Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 23 (csütörtök), 12:34

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1140 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:48 
Tollforgató

Lilyana írta:
Jan Collie írta:
hajj, édes saram, voltam én valaha button szurkoló, amikor még össze is jött neki egy-két dolog, és mikor még nem fájt nézni a bénázását :D

de igen, ha f1, akkor én button :x

Gyűlünk-gyűlünk buttonösök? :D

alap:D lengetjük a kis zászlókat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:42 
Tollforgató

Jan Collie írta:
sara írta:
Jan, csak nem egy Button szrukolóhoz van szerencsém? :D :#-)

hajj, édes saram, voltam én valaha button szurkoló, amikor még össze is jött neki egy-két dolog, és mikor még nem fájt nézni a bénázását :D

még egy közös pont :D
hát igen, a régi szép idők! nem baj, azért mi maradunk hívei!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jan Collie írta:
sara írta:

Gyűlünk-gyűlünk buttonösök? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:28 
Fanficbúvár

Claire írta:
De megmondom, hogy kitagadtál a nemtomhonnan xD És Lil szeret, nem úgy mint egyesek :cry:

elhiszed, h még akkor is szeretni fog? XD
am azzal csak azt éred el, h nem lesz neked tudodmi :D am télleg, nem is láttalak még nyú résznél XD
(off vége)

és am én is szeretlek :x

éshát igen, Zsóka, igazad van. csomó sportszerűtlenség volt... ezek még jobban fokozzák azt, h nemszeressem őket

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:28 
Szárnybontogató

Luciatus írta:
azokban az időpkben én szerettem Alonsot, mikor Schumi ellen ment, mikor nyert, látszott rajta, hogy szívből csinálja :) nekem tényleg az utóbbi időben van vele bajom, mert nem tudja elfogadni, hogy nem ő a legjobb, és hogy sz@r autó van alatta (mert valljuk be, így van :D)... az meg, amit Hamiltonnal csináltak, mikor időmérőn beintettek egymásnak, meg majdnem karamboloztak, és hasonlók... az nagyon nem sportszerű sztem

Hát igen Hamiltonnal voltak érdekes dolgaik... De én nagyrészére nem emlékszem, mert akkor még nem néztem annyira tartósan:) De a szimpátia meg van, nem tehetek ellene :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:25 
Szárnybontogató

GYK írta:
Claire írta:
Amúgy GYK honnan is tagadsz? Megmondalak Lilnek :-P

el kell keserítenem, Lil is Ferraris :-P :x

De megmondom, hogy kitagadtál a nemtomhonnan xD És Lil szeret, nem úgy mint egyesek :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:25 
Fanfic-faló

azokban az időpkben én szerettem Alonsot, mikor Schumi ellen ment, mikor nyert, látszott rajta, hogy szívből csinálja :) nekem tényleg az utóbbi időben van vele bajom, mert nem tudja elfogadni, hogy nem ő a legjobb, és hogy sz@r autó van alatta (mert valljuk be, így van :D)... az meg, amit Hamiltonnal csináltak, mikor időmérőn beintettek egymásnak, meg majdnem karamboloztak, és hasonlók... az nagyon nem sportszerű sztem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:23 
Fanficbúvár

Claire írta:

el kell keserítenem, Lil is Ferraris :-P :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:22 
Fanficbúvár

Luciatus írta:
ja ebben egyet kell értenünk... Hamilton durván egoista, Alonso szintén, csak neki kevésbé van mire, és még bunkó is... pedig anno nagy Alonso-fan voltam, de amiket az utóbbi években művelt o.O

ugyeugye? :D
mondjuk én az elejétől utáltam... már akkor láttam rajta. Hamilton ugyanez. azé' már kicsit durva, hogy ő volt kiakadva, mikor az első évében nem ő lett a világbajnok -.- hát könyörgöm, örüljön, hogy egyáltalán egy jó csapatba került. más egész életében nem ülhet olyan kocsiba, csak hátulról szagolja a mezőnyt...

Ferrari, Michael Schumacher forever :x
amióta az eszemet tudom, és nézem F1-et, ez a páros a favorit... mióta nincs, csak simán Ferrari :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 20:21 
Szárnybontogató

Luciatus írta:
GYK írta:
Claire írta:
Neeem Kimi-fan, Alonso-fan :-D

kitagadlak! :shock:
*szavakkal szinte le sem lehet írni, mennyire utálja Alonsót. és Hamiltont. Ferrari forever :D :x*

ja ebben egyet kell értenünk... Hamilton durván egoista, Alonso szintén, csak neki kevésbé van mire, és még bunkó is... pedig anno nagy Alonso-fan voltam, de amiket az utóbbi években művelt o.O

Ehh... Bántjátok a kicsit? xD

Alonsonak nincs mire? Kétszeres világbajnok! Úgy, hogy Schumi ellen kellett győznie! 2007-ben elég rossz körülmények között kellett versenyeznie mégis 3. lett, megjegyzem egyenlő pontja volt a 2. helyen végző Hamiltonnal. 2008-ban a Renault nem tudta összeszedni magát, mert az előző pilótái leamortizálták, de amit megfelelő autó került alá két győzelmet is szerzett, és a brazil futamon is a dobogón álhatott. Amúgy áruld már el mire alapozod, hogy egoista? :shock:

Claire-féle védőbeszédet hallottatok :-D (Ha verekedésre kerül sor, én futok :-Ą )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:52 
Fanfic-faló

GYK írta:
Claire írta:

*szavakkal szinte le sem lehet írni, mennyire utálja Alonsót. és Hamiltont. Ferrari forever :D :x*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:47 
Fanficbúvár

Claire írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:38 
Szárnybontogató

Neeem Kimi-fan, Alonso-fan :-D És nem bántunk ne aggódj >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:38 
Fanfic-faló

Jan Collie írta:
kicsinálnak a kimi-fanok! :D csak vicceltem, csajok. nekem is a kimi sityakja tecc legjobban a jensoné után :)

Kiminek van stílusa, meg kell hagyni :D

én Rosbergnek, Kubicának és Jansonnek drukkolok - sztem ők nagy esélyesek, csak nem jó alattuk a kocsi X) de majd hátha az új Honda *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:33 
Fanfic-faló

kicsinálnak a kimi-fanok! :D csak vicceltem, csajok. nekem is a kimi sityakja tecc legjobban a jensoné után :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:29 
Fanfic-faló

nekem Kimi sisakja tetszik a legjobban, azzal az Iceman felirattal :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:19 
Szárnybontogató

Teljesen el vagyok nyomva xD Idén talán már nem kell nézned:) És nem matyóhímzés, nagyon dizájn az a sityak, jó? xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:14 
Fanfic-faló

sara írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:09 
Tollforgató

Jan Collie írta:
az F1 sisakokról: még mindig a jensoné a legjobb ^^. a kimijén meg mi az a matyóhímzés?! :shock: :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:07 
Fanfic-faló

finnigan írta:
...

nem lesz takahashi? :(:(:(:( pedig ha vki, hát még ő tudja szórni a 4 fordulatosakat. kíváncsi leszek, zsubi mit hoz majd. három quad ugrást (két toe-loopot és egy szalhovot) ígért a VB-re.
wier-t valahogy nem fogom hiányolni... XD viszont végre akkor lesz lysacek. na, rég láttam már. abbottra is kivi leszek :)
tomasnak új korija van? rémlik vmi ilyen hír... nem erre fogták, h gyengén szerepelt? vagy az joubert volt...? mintha zsubi ment volna rosszul az egyik grand prix-n, és rájöttek, h a kori volt a ludas. miért kell ezeknek új kori? rámegy a bajnoki címük :D. birkák.

az avim köszöni a dicséretet :)

az F1 sisakokról: még mindig a jensoné a legjobb ^^. a kimijén meg mi az a matyóhímzés?! :shock: :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 19:04 
Szárnybontogató

Alonsooooooo :lol: Amúgy szerintem Kimi sisakja a legjobb:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 18:58 
Tollforgató

Claire írta:
F1: Aki kíváncsi az új sisakokra itt megnézheti őket:)

szupi :D kösziiiii^^
hajrá Button :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 18:26 
Szárnybontogató

F1: Aki kíváncsi az új sisakokra itt megnézheti őket:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 23 (hétfő), 17:25 
Tollforgató

Jan Collie írta:
brian joubert a címvédő világbajnok, és bár tavaly nem ő lett az EB bajnok, idén januárban már visszaszerezte a címét, jó formában van, szal mindenképp esélyes.
európaiak közül itt van még tomas verner, a frissen trónfosztott tavalyi EB bajnok, aki nagyon jó és ügyes, csak még nem meri elhinni magáról. így fennáll a veszélye, h bénázni fog, és még dobogós sem lesz.
kíváncsian várjuk, h az idei EB meglepetés embere, samuel contesti mire lesz képes. tök új ember (bár nem fiatal, és nem is első versenye volt a januári, de évek óta nem lehetett hallani felőle), és rögtön ezüstérem... meglepő lenne, ha a VB-n is hozni tudná ezt az eredményt.
mindig kell számolni a japán daisuke takahashival, és ha johnny wier éppen nem mensturál, még ő is odaérhet :)). ha jó passzban van, veszélyes lehet. evan lysacek szokott még beelőzni de h vele mi van...? évek óta nem hallottam felőle.
meg van pár újonc, amerikaiak, kanadaiak (chipper, chan, abbott, carrier - biztos nem jól írtam a nevüket XD), ha jól jön ki nekik a lépés, beleszólhatnak az éremosztásba:)

Zsübi állítólag tényleg nagy formában van, minden kis nehézség nélkül ugorgatja a négyfordulatosait. x"D
Takahashi nincs, az egész szezont kihagyta, kihagyja sérülés miatt. Weir dettó nem lesz ott, mert az amerikai bajnokságban csak 5. lett. Pedig az amerikaiak idén három embert küldhetnek, szóval hogy már a háromba se fért be, az gáz szvsz. Ja amúgy Lysacek is csak bronzérmes volt. Abbott kicsit lealázta a nagyokat. Meg Brandon Mroz is, akiről még életemben nem hallottam. x"DD :))
Verner meg gyakorolgat szorgalmasan, szokja az új koriját, miegyéb... Aztán hogy mi lesz vele a versenyen nem tudom, idén még nem volt olyan, hogy mindkét program szépen összeállt volna... (Azért izé... :x) Szóval hát... érdekes kis verseny lesz ez. :roll:

Jaj, ha már itt tartunk elvileg Sebestyén Juli és Hoffmann Nóráék sem lesznek sérülés miatt. A magyaroknak megint összejött... Vicces lesz ez az olimpiai kvótaszerzés. *srg*

Jan, amúgy az avid... *.* :x Szeressük azt a programot. :D

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 15:32 
Tollforgató

Jan Collie írta:
ez a szitu :)

óh, köszönöm szépen ezt az összefoglalót, bár én nyomorék, joubert-en kívül ezek közül senkit sem ismerek... ht ezt teszi az emberrel a hosszas kihagyás, de nem baj, majd most nézni fogom (vagy nem, időtől és zavaró tényezőktől függően) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 14:56 
Fanfic-faló

huh kis, köszi :) akkor ezek szerint csütörtökön nem adják élőben a kűrt, biztos hajnalig tartana, hanem majd pénteken adnak összefoglalót :(. nem a legjobb, de hát evvan.

ajvé, akkor úgy nézem, szerdán sokáig fent leszek :D hab a tortán, h csütörtök reggel munkába állok (vagyis még csak szerződésezünk meg beiratkozás meg ilyesmi), jól fogok kinézni a hajnalig tartó korinézés után XD de hát a műkoriért mindent :x

Laura Connie írta:
huhh én mekkora plushenko rajongó voltam annak idején 8-> meg lambiel... de tavaly óta fogalmam sincs mi van a műkorival

plushy rulez :D :x lambiel ugye sajnos visszavonult. és h manapság mi van műkori tájon? dióhéjban:
brian joubert a címvédő világbajnok, és bár tavaly nem ő lett az EB bajnok, idén januárban már visszaszerezte a címét, jó formában van, szal mindenképp esélyes.
európaiak közül itt van még tomas verner, a frissen trónfosztott tavalyi EB bajnok, aki nagyon jó és ügyes, csak még nem meri elhinni magáról. így fennáll a veszélye, h bénázni fog, és még dobogós sem lesz.
kíváncsian várjuk, h az idei EB meglepetés embere, samuel contesti mire lesz képes. tök új ember (bár nem fiatal, és nem is első versenye volt a januári, de évek óta nem lehetett hallani felőle), és rögtön ezüstérem... meglepő lenne, ha a VB-n is hozni tudná ezt az eredményt.
mindig kell számolni a japán daisuke takahashival, és ha johnny wier éppen nem mensturál, még ő is odaérhet :)). ha jó passzban van, veszélyes lehet. evan lysacek szokott még beelőzni de h vele mi van...? évek óta nem hallottam felőle.
meg van pár újonc, amerikaiak, kanadaiak (chipper, chan, abbott, carrier - biztos nem jól írtam a nevüket XD), ha jól jön ki nekik a lépés, beleszólhatnak az éremosztásba:)

ez a szitu :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2009 március 22 (vasárnap), 15:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 14:27 
Tollforgató

Claire írta:
Mégsem lesz érmes renszer, a csapatok megvétózták:)

hállelujaaa :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 14:11 
Könyvmoly

Jan Collie írta:
engem a srácok érdekelnek a legjobban, aki hasonló cipőben jár, annak mondom, h szerdán futják majd a rövidet, csütörtökön pedig a kűrt. de h pontosan mikor....? azt nem tom :(

Én meglestem Port.hu-n (ez itt a reklám helye XD), és ott ezt találtam.

Szerda 21:45 - 1:15
férfi, rövid program - élő

Csütörtök 12:30 - 13:45
férfi, rövid program (nyilván vmi összefoglaló...)

Péntek 10:00 - 12:30
férfi, szabad program
15:45 - 18:00
férfi, szabad program

Várom ám én is. Főleg Takahashit meg a kis tünci Dzsonit. XD (Jurópien barátainkról nem is beszélve. :roll: XD) ^.^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 14:01 
Tollforgató

huhh én mekkora plushenko rajongó voltam annak idején 8-> meg lambiel... de tavaly óta fogalmam sincs mi van a műkorival

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 13:46 
Fanfic-faló

Nyuszibogar írta:
Jan Collie írta:
más: ki várja már a műkori VB-t?

szerk.: hm... átnyálaztam a TV-újságot de sehol nem találtam... melyik adón fogják közvetíteni? ;;)

hát a eurosport mindig adja, most is fogja sztem. űűűű most nézem csak, los angelesben lesz :? akkor lesz egy f*sza időeltolódás, vagy nagyon korán vagy nagyon későn fogják adni a versenyeket tévében.
engem a srácok érdekelnek a legjobban, aki hasonló cipőben jár, annak mondom, h szerdán futják majd a rövidet, csütörtökön pedig a kűrt. de h pontosan mikor....? azt nem tom :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 13:07 
Zöldfülű

Jan Collie írta:
hiinnye, ez télleg ciki :D

más: ki várja már a műkori VB-t? *ugrál, jelentkezik, csápol, hisztérikusan visít* ha minden igaz, holnap kezdődik a banzáj. persze megint fogalmam sincs, melyik verzió mikor fog sorra kerülni. de sejtésem szerint a fiúk kezdenek. *hajrá verner! táblákat lengetve elvonul, h lecserélje az aviját*

Júúúj holnap lesz? De jó hogy szólsz. Legalább lesz mit néznem és nem fogok unatkozni... :-D (fránya influenza :? )

szerk.: hm... átnyálaztam a TV-újságot de sehol nem találtam... melyik adón fogják közvetíteni? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 12:26 
Fanfic-faló

hiinnye, ez télleg ciki :D

más: ki várja már a műkori VB-t? *ugrál, jelentkezik, csápol, hisztérikusan visít* ha minden igaz, holnap kezdődik a banzáj. persze megint fogalmam sincs, melyik verzió mikor fog sorra kerülni. de sejtésem szerint a fiúk kezdenek. *hajrá verner! táblákat lengetve elvonul, h lecserélje az aviját*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 11:37 
Tollforgató

Jan Collie írta:
merthogy? régen drukkoltam nekik, mi hír a MU táján?

sorozatban kikapnak a legrosszabb csapatoktól... Hull City-től 5-1-re, Fulhamtől 2-0-ra. Hull city pl idén jutott fel a premier league-be, szóval elég ciki. szerencsétlen ferguson még két ilyen meccs és infarktust fog kapni a kispadon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 10:12 
Fanfic-faló

Laura Connie írta:
Züllik a Manchester!!! >:) >:) >:)

merthogy? régen drukkoltam nekik, mi hír a MU táján?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 9:52 
Tollforgató

nem kapcsolódik a lentebb olvasható témákhoz, de...

Züllik a Manchester!!! >:) >:) >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 21 (szombat), 20:37 
Fanficbúvár

hála a jó égnek :D
jobb ez a régi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 21 (szombat), 20:28 
Szárnybontogató

Mégsem lesz érmes renszer, a csapatok megvétózták:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 17 (kedd), 19:42 
Tollforgató

húúúú... ez meglepő... :o pedig sztem jó ez a pont-rendszer... de majd meglátjuk. már várom az első futamot :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 17 (kedd), 18:35 
Szárnybontogató

GYK írta:
*Oo*

hűű, hát kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz. és gondolom ha egyenlő a futamok száma, akkor a nagyobb pont győz, nem?

érdekes lesz az első futam, ahol kiderül minden szabályváltoztatás :)

Hoppá én erre nem is gondoltam xD Igen akkor gondolom az lesz :-D Ééés már csak 11 nap! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 17 (kedd), 18:30 
Fanficbúvár

*Oo*

hűű, hát kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz. és gondolom ha egyenlő a futamok száma, akkor a nagyobb pont győz, nem?

érdekes lesz az első futam, ahol kiderül minden szabályváltoztatás :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 17 (kedd), 17:43 
Szárnybontogató

Hűha... Túl vagyok az a első sokkon, képes vagyok másokkal is közölni: a FIA bevezeti az érmes rendszert. Nem tudom ki mennyit hallott róla, ez eredetileg Ecclestone ötlete miszerint aki a legtöbb futamot nyeri az lesz a világbajnok. A többi helyért továbbra is pontok alapján megy a harc. Várom a többi meglepődött f1-es szurkolót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 15 (vasárnap), 17:08 
Szárnybontogató

Idézet:
nem ilyen tájt szokott kezdődni a forma1? vajh mi lesz most a felállás az istállóknál? rég nem néztem f1-et.

Forma1 március 28-án kezdődik 6.40-kor és 13.40-kor. Felállás nagyjából maradt, Vettel ment át a Red Bullhoz Coulthard helyére, Vettel helyére pedig az újonc Sebastian Buemi ment. Ja és a Hondából lett BrawnGP :-D *kis fanatikus*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 09 (hétfő), 12:34 
Szárnybontogató

Jan Collie írta:
ritmikus gimnasztika? én csak messziről csodálom a tévében, amikor épp elkapok egy adást. ma is bele-belepillantottam, közvetítették felvételről az m1-en. láttam azt a kanaevát (így írják?), nem ismertem korábban (mondom, csak alkalmi néző vagyok :) ), de ami művelt a kötéllel...? :shock: és rontott karikán? hát megesik :)

én majd a huszonvalahanyadikán kezdődő műkori VB-t várom, meg nem ilyen tájt szokott kezdődni a forma1? :? vajh mi lesz most a felállás az istállóknál? rég nem néztem f1-et.

Igen, így írják.
Hát, technikailag messziről látszik, hogy nincs senki, aki akár csak a közelébe is érne a lánynak... Nem véletlenül lett összesítettben is első, meg egy híján az összes kéziszernél elvitte az aranyat :)
De szerintem ő már születésekor is szalagot/labdát/egyebet fogott a kezében :D Hihetetlen, amiket művel :D
A stílusa még kicsit kiforratlan, de az olimpiához képest már kezdi megkapni a maga jellegzetességeit, szóval kíváncsian várom, mit fog még kihozni magából :)

Csak azt sajnálom, hogy a magyar csapatgyakorlat nem kapta meg a bronzérmet... :( az oroszok azt a harmadik helyet tényleg csak a nevükre kapták meg, és mi érdemeltük volna meg (minden elfogultság nélkül, általában sportokban sokkal kritikusabb vagyok a hazaiak teljesítményére)

Műkori VB? Hm, lehet, hogy kivételesen én is a TV előtt fogok téblábolni akkoriban :)

Forget the prince with the white horse. I want a vampire with a silver Volvo!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 08 (vasárnap), 20:16 
Fanficbúvár

Jan Collie írta:
meg nem ilyen tájt szokott kezdődni a forma1? :? vajh mi lesz most a felállás az istállóknál? rég nem néztem f1-et.

dedede, két hét múlva lesz az első futam :)
amúgy nem tudom, rég hallottam híreket, majd az első futamon felzárkóztatom magam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 08 (vasárnap), 19:07 
Fanfic-faló

ritmikus gimnasztika? én csak messziről csodálom a tévében, amikor épp elkapok egy adást. ma is bele-belepillantottam, közvetítették felvételről az m1-en. láttam azt a kanaevát (így írják?), nem ismertem korábban (mondom, csak alkalmi néző vagyok :) ), de ami művelt a kötéllel...? :shock: és rontott karikán? hát megesik :)

én majd a huszonvalahanyadikán kezdődő műkori VB-t várom, meg nem ilyen tájt szokott kezdődni a forma1? :? vajh mi lesz most a felállás az istállóknál? rég nem néztem f1-et.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 08 (vasárnap), 18:10 
Szárnybontogató

Volt valaki rajtam kívül ma RG Világkupán? :)

Szerintem fantasztikus volt... Bár én még mindig Bessonovát és Kabaevát sírom vissza, nekem ők maradnak az igazi bajnokok...
és úgy igazándiból nincs senki az "újak" közül, akinek a stílusa annyira megragadna, hogy melléjük férkőzzön a listámon... Bár Kapranovát most láttam először kibontott hajjal a gálaműsorán, és az a lány... gyönyörűszép :)

Btw, újdonság:
Kanaeva elejtette a karikát!! :twisted: :shock: :-D
Valószínűleg először életében... :)

Forget the prince with the white horse. I want a vampire with a silver Volvo!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 09 (hétfő), 19:15 
Tollforgató

sara írta:
RIP Marian Cozma! A szegedi kézisek is gyászolnak Téged! :-( :cry:

Én veszprémiként aztán főként gyászolom. Az egész család sírt vasárnap. Szombaton még kint voltunk a meccsen, meccs előtt egy helyen kávéztunk.... vasárnap hajnalban meg jön a hír hogy megkéselték. Felfoghatatlan...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 22:59 
Tollforgató

Ananke írta:
Lilyana írta:
Reggel lementem szólni Anyunak, hogy a csajbulink tagjai virslit óhajtanak reggelizni. Épp akkor mondták be a Kossuth Rádióba.
A döbbenettől némán hallgattuk a hírolvasó hangját. Félelmetes volt.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egyből a nacionalisták jutottak eszembe, és az, amit a töritanárom mondott: ezek az eszmék már a tizenkét-tizenhárom éves gimnazista diákjaiban is ott vannak - a mi elit giminkben -, és nem félnek nyilvánosan sem hangoztatni. Sőt, a barátaim körében is kezd elfogadott lenni.
Lehet, hogy valójában nem is ez volt a háttere az esetnek, és én magyarázok bele mindent, de... Én azt hiszem kezdek félni. :-(

Nem is az a lényeg, hogy nacionalista vagy sem, egyáltalán az gáz, hogy manapság az ember nem vitával vagy kiegyenlített verekedéssel intézi az ügyeit, hanem késsel... Nem tudom, ez milyen dolog, elképesztő és szörnyű.
:(

szánalmas, hogy hol tart ez az ország... ez az én véleményem... no comment...
Ivan Pesicnek Zsarko Sesumnak pedig kívánok minél hamarabbi felépülést!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 22:33 
Fanfic-faló

Lilyana írta:
Reggel lementem szólni Anyunak, hogy a csajbulink tagjai virslit óhajtanak reggelizni. Épp akkor mondták be a Kossuth Rádióba.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egyből a nacionalisták jutottak eszembe, és az, amit a töritanárom mondott: ezek az eszmék már a tizenkét-tizenhárom éves gimnazista diákjaiban is ott vannak - a mi elit giminkben -, és nem félnek nyilvánosan sem hangoztatni. Sőt, a barátaim körében is kezd elfogadott lenni.
Lehet, hogy valójában nem is ez volt a háttere az esetnek, és én magyarázok bele mindent, de... Én azt hiszem kezdek félni. :-(

Nem is az a lényeg, hogy nacionalista vagy sem, egyáltalán az gáz, hogy manapság az ember nem vitával vagy kiegyenlített verekedéssel intézi az ügyeit, hanem késsel... Nem tudom, ez milyen dolog, elképesztő és szörnyű.
:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 22:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1140 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra