Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 3:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 16:31 
Szárnybontogató

Hallali! :)

Shanci, sajnálom, hogy nem működik a dolog, ráadásul én annyira zokni vagyok a témában, hogy még tanácsot sem tudok adni... Bocsiiii... :oops: :roll:
Jó barátnőzést, érezd csudijól magad Babááák! >:D<

KyKy, megnéztem, meghallgattam a vidit, tényleg nagyon megható... :(
A Varázslótanonc című filmet még nem láttam, de elég csábítóan hangzik, szóval feltétlen beszerzem! ;)

Aila már biztosan elutazott, úgy hiszem a következő napokban elég csöndes lesz a topic... :(

Jáááj, ma délelőtt átköltöztem nagynéném házába, mivel ő elutazott, én meg 24 órás felügyeletet vállaltam az állatkákra... :x :D Amúgy inkább csak a csönd meg a nyugi miatt, így talán jobban tudok koncentrálni az angolra... :roll:

Szerencsére van gép itt, szóval majd még jövök! Cuppantás :-* :D

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 12:56 
Betűmániákus

KyKym a linket majd megnézem, amint hazajövök :)
A film... nos, én még csak hallottam róla, de majd meglátom^^

Na, én pedig lelépek, ahogy mondtam; hamarosan hazaér anyum és eldobnak, köbö egy és fél órás a kocsiút :? Lesz idejük dirigálni xDD Már összepakoltam mindent, ami kellhet úgyhogy... lépek is. Legyetek jók, irkáljatok, hadd legyen mit olvasnom. Vagy vasárnap vagy hétfőn jövök :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 21:55 
Könyvmoly

Ááá, lányok! :')

http://www.youtube.com/watch?v=GnvMFK0MM-E

Olyan szééép! És megható a szövege! :') :x

ééés mindenkinek ajánlom a varázslótanonc c. filmet, mert nékem nagyon tetszett! :D :x Nicholas :x

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 15:32 
Betűmániákus

Köszi, megérkezett, már regiztem és javában nézelődöm! :-D
Köszönöööööm^^

szerk: ez elhamarkodott volt :roll: nincs programom és az oldal se enged semmit. csúcs -.-"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 15:24 
Szárnybontogató

Repült a $alien, Shanci! :)

Kicsi Amphe merre jársz?? $? Gólyatábor?? :) Hiányzol ám!! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 12:08 
Betűmániákus

Azt-azt.
El tudnád küldeni pü-ben? Előre is kösz^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 11:39 

Szija Riika, Shanon!

Igen nem Pesti vagyok. Tavaly itt is sűrűn jártak, de most nyáron több nem ment és remélem nem végleg törölték őket :-S mert az ultra gáz lenne mert akkor pl várhatnék rájuk akár negyven percet is :( Amit meg nincs kedvem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 11:37 
Szárnybontogató

Szia Lil! :)

Sajnálom a netedet, szörnyen idegesítő lehet, legalábbis engem biztosan kikergetne a világból, ha folyton kikapcsolna... 8-|

Ilyen ritkán járnak a buszok?? :-O Mondjuk nálunk is átlagban 20 percenként, de van vagy négy járat, ami közül lehet választani, szóval nem kell sokat várni... Jól sejtem, hogy nem pesti vagy?? :D

Jáááj, kezd elegem lenni az angolból... :(( Asszem kicsit zongorázgatok, muszáj valami kikapcsolódás... :roll: ;)

:-*

Szerk.:
Shancim, megelőztél. :x
Melyik filmet? A Step up 3at?? Hát annak megadhatom a honlap címét, én is Ailától kaptam! :)
Háát nem vagyok oda ezért a látványért... Igaz, nem vagyok vegetáriánus, de azért nem szeretem tudatosítani, hogy az, amit megeszem, az pontosan az a nyúzott, nyers cucc, ami lóg a kötélről... :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Riika 2010 augusztus 18 (szerda), 11:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 11:36 
Betűmániákus

Riika, most nagyon irigyellek a film miatt :-< de majd valahogy beszerzem ;)
Komolyan ennyire odavagytok?? :lol: Bár a halott állatok tényleg nem szép látványok :roll: én mondjuk sosem riadok meg semmitől, sőt. kifejezetten utálom a mirelit dolgokat :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 11:15 

Sziasztok!

Riika, a vásárolgatás jó volt :) Tök nyugisan indultam neki, hisz sehova sem siettem. Aztán olyan kettőre értem haza :D És szomorúan látom, hogy több buszom sem megy a nyáron. Remélem szeptembertől mennek, hisz azért nem akarok 20 perceket várakozni rájuk, vagy még többet.

Jó nektek, hogy így zajlik felétek az élet. Itt én éppen az internetet noszogatom, hátha nem megy el, de hiába. Kábé negyed óránként elmegy.. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 11:08 
Szárnybontogató

Sziasztooook! :-*

Ailám, bocsi, tegnap nem tudtam géphez jönni. Szörnyen nagy lány lettem, meg a fejem is majd széthasadt, szóval egész este a kanapén fetrengtem, meg megnéztem vagy három romantikus filmet. Azé az kicsit segített. :D
Holnap reggel elutazol??? :-O Ajaj, akkor ma feltétlenül csípjük el egymást emesenen, még nagyon sok a "kidumálni" való... ;)
Step up. :x Ezt a részt (3) még nem vetítik a mozik, nem is vagyok képben, hogy fogják é. Én mindenesetre imádom, de hát szinte az összes táncos filmmel így vagyok... 8-> Amúgy én a Streetdance-et láttam 3D-ben. Hát aaaazz... olyan jó koreográfiák vannak benne... :x Ajánlom nagyon!!! ;)
Rózsi-koncert?? Holálá... Lehet, hogy összefutsz Anyumékkal! :D

KyKy, örülök, hogy bekukkantottál! :) Jó olvasni, hogy így zajlik feléd az élet! Mulass csak, aztán gyere hozzánk irkálni!! :-*

Lil, megértelek, ma én is meseszépet aludtam, úgyhogy biztosan van ilyen. :D Milyen volt a vásárolgatás Szolnokon? :)

Shanci, irigyellek, hogy ilyen kevés alvással beéred. Én imádok durmolni, reggelente alig lehet kirázni az ágyból... :#-)

Mi volt még?? Jáj a piac. Én is Anyuval szoktam néha-néha kijárni. A zöldség-gyümölcs részleget nagyon szeretem, de Ailámhoz hasonlóan a hentespulttól ki tudnék rohanni a világból... $sick :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 9:13 
Betűmániákus

Szépséges reggelt! :x
Vagyis valami olyasmit. :roll: Hajnali fél ötig tévéztem és fél 10kor keltem, de egész jól vagyok :lol: Hmmm egyébként velem sincs semmi érdekes, ma kezdek pakolászni, hogy mit viszek, ilyesmi... :roll: Talán végre valahára eldobozolom az általános sulis könyveimet is. :) Már egy ideje kellene, dehát...

Igen, piac... :lol: De szerintem nem rossz hely, csak ne lennének annyian... :roll: Na, majd még benézek, puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 21:45 

Szia Nara :-h

Én bizony tisztán emlékszem rád :D igen voltam a Siriusban éés ott ültem a papnőknél a vége felé :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 21:19 
Írópalánta

Sziasztok!

piac? pedig az nem rossz dolog, Shanon :D nem vok egy kofa-típus, de sztem nem oylan szörnyű dolgo, anyámmal néha vásárolunk ott gyümit, meg ilyeneket :D Jajj, de jó az avatarod xDxD

ŰSzia, Lil... öhm lehet egy fura kérdésem? Te most voltál a Siriusban? csak mert annyi Lil/Lily nevű emberke van itt ^^" és lehet h tudom, ki vagy, lehet h nem xD

am velem most nincs semmi :)/:(

Puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 20:11 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
KyKy, jó hallani rólad! :-D Már kezdtünk ám aggódni... :-( De örülök, hogy jól telnek a pihenőnapjaid, látom, jól összehoztál mindent erre a néhány napra, úgy is kell azt, használd ki! ;-) Barátnőddel pedig remélem, nem komoly és megoldódnak a gondok.:)

Riika, tegnap én is sikeresen eláztam, akkor pont egyszerre sikerült...XD
Hát akkor örülök, ha mindkettőtöknek segíteni tudtam a filmes oldallal! :) :) Aztán majd mesélgessetek, milyen jó filmeket találtatok! ;-) Riika, a Step up milyen volt? Én is nagyon kíváncsi vagyok már rá! 8-> De tényleg, azt már játszák amúgy a mozik?? Én mintha úgy emlékeznék, hogy még nem. Mert azt nagyon 3D-ben szeretném megnézni! 8->

Shanci, a múltkor én is voltam piacon, pedig már ezer éve nem - vagyis hát gyakran járok arra, de közvetlenül sose vagyok mégse ott (na ezt bogozzátok ki :-P). De engem nem állított meg csak egy ismerős, viszont néha rossz látvány volt a sok nyers egybe állatka... :roll: Sajnálom, túl városi vagyok... :oops: ;)

Én is tervezgettem még magamnak néhány szép kis programot a nyár hátralevő részére! :) Most 20-án nem leszek itthon (bár amúgy se szeretem a tüzijátékot, csak magát a gesztust, hogy ünnepeljünk), Rózsi-koncertre megyek! 8->
Aztán megejtünk valami "A bulihoz" hasonló mókát! Már alig várom! 8-> 8-> 8->
Utána ugye gólya leszek, ami megint csak izgalom... :oops: Kíváncsi leszek!:-D
A lényeg a lényeg, hogy holnapután reggel megyek le vidékre, aztán majd csak a hétvégén jövök.

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 19:49 
Betűmániákus

Áhh, akkor jó! Azt hittem, hogy valami rosszat írtam. :( De neeem. :D
Már vártam, mikor jelentkezel :-*

Örülök, hogy pörög a bumeráng, használd is ki! Időközben rájöttem én is, hogy biza két hetem maradt... úgyhogy nagyon jó... de azt maximálisan telerakom minden jóval, úgyhogy remélhetőleg tűrhető lesz :lol: Majd ha lesz időd, azért nézz szét itt is és legyél többet! Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 19:26 
Könyvmoly

Sziasztok!

Csak azért jöttem - nem akarok zavarni -, hogy eloszlassam Shancim kételyeit; nem csináltál semmit, nem is haragszom rád, meg... végül is senkire sem, miért tenném? :)
Csak kicsit összejött most minden... barátnőmről kiderüt egy-két érdekes dolog, és segítenem kell neki, plusz szabin vagyok, szóval megyünk ide-oda, ma pl. Állatkertben voltunk, holnap megyünk vidámparkozni, aztán meg csüt. talán cirkuszba, pénteken tűzijátékozom, hétvégén megyünk strandolni, közben meg szinte végig barátnőméknél lógok vagy egyiknél vagy másiknál... szóval egyszerűen nincs időm fórumozni. :)

Na, de most megyek is tovább, mert k*rva éhes vagyok, ma délben ettem utoljára egyetlen árva perecet, szóval... kalória ide vagy oda, most tömni fogom a bucit. Aztán meg sztem lepihizek, meg... sáskát fogok gyilkolni! Berepült egy a szobámba, és már múltkor is volt egy ilyen, benn az ágyamban - gondolhatjátok, mekkorát sikítottam, mikor megtaláltam... :) :D vááh, rossz visszagondolni... :-S :D Szóval, van még egy-két dolgom...

Puszi, Shanci és a többieknek is! :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 13:39 

Na, visszajöttem :D

Nem tudom Shanon :g csak úgy írtam :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 11:24 
Betűmániákus

csak egy kérdés: hogy lehet meseszépet aludni? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 10:31 

Sziasztok!

Most, csak beköszönök, mert megyek be Szolnokra vásárolni, és feljöttem buszt nézni. :) Nagyon köszönöm a fogadtatást. :) Remélem jót aludtatok, mert én meseszépet. :)

Na, megyek is :-h

sziasztok! Jövök még ma, ha hazaértem és megszereltem a netet. (Lassú és ilyenkor kikapcsolom egy órára, általában hat is ) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 7:10 
Betűmániákus

Voltam. Piacon. Én. :D
És nem is rossz :-P
Bár tény, hogy boldog-boldogtalan leállított, hogy én a nem a... de. Az vagyok. A többi nem ismert föl, dehát jólvan :roll:
A motor király dolog csak anyám megint behisztizett úgyhogy... egyébként nekem nincs, de az ügy már folyamatban van, a barátnőméknek viszont van kettő :x

Igen, még pihenek, még van időm. Még. :?
A hétvége viszont király lesz és alig várom 8-> Annyira akarok már beszélni a barátnőmmel, az msn meg nem olyan =(( szeretem látni az emberek reakcióit.

Szia Lil, már itt is? :D
Gyere csak. :-*

KyKy, te merre vagy? :-S =(( Rosszat írtam? Szerintem ismersz annyira, hogy úgyse volt komoly... viszont tényleg jó lenne, ha beírnál és letisztáznánk, mert így tudatlanul "nagyon jó". Tényleg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 23:12 
Szárnybontogató

Sziasztok Láááányok! :)

Lám így éjfélre én is sikeresen beestem. Hulla fáradt vagyok, hosszú nap volt, és már nagyon csábít az ágyikóm, de azért gondoltam, még pötyögök pár sort... (:| :D

Jelentem tisztelettel, ma megint sikeresen eláztam. :D Épp sétáltam a keletinél a bátyámhoz, mikor eleredt a legnagyobb zuhi. Azért nem panaszkodom, mondhatni igen... khm... szimpatikus britekhez sikerült behúzódnom az egyik megállóba... 8->

Háát, én már mociztam is, autót is vezettem egyedül, persze papírok nélkül, de ahogy mifelénk régebben mondani volt szokás, nem a jogosítványtól megy a kocsi. :-Ą Én mindkettőt nagyon szeretem amúgy, majd ha véégre nagy leszek, remélem lesz is. Kawasaki... :x

Ailám, köszönöm a honlap címet. Akár ördöngösség, akár nem, nekem új volt, még nem ismertem, és el is kezdtem nézni a stepup3at. :) Angolul, szóval még olyan nagy lelkiismeret furdalásom sincs a lazsálás miatt. :D

Nara, hát akkor úgy látszik ez a szemüveg dolog végzetszerű. :D
Az én színem sem épp csokibarna amúgy, de én szeretek fehér lenni. :)

Shancim, jó pihenést, drága! :) Már nincs olyan sok idő, úgy hogy használd ki! ;)

Lil, nagyon örülök, hogy végül benéztél, és látod itt tényleg senki nem harap. :) Gyere holnap is, szívesen látunk!! >:D<

Szépjóéjszakát! Sokpussz :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 22:48 

Na, még egy utolsó háesz mielőtt ágyikómra térnék.

Köszönöm az üdvözlésed. Nos, mindenhol vannak viták, hisz nem vagyunk egyformák így surlódunk. Tehát félreértés, nézeteltérés mindig van :)

De, most tényleg megyek, holnap ha nem vagyok kolonc akkor írok ide is :) >:D<

Jóéjszakát :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 22:45 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Szia kedves látogató! :)

Részemről örömmel és szívesen fogadlak körünkben, és bár nem beszélhetek a többiek nevében, szerintem ők sem fognak megharagudni rád.:)
Sőt, nekem külön jólesik, hogy így megtetszett a mi kis társaságunk, hogy ellátogattál hozzánk. ;-)
Bár ha jártál már itt, láthatod, mostanában nem éppen a legaktívabb üzemmódban jár a hajónk és a "mindig nyugodt" légkört is kicsit megcáfolnám... voltak sajnos kisebb-nagyobb félreértések, összezördülések köztünk is, de hát senki sem tökéletes. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 22:25 

Sziasztok!

Sokat olvasgattam erre fele, és mindig láttam, hogy itt milyen nyugodt és harmónikus a légkör. :) Nagyon megharagszotok, ha bepofátlankodok ide? :#-)

Én már motoroztam, és tetszett! Bár csak rutin pályán, forgalomba ki se mernék menni :-SS pedig van jogosítványom, de motorral... :-SS Azért én megmaradok az autónál :)

Mivel, ilyen csúnya módon bepiszkítottam ezt a szépséges topicot, úgy illik, ha megyek elköszönjek. Nem bírom álmos vagyok, szóval jóéjszakát >:D<

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lil Snape Dogg 2010 augusztus 16 (hétfő), 22:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 22:13 
Fanficbúvár

Hát lányok, én még soha életemben nem motoroztam... :oops: Bár olyan Bellás-Jacobosan kipróbálnám egyszer (kétszer)! 8->
Autót is csak egyszer, egyenes úton vezettem életemben... :roll: Bár addig él a világ, míg nekem nem ad jogsit! XD Biciklivel, de még gyalog is közveszélyes vagyok! :-D

Hát nem mondanám, hogy az én mostani álmaim épelmére utalnak, mindenesetre felettébb érdekesek...
Hát igen, ismerős, mikor az ember lányának a fejébe akaratlanul is befurakodik egy bizonyos illető aztán éjjel meglódul a tudat alatti fantázia... khm... :oops: Csak Isten tudja, miért pont azokat álmodtam Vele, Velük... $? Bár azért nem panaszkodom, volt köztük nem egy felettébb kellemes. ;-)

Elhatároztam, hogy blogot nyitok... :oops: Már el is kezdtem, de még bőven ráfér a csinosítgatás, bővítgetés. Össz-vissz két bejegyzésem van még csak. Sok mindenre nem jöttem még rá (és a cím is csak átmeneti még), de ha gondoljátok, kukkantságtok meg. :)
http://ailana.blog.hu
Megpróbáltam néhányszor megnyitni, és nem mondanám, hogy mindig sikerült és néha meglepően sokáig töltött vagy csak a nyers vázat nyitotta meg. Azért próbáljátok meg, ha gondoljátok, nem tudom, mi lehet vele. Nem igazán értek még hozzá... $?

KyKy, merre vagy? Jó rég nem hallottunk már felőled...:-( Remélem, nincs semmi gond és hamarosan hallatsz magadról. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ailana 2010 augusztus 16 (hétfő), 22:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 19:25 
Írópalánta

:D a mocizás az jó dolog, shanon :D

Hát tőlem meg épphogy elpártoiltak az épelméjű álmok ^^" viszöont T. eléggé beléjükfészkelte magát $? $? $? nem találok elég kétségbeesett fejet ide... de olyan hülyeségeket... istenem...

áh, én sosem barnulok le normálisan, és ha igen, akkor is egy hónap alatt tökre kifehéredek :-S Egyébként meg 3 éves koromtól szemüveges vok ^^"
nah most ennyi :) Puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 18:15 
Betűmániákus

Beiktatjuk a heti programba a mocikat :x
én most köbö úgy festhetek, mint egy három napos hulla... viszont! ma teregettem, kocsit mostam meg söprögettem, és meglátszik a bikinim 8-> két árnylattal barnább vagyok, de még mindig ijesztő :-S
Ohh... a fél nyolc... nos, 6 és negyed hét között már kukorékolni szoktam átlagban :#-) utálok aludni :?

milyen blog? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 18:00 
Fanficbúvár

Jaj, lányok nem olyan nagy ördöngösség, nevetni fogsz, ha meglátod, milyen evidens az oldal címe, de azért mindjárt elküldöm. Közben meg még gondolkozom a blog címén...hmm, egyelőre semmi ötlet... $?
Ennyit erről, hogy a vihar jó... :? Ma engem is sikeresen elkapott. :roll: Úgyhogy most már még inkább átérzem az élményedet. :)
Nem tudom, adják-e még a Johnt, de biztos megtalálod (ott ahol én néztem, tuti ;-). Meg majd úgyis akarok róla írni, amit beszéltünk. ;-)

Én olyanokat szoktam mostanában álmodni... :-( Nem tudom, mi lehet a levegőben, de semmi jó. Vagy inkább furcsa, érthetetlen dolgok. Bár valahogy mindig akad bennük egy-két jó foszlány. 8-> Legalábbis a maiban igen. :)
Fél nyolc, Shanci, jesszus! :-P Én a múltkor az egész szombatot átaludtam szinte. Reggel felkeltem, elmentünk vásárolni, aztán délután olyan simán elaludtam, mint aki már egy hete nem. És este is rögtön ment a csicsika. 8-> Jó az alvókám! :)

Hát én is jó barna vagyok, mondjuk szeretem is, legalább ilyenkor tetszik a színem, mindenkit "legyőzök" barátnőim közül - pedig nem szolizok. ;-)
Motoroztatok? Vagy gyakran szoktatok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 7:24 
Betűmániákus

Széééép napoooot! :-*

*élvezi szabadságának csordogáló perceit* Én olyan jót aludtam! 8-> Jó, igaz, megint fél nyolckor keltem, ami nincs is olyan korán, legalábbis hozzám mért viszonylatban, de :roll: Akkor is, úgy érzem hetek óta először, hogy most ki is pihentem magam. :)

Este úgy megleptek engem. :D Szombaton motoroztunk Sárival, de nem beszéltünk meg semmit a tegnappal kapcsolatban, erre HP nézés közben bevágódtak két tonna popcornnal és moziztunk. Noémivel jöttek, aki úgy néz ki, mint egy néger. Ő is kétszer nyaralt, de ő egyébként is kreolbőrű, szóval... zabáltunk meg röhögtünk és olyan jó volt egy kicsit újra visszamenni kislányba :( Hétvégén nem leszek itthon, csütörtökön vagy pénteken elhúzok - ez még nem lett eldöntve - és majd jövök vagy hétfőn vagy még vasárnap. Attól függ, melyik nap indulok. :lol: Az egyik barátnőmhöz megyek Becsére. :roll: És jó messze van innentől, úgyhogy... kicsit jó lesz elszakadni.

Olvasgatok, pihenek... gyógyulgat a lelkem, úgyhogy... talán megfelelő állapotban tudom kezdeni szeptembert. Legalábbis nagyon remélem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 0:05 
Szárnybontogató

Ailám az a honlap nekem is jöhetne!! ;;) Várom a püt! :D

Úgy látszik, ez ilyen KASMÍR tulajdonság, mert én is szemüveges vagyok... Először nálam is úgy volt, hogy csak a távollátásra - mozi, színház, matek órán a tábla XD - kell, aztán úgy megszoktam, megszerettem, hogy már szinte mindig hordom. :)

A Kedves John című filmnek már néztem a plakátját, kíváncsi is voltam rá, de valószínűleg lemaradtam róla. Már nem is megy a moziban, ugye?? :oops: Sebaj, majd kalózkodva nézem meg... 8)

Nara, örülj csak, hogy nem történt semmi szerencsétlenség Veled pénteken. Nekem még mindig fááááj a lábam... :-S :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 20:11 
Fanficbúvár

A honlapot elküldöm mindjárt pü-ben (nem azért, mert nem nyilvános vagy ilyesmi, de nem akarok reklámozni, se spamelni).
Hát, elvileg nekem csak távollátásra kell, szóval táblához, mozi, ilyesmi, aztán majd meglátjuk, hova fogom használni még. Ahogy kedvem lesz szerintem úgy. :)

Bocsi, hogy most ez így rám jött, hogy mindenfélét ajánlgatok, de megint filmeztem: Kedves John! Istenem, hogy az mennyire szép film! :x :x Nagyon tetszett, hogy levelekben történt szinte minden. És az érmés dolog, amikor lelövik... 8-> És komolyan, a legszomorúbb rész nem is azoknál volt, ahol gondolná az ember, hanem nekem egyértelműen az esőben szörfözés ütött legnagyobbat! Az annyira drámai volt! 8-> Ismeritek/láttátok? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 17:39 
Írópalánta

:) Igen, én ismerem ezt a számot, és szerintem is nagyon szép 8-> Húha, a filmes oldalnak meg tudod adni a címét, mert nagyon érdekelne :D Igaz, apám elég aktív torrentes, de ha az ember nagyon uncsizza magát, meg ha nem akar letöletni... ilyesmik, akkor jól jön.

Nekem is küldhetnél majd képet, én is szemüveges vok :)) Igazából én sem szeretem, h az vok, nyáron ált. keveset is hordom, de a mostanim nekem is egész oké... ighaz már kicsit kopik szuegényke :(

am nekem péntek 13án nem történt semmi... igazából nem vok babonás, inkább szeretem az ilyen napokat, de most tényleg semmi nem volt. Bár ezt is lehet pozitívan kezelni xD

pussz

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 13:52 
Fanficbúvár

Jaj, szegény Riikám, hát akkor tényleg nem sikerült tökéletesre a péntek 13. Velem meg semmi izgi/rossz/érdekes nem történt. Pontosabban semmi... :? Pedig akartam menni a különleges nap örömére valami buliba, de aztán elmaradt a dolog barátaim érdeklődésének hiányában... :roll: No mindegy, lesz még máskor is ilyen! :)
Robin Hodd musical? Mesélj csak! 8->
Hát tényleg, igazad van, nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, de a türelmem határtalan, tudod jól - és ezt a legkomolyabban mondom. Szóval ráér! :) Viszont nem tudom, mikor leszel msn-en, mindig leslek, de eddig még nem tudtalak elkapni, mert meg akarom veled beszélni Lana észrevételeit is. Jó sok volt! ;-) :-D
Kép? Hát az így még nincs, de majd valamikor - ha emberi fejem lesz - akkor talán. ;-)
Én sem vagyok túl nagy Beyonce fan, de ez a szám valahogy nagyon megfogott! :x Alicia Keys hangja akkor már szerintem sokkal jobb! Ha választani lehetne, nekem az ő hangja kéne! 8-> :-D
A filmet nem ismerni pedig egyáltalán nem műveletlenség, sőt. Én se hallottam róla előtte sosem. Valami blogban akadtam rá és megfogott a leírás. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 11:09 
Betűmániákus

Egy hosszabb összefoglaló magyarázat a ficblogombaaaan!
most megyek, legyetek jók! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 10:29 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

Jáááj, nekem ez a péntek 13 nem egészen érdemelte ki "az én napom" címet... :roll: Este színházba mentünk egy barátnőmmel - a Robin Hood című musicalt néztük. (Látta még valaki? KyKy?:) ) Hazafelé pedig pont egy buszmegállóban kapott el a vihar - természetesen egy teletömött buszmegállóban, úgyhogy gyakorlatilag végig az esőben álltunk. A plusz poén az volt, hogy az új magassarkúm - ami egyébként gyönyörűű 8-> :x - úgy összetörte a lábam, hogy állni se tudtam. Szóval gyakorlatilag a Margitszigettől a Keletiig mezítláb közlekedtem. Élmény volt. :D
De amint hallom van, akivel jót tett a vihar! :) Amphe babának előbújtak az ihlettündérkéi, Ailánk szokás szerint álmodozott, szóval... ;) :D :-*

Ailám, láttam a mancsnyomot, nagyon örültem neki, köszönöm széééépen!! :x És persze, tudom, hogy megbeszéltük, de azt is, hogy attól még, hogy megértjük, nem feltétlenül esik jól... De tényleg igyekszem. :)
Új szemüveg?? Jujj, mutizol róla képet??? ;;)
Én annyira nem szeretem Beyonce dalait, de azért ez szép volt. A filmet pedig nem ismerem... :oops: Műveletlenségem határtalan.
Okésokés, akkor majd emesenen elkaplak!!! :twisted: :D

Nara, akkor tényleg nagyon közel lehet. :D A nyaraló a vonattól pár utcányira a part mellett van, a kemping mögött. Valami hal utca, keszeg, csuka, ilyesmi. :D
Nem, nem vonjuk ki teljesen a tejtermékeket az étrendből, csak visszafogjuk. Jáj, nem is bírnám ki nélkülük. Már csak azért sem, mert naponta mindig megiszom vagy három-négy bögre tejeskávét. :#-)
A képeket majd én is megsasolom fészen! ;)

Shanci, hogy megy az írás?? Mizujs Veled babááák?? :-*

Cuppantás Nektek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 21:10 
Fanficbúvár

Hullócsillagos péntek 13!!! 8-> Lánykák, ez a mi napunk! ;-)

Kicsit eltűntem, bocsi, csak unokatesók nyaraltak nálunk, kis pesti levegőt szívtak... XD Vagy inkább gépeztek.. :roll: Ergó, nekem már nem nagyon jutott... :?

Nara, bármilyen történés van T terén, tessék informálni! ;-) A novelláidról meg majd halljunk! :)

Riikám, ne viccelj már, ezerszer megbeszéltük, hogy ráér! 8-> Egyébként Lanával már egyezkedtem, szóval lesz majd mit mesélnem! :-D Ja, és nézd meg majd a lidérceidet, hagytam nálad mancsnyomot! :x
Örülök, hogy jó kedved van, ok nélkül is lehet azt, sőt, úgy a legjobb! 8-> Lehet, hogy valami szépet álmodtál! :)
Jaj, lányok, én viszont olyan rosszat, egész nap ezen kattogott az agyam, borzasztó volt, nem bírom, mikor álmomban meghal valakim.... :cry: :cry:
Buli? Msn-en mindent elmesélek majd, szólj rám! ;-)
Na megvan a szép magassarkúd? Remélem, azért nem lesznek olyan drasztikus változások az étrendetekben.:)

Képzeljétek, új szemcsim van! :-D Nem tudom, miért örülök most úgy neki, mert amúgy utálom, hogy szemüveges vagyok, talán azért, mert látok! XD De nem, most tényleg örülök, hogy végre sikerült elintézni ezt is. Szeptembertől már nagyon is kelleni fog. Három napja csak ezután járkálok...
Mit akartam még mesélni? :roll:
Ja igen, tudom.
Az egyik: ismeritek Beyonce - If I were a boy című számát? Én most beleszerettem! 8-> Olyan igaz a szövege és olyan szép! 8->
http://www.youtube.com/watch?v=nOkefenMQTQ
Akinek van kedve, vélemény? ;-)
A másik pedig, hogy találtam egy filmes oldalt és most virul a fejem, hogy nem kell mindent elkéregetni, magam is meg tudom oldani letöltés nélkül! :-D Láttátok a Keith című filmet? Én néhány napja láttam és igazából nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e. Mármint az eleje, meg a nagy része igen, viszont a vége... :? És nem azért, ami lett, mert abban szinte biztos voltam, hogy az lesz, de ahogy... Nagyon borzasztó volt. Nem szomorú vagy megható, egyszerűen értelmetlen. Összefüggéstelen. Nekem csak túl nagy volt az ugrás vagy nem tudom. De lehet, hogy majd második nézésre jobban fogom érten vagy nem tudom, de így elsőre... furi volt mindenesetre... :? Viszont a srác karaktere! 8-> Nekem is kell egy Keith! :-x
Na azt hiszem, most ennyi, megyek Vámpírnaplókat nézni! Damon! ;-)

Pusszancs nektek! :)

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 17:20 
Írópalánta

Jáááj, Riika, szegénykém... nem is tudom, mi lenne velem, ha nem ehetnék tejterméket (vagy csak alig) :-S :-S Én mondjuk asszem ABs vok... de azért igaza van Shanonnak, valamennyit kell enni, mert kellenek a jó egészséghez...

Hát akkor naon közel lehet a nyaralótok, mivel ez Agárd-Gárdony határán van :) Tulajdonképpen, ha vonattal megy az ember, a Gárdony megállónál érdemes leszállni... (ott van, ha a főúton megy az ember, a süntanya melletti utcában :-P de az utcanévre nem emlékszem... ja de asszem Alkotmány utca ^^)

:D xD Azok a képek tényleg csak az ízelítő, Shanon :-P vagy pontosabban mondva, az a 10 a 600ból ami egyáltalán nem kompromittáló xD (amin nem vagyunk részegek, nincs széttúrva a lakás, nem ülök T. ölében... stb.) De nekem szerencsére megvan a többi is ;) :D:D

Abból a soriból én nem láttam egy részt sem :(

Tényleg, milyen buli, Alia? Nem akarok nagyon kíváncsiskodni, de ha írsz pü-t, nekem is írhatsz ;)

Nah puszi, csajok! :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:59 
Betűmániákus

értem :)
a kritikát szívesen :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:56 
Szárnybontogató

Á-á, nem laktózérzékenység, más. :) Persze, csupán az volt a probléma, hogy Anya eddig szinte csak tejtermékeken élt, naponta benyomott vagy két liter tejet, szóval... :D (Na jó, én sem vagyok jobb... :roll: ;)) Aztán most doki bácsi ráparancsolt, hogy tessék visszafogni magát, mert így csak baj lesz egy régi betegségével... :? Aztán Anya úgy megijedt, hogy nekem is lesz majd valami hasonló bajom, hogy nálam is betiltotta a sajtzabálást. Ennyi. :D

Óóó, én is imádok fehérneműt vásárolni, nincs is annál jobb! ;)
Jó írogatást, olvasgatást! :-*

Jaj, amúgy itt is megköszönöm a kritikákat, olyan ééédesek vagytok, nagyon örültem áám! >:D< :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:15 
Betűmániákus

Sziasztok! :)

Riika, az első évados rész 8-> Anyukád laktózérzékeny-gyanús? Mert a laktóz a tejcukor... na, igen, ha fölhalmozódik, akkor megeshet a probléma, vigyázni kell vele, ÁM!! Nem szabad teljesen kivonni az étrendből, inkább mértékkel fogyasztani. Napi egy pohár tejtől senkinek semmi baja sem lesz, ráadásul az emberek nagy része máshogy nem is visz be a szervezetébe kalciumot, ami a csontoknak rossz, szóval lehet és KELL is fogyasztani a tejterméket. Csak okosan ;)

Nara, láttam féjszes képeket, amiken bejelöltek, nagyon csinik voltatok! :D Szurkolok!

KyKy, te merre bóklászol már megint? :-S

Én ma vettem egy tök segszi melltartót, és egy függőt, amihez már kinéztem a sálamat :x

Olvasgatok, írogatok, semmi extra, majd jövök :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 10:01 
Szárnybontogató

Jóreggelt Vietnáám! (:| $coffe ;;)

Olyan jó kedvem van ma reggel, ne kérdezzétek, nem tudom, miért, csak felkeltem és azóta úgy vigyorgok, mint egy jóllakottkölyökgólya. :D Biztos szépet álmodtam... 8->

Bocsi, hogy megint napokra eltűntem, de nagyon sűrű az élet, ráadásul a net is folyton elmegy, remélem azé ezt az üzit még el tudom küldeni. :roll:

Nara, örülök, hogy rendben hazaértél! :D Agárd?? Nekünk Gárdonyban van egy kisebb nyaraló-félénk, pontosabban unokatesóméké, de mindegy, egyre megy. :D Csatlakozom Ailához, örülök, hogy nem rohantad le T-t, nem kell rögtön az összes lapot kijátszani. ;) Csak szépen, ügyesen. (Persze azért arra vigyázz, hogy a srác bele ne unjon az "előkészületekbe"... :) )

Ailám, nem tudom, mikor lesz időm a harmadik fejezetre, ne haragudj... :( Igyekszem vele, csak annyira közeleg a vizsgám. Augusztus 25. Mentem szívrohamot kapok, ha eszembe jut... :((
Jaj, amúgy erről az "A buliról" még nem is meséltél, pedig rengeteget emlegetted. Tessék püzni, ha mást nem!! ;)
No, és a tegnapi? Hogy sikerült?? :)

Az Így jártam anyátokkal sorozatból én csak egy részt láttam, amikor valami óriás egér-csótányt, vagy mit, üldöztek. :D Az nagyon jó volt, sokat nevettem. ;)

Képzeljétek, Anya volt egyik nap orvosnál, ilyen általános kivizsgáláson, és ott a dokija közölte, hogy nem szabad annyi tejterméket enni. Mivel az A vércsoportosoknak a vérzsírszintje ettől szökik az egekbe: jó kis sajtos melegszendvics, ilyesmi - de Shanci ezt te biztos jobban tudod, hogy s mint... ;) A lényeg, hogy mivel mindkettőnknek A a vércsoportja, Anya kitalálta, hogy le kell állni a tejtermékekkel, ami csak azért kellemetlen, mert jó formán kizárólag rajtuk élek... :roll:

Ma megyünk Anyával cipőt vásárolni. Régebben kinéztem egy nagyon szép magassarkút, remélem még kapható... Szurkoljatok! ;)

Pusszmussz :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 11 (szerda), 19:18 
Írópalánta

Majd mindenképpen meséljél Amphe ;) Hát igen, sajna egyáltalán nem tudok kiigazodni T.-n, de igazából ha tunék, nem is lenne benne semmi, izgi, nem? :-P

Hát próbálok novelláklat irogatni, meg az új sztorimat beindítani -.-"

Nah most nem naon tudok mit írni, de nem akarok megint eltűnni ^^" puszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 10 (kedd), 13:20 
Fanficbúvár

Nara, halihó, jó hogy itt vagy! :-D

Látom, zajlott/zajlik ám az élet körülötted is, örülök neki, úgy kell azt, hiszen nyár van!;)
Most voltatok néhány napja Agárdon? Nem volt nagyon hideg a víz? Nekünk a Balcsi eléggé az volt... :? Van ott ilyen nagy vizipark? Még nem is láttam! 8->

Na, szurkolunk ám nagyon T-vel, hátha hátha...:-P Minden a beszélgetéssel kezdődik, ki tudja, mi lehet még belőle!;-) Viszont örülök, hogy nem smároltad le, nem kell rögtön mindent eljátszani.:-D

Face, ne is mondd! Ha egy-egy olyan dolog történik, én is mindig nagyon rákapok, mondjuk A buli után is! 8-> :x :x

Miket írogatsz mostanában?

Lánykák, én ma "korai buliba" megyek, ami azt jelenti, hogy kb mire az igazi buliidő elkezdődne, már itthon is leszek...XD Nem baj, úgysincs most kedvem valami hajnalig, reggelig tartó nagy dologhoz, fáradt vagyok, korán keltem, viszont így pont jó lesz. Egy koktél, kis tánci-tánci, ismerkedés, aztán titokzatosan eltűnünk.;) Egyébként kicsit félek, hogy kényelmetlenül fogom érezni magam, mert igazából kísérő vagyok, ilyen elő egyetemi mókán barátnőmmel, csak hát én nem arra az egyetemre megyek, szóval vicces lesz. De hát megkért, hogy kísérjem el, nem akart egyedül menni. Mit lehet tenni? $? Legalább bővítem az ismeretségeimet!;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 19:46 
Írópalánta

*belopakodik*

Sziasztok! :-S A tékozló... lány visszatért ^^" Bocsesz csajok, h ennyi ideig eltűntem, csak egyrészt nagyon sokminden történt, másrészt pedig nem is volt erőm irogatni ide ^^"

Cserébe mesélek, jó?

Először is, 5 napig bnőimmel Agárdon voltam, az egyikük nagyszüleinél. Rengeteget strandoltunk, átmentünk az első két nap a velencei strandra, mert kiderült, h eggyel fölénk járó srác haverjaink ott nyaralnak :D annyira jó volt, mert volt ott egy ilyen vízi vidámpark, rengeteget ökörködtünk ott, sok poén fénykép készült... állandóan valami kajával a számban kaptak le, pedig nem vok olyan nagy evős -.-" meg egy videót is sikerült bezsebelnem, amin éppen széllel szemben próbálok vattacukrot enni =)) Aztán rosszabb lett az idő, de igazi csajos délutánt is tartottunk, vad sminket csináltunk, fényképezkedtünk... aztán meg csináltunk táncot kimittudra ^^" kétlem, h előadnánk, de egész jó lett :D

Tegnapelőtt, meg egyik bnőm szülinapi bulija volt o.O az egy külön sztori... Először ugyanannál a bnőmnél akartuknk házibulit, akinek a nagyszüleinél Agárdon voltunk, emrt eredetileg úgy volt, h szülei nem lesznek otthon. De elhalasztották a nyaralást, szal majdnem lefújtuk... de akkor jött a mentőötlet, mert egyik már elballagott srác, akit tantáborból ismerünk, szerzett egy lakást. Csak később derült ki, h haverjáé, akik külföldön vannak, és odaadta neki a lakáskulcsot, csak szülei nem tudnak róla xD szal odanavigáltuk bnőmet, meglepődött, és nagyon örült, csak később vhogy kiderült, h túl sok a pia :oops:

így történhetett meg, h egyik bnőm (nehogy azt higgyétek, h olyan sok bnőről beszélek msot xD mert összvissz 3an voltunk csajok a bulin ^^") "kicsit" (!) berúgott... szegény fogadásból fölhajtott egy pohár tiszta vodkát ^^" Én nem voltam berúgva (pezsgő+kis bor+két vodka-fanta xP) de valahogy mégis T. ölébe kerültem 8-> 8-> Annyira édi volt átölelt meg minden, kb. két órát voltunk így megszakításokkal, de aztán nem lett belőle semmi... :( Úgy értem a végén már bnőm nagyon mondta, h smároljam le, de másnap amúgy is kiderült, h jó h nem tettem, emrt hüklyét csináltam volna magamból :roll: Mert tegnap facebookon dumáltunk és mondta, h hát ő nem is érti, miért súgott össze mindenki, szerinte ebben nincs is semmi :roll: na mind1, majd meglátjuk, még dolgozom az ügyön ;) XD

Holnap valszeg nem leszek, de utána ígérem visszaolvasok ;) és igyekszem aktívan visszatértni :D Meg az írást is fellendíteni :D

Puszi: Nara

Szerk.: Most nézem miket tippelgettetk itt xD Azért nem lőttetek messze, tényleg pasi volt a dolgoban ;) (van...)

Idézet:
Nara, Nara, összejött a helyzet a sráccal, vagy miket hallok? Szurkolok ám!
hol hallassz te ilyeneket? kiraktak vmit facere??!!! xD jó is lenne...

am te jó ég, Agárd óta, amikor töltögetük fel a képeket, tiszta fb fan vok :roll:

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 20:28 
Betűmániákus

Igen ám! Az össz évadát megszereztem! :twisted: Az például, amit Te néztél, az a másodikban van 8->

Értem a borítékos ügyet... hát, nálunk arról se szólnak, hogy fölvettek, hanem megadják a linket/weboldalt, vagy mássz el a helyre :roll: Mondjuk én is szeretem a sorozatot, de valahogy... hát már nem tudom követni :roll: Jó lenne sorban, minden évadot látni, hogy összerakjam a kockákat :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 20:23 
Fanficbúvár

Hát... :roll: a legeslegkedvencebb sorozatom, rengeteget tanultam belőle és érzem, most nöttem fel hozzá igazán, már minden utalást értek! :-D Időről időre érzem, hogy már meg kell néznem néhány részt és sosem tudom megunni a poénokat vagy az aranyos részeket, mindig találok aktuális dolgot, ami az életemre hasonlít és mindig leköt és megnyugtat, ha arra van szükségem. Rengetegszer volt olyan, hogy az egyik legjobb barátnőmmel, aki szintén nagy fan, óráig beszélgettünk róla, idéztük a részeket és asszociálgattunk tök más helyzetekben és emberek között, akik csak néztek, hogy mit akar ez a két dinka. De mi mindig nagyon élvezzük! 8-> És hát Rory olyan mint én, minden tekintetben. :oops: Na de komolyra fordítva a szót, ez a vastag boríték dolog szerintem nem is annyira "sorozatban élek" dolog, nem is tudom, nekem valahogy a felvettek szó összefonódott a vastag boríték szavakkal. Minden amerikai filmben, amiben ilyesmi van, a vastag boríték = felvettek, vékony boríték = nem vettek fel. Persze ez nálunk nem így van, itt senki nem kap nem vettek fel értesítést (ami egyrészt szerintem jó, mert hát védjük a fákat, másrészt kicsit megalázó, hogy még ennyire se méltatnak... na jó, befogtam:-D). Szóval valahogy nálunk, a környezetemben így alakult ez ki a köztudatban. ;-)

Barney? Az How I met your mother, ugye? :oops: Sajna nincs olyan csatornánk (bár őszintén szólva azt se tudom, hol megy... :roll: ), egyetlen részt mutattak belőle neten (mikor valami lánybúcsún összekeverték az ajándékokat és a végén az jött ki, hogy a vibrátor a nagymamától van...XD), de az nagyon tetszett! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 17:40 
Betűmániákus

Ennyire a sorozatban élsz? Ez jó. Majd én is idézgetem Barney-t :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 17:10 
Fanficbúvár

Igen, igen, pontosabban 3 boríték: 2 jó vastag+ 1 vékony, amiben minden ELTE-s értesítőt és információs füzetet elküldtek, de én (GG után szabadon) csak "vastag borítéknak" hívom.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 16:17 
Betűmániákus

Drágám, hogy-hogy nem eszem? /:) Hizlal. Nem kissé. :roll:
Egyébként én is örülök, hogy kicsit fölpörgött az életem, mert már kezdtem belepókhálósodni a székembe :lol:

Azok a borítékok... azok micsodák? :oops: Tájékoztatók vagy valami ilyesmi? Sulis ügyek?

Jahaj, én bele se merek gondolni abba, hogy mi lesz velem :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra