!!!! :lol: :-SS xD

Inkább facebookon kínzom magam, szuggerálom T. nevét, hátha rámír :roll:

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 14:58 
Betűmániákus

igen, én is rákattantam^^
óóóó, picim bejelöltem, visszajelölt, lájkoltam a profilját - azért nem mertem bevadulni az összes képére :-Ą pedig szándékomban állt :g - most bejelöltem egy képen, sok más emberrel együtt :lol: Igen, mindössze egyszer =(( vasárnap, egy hete azzal ébresztettek, hogy tetszem neki, de azóta se kép s hang :(( kezdek bedilizni. KyKyt szerintem kicsit ki is akasztottam a hülyébbnél őrültebb elméleteimmel :D dehát ha már nem tudok mire gondolni... :( várok :-<

majd elolvaslak meg minden :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 13:39 
Írópalánta

:) Feltöltöttem egy novellát, meg egy versikét... köszi, hogy egy picit rásegítettél, Shanon ;)

:( És összvissz még csak egyszer találkoztatok? Nem is tudom... végülis én nem ismerem, nem tudom, beleillene e, hogy fél, bár én valószínűbbnek tartom, hogy még egy picit fel kéne piszkálnod a figyelmét irányodba ;) Ezaz, hajrá facebook!!! likeolgass, jelölgess, hátha észrevesz :D

Jó dolog is ez a féjsz, csak én úgy voltam vele az elején, hogy "jajj neee, most már otthon is zaklathatanak a hülye tárasalmi életbeli problémáikkal az emberek :roll: " mostanában meg vagy nagyon imádom ("lehet szervezkedni, beszélgetni, képeket felrakni, jajjdejó!!!! :D:D:D"), vagy nagyon rühellem ("baszki, T. már megint fentvolt, és nem írt rám!!! $fal ")

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 13:16 
Betűmániákus

értem^^ jaaaaj, ne is mondd! 8-| én is tele vagyok félkész és elkezdett dolgokkal, de egyikhez sincs kedvem :roll: pedig, jaaaaj... :? annyi dolog jó lenne. tegnap megnyitottam, kotlottam fölötte egy ideig, de föladtam. :-( nem megy a hosszabb dolgok leírása, nem tudok figyelni.

a pasikról meg ne is essen szó... :cry: nem jelentkezik! istenkém, pedig annyira... $pray én meg mint egy hülyeliba beleestem. :oops: ez nem föllángolás... sokkal rosszabb. már minden eshetőséget képbe vettem és átrágtam, egy hete találkoztunk először, úgyhogy... nem is tudom, mit várok. :roll: azt állítják, hogy fél, de... ez nem hinném, hogy igaz. az nem lehet. most bejelöltem féjszen egy képen... remélni tudom csak, hogy elindul valami :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 13:08 
Írópalánta

Hogy én? Hát nem tudom... kicsit depis vok. Igazából nyaralás alatt született másfél novellám, meg ha nagyon akarnám régiek is lennéenk, de annyira nem haladok a történetemmel, hogy egyszerűen nincs erőm semmit begépelni, meg feltölteni :( A sztorimat is ötezerszer úrjagondoltam, újrakezdtem, átírtam, már több a kivágott "háthamégjóleszvalamire,ezértodamásolomafájlvégére" rész, mint amit jelenleg késznek nyílvánítottam...

És szar, mert nem a sulikezdés miatt van rosszkedvem, mert imádom az őszt, sulival meg jelenleg épp semmi bajom (majd lesz év közben -.-"), az időjárás is végre nem olyan dögmeleg, deee... áhhh

írni szeretnék, mert megint minden felgyülemlik bennem, de egyszerűen nem jönnek ki a szavak :-S

És még mellé ott van T. is... azóta nem beszéltünk egy szót sem, csak közösben fészen, mióta levágta nekem azt a szarságot... viszont vízicsata közben dumáltunk a csajokkal és egyre valószínűbb, hogy amikor arról volt szó, h hármunk közl az egyikünknek lenne esélye nála, még tantáborban, akkor nem én voltam az. Csak már mindenki foglalt (legalábbis lelkileg) abban a társaságban csaj, kivéve engem és még egy bnőmet, de ő ebben nem játszik... csak annak örülök, hogy nem az a csajra kiéhezett típus, és nem fog felszedni "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon. Mert azt nem viselném el... :'(

Na bocsi ^^" ez kellett...

szal megpróbálok erőt venni magamon, és alkotni :)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 12:01 
Betűmániákus

Riika, láttalak sündörögni de... tényleg semmi? :( Be se írtál, pedig vártam. Mindegy. :-<

Nara, köszi a véleményt, nagyon jól esett :x Te? Mit alkotsz? Úgy olvasnék már valami jót de nincs semmi :roll: Na, aki keres az talál, szóval... de már komolyan olyanokra fanyalodok - KyKy, ne érts félre :-* -, amit sose olvastam. Nagy baj van itt :-S

Na, én lépek. Ebéd. Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 19:09 
Írópalánta

Új koma miatt? $? :-S Na, mindjárt elolvasom ;)

ööö... KyKy, meg kell modnanom, én sem rajongok a Lily/James párosításért (bár be kell valljam, nem nagyon olvastam még ilyeneket, szal van remény,h ogy belopják magukat a szívembe ;)), de azért elolvasom :D Van elég uncsi pillanatom még így is, hogy újra van végre edzésem, meg hogy utsó kiélvezendő napok... meg addig sem agyalok a megfejethetetlen ellenkező nemen ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 10:01 
Könyvmoly

Miért bántanánk? Nem is lett depis a vers... :roll: de ezt majd kifejtem akkor a blogodban.

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 21:16 
Betűmániákus

Na, lánykák... lehet örvendeni. Shancitok megint bedepizett, de most egy új koma miatt, úgyhogy ezért nem ér bántani... inkább a vers miatt, oks? :D a ficblogban vannak az infók.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 10:28 
Könyvmoly

á, nem hinném... nem találnak rá... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 10:02 
Betűmániákus

jaaaaj, ne szontyolodj már el! egy rakás tekergőre éhes emberke van itt, olvasni fogják, tudom :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 9:47 
Könyvmoly

ááá, akkor senki nem fogja elolvasni... :( kb. te vagy az egyetlen aki olvas :D hmm... mindegy megjártam... :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 9:46 
Betűmániákus

cicám... én nem szeretem őket :-S
egy fia olyan törit se olvastam, amiben ők szerepelnének, ugye nem baj? :((
amúgy várom a reakciód! :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 9:42 
Könyvmoly

Nem tudom, de akkor megnézem, és írok is neked vissza, rendicsek? :D

*kykyke nem létező ficblogja*

Jelentkeztem egy új törivel... :oops: a jó öreg Lily és James páros - mert már idejét sem tudom, mikor alkottam velük -, és a Sors... mi lett volna, ha Lilyék tudják, hogy mi vár rájuk, hogy meghalnak... :) Valaki elolvassa majd? *könyörgő szemekkel szuggerál*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 7:27 
Betűmániákus

Pipőőő, én írtam rád msn-en... remélem, nem veszett el. :-S Attól, hogy nem voltál fönt, én szóltam :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 21:07 
Könyvmoly

Shancikám! Velem megtudtad dumcsizni, ugye? Remélem, azért kicsit tudtam segíteni! :) Alakult azóta valami?
Nem tudom, mikor leszek legközelebb msn-en, mert ma... temetésen voltam :( , holnap meg elvileg Maycsizom, aztán jön a hétvége, és megint meló... :(( Ne tudjátok meg, milyen rossz lesz két hét lébecolás után visszaszokni... xD :D Szóval, pü-zzél nekem, ha van valami fejlődés, rendicsek? :D

Tetszett nektek a zene? Nekem is nagyon, egyik kedvencem lett, olyan kis édes volt BZ, egyem a kis szívét... egyszer el fogom rabolni... xD :x

Na, de most lépek is, megyek GyU 2-t nézni... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 9:59 
Betűmániákus

Hahóóó!
Gondoltam, benézek, ha már jelentkeztetek páran :) Aila... ment a pü, de :roll: jaaaaj, ne csináld, hogy te is elmész, mert akkor kiakadok :(( tényleg senkivel nem tudom már megbeszélni :? mindegy, a pü-ből majd rájössz, miről van szó. Majd mesélj, mi volt :-* Érezd jól magad! :)

Többiek? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 7:05 
Írópalánta

Iratkozz fel hírlevélre Aliana ;) Én legalábbis azt tettem, bár mondjuk amúgy is könnyű dolgom van, mivel a bnőim is imádják az ilyeneket és redszeresen figyelik, hogy mi van :D

Én Zsámbékon lovagolok (pontosabban Tökön, de ha ezt mondom 1: senki sem tudja hol van, 2: a viccesebbje megszakad a röhögéstől :roll: )

Húha, tényleg mesélj Alila! :D:D Kívncsi leszek rá...

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 21:10 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hellóka mindenkinek! :-)

Juj, Nara, ez a vizicsata!!! 8-> Nagyon nagy! :-D És én ilyenekről miért maradok le folyton...? :-( A párnacsatás murik is mindig valahogy olyankor vannak, amikor nem érek rá vagy későn tudom meg, hogy most volt... hm... :-S Meg úgy imádom az ilyen szökőkutakat (vagy mi a szösz... :roll: ) is - bár nekem a füredi a favorit! ;-)
Te amúgy hol lovagolsz?

Shanci, ez - ha furcsa, ha nem - tényleg így van, hogy néha idegenekkel könnyebb. Én is ugyanígy voltam/vagyok a drágáimmal, akiket két éve ismerek, hogy mikor először találkoztam velük, már olyan volt, hogy nem érdekelt, ki mit gondolt, önmagam lehettem mindenféle álarc és maszkara nélkül, amit eddig a suliban kénytelen voltam viselni... Aztán jöttek ők és... 8-> 8-> És én azóta sem tudok kikerülni a bűvkörükből :x De nem is akarok! ;-) Holnap is megyek velük bulizni!! :-D
Shanci, mesélj még erről A fiúról! Akár pü-ben is! :)

Jaj, lánykák, erről jut eszembe, ha holnap már nem lennék, akkor puszilok mindenkit és elmentem gólyáskodni a hét végéig, aztán majd mesélek - ha túlélem! ;-) >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 15:09 
Írópalánta

Sziasztok!

hát igen, ez sokszor így van a barátokkal. Általánosban engem is kiábrándítottak. Volt néhány "legjobb barátnőm", azok mind eltűntek valahová, aztán még gimiben is bepróbálkoztam... azóta nem bízom egy emberre, vagy egy társaságra magam... inkább több emberrel jóban lenni, akik mellett másképp lehet szabad az ember, bár meg kell mondjam, én is azokkal érzem jobban magam, akikkel nem kell sokat alakoskodnom, csak ott meg nem mindenkit bírok annyira, így végülis ott is kell ^^" Hát, lehet, hogy nem vagyok a hűséges típus de ez van. És szerintem egyáltalán nem bűn Shanon, ha idegenekkel jobban érzed magad néha, úgy mindig fesztelenebb tud lenni az ember... csak ne hanyagold el azért a barátaidat, mert gondolj bele: az idegenekből lehet hogy előbb utóbb ismerősök lesznek...

Lovaglás? :D:D Dejó, még egy lovasember!!! Szerintem nagyon jó dolog a lovaglás, bár nálunk én űzöm egyedül a családból.

T.-vel? :-S mi is lenne? :roll: semmi nincs... igazából most nincs is itthon. Majd 29ikére akarunk vmit szervezni megint, aztán meglátjuk mi lesz :-S arra jöttem rá, hogy neten keresztül mindig sokkal nagyképűbb... valszeg ezért volt az is olyan, amilyen, amit mondott... :-S na mind1

Viszont a 21ikei dolgo nagyon jó volt, elmentünk a 4K!s vízicsatára D:D:D:D nem tom, hallottatok e a dolgoról, de a szabadság téren volt, a szökőkútnál, mindenki locsolt mindenkit, vödörrel, vízipisztollyal, zacskóval, üveggel... xD facebookon vannak képek, elég sok, bár akinek nincs bent a csoportjainák a 4K! az asszem nem látja... viszont, ha kíváncsi vagytok, van egy vidi: http://www.youtube.com/watch?v=f0J6h5iq1lc (0:23, sárga pólós lány én vok xD)

És az volt a vicces, hogy bnőimmel egyikünknek sem volt ott aaa hogy mondjam... kiszemeltje xD

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 9:55 

Le velük!

általánosban nekem is kellett álarcot viselnem... pocsék egy osztályom volt. Mindig engem gúnyoltak ki, ezért sosem lehettem önmagam. Wááá... de szörnyű idők voltak, de amúgy azt bírom, hogy az egyik általános iskolai osztálytársam, aki 7évig (hetedikben megbukott, azt az osztályt járta vagy 3x ) keserítette meg az életem,megjelölt fészen. És még azt hiszi, hogy visszajelölök :roll: Nem értem én az embereket... Elutasítottam, had lássa nem vagyok akkora ökör, hogy azok után, amit művelt még jópofizok vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 9:52 
Betűmániákus

Igen, így van. Le a régi lemezekkel! 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 9:51 

:) De az a lényeg, hogy jól érezted magad ;)

szeretem mikor az emberek arról írnak milyen jó volt nekik :) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 9:47 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:

Nos, örülök, hogy jól érezted magad :) és nem kellett álarcot viselned. :)

>:D<

Szia neked is! :)
Jobb is, hogy nem érted, mert hosszú és bonyolult xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 9:32 

Szia Shanon!

Nos, örülök, hogy jól érezted magad :) és nem kellett álarcot viselned. :)

Amphe, neked is örülök a GT-nek :)

Olyan csudiklasz, hogy mindenkinek ilyen klassz hétvégéje volt >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 7:26 
Betűmániákus

Sziasztooook!
Megérkeztem :)
Hogy vagytok? Visszaolvasgattam, de nem értettem semmit :-S :#-) Túl... euforikus a hangulatom 8-> Idegesítenek a pillangók a gyomromban -.-"

Lányok.... sokszor írtam itt, hogy milyen jó meg isteni hétvégém volt... és... azt hiszem, joggal szégyellhetem magam, mert azok - így utólag rájőve - nem is voltak jók. Ez a néhány nap az összes eddigi bulimat überelte. Először is, rájöttem, hogy igen csekély a barátaim száma... rettentően fájt, hogy nem vették fel a telefont és nem válaszoltak az üzeneteimre. Ordítani tudtam volna :( Szerintetek... lehetséges az, hogy idegenekkel jobban éreztem magam, mint azokkal az emberekkel, akiket "évek óta ismerek"??? Nem is tudom, ismerem-e őket... Itt nem kellett jópofiznom, arra vigyázni, hogy ne hozzak szóba olyat, ami másoknak nem téma.... itt mindenki beszélt mindenkivel, nem éreztem kínosan magam, ha a párok összebújtak - mert ugye itthon mindig úgy érzem, hogy egy fap*csa vagyok, hogy nem találok senkit - itt megszűnt létezni a falusi csaj. Vagyis az voltam, csak nem volt rajtam álarc... :roll: Na, nem depizek, mert nincs értelme. Csodálatos volt és... igen, mindig korán kijelentem, látom, hogy ebből se lesz semmi, deeee... shanon megint szerelemes. :D De most kurvára. Elnézést kérek az alpári kifejezés miatt. (amikor Nickelback szólt a kocsmában, összenéztüüüünk)

Úgyhogy életem legszebb napjain vagyok túl *vele* és a barátaimmal. Az igaziakkal. :) És ti is nagyon hiányoztatok :-( :-*

20-án Szinetárék nyomatták, KyKy, annyit gondoltam rád :)

Bocs, de mindössze ennyit tudok kicsikarni magamból...*lökött*
Most nem tudok gépelni, mindentől frászt kapok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 23:43 
Fanficbúvár

Amphe!!! >:D< >:D< >:D< :-D Már nagyon hiányoltalak ám!:)
Juj, remélem, nem gondolod komolyan, hogy ennyivel megúszod a gt meséket, főleg nekem, mint sorstársadnak? ;-) Szóval kérem a részletes tájékoztatót! :-D Én szerdán megyek, úgyhogy addig még pont el tudsz mesélni mindent! :)

Riika, nem úgy értettem, hogy ha nem sikerülne... bár tény, hogy nekem is mindig ez volt a legnyomósabb indok, amiért nem szerettem előre megmondani az ilyesmit (az angol nyelvvizsgámat pl. mindenki csak akkor tudta meg családon kívül, mikor már a kezemben volt a könyvecske...:oops: ). Szóval nehogy azt hidd, hogy én kételkedem a sikeredben! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 23:42 
Szárnybontogató

Engem nagyon is érdekel, Babááááák, tudod jól!! >:D< Tessék sokat mesélni! :)
Aztán ha nem kapjuk el egymást emesenen addig, akkor jó balcsizást!! :x

Joccakát, szépségetes álmokat kasmírok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 23:31 
Fanfic-faló

Nyúú, nagyon jó volt :) Ismerkedtem ezerrel, nagyon durva feladatok voltak, leírhatatlan mennyiségű pia fogyott, és teljesen leamortizáltam magam xD

Kedden megyek Balatonra barátnőmmel, ha lesz időm holnap, akk mesélek :)
Persze, csak ha érdekel titeket, senkit nem akarok untatni.

Jóéjt :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 23:20 
Szárnybontogató

Szia Amphe!! :)

Majd ha kipihizted magad, mesélj mi jót rosszalkodtatok?! ;) Milyen volt a gólyatábor?? :D

Puszii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 22:28 
Fanfic-faló

Na, sziasztok!

Mizujs felétek?
Nem olvastam vissza, hulla vagyok napok óta.

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 22:27 
Szárnybontogató

Köszönöm, Lányok! >:D<
Igen, Ailám, igazad van, valóban kicsit frusztráló, mivel ha tényleg nem sikerül, milyen gáz már, nem szeretek csalódást okozni, de másrészt jól is esik a biztatás, szóval... :)

Amúgy úúúúúúúgy örülök, hogy végre itthon vagy! :D :x
Lovaglás?? 8-> Jujj, nagyon szeretem a lovakat, amikor pici voltam, jártam is lovagló táborba, nagyon élveztem, annak ellenére, hogy úgy ledobott a paci, hogy fenékre estem... :oops: :D *jellemző*

Ha jól emlékszem, én 20.-án este valami krimit nézhettem a tévében, talán helyszínelőket, de nem emlékszem pontosan... Nem nagyon szeretem a tűzijátékot, meg az egész felhajtást... :oops: Bár a Mesterségek ünnepe jó móka, csak ne lennének olyan sokat. :D

Jáj, ehhez a filmes témához megint nem tudok hozzászólni, ugyanis nem láttam a Star Wars egyetlen részét sem... *meg lehet kövezni* :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 21:53 

Jaj igen köszönöm >:D< ukumétól kaptam :) ÉS Haydent én is bírtam :D Pont ma ment a SW 1 mikor lenn a kis ANakin és én megszólalok: Apa, ott van Darth Vader XD

És fúj a harmadikban úúúgy nem bírtam VÖdört... A régit jobban szerettem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 21:44 
Fanficbúvár

Ja, értem. Vagyis akkor egy kicsit félreértettelek, de már világos! :-D ;-)
Jaj, már mondani akartam, hogy a képed, ami a hsz-eid alatt van! 8-> 8-> Életem első kedvence, Hayden! :x :x :x Évekig rajongtam érte, gyűjtöttem mindent róla és néztem a Higher Groundot kifulladásig (sajnos az utolsó részeket tudtam elcsípni már csak... de azokat rögtön fel is vettem és rongyosra néztem! :-D No meg a Star Wars 2! :-D Amikor pedig megjelent a 3., utolsó rész és a moziban mindenki nevetett Darth Vader első "megszólalása", vagyis első hörgésekor, én zokogtam... :cry: :roll:

Riika, kisszívem, én már nem akartam még egyszer mondani, mert egyrészt már nagyon sokszor mondtam, hogy kitartást és minden menni és sikerülni fog, másrészt tudom, hogy engem megnyugtatás helyett inkább felzaklat az ilyesmi, ha mondogatják. Csak azért mondom, hogy tudd, együtt érzek veled és nagyon szorítok! $pray :-) :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 19:55 

Szia Ailana :)

Hát ez nem tábor volt. Csak a családdal elmentünk Fényespusztára, ahol van egy pihenő (vagy magát a pihenőhelyet hívják fényespusztának, nem tudom :-?) www.fenyespuszta.hu az oldala, és ott volt teniszpálya, ami ingyenes volt. :) Nem tudom én nagyon béna voltam benne, mint minden labdajátékban :D De a végére már vissza tudtam ütni a labdát ;) Jó volt. A teniszezőkkel nem állok sehogy, nem ismerem őket. :)

Lovaglás? ;;) na azt régen nagyon szerettem :) Lovagló bérletem is volt, de nem tudtam felhasználni mert elment a lovász :cry:

20án? itthon punnyadtam délelőtt meg nyelvvizsga felkészítőn voltam :)

Riika, menni fog a vizsga nyugodj meg, szorítok neked >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 19:30 
Fanficbúvár

Halihó, hazaérkeztem én is! :-D
És milyen jó volt! :) :) Úgy érzem, nem mintha máskor nem lenne az, de (KyKy tudja, hogy értem a nagyszülőzést ;) ) azért mégsem ugyanilyen. Most viszont nyár, és koncert, és buli és.... lovagoltam kétszer is! 8-> 8->:x :x Lányok, azt hiszem, megvan az új hobbim! :-D

Lil, tenisz? Jaj, azt is hogy szeretem! :-D Bár sosem jártam, sajnos, sosem volt valahogy rá lehetőség, vagy pénz vagy hely nem volt, na mindegy... De egyszer voltam táborban és bár az csak egy hét, de hát mint ilyen eléggé intenzív volt és bár kétlem, hogy már túl sok mindenre emlékeznék, de akkor is nagyon jó volt! :-D És a teniszezőkkel hogy állsz? Kinek a gárdáját erősíted? ;-) Király vagy kormányzó?? Na? :-D
Milyen tábor volt ez, ha szabad érdeklődnöm?

Nara, kihívás? Ez az, amit nekem is mondtál, csak aztán elmaradt? Vagy másik?

Jaj, KyKy, ez a szám! 8-> 8> Úristen, de szép! Nem is maga a dal, de aki és ahogyan! :-D Meg azok a gyerekek a klipben! Tényleg nagyon szép és megható! 8-> Mindig élmény látni, hogy a kedvenceink így közösen énekelnek, én legalábbis imádom az ilyet (pl. a régi Olimpiai dal is)! És főleg, ha igazi tehetségek, nem csak ilyen "sztárnak" kikiáltott, khm... hogy ne is mondjam ki... De ők! 8-> Dolhai, Szinetár, Bereczki (jaj, ő de édes volt az elején, ahogy ott hadonászott! :-D), Feke Pál és Csipa! :x Egyszerűen végem van az ő hangjától (is)! :-D Tóth Gabit ugyan kihagyhatták volna, bár meg kell hagyni, hogy a hangja az nagyon jó, pont mint a Veráé, de az egész csaj... :? És már megint hogy néz ki... De mindegy, itt nem ez a lényeg! ;-)
Szóval KyKy, köszi, hogy megmutattad! :)

Egyébként ki mint csinált 20.-án? Tűzijátékoztatok vagy más?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 18:27 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

Jááááj, Lááányok, már csak három nap és vizsgaaaa... :(( :(( :((
Iszonyatosan parázok, úgy érzem, semmit nem tudok, legalábbis ma mindent mindennel összekavartam, szóval... :-SS Kéne még egy kis idő. $pray

Lil, olvastam a másik topicban a csudajó kirándulásodról! :D Nagyon sportosat vagytok, legalábbis én totál kifáradtam a felsorolástól... xD Kirándulni, sétálni nagyon szeretek, de tenisz?? :shock: Azt a sok ugrabugrálást, meg sikoltozást... :|N :#-)

Nara! :) Mi a helyzet T-vel, van már valami fejlemény?? Hová mentetek végül? :)
Most már otthon vagy, szóval tessék csak megmondani merre jártál?! :D

Sok sikert, boszorkányos szerencsét a kihívásokhoz Lányok! >:D<

Puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 17:00 

Sziasztok!

Na, akkor, hazajöttem kirándultam nagyon jó volt :D
Nara, nekem már csak küldenem kell a második kulcsos ficcem :D és készen is van x) ma néztem a bétám már visszaküldte :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 15:01 
Írópalánta

Nah, nagyjából készen vok vele, msot bétát vadászok ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 20:34 

Nara, én már azt a füvezéses történetem leadtam csajmacskának :oops: A másik még bétánál... Remélem az is meglesz 25 ig... :-SS

Neked sok sikert! Biztos találsz egy gyors bétát. Mert az sajna kell :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 20:32 
Írópalánta

Jaaaaaaaaaj, akk emlékszem rád ám Lil! :D:D Am kicsit off: t ehogy állsz a vtks sztoriddal? :-S Végül én is a füvezésre jelenkeztem, van 5letem is, meg is van a sztori félig öhm... najó negyedig papíron, a többi fejben, de jelelnleg semmi időm begépelni, mert nem vok otthon :roll: (mindegy hosszú) és bár sztem készen leszek 25re nagyon félek, h nem találok bétát időben és azt muszáj, nem? :-S Te hogy állsz? :)

A vidit majd holnap meghallgatom ;) Jah és akk majd megmondom h hol vok/voltam, csak tudjátok kicsit elültette bennem anyám a paranoiát és ez mégis egy nyilvános oldal, úgyh majhd utólag ;)

Hát shanon én is irigyellek a sok alvás miatt, én utólag Agárdon tudtam bnőimmel fél 12ig aludni, mostanában mindig 7 körül felébredek :(

Mozi... 8-> filmek... 8-> társaság 8-> 8-> Bocsi, de nekem erről rögtön az ugrik be, h a tantáborosokkal (új vagy már nem is annyira új) ismerőseinkkel megint szerveznénk vmit, bár még nem tudjuk, h bulit, vagy mozizást, vagy beülnénk vhova... de annyira várom már, akármi, mert látnám T.-t xDxD najó, nem játszom itt a szerelmetes libuskát xD Annyira nem tudom h most mi van, istenem :( :roll: azóta sem beszéltünk, h összezagyválta azt a saját biztos "bolygójáról", meg a jövő-menő csajokról, és egyre jobban az az érzésem, h ahzért mondta, mert vmiért le akar koptatni :'(

Nah ennyit rólam :) Puszi...

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra