Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 22:09

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 09 (kedd), 14:12 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Én sajnáltam, hogy a Monster Movie-ban kinyírták azt az alakváltót, attól függetlenül hogy kattant volt, meg gyilkolászott, én bírtam a stílusát :D Tök jól beleélte magát a szerepébe. :D

Nemámka, a kép az aláírásodban... *.* :x

tegnap találtam ^^ fél óráig néztem egyfolytában :D
*off-beff*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 23:07 
Tollforgató

csi:ny 6. évad? vki?vagy cobra 11 új évad? :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 22:34 
Billentyűzetgyilkos

Én sajnáltam, hogy a Monster Movie-ban kinyírták azt az alakváltót, attól függetlenül hogy kattant volt, meg gyilkolászott, én bírtam a stílusát :D Tök jól beleélte magát a szerepébe. :D

Nemámka, a kép az aláírásodban... *.* :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 17:53 
Sztorihajhász

Cara írta:
Luna Black írta:
A Monster Movie volt a fekete-fehér rész a a kattant alakváltóval vagy mivel, a Yellow fever meg az amikor Dean szellembeteg volt.
a visszaszűziesedés és a legendás eye of the tiger jelent : DDD

jhaaaaaa XDDDDD "Am I haunted? AM I HAUNTED?!?" XDDD
a monster movie-ban pedig a kedvenc a legmeglepettebben hangzó son of a bitch :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 12:15 
Szárnybontogató

Cara írta:
Luna Black írta:
A Monster Movie volt a fekete-fehér rész a a kattant alakváltóval vagy mivel, a Yellow fever meg az amikor Dean szellembeteg volt.

Na igen azok valóban nem voltak gyengék. Én is szakadtam rajtuk végig. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 11:15 
Könyvmoly

Luna Black írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 23:38 
Billentyűzetgyilkos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:28 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Hát jah, én is rájöttem, hogy nem lehet nem szeretni :x Olyan aranyosan szerencsétlen néha :D
Amúgy engem egyáltalán nem fog zavarni, ha a hatodikban már nem lesz világvége... Eleget szenvedtek már szegények :(
És egyszerűen nem bírom nézni, amikor sírnak. Úgy megölelném őket...

És csak én vagyok olyan elvetemült, hogy a kedvenc részeim a Yellow fever meg a Monster movie? Szakadtam a röhögéstől végig :D
Na meg a Changing channels... Az hatalmas volt.

hát engem se, odáig már nem is lehetne húzni...
azokat a részeket meg névről nem tudom XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:19 
Billentyűzetgyilkos

Hát jah, én is rájöttem, hogy nem lehet nem szeretni :x Olyan aranyosan szerencsétlen néha :D
Amúgy engem egyáltalán nem fog zavarni, ha a hatodikban már nem lesz világvége... Eleget szenvedtek már szegények :(
És egyszerűen nem bírom nézni, amikor sírnak. Úgy megölelném őket...

És csak én vagyok olyan elvetemült, hogy a kedvenc részeim a Yellow fever meg a Monster movie? Szakadtam a röhögéstől végig :D
Na meg a Changing channels... Az hatalmas volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 8:19 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Nem tudom :shock: Amikor először megjelent, nem tudtam vele mit kezdeni, de aztán már nem volt menekvés :x :D Szóval most érte is kb olyan szinten odavagyok, mint a fiúkért.
A sorozat írójának meg minden tiszteletem... Már önmagában a sztori olyan, hogy hű, de hogy mellé hogyan bírtak még ennyi marhaságot kitalálni... Meg amennyit poénkodnak... Hihetetlen :D Bár nekem lennének ilyen ötleteim :)

jah, természetfeletti =))
ahogy elnéztem itt-ott (bár inkább amott xD) a fanokat, Castielt eddig mindenki megszerette ahogy jött a 4. évad :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 8:02 
Billentyűzetgyilkos

Nem tudom :shock: Amikor először megjelent, nem tudtam vele mit kezdeni, de aztán már nem volt menekvés :x :D Szóval most érte is kb olyan szinten odavagyok, mint a fiúkért.
A sorozat írójának meg minden tiszteletem... Már önmagában a sztori olyan, hogy hű, de hogy mellé hogyan bírtak még ennyi marhaságot kitalálni... Meg amennyit poénkodnak... Hihetetlen :D Bár nekem lennének ilyen ötleteim :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 23:26 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Jaj...
Én még csak most jutottam el a Supernatural jelenlegi végéhez, de már most nem tudom, hogy fogom kibírni a következőig XD
De ilyen véget... elsírtam magam. Mondjuk ez nálam nem fura, néha akkor is sírok, ha ők örülnek... :oops: :lol:
Az elején azt hittem, nem fogom szeretni Castielt, de természetesen nagyot tévedtem :D

hogyhogy azt hitted? :shock: örülök hogy tévedtél :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 22:37 
Billentyűzetgyilkos

Jaj...
Én még csak most jutottam el a Supernatural jelenlegi végéhez, de már most nem tudom, hogy fogom kibírni a következőig XD
De ilyen véget... elsírtam magam. Mondjuk ez nálam nem fura, néha akkor is sírok, ha ők örülnek... :oops: :lol:
Az elején azt hittem, nem fogom szeretni Castielt, de természetesen nagyot tévedtem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 15:07 
Sztorihajhász

Cara írta:
Phoebe Halliwell írta:
"Well I say... jackpot."
Mikor hétfőn tök jó tavaszi idő volt, és végre felvehettem a napszemcsimet, ezzel fárasztottam anyát kutyasétáltatás közben, h levettem, aztán mielőtt felvettem volna, mondtam, hogy well I say...jackpot : DDDD

XDDD én nem voltam képes felvenni a múlt héten, mert fél órát röhögtem mikor eszembe jutott Jared, és ha a szintén SPN-fan barátnőm meglát benne a suliban, akkor együtt kezdünk röhögni és bajok lesznek ott XD

off: köszi, elcsórhatod ^^

Phoebe, az nagy lenne XD hát feldobnák a sorozatot az tuti :D de melyiket, a Miamit, a LA-t vagy a NY-t? :D
szerk: bocsi, írtad hogy a Miamit XD (amúgy egészen múlt őszig azt sem tudtam hogy van LA-s O.o)

Morgan: addig nem mondom hogy a kedvencem lesz, amíg nem láttam :D, de én is nagyon várom ^^ a két kedvencem jelenleg a Changing Channels és a The Song Remains The Same :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 18:39 
Szárnybontogató

Nézi itt valaki rajtam kívül A palota ékkövét? Kinek hogy tetszik? És az Internátust (El Internado)?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 13:38 
Könyvmoly

Phoebe Halliwell írta:
"Well I say... jackpot."
Mikor hétfőn tök jó tavaszi idő volt, és végre felvehettem a napszemcsimet, ezzel fárasztottam anyát kutyasétáltatás közben, h levettem, aztán mielőtt felvettem volna, mondtam, hogy well I say...jackpot : DDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 11:19 
Szárnybontogató

JAjaj jelentkezik!! Neki is az 5.04 a favorit rész eddig. Hatalmasat alkotott benne Cas :lol: Bár bevallom őszintén szerintem ezt a kedvenc részt hamarosan felváltja majd az április tizenötödikén érkező jubileumi 100. epizód. A készítők nem kevés meglepetést ígérnek ebbe a részbe. Csak egyetlen egy baj van: olyan mesze van még :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 8:48 
Fanficbúvár

Nemámka írta:
XDDD jah mint amikor az 5.04(?)ben Zacariah elvitte Deant a jövőbe és Cas egy drogos szexguru volt XDD istenem az halálos :D

"Don't ever change, Cas." :x

Am igen, a negyedik rész volt, és naaagyon naaagyon ott volt az. Bár ötödik évadból nekem még mindig a Changing Channels ütött a legnagyobbat XD A nagy részén szakadtam a röhögéstől a végén meg OMGWTF?!

"Well I say... jackpot."

Javaslom, hogyha vége az SN-nek egyszer, akkor a CSI-Miamiban cseréljék le David Carusót erre a két srácra XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 22:49 
Könyvmoly

Nemámka írta:
persze, én is nézném tovább, na de mégis :D
XDDD jah mint amikor az 5.04(?)ben Zacariah elvitte Deant a jövőbe és Cas egy drogos szexguru volt XDD istenem az halálos :D

jaja az egy nagyon láv rész, és szemi fehérben :x

off: nagyonnagyon tetszik az avád *__*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 21:58 
Sztorihajhász

Cara írta:
hát azért én így ezt nem mondanám, hogy a fél rajongótábort misha-fanok alkotják, mert a 4. évadig misha még csak meg sem jelent, mégis rengetegen nézték xD oké, nyilván megszerettük, hiányozna is rendesen, ha kiírnák, de sztem ha ki is írnák, akkor is nagy lenne a nézettség, tekintve, hogy a másik két fiú még mindig benne van xD én sem csak és kizárólag miattuk nézem, a történet is érdekel, de azért azt nem jelenteném ki, hogy egyáltalán nem is érdkelene, hogy kik játszanak benne, mert érdekel, nagyonis xD tekintve, hogy oda és vissza vagyok jaredért és jensenért :D amúgy meg reménykedjünk benne, hogy tényleg nem írják ki angyalkát :) látni akarom, hogy züllik el dean mellett xD

persze, én is nézném tovább, na de mégis :D

más téma: valaki nem tudja hol lehet letölteni vagy megszerezni vagy miegymás, a Death Note-t animében? és magyarul kéne, köszi
szerk: vagy ezt az animéhez kéne? de ez is sorozat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 14:59 
Sztorihajhász

Morgan Seavus Lead írta:
...

Szerintem Castielt nemtől függetlenül egyszerűen nem lehet nem imádni. :D
De persze ha kiírják is nézem tovább. Megszakadt szívvel, de nem hagynám cserben W-éket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 13:46 
Könyvmoly

Nemámka írta:
a fandomban azt is kibeszéltük már, hogy óriási felháborodást váltana ki Castiel elvesztése, ugyanis Misha "alkotja" a fél (női) rajongótábort :D
a Supnatosok pedig biztos nem akarnak kitolni saját magukkal 8)
hát azért én így ezt nem mondanám, hogy a fél rajongótábort misha-fanok alkotják, mert a 4. évadig misha még csak meg sem jelent, mégis rengetegen nézték xD oké, nyilván megszerettük, hiányozna is rendesen, ha kiírnák, de sztem ha ki is írnák, akkor is nagy lenne a nézettség, tekintve, hogy a másik két fiú még mindig benne van xD én sem csak és kizárólag miattuk nézem, a történet is érdekel, de azért azt nem jelenteném ki, hogy egyáltalán nem is érdkelene, hogy kik játszanak benne, mert érdekel, nagyonis xD tekintve, hogy oda és vissza vagyok jaredért és jensenért :D amúgy meg reménykedjünk benne, hogy tényleg nem írják ki angyalkát :) látni akarom, hogy züllik el dean mellett xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 0:03 
Szárnybontogató

Bár jómagam a ritka hímnemű társadalmat erősítem itt a fórumon be kell vallanom, hogy Misha lehetséges kiírása a történetből engem is eléggé sokkolt. Ne tessék félreérteni egyszerűen csak nagyszerű színész és imádom Cas karakterét ennyi.. :-) És nos igen egy-két angol nyelvű fórumon is olvastam, hogy sokan voltak akik azt mondták, hogy még a sorozatot sem néznék tovább ha Misha nem lenne benne... szóval reménykedjünk :-) Na de addig is itt az ötödik évad és ebben lesz még szerepe bőven...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 23:22 
Sztorihajhász

a fandomban azt is kibeszéltük már, hogy óriási felháborodást váltana ki Castiel elvesztése, ugyanis Misha "alkotja" a fél (női) rajongótábort :D
a Supnatosok pedig biztos nem akarnak kitolni saját magukkal 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 21:38 
Szárnybontogató

Sztem nem kell félteni a Supernatural rendezőit, úgy is kitalálnak valamit a hatodik évadra is. Bár bevallom, hogy én sem tudom, hogy az apokalipszist mivel lehetne még fokozni. De egy biztos nézni fogom...

Ezt most találtam egy kis info Casről:
"azt már tudjuk, hogy a Supernatural ősszel visszatér egy hatodik évaddal, de vajon mi lesz a mi kis angyalkánkkal, Castiellel? Erről találtam egy friss infót.
Ha azt vesszük figyelembe, hogy lezárják az apokalipszis szálat, Castielnek úgymond nem sok keresnivalója lenne a vadászgatások során, ám biztos vagyok benne, hogy az írók mindenki számára ideális tervvel rukkolnak majd elő :)
Denise Janesville-ből, Wisconsin: Remélem, hogy te választ tudsz adni arra a kérdésemre, ami elég heves vitákat váltott ki a Supernatural fandomban. Tehát ez a bizonyos forrongó téma a következő lenne: Misha Collins szerződése csak az 5. évad végéig szól, vagy érvényes a nemrég bejelentett 6. évadra is? Mindenféle segítség nagyon jól jönne.

Utánajártunk az ügynek és a bennfentesek azt nyilatkozták, hogy a jelenlegi állás szerint Misha Collins szerződése csak az 5. évad végéig van aláírva – mégpedig azért, mert amikor a aláírtak azt, akkor még nem volt szó egy következő évadról.

Hogy Misha visszatér-e a 6. évadban is, az csak majd az elkövetkezendő hetekben, hónapokban fog kiderülni, amikor is az írói gárda felvázolja az új évad főszálát.

forrás: EW"
És ráadásként itt a következő rész (Se05Ep15) előzetese: http://www.youtube.com/watch?v=394i9twthzg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 21:10 
Könyvmoly

hát legalábbis elvileg nem arról fog szólni...gyakorlatilag náluk bármi megtörténhet xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 19:51 
Sztorihajhász

Nem az apokalipszisről fog szólni? Semmi Lucifer, Mihály meg ilyenek? *sírós fej* De Castielt ugye nem írják ki?? Én abba belehalnék. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 18:26 
Sztorihajhász

Cara írta:
a cw berendelte a supnat 6. évadát, szal lesz 2010/2011ben is spn *___* csak épp nem kripke bácsi fogja írni, hanem a mostani producer sera gamble, ami nem baj, mert azért kripke rajta fogja tartani a fél szemét úgyis a sorozaton :D
a vicces viszont az, hogy ugye a 6. évad már nem épp az apokalipszisről fog szólni, nade akkor miről? :D mindegy, biztos, hogy nézni fogom ^^

na jah :D nekem mindegy csak Castielt ne írják ki :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 18:24 
Sztorihajhász

Phoebe Halliwell írta:
SN:

Emberek... ugye nem csak én vártam a végén a nagybetűs IGEN-t? Bár tény, hogyha benyögte volna, akkor anyáztam volna egész márciusig, de... nagyon ott lógott a levegőben. Cas meg szimplán láv XD

:shock: én nem vártam... az elég durva lett volna

jaj, itt is megköszönöm az üstös ajándékodat :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nemámka 2010 február 24 (szerda), 18:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 0:48 
Szárnybontogató

most nézem ezt a Jeky növért és nem is olyan rossz és Peter Facinelli...*nyammm*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 10:15 
Könyvmoly

Lizi Eyre írta:
Évekkel ezelőtt. Valahol ott maradtam le, hogy a Füredi meg a Lenke összejött, Kisati meg a Viola is valamikor arrafelé, a Viktor meg a Margit szétmenőben volt. Most hogy valamikor láttam, alig van meg a régi szereplőgárda...
Nem tudja valaki, hány évvel lehetek lemaradva? :D =))

hűha, nemtudom:D Viola Japánban van Norbival vagy kivel, és gyereke van, Lenke már meghalt, Kisatit nemtudom mert egy részleg nekem is kimaradt (amikor épp izgi volt a barátokközt), Viktor azóta összejött Dórával, meg már szakítottak is, Margit összejött Dáviddal, Dávid elment, Margit meg Kardossal jár.. meg hát ittvolt ez az Iboly történetszál, de az túl bonyolult h leírjam xD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 19 (péntek), 22:52 
Betűmániákus

Phoebe Halliwell írta:
Zsuzsee írta:

szerk: tényleg nem néz senki jóban rosszbant??:D

Ééén nézem. Illetve anyámék nézik, és így én is képben vagyok XD

Évekkel ezelőtt. Valahol ott maradtam le, hogy a Füredi meg a Lenke összejött, Kisati meg a Viola is valamikor arrafelé, a Viktor meg a Margit szétmenőben volt. Most hogy valamikor láttam, alig van meg a régi szereplőgárda...
Nem tudja valaki, hány évvel lehetek lemaradva? :D =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 19 (péntek), 15:06 
Könyvmoly

Meroko írta:
Tudom, hogy a jóban rosszban valszeg jobb mint a barátok közt,de azt már kábé 10 éve nézem és már nem tudom otthagyniXD

én azt nem nézem mióta Botond lelépett, sőt, még Magdinéni is megmurdált.. pedig én is néztem az elejétől, de most átszoktam a jóban rosszbanra :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 19 (péntek), 9:24 
Fanficbúvár

Zsuzsee írta:

Ééén nézem. Illetve anyámék nézik, és így én is képben vagyok XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 19 (péntek), 9:14 
Szárnybontogató

Zsuzsee írta:

Tudom, hogy a jóban rosszban valszeg jobb mint a barátok közt,de azt már kábé 10 éve nézem és már nem tudom otthagyniXD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 15:36 
Könyvmoly

Meroko írta:
Peter Facinelli szerepel a abban a nővéresben? o.O Ó, akkor néznem kell

bezony, és ezzel szépen megnehezíti a dolgom.. anno a hatalom hálójábant is fent maradtam nézni, mert benne volt pár részben (Greg Molinaként), bár ott kb. rögtön kinyírták :D

szerk: tényleg nem néz senki jóban rosszbant??:D Iboly végre megdögölött.. hepi van!

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 23:01 
Könyvmoly

a cw berendelte a supnat 6. évadát, szal lesz 2010/2011ben is spn *___* csak épp nem kripke bácsi fogja írni, hanem a mostani producer sera gamble, ami nem baj, mert azért kripke rajta fogja tartani a fél szemét úgyis a sorozaton :D
a vicces viszont az, hogy ugye a 6. évad már nem épp az apokalipszisről fog szólni, nade akkor miről? :D mindegy, biztos, hogy nézni fogom ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 21:38 
Szárnybontogató

Zsuzsee írta:
nem láttam, és érdekel.. ember legyen a talpán aki dönteni tud Peter Facinelli és Patrick Dempsey között :D

Peter Facinelli szerepel a abban a nővéresben? o.O Ó, akkor néznem kell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 20:17 
Könyvmoly

Nemámka írta:
nekem pedig nagyon is él :)
nekem meg élhetne ::: :D

amúgy ja, nehéz döntés, de én a jackie nővért választottam xD és nem bántam meg :D Peter :x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 14:30 
Könyvmoly

Cara írta:
ma jackie nővér premier a viasaton :D 22:20 ^^
szerk.: port pont hu szerint 22:10 :D

de ez szemétség, mert a nurse jackie egy időbe van a Grace klinikával, és a GK-t már elkezdtem nézni, és érdekel, a Jackie-t meg még nem láttam, és érdekel.. ember legyen a talpán aki dönteni tud Peter Facinelli és Patrick Dempsey között :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 7:48 
Fanficbúvár

SN:

Emberek... ugye nem csak én vártam a végén a nagybetűs IGEN-t? Bár tény, hogyha benyögte volna, akkor anyáztam volna egész márciusig, de... nagyon ott lógott a levegőben. Cas meg szimplán láv XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 22:59 
Sztorihajhász

Cara írta:
SPN:
Dean :(( =(( =((
Cas megint nagy volt :D meg az a kerub xDDD lol : DD
szegény szemi a végén...megint leszokóban :(

és most megint várhatunk márciusig [-( hülye cw

affene a szí-dábljúba. imádtam a részt :x
szegény Dean :( nekem pedig nagyon is él :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 21:05 
Könyvmoly

Nilla írta:
Én eleinte néztem jó sok részt, de aztán nem néztem, és már tényleg fogalmam sincs, hogy ki kinek a rokona, eltitkolt gyereke, gyilkosa... stb.. :D:D Kicsit amúgy tényleg abszurd xD Akkor is az volt :D Hihi :P

olvastam JR-nal kapcsolatos fórumhozzászólásokat, és többen fenyegették a producereket, hogy ha nem bukik le hamarosan Iboly, akkor elmennek inkább Barátok köztöt nézni :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 21:02 
Könyvmoly

ma jackie nővér premier a viasaton :D 22:20 ^^
szerk.: port pont hu szerint 22:10 :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 20:16 
Könyvmoly

Én eleinte néztem jó sok részt, de aztán nem néztem, és már tényleg fogalmam sincs, hogy ki kinek a rokona, eltitkolt gyereke, gyilkosa... stb.. :D:D Kicsit amúgy tényleg abszurd xD Akkor is az volt :D Hihi :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 20:08 
Könyvmoly

Picit kanyarodnék, Jóban rosszbant néz valaki?? Engem mostmár kezd kikészíteni ez az egész.. Egyszerűen abszurd hogy valaki ennyit gyilkoljon, és még mindig nem bukik le.. Ottó meg Jenő nagyon gyökerek xD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 23:36 
Sztorihajhász

VD :x:x:x

Damon. Szegénykém. :( Katherine. Gyűlölöm azt a lotyót. :D

Istenem neem akarok váárni márciusig. nekem most keeelll. xd

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 15:27 
Könyvmoly

SPN:
Dean :(( =(( =((
Cas megint nagy volt :D meg az a kerub xDDD lol : DD
szegény szemi a végén...megint leszokóban :(

VD:
Damon :(( =(( =((
úgy tűnik a CW sorozatok most ilyenek, hogy a végén megszakad a szívem valakiért
utálom Katherine-t, eddig is utáltam, de most mégjobban [-(
és szegény Bonnie is...bár sejthető volt, hogy valami lesz a nagyijával
Jeremy meg még mindig káv, hihetetlen cuki :) de most ha rájön, hogy stefánék vámpírok, akkor arra is rá fog jönni, mi történt vickivel meg annával :s de amúgy ezt most nem értettem, anna nem azt mondta elenának a sírban, hogy azt mondták neki, hogy csak egy gilbert vére ébresztheti fel az anyját? vagy azt csak képletesen értette? mert elena - mint kiderült -, nem épp gilbert. na mindegy

és most megint várhatunk márciusig [-( hülye cw

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 20:00 
Sztorihajhász

ÓÓ, hogy az a... ezt a hülyeséget kitalálni már komolyan!!!! :roll: :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:23 
Írópalánta

"A The Vampire Diaries és a Supernatural újabb szünetre mennek a február 11-i adás után, és legközelebb csak március 25-én térnek vissza. Ám a márciusi visszatérés után több hiatustól már nem kell tartani egészen május 13-ig, az évadfináléig.

forrás: SpoilerTV"

http://supernatural-fan.org/wp/

:roll: :roll: X-(

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra